Webaslan Forum
Page 46 of 113 < 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#454249 - Thu Apr 23 2009 12:47 PM Re: Medyametre ***** [Re: benimdünyam]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
he yaa dün bende gazetede okudum bi de pişkin pişkin yazmışlar şerefsizler o soruyu hazırlayanın varya o kitapçık bi yerine .... neyse sölemicem şimdi bu işi yapan kim öğrenip haddini bildirmek lazım!!!

#454251 - Thu Apr 23 2009 12:53 PM Re: Medyametre [Re: Serhat1905]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

YILDIZ OYUNCU İÇİN ADNAN SEZGİN DEVREDE!..

Galatasaraylı yöneticiler, Liverpool'un golcüsü için seferberlik başlattı.

Star gazetesinden Harun Muslu'nun haberine göre Cim-Bom, Hollandalı yıldızı almak için Lincoln'e güveniyor...

Sambacı'yı 4-5 milyon euro'ya satmayı planlayan yönetim, üzerine bir o kadar daha katarak Liverpool ile bonservis sorununu çözecek. Ryan Babel'in alacağı senelik ücret ise 3 milyon euro olacak

Adnan Sezgin harekete geçti

CİM-BOM'transferde dev harekat... Galatasaraylı yöneticiler gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvarken, çok zor bir transferin çalışmalarına başladılar... Liverpool'da forma giyen ve Hollanda Milli Takımı'nda da oynayan Ryan Babel'i almak isteyen Başkan Adnan Polat, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i bu iş için görevlendirdi...

9-10 milyon Euro lazım

BABEL için menajerlerle görüşen Sezgin, yönetime bonservisi 9-10 milyon euro, kendisine ödenecek ücret ise yıllık 3 milyon euro diye rapor verdi. Yönetim bu futbolcunun maliyetini karşılamak için Lincoln'e güveniyor. Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı'yı 4-5 milyon euro civarında bir ücrete satmayı planlıyorlar.

Kewell da devrede

LİNCOLN'ÜN kulüpten aldığı para yıllık 3 milyon euro. Böylece idareciler 4-5 milyon euro'luk bir kaynak bulmaları halinde transferi bitirmeyi hedefliyorlar. Transfer için Kewell da devreye sokulurken, Liverpool'da yedek kaldığı için ayrılmak istediği belirtilen Babel'e Arsenal'in de talip olması, Galatasaray'ı uğraştıracak en önemli konu.

Kaynak: Star

Gülsem mi? İnansam mı? bilemedim. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim... smile

Tarafından düzenlendi 88A88 (Thu Apr 23 2009 12:55 PM)

#454252 - Thu Apr 23 2009 12:57 PM Re: Medyametre [Re: 88A88]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: 88A88
Gülsem mi? İnansam mı? bilemedim. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim... smile

Ben bu habere ağzımla bile gülmem grin Yaratıcılıkta sınır tanımıyo bizim medya...

#454254 - Thu Apr 23 2009 13:03 PM Re: Medyametre [Re: Raist]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Babel'in transferi imkansız değil ama çok uzak bir ihtimal.

#454282 - Thu Apr 23 2009 16:46 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Bu soru olayına bir de şöyle bir cevap vermek mümkün olabilir.
-Galatasaray'ı sürekli yendiklerini iddia edip bir de en büyük oldukları yönündeki yorumlarına rağmen hala Galatasaray'la yatıp kalkan fenerlilerin bu ezik durumları hangi psikolojiyle açıklanabilir?

Şık koymuyorum klasik yapmaya karar verdim sınavı.

#454305 - Thu Apr 23 2009 17:42 PM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Yenice ntv'de gordum son dakika haberi olarak alta gecti.. Arda turan bir mac daha ceza almis ..

#454318 - Thu Apr 23 2009 19:50 PM Re: Medyametre [Re: E05]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: E05
Yenice ntv'de gordum son dakika haberi olarak alta gecti.. Arda turan bir mac daha ceza almis ..

Evet hocam,Arda 1 maç daha ceza aldı,biri bu çocukla konuşmalı,son haftalarda acemice davranışlar sergiliyor.

#454326 - Thu Apr 23 2009 23:34 PM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

federasyon Adnan'a olan gıcıklığını Arda dan çıkarıyo ama sonra milli maç günü hadi olum hadi evladım diye gaz verirler çünkü o zaman Arda ya ihtiyacı vardır

#454329 - Fri Apr 24 2009 00:37 AM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: E05

Evet hocam,Arda 1 maç daha ceza aldı,biri bu çocukla konuşmalı,son haftalarda acemice davranışlar sergiliyor.

Arda hiç bişi yapmamış ki görevliye hakaret vs. gibi bi açıklama gelmiş ama hakaret göremedim ben , ki ola bile bunun cezası maç değil para cezası olmalıydı..Anlaşılan geçen seneki 6 da 6 fena koymuş bazılarına , özgener yönetimindeki tff rengini bir kez daha belli etmiştir
dikkatli olsunlarda bu sefer çelenki önlerine koymayız !.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#454330 - Fri Apr 24 2009 00:49 AM Re: Medyametre [Re: uA_f@tih]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
iyi oldu bu ceza.. biraz profesyonellesir umarim.. süper oyuncu.. özellikle bu sene hayran kaldim.. tam bir galatasarayli ama hala cocuk ruhlu.. bu cezalar onun olgunlasmasina yol acar diyorum.. 3 mac cezalisin kaba kuvvetle sana yasak olan soyunma odasina ne diye gidiyon.. cikista git kutla arkadaslarini.. görende milani yendikte bu zaferden sonra dayanamadi sancak..

ayrica stadyum görevlisinin ardayi tanimamasi imkansiz.. annem futbolun f sini bilmez.. babam hakan hala oynuyormu soracak kadar alakasiz futbolla ama ardayi tv de görünce isvicreye gol atan arda degilmi diyorlar.. yani o görevli bilerek provoke etti.. kimsenin ekmegiyle oynamak istemem ama bence orda ortaligi karistirmak icin para almiyor.. adim gibi eminim fenerlidir.. ve bu kadar karaktersizlik yapiyorsa bidaha görevlendirilmesin.. ama bu ardanin yaptigini mesrulastirmaz..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#454331 - Fri Apr 24 2009 00:50 AM Re: Medyametre [Re: uA_f@tih]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Bu tür olaylarda kişilere değil kurumlara ceza vardır ,

Bakınız ;

Soyunma odasına inip hakemlere hakaret eden aziz yıldırım
ama para cezası klübe geliyor

-fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yildirimın, 28.02.2009 tarihinde oynanan fenerbahçe - sivasspor turkcell süper lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı takdiren 15.000.-tl para cezasi ile cezalandırılmasına

- fenerbahçe spor kulübünün, 12.04.2009 tarihinde oynanan galatasaray - fenerbahçe turkcell süper lig futbol müsabakasında akreditasyon kartı olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.- tl para cezasi ile cezalandırılmasına

-Gaziantepspor Kulübüne, Hacettepe maçında görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 5 bin TL,

ammavelakin konu Galatasaray olunca hele ki Türk Futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en büyük değer olunca işler değişir çünkü bunların tek suçu başarı sağlamalarıdır..
Fatih Terim in de dediği gibi "Türkiyede hiçbir başari cezasiz kalmaz."

Tarafından düzenlendi uA_f@tih (Fri Apr 24 2009 00:51 AM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#454338 - Fri Apr 24 2009 04:31 AM Re: Medyametre [Re: uA_f@tih]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Başlamayalım yine bu işin rengi belli oldu falan filan,bu yasalar gereği suç ve de Arda cezalı,önemli olan Arda olayların üstüne gözler onun üzerindeyken mantıklı hareketler göstermek yerine kuralları ihlal ederek dumanı üstünde cezaya kapıyı açmasıdır,girme kardeşim soyunma odasına çok mu önemli,zaten otobüse gelecek herkes,görevli uyarısını yapmış niye ısrar ediyorsun.
Fener maçında ortalığı karıştıran isimlerden biri oldu iki takım arasında ipler yine koptu seneye kadıköyde bir ton gerginlik yaşanacak,şimdi bu olaya karıştı senin gibi birçok kişi federasyon bizi engellemek istiyor gazına gelip tavır alacak.
Profesyonel futbolcusunuz arkadaş yaptığınız her harekey milyonlarca kişinin davranış ve fikirlerine direkt etki ediyor bu ülkede,biraz kendinizi bilerek iş yapın,Arda 3 sene önce yeni yeni oynarken böyle şeyler yapıyor muydu?Hayır tabi ki ama bu sene özellikle son haftalarda kendisinden beklenmeyen hareketler sergilemeye başladı birileri konuşmalı kendisiyle,ben takımda 2. bir sabri görmek istemiyorum şahsen.

Tarafından düzenlendi gambitxx (Fri Apr 24 2009 04:35 AM)

#454339 - Fri Apr 24 2009 09:52 AM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
ultraking Offline
Üye
**

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu ARDA TURAN'ın güvenlik görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- GAZİANTEPSPOR Kulübünün, 19.04.2009 tarihinde oynanan GAZİANTEPSPOR - HACETTEPESPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Şimdi bu kararlar karşılaştırıldığında, ardaya para cezası verilmesi gerekirdi. çünkü görevli olmadan soyunma odasına girmeye kalkma teşebbüsü. Ardanın bi kere oradaki görevlilere ne şekilde hakaret ettiğinin tespiti gereklidir. Neler söylemiş ve bunlar ne şekilde kanıtlanmış. Buda PFDK nın şaibeli işlerinden biri olduğunu gösterir. Azize Federasyona çirkefliğini gösterdiğinde bir sonuç alıyordu zamanında. Adnan başkan ise olması gereken tepkiyi gösterdiği içinde klübümüz üzerinde ters etki yapıyor. Asil bir klübün asil yöneticisinin yine asil tepkisi ancak bu şekilde sonuç doğurabiliyor. Ezikler gibi çirkeflik te yapamayacağımıza göre bu cezalarada katlanmaktan başka çare yok gibi görünüyor.

#454342 - Fri Apr 24 2009 11:02 AM Re: Medyametre [Re: ultraking]
romeo Offline
Müdavim
*

Yer: Smyrna
arda turan ın en büyük hatası bazı insanlar gibi taraftarlara oynayamamasıdır..
medya tarafından yıpratılmaya calısılan bir futbolcu oldugunun bilincinde degil..

#454346 - Fri Apr 24 2009 11:38 AM Re: Medyametre [Re: ultraking]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
İlk Gönderen: ultraking
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu ARDA TURAN'ın güvenlik görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- GAZİANTEPSPOR Kulübünün, 19.04.2009 tarihinde oynanan GAZİANTEPSPOR - HACETTEPESPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Şimdi bu kararlar karşılaştırıldığında, ardaya para cezası verilmesi gerekirdi. çünkü görevli olmadan soyunma odasına girmeye kalkma teşebbüsü. Ardanın bi kere oradaki görevlilere ne şekilde hakaret ettiğinin tespiti gereklidir. Neler söylemiş ve bunlar ne şekilde kanıtlanmış. Buda PFDK nın şaibeli işlerinden biri olduğunu gösterir. Azize Federasyona çirkefliğini gösterdiğinde bir sonuç alıyordu zamanında. Adnan başkan ise olması gereken tepkiyi gösterdiği içinde klübümüz üzerinde ters etki yapıyor. Asil bir klübün asil yöneticisinin yine asil tepkisi ancak bu şekilde sonuç doğurabiliyor. Ezikler gibi çirkeflik te yapamayacağımıza göre bu cezalarada katlanmaktan başka çare yok gibi görünüyor.

renktas gaziantepspora karsi bi mac oynamama veremeyecek ya.. gazianteptede akrediti olmayan yani cezali bi oyuncu tribünden soyunma odasina gitse ve bunu yaparken görevliyi kaba sekilde itse oda bir mac alirdi.. ayrica galatasaray para cezasi aldi tipki gaziantepspor gibi.. ardanin sucu orda bulunmak degil.. kaba kuvvet uygulamak adama karsi.. "güvenlik görevlerine karsi hakaret" denilmis.. soyunma odasinda bulunmak dememis.. yani ceza tamamiyle dogru!

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#454348 - Fri Apr 24 2009 11:48 AM Re: Medyametre [Re: MesMes]
ultraking Offline
Üye
**

yok renktaş soyunma odasına giderken dedim ben. Doğrudur, gözlemci raporu varsa, ayrı konu. Benim demek istediğim, pfdk ortada herhangi bir gözlemci raporuna mı dayandı, yoksa kişilerin ifadesine mi onu anlatmak istedim. Çünkü bu tür ceza ancak birbeir yetkili kişilerin tutanağı ile olur. Yokosa burada illaki ardayı savunma amacında değilim. Çünkü bu tür kamuoyuna mal olmuş oyuncular hakkında karar verirken gerekçelerininde ayrıntılı bir şekilde açıklanması lazım. Eğer ardanın bir fiili hareketi gerçekten varsa doğrudur ceza. Benim anlatmak istediğim dayanakları ne.

Tarafından düzenlendi ultraking (Fri Apr 24 2009 11:49 AM)

#454351 - Fri Apr 24 2009 12:21 PM Re: Medyametre [Re: ultraking]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

ya o güvenlik görevlisi yani güvenlikten çok gerginlik yaratan insan Arda dan önce başkalarınlada tartışmış Uğur Uçar'a da sert çıkmış hatta sonra da Arda oraya gelince telsizden haber verirken Arda girmiş içeri sonrada itişme fln olmuş federasyonda bundan 1 maç ceza veriyo para cezasıyla geçilmesi gereken olaydı ama naparsın bazıları hırs yapmış!

#454353 - Fri Apr 24 2009 12:33 PM Re: Medyametre [Re: Serhat1905]
ultraking Offline
Üye
**

24 Nisan 2009 Cuma, 07:23

GAZETE HABERTURK - ERHAN TELLİ'NİN HABERİ

Sivasspor;dan Bilica, Abdurrahman, Kayseri&#8217;den Eren Göngür, Aydın Toscalı, G.Antepten Tabata, İsmail, Murat Ceylan ve Bursadan da M.Sarp için şimdiden çalışma başlatıldı.

-MUSTAFA SARP TAMAM GİBİ-

Yeni sezon için şimdiden kolları sıvayan G.Saray, önceliği yurt içi transferine verdi. Başkan Adnan Polat, Bülent Korkmaz ve Feldkamp;ın raporlarını değerlendirip 8 oyuncuyu listeye aldı. Listenin başında G.Antep;in 10 numarası Tabata ve sezon sonunda serbest kalacak olan Mustafa Sarp var.

-FENER&#8217;E ÇALIM HAZIRLIĞI-

Prensipte anlaşılan Bursasporlu Mustafa Sarp;ın tranferine kesin gözüyle bakılıyor. F.Bahçenin de listesinde yer alan Sivas&#8217;ın stoperi Bilica da gündeme alındı. Sambacının henüz sözleşme yenilememesi, Cimbom;un iştahını kabartıyor. Ayrıca Yiğidolar;ın sağ beki Abdurrahman da yakın takibe alındı.

-TABATA İÇİN PAZARLIK VAKTİ-

Yönetim, Bilicanın alternatifi olarak Kayseriden Eren ve Aydın&#8217;ı elde tutuyor. Polaın, Tabata için sezon sonunda bir kez daha G.Antep Başkanı İbrahim Kızılla masaya oturması bekleniyor. Aynı takımın genç sol beki İsmail ve genç ön libero Murat Ceylan da transferi düşünülen isimler arasında yer alıyor.

YÜKSELEN YILDIZLAR

MUSTAFA SARP
İlk yarıda G.Sarayın Bursada yenildiği maçta ilk golü atan 29 yaşındaki başarılı ön libero hem savunma hem de hücumda göz dolduruyor.

BILICA
Rumen Cluj;dan toplam 550 bin euro maliyetle alınan 30 yaşındaki sambacının kontratının uzatıldığı haberleri gelmişti, ama federasyon kayıtlarında değişiklik yok.

ABDURRAHMAN DERELİ
28 yaşındaki sağ bek, A.Gücünde fazla dikkat çekmedi ama Sivas&#8217;ta oynadığı 2 sezonda ligin kalburüstü oyuncularından biri oldu.

EREN GÜNGÖR
Kayseri;nin Altaydan transfer ettiği 21 yaşındaki stoper, güçlü fiziği ve yerinde müdahaleleriyle Terim;in de dikkatini çekmiş durumda.

AYDIN TOSCALI
Kayseri;nin istikrarındaki başrol oyuncularından biri. 29 yaşındaki stoper, kendi pozisyonundan beklenmeyecek düzeyde bir top kontrolüne sahip.

TABATA
29 yaşındaki sambacı, müthiş performansıyla transferin gözdesi. Sadece takımı yönetmesiyle değil skora direkt katkısıyla da çok etkili.

İSMAİL KÖYBAŞI
20 yaşındaki sol bek, hücuma etkili çıkışlarıyla Türk futbolunda yıllardır büyük sıkıntı yaşanan bu pozisyonu domine edebilecek yetenekte.

MURAT CEYLAN
Yeni Emre Belözoğlu olarak nitelendiriliyor. Hem yeteneği hem de agresifliğiyle benzeşiyor. 21 yaşında olmasına rağmen tüm takımın yükünü omuzlayabiliyor.

Bu haberleri belki sıklıkla duyacağız ama Bunlar içerisinde özellikle TABATA ve MUSTAFA SARP bizde önümüzdeki sezon için çok faydalı olacaklarına inanıyorum. Kesinlikle transferleri üzerinde yoğunlaşmak lazım. Gerçi Tabata konusunda bonservisi açısından antep kesin sorun çıkarırr gibi ama alınabilecek bir durum söz konusu olursa kesinlikle kaçırılmamalı diye düşünüyorum.

Tarafından düzenlendi ultraking (Fri Apr 24 2009 12:35 PM)

#454598 - Mon Apr 27 2009 12:13 PM Re: Medyametre [Re: ultraking]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Bilica'yı ben daha genç sanıyodum 30 yaşındaymış bence Eren Güngör,Murat Ceylan gibi genç oyuncular alınmalı Tabata o mevkiye kendi yıldızımızı bulamazsak yada alıcağımız adamlar pahalı gelirse tercih edilmeli çünkü insan şüpheleniyo yani bu yaşına dek kimse keşvetmemişte şimdi mi çok iyi oynuyolar diye o yüzden daha seçici olunmalı bence hedefi avrupada kupa kaldırmak olan bi takım avrupa düzeyinde transferler yapmak zorunda

#454706 - Tue Apr 28 2009 17:49 PM Re: Medyametre [Re: Serhat1905]
ultraking Offline
Üye
**

Ama bunun içinde baya bir finansmana ihtiyaç var. Valla ben hala yeni stadad açılmadan düzene girmeden finans konusunda rahat hareket edebileceğimizi sanmıyorum. Hele yönetim o stat ile ilgili finans kaynağını adam gibi yönetebilirse tabiki ondanda şüpheliyim ya. Zor serhat kardeş zor. Baros kewel gibi isimleri çoğu avrupa klubu formsuzluğu nedeniyle gözden çıkarmasaydı onlarıda rüyamızda görürdük ya neyse. Galatasarayın bu makus finans talihini değiştirecek yönetici çıkar inşallah.

Page 46 of 113 < 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 112 113 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı