#413208 - Wed Jul 16 2008 00:28 AM
Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler

|
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
|
başarılarıyla gündeme gelen isimlerimiz yok konu içerisinde. Yeni bir konu olarak açıyorum, uygun görmezse arkadaşlarımız gerekli gördükleri bölüme taşırlar. Hep efsane futbolculardan bahsediyoruz da, bir de yapmak istediklerini yapamadan Galatasaray'ımızdan ayrılan isimler var. Üşenmeden onlarla ilgili ufak bir araştırma yaptım, sizlerle de paylaşmak istedim. İşte o isimlerden bazıları: Yusuf Tepekule: Sağ kanadımızda bir dönem forma giymiş Karşıyaka'dan transfer ettiğimiz bir isimdi. Fatih Terim'in gelişiyle Galatasaray kariyeri noktalandı. Daha sonra Vanspor ve Yimpaş Yozgatspor formaları giydi. Yimpaş Yozgatspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa'da Uğur Tütüneker'in yardımcılığını yapmış. Mehmet Duymazer: Görev aldığı ilk karşılaşmada TSYD Kupasında Beşiktaş karşısında yediği hatalı gollerden sonra başını kale direklerine vurmasıyla hafızalarda yer edinmişti. O hatalardan sonra zar zor tekrar şans bulmaya başlamışken bir Fenerbahçe maçında Boliç'ten yediği hatalı golden sonra Fatih Terim tarafından bir daha kadroya alınmamıştı. Ardından Gaziantepspor'a ve Karabükspor'a geçen Mehmet bu takımlarda da benzer goller yeyince henüz 25 yaşında futbol yaşantısına nokta koymuş. Daha sonra Küçükçekmece’de liselilere esrar ve extacy hap sattığı iddiasıyla tutuklanmış ve yıllar sonra bu kez kötü bir olayla kendisini Türk halkına hatırlatmış. Feti Okuroğlu: Galatasaray'a Bursaspor'dan gelen ve gelişi olaylar yaratan bir isimdi. Çünkü o dönem kendisine Fenerbahçe'de talipti. Galatasaray kariyeri fazla parlak olmayan Feti bizden sonra Trabzonspor ve İzmirspor formaları giymiş ve futbolu 28 yaşında bırakmış. Şu anda İzmir Torbalı'da köftecilikle uğraşmaktaymış. Faruk Atalay: İyi kötü zaman zaman efsane kadromuzda forma şansı bulmuş isimlerden biriydi. Lucescu'nun ilk senesindeki Şampiyonlar Ligi maçında St.Gallen karşısında forma şansı bulmuş ve Jardel'e yaptığı asistlerle dikkat çekmişti. Galatasaray'ın ardından Bursaspor, Mouscron, Yimpaş Yozgatspor, Elazığspor ve Kasımpaşaspor forması giymiş, fakat hiçbirinde istediği başarıyı yakalayamamış. Şu anda Karagümrükspor'da futbol yaşantısını sürdürmekte... Mehmet Gönülaçar: "Yeni Hakan Şükür" olarak adlandırılan transferlerimizden birisiydi. Hatırlayabildiğim kadarıyla sarı kırmızılı formayla 2 gol atabildi. Daha önce Gaziantepspor'da oynamıştı. Galatasaray'dan sonra da Sakaryaspor, Beveren, Yimpaş Yozgatspor, Diyarbakırspor, Erzurumspor B.Petrolspor formaları giymiş. Futbolculuktan sonrada kısa bir dönem Ceyhanspor teknik direktörlüğü yapmış. Volkan Kilimci: Simoviç'ten sonra yaşanan kaleci sorunu döneminde kaleyi koruyan isimlerden birisiydi. Zaman zaman A Milli Takım formasını da giyme başarısını göstermişti ama yediği hatalı gollerden sonra gözden düşmüştü. Volkan Galatasaray'ın ardından Beveren, Küçükköyspor, Eskişehirspor, Karagümrük ve Yıldırım Bosna formalarını giymiş. Son olarak Orduspor'da ve Gaziantep B. Belediyespor'da Suat Kaya'nın yardımcılığını yapmış. Radu Niculescu: Mircea Lucescu dönemide Galatasaray formasi giyen Niculescu, kritik dakikalarda attığı kritik gollerle hafızalara kazınsa da kalıcı olamadı. Daha sonra Türkiye`de Ankaragücü ve Besiktas`a transfer olan Niculescu faal futbolculuk hayatına Çin`de nokta koymuş. Kerem İnan: Yedek kaleci olmak istemediğini söyleyerek Galatasaray'dan ayrılan ama ayrılmasa şu anda bir numaralı kalecimiz olacağını düşündüğüm eski kalecimiz. Galatasaray'dan Gençlerbirliği'ne ordan da Çaykur Rizespor ve Samsunspor'a geçmiş. Şu anda Etimesgut Şekerspor'un kaleciliğini yapmakta. Osman Coşkun: Gençlerbirliğinden transfer edilen ve ilk maçlarında oldukça dikkat çeken bir isimdi ama Ergün, Hakan Ünsal gibi başarılı isimlerin arasında zamanla kayboldu. 29 yaşında takım bulamadığı için futbolu bırakmak zorunda kaldı. Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği Futbol Okulu'nda eğitim veriyormuş. İnanın resimdeki halini görünce siz de çok şaşıracaksınız: http://img224.imageshack.us/img224/4...ftarlarbe8.jpgBenhur Babaoğlu: 1993'de Galatasaray'a transfer olan Benhur, takımımızda istediği performansı gösterememiş, daha sonra Fenerbahçe'ye ordan da Yimpaş Yozgatspor, Sakaryaspor, Uşakspor, Beykozspor gibi takımlara transfer olmuştu. Geçtiğimiz aylarda kokain sattığı gerekçesiyle göz altına alınarak haber bültenlerine konu olmuştur. Norman Mapeza: Galatasaray'a ilk geldiği sene ilginç maçlar çıkarsa da, takımımızda kalıcı olamayan bir isimdi. Coşkun Birdal'ın darbesiyle ayağı kırıldıktan sonra futbolu Malatyaspor'da noktalamıştı. Günümüzde ise İsviçreli teknik adam Marc Duvillard ile birlikte Zimbabwe Milli takımının teknik direktörlüğünü yapmaktaymış. Daniel Tozser: Galatasaray`in gelecege yatirim olarak kadrosuna kattigi oyunculardan birisi oldu. 16 yasinda Galatasaray`a gelen Macar futbolcu, Türkiye`de sadece Bakirköyspor`da kiralik olarak forma giydi. Galatasaray`dan ayrildiktan sonra Macaristan`in Ferencvaros takimina transer olan ve burada parlayan Tozser, Yunanistan`in AEK takiminda Rivaldo'yla birlikte forma giyiyormuş. Fabio Pinto: İkinci Fatih Terim döneminin önemli olması beklenen transferlerindendi. Galatasaray'a büyük ümitlerle getirildi ama beklenen performansı sergileyemedi. Galatasaray'dan sonra Gremio, São Caetano, Coritiba ve Cruzeiro'da forma giymiş. Son olarak da geçtiğimiz günlerde Özbekistan'ın FC Pakhtakor takımına transfer olmuş. Sizin de bildikleriniz vardır. Konuya katılımlarınızı bekliyorum : ) ALINTIDIR
|
|
|
|
#413216 - Wed Jul 16 2008 08:17 AM
Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler
[Re: b@d0]
|
Yeni üye
Yer: İstanbul
|
Ufuk Talay..
Eski G.Saraylı futbolcu Ufuk Talay, Avustralya Milli Futbol takımının aday kadrosuna çağırıldı.2 Ocak 2008 15:23Avustralya'da Sidney FC takımı forması giyen eski Galatasaraylı futbolcu Ufuk Talay, Avustralya Milli Futbol takımının 22 kişilik aday kadrosuna çağrıldı. Böylece Ufuk Talay, ilk kez Avustralya Milli Takımı forması giymiş olacak.
Şubat ayında 2010 Dünya Kupası grup maçlarında kendi seyircisi önünde Katar karşısına çıkacak olan Avustralya Milli Takımı'nın çiçeği burnundaki yeni teknik direktörü Pim Verbeek, 31 yaşındaki Sidney FC'nin başarılı orta saha oyuncusu eski Galatasaraylı Ufuk Talay'ı, Sidney'deki Milli Takım kampına çağardı.
Avustralya'da Sidney FC takımının 2005 yılından beri formasını giyen Ufuk Talay, 22 kişilik kadroya çağrıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Antrenman sonrasında açıklamlarda bulunan Talay, "Kendimi yeniden bir çocuk gibi hisettim. Milli takıma çağırıldığımı öğrenince şok oldum. Her futbolcunun hayali kendi ülkesinin mili takımı için oynamaktır" dedi.
Her zaman milli takımda oynamayı düşündüğünü, fakat böyle bir düşüncenin gerçekleşeceğini tahmin bile etmediğini ifade eden Ufuk Talay, "Sonuçta çok mükemmel oldu" diye konuştu.
Avustralya Milli Takımına çağrılması için ise Talay, "Milli takım kadrosuna çağrılmam moralimi çok yükseltti. Bunun benim futboluma da olumlu etkisi olacaktır" şeklinde konuştu.
Profesyonel futbol yaşantısına 1993 yılında başlayan Talay, 1995 yılında Galatasaray'a transfer olmuş fakat, fazla forma şansı bulamadığı için kiralık olarak diğer kulüplere yollanmıştı. Kısa bir süre Fransa 2'inci futbol liginde forma giyen Ufuk Talay, 2005 yılında Sidney FC kulübüne transfer olmuştu.
Avustralya'da ki futbol yaşantısının ilk sezonuna fırtına gibi başlayan Ufuk Talay, geçirdiği sakatlık sonucu ikinci sezonunda takımdaki yerini alamamıştı. Talay şu anda Avustralya'nın en üst futbol ligi olan Hyundai Lig A'da 3'üncü durumda bulunan Sidney FC'nin geçen ay Central Coast Mariners'e karşı 5-4 kazandığı maçta galibiyet golüne imzasını atmıştı.
|
|
|
|
|
|
#413256 - Wed Jul 16 2008 15:20 PM
[Re: lewo1905]
|
Bodom Beach Terror
Üye
|
Tamas burada bir yer işgal edebilir fakat kendisi şu anda AJ Auxerre takımının 2 değişmez stoperinden biri ve de Euro 2008'de iyi performanslar verdi... Umut vaadettiğimiz adamlar biz gönderdikten snra açılıyor nedense.... not olarak şunu belirteyim tamas celtic e transfer oldu sanırım Tamamlanmış bir transfer yok fakat hala Celtic'le görüşmeler sürüyor, transfer gerçekleşirse 3,75 milyon Euro'ya mal olacak. Celtic Presley'in 34 yaşına gelmesiden ötürü McManus'un yanına daha genç ve dinamik birini getirmek istiyor....
|
|
|
|
|
|
#413404 - Thu Jul 17 2008 00:44 AM
[Re: Gokturk]
|
Yeni üye
|
Florquin ve perez hic de hayal kirikligi degildiler. Florquin kac mac gol atti, birisi derbi macta besiktas'a (ki bJK ile sampiyonluk dugumunu cozen mactir), digeri ispanya'da barca'ya.
Perez desen sag kanatta firtina gibiydi. Bu adamlarin gidisi kotu oynamalarindan degil Fatih Terim'in egosundan, ukalaligindan, "herseyi ben bilirim" havalarindandir. Luce'nin CL'de ceyrek finalin kapisindan donen ve ligde sampiyon olan takiminin oyuncularidir bunlar. Terim efendi Perez'i yollayip Pinto'yu almistir. Florquin'i yollayip Sarr'i getirmistir. Sonrasinda da avrupa arenasinda rezillikler donemi basladi zaten.
|
|
|
|
|
|
#413447 - Thu Jul 17 2008 10:44 AM
|
Yeni üye
|
Renkdas Lincoln yaniltti bizi Ilic konusunda. Kagit uzerinde Lincol=10Ilic olsa bile fayda olarak tam tersi oldu. Katiliyorum sana.
|
|
|
|
|
|
#413578 - Thu Jul 17 2008 18:34 PM
[Re: CaliveraGS]
|
|
tarıhımızdekı en buyuk hayal kırıklıgı lıncoln bence..adamın macta yerde oldugu dk sayısı ayakta oldugundan fazla..ben bu sezonda umutlu dıılım.
|
|
|
|
|
|
#413820 - Fri Jul 18 2008 11:03 AM
[Re: 88A88]
|
|
ali lukunklu yu begniyordum.acıkcası gitmesine uzulmustum.
|
|
|
|
|
|
#414737 - Sun Jul 20 2008 17:06 PM
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim
|
|
|
|
#414782 - Sun Jul 20 2008 21:07 PM
[Re: answer111]
|
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
|
cesar prates vardı adam acayip firikik aratrı. Zaten ondan sonra gelmedi öyle firikikçi.  f5 e bı frıkıkten gol atmıstı hakan sukurun kafasına capıp ıcerı gıren top hatırlarsanızz
|
|
|
|
#414892 - Mon Jul 21 2008 00:47 AM
|
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
|
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim lincoln die bizim dünya starımız warya hocam hani milli takım formasını bile doğru düzgün giymemiş bi star... beyefendi gelecek die paşayı gönderdiler.. ama sonuç ortada.. hayal kırıklığı sasa pasa bambaskaydı.hiç unutamayacağım topçularımızdan biri olarak kalcak gönlümde.
|
|
|
|
#416232 - Fri Jul 25 2008 10:41 AM
Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl
[Re: aalperr]
|
sERkAn-kEwElL
|
Sabestian Perez;bugünlerde Eurosport dan yayınlanan dünya plaj futbolu turnuvasında Fransa takımında oynuyor.İyi bir oyuncuydu bizdeyken... EVET RENKDAŞ ONU BENDE GÖRDÜM YAHU.FRANSA DA OYNUYO TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ DE BEN JOGA BANİTO REKLAMLARINDAN TANIYORUM AMA ÇOK BÜYÜK FUTBOLCUYMUŞ ADI CANTONA MAN. UTD-GS MAÇINDA OYNAMIŞ GALİBA BENİM DOĞDUUM SENE HANİ ŞU 3-3 LÜK MAÇTA.FUTBOLU BIRAKAN PLAJA gidio
|
|
|
|
|
|
#416233 - Fri Jul 25 2008 10:43 AM
[Re: benimdünyam]
|
sERkAn-kEwElL
|
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim lincoln die bizim dünya starımız warya hocam hani milli takım formasını bile doğru düzgün giymemiş bi star... beyefendi gelecek die paşayı gönderdiler.. ama sonuç ortada.. hayal kırıklığı sasa pasa bambaskaydı.hiç unutamayacağım topçularımızdan biri olarak kalcak gönlümde. şu anda PAŞAYLA anadolu takımlarımızdan biri ilgileniomuş ama eski İLİÇ deil diye almamışlar.
|
|
|
|
|
|
#416647 - Mon Jul 28 2008 11:56 AM
[Re: malkocoglu_DK]
|
Müdavim

Yer: Ankara
|
|
|
|
|
|
|
#417127 - Thu Jul 31 2008 00:02 AM
[Re: conqueror]
|
Yer: istanbul
|
Arkadaşlar bnim dikkat çekmek istediğim halay kırıklğı da TOLUNAY KAFKAStır!O geldiğinde ben dahil herkes ondan çok çok süper işler beklemiyorduk ama oynadğından çok daha iyisini bekliyorduk.
|
|
|
|
|
#420387 - Thu Aug 07 2008 17:16 PM
[Re: benimdünyam]
|
|
Ali Lukunku da büyük bi hayal kırıklığıydı bence .Adam golcü diye geldi sonu aynı Knup gibi oldu!
|
|
|
|
|
#420392 - Thu Aug 07 2008 17:22 PM
[Re: 10_Hagi_MetinOKT]
|
Yeni üye
Yer: ankara
|
bence en büyük hayal kırıklığı gabriel tamas adam simdi ne kadar değerli buyuk takımların transfer listelerinin basında gelio
|
|
|
|
|
|
#420675 - Thu Aug 07 2008 21:58 PM
[Re: UaHeLL92]
|
|
Fleurquin,Victoia isimleri bence beklenenden iyi oynadı bnce bu iki isimin bu listede işi yok!
|
|
|
|
|
#431952 - Mon Sep 15 2008 22:47 PM
[Re: Raist]
|
|
Abel Xavier ,Richard Kingson ,Elvir Baljić ,Christian ,Felipe ,Franck Ribery
Bende gerçek hayal kırıklığl yaratanlar.
|
|
|
|
|
|
#438322 - Sun Nov 02 2008 08:06 AM
[Re: uk99]
|
Yeni üye

|
hasan vezir, revivo, f.de boer, knup, christian, heinz, conceiçao, baliç, xavier, inamoto, hakan yakın... bunlar kariyerlerinin ve klaslarının çok altında performans gösterdiler..
petre,bratu, felipe, saar, lukunku, pinto, lutu, marcio... bunlar neden galatasaray formasını giydiler, sebebini sadece fatih terim biliyor...
iliç, saidou, götz, stumpf, perez, fleurquin, niculescu, capone, tomas, victoria, stauce... bunlar ise çok ucuza mal edilen ve beklentilerin çok üzerinde performans gösteren, paralarını sonuna kadar hakeden oyunculardı.
Tarafından düzenlendi rainwatcher (Sun Nov 02 2008 08:08 AM)
|
|
|
|
|
|
#438623 - Mon Nov 03 2008 23:52 PM
[Re: Renato]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Benim adamım Lukunkuydu yaa  Altay'a attığı ilk gol hala aklımda  Galatasaray kılpayı yırttı o işten; sözleşmesi feshedildikten çok kısa bi süre sonra doping yaptığ ortaya çıktı, sözleşme sürerken çıksa ceza ödüyomuşuz galiba. Düşünün; o dopingli haliymiş yani. :S Tam hayal kırıklığı diyemem de, iyi başlayıp sona doğru bocalayan butolcular: Revivo, Xavier(adamı stoper oynattık ya!), Felipe(Naz yapmakta Lincoln'e bin basardı bu!), Mohammed Adama Sarr(Fişek gibiydi velet, yaşı da 19 mu neydi.), Cesar Prates(Gönderilecek kadarkötülemiş miydi hala emin değilim.). En çok ümitlendiğim Xavier olmuştu. Linderoth'un bunların arasına katılacağını sanmıyorum; çokaz maç oynadı, eyvallah. Ama oynadığı açlarda 10 numara futbol oynadı(Buna sezon başındaki Kayseri maçı da dahildir.). Lincoln gibi muhteşem bi dönüş yaparsa utnadırır bizi renkdaşlar; büyük konuşayalım.
Tarafından düzenlendi ASTURIAS (Mon Nov 03 2008 23:54 PM)
|
|
|
|
|
#439247 - Sat Nov 08 2008 18:56 PM
|
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye
Yer: İstanbul
|
hemen bi tane daha örnek verelim dean sounders Güzel renkdaş kardeşim sen Dean Sounders için bekleneni veremeyen futbolcu diyorsan sanırım bu adamı hiç izlemedin oynadığı senelerde.İstatistikleri bi araştır bak bakalım Dean Sunders Gs da neler yapmış yada ben bi ara sana Gs da Dean Soundersin neler yaptığını yazayım.
|
|
|
|
|
|
#440290 - Fri Nov 14 2008 03:21 AM
|
|
önceki sayfaları okudumda sanırım lincoln hakkında en kötü transfer diye düşünenler şimdi utanıyordur  ilic bencede çok iyi bi transferdi, faydalıydı, hakkı yenildi.
|
|
|
|
#440901 - Wed Nov 19 2008 10:47 AM
[Re: ONUR1905]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo,
|
|
|
|
|
|
#440943 - Wed Nov 19 2008 15:14 PM
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo, Sergen Yalçın ve Saidou demişsin ama katılmadığımı söylemek zorundayım. Hafi Sergen'in oynadığı sezon Hasan Şaş da çıkıştaydı; Sergen'siz de yapabilirdik. Ama Saidou insanüstü bi performans göstermişti...
|
|
|
|
|
#441003 - Thu Nov 20 2008 16:22 PM
[Re: ASTURIAS]
|
|
Birde bu siyahi futbolcu furyasının yeni yeni çıktığı dönemlerde bizim yönetimde rakiplerden altta kalmamak için iorfa (yazılışı yanlış olabilir ama okunuşu YORFA idi) diye bi futbolcu getirmişlerdi, çok dalga geçilmişti o sene bizimle, hatta biz bile dalga geçiyoduk kendisiyle, yeni açık tribünün önünde bize el sallayısı geldi şimdi aklıma, hayla gülüyorum...
|
|
|
|
|
|
#441479 - Wed Nov 26 2008 14:07 PM
|
|
Birde bu siyahi futbolcu furyasının yeni yeni çıktığı dönemlerde bizim yönetimde rakiplerden altta kalmamak için iorfa (yazılışı yanlış olabilir ama okunuşu YORFA idi) diye bi futbolcu getirmişlerdi, çok dalga geçilmişti o sene bizimle, hatta biz bile dalga geçiyoduk kendisiyle, yeni açık tribünün önünde bize el sallayısı geldi şimdi aklıma, hayla gülüyorum... hangi sezon gelmişti 92-93 sezonunda kadromuzdaydı..
Tarafından düzenlendi king_lion (Wed Nov 26 2008 14:11 PM)
|
|
|
|
|
|
#441565 - Thu Nov 27 2008 10:34 AM
[Re: king_lion]
|
GALATASARAY
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#441830 - Sat Nov 29 2008 12:28 PM
|
GALATASARAY
Müdavim

|
DOMINIC IORFA Türkiye'ye neden geldiği neler yaptığı bir türlü anlaşılamadı. Nijeryalı futbolcu belki en fiyasko transferlerin başında geliyor. Galatasaray formasıyla sadece 14 maça çıkan Iorfa, buna rağmen taraftarlar arasında bir efsane halini aldı. Iorfa hakkında ortaya atılan en büyük iddialardan birisi de Nijeryalının ülkesinde aslında 400 metre koşucusu olduğu yönünde. Zaten oynadığı hemen her kulüpte hızıyla dikkat çeken Iorfa'nın daha sonradan futbolcu olmaya karar verdiği söyleniyor. Hatta Iorfa'nın bazı maçlarda kendi kendine pas attığı ve kendi kendine orta yaptığı iddia edilir.
PIERRE ESSER 1996-97 sezonunda büyük umutlarla Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından alındı. İlk 11'de oynadığı ilk maçta son dakikada Yusuf Tepekule'den yediği hatalı gol sonrası yoğun şekilde eleştirildi. Bu nedenle Galatasaray kariyeri başlamadan sona erdi.
ION LUTU 3 Ağustos 1975 doğumlu olan Rumen futbolcu, Fatih Terim döneminde transfer edildi. Geldiği ilk günlerde 'Yeni Rıdvan' denilen Lutu'nun, ilerleyen günlerde sarı-kırmızılı takıma yarar sağlamayacağı anlaşıldı. Galatasaray için bir başka hayal kırıklığı olan futbolcu, Steua Bükreş'e gitti.
BRUNO QUADROS 1999 yılında Everton'dan transfer edildi. Kısa sürede takıma katkısı olmayacağı anlaşıldı ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Sarı-kırmızılı takımdan sonra kiralik olarak İstanbulspor'a gitti. Daha sonra Flamengo ile anlaşarak, Brezilya'ya döndü.
JERSSON AMUR GONZALEZ DIAZ Kolombiya'dan büyük umutlarla devre arasında transfer edildi. Ancak sarı-kırmızılı formayı hiç giyemedi. Sezon sonunda Arjantin'in ünlü takımı River Plate'e tranfer oldu. Centauros Villavicencio ile anlaşarak, tekrar Kolombiya Ligi'ne döndü.
MBO MPENZA 2002 yılında Mario Jardel'e karşılık Robert Spehar ve Pavel Horvath'la birlikte Sporting Lizbon Kulübü'nden alındı. Ünlü futbolcu Emila Mpenza'nın kardeşi olan oyuncu, forma şansı bulmakta zorlandı. Belçikalı futbolcu, 2004 yılında bir maçta bile oynamadan gönderildi.
ROBERT SPEHAR 2001-2002 sezonunda Bruges'de oynarken 'Gol makinesi' lakabıyla anılan Spehar, 31 yaşında Galatasaray'a imza attı. 2000 yılında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ısrarla istediği Hırvat oyuncu, G.Saray formasıyla tek maça çıktı. Galatasaray, bu karşılaşmada Bursaspor'a 5-0 yenilmişti.
PAVEL HORVATH 1975 doğumlu olan Çekoslavakyalı futbolcu, 2001 yılında Sportin Lizbon'dan transfer edildi. Lucescu'nun pek şans vermediği futbolcu, sarı-kırmızılı ekipte tutunamadı. Sadece 3 maçta sarı-kırmızı formayı giyen Pavel Horvath, aynı yıl FK Teplice'e imza attı.
RADU NICELESCU 2001-2002 sezonunda gol sorununu çözmesi için transfer edildi. Yedek kulübesinin gediklisi oldu. Galatasaray'dan ayrıldıkatan sonra Beşiktaş'ta antrenmanlara çıktı. Ankaragücü ile sözleşme imzaladı ancak başkent ekibinde de dikiş tutturamadı ve ülkesine döndü.
SERGIO ALMAGUER Fatih Terim'in isteği üzerine 'yeni Popescu' umuduyla Cruz Azul takımından kiralandı. Transfer döneminin bitimine saatler kala imza attırılan Meksikalı savunma oyuncusu, beğenilmeyerek ülkesine gönderildi. Almaguer, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ilk Meksikalı futbolcu olarak Meksika Futbol tarihine geçti.
ALİ LUKUNKU 2002-2003 sezonunun ikinci yarısında transfer edildi. Kongo asıllı Fransız futbolcu için Galatasaray'ın kasasından 2 milyon 200 bin dolar çıktı. Fiziği ve hava toplarındaki hamkimiyeti nedeniyle transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, ileride çok ağır kaldı. Oynadığı maçlarda gol sorununa çare olamayan Lukunku, kısa süre sonra yeniden Standard Liege'e döndü.
MAREK HEINZ EURO 2004'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolu, 2005-2006 sezonunda 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Ülkesinde frikikten attığı gollerle ünlenen Çek futbolcu, Galatasaray'da bu özelliğini gösteremedi. 700 bin euro tazminat ödenerek, sözleşmesi feshedildi.
JUNICHI INAMOTO G.Saray'ın transfer döneminin kapanmasına bir gün kala İstanbul'a getirerek sözleşme imzaladığı Japon futbolcu Junichi Inamoto'da bekleneni veremedi. İnamoto 2007 yılının başında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'la anlaşarak takımdan ayrıldı kaynak:sporx
|
|
|
|
|
|
#442700 - Sun Dec 07 2008 23:30 PM
|
Müdavim

|
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo, Buradaki oyuncuların çoğundan beklentimiz yoktu ki zaten. Pinto,De Boer,Bülent Akın,Revivo bekleneni veremeyenler bunların arasında.
|
|
|
|
#443282 - Sat Dec 13 2008 14:39 PM
|
Yer: Tekirdag
|
Osman Coşkun: Gençlerbirliğinden transfer edilen ve ilk maçlarında oldukça dikkat çeken bir isimdi ama Ergün, Hakan Ünsal gibi başarılı isimlerin arasında zamanla kayboldu. 29 yaşında takım bulamadığı için futbolu bırakmak zorunda kaldı. Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği Futbol Okulu'nda eğitim veriyormuş. İnanın resimdeki halini görünce siz de çok şaşıracaksınız: http://img224.imageshack.us/img224/4...ftarlarbe8.jpgALINTIDIR osman coskun benim eniştem bu arada ya bu arada herkes bekleneni veremeyenleri yazıoda ben bişi sorcam biz jardeli neden gönderdik ?
|
|
|
|
#444691 - Sat Dec 27 2008 03:13 AM
|
Yeni üye
Yer: balıkesir
|
ben mehmet bölükbaşının başarısız olduğunu düşünmüyorum.tamam çok mükemmel bir kaleci olmayabilir ama şampiyon takımın kalesini korumuş sonuçta.daha sonrada taffarelin arkasında yedek kalması da normal tabi.. burda yazıldımı bilmiyorum ama xavier vardı...
|
|
|
|
|
|
#452378 - Sun Mar 29 2009 15:35 PM
|
Yer: Bursa
|
İki siyahi forvetimiz vardı Lukunku-Christian bekleneni pek! verememişlerdi.....
|
|
|
|
|
|
#452413 - Mon Mar 30 2009 03:03 AM
[Re: martinluther]
|
|
Başlığa bir göz attım gerçekten"Vay be" dedim,kimler gelmiş kimler geçmiş.Bu başlık içinde ise en çok haksızlık yapıldığını düşündüğüm oyunculardan birkaçını söylemek isterim.Birincisi Felipe kesinlikle mükemmel bir oyun kurucuydu top hakimiyeti çok yükse ve güzel derinlemesine paslar atıyordu,hatırldığım kadarı ile de çok büyük paralar almıyordu klüpten ama Fatih Terim'in prese dayalı futbolunda koşmuyor gerekçesi ile gönderildi,ikincisi ise Peres sağ kanadı koridor gibi kullanıyordu düşünsenize şu anki kadroda zamanın Peres'i nin oynadığını ben düşünüyorum "Keşke" diyorum.ve son olarak Samsunspor'dan gol kralı olarak gelen Serkan Aykut.Büyük umutlarla alındı istenileni veremedi demeyelim çünkü istediğimizi almak için Serkan'a hiç şans vermedik.
|
|
|
|
|
|
#456154 - Thu May 14 2009 11:15 AM
|
Üye

Yer: Ankara
|
millet galatasarayımızın facebookta en büyük hayran topluluğu : http://www.facebook.com/profile.php?id=7...71668361?ref=mfşu an 736.000 üye var katılın görsün tüm facebook galatasaray taraftarını!!! (BİLİYORUM KONUYLA ALAKASIZ AMA BELİRTMEK İSTEDİM)
|
|
|
|
#457324 - Thu May 28 2009 12:05 PM
[Re: tayfa525]
|
Üye

|
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim al benden de o kadar. Çözebilen varsa bana anlatsın. Bu adam ağzıyla kuş tutmuş ama genede yaranamamıştır.
|
|
|
|
|
|
#457325 - Thu May 28 2009 12:03 PM
[Re: xl_aslan]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim al benden de o kadar. Çözebilen varsa bana anlatsın. Bu adam ağzıyla kuş tutmuş ama genede yaranamamıştır. Yanlış hatırlamıosam bi maçta atılmıştı.O maçta takıma ihanet etti diye gönderildi..
|
|
|
|
#457346 - Thu May 28 2009 16:25 PM
[Re: xl_aslan]
|
Müdavim

|
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim al benden de o kadar. Çözebilen varsa bana anlatsın. Bu adam ağzıyla kuş tutmuş ama genede yaranamamıştır. Avrupa kupası maçlarında ortalarda pek görünmüyordu ve fizik olarak yetersiz kalıyordu,küçük maçların büyük adamıydı İlic.
|
|
|
|
#457459 - Sat May 30 2009 18:19 PM
|
|
rıbery galatasaray formasını hakk edemedı
|
|
|
|
|
|
#460294 - Thu Jul 02 2009 02:51 AM
|
|
Felipe büyük umutlarla gelmişti yarım sezon kaldı ikinci hagi olacak dendi Ali Lukunku bu zenciler neden hep umutsuz vakalar Haim Revivo ilk geldiğinde çok iyidi ama sonra düşüşe geçti Elvir Baliç büyük umutlarla geldi ama yedek kulübesinde Hasanın yedeği olarak kaldı
|
|
|
|
|
|
#464315 - Tue Aug 18 2009 23:03 PM
[Re: hermoso]
|
Yeni üye
|
norman mapenza  van gobbel  gabriel tamas  fleurquin...  murat sözkesen...  ovidiu petre..  fabio pinto...  frank de boer..  finali de cassio lincolnle yapmassak ayıp olur..  
|
|
|
|
#468668 - Tue Nov 10 2009 01:06 AM
|

|
|
|
|
|
|
|
#472424 - Wed Mar 17 2010 08:48 AM
[Re: çorlultra]
|
UltrAslan
Üye
|
alı lukunku cok buyuk umutlarla getırtmıstık sonra conceau var herkezın bıldıgı gıbı carrusca var bıde hollandalıydı galıba defans vardı adını hatırlamıyorum 2, fatıh hoca donemınde gelmıstı VAN GOBBEL mi acaba:))) van gobbel gibi bi defans gelmez daha takımımıza sanmıorum... adam gecerdi top gecmezdi...omuzuyla vurur vurur düşürürdü rakip futbolcuları...iri yarı çam yarması gibi adamdı  van gobel i izlemek ayrı bi zevkti....şutları füze gibiydi takımın penaltılarını atardı gerilmeden kullanırdı penaltıyı... van gobel gibisi gelmezki daha forumlardan birinde van gobbel hakkında yazıGalatasaraya kimler gelmis, kimler gecmis, iste Ulrich van Gobbel de bu gelen gecenlerden biri. Takimda sadece bir sezon kalmis olmasina ragmen, bircok taraftar hala onu hatirlar. Unutmak mümkün mü? Rakip forvetlerin korkulu rüyasi kara sag bek. Sanki onu gecmek imkansiz. Iri cüsseli van Gobbel icin rakip oyuncu geldiginde üc secenek kaliyordu: 1. Rakip arkadasina pas verecek, tatli tatli bitecek olay 2. Rakip siyrilmaya calisacak ve van Gobbel topu kazanacak 3. Rakip siyrilmayi basaracak ama aninda van Gobbel yere indirecek. Ben böyle hatirliyorum. Gelelim özgecmisine. 1971 yilinda Surinamin Paramaribo kentinde dünyaya gelen Ulrich van Gobbel, futbola vatandasi oldugu Hollandanin Bavel takiminda amatör olarak baslar. Daha sonra Amatör futbol hayatini NAC Breda takiminda sürdürür. Ulrich 17 yasindayken Hollanda 1. Lig takimi Willem II´ye transfer olur ve ilk profesyonel macina 1988 yilinda FC den Bosch karsisinda cikar. Bu mactaki iyi performanstan sonra iki yil takiminin formasiyla basarili maclar cikarir. 1990 senesinde Feyenord Rotterdama transfer olur ve bu Takimda 5 sene banko oynar. 1996 yilinda Galatasaray "Uli"`yi renklerine baglar (16 mac-2gol), ve burada bir sezon oynadiktan sonra Ingilterenin Southampton takimina transfer olur. Southamptonda aradigini bulamayan van Gobbel 1997 senesinde yine Feyenord Rotterdama transfer olur ve 2002 senesinde jübilesini yapar. Hollanda Milli Takimi icin bir resmi maca cikan van Gobbel, bu macta tabiki sari kart görmüstür. 1994 Dünya Kupasinda Suudi Arabistan Milli Takimina karsisinda 2:1lik galibiyet alan Hollanda, katildiklari ceyrek finalde Ulrich van Gobbel`e sans vermez ve elenir. Kac kisi hatirlar bilmiyorum, ama benim hatirladigim kadariyla duvar gibi sag bekdi. Harika bir oyuncu olarak kalmis hafizamda. ve bu yazıya yapılan yorumlar* ben bile hatırlıom ki GS liler nasıl hatırlamaz.. dağ gibi bi oyuncuydu.. * hatırlamaz olurmuyum. avan_gard arkadaşımızında dediği gibi dağ gibi oyuncuydu ... * top gecer adam gecmez mantıgının en guzel temsilcilerindendi..unuturmuyuz hiç * mûkemmeldi hatirlanmazmi ya kaya gibi sertti. * bu kalp seni unutur mu van gobbel... * Bu oyuncu hakketen harikaydı ama her maçta kart görecek diye yüreğim ağzıma gelirdi. * van gobel nasıl unutulur dostum ayrıca çalışman için telekkürler bir dip not daha vereyim van gbel hollandanın en sprinter oyuncusu seçilmiş bize gelmeden önce 100metre koşudada rekoru varmış o kadar süratli bi adamdı.....hatta o sezon bizde mapeza diye bi oyuncu vardı van gobel ne kadar sert olsada fazla kart görmezdi mapeza ise teknik bi oyuncu olmasına rağmen sezon içinde hatırladığım 3 ve ya 4 kırmızı kart görmüştü...... * Gerçekten iyi bir adamdı...Onun gibi biri daha gelirse iyi olur walla * 2002 senesinde Rotterdam Kulübünde birakti futbolu. * Top geçer Adam geçmez,Adam geçer top geçmez.Yüreğiyle oynayan bi futbolcuydu.İyi bir futbolcuydu. bu kadar 
Tarafından düzenlendi westsilwer (Wed Mar 17 2010 09:00 AM)
|
|
|
|
|
|
#478581 - Fri Apr 15 2011 14:10 PM
[Re: DESPO]
|
|
ve Bratu,Petre ve Toması getirmişti 3 yıldız diye..
|
|
|
|
|
|
#479408 - Tue Aug 30 2011 13:59 PM
|
|
Tarık Hoçiç vardı....GOL KRALI OLMUŞTU...
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24