#432722 - Sat Sep 20 2008 14:04 PM
Re: Medyametre
[Re: Serhat1905]
|
ultrAslan_Dalaman
Yer: Muğla \ Dalaman
|
vallaa daha neler çıkıcak görürcez yaa yazık vala insanları suçlamak nekadar kolay ya
|
|
|
|
#433182 - Tue Sep 23 2008 12:34 PM
[Re: ASTURIAS]
|
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
|
Artık sus Servet Galatasaray Futbol Komitesi milli oyuncumuzla özel bir görüşme yaparak uyarılarda bulundu
Galatasarayımızda Servet Çetin, sabırları taşırdı. Savunmanın yıldızının ısrarla teknik direktörümüz Michael Skibbe’nin sahaya sürdüğü oyun sistemini eleştirmesi futbol komitesinin tepkisini çekti. Önce Antalya maçıyla Alman hocanın hücuma dönelik oyun planı hakkında demeçler veren milli oyuncunun bu geleneğini Kocaelispor maçından sonra da kendisine uzatılan mikrofonlara konuşarak sürdürmesi sarı kırmızılı yönetimi çileden çıkardı.
Büyük maçlarda sıkıntı çekeriz
Maçtan sonra Kewell ve Milan Baros, Skibbe’ye yapılan eleştrileri haksız bulup, zamanla daha iyi olacaklarını ve sakatların da dönmesiyle güçlü bir takım haline geleceklerini söyledi. Ardından Hasan Şaş, Servet’in yanına kadar gelerek, "Sen konuşmayacaksın. Bugün Baros ve Kewell konuşacak. Öyle kararlaştırdık" diyerek Servet’i uyardı. Ancak milli futbolcu bu uyarıları dikkate almayarak bu sistem içinde defansta ne kadar zorlandıklarını bir bir anlattı.
Servet’in Kocaelispor maçından sonra da, "Savunmada yalnız kalıyoruz. Çok hücuma dönük oynuyoruz. Orta sahada boşluklar oluşuyor. Buna çözüm bulmamız gerek. Kazanmış olsak da büyük maçlarda çok sıkıntı çekeriz. Kocaelispor daha çok gol bulabilirdi" sözleri sonunda bardağı taşırdı.
Kocaeli’de bardağı taşırdı
Yıldız futbolcumuzun Antalyaspor ve Bellinzona ile yapılan maçların ardından da neredeyse kelimesi kelimesine aynı açıklamalarda bulunmasına sessiz kalan G.Saray Futbol Komitesi’nin Kocaelispor maçında da Servet’in sistemi eleştirmesi üzerine idarecilerin milli futbolcu ile bir görüşme yaparak, "Senin işin sahada görevini yapmak. Biz bugüne kadar senden çok memnunuz. Hırsına ve mücadelene diyecek bir şey yok. Ancak takımın morale ihtiyacı var
Açıklamaları biliyor
Her geçen gün taşlar yerine oturuyor. Bu takımın patronu Skibbe. Yaptığın açıklamalar başka yerlere çekiliyor. Bundan sonra açıklamalarına dikkat et" diyerek Servet’e ’sus’ uyarısı yaptıkları ortaya çıktı.
Michael Skibbe’nin ise sahaya sürdüğü takımı ve sistemini eleştiren Servet Çetin hakkında şimdilik sessiz ve suskun kaldığı ancak futbolcusunun açıklamalarından haberdar olduğu ifade edildi.
Tarih: 13 Eylül 2008
Antalyaspor maçı sonrası
Orta sahada çok hücuma dönük futbolcularımız olduğu için savunma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Savunmaya yardım etmiyorlar. Bir tek Ayhan abi yardım etmeye çalışıyor. Bu yüzden rakibimize daha çok pozisyonlar verdiğimiz için savunmada yalnız kalıyoruz. Ve tehlikeli pozisyonlar veriyoruz.
Tarih: 18 Eylül 2008
Bellinzona maçı sonrası
Son vuruşlarda dikkatli olabilseydik daha farklı bir skor olabilirdi. Tabii ki düşündürücü olan şey, pozisyon verilmeden yenilen gollerdi." derken, takım içinde yaşanan sıkıntıları da şöyle anlattı: "Çok fazla gol pozisyonuna giriyoruz; fakat geride de pozisyon veriyoruz. Bazı arkadaşlarımız top ayağındayken iyi oynuyor; fakat topsuz alanda geriye dönmüyor..."
Tarih: 21 Eylül 2008
Kocaelispor maçı sonrası
Rakibe çok kolay gol pozisyonları veriyoruz. Kocaelispor bugün daha fazla gol bulabilirdi. Biz bu sistemle büyük maçlarda çok zorluk çekeriz.
Kaynak: Hürriyet Song'u unutun"
Galatasarayımızın UEFA Kupası’nda İsviçre temsilcisi Bellinzona’yı deplasmanda 4-3 yenmesine rağmen özellikle savunmada yapılan hatalar nedeniyle eleştirilmesinin ardından, orta sahanın kendilerine yeterli desteği vermediğini belirterek sert bir çıkış yapan Servet Çetin, şimdi de Song’la ilgili sorular yüzünden rahatsız olduğunu dile getirdi. Başarılı futbolcumuz, kendisine sürekli yöneltilen "Song’un yokluğunu hissediyor musunuz?" şeklindeki soruları artık duymak istemediğini dile getirdi.
EMRE’YE HAKSIZLIK
Servet, "Song’un kalitesi belli ve tartışılmaz. Ancak o artık gitti. Şunu herkes unutuyor; geçen sezonun ikinci yarısından itibaren Emre Güngör’le birlikte defansta birlikte oynadık ve ligin en az gol yiyen takımı olduk. Bizim ülkemizde sürekli gidenin ardından methiyeler yağdırılıyor. Burada Emre Güngör’e yapılan büyük bir haksızlık var" dedi. Takımın genel durumunu da değinen tecrübeli savunmacı, "Son derece kaliteli isimlerden kurulu bir ekibimiz. Gelen yeni isimler var ve uyum sorunu aşmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Ayrıca üst üste gelen çok sayıda sakatlık da takımı olumsuz etkiledi. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız. Bunun ilk sinyallerini Kocaelispor maçında verdiğimizi düşünüyoruz. Bu sezon mücadele ettiğimiz bütün kupalara talibiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Akşam
servette ne oldu sımdı anlamadım
|
|
|
|
#433217 - Tue Sep 23 2008 19:40 PM
[Re: benimdünyam]
|
kükre aslanım
|
serveti bence de gaza getiriyorlar kötü niyetle söylememiştir o sözleri,üzerine gitmemek lazım çocuğun,vaktiyle sakat sakat oynamıştı bu adam medyaya yedirmeyelim serveti o bizim servetimiz
|
|
|
|
#433254 - Wed Sep 24 2008 09:50 AM
[Re: Serhat1905]
|
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
|
Sakatların derdi forma
Avrupa şampiyonası finallerinde Milli Takım forması altında ortaya koydukları performansla yıldızlaşan takımımızın başarılı oyuncuları Arda Turan, Mehmet Topal, Sabri, Emre Aşık, Emre Güngör ve Hakan Balta, yaşadıkları sakatlıklar sonrasında bu kez kendi kulüplerinde formayı yeniden alabilmek için uğraşıyorlar.
Harry Kewell, Milan Baros, Shabani Nonda ve Cassio Lincoln gibi yabancı yıldızların yükselen performansları nedeniyle doğrudan takıma girmeleri kolay olmayan millilerin durumu, 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları öncesinde de tehlike yaratıyor.
Avrupa şampiyonasında, Milli Takım’a verdiği 8 oyuncu ile kadrosunda en fazla milli bulunduran kulüp olma özelliğini taşıyan Galatasaray’da, şimdi bu yıldızlardan sadece Servet Çetin ve Ayhan Akman forma şansı buluyor. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir forma giyemeyen ve yerlerini başta yabancılar olmak üzere başka oyunculara kaptıran millilerin, şimdi teker teker iyileşmelerine rağmen, yedek kalma ihtimalleri yüksek gözüküyor.
Bunun ilk sinyallerini forması garanti gibi görünen Mehmet Topal’ı yedek bırakarak veren Teknik Direktör Michael Skibbe’nin, Arda’yı takıma nasıl monte edeceği soru işareti olarak duruyor. Sezon başından bu yana sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta bile zorlanan ve istenen futbolun henüz ortaya koyulamamasını buna bağlayan Alman çalıştırıcının, şimdi kimi keseceği sorusu daha da büyük bir problem olarak önünde bekliyor.
Galatasarayımız salı gününü izin yaparak geçirirken Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Mehmet Güven, Semih Kaya, Alparslan Erdem, Murat Akça ve Serkan Kurtuluş özel idman yaptı. Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı yapılan özel idmanda futbolcular antrenör Cevat Gürel yönetiminde çalıştı.
Kaynak: Milliyet
|
|
|
|
#433305 - Wed Sep 24 2008 21:38 PM
[Re: ASTURIAS]
|
Yeni üye

|
Bak sen şu terbiyesize
"İnşallah G.Saray'a gol atarım"
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu sarı-lacivertli kulübe para için gelmediğini belirterek, "İnşallah Galatasaray'a karşı oynayıp, gol atarım" dedi.
Fenerbahçeli taraftar internet sitesi "www.antu.com"un radyosuna açıklamalar yapan Emre'nin, taraftarlardan gelen sorulara verdiği yanıtlar, internet sitesinde ses dosyası olarak yayınlandı.
Medyayla yaşadığı sorunlarla ilgili soruyu yanıtlayan Emre, "Türk medyasının gösterdiği gibi bir Emre yok ortada. Para için Fenerbahçe'ye gelmiş, bütün her şeyi geride bırakıp gelmiş bir Emre yok. İngiltere'de ne kadar para kazanıyorsam, Türkiye'de de aynı parayı kazanıyorum. Ben Fenerbahçe'ye para için gelmedim. Kendi hedeflerim için geldim. Newcastle'dan ayrılma dönemimde en samimi yaklaşımı gösteren takım olduğu için, kulübün başında Aziz Yıldırım olduğu için, ailem Fenerbahçeli olduğu için buraya geldim" diye konuştu.
Medyayla hiçbir zaman iyi ilişki içinde olmadığını anlatan Fenerbahçeli futbolcu, özellikle bu dönemde medyayla iyi ilişki içinde olmak için ödün vermek gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
"Oynadığım takımlar benim üzerimden yıpratılmaya çalışıldı. Milli takım başta olmak üzere... Şu anda Fenerbahçe ile alakalı sıkıntı olabilir. Oynadığım takımın başarısı için her şeyi yapmaya hazırım. Sevdiğim insanlar da var basında. Sevmediğim insanlarla bile olsa oturup konuşmaya hazırım. Onlar işi çıkılmaz noktalara sürüklemeye başladılar. Kendi kulübümün taraftarına karşı bile beni edef göstermeye çalıştılar. Taraftarımla sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, ama medya ile yine bu tartışmalar sıkıntılarımız olacaktır. Her türlü mücadeleye hazırım. Milli takım ve Fenerbahçe büyük kitlelere hitap ediyor, milli takım ve Fenerbahçe'nin menfaati söz konusu olunca her türlü mücadeleye, kavgaya, gürültüye bile hazırım."
"FENERBAHÇELİ BİR ÇOCUKTUM" Emre, ailesi Fenerbahçeli olduğu için çocukluğunda kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu bildirdi. Fenerbahçeli biri olarak, sarı-lacivertli ekibe transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Emre özetle şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray'a büyük hizmetler yaptığımı düşünüyorum. Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Kader beni 13 yaşımda Galatasaray altyapısına taşıdı. Daha sonra (A) takıma çıktım ve çok güzel günler yaşadım. Bu demek değil ki Fenerbahçe'de güzel günler yaşamayacağım. Fenerbahçeli bir genç olarak Fenerbahçe'ye gelmiş olmaktan çok mutluyum. Çocukluğumda, ailem Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçeliydim. 13 yaşımda transfer oldum. Galatasaray'da inkar edilemez güzel duygular yaşadım. Oynadığımız takımlarla özdeşleşiyoruz biz, ama profesyonel futbolcu olduğumuzdan dolayı şu an benim için esas olan Fenerbahçe'nin başarısı. O dönemde de esas olan Galatasaray'ın başarısıydı. Fenerbahçeliydim, bu bir gerçek. Beni yakından tanıyan insanlar bilirler. Kimseye cici çocuk görünmek için de söylemiyorum bunu. Öyle bir kaygım yok." "İNŞALLAH GALATASARAY'A GOL DE ATARIM" Galatasaray'a gol atınca sevincinin nasıl olacağı sorulan Emre, "Her takıma attığım gol sevinci gibi olacak. Çok aşırı ve fazla olmayacak. İnşallah gol de atarım Galatasaray'a" yanıtını verdi.
Fenerbahçeli futbolcu şunları kaydetti:
"Önemli bir durum söz konusu burada. Ben 7 yıl Avrupa'da oynadım. İnsanlar hala Galatasaray'dan buraya gelmişim gibi düşünüyorlar, ama ben Newcastle'dan geldim. En büyük arzum Fenerbahçe formasıyla çok gol atmak. Bunlardan bir tanesi, bir kaçı da fazlasıyla Galatasaray'da olursa daha mutlu olurum."
Galatasaray altyapısında forma giyerken Fenerbahçe şortuyla antrenmana gidip gitmediği sorulan Emre, "Öyle bir şey olmadı. Öyle bir şey olması zaten söz konusu olamazdı, ama Zeytinburnuspor altyapısında oynarken Fenerbahçe formasıyla gitmişimdir."
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24