Hakan Şükür ün heykelini dikeceğiz, okullara ismini vereceğiz, istediği zaman jübilesini yapacağız yalanları ne zaman ortaya atılmıştı ????
Ben söyleyim. Feldkamp ın, "Adnan Polat bana bir liste ile geldi. Takımda bu oyuncuları görmek istemiyorum dedi. Hakan Şükür de bu isimler arasındaydı" açıklamalarından sonra.
Hakan Şükür e yapılan teklif tamamen yalandan,dolandan ibarettir. Adnan Polat bütün Alevi Gece lerini Ali Sami Yen de yaptırırken, Hakan Şükür ü siyasi, dini görüşleri yüzünden klüpten uzaklaştıramaz. GALATASARAY lılık ruhu herşeyin üzerindedir. Mondragon 10 dakikada bir ıstravroz çıkardığında nasıl sempatik geliyordu herkeze. İnançlı futbolcu diyorduk. Hakan Şükür " bu kutlu doğum haftasında centilmence bir mücadele olur inşallah" dediğinde şeriatçı oluyor, asılıyor kesiliyor, yazıklar olsun Hakan ŞÜKÜR ü harcayanlara. Milan Guroviç çok yakışıyor değil mi bu camiaya. Fettullahcı olsa bile Hakan Şükür, sen bir Miloseviç hayranını takıma getirebiliyorsan, dini bütün diye bir futbolcumuzu takımdan gönderemezsin.