Webaslan Forum
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#413208 - Wed Jul 16 2008 00:28 AM Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler *****
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
başarılarıyla gündeme gelen isimlerimiz yok konu içerisinde.

Yeni bir konu olarak açıyorum, uygun görmezse arkadaşlarımız gerekli gördükleri bölüme taşırlar.

Hep efsane futbolculardan bahsediyoruz da, bir de yapmak istediklerini yapamadan Galatasaray'ımızdan ayrılan isimler var.
Üşenmeden onlarla ilgili ufak bir araştırma yaptım, sizlerle de paylaşmak istedim.

İşte o isimlerden bazıları:

Yusuf Tepekule:
Sağ kanadımızda bir dönem forma giymiş Karşıyaka'dan transfer ettiğimiz bir isimdi.
Fatih Terim'in gelişiyle Galatasaray kariyeri noktalandı.
Daha sonra Vanspor ve Yimpaş Yozgatspor formaları giydi.
Yimpaş Yozgatspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa'da Uğur Tütüneker'in yardımcılığını yapmış.

Mehmet Duymazer:
Görev aldığı ilk karşılaşmada TSYD Kupasında Beşiktaş karşısında yediği hatalı gollerden sonra
başını kale direklerine vurmasıyla hafızalarda yer edinmişti.
O hatalardan sonra zar zor tekrar şans bulmaya başlamışken bir Fenerbahçe maçında
Boliç'ten yediği hatalı golden sonra Fatih Terim tarafından bir daha kadroya alınmamıştı.
Ardından Gaziantepspor'a ve Karabükspor'a geçen Mehmet bu takımlarda da benzer goller yeyince henüz 25 yaşında
futbol yaşantısına nokta koymuş. Daha sonra Küçükçekmece’de liselilere esrar ve extacy hap sattığı iddiasıyla tutuklanmış
ve yıllar sonra bu kez kötü bir olayla kendisini Türk halkına hatırlatmış.

Feti Okuroğlu:
Galatasaray'a Bursaspor'dan gelen ve gelişi olaylar yaratan bir isimdi.
Çünkü o dönem kendisine Fenerbahçe'de talipti.
Galatasaray kariyeri fazla parlak olmayan Feti bizden sonra Trabzonspor ve İzmirspor formaları giymiş
ve futbolu 28 yaşında bırakmış. Şu anda İzmir Torbalı'da köftecilikle uğraşmaktaymış.

Faruk Atalay:
İyi kötü zaman zaman efsane kadromuzda forma şansı bulmuş isimlerden biriydi.
Lucescu'nun ilk senesindeki Şampiyonlar Ligi maçında St.Gallen karşısında forma şansı bulmuş
ve Jardel'e yaptığı asistlerle dikkat çekmişti.
Galatasaray'ın ardından Bursaspor, Mouscron, Yimpaş Yozgatspor, Elazığspor ve Kasımpaşaspor forması giymiş,
fakat hiçbirinde istediği başarıyı yakalayamamış.
Şu anda Karagümrükspor'da futbol yaşantısını sürdürmekte...

Mehmet Gönülaçar:
"Yeni Hakan Şükür" olarak adlandırılan transferlerimizden birisiydi.
Hatırlayabildiğim kadarıyla sarı kırmızılı formayla 2 gol atabildi.
Daha önce Gaziantepspor'da oynamıştı.
Galatasaray'dan sonra da Sakaryaspor, Beveren, Yimpaş Yozgatspor, Diyarbakırspor, Erzurumspor B.Petrolspor formaları giymiş.
Futbolculuktan sonrada kısa bir dönem Ceyhanspor teknik direktörlüğü yapmış.

Volkan Kilimci:
Simoviç'ten sonra yaşanan kaleci sorunu döneminde kaleyi koruyan isimlerden birisiydi.
Zaman zaman A Milli Takım formasını da giyme başarısını göstermişti ama yediği hatalı gollerden sonra gözden düşmüştü.
Volkan Galatasaray'ın ardından Beveren, Küçükköyspor, Eskişehirspor, Karagümrük ve Yıldırım Bosna formalarını giymiş.
Son olarak Orduspor'da ve Gaziantep B. Belediyespor'da Suat Kaya'nın yardımcılığını yapmış.

Radu Niculescu:
Mircea Lucescu dönemide Galatasaray formasi giyen Niculescu, kritik dakikalarda attığı kritik gollerle
hafızalara kazınsa da kalıcı olamadı. Daha sonra Türkiye`de Ankaragücü ve Besiktas`a transfer olan Niculescu
faal futbolculuk hayatına Çin`de nokta koymuş.

Kerem İnan:
Yedek kaleci olmak istemediğini söyleyerek Galatasaray'dan ayrılan ama ayrılmasa şu anda bir numaralı kalecimiz olacağını düşündüğüm eski kalecimiz.
Galatasaray'dan Gençlerbirliği'ne ordan da Çaykur Rizespor ve Samsunspor'a geçmiş. Şu anda Etimesgut Şekerspor'un kaleciliğini yapmakta.

Osman Coşkun:
Gençlerbirliğinden transfer edilen ve ilk maçlarında oldukça dikkat çeken bir isimdi ama Ergün, Hakan Ünsal gibi
başarılı isimlerin arasında zamanla kayboldu. 29 yaşında takım bulamadığı için futbolu bırakmak zorunda kaldı.
Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği Futbol Okulu'nda eğitim veriyormuş.
İnanın resimdeki halini görünce siz de çok şaşıracaksınız:
http://img224.imageshack.us/img224/4...ftarlarbe8.jpg

Benhur Babaoğlu:
1993'de Galatasaray'a transfer olan Benhur, takımımızda istediği performansı gösterememiş, daha sonra Fenerbahçe'ye
ordan da Yimpaş Yozgatspor, Sakaryaspor, Uşakspor, Beykozspor gibi takımlara transfer olmuştu.
Geçtiğimiz aylarda kokain sattığı gerekçesiyle göz altına alınarak haber bültenlerine konu olmuştur.

Norman Mapeza:
Galatasaray'a ilk geldiği sene ilginç maçlar çıkarsa da, takımımızda kalıcı olamayan bir isimdi.
Coşkun Birdal'ın darbesiyle ayağı kırıldıktan sonra futbolu Malatyaspor'da noktalamıştı.
Günümüzde ise İsviçreli teknik adam Marc Duvillard ile birlikte Zimbabwe Milli takımının teknik direktörlüğünü yapmaktaymış.

Daniel Tozser:
Galatasaray`in gelecege yatirim olarak kadrosuna kattigi oyunculardan birisi oldu.
16 yasinda Galatasaray`a gelen Macar futbolcu, Türkiye`de sadece Bakirköyspor`da kiralik olarak forma giydi.
Galatasaray`dan ayrildiktan sonra Macaristan`in Ferencvaros takimina transer olan ve burada parlayan Tozser,
Yunanistan`in AEK takiminda Rivaldo'yla birlikte forma giyiyormuş.

Fabio Pinto:
İkinci Fatih Terim döneminin önemli olması beklenen transferlerindendi.
Galatasaray'a büyük ümitlerle getirildi ama beklenen performansı sergileyemedi.
Galatasaray'dan sonra Gremio, São Caetano, Coritiba ve Cruzeiro'da forma giymiş.
Son olarak da geçtiğimiz günlerde Özbekistan'ın FC Pakhtakor takımına transfer olmuş.

Sizin de bildikleriniz vardır.
Konuya katılımlarınızı bekliyorum : )
ALINTIDIR

#413209 - Wed Jul 16 2008 00:43 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
Acayip Offline
Yeni üye

Yer: Giresun
Benim ilk aklıma gelen Felipe oldu.Fatih Terimin hışmına uğradı ve çok erken ayrıldı Galatasarayımızdan.
Danie Tozser'den bende çok şeyler bekliyordum ama olmadı.Acayip bir sol ayağı vardı ya...

#413210 - Wed Jul 16 2008 00:44 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Acayip]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

Yer: izmir
sasa iliç.. paşam benim.. gönderilmemesi gerekiodu.. lucescuya yapılan ayıp iliçe de yapıldı.. yerine gelen oyuncu da lincoln.. ikisini kıyaslayıp , istatistiklere , aldığı paralara bakın ve hangisnin hayal kırıklığı olduğunu kendi içinizde değerlendirin smile

#413216 - Wed Jul 16 2008 08:17 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: b@d0]
janker Offline
Yeni üye
*

Yer: İstanbul
Ufuk Talay..

Eski G.Saraylı futbolcu Ufuk Talay, Avustralya Milli Futbol takımının aday kadrosuna çağırıldı.2 Ocak 2008 15:23Avustralya'da Sidney FC takımı forması giyen eski Galatasaraylı futbolcu Ufuk Talay, Avustralya Milli Futbol takımının 22 kişilik aday kadrosuna çağrıldı. Böylece Ufuk Talay, ilk kez Avustralya Milli Takımı forması giymiş olacak.

Şubat ayında 2010 Dünya Kupası grup maçlarında kendi seyircisi önünde Katar karşısına çıkacak olan Avustralya Milli Takımı'nın çiçeği burnundaki yeni teknik direktörü Pim Verbeek, 31 yaşındaki Sidney FC'nin başarılı orta saha oyuncusu eski Galatasaraylı Ufuk Talay'ı, Sidney'deki Milli Takım kampına çağardı.

Avustralya'da Sidney FC takımının 2005 yılından beri formasını giyen Ufuk Talay, 22 kişilik kadroya çağrıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Antrenman sonrasında açıklamlarda bulunan Talay, "Kendimi yeniden bir çocuk gibi hisettim. Milli takıma çağırıldığımı öğrenince şok oldum. Her futbolcunun hayali kendi ülkesinin mili takımı için oynamaktır" dedi.

Her zaman milli takımda oynamayı düşündüğünü, fakat böyle bir düşüncenin gerçekleşeceğini tahmin bile etmediğini ifade eden Ufuk Talay, "Sonuçta çok mükemmel oldu" diye konuştu.

Avustralya Milli Takımına çağrılması için ise Talay, "Milli takım kadrosuna çağrılmam moralimi çok yükseltti. Bunun benim futboluma da olumlu etkisi olacaktır" şeklinde konuştu.

Profesyonel futbol yaşantısına 1993 yılında başlayan Talay, 1995 yılında Galatasaray'a transfer olmuş fakat, fazla forma şansı bulamadığı için kiralık olarak diğer kulüplere yollanmıştı. Kısa bir süre Fransa 2'inci futbol liginde forma giyen Ufuk Talay, 2005 yılında Sidney FC kulübüne transfer olmuştu.

Avustralya'da ki futbol yaşantısının ilk sezonuna fırtına gibi başlayan Ufuk Talay, geçirdiği sakatlık sonucu ikinci sezonunda takımdaki yerini alamamıştı. Talay şu anda Avustralya'nın en üst futbol ligi olan Hyundai Lig A'da 3'üncü durumda bulunan Sidney FC'nin geçen ay Central Coast Mariners'e karşı 5-4 kazandığı maçta galibiyet golüne imzasını atmıştı.

#413222 - Wed Jul 16 2008 10:01 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: janker]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
alı lukunku cok buyuk umutlarla getırtmıstık sonra conceau var herkezın bıldıgı gıbı carrusca var bıde hollandalıydı galıba defans vardı adını hatırlamıyorum 2, fatıh hoca donemınde gelmıstı

Tarafından düzenlendi flazof (Wed Jul 16 2008 10:04 AM)

#413223 - Wed Jul 16 2008 10:04 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: flazof]
conqueror Offline
Müdavim

frank de boer vardı.hollandalı.

#413224 - Wed Jul 16 2008 10:04 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
conqueror Offline
Müdavim

muhammed sarr,almaguer.

#413226 - Wed Jul 16 2008 10:14 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

bıde meksıkalı bır defans oyuncusu vardı ısmını hatırlayan varmı

#413227 - Wed Jul 16 2008 10:15 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: flazof]
conqueror Offline
Müdavim

almaguer işte !!

#413234 - Wed Jul 16 2008 12:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
lewo1905 Offline
Üye
**

bende hemen bi tane isim söyliyeyim berkant göktan. gelecek için çok büyük oyuncu olması bekleniyordu. bizden sonra bjk ta oynadı. sanırım şimdi almanyada top koşturuyor.
şimdi aklıma bir isim daha geldi iorfa. hatırlayanınız varmı bilmiyorum :))

#413235 - Wed Jul 16 2008 12:58 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
İlk Gönderen: lewo1905
bende hemen bi tane isim söyliyeyim berkant göktan. gelecek için çok büyük oyuncu olması bekleniyordu. bizden sonra bjk ta oynadı. sanırım şimdi almanyada top koşturuyor.
şimdi aklıma bir isim daha geldi iorfa. hatırlayanınız varmı bilmiyorum :))

İORFA galatasaray fubol tarihinin en kötü transferi yanlış hatırlamıyosam Mustafa DENİZLİ zamanında taransfer edılmıştı

#413237 - Wed Jul 16 2008 13:06 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: redlion80]
conqueror Offline
Müdavim

Marek Heinz vardı çek futbolcu gerets zamanında gelmişti.aslında o da kaliteli topçuydu.

#413238 - Wed Jul 16 2008 13:14 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
rumen lutu vardı bide hagi nin velihattı diye getirdiler smile şimdi düşünüyorumda sadece gülüyorum

#413239 - Wed Jul 16 2008 13:27 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: redlion80]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
hepsini yazıp ta sayfayı doldurmayayım:D

marek heinz,jorge felipe,fabio pinto,correa christian,marcelo carrusca...

#413241 - Wed Jul 16 2008 13:36 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 9#Elano]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Tamas burada bir yer işgal edebilir fakat kendisi şu anda AJ Auxerre takımının 2 değişmez stoperinden biri ve de Euro 2008'de iyi performanslar verdi... Umut vaadettiğimiz adamlar biz gönderdikten snra açılıyor nedense....

#413243 - Wed Jul 16 2008 13:48 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
timafey Offline
Yeni üye
**

Felipe hayrandim bu adama
ne yazikki kosmiyor mosmiyor diye cok erken kaybettik onu((

#413244 - Wed Jul 16 2008 13:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: timafey]
xmen_kaan Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
benim aklıma ilk gelen inamoto smile
adam premier ligde oynadığını öğrenince baya ümitlenmiştim ama kısa sürdü tabi

#413246 - Wed Jul 16 2008 14:08 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: xmen_kaan]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

Kimler geldi kimler geçti değilde , bekleneni veremeyen olarak lincoln diyorum daha bir sürü var ama sanırım en büyüğü en umut veren buydu ama olmadı bu sene ne yapacak acaba

#413255 - Wed Jul 16 2008 14:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
lewo1905 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: 88A88
Tamas burada bir yer işgal edebilir fakat kendisi şu anda AJ Auxerre takımının 2 değişmez stoperinden biri ve de Euro 2008'de iyi performanslar verdi... Umut vaadettiğimiz adamlar biz gönderdikten snra açılıyor nedense....

not olarak şunu belirteyim tamas celtic e transfer oldu sanırım

#413256 - Wed Jul 16 2008 15:20 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

İlk Gönderen: 88A88

not olarak şunu belirteyim tamas celtic e transfer oldu sanırım

Tamamlanmış bir transfer yok fakat hala Celtic'le görüşmeler sürüyor, transfer gerçekleşirse 3,75 milyon Euro'ya mal olacak. Celtic Presley'in 34 yaşına gelmesiden ötürü McManus'un yanına daha genç ve dinamik birini getirmek istiyor....

#413273 - Wed Jul 16 2008 18:41 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

Yer: Danimarka
yukaridaki futbolcularin hepsini hatirliyom, bende bikac tane ekleyeyim isvicreli adrian knupp, isvecli roger ljung bunlarda hayal kirikliklarindandi.

#413275 - Wed Jul 16 2008 18:44 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: malkocoglu_DK]
lewo1905 Offline
Üye
**

hemen bi tane daha örnek verelim dean sounders

#413303 - Wed Jul 16 2008 20:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
ovidiu petre, florin bratu, florquin vs vs... zamanında çok hatalı transfer yapıldı... bu topicin bunlarla dolacağını düşünüyorum..

#413309 - Wed Jul 16 2008 21:10 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: flazof]
çorlultra Offline

*

Yer: çorlu
İlk Gönderen: flazof
alı lukunku cok buyuk umutlarla getırtmıstık sonra conceau var herkezın bıldıgı gıbı carrusca var bıde hollandalıydı galıba defans vardı adını hatırlamıyorum 2, fatıh hoca donemınde gelmıstı

VAN GOBBEL mi acaba:)))

#413363 - Wed Jul 16 2008 23:38 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
Ceng4veR Offline
!..Doğuştan ASLAN..!
Yeni üye

Yer: İstanbul-Üsküdar
hakan yakın wardı bi aralar geldi ama oynamadan gönderildi

Dünya Dönüyor,Vaktimiz Doluyor...

!...Bir 17 Mayıs Hala Mümkün...!

#413365 - Wed Jul 16 2008 23:39 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Ceng4veR]
Gokturk Offline
ultrAsonda Bile Cimbomlu Olduğu göründü (:

Yer: İzmir
sebastian preze ve prates özellikle perezi çok beğeniyordum ben smile

#413404 - Thu Jul 17 2008 00:44 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Gokturk]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Florquin ve perez hic de hayal kirikligi degildiler. Florquin kac mac gol atti, birisi derbi macta besiktas'a (ki bJK ile sampiyonluk dugumunu cozen mactir), digeri ispanya'da barca'ya.

Perez desen sag kanatta firtina gibiydi. Bu adamlarin gidisi kotu oynamalarindan degil Fatih Terim'in egosundan, ukalaligindan, "herseyi ben bilirim" havalarindandir. Luce'nin CL'de ceyrek finalin kapisindan donen ve ligde sampiyon olan takiminin oyuncularidir bunlar. Terim efendi Perez'i yollayip Pinto'yu almistir. Florquin'i yollayip Sarr'i getirmistir. Sonrasinda da avrupa arenasinda rezillikler donemi basladi zaten.

#413419 - Thu Jul 17 2008 03:13 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: CaliveraGS]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
arkadaslar yalnız burada yazdığınız isimlerin hepsi hayal kırıklığı değil bence.bazı futbolcular gelmiş misyonunu tamamlamış ve gitmiştir.mesela perez hayal kırıklığı değildir bence.adam kiralıktı ve sezon sonu lucescu gidip fatih terim gelince o da gönderildi.fatih terim o sezon zaten kim var kim yok gönderdiydi.perezde o furyada gidenlerden.ama asla hayal kırıklığı olduğunu düşünmüyorum.

#413420 - Thu Jul 17 2008 03:14 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

bir diğer hayal kırıklığı olmayan da sasa ılıçti.sasa ılıc çok faydalı olmuş ama gönderilmiştir.

oooooooooooooooooooooo
sasa ılıc oley sasa ılıc oley sasa ılıc oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

#413428 - Thu Jul 17 2008 09:16 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: benimdünyam]
ua1995 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: benimdünyam
arkadaslar yalnız burada yazdığınız isimlerin hepsi hayal kırıklığı değil bence.bazı futbolcular gelmiş misyonunu tamamlamış ve gitmiştir.mesela perez hayal kırıklığı değildir bence.adam kiralıktı ve sezon sonu lucescu gidip fatih terim gelince o da gönderildi.fatih terim o sezon zaten kim var kim yok gönderdiydi.perezde o furyada gidenlerden.ama asla hayal kırıklığı olduğunu düşünmüyorum.

perez bence de iiydi ben de düşünmüyorum hayal kırıklığı olduğunu.ama terim bizim gibi düşünmedi malesef...

#413444 - Thu Jul 17 2008 10:27 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: b@d0]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

İlk Gönderen: b@d0
sasa iliç.. paşam benim.. gönderilmemesi gerekiodu.. lucescuya yapılan ayıp iliçe de yapıldı.. yerine gelen oyuncu da lincoln.. ikisini kıyaslayıp , istatistiklere , aldığı paralara bakın ve hangisnin hayal kırıklığı olduğunu kendi içinizde değerlendirin smile

bir diğer hayal kırıklığı olmayan da sasa ılıçti.sasa ılıc çok faydalı olmuş ama gönderilmiştir.

oooooooooooooooooooooo
sasa ılıc oley sasa ılıc oley sasa ılıc oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

inşallah bir gün geri gelir hocam.. hala duvarlarımda resimleri var.. çok hagiden sonra en beğendiğim yabancı topçuydu kereta smile
oooooooooo paşaaa iliiiççççç oleyyyyyyyyyyyy paşa iliç oley, paşa iliç oley ,paşa iliç oleeyyyyyyyyy smile smile smile smile

#413447 - Thu Jul 17 2008 10:44 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: b@d0]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Renkdas Lincoln yaniltti bizi Ilic konusunda. Kagit uzerinde Lincol=10Ilic olsa bile fayda olarak tam tersi oldu. Katiliyorum sana.

#413578 - Thu Jul 17 2008 18:34 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: CaliveraGS]
osman taşkent Offline

tarıhımızdekı en buyuk hayal kırıklıgı lıncoln bence..adamın macta yerde oldugu dk sayısı ayakta oldugundan fazla..ben bu sezonda umutlu dıılım.

#413587 - Thu Jul 17 2008 19:04 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: osman taşkent]
lewo1905 Offline
Üye
**

marcio, concecao, bouzid, christian, bunlar şimdi aklıma gelenler özellikle christian bayağı bi hayal kırıklığı yaratmıştı

#413588 - Thu Jul 17 2008 19:04 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
SekMeTh Offline
1 yılda doğmadık 1 sözle ölelim! Varsa ASLANIMA laf atan,şöyle çıksında bir görelim
Yeni üye

ali lukunku smile

#413798 - Fri Jul 18 2008 09:12 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: SekMeTh]
ua1995 Offline
Üye
**

benim için en büyük hayal kırıklığı frank de boer...adam ileri çıkıyodu, geri dönerken rakibin atağı bitiyodu.çok dalga geçmişlerdi terim forvetten defansa otobüs hattı koycak diye laugh

#413820 - Fri Jul 18 2008 11:03 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
Bring me To Life Offline

ali lukunklu yu begniyordum.acıkcası gitmesine uzulmustum.

#413823 - Fri Jul 18 2008 11:21 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Bring me To Life]
lewo1905 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: Bring me To Life
ali lukunklu yu begniyordum.acıkcası gitmesine uzulmustum.

fikrine saygı duyuyorum ama şaşırdığımı belirtmek isterim. hayatımda bir ilki yaşattın bana smile

#413824 - Fri Jul 18 2008 11:29 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Bring me To Life]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

arkadaslar
saka maka bız bayagı yol aldık bence daha dune kadar transferlerımız hemen hemen hepsı hayal kırırklıgıydı bakıyorumda surda yazanlara bı bukadarda yerlı futbolcu var bunların ıcınde.
sımdı ıse transferı actıgımız adama bakın yerlılerı saymassak kwell artık bırseylerı astık heralde bana oyle gelıyor.
tek temenım ınsallah bunlar son olmaz TURKIYE LIGI VE GALATASARAYIMIZ hep daha ılerı gıder..

TAKIMIMLA HERZAMAN GURURDUYDUM VE DUYMAYA DEVAM EDECEGIM...

#413826 - Fri Jul 18 2008 11:42 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: flazof]
lewo1905 Offline
Üye
**

doğru söylüyorsun renktaş. biz onca kötü transfere rağmen ya şampiyon olduk ya da son anda kaçırdık. biz değilmiydik en kötü sezonumuzda juveyi almanyada yenen. biz değilmiydik adı sanı duyulmayan futbolcularla şampiyonlar liginde tüm dünya devlerine kök söktüren. bu ruh sürdükçe biz herzaman bu ülkenin en iyisiyiz.

#414058 - Sat Jul 19 2008 12:57 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

şimdi ise transferlere burun kıvırıyoruz.ama su anda harbi iyi takımız.

#414070 - Sat Jul 19 2008 13:10 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

ya renktaş sen ne yapıyorsun sırf mesaj atmak için mesaj atıyorsun lütfen böyle yapma mesaj sayının fazla olması birşey ifade etmez

#414074 - Sat Jul 19 2008 13:12 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

bana mı diyorsun renktas.ne alakası var sorabilir miyim böyle bir suçlamanın?

#414078 - Sat Jul 19 2008 13:15 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

heryere mesaj atıoyrsun tek kelimelik cevaplar yazıyorsun burası chat kanalı değil ki bir forumda böyle yapılmaz renktaş lütfen post yapma

#414084 - Sat Jul 19 2008 13:23 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

ne alakası var renktas.bir süredir bakamadığım topiclere fırsat bulmuşken giriyorum.mesaj sayısının farkında bile değilim.hem ben çocuk muyum ki bunlara takılacam.sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ne diyeyim artık.hem bu forumda bir sürü senin bana yaptığın suçlamaları işleyen vatandaş varken senin bana yapmadığım birseyin suçlamasını yapman garip geldi.tuhaf.bi daha bişey yazarken sana sorayım.kısa mı olmuş uzun mu olmuş diye...

#414085 - Sat Jul 19 2008 13:24 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

ayrıca forumun bir iki kelimelik bişey yazmayı yasaklayıcı bir durumu mu var?ben bilmiyorum.varsa uyarırsanız sevinirim.

#414089 - Sat Jul 19 2008 13:32 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: F@T!H
heryere mesaj atıoyrsun tek kelimelik cevaplar yazıyorsun burası chat kanalı değil ki bir forumda böyle yapılmaz renktaş lütfen post yapma

laugh laugh

#414092 - Sat Jul 19 2008 13:34 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Ali_Cetiner]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

İlk Gönderen: alicetiner_

laugh laugh

renktas öyle gülücük falan koyma.fatih renktas çok kızıyo.mesaj sayısı mı ne artıyomuş.artınca ne oluyorsa...

#414093 - Sat Jul 19 2008 13:35 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
Ceng4veR Offline
!..Doğuştan ASLAN..!
Yeni üye

nasıl yani duygularımızı ifade edemiyecekmiyiz çok saçma bişi

#414094 - Sat Jul 19 2008 13:36 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Ali_Cetiner]
Ceng4veR Offline
!..Doğuştan ASLAN..!
Yeni üye

laugh laugh

laugh

#414097 - Sat Jul 19 2008 13:39 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

laugh laugh

renktas öyle gülücük falan koyma.fatih renktas çok kızıyo.mesaj sayısı mı ne artıyomuş.artınca ne oluyorsa...

Emrin olur Koymam!
Bazıları mesaj sayısı artırınca saygın olacağını sanır bundan dolayı heryere uzun kısa,gerekli gereksiz mesaj atar.Belki Fatih arkadaşımız senin böle birşeyin peşinde olduğunu sanmıştır laugh laugh
Ama ben inanıyorum sen ole birisi değilsin laugh laugh

#414103 - Sat Jul 19 2008 13:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Ali_Cetiner]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

olabilir tabi böyle düşünenlerde.yani bişey diyemem.dediğin gibi yapıyorlar ki fatih renktasta beni azarlamaya kalktı.mesaj sayısı artınca ödül verilmiyo bildiğim kadarıyla.benimde mesaj sayım artsın diye bir derdim yok zaten.yas olmuş 25.bu mevzulara takılacak kadar çocuk değilim.

#414106 - Sat Jul 19 2008 13:49 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Neyse ya uzatmanın manası yokk.Sonuçta burda kimse birbirini azarlayamaz.Sana ole gelmiştir Fatih arkadaşımızda seni yanlış anlamış olduğu için bunu belirtmiştir.Sonuçta buraya Galatasarayımız için giriyoruz topic i kendi özel tartışmalarımızla kirletmemeliyiz......

#414107 - Sat Jul 19 2008 13:49 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

Yaptıklarına bakılırsa yaşını hiçte göstermiyorsun.
Ayrıca ben seni azarlamadım sadece yapma diye rica ettim neyse konuyu saptırıyoruz bir derdin varsa özelden görüşebiliriz bunları başlarıda okuyor diğer üyelerin keyfini kaçırmaya gerek yok burası tartışma topiği değil özel mesaj var bir derdin varsa ordan yazarsın.

#414110 - Sat Jul 19 2008 13:53 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: F@T!H]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yaptıklarına bakılırsa yaşını hiçte göstermiyorsun.
Ayrıca ben seni azarlamadım sadece yapma diye rica ettim neyse konuyu saptırıyoruz bir derdin varsa özelden görüşebiliriz bunları başlarıda okuyor diğer üyelerin keyfini kaçırmaya gerek yok burası tartışma topiği değil özel mesaj var bir derdin varsa ordan yazarsın.

fatih amma uzattın ya.senin gibiler yüzünden şu forum keyfi kaçıyo insanın.koçum sen kendi işine bak.bu sitenin moderatörleri var.ben yanlış bişey yapmışsam uyarırlar.ki ben normal davranıyorum.yaş meselesine gelince senin yaşın kaç bilmiyorum ama garip birisi olduğun kesin.

#414114 - Sat Jul 19 2008 13:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: benimdünyam]
lewo1905 Offline
Üye
**

arkadaşlar böyle sebepler yüzünden tartışmanıza anlam veremiyorum. ayrıca ben topcilerde yeni bir ileti gördüğüm zaman açıp bakarım. görüşlerinizi okumak yeri gelirse katıldığım yada katılmadığım görüşler için yorum yapmak için. kusura bakmayın ama kimse kişisel atışmalarınızı okumak zorunda değil. bu yüzden bu tür olayları kişisel mesajlarınızla hallederseniz sevinirim ve sanırım benim kadar sevinen bir çok arkadaşım daha olur.

#414119 - Sat Jul 19 2008 14:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

arkadaşlar böyle sebepler yüzünden tartışmanıza anlam veremiyorum. ayrıca ben topcilerde yeni bir ileti gördüğüm zaman açıp bakarım. görüşlerinizi okumak yeri gelirse katıldığım yada katılmadığım görüşler için yorum yapmak için. kusura bakmayın ama kimse kişisel atışmalarınızı okumak zorunda değil. bu yüzden bu tür olayları kişisel mesajlarınızla hallederseniz sevinirim ve sanırım benim kadar sevinen bir çok arkadaşım daha olur.

kendi adıma özür dilerim renktas.ilk kez bu tarz bir tartışmayla karşılastığım ve bulaştığım için nasıl davranacağımı bilemedim.sende haklısın tabiki...

#414737 - Sun Jul 20 2008 17:06 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
tayfa525 Offline
Yeni üye

kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim

#414767 - Sun Jul 20 2008 19:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: tayfa525]
answer111 Offline
Yeni üye
**

cesar prates vardı adam acayip firikik aratrı. Zaten ondan sonra gelmedi öyle firikikçi. grin

Tarafından düzenlendi answer111 (Sun Jul 20 2008 19:03 PM)

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#414770 - Sun Jul 20 2008 19:54 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: tayfa525]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

İlk Gönderen: tayfa525

lincoln die bizim dünya starımız warya hocam hani milli takım formasını bile doğru düzgün giymemiş bi star... beyefendi gelecek die paşayı gönderdiler.. ama sonuç ortada.. hayal kırıklığı

#414782 - Sun Jul 20 2008 21:07 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: answer111]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

İlk Gönderen: answer111
cesar prates vardı adam acayip firikik aratrı. Zaten ondan sonra gelmedi öyle firikikçi. grin

f5 e bı frıkıkten gol atmıstı hakan sukurun kafasına capıp ıcerı gıren top
hatırlarsanızz

#414892 - Mon Jul 21 2008 00:47 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: b@d0]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

lincoln die bizim dünya starımız warya hocam hani milli takım formasını bile doğru düzgün giymemiş bi star... beyefendi gelecek die paşayı gönderdiler.. ama sonuç ortada.. hayal kırıklığı

sasa pasa bambaskaydı.hiç unutamayacağım topçularımızdan biri olarak kalcak gönlümde.

#415367 - Tue Jul 22 2008 14:00 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: benimdünyam]
aalperr Offline
Yeni üye
*

Yer: Kocaeli
Sabestian Perez;bugünlerde Eurosport dan yayınlanan dünya plaj futbolu turnuvasında Fransa takımında oynuyor.İyi bir oyuncuydu bizdeyken...

#415378 - Tue Jul 22 2008 15:50 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

birde hollandadan alinan bir oyuncu vardi mustafa denizli zamaninda adi watson du yaniliyorsam 90-91 yillari falandi, hollanda takiminda iki tane watson varmis biri iyi biri kötü tabi bizimkilerde iyi olani aldik zannedip kötü olani almislar eee ikiside watson, sonra birkac mac sonra geri yollanmisti giderken havaalaninda gazetecilere aciklama yapmisti "GS beni yanlislikla aldi" diye, tabi o zamanlar tv falan yok yurtdisinda izlemek icin, bunlari o zamanki hürriyetten hatirliyorum.

#416232 - Fri Jul 25 2008 10:41 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: aalperr]
sErKeWeLl Offline
sERkAn-kEwElL

İlk Gönderen: aalperr
Sabestian Perez;bugünlerde Eurosport dan yayınlanan dünya plaj futbolu turnuvasında Fransa takımında oynuyor.İyi bir oyuncuydu bizdeyken...

EVET RENKDAŞ ONU BENDE GÖRDÜM YAHU.FRANSA DA OYNUYO TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ DE BEN JOGA BANİTO REKLAMLARINDAN TANIYORUM AMA ÇOK BÜYÜK FUTBOLCUYMUŞ ADI CANTONA MAN. UTD-GS MAÇINDA OYNAMIŞ GALİBA BENİM DOĞDUUM SENE HANİ ŞU 3-3 LÜK MAÇTA.FUTBOLU BIRAKAN PLAJA gidio

#416233 - Fri Jul 25 2008 10:43 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: benimdünyam]
sErKeWeLl Offline
sERkAn-kEwElL

sasa pasa bambaskaydı.hiç unutamayacağım topçularımızdan biri olarak kalcak gönlümde.

şu anda PAŞAYLA anadolu takımlarımızdan biri ilgileniomuş ama eski İLİÇ deil diye almamışlar.

#416402 - Sat Jul 26 2008 18:24 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: sErKeWeLl]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

birde hasan vezir ve mustafa yücedag vardi büyük umutlarla alinan ikiside bekleneni veremedi sonra mustafa yücedag fenere gitmisti hasan da bakirköyspora.

#416647 - Mon Jul 28 2008 11:56 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: malkocoglu_DK]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

hakan yakın

#416693 - Mon Jul 28 2008 16:53 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: arda_galatasaray]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
İlk Gönderen: arda_galatasaray
hakan yakın

hakan yakın maalesef haginin gazabına uğramıştı...

#416898 - Tue Jul 29 2008 14:36 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: 9#Elano]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Ben en çok Prates ve Sebastian Perezin gitmesine üzülmüşümdür..
Ama Perez olayında da Basın Mensubu arkadaşlar Fatih Terim'e sormuşlardı Perez'i niye gönderdiniz diye..
Fatih Terim: 'ben göndermedim ben geldiğimde zaten gitmişti' cevabını vermiştir..

#416936 - Tue Jul 29 2008 19:23 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: kacarow]
conqueror Offline
Müdavim

İlk Gönderen: chackhaL
Ben en çok Prates ve Sebastian Perezin gitmesine üzülmüşümdür..
Ama Perez olayında da Basın Mensubu arkadaşlar Fatih Terim'e sormuşlardı Perez'i niye gönderdiniz diye..
Fatih Terim: 'ben göndermedim ben geldiğimde zaten gitmişti' cevabını vermiştir..
evet perez kiralık gelmişti onla beraber florquin vardı oda iyi topçuydu Cl de Barcaya gol atmıştı hatta.

#417127 - Thu Jul 31 2008 00:02 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: conqueror]
10_Hagi_MetinOKT Offline

Yer: istanbul
Arkadaşlar bnim dikkat çekmek istediğim halay kırıklğı da TOLUNAY KAFKAStır!O geldiğinde ben dahil herkes ondan çok çok süper işler beklemiyorduk ama oynadğından çok daha iyisini bekliyorduk.

NE TERÖR NE İRTİCA BU VATAN BÖLÜNMEYECEK!

#419532 - Wed Aug 06 2008 13:00 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: 10_Hagi_MetinOKT]
chelik Offline
Müdavim
*

Prates iyi değildi ya. Malın tekiydi. Saçma sapan milyonlarca şut atıyodu ve bazıları girince de iyi şut atıyo oluyodu. Aynı BArusso gibi.

#419819 - Wed Aug 06 2008 19:04 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: chelik]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Adrian Knup geldi benim de aklıma geldiğinde İsviçre milli takımının en çok gol atan oyuncusuydu ama büyük hayal kırıklığı olmuştu.

#420160 - Thu Aug 07 2008 11:41 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: gambitxx]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

knup bi avrupa maçında gol attıydı.baska da golü yoktu heralde.hey gidi günler.aslında baya da bi hayal kırıklıklarımız varmış..

#420387 - Thu Aug 07 2008 17:16 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: benimdünyam]
10_Hagi_MetinOKT Offline

Ali Lukunku da büyük bi hayal kırıklığıydı bence .Adam golcü diye geldi sonu aynı Knup gibi oldu!

#420392 - Thu Aug 07 2008 17:22 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: 10_Hagi_MetinOKT]
cimbomlu_taha Offline
Yeni üye

Yer: ankara
bence en büyük hayal kırıklığı gabriel tamas adam simdi ne kadar değerli buyuk takımların transfer listelerinin basında gelio

#420529 - Thu Aug 07 2008 19:04 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: 10_Hagi_MetinOKT]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: 10_Hagi_MetinOKT
Ali Lukunku da büyük bi hayal kırıklığıydı bence .Adam golcü diye geldi sonu aynı Knup gibi oldu!

Ali Lukunku hayal kırıklığı olamaz çünkü sıradan bi adamdı hatta sıradan bi adama göre fazla bile gol attı.

#420607 - Thu Aug 07 2008 20:21 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
UaHeLL92 Offline
UaHeLL! | Hangi Yüzle Geleceksin Sami Yen'e Nankör Emre?? |

Fleuorquin,Victoria,Haim Revivo,Duro,Felipe,Muhammed Adama Sarr,Cesar Prates,Radu Niculescu,Murat Sözkesen

Tarafından düzenlendi UaHeLL92 (Thu Aug 07 2008 20:22 PM)

#420675 - Thu Aug 07 2008 21:58 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: UaHeLL92]
10_Hagi_MetinOKT Offline

Fleurquin,Victoia isimleri bence beklenenden iyi oynadı bnce bu iki isimin bu listede işi yok!

#427732 - Wed Aug 27 2008 16:01 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 10_Hagi_MetinOKT]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

frank de boer hollandada formayı ne çok giyen futbolcu

#427784 - Wed Aug 27 2008 19:15 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: malik_dixon]
uA_46 Offline
46
Yeni üye

hayal kırıklıklarımızdan biri de linderoth olacak düşüncesindeyim, Lincoln'ün formsuzluğuna o kadar kapıldık ki, adam geçen sene ve bu sene hiç denecek kadar az maçta forma giydi farkında değiliz ya da o kadar uzun süredir ortalarda yok ki unuttuk biz de oynadığını smile

#427828 - Wed Aug 27 2008 21:46 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: uA_46]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

de sanctis olmaz inşallah

#427976 - Thu Aug 28 2008 00:04 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: uA_46]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: uA_46
hayal kırıklıklarımızdan biri de linderoth olacak düşüncesindeyim, Lincoln'ün formsuzluğuna o kadar kapıldık ki, adam geçen sene ve bu sene hiç denecek kadar az maçta forma giydi farkında değiliz ya da o kadar uzun süredir ortalarda yok ki unuttuk biz de oynadığını smile

Linderoth kesinlikle hayal kırıklığı olmaz merak etme renkdaş,sadece bir sakatlık geçirdi,yapacağı iş mücadele edip top kazanmak ve kazandığı topları basit oynamak,ki bunu da en iyi şekilde yapacak kapasiteye sahip.

#429390 - Sun Aug 31 2008 11:28 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

Bence de . Linderoth hala Türkiye'nin en iyi yabancılarından biridir.Ona hala güvenim tam.

#431522 - Thu Sep 11 2008 21:04 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: çorlultra]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
van gobbel bir numaraydı hayranıydım onun dozer gibi ama kazma değil onu gören topu bırakıp kaçıyordu smile

#431573 - Fri Sep 12 2008 06:13 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: ex1969]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Revivo....İlk çıktığı maçta 3 gol atarak az da olsa umutlandırmıştı ama oda sonradan yalan oldu şimdi israilde takılıo heralde silah tüccarlığı felan smile Bide takım satın almış kendine yanlış hatırlamıosam paşalar gibi takılıo öle..

#431952 - Mon Sep 15 2008 22:47 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: Raist]
pana Offline

Abel Xavier ,Richard Kingson ,Elvir Baljić ,Christian ,Felipe ,Franck Ribery

Bende gerçek hayal kırıklığl yaratanlar.

#432034 - Tue Sep 16 2008 21:27 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: pana]
uk99 Offline

*

İlk Gönderen: pana
Abel Xavier ,Richard Kingson ,Elvir Baljić ,Christian ,Felipe ,Franck Ribery

Bende gerçek hayal kırıklığl yaratanlar.

Felipe ve Ribery'i ayırmak lazım aslında..kısa vadede iyi isler yaptıl 2side..

#438322 - Sun Nov 02 2008 08:06 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: uk99]
rainwatcher Offline
Yeni üye

hasan vezir, revivo, f.de boer, knup, christian, heinz, conceiçao, baliç, xavier, inamoto, hakan yakın... bunlar kariyerlerinin ve klaslarının çok altında performans gösterdiler..

petre,bratu, felipe, saar, lukunku, pinto, lutu, marcio... bunlar neden galatasaray formasını giydiler, sebebini sadece fatih terim biliyor...

iliç, saidou, götz, stumpf, perez, fleurquin, niculescu, capone, tomas, victoria, stauce... bunlar ise çok ucuza mal edilen ve beklentilerin çok üzerinde performans gösteren, paralarını sonuna kadar hakeden oyunculardı.

Tarafından düzenlendi rainwatcher (Sun Nov 02 2008 08:08 AM)

#438432 - Sun Nov 02 2008 22:01 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: rainwatcher]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Benim adamım Lukunkuydu yaa laugh

Altay'a attığı ilk gol hala aklımda laugh

#438623 - Mon Nov 03 2008 23:52 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: Renato]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: Renato
Benim adamım Lukunkuydu yaa laugh

Altay'a attığı ilk gol hala aklımda laugh

Galatasaray kılpayı yırttı o işten; sözleşmesi feshedildikten çok kısa bi süre sonra doping yaptığ ortaya çıktı, sözleşme sürerken çıksa ceza ödüyomuşuz galiba. Düşünün; o dopingli haliymiş yani. :S

Tam hayal kırıklığı diyemem de, iyi başlayıp sona doğru bocalayan butolcular: Revivo, Xavier(adamı stoper oynattık ya!), Felipe(Naz yapmakta Lincoln'e bin basardı bu!), Mohammed Adama Sarr(Fişek gibiydi velet, yaşı da 19 mu neydi.), Cesar Prates(Gönderilecek kadarkötülemiş miydi hala emin değilim.). En çok ümitlendiğim Xavier olmuştu.

Linderoth'un bunların arasına katılacağını sanmıyorum; çokaz maç oynadı, eyvallah. Ama oynadığı açlarda 10 numara futbol oynadı(Buna sezon başındaki Kayseri maçı da dahildir.). Lincoln gibi muhteşem bi dönüş yaparsa utnadırır bizi renkdaşlar; büyük konuşayalım.

Tarafından düzenlendi ASTURIAS (Mon Nov 03 2008 23:54 PM)

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#439094 - Fri Nov 07 2008 18:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: ASTURIAS]
kupa_2000 Offline

Yer: kayseri
sezar pratez,sebastian perez,florquin,victorya bunların hiç birine hayalkırıklığı denemez çünkü biz bunlarla şampiyon olduk lucesku döneminde.Zaten hepside bir yıl oynadı.Sonra lucesku gönderilim fatih terim getirildi o zamanlarda herkes çok iyi olacak diye düşünmüştü bu değişikliğin.Ama gördükki çok büyük bi yanlışlık yapmışız o fatih terim denen adam şampiyon takımı aldı eline bu adamları gönderdi asıl hayal kırıklıklarını getirdi takıma bu günkü mali durumda o yanlış tranferlerinde çok etkili olduğunu düşünüyorum

#439247 - Sat Nov 08 2008 18:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

hemen bi tane daha örnek verelim dean sounders

Güzel renkdaş kardeşim sen Dean Sounders için bekleneni veremeyen futbolcu diyorsan sanırım bu adamı hiç izlemedin oynadığı senelerde.İstatistikleri bi araştır bak bakalım Dean Sunders Gs da neler yapmış yada ben bi ara sana Gs da Dean Soundersin neler yaptığını yazayım.

#439328 - Sun Nov 09 2008 12:10 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: AseKaN]
kupa_2000 Offline

Yer: kayseri
asekan,sounders hayalkırıklığı olamaz o ilerleyen yaşta bize gelmesine rağmen ondan çok faydalandık.zaten bizden önce livırpool da harikalar yaratan bi bi futbolcuydu.1995 yılın da türkiye kupası maçı 1-1 devam ederken fenerbahçeye çok güzel bi gol atmıştı kupayı biz almıştık.gream sounus un santraya bayrak diktiği maçtan bahsediyorum türkiye kupası final maçı. sounders kesinlikle hayal kırıklığı olamaz

#439334 - Sun Nov 09 2008 12:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: uA_46]
Emrah_Kakac Offline

Yer: Mersin..
İlk Gönderen: uA_46

oldu ßile kardes. smile

#439614 - Mon Nov 10 2008 02:07 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: kupa_2000]
AseKaN Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: kupa_2000
asekan,sounders hayalkırıklığı olamaz o ilerleyen yaşta bize gelmesine rağmen ondan çok faydalandık.zaten bizden önce livırpool da harikalar yaratan bi bi futbolcuydu.1995 yılın da türkiye kupası maçı 1-1 devam ederken fenerbahçeye çok güzel bi gol atmıştı kupayı biz almıştık.gream sounus un santraya bayrak diktiği maçtan bahsediyorum türkiye kupası final maçı. sounders kesinlikle hayal kırıklığı olamaz

Renkdaşım bende onu söylüyorum arkadaş sundersı yazmış bekleneni veremeyenler diye şaşırdım ona cevaben yazdım bende.Dean Sunders Galatasaray formasını layıkıyla taşımış misyonunu tamamlamış ve gitmişdir.O maçı hayatta unutmam stattaydım çünkü baya bi arbade yaşamışdık kafama taş bile yemişdim o maçta 2 saat mahsur kalmışdır statda unutmam hiç...

#440290 - Fri Nov 14 2008 03:21 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
rabbit Offline

önceki sayfaları okudumda sanırım lincoln hakkında en kötü transfer diye düşünenler şimdi utanıyordur smile ilic bencede çok iyi bi transferdi, faydalıydı, hakkı yenildi.

#440533 - Sun Nov 16 2008 13:16 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: rabbit]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
samsun dan gelen serkan vardı hani gol kralı olmuştu oda pek faydalı olamadı bize

#440901 - Wed Nov 19 2008 10:47 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo,

#440943 - Wed Nov 19 2008 15:14 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: ONUR1905
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo,

Sergen Yalçın ve Saidou demişsin ama katılmadığımı söylemek zorundayım. Hafi Sergen'in oynadığı sezon Hasan Şaş da çıkıştaydı; Sergen'siz de yapabilirdik. Ama Saidou insanüstü bi performans göstermişti...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#441003 - Thu Nov 20 2008 16:22 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ASTURIAS]
king_lion Offline

Birde bu siyahi futbolcu furyasının yeni yeni çıktığı dönemlerde bizim yönetimde rakiplerden altta kalmamak için iorfa (yazılışı yanlış olabilir ama okunuşu YORFA idi) diye bi futbolcu getirmişlerdi, çok dalga geçilmişti o sene bizimle, hatta biz bile dalga geçiyoduk kendisiyle, yeni açık tribünün önünde bize el sallayısı geldi şimdi aklıma, hayla gülüyorum...

#441073 - Fri Nov 21 2008 18:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: king_lion]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

İlk Gönderen: king_lion
Birde bu siyahi futbolcu furyasının yeni yeni çıktığı dönemlerde bizim yönetimde rakiplerden altta kalmamak için iorfa (yazılışı yanlış olabilir ama okunuşu YORFA idi) diye bi futbolcu getirmişlerdi, çok dalga geçilmişti o sene bizimle, hatta biz bile dalga geçiyoduk kendisiyle, yeni açık tribünün önünde bize el sallayısı geldi şimdi aklıma, hayla gülüyorum...

hangi sezon gelmişti

#441479 - Wed Nov 26 2008 14:07 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
king_lion Offline

İlk Gönderen: king_lion

hangi sezon gelmişti

92-93 sezonunda kadromuzdaydı..

Tarafından düzenlendi king_lion (Wed Nov 26 2008 14:11 PM)

#441565 - Thu Nov 27 2008 10:34 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: king_lion]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

kaleci:mehmet bölülbaşı

#441631 - Thu Nov 27 2008 19:09 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Altan Aksoy geldi bi de aklıma. Kodroda tutulması manasız olacaktı tabi ki, fakat bizde oynadığı sezon çok büyük bi sol kanat sıkıntısı çekiyoduk; kimse faydasız olduğunu söyleyemez. Ama eğer Marek Heinz yerine adam gibi bi sol çk alınsayıd; Altan'a da gerek kalmazdı.

#441830 - Sat Nov 29 2008 12:28 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

DOMINIC IORFA
Türkiye'ye neden geldiği neler yaptığı bir türlü anlaşılamadı. Nijeryalı futbolcu belki en fiyasko transferlerin başında geliyor. Galatasaray formasıyla sadece 14 maça çıkan Iorfa, buna rağmen taraftarlar arasında bir efsane halini aldı. Iorfa hakkında ortaya atılan en büyük iddialardan birisi de Nijeryalının ülkesinde aslında 400 metre koşucusu olduğu yönünde. Zaten oynadığı hemen her kulüpte hızıyla dikkat çeken Iorfa'nın daha sonradan futbolcu olmaya karar verdiği söyleniyor. Hatta Iorfa'nın bazı maçlarda kendi kendine pas attığı ve kendi kendine orta yaptığı iddia edilir.

PIERRE ESSER
1996-97 sezonunda büyük umutlarla Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından alındı. İlk 11'de oynadığı ilk maçta son dakikada Yusuf Tepekule'den yediği hatalı gol sonrası yoğun şekilde eleştirildi. Bu nedenle Galatasaray kariyeri başlamadan sona erdi.

ION LUTU
3 Ağustos 1975 doğumlu olan Rumen futbolcu, Fatih Terim döneminde transfer edildi. Geldiği ilk günlerde 'Yeni Rıdvan' denilen Lutu'nun, ilerleyen günlerde sarı-kırmızılı takıma yarar sağlamayacağı anlaşıldı. Galatasaray için bir başka hayal kırıklığı olan futbolcu, Steua Bükreş'e gitti.

BRUNO QUADROS
1999 yılında Everton'dan transfer edildi. Kısa sürede takıma katkısı olmayacağı anlaşıldı ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Sarı-kırmızılı takımdan sonra kiralik olarak İstanbulspor'a gitti. Daha sonra Flamengo ile anlaşarak, Brezilya'ya döndü.

JERSSON AMUR GONZALEZ DIAZ
Kolombiya'dan büyük umutlarla devre arasında transfer edildi. Ancak sarı-kırmızılı formayı hiç giyemedi. Sezon sonunda Arjantin'in ünlü takımı River Plate'e tranfer oldu. Centauros Villavicencio ile anlaşarak, tekrar Kolombiya Ligi'ne döndü.

MBO MPENZA
2002 yılında Mario Jardel'e karşılık Robert Spehar ve Pavel Horvath'la birlikte Sporting Lizbon Kulübü'nden alındı. Ünlü futbolcu Emila Mpenza'nın kardeşi olan oyuncu, forma şansı bulmakta zorlandı. Belçikalı futbolcu, 2004 yılında bir maçta bile oynamadan gönderildi.

ROBERT SPEHAR
2001-2002 sezonunda Bruges'de oynarken 'Gol makinesi' lakabıyla anılan Spehar, 31 yaşında Galatasaray'a imza attı. 2000 yılında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ısrarla istediği Hırvat oyuncu, G.Saray formasıyla tek maça çıktı. Galatasaray, bu karşılaşmada Bursaspor'a 5-0 yenilmişti.

PAVEL HORVATH
1975 doğumlu olan Çekoslavakyalı futbolcu, 2001 yılında Sportin Lizbon'dan transfer edildi. Lucescu'nun pek şans vermediği futbolcu, sarı-kırmızılı ekipte tutunamadı. Sadece 3 maçta sarı-kırmızı formayı giyen Pavel Horvath, aynı yıl FK Teplice'e imza attı.

RADU NICELESCU
2001-2002 sezonunda gol sorununu çözmesi için transfer edildi. Yedek kulübesinin gediklisi oldu. Galatasaray'dan ayrıldıkatan sonra Beşiktaş'ta antrenmanlara çıktı. Ankaragücü ile sözleşme imzaladı ancak başkent ekibinde de dikiş tutturamadı ve ülkesine döndü.

SERGIO ALMAGUER
Fatih Terim'in isteği üzerine 'yeni Popescu' umuduyla Cruz Azul takımından kiralandı. Transfer döneminin bitimine saatler kala imza attırılan Meksikalı savunma oyuncusu, beğenilmeyerek ülkesine gönderildi. Almaguer, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ilk Meksikalı futbolcu olarak Meksika Futbol tarihine
geçti.

ALİ LUKUNKU
2002-2003 sezonunun ikinci yarısında transfer edildi. Kongo asıllı Fransız futbolcu için Galatasaray'ın kasasından 2 milyon 200 bin dolar çıktı. Fiziği ve hava toplarındaki hamkimiyeti nedeniyle transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, ileride çok ağır kaldı. Oynadığı maçlarda gol sorununa çare olamayan Lukunku, kısa süre sonra yeniden Standard Liege'e döndü.

MAREK HEINZ
EURO 2004'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolu, 2005-2006 sezonunda 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Ülkesinde frikikten attığı gollerle ünlenen Çek futbolcu, Galatasaray'da bu özelliğini gösteremedi. 700 bin euro tazminat ödenerek, sözleşmesi feshedildi.

JUNICHI INAMOTO
G.Saray'ın transfer döneminin kapanmasına bir gün kala İstanbul'a getirerek sözleşme imzaladığı Japon futbolcu Junichi Inamoto'da bekleneni veremedi. İnamoto 2007 yılının başında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'la anlaşarak takımdan ayrıldı
kaynak:sporx

#442700 - Sun Dec 07 2008 23:30 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Buradaki oyuncuların çoğundan beklentimiz yoktu ki zaten.
Pinto,De Boer,Bülent Akın,Revivo bekleneni veremeyenler bunların arasında.

#442735 - Mon Dec 08 2008 13:42 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

Abdullah Ercan bizde oynadı mı ki ya?

#442873 - Tue Dec 09 2008 20:21 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: chelik]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

İlk Gönderen: chelik
Abdullah Ercan bizde oynadı mı ki ya?

evet renktaş bir süre oynadı 2003-2004 sezonu sonunda fenerbahçeden galatasaraya transfer olmuştur...

#443282 - Sat Dec 13 2008 14:39 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
necromatrax Offline

Yer: Tekirdag
İlk Gönderen: conqueror
Osman Coşkun:
Gençlerbirliğinden transfer edilen ve ilk maçlarında oldukça dikkat çeken bir isimdi ama Ergün, Hakan Ünsal gibi
başarılı isimlerin arasında zamanla kayboldu. 29 yaşında takım bulamadığı için futbolu bırakmak zorunda kaldı.
Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği Futbol Okulu'nda eğitim veriyormuş.
İnanın resimdeki halini görünce siz de çok şaşıracaksınız:
http://img224.imageshack.us/img224/4...ftarlarbe8.jpgALINTIDIR

osman coskun benim eniştem bu arada

ya bu arada herkes bekleneni veremeyenleri yazıoda ben bişi sorcam biz jardeli neden gönderdik ?

#443286 - Sat Dec 13 2008 15:05 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: necromatrax]
AseKaN Offline
Yeni üye

Para için neden olacak.Hediye olarak gelmişdi malesef ozamanki yönetim para kazanmak için sattı...Yoksa Jardel in gs da sorunu yokdu veya formsuzluğu bir çoğu durarak top oynuyor dese bile çatır çatır gollerini atıyordu...

#443388 - Sun Dec 14 2008 17:31 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: AseKaN]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: ASEKAN
Para için neden olacak.Hediye olarak gelmişdi malesef ozamanki yönetim para kazanmak için sattı...Yoksa Jardel in gs da sorunu yokdu veya formsuzluğu bir çoğu durarak top oynuyor dese bile çatır çatır gollerini atıyordu...

Giderken bile "Mutlaka geri dönücem" diyodu çocuk... laugh

#443459 - Mon Dec 15 2008 14:42 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

fazla uzaga gitmeyelim geçen seneden ismail bouzid

#443460 - Mon Dec 15 2008 14:47 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

ben bouzid geldiğinde çok iyi bir futbolcu olarak biliyordum ama o kadar iyi olmadığını hatta hiç iyi olmadığını gördüm ve çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım bu transfer keşke yapılmış olmasydı...

#443475 - Mon Dec 15 2008 16:22 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: K@SIRG@]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

ama adamın siona atıgı gol güzel dimi

#443480 - Mon Dec 15 2008 16:28 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

güzeldide bir golle olmuyor bu işler renktaş...

#444043 - Sun Dec 21 2008 12:02 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: K@SIRG@]
UltrAslanSibirya Offline
Yeni üye
**

beyler ben hep bu soruyu soruyorum kendime
biz suan ki kadrodaki oyunculardan daha sohretsiz yabancilar
ve kalitesi biraz daha dusuk turklerle gerets doneminde rekor puanla sampiyon olduk peki sunu merak ediyorum
acaba biz bu kadroyu 2007-2008 sezonuna baslarken geretsi gondermeyip lincoln - linderoth ve nonda ile baslayan aslan yildiz akimini ona teslim etseydik sizce sonuc nasil olurdu ?
sahsi fikrim iyi olurdu diye dusunuyorum ama bilmiyorum bu fikir beni yaniltiyor olabilir mi ?

#444046 - Sun Dec 21 2008 12:08 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: UltrAslanSibirya]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

İlk Gönderen: UltrAslanSibirya
beyler ben hep bu soruyu soruyorum kendime
biz suan ki kadrodaki oyunculardan daha sohretsiz yabancilar
ve kalitesi biraz daha dusuk turklerle gerets doneminde rekor puanla sampiyon olduk peki sunu merak ediyorum
acaba biz bu kadroyu 2007-2008 sezonuna baslarken geretsi gondermeyip lincoln - linderoth ve nonda ile baslayan aslan yildiz akimini ona teslim etseydik sizce sonuc nasil olurdu ?
sahsi fikrim iyi olurdu diye dusunuyorum ama bilmiyorum bu fikir beni yaniltiyor olabilir mi ?

aslında bu senin düşüncen tabikide benim düşüncem şu yöndedir her teknik direktörün kendine has bir oyun kurgusu vardır feldkamp lincolnü nasıl berbat etti ama şimdi skibbeye bakın lincolnü göklere çıkardı lincolnün oynayışı feltkampın düşüncelerine uymuyordu ama şimdi skibbenin taktiğine tam olarak uyuyor

#444691 - Sat Dec 27 2008 03:13 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
kaleci:mehmet bölülbaşı

ben mehmet bölükbaşının başarısız olduğunu düşünmüyorum.tamam çok mükemmel bir kaleci olmayabilir ama şampiyon takımın kalesini korumuş sonuçta.daha sonrada taffarelin arkasında yedek kalması da normal tabi..
burda yazıldımı bilmiyorum ama xavier vardı...

#452378 - Sun Mar 29 2009 15:35 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
martinluther Offline

Yer: Bursa
İki siyahi forvetimiz vardı Lukunku-Christian bekleneni pek! verememişlerdi.....

#452413 - Mon Mar 30 2009 03:03 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: martinluther]
gamedog Offline

Başlığa bir göz attım gerçekten"Vay be" dedim,kimler gelmiş kimler geçmiş.Bu başlık içinde ise en çok haksızlık yapıldığını düşündüğüm oyunculardan birkaçını söylemek isterim.Birincisi Felipe kesinlikle mükemmel bir oyun kurucuydu top hakimiyeti çok yükse ve güzel derinlemesine paslar atıyordu,hatırldığım kadarı ile de çok büyük paralar almıyordu klüpten ama Fatih Terim'in prese dayalı futbolunda koşmuyor gerekçesi ile gönderildi,ikincisi ise Peres sağ kanadı koridor gibi kullanıyordu düşünsenize şu anki kadroda zamanın Peres'i nin oynadığını ben düşünüyorum "Keşke" diyorum.ve son olarak Samsunspor'dan gol kralı olarak gelen Serkan Aykut.Büyük umutlarla alındı istenileni veremedi demeyelim çünkü istediğimizi almak için Serkan'a hiç şans vermedik.

#456085 - Wed May 13 2009 18:11 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
LUIS_GARCIA Offline

rumen bratu ve petre..Bide kaleci kingston vardı smile

#456154 - Thu May 14 2009 11:15 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: b@d0]
ua1995 Offline
Üye
**

millet galatasarayımızın facebookta en büyük hayran topluluğu :

http://www.facebook.com/profile.php?id=7...71668361?ref=mf

şu an 736.000 üye var katılın görsün tüm facebook galatasaray taraftarını!!!

(BİLİYORUM KONUYLA ALAKASIZ AMA BELİRTMEK İSTEDİM)

#457324 - Thu May 28 2009 12:05 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: tayfa525]
xl_aslan Offline
Üye
**

al benden de o kadar.
Çözebilen varsa bana anlatsın.
Bu adam ağzıyla kuş tutmuş ama genede yaranamamıştır.

#457325 - Thu May 28 2009 12:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: xl_aslan]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: xl_aslan

al benden de o kadar.

Yanlış hatırlamıosam bi maçta atılmıştı.O maçta takıma ihanet etti diye gönderildi..

#457346 - Thu May 28 2009 16:25 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: xl_aslan]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: xl_aslan

al benden de o kadar.

Avrupa kupası maçlarında ortalarda pek görünmüyordu ve fizik olarak yetersiz kalıyordu,küçük maçların büyük adamıydı İlic.

#457459 - Sat May 30 2009 18:19 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
kewell_237 Offline

rıbery galatasaray formasını hakk edemedı

#457470 - Sat May 30 2009 18:54 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: kewell_237]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
İlic sezon sonlarına doğru iyice kötü oynamaya başlamıştı ve çok önemli bir maçta da kırmızı kart görmesi ipleri koparan olay oldu ve İlic gönderildi...

#460294 - Thu Jul 02 2009 02:51 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
_aahmett_1453 Offline

Felipe büyük umutlarla gelmişti yarım sezon kaldı ikinci hagi olacak dendi

Ali Lukunku bu zenciler neden hep umutsuz vakalar

Haim Revivo ilk geldiğinde çok iyidi ama sonra düşüşe geçti

Elvir Baliç büyük umutlarla geldi ama yedek kulübesinde Hasanın yedeği olarak kaldı

#464313 - Tue Aug 18 2009 22:01 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: _aahmett_1453]
hermoso Offline
Yeni üye
*

dean saunders vardı,süper bi golcüydü uzaktan müthiş şutları vardı,antalyaspora 35 metreden bi gol atmıştı hiç unutamam.Neden gönderildiğini hala anlamış değilim süper bi adamdı,şimdi teknik direktörlük yapıyor sanırım galler milli takımında.

#464315 - Tue Aug 18 2009 23:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: hermoso]
conqu3ror Offline
Yeni üye

norman mapenza

van gobbel

gabriel tamas

fleurquin...

murat sözkesen...

ovidiu petre..

fabio pinto...

frank de boer..

finali de cassio lincolnle yapmassak ayıp olur.. smile

#465552 - Sun Sep 06 2009 00:05 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqu3ror]
Sercangs35 Offline
Yeni üye
**

Yer: İZMİR TAM 35
flourquin e haksızlık yapmayın beyler ben kötü oynadığı maçı pek hatrlamyorum elinden geleni yapardı hep kritik goller de atardı o sezon perezin flourquinin niye gönderildiğini hç anlamam hadi perez kiralktı ama diğerlerini bilemiyorm

#465597 - Sun Sep 06 2009 21:20 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Sercangs35]
BBB Offline
Üye
**

İlk Gönderen: Sercangs35
flourquin e haksızlık yapmayın beyler ben kötü oynadığı maçı pek hatrlamyorum elinden geleni yapardı hep kritik goller de atardı o sezon perezin flourquinin niye gönderildiğini hç anlamam hadi perez kiralktı ama diğerlerini bilemiyorm

Haklısın renktaş. Fleurquin'in Barcelonaya attığı golü hiç unutmam. İyi bir oyuncuydu Fleurquin, Perez'de süper bir sağ bekti ama neden gönderildi bu oyuncular o zaman pek bir anlam veremedim.

#465615 - Mon Sep 07 2009 13:28 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bizden henüz ayrılmadı ama bu isimlere birde Linderoth'u ekleyebiliriz

#465684 - Tue Sep 08 2009 23:49 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Scarface]
LevGS Offline
Yeni üye

prates vardı smile ne frikik atardı smile

#465818 - Thu Sep 10 2009 23:21 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: LevGS]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
kısacası özhan canaydın zamanındaki transferlerin çoğu beklenenei veremedi zaten.gerisisüperdi.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#468668 - Tue Nov 10 2009 01:06 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
ATHAaR Offline

**

Cassio Lincoln

#468698 - Tue Nov 10 2009 21:35 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
BBB Offline
Üye
**

Özhan Canaydın en başta bekleneni veremeyendir.

#472424 - Wed Mar 17 2010 08:48 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: çorlultra]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

İlk Gönderen: çorlultra
İlk Gönderen: flazof

VAN GOBBEL mi acaba:)))

van gobbel gibi bi defans gelmez daha takımımıza sanmıorum... adam gecerdi top gecmezdi...omuzuyla vurur vurur düşürürdü rakip futbolcuları...iri yarı çam yarması gibi adamdı smile van gobel i izlemek ayrı bi zevkti....şutları füze gibiydi takımın penaltılarını atardı gerilmeden kullanırdı penaltıyı...

van gobel gibisi gelmezki daha

forumlardan birinde van gobbel hakkında yazı

Galatasaraya kimler gelmis, kimler gecmis, iste Ulrich van Gobbel de bu gelen gecenlerden biri. Takimda sadece bir sezon kalmis olmasina ragmen, bircok taraftar hala onu hatirlar. Unutmak mümkün mü? Rakip forvetlerin korkulu rüyasi kara sag bek. Sanki onu gecmek imkansiz. Iri cüsseli van Gobbel icin rakip oyuncu geldiginde üc secenek kaliyordu:
1. Rakip arkadasina pas verecek, tatli tatli bitecek olay
2. Rakip siyrilmaya calisacak ve van Gobbel topu kazanacak
3. Rakip siyrilmayi basaracak ama aninda van Gobbel yere indirecek.

Ben böyle hatirliyorum. Gelelim özgecmisine. 1971 yilinda Surinamin Paramaribo kentinde dünyaya gelen Ulrich van Gobbel, futbola vatandasi oldugu Hollandanin Bavel takiminda amatör olarak baslar. Daha sonra Amatör futbol hayatini NAC Breda takiminda sürdürür. Ulrich 17 yasindayken Hollanda 1. Lig takimi Willem II´ye transfer olur ve ilk profesyonel macina 1988 yilinda FC den Bosch karsisinda cikar. Bu mactaki iyi performanstan sonra iki yil takiminin formasiyla basarili maclar cikarir. 1990 senesinde Feyenord Rotterdama transfer olur ve bu Takimda 5 sene banko oynar. 1996 yilinda Galatasaray "Uli"`yi renklerine baglar (16 mac-2gol), ve burada bir sezon oynadiktan sonra Ingilterenin Southampton takimina transfer olur. Southamptonda aradigini bulamayan van Gobbel 1997 senesinde yine Feyenord Rotterdama transfer olur ve 2002 senesinde jübilesini yapar. Hollanda Milli Takimi icin bir resmi maca cikan van Gobbel, bu macta tabiki sari kart görmüstür. 1994 Dünya Kupasinda Suudi Arabistan Milli Takimina karsisinda 2:1lik galibiyet alan Hollanda, katildiklari ceyrek finalde Ulrich van Gobbel`e sans vermez ve elenir.

Kac kisi hatirlar bilmiyorum, ama benim hatirladigim kadariyla duvar gibi sag bekdi. Harika bir oyuncu olarak kalmis hafizamda.

ve bu yazıya yapılan yorumlar

* ben bile hatırlıom ki GS liler nasıl hatırlamaz.. dağ gibi bi oyuncuydu..
* hatırlamaz olurmuyum. avan_gard arkadaşımızında dediği gibi dağ gibi oyuncuydu ...
* top gecer adam gecmez mantıgının en guzel temsilcilerindendi..unuturmuyuz hiç
* mûkemmeldi hatirlanmazmi ya kaya gibi sertti.
* bu kalp seni unutur mu van gobbel...
* Bu oyuncu hakketen harikaydı ama her maçta kart görecek diye yüreğim ağzıma gelirdi.
* van gobel nasıl unutulur dostum ayrıca çalışman için telekkürler bir dip not daha vereyim van gbel hollandanın en sprinter oyuncusu seçilmiş bize gelmeden önce 100metre koşudada rekoru varmış o kadar süratli bi adamdı.....hatta o sezon bizde mapeza diye bi oyuncu vardı van gobel ne kadar sert olsada fazla kart görmezdi mapeza ise teknik bi oyuncu olmasına rağmen sezon içinde hatırladığım 3 ve ya 4 kırmızı kart görmüştü......
* Gerçekten iyi bir adamdı...Onun gibi biri daha gelirse iyi olur walla
* 2002 senesinde Rotterdam Kulübünde birakti futbolu.
* Top geçer Adam geçmez,Adam geçer top geçmez.Yüreğiyle oynayan bi futbolcuydu.İyi bir futbolcuydu.

bu kadar smile

Tarafından düzenlendi westsilwer (Wed Mar 17 2010 09:00 AM)

#473721 - Wed May 05 2010 18:40 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: westsilwer]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Abramczik

fransiz didier six: dündar six ismini almisti nedense,

alman Rüdiger Abramczik,

bosnali tarik hocic,

alman Torsten Gütschow,

Dean Saunders

Abramcik, Saunders ve Gütschow....... UNUTAMAM

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Wed May 05 2010 19:06 PM)

#473746 - Thu May 06 2010 11:08 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

İlk Gönderen: conqueror

Benhur Babaoğlu:
1993'de Galatasaray'a transfer olan Benhur, takımımızda istediği performansı gösterememiş, daha sonra Fenerbahçe'ye
ordan da Yimpaş Yozgatspor, Sakaryaspor, Uşakspor, Beykozspor gibi takımlara transfer olmuştu.
Geçtiğimiz aylarda kokain sattığı gerekçesiyle göz altına alınarak haber bültenlerine konu olmuştur.

Siirt Köy Hizmetleri YSE Spor'dan alınmıştır... Siirtte gelecek vaad eden teknik kapasitesi yüksek ve güçlü fiziki yapısıyla büyük umutlarla Galatasaray'a alınmıştır ama bekleneni verememiştir...

#473756 - Thu May 06 2010 21:58 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: AslAnibal]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Sadece bizde değil diğer takımlardada bekleneni verememiş heralde.Kokain olayına felan girmiş..

#477375 - Wed Jan 26 2011 09:41 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Raist]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Hic tartismasiz merhum Özhan Canaydin;
10 Sene´de 7 Sampiyonluk, 4 Avrupa Finali 2 Kupa + 3 YILDIZ sözü vermis,
Abdullah Ercanlari, Lukunkulari toplayip gelmisti...

#478581 - Fri Apr 15 2011 14:10 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: DESPO]
sssfsf Offline

ve Bratu,Petre ve Toması getirmişti 3 yıldız diye..

#478735 - Sat Apr 23 2011 06:44 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: sssfsf]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Fabi Pinto!
Alex Ferguson´un gelecegin 11inde bile yer almis brezilyali 22 Yasindaki Fabi Pinto, II.Fatih Döneminde harcananlardan olmustur!

#479408 - Tue Aug 30 2011 13:59 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
Erkin Cankut Offline

Tarık Hoçiç vardı....GOL KRALI OLMUŞTU...

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı