Webaslan Forum
Page 1 of 2 1 2 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#409670 - Fri Jul 04 2008 01:22 AM Yönetimin Transfer Politikası
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
yönetimimizin transfer politakısını nasıl buluyorsunuz ????

#409728 - Fri Jul 04 2008 03:02 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: conqueror]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
süper gidiyoruz iki yıldır.ama ah bi de song gitmeseydi.

#409780 - Fri Jul 04 2008 10:12 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: benimdünyam]
xl_aslan Offline
Üye
**

Ben ayakta alkışlıyorum.
Canaydın yönetimindeki tranferleri bir hatılayalımmı?
almaguer,cristian,bratu,petre,de boer, vs vs
Birde şimdiki transferlere bakalım lincoln,kewell,barış,servet, vb.
hepside parladı hepside değerlerini katladı.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Fri Jul 04 2008 10:13 AM)

#409945 - Fri Jul 04 2008 19:33 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: xl_aslan]
conqueror Offline
Müdavim

ben son 2 senedeki transferleri çok iyi buluyorum.
Linderoth-barış-serkan-nonda-lincoln-kewell-ferdi-servet-emre güngör
bunların hepsi çok kaliteli oyuncular.

#409979 - Fri Jul 04 2008 22:44 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: conqueror]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

"İki transfer daha yapacağız"
Galatasaray Futbol A.Ş Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'nda Harry Kewell'ı beklerken GS TV'nin sorularını yanıtladı. Kewell transferinin yoğun uğraşlar sonunda gerçekleştirdiğini belirterek, bu transferi Arda'nın yerine değil Arda ile birlikte oynasın diye aldıklarını söyledi. Adnan Sezgin konuşmalarına şöyle devam etti;

"Mutluyuz bu transferi bitirdiğimiz için, uzun bir uğraş verdik. Kontratı üzerinde titiz bir çalışma yaptık ve imzalar atıldı. Şu an kendisini bekliyoruz, inşallah takımımız için hayırlı olur. Belli bir sakatlık dönemi geçirdi ama kariyerini tartışmak doğru olmaz. Hem insan olarak hem de futbolcu olarak Galatasaray'a layık bir kişi. Çünkü hep söylüyorduk iyi bir takımımız var, yapacağımız isabetli katkılar ile yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Kewell ile 2 yıllık bir anlaşma sağlandı ama öyle zannediyorum ki beraberliğimiz daha uzun olacak. Böyle transferler kolay olmuyor, bazı yorumlar yapıldı Galatasaray transferde gecikti diye ama doğru değil, bunlar uzun çalışmalar gerektiriyor. Diğer transferler ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor ve sona geldik. Yalnızca Kewell ile transferlerimiz bitmeyecek, görüştüğümüz oyuncular ile de imza atarak takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. 13 Ağustos'ta oynayacağımız maça ciddi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz.

Kewell'ın Arda'nın yerine transfer edildiği ile ilgili söylentilere de Adnan Sezgin açıklama getirdi: "Bunlar son derece yanlış yorumlar. Biz takımımıza katkıda bulunacak oyuncular almak istiyoruz. Kewell'ı Arda'nın yerine değil, takıma katkısı olsun diye aldık. Kampa kadar 1 yada 2 transferi daha bitirmek istiyoruz. Ama bazen uzayabiliyor görüşmeler. Bizim amacımız 10 temmuza kadar iki tranfseri daha bitirmek istiyoruz."

04.07.2008
Kaynak : Sporx.com

#410076 - Sat Jul 05 2008 02:11 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: 88A88]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
süper transferler yapılıyor ancak alt yapıdan veya dışardan en az 2 stoper alınmalı bence tabi ki galatsaray yönetimi daha iyi bilir ama yabancı denfans alsalar bile en az 1 veya 2 türk defans oyuncusu alınmalı bence forvet'e iyi bir forvet alınmalı ben bu yönetimin sadece lincol ve bozid transferini beyenmemiştim gende de beyen miyorum lincol ü ama transferde%90-%95 başarı sağladı galatasaray işallah bu sene en az şampiyonlar liginde yarı final oynucaz

HER ZAMAN EN BÜYÜK GALATASARAY

#411100 - Tue Jul 08 2008 09:39 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: cesur_sado]
tumer Offline

bence fekalenin fevkinde bi kadromuz var işte önemli olan destek tabe buda biz taraftarlara düşüyorr

EN BUYUK CİMBOM

#412141 - Thu Jul 10 2008 16:31 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: tumer]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

teşekkürler yönetim.

#412360 - Fri Jul 11 2008 09:05 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: benimdünyam]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
bu yönetim son zamanların en iyi transfer politikasını uyguluyo.avrupada başarı gelcekse bu yönetimle gelir.

#412395 - Fri Jul 11 2008 13:41 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: ua1995]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Ah ah zamanında şöle GSmizi daha çok seven daha zeki insanlar olsaydı yönetimde şuanda çok başka bi G.Saray vardı ama işte malesef neyseki şimdiki yönetim daha akılcı davranıyo

#412635 - Sat Jul 12 2008 09:27 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: Serhat1905]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Allah nazarlardan saklasın.

#412716 - Sat Jul 12 2008 23:50 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: benimdünyam]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

Yer: Danimarka
yeni yönetim su ana kadar cok basarili bir sekilde ilerliyor transfer politikamizida takdir ediyorum. insallah böyle devam ederiz.

#412986 - Mon Jul 14 2008 20:53 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: malkocoglu_DK]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

yönetime kocaman alkış.kocaman ve yürek dolusu sevgiler,saygılar...

#415682 - Wed Jul 23 2008 00:23 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: benimdünyam]
conqueror Offline
Müdavim

YÖNETİM FUTBOLCU TARAFTAR ŞAMPİYONSUN GALATASARAY
bu kelimeler yönetimin nasıl başarılı bir politika çizdiğini anlatır heralde.bu yönetim 4 sene önce gelseydi nolurdu sanki şimdi bambaşka durumda olabilirdik ama olsun artık önümüze bakıcaz ve ben çok umutluyum laugh

#415687 - Wed Jul 23 2008 00:29 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: conqueror]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

Yer: izmir
kombine satışları devam ediomu.. bu sene ist a üniverste okumaya geleceem Allah kısmet ederse.. bilgisi olan??

#415689 - Wed Jul 23 2008 00:30 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: conqueror]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Helal olsun yOnetim helal..
Nerdeyniz yaw bu kadar zaan...

Kalmistik Ozhan Babanin elinde

#415703 - Wed Jul 23 2008 00:50 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: Shahin Sharifov]
CasusfirardA Offline
Ankaralı Aslanlar
Üye
*

Yer: Ankara
adnan polat ve tum yonetımımıze bı tesekkuru borc bılırım gs taraftarı olark kulubun bı lırasını bıel bosa harcamayarak ımkanlar cercevesınde dunya capında ıkı tane yıldız ıkı tane de ılerıy edonuk genc oyuncu aldılar
su anki tek ıstegım dunya capında bı forvet

#415757 - Wed Jul 23 2008 09:16 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: CasusfirardA]
WaNTeD Offline
Yeni üye

kim ne derse desin çok akıllıca işler yapıyor şu anda yönetim. belki biraz geç kalındı ama alınan oyuncular bu geç kalmayı kısa sürede kapatacak yetenkteler. transferi yapmak olmak için değil, ihtiyaca göre ve nokta atışı şeklinde yapıyorlar. bu yönetim gerçekten övgü ve akışı hakediyor. yeni stadımızda da bu yönetim başımızda olursa gerçekten neler olabileceğini başkaları hayal bile edemez. hepsine sonsuz teşekkürler.

#423255 - Sat Aug 16 2008 15:17 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: WaNTeD]
mario99 Offline

*

Yer: istanbul
canaydının gidişiyle takım kendine geldi:)

#423842 - Mon Aug 18 2008 22:31 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: mario99]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
transferler çok akıllıca yapıldı transferlerde çok başarılı yönetimimiz tek lincoln dışında ve santrafor transferi biraz gecikti ancaka eminim ki yönetimimiz GALATASARAYA yakışacak bir veya daha fazla oyuncu kazandırcaktır yönetime şuana kadar yaptığı(lincoln dışında)çok teşekürler transferlerde %90 başarı sağladılar benim kanatim ben şahse başkanımıza ve yönetime çok güveniyorum

#424109 - Tue Aug 19 2008 19:22 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: cesur_sado]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

lincoln transferi içinde tesekkür et bence.şu anda lincolne olan nefretini anlayabiliyorum ama sen alındığı gün sevinmemişmiydin yani?

sevinmediysen lafımı geri alıyorum.şu anda lincolnden nefret ediyor olman onun yanlış transfer olduğu anlamına gelmez bence.

ama renktas sen baya bi kızgınsın harbiden bu adama ya...

#424767 - Thu Aug 21 2008 03:27 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: benimdünyam]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Gercegi söylemek gerekirse ben bu yönetimden hic de umutlu degildim secildiklerine hic sevinmemistim......:)
Ama simdi fikrim iyicene degisti eldeki imkanlara göre transfer yapiyorlar
ayrica sponsorlar falan filan derken islerini bayagi iyi yapiyorlar, Helal olsun.

Yapilan Transferlere de bakilinca sadece bugün icin degil yarinlarin takimini kuruyorlar.
Beyenmedigim tek sey Skibbe'yi getirmeleri ama vardir bir bildikleri diyelim ve sabir gösterip görelim bakalim Herr Skibbe neler yapacak.

#425659 - Sat Aug 23 2008 08:36 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: mr_yozgatli]
lewo1905 Offline
Üye
**

benim yönetim içinde en çok görmek istediğim isimlerin başında Abdülrahim Albayrak var. onuda tekrar yönetime transfer etsinler. bir insan bu kadar sempatik olamaz.

#436786 - Wed Oct 22 2008 03:15 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: lewo1905]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Bence harika bir transfer politikamız var beceriksiz adamlara 15-20 milyon verenler varken bizimkiler kewel gibi oyucuları bedava alıyor.

Ayrıca altyapıdan çok kaliteli oyuncular çıkarıyoruz her sene bir tane çıkarsak süper olur önce arda, şimdi aydın belki seneye irfan, anıl ya da oğuz ayrıca cem sultan'ı şimdiden A takımda oynatmaya başlamalılar elin oğlu 17 sinde bojan'ı şampiyonlar liginde oynatıyor bizde hiç yoktan ligde oynatalım.

#436802 - Wed Oct 22 2008 10:07 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: branege]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: branege
Bence harika bir transfer politikamız var beceriksiz adamlara 15-20 milyon verenler varken bizimkiler kewel gibi oyucuları bedava alıyor.

Ayrıca altyapıdan çok kaliteli oyuncular çıkarıyoruz her sene bir tane çıkarsak süper olur önce arda, şimdi aydın belki seneye irfan, anıl ya da oğuz ayrıca cem sultan'ı şimdiden A takımda oynatmaya başlamalılar elin oğlu 17 sinde bojan'ı şampiyonlar liginde oynatıyor bizde hiç yoktan ligde oynatalım.

bence biraz da denk geldi bu sene.Politikanın doğru olup olmadığını bence bu sene anlıcaz.

Yapılması gerekenler:

-Ümit'in yerine ayaklarına hakim , hava toplarında başarılı bir forvet
-M.Topal hazır isteniyorken iyi bir miktara satılılması onun yerine pas yüzdesi yüksek dinamizmi olan bi orta saha oyuncusu (Appiah tarzı)
-Orta sahaya gerçek bir pasör (ayhan felan hikaye)

eğer yönetim bunları almayı düşünüyorsa ve yapabilecekse doğru bir transfer politikası var.Ayrıca sol bekte Alparslan oynamıcaksa bi de hücuma katılabilen sol bek alınmalı. smile

#436809 - Wed Oct 22 2008 11:59 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: brkisilak]
hami Offline

yo bence o yazılanlara hiç gerek yok sonuçta 11 kişi oynayacaksa pahalı yedeklere ihtiyaç yok sol bek h.balta ayhan ümit bizim yarıştığımız kulvarlar için yeterli futbolcular

#438805 - Thu Nov 06 2008 12:14 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: hami]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

evet ümitide ayhanida göndermeye veya yerine baska futbolcu almaya gerek yok... ayhan ligin en yüksek pas yüzdesiyle oynayan oyuncu ve siz daha ayhan pas yapmiyor diyorsunuz smile forvet daha yeni almisiz bir daha istiyorsunuz! sol bek degilde sag bek lazim bize... hadi sabri oynadigi zamanlari hertarafi müdahale ediyor ama delirdigi zaman kendisi de ne yaptigini bilmiyor paslari bazen kaleye sut cekermis gibi laugh

#479615 - Thu Jan 26 2012 13:50 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: conqueror]
alper60 Offline

konu açılalı baya olmuş fakat artık çok sıkıldık şu asılsız haberlerden, bir türlü alınamayan futbolculardan, ne diye gönderildikleri belli olmayan oyunculardan.

takım şu an iyi durumda. gözle görülüyor. ancak servet gibi hakan balta gibi gökhan zan gibi sabri gibi hatta ,seviyesi galatasarayın altında bulunan futbolcuların hala galatsarayda bulunmalarına da bir anlam veremiyorum.

Page 1 of 2 1 2 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı