Webaslan Forum
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#415424 - Tue Jul 22 2008 19:00 PM #5 Fernando Meira
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Fernando Meira transferi de mutlu sonuçlandı....

Kendisi ile düşüncelerinizi burada tartışalım...

5 numaralı forma ile izleyeceğimiz 30 yaşındaki
Meira, 52 kez milli takım forması giydi.

Alıntı:
FERNANDO MEIRA KİMDİR?

5 Haziran 1978 doğumlu olan Meira, 1.90 boyunda ve savunmada görev yapıyor. Profesyonel futbol kariyerine 1995/1996 sezonunda Portekiz ekiplerinden Vitoria Guimaraes'de başlayan Meira, 1998/1999 sezonunda ikinci lig ekiplerinden FC Felgueiras'a transfer olduktan sonra 1999/2000 sezonunda ligin güçlü takımlarından Benfica'ya katıldı.

İki yıla yakın süren Benfica macerasının ardından Meira, 2002 yılı Ocak ayında 7 milyon 500 bin euro transfer bedeli karşılığında Bundesliga ekibi VfB Stuttgart'a transfer oldu. Stuttgart formasıyla 173 maça çıkan Meira 11 kez de ağları sarsma başarısı gösterdi. Meira, 2006 yılından itibaren Stuttgart'ta takım kaptanlığı görevini de yürütüyordu. Meira'lı Stuttgart, 2006/2007 sezonunda Bundesliga şampiyonluğunu kazanmıştı.

2000 yılından beri Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen Meira, 2006 Dünya Kupası Finalleri'ne kadar kadroda pek fazla şans bulamamasına karşın Luiz Felipe Scolari'nin şans vermesiyle Almanya'da düzenlenen 2006 Dünya Kupası'nda Portekiz'in tüm maçlarından forma giydi ve takımının dünya dördüncülüğünde pay sahibi oldu.

Meira, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa futbol Şampiyonası Finalleri'nde de Portekiz Milli Takımı'nın tüm grup maçlarında oynadı. Meira, Portekiz'in 2-0 kazandığı karşılaşmada A Milli Takım'a karşı da forma giymişti.

22.07.2008
Kaynak : Sporx.com

Tarafından düzenlendi chackhaL (Sat Aug 02 2008 20:17 PM)

#415440 - Tue Jul 22 2008 19:09 PM Re: Fernando Meira [Re: 88A88]
***_Sc0rPi10_*** Offline
Alayına İsyan,Ölümüne UltrAslan

Yer: İstanbul
iyi bir oyuncu ama yöneticimiz Haldun Üstünel in yaptığı açıklama kafaları karıştırdı" meiranın henüz gs de olduğunu söylemedim"

isteyenler için link http://www.webaslan.com/haberler/28346.php

#415529 - Tue Jul 22 2008 21:01 PM Re: Fernando Meira [Re: ***_Sc0rPi10_***]
explosivewinger Offline
Yeni üye

Yer: istanbul
kampa katilmis.arkadaslariyla fln tanismis.artik resmen gsde diyebiliriz.ben cok yararli olacagina inaniyorum.topu iyi oyuna sokabilen,tecrubeli,liderlik vasiflari olan,iyi bir savunma oyuncusu.bu paraya alinabilecek en iyi savunma oyuncularindan biri bana kalirsa.

#415530 - Tue Jul 22 2008 21:01 PM Re: Fernando Meira [Re: ***_Sc0rPi10_***]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Çok kaliteli ve hırslı bir oyuncu aldık.Aklıma Popescu gelmedi değil.
Tüm camiamıza hayırlı olsun .....

#415596 - Tue Jul 22 2008 22:21 PM Re: Fernando Meira [Re: Ali_Cetiner]
xmen_kaan Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
iyi bakalım cümlemize hayırlı olur işallah...

#415597 - Tue Jul 22 2008 22:22 PM Re: Fernando Meira [Re: Ali_Cetiner]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
İlk Gönderen: alicetiner_
Çok kaliteli ve hırslı bir oyuncu aldık.Aklıma Popescu gelmedi değil.
Tüm camiamıza hayırlı olsun .....

popescu gelmez mi renktas.2000 ruhu zaten gecen sezon geri döndü.lincoln haginin %50 sini oynasa bi kupa daha alırız.

#415652 - Tue Jul 22 2008 23:41 PM Re: Fernando Meira [Re: benimdünyam]
janker Offline
Yeni üye
*

Yer: İstanbul
Fernando Meira Galatasaray’da!

Galatasaray, Portekiz milli takım oyuncusu ve Stuttgart’ın kaptanı Fernando Meira ile anlaştı. Meira artık sarı-kırmızı formayı giyecek.

Uzun süren görüşmeler sonunda kulübü Stuttgart ile anlaşmaya varılan Fernando Meira dün akşam saatlerinde kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı. Portekizli milli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. 5 numaralı forma ile izleyeceğimiz Meira, 52 kez milli takım forması giydi. Teknik direktör Skibbe ve takım arkadaşları ile tanışan 30 yaşındaki oyuncunun 2 gün sonra takıma katılacağı açıklandı.

Kaynak:galatasaray.org

Tarafından düzenlendi janker (Tue Jul 22 2008 23:42 PM)

#415686 - Wed Jul 23 2008 00:27 AM Re: Fernando Meira [Re: janker]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Hos gelmis Sefalar getirmis..
Insallah en kisa zamanda uyum saglar..
ve basaril;ar yasar bizim takimda..

Bu bizdeki ilk Portekizli olur herhalde...
Eger hanilmiyorsam

#415699 - Wed Jul 23 2008 00:44 AM Re: Fernando Meira [Re: Shahin Sharifov]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
İlk Gönderen: Shahin Sharifov
Hos gelmis Sefalar getirmis..
Insallah en kisa zamanda uyum saglar..
ve basaril;ar yasar bizim takimda..

Bu bizdeki ilk Portekizli olur herhalde...
Eger hanilmiyorsam

ABEL XAVİER vardı bide renkdaş 2. fatih terim döneminde transfer edilmişti ama sonucu tam fiyaskoydu inşallah bu onun gibi olmaz wink

#415751 - Wed Jul 23 2008 04:11 AM Re: Fernando Meira [Re: conqueror]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

Yer: Danimarka
portekiz milli takiminda olduguna göre iyi bir futbolcu olmasi lazim,tekrar hayir olsun insallah uzun yillar basarili olur, servet ile birlikte cok iyi ikili olurlar diye düsünüyorum.

#415756 - Wed Jul 23 2008 09:12 AM Re: Fernando Meira [Re: malkocoglu_DK]
WaNTeD Offline
Yeni üye

song yolladıktan sonra hekeste bir acaba sorusu vardı. ama yönetim yine en iyisini yapıp takımında ve portekiz milli takımında da kaptanlık yapmış avrupanın sayılı defans oyuncularından birini takıma kazandırdı. gerek hava hakimiyeti, gerek topu oyuna sokabilme becerisiyle bize çok şey katacaktır. arık zid inamoto devri tamamen bitti. şimdi sıra avrupada yeniden söz sahibi olmakta. tüm takımıza hayırlı olsun.

#415898 - Wed Jul 23 2008 20:05 PM Re: Fernando Meira [Re: WaNTeD]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Hayırlısı olsun yerinde transferler yapıyoruz.

#415900 - Wed Jul 23 2008 20:20 PM Re: Fernando Meira [Re: TiLki]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Meira Transferi UEFA Resmi Sitesinde

Galatasaray’ın Portekizli oyuncu Fernando Meira’yı transfer etmesinin ardından Avrupa basını ve Avrupa Futbol Birliği (UEFA)’nin resmi internet sitesi bu transferi manşetten okuyucularına duyurdu.

UEFA’nın resmi internet sitesi www.uefa.com, “Meira, Galatasaray’da yeni bir sayfa açıyor” başlığı ile okuyuculara duyurduğu haberde Meira’nın Servet ile beraber Galatasaray’ın savunmasını oluşturacağı ifade edildi.

Meira’nın da sözlerine yer verilen haberde Meira’nın ağzından şu ifadeler yer aldı: “Dünyaca ünlü bir kulüple yeni bir sayfa açtığıma inanıyorum. Galatasaray’la sadece lokal değil, Avrupa’da da başarı hedefliyorum”

Almanca yayın yapan sport1 internet sitesi ise haberi “Süper Türklerin saldırısı” başlığı ile duyurdu. Harry Kewell’ın transferinin ardından bir başka uluslararası oyuncunun Galatasaray’a katıldığının belirtildiği haberde, Galatasaray’ın Meira’yı Stuttgart’tan Türk metropolüne getirmeyi başardığı yazıldı.

#415902 - Wed Jul 23 2008 20:24 PM Re: Fernando Meira [Re: TiLki]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Fernando Meira: “Dünya Çapında Bir Kulüpteyim”

Galatasaray’ın yeni transferi Fernando Meira, Galatasaray’ın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının karşısına çıktı. Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Basın ve Operasyon Sorumlusu Yako Igual’in de katıldığı basın toplantısında yeni transferimiz Fernando Meira açıklamalar yaptı, "Bu transferle dünya çapında bir kulüpte yeni bir sayfa açtığımı düşünüyorum" diyen Meira, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'e de teşekkür etti!

Fernandol Meira, ''Bu transferle dünya çapında bir kulüpte yeni bir sayfa açtığımı düşünüyorum. Galatasaray'ın yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da başarılı olmak istediğini biliyorum'' dedi.

Galatasaray'ın üst düzey bir kulüp olduğunu belirten Meira, kendisine bu fırsatı verdikleri için Galatasaray kulübüne ve yöneticilere teşekkür etti.

Bu birlikteliğin hem kendisi, hem de Galatasaray için önemli olduğunu ifade eden Meira, ''Galatasaray'a gelirken Lincoln ile bir görüşme yapmadım. Galatasaray'ın üst düzey bir takım olduğunu zaten biliyorum. Adnan Sezgin'in bana gösterdiği proje çok önemliydi. Bu projenin bir parçası olmak için verilen fırsat nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Meira, takım içinde savunmadaki rekabetle ilgili yöneltilen bir soruyu, ''Galatasaray'da savunmada rekabet olacağını düşünüyorum. Kadroda ne kadar oyuncu olursa olsun ismi olan değil, iyi olan formayı alacak. Hedefim üst düzey bir kulüpte dört yada beş yıllık kontrat yapmaktı. Bundan sonraki hedefim Galatasaray'da şampiyonluğa ulaşmak ve ardından Portekiz milli formasıyla dünya kupasında oynamak'' diyerek cevapladı.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ise kaliteli olan kadrolarını Meira gibi isimlerle güçlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek, ''Kendisini dört yıllığına transfer ettik. Bize çok katkısı olacak'' dedi.

Meira'nın transferinin hayırlı olmasını dileyen yönetici Haldun Üstünel ise, ''Ekip çalışması ile bu transferi gerçekleştirdik. Kendisi ülkesinde ve Almanya’da çok sevilen bir oyuncu. Çok önemli bir ismi camiamıza kazandırdık. Meira dışında bazı isimlerle de ilgileniyoruz. Transferleri mümkün olduğunca gizli yapmayı amaçlıyoruz. Bu konuda basından anlayış bekliyoruz'' diye konuştu.

#415946 - Wed Jul 23 2008 23:48 PM Re: Fernando Meira [Re: TiLki]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Bence yapilabilecek hemen hemen en iyi Stoper Transferi yapilmistir.
Kewell´dan bile daha iyi bir Transfer bence ...

Türkiye Süper Ligi icin cok cok iyi bir Oyuncu,
ama yinede ben ... keske Song kalsaydi diyorum ...

Meiranin Song´dan daha az Para alacagina inanmiyorum.
Song gibi artik Ülkeye,Lige,Takima ve Kulübe alismis bir Oyuncuyu gönderip yerine isterse Puyol olsun isterse Nesta olsun yeni Transfer bosu bosuna bir Risktir benim gözümde.

HAYIRLI OLSUN!
TRANSFERDE EMEGi GECEN HERKESEDE TESEKÜRLER

#416056 - Thu Jul 24 2008 13:27 PM Re: Fernando Meira [Re: DESPO]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
"Para için gelmedim"
Almanya Birinci Ligi takımlarından VfB Stuttgart'tan Galatasaray'a transfer olan Portekizli oyuncu Meira, kendisinin, yüksek hedefleri olan profesyonel bir futbolcu olduğunu söyledi.
Meira, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, ''Galatasaray'a transferinizde para nihai bir karar için etken değil miydi?'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Hayır, o zaman Moskova'ya gitmem gerekirdi. Orada daha fazla kazanırdım. Bununla ilgisi yok. Ben yüksek hedefleri olan profesyonel bir oyuncuyum'' dedi.

Galatasaray'ın çok cazip bir perspektif sunduğunu belirten Meira, ''Galatasaray'ın yurt içinde ve uluslararası alanda çok yüksek istekleri var. Beni çok hızlı bir şekilde ikna eden büyük bir takım'' şeklinde ifade kullandı.

Stuttgart'tan kendisini iyi hissetmediği ya da memnun olmadığı için ayrılmadığını kaydeden Meira, VfB Stuttgart'ın, ikinci vatanı gibi ve sevdiği bir kulüp olduğunu, ancak 4 ya da en fazla 5 yıl daha profesyonel olarak oynayabileceğini, en büyük isteğinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu sözlerine ekledi.

Meira, Galatasaray'la şampiyon olmanın kendileri için bir görev olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğu kadar ileriye gitmek istediklerini, teknik direktör Michael Skibbe ile de tanıştıklarını ve birbirlerine karşılıklı saygı duyduklarını sözlerine ekledi.

24.07.2008
Kaynak : AA

#416141 - Thu Jul 24 2008 21:28 PM Re: Fernando Meira [Re: 9#Elano]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
bizede para için değil
o forma için oynayan futbolcular lazım
meira tam isabet olmuş...

#416274 - Fri Jul 25 2008 15:56 PM Re: Fernando Meira [Re: papaz1905]
onurUA Offline

gerçek ten çok iyi bir futbolcu alıdık türkiyenin en iyi defansı bizde forvete ve kaleye bir transfer bizi uçurur

#416296 - Fri Jul 25 2008 20:20 PM Re: Fernando Meira [Re: onurUA]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Para icin gelmemis ...

Saten bize gelen Adam,
Para icin gelmiyor.
Büyüklügümüze,Rengimize,Armamiza,Taraftarimiza geliyor ...
Allahim Yarabbim

#416306 - Fri Jul 25 2008 20:37 PM Re: Fernando Meira [Re: DESPO]
bucalıııııı Offline

valla meira almanyanın en teknik 5 stoperi arasındaymış.bence türkiyenin en teknik stoperi oldu.uzun zamandır böyle bir adamımız yoktu.hakikaten gümbür gümbür geliyoruzzzz........

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı