Webaslan Forum
Page 1 of 3 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#410946 - Mon Jul 07 2008 19:28 PM paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı?
kürşat Offline
sonuna kadar!!!
Yeni üye
*

cem sultan semih erden semih kaya

#410983 - Mon Jul 07 2008 21:57 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı? [Re: kürşat]
yakubu Offline

Yer: Amasya
semih kaya alınmalı süper defans.

#411112 - Tue Jul 08 2008 09:59 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı? [Re: yakubu]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
emre çolak da alınmalı bence.

#411135 - Tue Jul 08 2008 12:07 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı? [Re: ua1995]
kürşat Offline
sonuna kadar!!!
Yeni üye
*

İlk Gönderen: ua1995
bu emre çolakı ben hiç duymadım ya hangi mevkide oynuyo, kaç yasında ?

#411413 - Tue Jul 08 2008 22:49 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı? [Re: kürşat]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Emre'nin Emresi Tanju'nun çolağı diyorlar bu çocuk için..
İkisinden de üstün bi futbolcu olacağı konuşuluyor..

#411416 - Tue Jul 08 2008 22:57 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı? [Re: kacarow]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Esenler'de oturuyorum evim stada çok yakın...Atışalanı'dan çıkmadır bu çocuk çıplak gözle birçok maçını izledim benim kuzenle karşılıklı çok oynadılar...İyi futbolcu olacağı o zamandan belliydi şimdide takip ediyorum inşallah çok iyi yerlere gelecek...
Ben daha çok Tugay ile Hagi'ye benzetiyorum onu bizim tribünden göremediğimiz adamı bulur pas atardı ki bunu hala yapıyor hemde daha iyi şekilde bakalım hayırlısı inşllah güzel yerlere gelir...

#411939 - Thu Jul 10 2008 08:32 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: kürşat]
ua1995 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: kürşat

yaşı 17-18 falan galiba mevkisi de orta sahanın ortası kanımca.

#412378 - Fri Jul 11 2008 11:27 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: ua1995]
LeoneL10 Offline

Cem Sultan...

#412416 - Fri Jul 11 2008 16:01 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: LeoneL10]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
semih erdem
semih kaya
cem sultan
irfan başaran
erhan şentürk
geen sezon kiralık giden uğur demirok da olabilir bu sene ne durmuda bilgim yok

Tarafından düzenlendi cesur_sado (Fri Jul 11 2008 16:01 PM)

#412417 - Fri Jul 11 2008 16:04 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: ua1995]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA

yaşı 17-18 falan galiba mevkisi de orta sahanın ortası kanımca.

orta saha sol ve orta diye biliyorum bende

#412651 - Sat Jul 12 2008 12:24 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: cesur_sado]
sErKeWeLl Offline
sERkAn-kEwElL

YA GALATASARAY PAF TAKİ OYUNCULARIN HEPSİ FM DE 5 SENE SONRA MİLAN A BERCELONA YA GİDİO

#412688 - Sat Jul 12 2008 20:03 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: sErKeWeLl]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
paftan sürekli oyuncu çıkarttığımız için fm de öyle varsayımda bulunuyor.

#412694 - Sat Jul 12 2008 20:24 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: benimdünyam]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Bence Defansin ortasina bir oyuncu alinirsa iyi olur..
hala transfer olmadigindan..
Ileride sakatlik da felan sorun olmasin...

Altyapidaki sporcular A takima alinmasa bile...
Gozde olanlari ilk 11 de oynamasi muhtemel takimlara kiralanmali..
Hatta kira parasini klubumuz odesin..
Amma bu oyuncular surekli oynasinlar diyorum basaka bir seyde demiyorum...

#412698 - Sat Jul 12 2008 20:49 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Shahin Sharifov]
kürşat Offline
sonuna kadar!!!
Yeni üye
*

arklar kampa semih erdem erhan şentürk ilker cihandan baska biri götürülmedimi cem sultan meşhur emre çolak filan yok mu ya

#412763 - Sun Jul 13 2008 00:59 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: kürşat]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Evet Emre Çolak la Cem Sultan a ne oldu paf takımda değiller ?
Şuan içim Semih Kaya a takıma alınabilecek seviyede......

#412783 - Sun Jul 13 2008 01:27 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: kürşat]
chelik Offline
Müdavim
*

arklar kampa semih erdem erhan şentürk ilker cihandan baska biri götürülmedimi cem sultan meşhur emre çolak filan yok mu ya

İrfan BAŞARAN da bugün itibari ile Almanya kampına katıldı.
Ama Cem Sultan, Emre Çolak falan nerdeler ben de bilmiyorum . Resmi sitenin PAF kadrosunda da adları geçmiyor. Kiralık falan mı verildiler acaba?

#412798 - Sun Jul 13 2008 03:15 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: chelik]
caner3434 Offline
Üye
*

Yer: Münih
bence irfan ve semih a takim kadrosuna alinmali.

#412799 - Sun Jul 13 2008 10:39 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: chelik]
By_DoMiNo Offline

*

İlk Gönderen: chelik

Ama Cem Sultan, Emre Çolak falan nerdeler ben de bilmiyorum . Resmi sitenin PAF kadrosunda da adları geçmiyor. Kiralık falan mı verildiler acaba?

Evet benimde dikkatimi çekti özellikle cem sultan ve emre paf kadrosunda görülmüyor. Beylerbeyinde de yoklar. Manisa'ya felanmı verildi. Yaklaşık 1 yıldır paf kadrosunda yok bu isimler frown

Tarafından düzenlendi By_DoMiNo (Sun Jul 13 2008 10:40 AM)

#413092 - Tue Jul 15 2008 12:22 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: By_DoMiNo]
realmardinfc Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: By_DoMiNo

Evet benimde dikkatimi çekti özellikle cem sultan ve emre paf kadrosunda görülmüyor. Beylerbeyinde de yoklar. Manisa'ya felanmı verildi. Yaklaşık 1 yıldır paf kadrosunda yok bu isimler frown

emre çolak da cem sultan da geçen yıl süpergençte oynadılar cem sultan ara sıra paf maçlarında sonradan oyuna girdi, sanırım bu sezon ikisi de pafta oynarlar. bu sezon as takım için biraz ufaklar.
ama benim esas merak ettiğim anıldır, geçen yıl çaykur rizeye gönderildi,sanırım erdoğan arıcanın elinde mahfoldu çocuk ama kıymeti bilinirse türkiyernin görmediği tipte bir defans oyuncusu olur, harcatmamak lazım onu birkaç sezon sonra çok yüksek paralara bile geri alamayız.

#427494 - Tue Aug 26 2008 22:44 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: realmardinfc]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
paf ta iyi bir sağ bek yokmu arkadaşlar?

#427630 - Wed Aug 27 2008 12:20 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: rezber]
Phoebus Offline
Boys of HeLL - uA BhdR
Yeni üye
**

Yer: in dibinden
Emre Çolak, Semih Kaya ve Cem Sultan.. Üçü de çok yetenkliler, fakat Cem ve Emre'de fiziki problemler var.. Devre arasına kadar Paf'ta hem maçlara çıkıp hem yoğunlaştırılmış bi fitness programı uygulayabilirler.. 2. devre de gelebilirler, fakat en geç seneye üçünün de takımda olması lazım..

Ölüm Varmış, Korku Varmış,
Bu Dünyanın Sonu Varmış..
Bizim için Yoktur Tasa,
Kalbimizde Sen Yaşadıkça..

#433791 - Mon Sep 29 2008 03:45 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Phoebus]
chelik Offline
Müdavim
*

Bugünkü 4-0 lık Konya maçını izledim. Sinan Osmanoğlu gerçekten çok kalite bi oyuncu. Stili tamamen Meira'yı andırıyor. Yer tutuşu,topa hakimiyeti,oyun kuruşu aynı o. Tecrübe kazandığı zaman Galatasaray da onu kazanacaktır.

#433877 - Mon Sep 29 2008 22:16 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: rezber]
sumeyye26 Offline

Yer: sakarya
cem sultan sakatmış sakatlığı geçince pafta oyncak
bence cafercan takıma geri gelsin cok iyi bi oyuncu

#433878 - Mon Sep 29 2008 22:20 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: sumeyye26]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Harvi Cafercan a noldu eskiden bayaa bi sukse yapmisti sonradan ismini duyamaz olduk bi bilgisi olan varmi?

#433881 - Mon Sep 29 2008 22:39 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Ali_Cetiner]
devil_39 Offline
2000 ruhu
Yeni üye

emre çolak serdar eyilik alınmalı
cafercan gaziantep belediyede kiralık her hafta oynuyo 2-3 gol attı bildiğim kadarıyla bi bizim takımda denemek lazım artık pişti bişey olursa artık olur.

#457179 - Tue May 26 2009 18:13 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: devil_39]
gurkanht Offline

Emre Çolak, Gökhan Öztürk bunlar alınmalı Cem Sultan ve Berk Neziroğulları denenmeli.

#457182 - Tue May 26 2009 18:24 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: gurkanht]
Scarface Offline
Müdavim
**

Emre Çolak zaten banko oynuyor. Artık A takım kampına alınmalı bu sene

#457193 - Tue May 26 2009 20:26 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Scarface]
chelik Offline
Müdavim
*

Sinan Osmanoğlu alınsın.
Bu çocuğa dikkat edin. İleride Türkiyenin en iyi stoperi olacak.(inşallah)

#458748 - Wed Jun 10 2009 19:46 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: chelik]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
PAF ile ilgili tek topic olduğu için buraya yazıyorum konuyla biraz alakasız olabilir ama oldukça düşündürücü bir habr bu.

Gökhan Öztürk ile ilgili bir haber.

Bilindiği üzere altyapı takım kaptanımız olan Gökhan Öztürk'ün sözleşmesi 1 Haziran 2009 tarihinde sona ermiş ve oyuncumuz serbest kalmıştı. Ardından bir çok spekülasyon döndü dolaştı. Herkes kafasından birşeyler uydurdu, yazdı çizdi. Gökhan'ı tanımayanlar bile, adını ilk kez duyanlar bile demediğini bırakmadı.

"Fenerbahçe ile anlaştı o yüzden imzalamıyor sözleşmeyi, Bursaspor'a gidicek, para için anlaşmadı" vs. diye bir çok şey yazıldı çizildi.
Bizlerde konuyu tam olarak netleştirip sizlere açıklıyoruz.

Bazı yerlerde yazılan 'yıllık bir milyon dolar istiyor' yazıları tamamen asılsız ve yalandır.
Fenerbahçe ile anlaştığına dair çıkan haberlerin hepsi yalan. Gökhan'ı o takım istiyor evet doğru ama Gökhan gitmek istemiyor.
Anadolu takımlarından bir çok takım Gökhan'ı istiyor ama o Galatasaray ile sözleşme imzalamak istiyor ve Antalya'da tatilde olduğu halde hala takımdan sözleşme önermelerini bekliyor. Gel imzala deseler koşarak gidecek imzalayacak.

Avrupa'nın büyük takımlarından birisi istiyor kendisini. Oda gidip 2 yıl veya 3 yıl sonra tekrar Galatasaray'a dönmek istiyor eğer sözleşme imzalanmazsa. Galatasaray'lı olduğunu ve Galatasaray'da forma giymekten gurur duyacağını söylüyor üstüne basa basa..

Birde unutmadan Gökhan 6 yıldır asgari ücret olarak maaş alıyor. Yani öyle bir kaç milyon dolar falan istemiyor.

Biz en son görüştüğümüzde kendisiyle 'Ben 3 yıl daha asgari ücret alırım sorun değil, hepsinin canı sağolsun' diye bir cümle kullanmıştı Gökhan..

#458775 - Thu Jun 11 2009 08:43 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Renato]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
gerçekten bizim alt yapımız çok kaliteli oyunculardan kurulu.cem sultan emre çolak sinan osmanoğlu a takımda kendilerini gösterebilecek oyuncular olarak göze çarpıyorlar.ancak izlediğim paf ligi maçlarında a takım kadrosunda 18 e girecek oyuncu bence berk neziroğulları dır.bence hakan baltanın yedeği olabilecek yeteneğe sahip.yeteneğe sahip derken potansiyel yetenekten bahsetmiyrum şu anki yeteneğiyle volkanın yerine kuubede oturtulabilinilir.

#458784 - Thu Jun 11 2009 09:51 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: lewo1905]
xl_aslan Offline
Üye
**

semih kaya a takım kadrosuna artık kalıcı olarak monte edilmeli.
Cem sultanı da fortis kupa maçlarında (en azından ilk bir kaç maçta) oynatarak ne olabileceğini görmeliyiz diye düşünüyorum.

#458788 - Thu Jun 11 2009 10:29 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: lewo1905]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: lewo1905
gerçekten bizim alt yapımız çok kaliteli oyunculardan kurulu.cem sultan emre çolak sinan osmanoğlu a takımda kendilerini gösterebilecek oyuncular olarak göze çarpıyorlar.ancak izlediğim paf ligi maçlarında a takım kadrosunda 18 e girecek oyuncu bence berk neziroğulları dır.bence hakan baltanın yedeği olabilecek yeteneğe sahip.yeteneğe sahip derken potansiyel yetenekten bahsetmiyrum şu anki yeteneğiyle volkanın yerine kuubede oturtulabilinilir.

Evet Berk'i herkes çok beğeniyor. Bence şu haliyle bile Türkiyenin en iyi sol beklerinden biri. Defansı çok sağlam. Hücumunu da bira geliştirirse 1 numara olur.

#458835 - Fri Jun 12 2009 08:18 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: chelik]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
İlk Gönderen: lewo1905

Evet Berk'i herkes çok beğeniyor. Bence şu haliyle bile Türkiyenin en iyi sol beklerinden biri. Defansı çok sağlam. Hücumunu da bira geliştirirse 1 numara olur.

paf maçlarının bir kaçını gs tv den izledim.cem sultanla gerçekten çok uyumlular bence çok güzel paslar veriyo.ve ikisi birbirini okadar iyi tanıyor ve birbirlerine okadar yardım etmeye çalışıyorlarki ben takım arkadaşlıı diye buna derim.cem bazen berkin ilerde kaldığı pozisyonlarda onun açığını kapamak için defansa kadar geliyor.ikisi birden girmeli takıma.a takımınında böyle özverilere ihtiyacı var bence

#459336 - Fri Jun 19 2009 19:16 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: lewo1905]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
gökhan öztürk gaziantepspora imza atmış.hayırlı olsun

#459374 - Sat Jun 20 2009 12:53 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: fatihcam10]
Scarface Offline
Müdavim
**

G.Saray'da altyapı devrimi!

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Frank Rijkaard, Galatasaray'da devrim niteliğinde bir karara imza atarak, çok sayıda genç futbolcuyu Almanya'daki hazırlık kampına götürecek.

Ünlü çalıştırıcı, altyapı hocaları tarafından hazırlanan raporları dikkatle inceleyerek, PAF takımın gözbebeği Cem Sultan'ın yanı sıra, Emre Çolak, Caner Öztel, Emrah Yollu, Serdar Eylik ve Emirhan Ergün'ü kadroya dahil etmeye karar verdi.

Ayrıca Bank Asya'da kiralık olarak Diyarbakır formasını giyen Erhan Şentürk ile Sakaryaspor'da gol krallığına koşan Özgürcan Özcan'ı da kadroya dahil eden Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'in bu oyuncularla özel olarak ilgileneceği belirtildi.

Çalışmalarına pazartesi günü başlayacak olan sarı-kırmızılılarda, genç futbolcular ise sezon hazırlıklarına erken başlayarak, forma için iddialı oldukları mesajını verdiler. Yaklaşık 1 haftadır Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yoğun bir tempoda çalışan bu futbolcuların kamp dönemine hazır girmeleri için böyle bir kararın alındığı belirtildi.

Bu arada yurt içinden ve dışından transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren sarı-kırmızılılarda, Başkan Adnan Polat'ın isteğiyle milli takımlarda forma giyebilecek genç futbolcular mercek altına alınacak.

20.06.2009
Kaynak : Milliyet

#459375 - Sat Jun 20 2009 12:56 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Tamam bu oyuncuları kadroya almak iyi bir şey ama saçma sapan takımlarla hazırlık maçları oynayarak bunlar kendilerini geliştiremez ki. Her zaman hazırlık kampına alınıp sonra transferin son gününde kiralık veriliyorlar.

#459932 - Sat Jun 27 2009 18:55 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: rezber]
sumeyye26 Offline

Yer: sakarya
irfan başaran
mert afyon
cem sultan
semih kaya
cafercan yada özgürcan smile

#459933 - Sat Jun 27 2009 18:59 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: sumeyye26]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
özgürcan ve semih kaya zaten a takimda.. emre colak ve cem sultan gelmeli..

irfan ve cafercan artik bu takimda degiller ayrica..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#459939 - Sat Jun 27 2009 20:09 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: MesMes]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

zaten alınan alınmış siz neyi tartışıyorsunuz.

#459942 - Sat Jun 27 2009 21:00 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: fatihcam10]
MesMes Offline
Üye
**

alinan alinmamis kardes.. denenmek icin kamptalar.. bu sezon boyunca a takimda olacak anlamina gelmiyor.. test edilecekler bir nevi..

#459943 - Sat Jun 27 2009 21:07 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: MesMes]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

kamp kadrosundan bahsediyorum ben zaten.yani şu saatten sonra cafercanın veya irfanın kadroya girme şansı yok.ben onu belirtmek istemiştim.

#459946 - Sat Jun 27 2009 23:35 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: fatihcam10]
MesMes Offline
Üye
**

ya dogru.. zaten oyuncularimiz degiller.. ama bizim burda tartismamiz gereken sey kamptaki hangi gencler a takimina girebilir.. bence emre colak kesin girecektir.. cem sultan danda umutluyum ama baros yaser ve özgürcan varken pek sans bulamaz bence. belki yaser gider.. bakalim.. bence yabanci bi forvet gelmez buarada.. gelirse bi sag acik ve yerli bi forvet gelir..

#459959 - Sun Jun 28 2009 11:20 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: MesMes]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

kadromuz o kadar genişlediki gençlerin hiçbirinin kadroya girememesinden korkuyorum.

#461080 - Wed Jul 08 2009 14:01 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: rezber]
mirakolik Offline

Yer: eski açık
emre colak basta olmak üzere irfan erhan semih kaya

EMRE ÇOLAK 2 SENE SONRA DÜNYANINN EN İİLERİ ARASINDA GÖSTERİLİR BU OYUNCU KAYBEDİLMEZ ARDADAN DA KEWELL DANDA İİ OLUCAK

EMRE ÇOLAK SAG ACIK SOL ACI FORVET ARKASI VE ORTA SAHA GÖBEKDE OYNUYA BİLİOR

#461966 - Mon Jul 20 2009 15:42 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: mirakolik]
ayberk228 Offline

Yer: eskişehir
emrah yollu diye bir adam var stoper benim hoşuma gidiyor.semih kaya'ya 10 basar

#462010 - Tue Jul 21 2009 03:57 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: ayberk228]
MesMes Offline
Üye
**

hicte bile.. semih kaya ve murat akca emrahtan cok daha soguk kanlilar.. helede semih..

#462021 - Tue Jul 21 2009 12:13 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: MesMes]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Emre Çolak , Serdar Eylik

#462042 - Tue Jul 21 2009 17:52 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Ali_Cetiner]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Ali_Cetiner
Emre Çolak , Serdar Eylik

katılıyorum.

#462044 - Tue Jul 21 2009 18:23 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: suskun]
Scarface Offline
Müdavim
**

Galatasaray'da kadro şekilleniyor

Galatasaray'da Teknik Direktör Frank Rijkaard yeni sezon kadrosunu şeklillendirmeye başladı. Rijkaard, yurt dışı kampında dikkatleri üzerine çeken Emre Çolak'ı yeniden Paf takıma gönderdi.

Rijkaard iki günlük görüşmelerin ardından A takımla antrenmanlara çıkan genç futbolcuların geleceği ile ilgili kararını verdi.

Hollandalı teknik adam özellikle yurt dışı kampında oynanan hazırlık maçlarında dikkatleri üzerine çeken Emre Çolak ile birlikte, Cem Sultan, Emirhan, Erhan ve Caneri tekrar Paf takıma yolladı. Rijkaard'ın a takımda tuttuğu tek isim Serdar Eyilik oldu.

Pilot takım Beylerbeyinden dönen kaleci Fırat ile geçen sezonu Sakaryaspor'da tamamlayan Özgürcanın da yeniden kiralanmasına karar verildi. Geçtiğimiz 2 sezon zaman zaman kadroda yer bulan Mehmet Güven de kiralanacak oyuncular listesine eklendi.

NTVspor

#463887 - Thu Aug 13 2009 16:35 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: Scarface]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
serdar eylik.emre çolak.cem sultan.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#464367 - Wed Aug 19 2009 20:23 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: sami dayı]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Ben, Serdar, Cem Sultan, Semih, Murat Akça ve Emre'nin Anadolu kulüplerine kiralanmasından yanayım. Tercihen İstanbul BB'ye... Abdullah Avcı bu çocuklardan iki sene içinde yıldız yapabilir.

#464573 - Sun Aug 23 2009 01:49 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: arda_galatasaray]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
serdar ve emre tam abdullah hocalık.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#471560 - Fri Feb 12 2010 01:53 AM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: sami dayı]
featih Offline
GaLaTaSaRay
Yeni üye
*

Yer: istanbul
serdar eylik oguz sabankay emre colak murat akça semih kaya cem sultan abdulah hoca ertugraul saglam tolunay kafkas ersun yanalla teslim edilmeli bir sene sonrada geri alınmalılar ki bunlar cok büyük yıldız olucaklar emre colak özelikle bence ardanın fiyatının ikiye katlıycak...
ARDA TURAN------

#471575 - Fri Feb 12 2010 14:30 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı [Re: featih]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Şu forvet eksikliginde Cem Sultan a bi şans verilmeliydi hatırlanırsa Arda da yine buna benzer bi durum da ( Eksiklerin ve sakatların çok oldugu bi dönemde ) birazda mecburiyetden bi avrupa kupası maçında sanırım Mlada Boleslav maçıydı oynatılmış ve patlama yapmıştı

#471592 - Fri Feb 12 2010 17:34 PM Re: paf takımında hangi oyuncular kadroya alınmalı? [Re: kürşat]
BBB Offline
Üye
**

Cem Sultan, Anıl Dilaver, Berkin Kamil Arslan.

Page 1 of 3 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı