#412375 - Fri Jul 11 2008 11:02 AM
Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi
[Re: WaNTeD]
|
sERkAn-kEwElL
|
arkadaşlar bu konuda sadece arif erdeme vefasızlık yapıldığını söyleyebiliriz. çünkü diğer tüm futbolculara zamanlarının artık dolduğunu ve jübile vaktini geldiği söylenmiş ve jubile teklif edilmiştir. ama oyuncularımızın hiç biri bu teklife olumlu yanıt vermemiş, kimi gençlerbirliğine kimi antepe kimi rizeye gitmiştir. vefasızlık neresinde bunun? son olarak hakan şüküre de en büyük onur, floryaya heykelinin dikilmesi önerisi yapılmıştır ona bile cavap vermemiştir. evet kulübümüzde bazı hatalar olmuş olabilir ancak futbolcularımız da sütten çıkmış ak kaşık değiller. TAMAM DA RENKTAŞ BU KADAR HİZMET ETMİŞ FUTBOLCULARIN Bİ SENE DAHA OYNAMA İSTEĞİ ÇOK MU ACABA..BU ARADA KUSURA BAKMAYIN HAKLISINIZ OKAN I SİLDİM
|
|
|
|
|
|
#412382 - Fri Jul 11 2008 12:02 PM
|
|
bence haksızlık sadece arif yapıldı hepsinin yaşı gelmiş ve jübile teklif edilmişti ama onlar kabul etmediler hata onlarda
|
|
|
|
|
|
#413407 - Thu Jul 17 2008 01:02 AM
[Re: Serhat1905]
|
Yeni üye
|
Bence de Bulent ve Arif in gidisi iyi olmadi, ama mesela Hakan Sukur son derece haksiz. Sana jubile teklif ediyorlar kabul etmiyorsun, sonra da futbolu biraktigini acikliyorsun. Nedir bu simdi? Neymis simdi politikaya atilacakmis, walla bence iyi yapar o isi, yetenegi var.
|
|
|
|
|
|
#413770 - Fri Jul 18 2008 01:31 AM
[Re: chelik]
|
Yeni üye
|
Aslinda dogru "Galatasaray Yonetimi Vefasiz mi?" gibi bisey daha hos olurmus.
|
|
|
|
|
|
#419124 - Tue Aug 05 2008 19:40 PM
[Re: UaHeLL92]
|
S. Nonda 20 cm
|
Bülent,Hakan,Arif ve Ergün...Bu Adamlar Galatasaray'da Çok Büyük Emek Sahibi İnsanlar...Bunlara Çok Büyük Vefasızlık Yapıldı...Yaşlandılar Diye,Direk Takımdan Gönderildiler...Hakan Şükür Gibi Adama Yapılırmıydı Bu? Sözleşmeye Boş Mukavele İmzalayan Adama Kesinlikle Yapılmaması Gereken Birşeydi...Çok Ayıp Ettiler... kardes mesela bülent ve hakana gel jübile yap denmis, onlar yapmamis...yönetimin ne sucu var??? Bizim oyuncular 40 yasina kadar oynuyorlar masallah...camia büyüktür...
|
|
|
|
|
|
#419135 - Tue Aug 05 2008 19:51 PM
|
S. Nonda 20 cm
|
tamamda baska ne olacak, avrupadada böyle adamlar sonucta profosyöneller, her oyuncuyada jübile nasip olmuyor hani, yasi gectikten sonra takimlan yollari ayriliyor, haa sen dersen adamlar ümit davala gibi kendilerini gelistirdiler, hizmet edebilirler...ama hakan cok asparagaslastirdi olayi artik aciklamadi bir türlü ne yapicagini...
|
|
|
|
|
|
#419232 - Tue Aug 05 2008 22:04 PM
[Re: youurt]
|
Yeni üye
|
yaw hala mi hakan sukur? tamam emekleri gecmistir, kabul ama yas olmus 37, zaten en fazla 45 dk oynayabilirsin, o da gecen seneki halin ortada. guzellikle birak gitsin, yeter yaw. Adamin hayati polemik. Gitti bi de basbakan cumhurbaskaniyla gorustu, orda da polemik yaratti. Yeter Hakan TESEKKURLER!
|
|
|
|
|
|
#419500 - Wed Aug 06 2008 12:03 PM
|
sERkAn-kEwElL
|
merak ediyorum acaba kulüü vefasızlıkla suçlayanlar ne istiyorlar? yani bu zamana kadar başa gelen yönetimler ne yaptıkları zaman vefalı davranmış olacaklardı? amacım polemik yaratmak değil sadece merakımdan soruyorum. Ya renkdaş zaten yönetimimizin tek kötü yanı bu.Ben kim ne derse desinböylesine hizmet vermiş,bir kere bile ihanet etmemiş bir adamın(KRAL) bir sene daha oynama isteğini kabul edilebilir olarak görüyorum.Emre fb de oynamak istedi diye kızıyoruz ve bence taraftar olarak haklıyız.E Hakan Şükür ben Gs de oynamak istiyorum diyor izin vermiyosun.Ya futbolu bırak diyosun ya da GİT.bence bu vefasızlıktır.Ayrıca konunun başlığını da ben yazdım yöneticiler isterse değiştirebilir.Özür dilerim
|
|
|
|
|
|
#421302 - Fri Aug 08 2008 21:17 PM
[Re: gambitxx]
|
S. Nonda 20 cm
|
af buyur ne yapmiski, adam namazinda niyazinda diye türkiyede fethullahci yaptilar, sonunda ergenekoncu bilem cikartacaklar adami ne bicim ülke ya...
|
|
|
|
|
|
#421518 - Sat Aug 09 2008 18:42 PM
[Re: conqueror]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
kimse kimsenin namazına bişe dediqi yok ama hakan ın fetullahcı olduqunu herkes bilio simdi qereksiz yere bu konuda kimse onu korumasın..galatasaray da artk oynayamacak duruma qelen herkes qider öyle olmazsa nası büyüyecek kulüp ya sence hakan şükür oynamıycak durumdamıydı.geçen sene nonda ve ümitle aynı sayıda gol atmış biri ve takımdaki gençlere abilik eden biri.şimdi bükreş maçı öncesi elde kalan tek isim nonda bi de hakan şükür olsaydı kötümü olurdu.ama ne o yaşlanmış.evet maldiniyide görüyoz milanda adam 40 yaşında hala çatır çatır oynuo. Hakanınki abilikten öteye geçiordu,takımdaki tüm dengeleri kontrol etme çabası içinde olurdu ve Fettullah olayındaki tutumunu takım içine yaymaya çalışıordu,bunlar en önemli sebepler,bu tarz şeylere kalkışmasa yine tkımda kalabilirdi ama yanlış işler yapıordu.
|
|
|
|
#421832 - Mon Aug 11 2008 12:26 PM
[Re: Ali_Cetiner]
|
sERkAn-kEwElL
|
Valla haklı olabilirsiniz ama bu topic bize yakışmaz.Yani f5 lilerin ekmeğine yağ sürüyosunuz.Bazı yanlış şeyler oldu ama en iyisi içimizde kalması.... renkdaş sorun buysa değiştirsin yetkililer topiğin adını benim hatam belki de konu başlıına yazdıım şeyi konunun içine yazmalıydım.Ayrıca Bence dinine bağlı futbolculardan zarar gelmez.Avrupalılar futbolcu alırken önce İSA ya tapan futbolcu mu?(dini bütün),yoksa ölesine hristiyan mı olduuna bakılıo.Mesela kezman alex,kaka bunlardan.Bufutbolcular vücutlarına çok iyi bakılar sadece futbolla ve aileleriylke ilgileniolar.Bu yüzden klupler bunları tercih edio.Ama bir de ronaldo,ronaldinho gibi gece klubu eğlence falan tipi oyuncular var.Avrupa da bile bu iş böleyken bizde şu yapılana bak.Fatih Altaylı kendia ağzıyla Dinine bağlı futbolcuların gönderildiini söylüuo.Naapmışlar namaz kıldıkları için maça mı çıkmamışlar
Tarafından düzenlendi sErKeWeLl (Mon Aug 11 2008 12:26 PM)
|
|
|
|
|
|
#430610 - Sat Sep 06 2008 09:27 AM
[Re: Raist]
|
Yer: İstanbul
|
Hakan Şükür ün heykelini dikeceğiz, okullara ismini vereceğiz, istediği zaman jübilesini yapacağız yalanları ne zaman ortaya atılmıştı ????
Ben söyleyim. Feldkamp ın, "Adnan Polat bana bir liste ile geldi. Takımda bu oyuncuları görmek istemiyorum dedi. Hakan Şükür de bu isimler arasındaydı" açıklamalarından sonra.
Hakan Şükür e yapılan teklif tamamen yalandan,dolandan ibarettir. Adnan Polat bütün Alevi Gece lerini Ali Sami Yen de yaptırırken, Hakan Şükür ü siyasi, dini görüşleri yüzünden klüpten uzaklaştıramaz. GALATASARAY lılık ruhu herşeyin üzerindedir. Mondragon 10 dakikada bir ıstravroz çıkardığında nasıl sempatik geliyordu herkeze. İnançlı futbolcu diyorduk. Hakan Şükür " bu kutlu doğum haftasında centilmence bir mücadele olur inşallah" dediğinde şeriatçı oluyor, asılıyor kesiliyor, yazıklar olsun Hakan ŞÜKÜR ü harcayanlara. Milan Guroviç çok yakışıyor değil mi bu camiaya. Fettullahcı olsa bile Hakan Şükür, sen bir Miloseviç hayranını takıma getirebiliyorsan, dini bütün diye bir futbolcumuzu takımdan gönderemezsin.
|
|
|
|
|
|
#452713 - Sat Apr 04 2009 05:24 AM
[Re: FatihYILDIZ]
|
|
Galatasaray klübü son zamanlarda sık sık vefasızlıkla suçlanmakta buna bir türlü anlam veremiyorum.İşimize gelince kimse Galatasaraydan büyük değil,işimize gelince kimsenin büyük olamadığı klüp vefasızlık yapıyor.Bu takıma emek vermiş o kadar çok insan var ki hepsinin bütün isteklerini yerine getirmek gibi bir imkan maalesef yok.Arada üzülenler illa ki olacaktır,onlarda kendilerini bu günlere getiren klüp hatrına sağda solda konuşmak yerine Galatasaray'a olan saygılarından dolayı susma nezaketini göstersinler.
|
|
|
|
|
|
#454781 - Wed Apr 29 2009 18:02 PM
|
Yer: Almanya
|
vefa istanbul da bir semt isimidir..............
futbol da vefa olmaz cünkü günümüz futbolunda külüpler bir ticaret sirketleri olmustur bundan dolayi futbolcular cok cok büyük paralar kazaniyorlar onun icin verimleri düstügü veya verimsiz olduklari icin gönderilmeleri gerekiyor. m.oktay zamanlari dogru o zamanlar vefa gerekiyordu cünkü futbol bir schow du ama simdi degil.
diger yandan en basit 1 örnek, 1.h.ünsal futbol oynamak istedi gs yöänetimi yok deyince kendisi caykurrizespora gitti niye oynamadi cünkü pilli bitmisti ve 3 ay sonra futbolu birakti bizde kalmis olsaydi bir yil yok yerine bir sürü para daha alacakti sanki aldiklari yememis gibi . simdileri ise ntv sporda gs yi yerden yere vuruyor söylemediklerini birakmiyor niye o zaman futbolcular vefa örnegi göstermiyorlar??
|
|
|
|
|
|
#459999 - Mon Jun 29 2009 10:25 AM
[Re: Scarface]
|
Üye

|
Şimdi bu Tugay'dan çok daha fazla katkı yapan Hakan Şükür'e, Bülent Korkmaz'a gerçekten saygısızlık oldu Hakana jübile yap heykelini dikelim dediler beyfendi ısrarla 1 sene daha oynayacağım diye diretti.O kadar spekülasyon çıkardı oynayabildimi bir yerde? Yok! Adama heykelini dikelim diyorlar yok ben 1 sene daha oynayacağı diye diretiyor. Bir yönetim futbolcusunu daha nasıl onere edebilir?
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24