#411135 - Tue Jul 08 2008 12:07 PM
Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı?
[Re: ua1995]
|
sonuna kadar!!!
Yeni üye
|
emre çolak da alınmalı bence. bu emre çolakı ben hiç duymadım ya hangi mevkide oynuyo, kaç yasında ?
|
|
|
|
#411939 - Thu Jul 10 2008 08:32 AM
Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı
[Re: kürşat]
|
Üye

Yer: Ankara
|
emre çolak da alınmalı bence. bu emre çolakı ben hiç duymadım ya hangi mevkide oynuyo, kaç yasında ? yaşı 17-18 falan galiba mevkisi de orta sahanın ortası kanımca.
|
|
|
|
#412378 - Fri Jul 11 2008 11:27 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
#412417 - Fri Jul 11 2008 16:04 PM
|
Üye

Yer: BURSA
|
emre çolak da alınmalı bence. bu emre çolakı ben hiç duymadım ya hangi mevkide oynuyo, kaç yasında ? yaşı 17-18 falan galiba mevkisi de orta sahanın ortası kanımca. orta saha sol ve orta diye biliyorum bende
|
|
|
|
|
|
#412783 - Sun Jul 13 2008 01:27 AM
[Re: kürşat]
|
Müdavim
|
arklar kampa semih erdem erhan şentürk ilker cihandan baska biri götürülmedimi cem sultan meşhur emre çolak filan yok mu ya İrfan BAŞARAN da bugün itibari ile Almanya kampına katıldı. Ama Cem Sultan, Emre Çolak falan nerdeler ben de bilmiyorum . Resmi sitenin PAF kadrosunda da adları geçmiyor. Kiralık falan mı verildiler acaba?
|
|
|
|
|
|
#412799 - Sun Jul 13 2008 10:39 AM
[Re: chelik]
|
|
arklar kampa semih erdem erhan şentürk ilker cihandan baska biri götürülmedimi cem sultan meşhur emre çolak filan yok mu ya İrfan BAŞARAN da bugün itibari ile Almanya kampına katıldı. Ama Cem Sultan, Emre Çolak falan nerdeler ben de bilmiyorum . Resmi sitenin PAF kadrosunda da adları geçmiyor. Kiralık falan mı verildiler acaba? Evet benimde dikkatimi çekti özellikle cem sultan ve emre paf kadrosunda görülmüyor. Beylerbeyinde de yoklar. Manisa'ya felanmı verildi. Yaklaşık 1 yıldır paf kadrosunda yok bu isimler 
Tarafından düzenlendi By_DoMiNo (Sun Jul 13 2008 10:40 AM)
|
|
|
|
|
|
#413092 - Tue Jul 15 2008 12:22 PM
[Re: By_DoMiNo]
|
Yeni üye
|
arklar kampa semih erdem erhan şentürk ilker cihandan baska biri götürülmedimi cem sultan meşhur emre çolak filan yok mu ya İrfan BAŞARAN da bugün itibari ile Almanya kampına katıldı. Ama Cem Sultan, Emre Çolak falan nerdeler ben de bilmiyorum . Resmi sitenin PAF kadrosunda da adları geçmiyor. Kiralık falan mı verildiler acaba? Evet benimde dikkatimi çekti özellikle cem sultan ve emre paf kadrosunda görülmüyor. Beylerbeyinde de yoklar. Manisa'ya felanmı verildi. Yaklaşık 1 yıldır paf kadrosunda yok bu isimler emre çolak da cem sultan da geçen yıl süpergençte oynadılar cem sultan ara sıra paf maçlarında sonradan oyuna girdi, sanırım bu sezon ikisi de pafta oynarlar. bu sezon as takım için biraz ufaklar. ama benim esas merak ettiğim anıldır, geçen yıl çaykur rizeye gönderildi,sanırım erdoğan arıcanın elinde mahfoldu çocuk ama kıymeti bilinirse türkiyernin görmediği tipte bir defans oyuncusu olur, harcatmamak lazım onu birkaç sezon sonra çok yüksek paralara bile geri alamayız.
|
|
|
|
|
|
#433881 - Mon Sep 29 2008 22:39 PM
[Re: Ali_Cetiner]
|
2000 ruhu
Yeni üye
|
emre çolak serdar eyilik alınmalı cafercan gaziantep belediyede kiralık her hafta oynuyo 2-3 gol attı bildiğim kadarıyla bi bizim takımda denemek lazım artık pişti bişey olursa artık olur.
|
|
|
|
#457179 - Tue May 26 2009 18:13 PM
[Re: devil_39]
|
|
Emre Çolak, Gökhan Öztürk bunlar alınmalı Cem Sultan ve Berk Neziroğulları denenmeli.
|
|
|
|
|
|
#458788 - Thu Jun 11 2009 10:29 AM
[Re: lewo1905]
|
Müdavim
|
gerçekten bizim alt yapımız çok kaliteli oyunculardan kurulu.cem sultan emre çolak sinan osmanoğlu a takımda kendilerini gösterebilecek oyuncular olarak göze çarpıyorlar.ancak izlediğim paf ligi maçlarında a takım kadrosunda 18 e girecek oyuncu bence berk neziroğulları dır.bence hakan baltanın yedeği olabilecek yeteneğe sahip.yeteneğe sahip derken potansiyel yetenekten bahsetmiyrum şu anki yeteneğiyle volkanın yerine kuubede oturtulabilinilir. Evet Berk'i herkes çok beğeniyor. Bence şu haliyle bile Türkiyenin en iyi sol beklerinden biri. Defansı çok sağlam. Hücumunu da bira geliştirirse 1 numara olur.
|
|
|
|
|
|
#459336 - Fri Jun 19 2009 19:16 PM
[Re: lewo1905]
|
Yeni üye
Yer: balıkesir
|
gökhan öztürk gaziantepspora imza atmış.hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#459374 - Sat Jun 20 2009 12:53 PM
[Re: fatihcam10]
|
Müdavim

|
G.Saray'da altyapı devrimi!
Galatasaray'ın yeni teknik patronu Frank Rijkaard, Galatasaray'da devrim niteliğinde bir karara imza atarak, çok sayıda genç futbolcuyu Almanya'daki hazırlık kampına götürecek.
Ünlü çalıştırıcı, altyapı hocaları tarafından hazırlanan raporları dikkatle inceleyerek, PAF takımın gözbebeği Cem Sultan'ın yanı sıra, Emre Çolak, Caner Öztel, Emrah Yollu, Serdar Eylik ve Emirhan Ergün'ü kadroya dahil etmeye karar verdi.
Ayrıca Bank Asya'da kiralık olarak Diyarbakır formasını giyen Erhan Şentürk ile Sakaryaspor'da gol krallığına koşan Özgürcan Özcan'ı da kadroya dahil eden Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'in bu oyuncularla özel olarak ilgileneceği belirtildi.
Çalışmalarına pazartesi günü başlayacak olan sarı-kırmızılılarda, genç futbolcular ise sezon hazırlıklarına erken başlayarak, forma için iddialı oldukları mesajını verdiler. Yaklaşık 1 haftadır Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yoğun bir tempoda çalışan bu futbolcuların kamp dönemine hazır girmeleri için böyle bir kararın alındığı belirtildi.
Bu arada yurt içinden ve dışından transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren sarı-kırmızılılarda, Başkan Adnan Polat'ın isteğiyle milli takımlarda forma giyebilecek genç futbolcular mercek altına alınacak.
20.06.2009 Kaynak : Milliyet
|
|
|
|
|
|
#459932 - Sat Jun 27 2009 18:55 PM
[Re: rezber]
|
Yer: sakarya
|
irfan başaran mert afyon cem sultan semih kaya cafercan yada özgürcan 
|
|
|
|
|
|
#459939 - Sat Jun 27 2009 20:09 PM
[Re: MesMes]
|
Yeni üye
|
zaten alınan alınmış siz neyi tartışıyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#459943 - Sat Jun 27 2009 21:07 PM
|
Yeni üye
|
kamp kadrosundan bahsediyorum ben zaten.yani şu saatten sonra cafercanın veya irfanın kadroya girme şansı yok.ben onu belirtmek istemiştim.
|
|
|
|
|
|
#459959 - Sun Jun 28 2009 11:20 AM
|
Yeni üye
|
kadromuz o kadar genişlediki gençlerin hiçbirinin kadroya girememesinden korkuyorum.
|
|
|
|
|
|
#461080 - Wed Jul 08 2009 14:01 PM
[Re: rezber]
|
Yer: eski açık
|
emre colak basta olmak üzere irfan erhan semih kaya
EMRE ÇOLAK 2 SENE SONRA DÜNYANINN EN İİLERİ ARASINDA GÖSTERİLİR BU OYUNCU KAYBEDİLMEZ ARDADAN DA KEWELL DANDA İİ OLUCAK
EMRE ÇOLAK SAG ACIK SOL ACI FORVET ARKASI VE ORTA SAHA GÖBEKDE OYNUYA BİLİOR
|
|
|
|
|
|
#461966 - Mon Jul 20 2009 15:42 PM
[Re: mirakolik]
|
Yer: eskişehir
|
emrah yollu diye bir adam var stoper benim hoşuma gidiyor.semih kaya'ya 10 basar
|
|
|
|
|
|
#471560 - Fri Feb 12 2010 01:53 AM
[Re: sami dayı]
|
GaLaTaSaRay
Yeni üye
Yer: istanbul
|
serdar eylik oguz sabankay emre colak murat akça semih kaya cem sultan abdulah hoca ertugraul saglam tolunay kafkas ersun yanalla teslim edilmeli bir sene sonrada geri alınmalılar ki bunlar cok büyük yıldız olucaklar emre colak özelikle bence ardanın fiyatının ikiye katlıycak...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|