Webaslan Forum
Page 3 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#414058 - Sat Jul 19 2008 12:57 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler ***** [Re: lewo1905]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
şimdi ise transferlere burun kıvırıyoruz.ama su anda harbi iyi takımız.

#414070 - Sat Jul 19 2008 13:10 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

ya renktaş sen ne yapıyorsun sırf mesaj atmak için mesaj atıyorsun lütfen böyle yapma mesaj sayının fazla olması birşey ifade etmez

#414074 - Sat Jul 19 2008 13:12 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

bana mı diyorsun renktas.ne alakası var sorabilir miyim böyle bir suçlamanın?

#414078 - Sat Jul 19 2008 13:15 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

heryere mesaj atıoyrsun tek kelimelik cevaplar yazıyorsun burası chat kanalı değil ki bir forumda böyle yapılmaz renktaş lütfen post yapma

#414084 - Sat Jul 19 2008 13:23 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

ne alakası var renktas.bir süredir bakamadığım topiclere fırsat bulmuşken giriyorum.mesaj sayısının farkında bile değilim.hem ben çocuk muyum ki bunlara takılacam.sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ne diyeyim artık.hem bu forumda bir sürü senin bana yaptığın suçlamaları işleyen vatandaş varken senin bana yapmadığım birseyin suçlamasını yapman garip geldi.tuhaf.bi daha bişey yazarken sana sorayım.kısa mı olmuş uzun mu olmuş diye...

#414085 - Sat Jul 19 2008 13:24 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

ayrıca forumun bir iki kelimelik bişey yazmayı yasaklayıcı bir durumu mu var?ben bilmiyorum.varsa uyarırsanız sevinirim.

#414089 - Sat Jul 19 2008 13:32 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: F@T!H
heryere mesaj atıoyrsun tek kelimelik cevaplar yazıyorsun burası chat kanalı değil ki bir forumda böyle yapılmaz renktaş lütfen post yapma

laugh laugh

#414092 - Sat Jul 19 2008 13:34 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Ali_Cetiner]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

İlk Gönderen: alicetiner_

laugh laugh

renktas öyle gülücük falan koyma.fatih renktas çok kızıyo.mesaj sayısı mı ne artıyomuş.artınca ne oluyorsa...

#414093 - Sat Jul 19 2008 13:35 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
Ceng4veR Offline
!..Doğuştan ASLAN..!
Yeni üye

Yer: İstanbul-Üsküdar
nasıl yani duygularımızı ifade edemiyecekmiyiz çok saçma bişi

Dünya Dönüyor,Vaktimiz Doluyor...

!...Bir 17 Mayıs Hala Mümkün...!

#414094 - Sat Jul 19 2008 13:36 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Ali_Cetiner]
Ceng4veR Offline
!..Doğuştan ASLAN..!
Yeni üye

Yer: İstanbul-Üsküdar

laugh laugh

laugh

Dünya Dönüyor,Vaktimiz Doluyor...

!...Bir 17 Mayıs Hala Mümkün...!

#414097 - Sat Jul 19 2008 13:39 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

İlk Gönderen: benimdünyam

laugh laugh

renktas öyle gülücük falan koyma.fatih renktas çok kızıyo.mesaj sayısı mı ne artıyomuş.artınca ne oluyorsa...

Emrin olur Koymam!
Bazıları mesaj sayısı artırınca saygın olacağını sanır bundan dolayı heryere uzun kısa,gerekli gereksiz mesaj atar.Belki Fatih arkadaşımız senin böle birşeyin peşinde olduğunu sanmıştır laugh laugh
Ama ben inanıyorum sen ole birisi değilsin laugh laugh

#414103 - Sat Jul 19 2008 13:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Ali_Cetiner]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

olabilir tabi böyle düşünenlerde.yani bişey diyemem.dediğin gibi yapıyorlar ki fatih renktasta beni azarlamaya kalktı.mesaj sayısı artınca ödül verilmiyo bildiğim kadarıyla.benimde mesaj sayım artsın diye bir derdim yok zaten.yas olmuş 25.bu mevzulara takılacak kadar çocuk değilim.

#414106 - Sat Jul 19 2008 13:49 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Neyse ya uzatmanın manası yokk.Sonuçta burda kimse birbirini azarlayamaz.Sana ole gelmiştir Fatih arkadaşımızda seni yanlış anlamış olduğu için bunu belirtmiştir.Sonuçta buraya Galatasarayımız için giriyoruz topic i kendi özel tartışmalarımızla kirletmemeliyiz......

#414107 - Sat Jul 19 2008 13:49 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

Yaptıklarına bakılırsa yaşını hiçte göstermiyorsun.
Ayrıca ben seni azarlamadım sadece yapma diye rica ettim neyse konuyu saptırıyoruz bir derdin varsa özelden görüşebiliriz bunları başlarıda okuyor diğer üyelerin keyfini kaçırmaya gerek yok burası tartışma topiği değil özel mesaj var bir derdin varsa ordan yazarsın.

#414110 - Sat Jul 19 2008 13:53 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yaptıklarına bakılırsa yaşını hiçte göstermiyorsun.
Ayrıca ben seni azarlamadım sadece yapma diye rica ettim neyse konuyu saptırıyoruz bir derdin varsa özelden görüşebiliriz bunları başlarıda okuyor diğer üyelerin keyfini kaçırmaya gerek yok burası tartışma topiği değil özel mesaj var bir derdin varsa ordan yazarsın.

fatih amma uzattın ya.senin gibiler yüzünden şu forum keyfi kaçıyo insanın.koçum sen kendi işine bak.bu sitenin moderatörleri var.ben yanlış bişey yapmışsam uyarırlar.ki ben normal davranıyorum.yaş meselesine gelince senin yaşın kaç bilmiyorum ama garip birisi olduğun kesin.

#414114 - Sat Jul 19 2008 13:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
arkadaşlar böyle sebepler yüzünden tartışmanıza anlam veremiyorum. ayrıca ben topcilerde yeni bir ileti gördüğüm zaman açıp bakarım. görüşlerinizi okumak yeri gelirse katıldığım yada katılmadığım görüşler için yorum yapmak için. kusura bakmayın ama kimse kişisel atışmalarınızı okumak zorunda değil. bu yüzden bu tür olayları kişisel mesajlarınızla hallederseniz sevinirim ve sanırım benim kadar sevinen bir çok arkadaşım daha olur.

#414119 - Sat Jul 19 2008 14:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

İlk Gönderen: lewo1905
arkadaşlar böyle sebepler yüzünden tartışmanıza anlam veremiyorum. ayrıca ben topcilerde yeni bir ileti gördüğüm zaman açıp bakarım. görüşlerinizi okumak yeri gelirse katıldığım yada katılmadığım görüşler için yorum yapmak için. kusura bakmayın ama kimse kişisel atışmalarınızı okumak zorunda değil. bu yüzden bu tür olayları kişisel mesajlarınızla hallederseniz sevinirim ve sanırım benim kadar sevinen bir çok arkadaşım daha olur.

kendi adıma özür dilerim renktas.ilk kez bu tarz bir tartışmayla karşılastığım ve bulaştığım için nasıl davranacağımı bilemedim.sende haklısın tabiki...

#414737 - Sun Jul 20 2008 17:06 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
tayfa525 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim

#414767 - Sun Jul 20 2008 19:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: tayfa525]
answer111 Offline
Yeni üye
**

cesar prates vardı adam acayip firikik aratrı. Zaten ondan sonra gelmedi öyle firikikçi. grin

Tarafından düzenlendi answer111 (Sun Jul 20 2008 19:03 PM)

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#414770 - Sun Jul 20 2008 19:54 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: tayfa525]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

Yer: izmir
İlk Gönderen: tayfa525
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim

lincoln die bizim dünya starımız warya hocam hani milli takım formasını bile doğru düzgün giymemiş bi star... beyefendi gelecek die paşayı gönderdiler.. ama sonuç ortada.. hayal kırıklığı

Page 3 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı