#410398 - Sun Jul 06 2008 09:04 AM
Re: Medyametre
[Re: conqueror]
|
Üye

Yer: Ankara
|
"Kewell formalarını yakacağız" Transferde sessiz günler geçiren Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız Harry Kewell'ı renklerine bağlaması, sadece Türkiye'de değil İngiltere'de de geniş yankı uyandırdı... Fakat bu transfere en büyük tepki, Avustralyalı yıldızın eski kulübü olan Leeds United'tan geldi. 2000 yılında İngiliz taraftarlar Christopher Loftus ve Kevin Speight'ın Taksim'de öldürülmesi nedeniyle Galatasaray'dan adeta nefret eden Leeds'li taraftarların Kewell'ı, "İstanbul'a gitme, yoksa ölürsün" diye tehdit ettiği belirlendi.
BİZE EN BÜYÜK İHANETİ YAPTI!
Leeds United Kulübü'ne yakın gazeteler, transfer haberinin ortaya çıkmasının ardından bazı İngiliz holiganların, Avustralyalı yıldızın cep telefonuna ölüm tehditleri içeren mesajlar attığını öne sürdü. Leeds Fun Club'ın forum sayfasında da Kewell'a ateş püsküren Leeds'li taraftarlar, efsane gözüyle baktıkları yıldız futbolcu için, "Elimizdeki tüm Kewell formalarını yakacağız. Taraftarı, bizim arkadaşlarımızı öldüren bir takımın formasını giymek, yapılacak en büyük ihanettir" ifadesini kullandılar.
05.07.2008 Kaynak : Takvim
|
|
|
|
#416279 - Fri Jul 25 2008 18:38 PM
[Re: Renato]
|
|
Bütün Haberler Sallama Bence.Kimse ne Kewel i Söyledi ne de Meira yı.! www.samiyen.forumlari.net sitesine webaslan forum linkini vereyim mi? Hem Daha Çok Üye Gelir.!
|
|
|
|
|
|
#416717 - Mon Jul 28 2008 20:15 PM
[Re: kacarow]
|
Boys of HeLL - uA BhdR
Yeni üye

Yer: in dibinden
|
Cola Turka İdman Raporu: 28 Temmuz Pazartesi
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2008 – 2009 sezonu hazırlık çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın ve taraftara kapalı olarak yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
Teknik ekibimiz Michael Skibbe, Edwin Boekamp, Ümit Davala, Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde saat 10.30’dan itibaren Jupp Derwall Antrenman Sahasında yapılan antrenman ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.
Antrenmanın ana bölümünde koordinasyon çalışmalarının ardından, teknik çalışmalar yapılırken kaleciler Nezih Ali Boloğlu yönetiminde takımdan ayrı çalıştılar.
Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenman ertesinde oyuncular öğle yemeği için merkez binamıza geçtiler.
Akşam antrenmanının ana bölümünde ise taktik bir çalışma yapıldı.
Dün İstanbul’a gelen Fernando Meira sabah antrenmanında antrenör Cevat Güler yönetiminde özel bir program dahilinde çalışırken, akşam antrenmanının tümüne takımla birlikte katıldı.
Mehmet Topal ve Servet Çetin sabah antrenmanında antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada özel bir çalışma yaptıktan sonra her iki antrenmana da kontrollü olarak katıldılar.
Cassio de Souza Soares Lincoln bu akşamüstü yapılan antrenmanın son dakikalarında bir pozisyonda sağ baldırına aldığı bir darbe sonucunda antrenmanı tamamlayamadı. Sağık ekibimiz Lincoln'un tedavisine hemen başladı.
Dün antrenmanın sonunda sol baldır adalesinde hafif bir ağrısı olan ve şikayetleri akşam saatinde artan Emre Güngör’ün tedavisine bu sabah Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR tetkiklerinden sonra Metin Oktay Tesisleri’nde başlandı.
Harry Kewell, Tobias Linderoth, Serkan Çalık ve Murat Akça tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda takımdan ayrı bir çalışma yaptılar. Semih Kaya ve Uğur Uçar‘ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüyor.
Mehmet Güven gastroenterit nedeniyle bugün sağlık ekibince dinlendirildi. Ahmet Kesim de sindirim sistemi sorunları nedeniyle akşamüstü dinlendirildi ve günün ikinci antrenmanına katılamadı.
Milli takımlar kamplarından gelerek kampa geç katılan oyuncularımızla birlikte yeni transferlerimizin ve teknik ekibimizin sağlık kontrolleri 29 Temmuz Salı sabahı Acıbadem Hastanesi’nde sürdürülecek.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı çalışmalarını, 29 Temmuz Salı günü saat 10.30 ve 17.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı iki antrenmanla sürdürecek. 30 Temmuz Çarşamba sabahı saat 10.30’da yapılacak antrenman ise basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilecek -----------------------------------------------------------------------------------------
Lincoln sakatlanmış umarım ağır değildir..
|
|
|
|
#431700 - Sat Sep 13 2008 12:35 PM
[Re: Renato]
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
''LİNCOLN ÇALDI YERLİLER OYNADI '' Lincoln, sevgilisiyle Antalya´ya giderken, takım arkadaşları, Florya´da çalıştı. Sezon açılışına izinsiz olarak geç katılan ve bu sürede Rio da bir albüm tanıtımında ortaya çıkan Lincoln, sahada olmasa bile, özel hayatında en ufak fırsatı kaçırmıyor. Takıma verilen 1 günlük izni, hemen sevgilisini alıp Antalya ya giderek değerlendiren Sambacının aksine Hasan Şaş, Aykut, Orkun, Yaser Yıldız, Volkan Yaman, Serkan Kurtuluş ve PAF tan birkaç genç oyuncu kendi istekleriyle Florya da idman yaptı. Haldun Üstünel, tepkiler üzerine Lincoln ün Skibbe den izin aldığını açıkladı. 
Tarafından düzenlendi yfthcn (Sat Sep 13 2008 13:51 PM)
|
|
|
|
#431988 - Tue Sep 16 2008 04:58 AM
[Re: uA_f@tih]
|
Üye

|
Lincoln'den inciler Son haftalarda ilk 11´de kendine yer bulmakta zorlanan Lincoln, özel hayatının detaylarından, Galatasaray´daki hedeflerine kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı...
"Antalyaspor maçında kaybettiğimiz 2 puan, bize sezon sonunda pahalıya patlayabilir..." "Milan Baros büyük bir futbolcu. Onun transferi, UEFA’daki şansımızı tavan yaptırdı..."
Dışarı pek çıkmıyorum Ev hayatını seven biriyim. Dışarı pek fazla çıktığımı söyleyemem. İstanbul’da günlerim oldukça sakin geçiyor. İdmanımız olduğu zaman erken kalkıyorum. Bu da hemen hemen her gün erken kalkıyorum demek! Galatasaray’ın idman tesisleri, evimden sadece 3 dakika uzak. Böylece yolda pek fazla zaman kaybetmiyorum.
Çalışma programı aynı İdmanlar ortalama 2 saat sürüyor. Kondisyonerimiz, bize genellikle çaba gerektiren rutin bir program uygulatıyor. Çünkü Türk futbolu fiziksel güce dayalı oynanıyor. Bunun dışında çalışmalar çoğunlukla Brezilya’da gördüklerimizin aynısı. Maçtan önce takım birlikte kalıyor, taktik toplantılar yapılıyor, yedeklerle ısınma maçı oynanıyor.
Asit varsa dokunmam! Yaz aylarında, Türkiye dünyanın en hareketli yerlerinden biri haline geliyor. Sizi etkileyen bir başka şey ise burada dini inancın ne denli önemli olduğu. Boş vaktim olduğunda amaçsız bir şekilde alışveriş merkezine gidiyorum, herhangi bir restoranda akşam yemeği yiyorum ya da bunun gibi şeyler yapıyorum. Sağlıklı bir diyet sürdürüyorum. Sadece mevye suyu ve su içiyorum. Asitli bir içeceğe dokunduğumu görmeniz bir hayli zor!
Bence iyi başladık Galatasaray’daki ikinci sezonum da iyi başladı. Türkiye Süper Kupası’nı aldık. Yine büyük hedeflerimiz var, şampiyonluk unvanını korumak ve UEFA’ya iyi işler yapmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla ilişkilerim olabildiğince iyi gidiyor. Hepsi Brezilya futbolunu seviyor ve bu yüzden karşılıklı saygı duyuyoruz birbirimize.
Dışarıda zemin berbat Süper Lig’de amaç elbette üst üste ikinci kez ipi göğüslemek, ancak çok zorlu bir yarış olacak. Burası öyle, diğer ülkelerdeki gibi şampiyonun lig bitmeden 6-7 hafta önce belli olduğu bir yer değil. Favoriler tabii ki her zaman olduğu gibi biz, Fenerbahçe ve Beşiktaş. Ama aradan sıyrılmak adına iyi işler yapabilecek takımlar da var. Özellikle Türkiye’deki deplasmanlarda saha zeminlerinin normalden kötü olması, oldukça zorlayıcı.
UEFA havasını bilirim Bir başka büyük hedef UEFA Kupası. Bu turnuvanın anlamını ve havasını iyi biliyorum, çünkü Schalke’deyken 2005-2006 sezonunda yarı finalde oynamıştım. İki kupadaki şansımız da, Milan Baros transferiyle büyük bir sıçrama yaptı. Baros gerçekten büyük bir futbolcu ve umarım Çek Cumhuriyeti formasıyla EURO 2004’te ortaya koyduğu performansı tekrarlayacaktır.
Turnuva finali gibiydi!Cumartesi günü Antalyaspor’la İstanbul’da 1-1 berabere kaldık. Kendi evimizde kaybettiğimiz bu 2 puan, sezon sonunda bize pahalıya patlayabilir. Bu arada 90 dakika boyunca savaşan rakibimizin ortaya koyduğu azimli mücadeleyi de kabul etmemiz gerekir. Sanki bir turnuva finaliymiş gibi oynadılar.
Brezilya gibi olduk! Antalyaspor’la oynadığımız maç, aklıma geçen haftaki Brezilya tecrübesini getirdi. Brezilya, grubun dibindeki Bolivia ile hem de rakip 10 kişi kalmasına rağmen evinde berabere kaldı. Bu da gösteriyor ki, futbol her zaman favorilerin kazandığı bir oyun değil. Rakibiniz kim olursa olsun saygı göstermek zorundasınız.
İstanbul beni evlat edindi! Artık beni evlat edinen evim, yani İstanbul; adeta Sao Paulo ile Rio de Janeiro’nun kozmopolit bir harmanı gibi. En az Sao Paulo kadar büyüleyici ve en az Rio kadar güzel... Sezon öncesinde Türkiye’nin güzelliklerini görme fırsatı buldum ve bazı ilginç yerler keşfettim. Özellikle, Başkent Ankara’nın çok güzel bir şehir olduğunu düşünüyorum.
Türk mutfağı zengin ama... İtiraf etmeliyim ki, Türk mutfağında hiç hoşlanmadığım bir şey var; o da zengin olması! Hem de çok zengin... Oysa ben bir sporcuyum ve yediklerime dikkat etme zorunluluğum bulunuyor. Bu nedenle, bir tabakta pilavla fasulye, yanında biftek, salata ve patates yemeyi tercih ediyorum, hem de her gün! Bu da; bildiğimiz tipik Brezilya mutfağı işte.
Yasin CAM
|
|
|
|
#432017 - Tue Sep 16 2008 17:10 PM
[Re: gambitxx]
|
Yeni üye

|
Feener basını iş başında
Skibbe beni sevmiyor"
Geçtiğimiz yıl Linderoth’un sakatlanması sonrası Galatasarayımızda oynadığı futbolla Milli Takım kapısını açan Mehmet Topal buruk. Sarı kırmızılı takımımızın orta sahadaki dinamosu Euro 2008 ’de de göze girmiş, Everton’un transfer listesinde ilk sırada yer almıştı. Ancak Cimbom’da Michael Skibbe dönemi başladı, Topal makasa geldi. Şampiyonluk tattığı dönemde ilk 11’in değişmez ismi olan, tüm teknik adamların kadrosunda görmek istediği yıldız oyuncu şimdi kulübede oturmanın sıkıntısını yaşıyor, "Skibbe beni sevmiyor" diyerek duygularını dile getiriyordu.
Ruhen sıkıntıdayım
Alman teknik adamla yıldızının bir türlü barışmadığına dikkat çeken milli oyuncumuz, "Skibbe beni sevmiyor. Herhalde yıldızımız barışmadı. Hiç yokken, beni çabuk makasa aldı. Hiçbir yanlışım olmadığı halde, takımında yer alamamam beni endişeye sürüklüyor. Acaba bir yanlışlık mı yaptım diye kendi kendime soruyorum. Ve bu da beni ruhen sıkıntıya sokuyor. Skibbe’nin bana karşı tutumunu anlamakta zorluk çekiyorum" diyerek sitemini açıkladı.
Antrenmanlarda iyi bir performans sergilemesine rağmen sahada olmamasına bir anlam veremediğini ve buna çok üzüldüğünü ifade eden Mehmet Topal, şöyle konuştu: "Takımın patronu Skibbe. Bu yüzden de kararlarına bir şey söyleme hakkım yok. Ancak kendisi benim futbolumu ya beğenmiyor, ya da onun oyun felsefesine uyamıyorum.
Uyum sorunu var
Doğal olarak da bu beni üzüyor. Benimle bu konu hakkında bir konuşma yapmadı. Eğer sorunu bilirsem ona göre çalışır ve açığımı kapatırım. Ben yine çalışıp elimden geleni yapmaya çalışacağım. Zor aldığım bu formayı bırakmaya niyetim yok. Bunun bilince biri olarak daha çok çalışıp hem Skibbe’nin gözüne gireceğim, hem de formamı geri alacağım."
Kaynak: Hürriyet
GALATASARAY KLÜBÜNDEN GELEN AÇIKLAMA...
Zorunlu Açıklama: Mehmet Topal
Bugün Hürriyet gazetesinde İlhan Söyler imzasıyla hakkımda yayınlanan yazıda yer alan ifadeler tamamıyla hayal ürünüdür.
Hiçbir bir basın kuruluşunun muhabiri ya da yazarı ile aramızda herhangi bir görüşme olmamıştır. Söz konusu haberde tarafımdan söylendiği iddia edilen söz ve düşünceler bana ait değildir.
Spekülasyon amacı taşıyan bu tarz yayıncılığı şiddetle kınadığımın bilinmesini isterim.
Kamuoyuna saygılarımla,
Mehmet Topal Galatasaray Futbol A.Ş. Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10