Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#424109 - Tue Aug 19 2008 19:22 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: cesur_sado]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
lincoln transferi içinde tesekkür et bence.şu anda lincolne olan nefretini anlayabiliyorum ama sen alındığı gün sevinmemişmiydin yani?

sevinmediysen lafımı geri alıyorum.şu anda lincolnden nefret ediyor olman onun yanlış transfer olduğu anlamına gelmez bence.

ama renktas sen baya bi kızgınsın harbiden bu adama ya...

#424767 - Thu Aug 21 2008 03:27 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: benimdünyam]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Gercegi söylemek gerekirse ben bu yönetimden hic de umutlu degildim secildiklerine hic sevinmemistim......:)
Ama simdi fikrim iyicene degisti eldeki imkanlara göre transfer yapiyorlar
ayrica sponsorlar falan filan derken islerini bayagi iyi yapiyorlar, Helal olsun.

Yapilan Transferlere de bakilinca sadece bugün icin degil yarinlarin takimini kuruyorlar.
Beyenmedigim tek sey Skibbe'yi getirmeleri ama vardir bir bildikleri diyelim ve sabir gösterip görelim bakalim Herr Skibbe neler yapacak.

#425659 - Sat Aug 23 2008 08:36 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: mr_yozgatli]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
benim yönetim içinde en çok görmek istediğim isimlerin başında Abdülrahim Albayrak var. onuda tekrar yönetime transfer etsinler. bir insan bu kadar sempatik olamaz.

#436786 - Wed Oct 22 2008 03:15 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: lewo1905]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Bence harika bir transfer politikamız var beceriksiz adamlara 15-20 milyon verenler varken bizimkiler kewel gibi oyucuları bedava alıyor.

Ayrıca altyapıdan çok kaliteli oyuncular çıkarıyoruz her sene bir tane çıkarsak süper olur önce arda, şimdi aydın belki seneye irfan, anıl ya da oğuz ayrıca cem sultan'ı şimdiden A takımda oynatmaya başlamalılar elin oğlu 17 sinde bojan'ı şampiyonlar liginde oynatıyor bizde hiç yoktan ligde oynatalım.

#436802 - Wed Oct 22 2008 10:07 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: branege]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: branege
Bence harika bir transfer politikamız var beceriksiz adamlara 15-20 milyon verenler varken bizimkiler kewel gibi oyucuları bedava alıyor.

Ayrıca altyapıdan çok kaliteli oyuncular çıkarıyoruz her sene bir tane çıkarsak süper olur önce arda, şimdi aydın belki seneye irfan, anıl ya da oğuz ayrıca cem sultan'ı şimdiden A takımda oynatmaya başlamalılar elin oğlu 17 sinde bojan'ı şampiyonlar liginde oynatıyor bizde hiç yoktan ligde oynatalım.

bence biraz da denk geldi bu sene.Politikanın doğru olup olmadığını bence bu sene anlıcaz.

Yapılması gerekenler:

-Ümit'in yerine ayaklarına hakim , hava toplarında başarılı bir forvet
-M.Topal hazır isteniyorken iyi bir miktara satılılması onun yerine pas yüzdesi yüksek dinamizmi olan bi orta saha oyuncusu (Appiah tarzı)
-Orta sahaya gerçek bir pasör (ayhan felan hikaye)

eğer yönetim bunları almayı düşünüyorsa ve yapabilecekse doğru bir transfer politikası var.Ayrıca sol bekte Alparslan oynamıcaksa bi de hücuma katılabilen sol bek alınmalı. smile

#436809 - Wed Oct 22 2008 11:59 AM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: brkisilak]
hami Offline

yo bence o yazılanlara hiç gerek yok sonuçta 11 kişi oynayacaksa pahalı yedeklere ihtiyaç yok sol bek h.balta ayhan ümit bizim yarıştığımız kulvarlar için yeterli futbolcular

#438805 - Thu Nov 06 2008 12:14 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: hami]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

evet ümitide ayhanida göndermeye veya yerine baska futbolcu almaya gerek yok... ayhan ligin en yüksek pas yüzdesiyle oynayan oyuncu ve siz daha ayhan pas yapmiyor diyorsunuz smile forvet daha yeni almisiz bir daha istiyorsunuz! sol bek degilde sag bek lazim bize... hadi sabri oynadigi zamanlari hertarafi müdahale ediyor ama delirdigi zaman kendisi de ne yaptigini bilmiyor paslari bazen kaleye sut cekermis gibi laugh

#479615 - Thu Jan 26 2012 13:50 PM Re: Yönetimin Transfer Politikası [Re: conqueror]
alper60 Offline

konu açılalı baya olmuş fakat artık çok sıkıldık şu asılsız haberlerden, bir türlü alınamayan futbolculardan, ne diye gönderildikleri belli olmayan oyunculardan.

takım şu an iyi durumda. gözle görülüyor. ancak servet gibi hakan balta gibi gökhan zan gibi sabri gibi hatta ,seviyesi galatasarayın altında bulunan futbolcuların hala galatsarayda bulunmalarına da bir anlam veremiyorum.

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı