Webaslan Forum
Page 3 of 113 < 1 2 3 4 5 ... 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#409771 - Fri Jul 04 2008 10:04 AM Re: Medyametre ***** [Re: conqueror]
xl_aslan Offline
Üye
**

Hepsi hakandan kaynaklanıyor.
Sürekli bir spekülasyon kaynağı sürekli mağdur olmuş durumuna yatıp ince laf dokundurmalar vs.
İyi futbolcuydu efsaneydi eywalalh ama şu huyları yedi bitirdi hem beni hem yönetimleri hemde çalıştığı hocaları.

#409781 - Fri Jul 04 2008 10:12 AM Re: Medyametre [Re: xl_aslan]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Evet ya bende bundan çok rahatsızım geçenlerde arif erdem de sitemkar konuşmalar yapmıştı kardeşim tamam çok büyük hizmetleriniz oldu eyvallah tşk ederiz minnetarız sizlere saten unutulmayacksınız seneler sonra bile bi HAKAN ŞÜKÜR vardı bi ARİF vardı diye konuşulacaksınız bide anlamadıgım bişey var kardeşim sen bunların karşılıgını almadın mı aldın hemde fazlasıyla aldın ne istiyorlar ki acaba anlamıyorum anlayan varsa bana bi anlatsın yaaa

#409797 - Fri Jul 04 2008 11:46 AM Re: Medyametre [Re: redlion80]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Alıntı:
İngilizler Sami Yen'i unutamıyor

İngilizlerin Ali Sami Yen korkusu bitmek bilmiyor. Spor tarihinin önemli taraftar katkılarını değerlendiren İngiliz Guardian Gazetesi, Ali Sami Yen'deki taraftar etkisinin birçok Avrupa devini alt ettiğini yazdı.

Guardian'dan Benjie Goodhart'ın yaptığı değerlendirmede Ali Sami Yen'in muhteşem bir atmosfere sahip olduğu vurgulanırken, tüm Avrupa'nın 25 bin kişilik stadı 'cehennem' adıyla tanıdığı ve dünya devlerinin bu statta büyük çöküşler yaşadığı belirtildi. Türk taraftarının da futbol dünyasında eşsiz olduğunun belirtildiği yazıda futbol dünyasının diğer unutulmaz katkısının da 1995'teki Cristal Palace-ManU maçında olduğunu ifade edildi.

Goodhart yazısında şöyle dedi: "Futbol taraftarındaki coşkunun hiçbir bir spor dalında olmadığı kabul edilirse Türk taraftarı da futbol taraftarları arasında eşsizdir. Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'a kağıt üzerinde favori olarak giden takımların üstünlükleri taraftarın yarattığı ambiansla çok küçük kalır. Meşalelerden yakıldığı ve fişeklerin gürültüyle müthiş bir kombinasyon yarattığı Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı 'cehennem' olarak kabul edilir. Basının 'Nefretin kazanı' olarak nitelendirdiği stat Real Madrid, Barcelona, Milan ve Manchester United gibi dünyanın en önemli küluplerinin çöküşünü görmüştür."

GIGGS DE SÖYLEMİŞTİ
Daha önce de birçok İngiliz futbolcu Ali Sami Yen atmosferinin rakipler için en korkunç ortam olduğunu belirtmiş, 1993'te Manchester United ile Ali Sami Yen'i ziyaret eden Ryan Giggs, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda tribünlerdeki 'Welcome to Hell' pankartının tüylerini diken diken ettiğini açıklamıştı. Böyle bir stattan galibiyetle çıkmanın imkansız olduğunu söyleyen Galli yıldız, hayatı boyunca bunu unutamayacağını da ifade etmişti.

lig tv

korkmayın bu kadar yemeyiz cool

#409852 - Fri Jul 04 2008 14:25 PM Re: Medyametre [Re: 9#Elano]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
HAHAHAHAHAHAAA!!! yine bekleriz cehennemimize "WELL COME TO HELL" Here is ALİ SAMİYEN THERE ARE NOT EXİT FROM HERE!

#409894 - Fri Jul 04 2008 15:41 PM Re: Medyametre [Re: Serhat1905]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul

"Pişman değilim, yine yaparım"

Beşiktaş'ı karıştıran kavganın taraflarından İbrahim Üzülmez yaşananlardan dolayı pişman olmadığını söylerken, "Ben görevimi yaptım. aynı olay tekrar yaşansa, aynı şekilde davranırım" dedi.
İbrahim Toraman ile birlikte İstanbul'a gönderilen İbrahim Üzülmez uçağa binmeden kısa süre önce Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı ve yönetimin vereceği her karara saygılı olduğunu da belirtti.

"TERLİKLE İNİLEMEZ"
İbrahim şunları söyledi: "Çok konuşulacak bir konu değil. Kamplarda herkes kurallara uymak zorunda. Hocamız "terlikle inilmeyecek" dedi. Ben de "terlikle inme" dedim. O da bana "ayağımda yara" var, bana neden söylüyorsun dedi". Bende "o zaman gideceksin ve hocandan izin alacaksın" dedim. O da bana cevap verdi ve kavga ettik. Yumruk yumruğa girdik. Durup dururken kimseye saldırmıyoruz. Gene aynısı olsa aynısını yaparım pişman değilim. Sonu nereye giderse gitsin yaparım. Ben bu takımın kaptanıyım ve hocanın dediklerinin aksi olamaz. Bize İstanbul'a gideceğimizi söylediler doğru mu yanlış mı yönetim bilir. Ortada bir kavga var herkesin önünde olmuş olan yönetim me derse saygım var. Benim kimseye karşı bir art niyetim ya da "kaptanım ezeyim" diye birşey olmaz. Ama karşı taraf farklı görüyorsa, kendisini birinci kaptan görüyorsa ben onu bilemem. Benim de kulağıma gelen şeyler var ama bilemem."

"Disiplinin olduğu yerde başarı vardır. Ben bile terlikle inemem kaptanım ama inenemem. Hoca ne derse odur. Ben de hesabını sorarım. Konuşma tarzımız farklı olabilir. Sonuçta takımın kaptanlarısınız. Kızdığım birşey yok. Ben durup dururkren kavga çıkartmadım ki. Disipline uyulması gereklidir. Üzgün değilim. Yaşanılması gereken bir olay yaşandı. "Kal" derlerse kalırım, "git" derlerse giderim. Şimdi kafamı dinleyeceğim sonra bakacağız. Yönetim ne derse razıyım cezasına katlanacağız. Sinan abi de çok üzgündü kızgındı, "İstanbul'a gidiyorsunuz" dedi. Başımız üstüne. Kadro dışındaysak da ne yapalım kalırız. Ama söylüyorum bir daha olsa bir daha kavga ederim."

Jimnastikçilere bak ya ezikler grin grin grin laugh laugh laugh

#409941 - Fri Jul 04 2008 19:05 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
arkadaşlar f7 medyasının gazına gelmeyin.ben fanatik fotomaç fotogol fotospor da yazılan hiçbir seye inanmam.KRAL HAKAN SÜKÜR başımızın tacıdır.oynasada tacıdır oynamasa da tacıdır.ikinci metin oktaydır.

#409942 - Fri Jul 04 2008 19:06 PM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
bjk karıştı desenize.

#410210 - Sat Jul 05 2008 15:52 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
conqueror Offline
Müdavim

Linderoth da idmanda !..
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, ülkesinin milli takımında bulunması nedeniyle bir süredir izinli olan İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth da çalışmalara başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılıların salonda yaptıkları kuvvet çalışmasının ardından, sahada teknik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Kalecilerin, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma yaptıkları ifade edilirken, Serkan, Semih ve Uğur'un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Bu arada, ülkesinin milli takımında bulunması nedeniyle bir süredir izinli olan İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth da bugün çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı takım yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

#410398 - Sun Jul 06 2008 09:04 AM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
"Kewell formalarını yakacağız"
Transferde sessiz günler geçiren Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız Harry Kewell'ı renklerine bağlaması, sadece Türkiye'de değil İngiltere'de de geniş yankı uyandırdı... Fakat bu transfere en büyük tepki, Avustralyalı yıldızın eski kulübü olan Leeds United'tan geldi. 2000 yılında İngiliz taraftarlar Christopher Loftus ve Kevin Speight'ın Taksim'de öldürülmesi nedeniyle Galatasaray'dan adeta nefret eden Leeds'li taraftarların Kewell'ı, "İstanbul'a gitme, yoksa ölürsün" diye tehdit ettiği belirlendi.

BİZE EN BÜYÜK İHANETİ YAPTI!

Leeds United Kulübü'ne yakın gazeteler, transfer haberinin ortaya çıkmasının ardından bazı İngiliz holiganların, Avustralyalı yıldızın cep telefonuna ölüm tehditleri içeren mesajlar attığını öne sürdü. Leeds Fun Club'ın forum sayfasında da Kewell'a ateş püsküren Leeds'li taraftarlar, efsane gözüyle baktıkları yıldız futbolcu için, "Elimizdeki tüm Kewell formalarını yakacağız. Taraftarı, bizim arkadaşlarımızı öldüren bir takımın formasını giymek, yapılacak en büyük ihanettir" ifadesini kullandılar.

05.07.2008
Kaynak : Takvim

#410783 - Mon Jul 07 2008 10:13 AM Re: Medyametre [Re: Renato]
conqueror Offline
Müdavim

Florya&#8217;nın Kralı
Nefis goller atan Lincoln&#8217;ü idmanı izleyen taraftarlar coşkuyla alkışladı. Sambacı çok formda

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri&#8217;nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen 2 saatlik antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular kondisyon ve yarım sahada top kapma ve saklama çalışmasının ardından, kanatlardan ortalarla gol vuruşları yaptı. Antrenman yarım sahada çift kale maçla sona ererken, futbolcuların istekli oldukları gözlendi. Antrenmanda Lincoln ve Ümit attıkları gollerle çalışmayı izleyen taraftarlardan bol bol alkış aldı. Lincoln, nefis golleri ve artistik hareketleriyle Florya&#8217;nın yeni kralının kendisi olduğunu ilan eder gibiydi. Lincoln&#8217;ün müthiş formda oluşu ve attığı gollerin güzelliği teknik direktör Skibbe&#8217;nin de dikkatini çekti. Kendisine henüz ceza verilmeyen Lincoln&#8217;ün özürünün kabul edildiği öğrenildi. Antrenmanı izleyen yaklaşık 200 taraftar, vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı için, &#8216;&#8217;Hasan Doğan sen bizim kalbimizdesin&#8217;&#8217; şeklinde tezahürat yaptılar.

#415219 - Tue Jul 22 2008 00:04 AM Re: Medyametre [Re: conqueror]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Shabani Nonda: &#8220;Unvanımızı Korumalıyız&#8221;

Galatasaray&#8217;ın bu sabah yaptığı antrenmanın ardından Shabani Nonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni transferleri de değerlendiren Shabani Nonda, Şampiyonlar Ligi&#8217;nde önce oynayacakları ön eleme maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Yeni transfer Kewell'in nasıl bir oyuncu olduğunu herkesin bildiğini belirten Nonda, ''Daha ilk haftamız. Kewell ile her geçen gün birbirimize daha çok uyum sağlayacağız. Gerek taraftarın gerekse geçen yılki şampiyonluğun korunması açısından önemli bir transfer'' dedi.

Geçen yıl sezonu sakatlıklarla boğuşarak geçirmesinin hoşuna gitmediğini söyleyen başarılı futbolcu, ''Bu sezon her şeyden en önemlisi benim için şampiyonluk unvanımızı korumak olacak. Amacım sayı veremesem de tabi ki fazla gol atmak ve bu anlamda takıma faydalı olmak. Şampiyonlar ligi önemli. Bir diğer amacım sezon başından sonuna kadar takımın içinde var olmak'' diye konuştu.

Takım içinde rekabetin de her zaman iyi olacağına dile getiren Nonda, şunları söyledi: ''Takımda forma giymek için rekabet olması iyi. İlk kez tüm takımla antrenman yapma şansını yakaladık. Kampta herşey yolunda. Rekabet olduğunda tüm oyuncular çalışmaları gerektiğini bilir. Herkes elinden geleni yapmak için uğraşır. Takımda çok fazla oyuncu olmasının önemi yok önemli olan ilk on birin bilincinde olunması.''

Hakan Şükür'ün yokluğunda sorumluluklarının arttığını ifade eden Shabani Nonda, ''Hakan'ın yokluğunda zorluk yaşayacağımızdan bahsetmek doğru değil. Hakan kaptandı ve sahip olduğu bir karizması vardı. Ümit ve ben şimdi bundan sonrası için çalışacağız. Ümit ve ben insiyatifi ele alıp gerekeni yapmak zorundayız'' dedi.

Nonda bir diğer transfer Yaser ile ilgili olaraksa, ''Sorumluluk alma sırası Yaser'de. Bu yeteneği takım için ve kendisi için kullanmak zorunda'' diye konuştu.

Nonda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için her şeyden önce son eleme turunu geçmek zorunda olduğunu belirterek, ''Geleceği daha sonra düşünmeliyiz. Odaklanmamız gereken önce eleme maçı. Amacımız onu geçmek olacak'' dedi.

#416279 - Fri Jul 25 2008 18:38 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
ultrAslanaYıldız Offline

Bütün Haberler Sallama Bence.Kimse ne Kewel i Söyledi ne de Meira yı.!

www.samiyen.forumlari.net sitesine webaslan forum linkini vereyim mi?
Hem Daha Çok Üye Gelir.!

#416650 - Mon Jul 28 2008 12:51 PM Re: Medyametre [Re: ultrAslanaYıldız]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Vefat ve Başsağlığı

Dün gece İstanbul, Güngören'de meydana gelen hain saldırıda Galatasaray Bağcılar Futbol Okulu antrenörü Hayrettin Güler'in de yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhuma Tanrı'dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben Bağcılar Göztepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

#416717 - Mon Jul 28 2008 20:15 PM Re: Medyametre [Re: kacarow]
Phoebus Offline
Boys of HeLL - uA BhdR
Yeni üye
**

Yer: in dibinden
Cola Turka İdman Raporu: 28 Temmuz Pazartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2008 &#8211; 2009 sezonu hazırlık çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri&#8217;nde basın ve taraftara kapalı olarak yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Michael Skibbe, Edwin Boekamp, Ümit Davala, Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde saat 10.30&#8217;dan itibaren Jupp Derwall Antrenman Sahasında yapılan antrenman ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.

Antrenmanın ana bölümünde koordinasyon çalışmalarının ardından, teknik çalışmalar yapılırken kaleciler Nezih Ali Boloğlu yönetiminde takımdan ayrı çalıştılar.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenman ertesinde oyuncular öğle yemeği için merkez binamıza geçtiler.

Akşam antrenmanının ana bölümünde ise taktik bir çalışma yapıldı.

Dün İstanbul&#8217;a gelen Fernando Meira sabah antrenmanında antrenör Cevat Güler yönetiminde özel bir program dahilinde çalışırken, akşam antrenmanının tümüne takımla birlikte katıldı.

Mehmet Topal ve Servet Çetin sabah antrenmanında antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada özel bir çalışma yaptıktan sonra her iki antrenmana da kontrollü olarak katıldılar.

Cassio de Souza Soares Lincoln bu akşamüstü yapılan antrenmanın son dakikalarında bir pozisyonda sağ baldırına aldığı bir darbe sonucunda antrenmanı tamamlayamadı. Sağık ekibimiz Lincoln'un tedavisine hemen başladı.

Dün antrenmanın sonunda sol baldır adalesinde hafif bir ağrısı olan ve şikayetleri akşam saatinde artan Emre Güngör&#8217;ün tedavisine bu sabah Acıbadem Hastanesi&#8217;nde yapılan MR tetkiklerinden sonra Metin Oktay Tesisleri&#8217;nde başlandı.

Harry Kewell, Tobias Linderoth, Serkan Çalık ve Murat Akça tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda takımdan ayrı bir çalışma yaptılar.

Semih Kaya ve Uğur Uçar&#8216;ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüyor.

Mehmet Güven gastroenterit nedeniyle bugün sağlık ekibince dinlendirildi. Ahmet Kesim de sindirim sistemi sorunları nedeniyle akşamüstü dinlendirildi ve günün ikinci antrenmanına katılamadı.

Milli takımlar kamplarından gelerek kampa geç katılan oyuncularımızla birlikte yeni transferlerimizin ve teknik ekibimizin sağlık kontrolleri 29 Temmuz Salı sabahı Acıbadem Hastanesi&#8217;nde sürdürülecek.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı çalışmalarını, 29 Temmuz Salı günü saat 10.30 ve 17.30&#8217;da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı iki antrenmanla sürdürecek. 30 Temmuz Çarşamba sabahı saat 10.30&#8217;da yapılacak antrenman ise basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilecek
-----------------------------------------------------------------------------------------

Lincoln sakatlanmış umarım ağır değildir..

Ölüm Varmış, Korku Varmış,
Bu Dünyanın Sonu Varmış..
Bizim için Yoktur Tasa,
Kalbimizde Sen Yaşadıkça..

#416931 - Tue Jul 29 2008 17:55 PM Re: Medyametre [Re: Phoebus]
murat berkay Offline
Yeni üye

Yer: istanbul
2007-2008 sezonunun lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Kayserispor'u karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finalinin yeri ve tarihi belli oldu.
29.7.2008

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Türkcell Süper Lig şampiyonuyla Fortis Türkiye Kupası'nın galibini karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finali, ilk ikisinde olduğu gibi yine Almanya'da yapılacak. Bu sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Kayserispor, 17 Ağustos Pazar günü Almanya'nın Duisburg kentinde Süper Kupa için karşı karşıya gelecek.

2005-2006 sezonunda Galatasaray-Beşiktaş arasında oynanan ilk final Almanya'nan Frankfurt kentinde, 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe'yle Beşiktaş'ı karşı karşıye getiren ikinci Süper Kupa finali ise Almanya'nın Köln kentinde oynanmıştı.

Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili resmi açıklamayı 29 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde yapacağı öğrenildi.

#431700 - Sat Sep 13 2008 12:35 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
''LİNCOLN ÇALDI YERLİLER OYNADI ''

Lincoln, sevgilisiyle Antalya´ya giderken, takım arkadaşları, Florya´da çalıştı.

Sezon açılışına izinsiz olarak geç katılan ve bu sürede Rio da bir albüm tanıtımında ortaya çıkan Lincoln, sahada olmasa bile, özel hayatında en ufak fırsatı kaçırmıyor. Takıma verilen 1 günlük izni, hemen sevgilisini alıp Antalya ya giderek değerlendiren Sambacının aksine Hasan Şaş, Aykut, Orkun, Yaser Yıldız, Volkan Yaman, Serkan Kurtuluş ve PAF tan birkaç genç oyuncu kendi istekleriyle Florya da idman yaptı. Haldun Üstünel, tepkiler üzerine Lincoln ün Skibbe den izin aldığını açıkladı.

Tarafından düzenlendi yfthcn (Sat Sep 13 2008 13:51 PM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#431988 - Tue Sep 16 2008 04:58 AM Re: Medyametre [Re: uA_f@tih]
GauchO Offline
Üye
**

Lincoln'den inciler
Son haftalarda ilk 11´de kendine yer bulmakta zorlanan Lincoln, özel hayatının detaylarından, Galatasaray´daki hedeflerine kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı...

"Antalyaspor maçında kaybettiğimiz 2 puan, bize sezon sonunda pahalıya patlayabilir..."
"Milan Baros büyük bir futbolcu. Onun transferi, UEFA&#8217;daki şansımızı tavan yaptırdı..."

Dışarı pek çıkmıyorum
Ev hayatını seven biriyim. Dışarı pek fazla çıktığımı söyleyemem. İstanbul&#8217;da günlerim oldukça sakin geçiyor. İdmanımız olduğu zaman erken kalkıyorum. Bu da hemen hemen her gün erken kalkıyorum demek! Galatasaray&#8217;ın idman tesisleri, evimden sadece 3 dakika uzak. Böylece yolda pek fazla zaman kaybetmiyorum.

Çalışma programı aynı
İdmanlar ortalama 2 saat sürüyor. Kondisyonerimiz, bize genellikle çaba gerektiren rutin bir program uygulatıyor. Çünkü Türk futbolu fiziksel güce dayalı oynanıyor. Bunun dışında çalışmalar çoğunlukla Brezilya&#8217;da gördüklerimizin aynısı. Maçtan önce takım birlikte kalıyor, taktik toplantılar yapılıyor, yedeklerle ısınma maçı oynanıyor.

Asit varsa dokunmam!
Yaz aylarında, Türkiye dünyanın en hareketli yerlerinden biri haline geliyor. Sizi etkileyen bir başka şey ise burada dini inancın ne denli önemli olduğu. Boş vaktim olduğunda amaçsız bir şekilde alışveriş merkezine gidiyorum, herhangi bir restoranda akşam yemeği yiyorum ya da bunun gibi şeyler yapıyorum. Sağlıklı bir diyet sürdürüyorum. Sadece mevye suyu ve su içiyorum. Asitli bir içeceğe dokunduğumu görmeniz bir hayli zor!

Bence iyi başladık
Galatasaray&#8217;daki ikinci sezonum da iyi başladı. Türkiye Süper Kupası&#8217;nı aldık. Yine büyük hedeflerimiz var, şampiyonluk unvanını korumak ve UEFA&#8217;ya iyi işler yapmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla ilişkilerim olabildiğince iyi gidiyor. Hepsi Brezilya futbolunu seviyor ve bu yüzden karşılıklı saygı duyuyoruz birbirimize.

Dışarıda zemin berbat
Süper Lig&#8217;de amaç elbette üst üste ikinci kez ipi göğüslemek, ancak çok zorlu bir yarış olacak. Burası öyle, diğer ülkelerdeki gibi şampiyonun lig bitmeden 6-7 hafta önce belli olduğu bir yer değil. Favoriler tabii ki her zaman olduğu gibi biz, Fenerbahçe ve Beşiktaş. Ama aradan sıyrılmak adına iyi işler yapabilecek takımlar da var. Özellikle Türkiye&#8217;deki deplasmanlarda saha zeminlerinin normalden kötü olması, oldukça zorlayıcı.

UEFA havasını bilirim
Bir başka büyük hedef UEFA Kupası. Bu turnuvanın anlamını ve havasını iyi biliyorum, çünkü Schalke&#8217;deyken 2005-2006 sezonunda yarı finalde oynamıştım. İki kupadaki şansımız da, Milan Baros transferiyle büyük bir sıçrama yaptı. Baros gerçekten büyük bir futbolcu ve umarım Çek Cumhuriyeti formasıyla EURO 2004&#8217;te ortaya koyduğu performansı tekrarlayacaktır.

Turnuva finali gibiydi!Cumartesi günü Antalyaspor&#8217;la İstanbul&#8217;da 1-1 berabere kaldık. Kendi evimizde kaybettiğimiz bu 2 puan, sezon sonunda bize pahalıya patlayabilir. Bu arada 90 dakika boyunca savaşan rakibimizin ortaya koyduğu azimli mücadeleyi de kabul etmemiz gerekir. Sanki bir turnuva finaliymiş gibi oynadılar.

Brezilya gibi olduk!
Antalyaspor&#8217;la oynadığımız maç, aklıma geçen haftaki Brezilya tecrübesini getirdi. Brezilya, grubun dibindeki Bolivia ile hem de rakip 10 kişi kalmasına rağmen evinde berabere kaldı. Bu da gösteriyor ki, futbol her zaman favorilerin kazandığı bir oyun değil. Rakibiniz kim olursa olsun saygı göstermek zorundasınız.

İstanbul beni
evlat edindi!
Artık beni evlat edinen evim, yani İstanbul; adeta Sao Paulo ile Rio de Janeiro&#8217;nun kozmopolit bir harmanı gibi. En az Sao Paulo kadar büyüleyici ve en az Rio kadar güzel... Sezon öncesinde Türkiye&#8217;nin güzelliklerini görme fırsatı buldum ve bazı ilginç yerler keşfettim. Özellikle, Başkent Ankara&#8217;nın çok güzel bir şehir olduğunu düşünüyorum.

Türk mutfağı
zengin ama...
İtiraf etmeliyim ki, Türk mutfağında hiç hoşlanmadığım bir şey var; o da zengin olması! Hem de çok zengin... Oysa ben bir sporcuyum ve yediklerime dikkat etme zorunluluğum bulunuyor. Bu nedenle, bir tabakta pilavla fasulye, yanında biftek, salata ve patates yemeyi tercih ediyorum, hem de her gün! Bu da; bildiğimiz tipik Brezilya mutfağı işte.

Yasin CAM

#432013 - Tue Sep 16 2008 16:43 PM Re: Medyametre [Re: GauchO]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Bazı arkadaşlar soruodu ya Lincoln daha önce Avrupa kupalarında ne yaptı diye?Umarım artık inanırlar kariyerine.

#432017 - Tue Sep 16 2008 17:10 PM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Feener basını iş başında

Skibbe beni sevmiyor"

Geçtiğimiz yıl Linderoth&#8217;un sakatlanması sonrası Galatasarayımızda oynadığı futbolla Milli Takım kapısını açan Mehmet Topal buruk. Sarı kırmızılı takımımızın orta sahadaki dinamosu Euro 2008 &#8217;de de göze girmiş, Everton&#8217;un transfer listesinde ilk sırada yer almıştı. Ancak Cimbom&#8217;da Michael Skibbe dönemi başladı, Topal makasa geldi. Şampiyonluk tattığı dönemde ilk 11&#8217;in değişmez ismi olan, tüm teknik adamların kadrosunda görmek istediği yıldız oyuncu şimdi kulübede oturmanın sıkıntısını yaşıyor, "Skibbe beni sevmiyor" diyerek duygularını dile getiriyordu.

Ruhen sıkıntıdayım

Alman teknik adamla yıldızının bir türlü barışmadığına dikkat çeken milli oyuncumuz, "Skibbe beni sevmiyor. Herhalde yıldızımız barışmadı. Hiç yokken, beni çabuk makasa aldı. Hiçbir yanlışım olmadığı halde, takımında yer alamamam beni endişeye sürüklüyor. Acaba bir yanlışlık mı yaptım diye kendi kendime soruyorum. Ve bu da beni ruhen sıkıntıya sokuyor. Skibbe&#8217;nin bana karşı tutumunu anlamakta zorluk çekiyorum" diyerek sitemini açıkladı.

Antrenmanlarda iyi bir performans sergilemesine rağmen sahada olmamasına bir anlam veremediğini ve buna çok üzüldüğünü ifade eden Mehmet Topal, şöyle konuştu: "Takımın patronu Skibbe. Bu yüzden de kararlarına bir şey söyleme hakkım yok. Ancak kendisi benim futbolumu ya beğenmiyor, ya da onun oyun felsefesine uyamıyorum.

Uyum sorunu var

Doğal olarak da bu beni üzüyor. Benimle bu konu hakkında bir konuşma yapmadı. Eğer sorunu bilirsem ona göre çalışır ve açığımı kapatırım. Ben yine çalışıp elimden geleni yapmaya çalışacağım. Zor aldığım bu formayı bırakmaya niyetim yok. Bunun bilince biri olarak daha çok çalışıp hem Skibbe&#8217;nin gözüne gireceğim, hem de formamı geri alacağım."

Kaynak: Hürriyet

GALATASARAY KLÜBÜNDEN GELEN AÇIKLAMA...

Zorunlu Açıklama: Mehmet Topal

Bugün Hürriyet gazetesinde İlhan Söyler imzasıyla hakkımda yayınlanan yazıda yer alan ifadeler tamamıyla hayal ürünüdür.

Hiçbir bir basın kuruluşunun muhabiri ya da yazarı ile aramızda herhangi bir görüşme olmamıştır. Söz konusu haberde tarafımdan söylendiği iddia edilen söz ve düşünceler bana ait değildir.

Spekülasyon amacı taşıyan bu tarz yayıncılığı şiddetle kınadığımın bilinmesini isterim.

Kamuoyuna saygılarımla,

Mehmet Topal
Galatasaray Futbol A.Ş. Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#432053 - Wed Sep 17 2008 00:01 AM Re: Medyametre [Re: answer111]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İşleri güçleri bizle uğraşmak ya..Bu aydın doğan denen şahsiyetin yayın kuruluşlarında ( fanatik, milliyet özellikle ) yıllardır GS düşmanlığı var..f5 de milyon tane sorun var hiç birini yazan yok bi taraflarından uydurup hakkımızda kötü haberler yapıyolar...

Page 3 of 113 < 1 2 3 4 5 ... 112 113 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı