#454251 - Thu Apr 23 2009 12:53 PM
Re: Medyametre
[Re: Serhat1905]
|
Bodom Beach Terror
Üye
|
YILDIZ OYUNCU İÇİN ADNAN SEZGİN DEVREDE!.. Galatasaraylı yöneticiler, Liverpool'un golcüsü için seferberlik başlattı. Star gazetesinden Harun Muslu'nun haberine göre Cim-Bom, Hollandalı yıldızı almak için Lincoln'e güveniyor... Sambacı'yı 4-5 milyon euro'ya satmayı planlayan yönetim, üzerine bir o kadar daha katarak Liverpool ile bonservis sorununu çözecek. Ryan Babel'in alacağı senelik ücret ise 3 milyon euro olacak Adnan Sezgin harekete geçti CİM-BOM'transferde dev harekat... Galatasaraylı yöneticiler gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvarken, çok zor bir transferin çalışmalarına başladılar... Liverpool'da forma giyen ve Hollanda Milli Takımı'nda da oynayan Ryan Babel'i almak isteyen Başkan Adnan Polat, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i bu iş için görevlendirdi... 9-10 milyon Euro lazım BABEL için menajerlerle görüşen Sezgin, yönetime bonservisi 9-10 milyon euro, kendisine ödenecek ücret ise yıllık 3 milyon euro diye rapor verdi. Yönetim bu futbolcunun maliyetini karşılamak için Lincoln'e güveniyor. Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı'yı 4-5 milyon euro civarında bir ücrete satmayı planlıyorlar. Kewell da devrede LİNCOLN'ÜN kulüpten aldığı para yıllık 3 milyon euro. Böylece idareciler 4-5 milyon euro'luk bir kaynak bulmaları halinde transferi bitirmeyi hedefliyorlar. Transfer için Kewell da devreye sokulurken, Liverpool'da yedek kaldığı için ayrılmak istediği belirtilen Babel'e Arsenal'in de talip olması, Galatasaray'ı uğraştıracak en önemli konu. Kaynak: Star Gülsem mi? İnansam mı? bilemedim. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim... 
Tarafından düzenlendi 88A88 (Thu Apr 23 2009 12:55 PM)
|
|
|
|
|
|
#454329 - Fri Apr 24 2009 00:37 AM
[Re: gambitxx]
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
Yenice ntv'de gordum son dakika haberi olarak alta gecti.. Arda turan bir mac daha ceza almis .. Evet hocam,Arda 1 maç daha ceza aldı,biri bu çocukla konuşmalı,son haftalarda acemice davranışlar sergiliyor. Arda hiç bişi yapmamış ki görevliye hakaret vs. gibi bi açıklama gelmiş ama hakaret göremedim ben , ki ola bile bunun cezası maç değil para cezası olmalıydı..Anlaşılan geçen seneki 6 da 6 fena koymuş bazılarına , özgener yönetimindeki tff rengini bir kez daha belli etmiştir dikkatli olsunlarda bu sefer çelenki önlerine koymayız !.
|
|
|
|
#454353 - Fri Apr 24 2009 12:33 PM
[Re: Serhat1905]
|
Üye

Yer: istanbul
|
24 Nisan 2009 Cuma, 07:23
GAZETE HABERTURK - ERHAN TELLİ'NİN HABERİ
Sivasspor;dan Bilica, Abdurrahman, Kayseri’den Eren Göngür, Aydın Toscalı, G.Antepten Tabata, İsmail, Murat Ceylan ve Bursadan da M.Sarp için şimdiden çalışma başlatıldı.
-MUSTAFA SARP TAMAM GİBİ-
Yeni sezon için şimdiden kolları sıvayan G.Saray, önceliği yurt içi transferine verdi. Başkan Adnan Polat, Bülent Korkmaz ve Feldkamp;ın raporlarını değerlendirip 8 oyuncuyu listeye aldı. Listenin başında G.Antep;in 10 numarası Tabata ve sezon sonunda serbest kalacak olan Mustafa Sarp var.
-FENER’E ÇALIM HAZIRLIĞI-
Prensipte anlaşılan Bursasporlu Mustafa Sarp;ın tranferine kesin gözüyle bakılıyor. F.Bahçenin de listesinde yer alan Sivas’ın stoperi Bilica da gündeme alındı. Sambacının henüz sözleşme yenilememesi, Cimbom;un iştahını kabartıyor. Ayrıca Yiğidolar;ın sağ beki Abdurrahman da yakın takibe alındı.
-TABATA İÇİN PAZARLIK VAKTİ-
Yönetim, Bilicanın alternatifi olarak Kayseriden Eren ve Aydın’ı elde tutuyor. Polaın, Tabata için sezon sonunda bir kez daha G.Antep Başkanı İbrahim Kızılla masaya oturması bekleniyor. Aynı takımın genç sol beki İsmail ve genç ön libero Murat Ceylan da transferi düşünülen isimler arasında yer alıyor.
YÜKSELEN YILDIZLAR
MUSTAFA SARP İlk yarıda G.Sarayın Bursada yenildiği maçta ilk golü atan 29 yaşındaki başarılı ön libero hem savunma hem de hücumda göz dolduruyor.
BILICA Rumen Cluj;dan toplam 550 bin euro maliyetle alınan 30 yaşındaki sambacının kontratının uzatıldığı haberleri gelmişti, ama federasyon kayıtlarında değişiklik yok.
ABDURRAHMAN DERELİ 28 yaşındaki sağ bek, A.Gücünde fazla dikkat çekmedi ama Sivas’ta oynadığı 2 sezonda ligin kalburüstü oyuncularından biri oldu.
EREN GÜNGÖR Kayseri;nin Altaydan transfer ettiği 21 yaşındaki stoper, güçlü fiziği ve yerinde müdahaleleriyle Terim;in de dikkatini çekmiş durumda.
AYDIN TOSCALI Kayseri;nin istikrarındaki başrol oyuncularından biri. 29 yaşındaki stoper, kendi pozisyonundan beklenmeyecek düzeyde bir top kontrolüne sahip.
TABATA 29 yaşındaki sambacı, müthiş performansıyla transferin gözdesi. Sadece takımı yönetmesiyle değil skora direkt katkısıyla da çok etkili.
İSMAİL KÖYBAŞI 20 yaşındaki sol bek, hücuma etkili çıkışlarıyla Türk futbolunda yıllardır büyük sıkıntı yaşanan bu pozisyonu domine edebilecek yetenekte.
MURAT CEYLAN Yeni Emre Belözoğlu olarak nitelendiriliyor. Hem yeteneği hem de agresifliğiyle benzeşiyor. 21 yaşında olmasına rağmen tüm takımın yükünü omuzlayabiliyor.
Bu haberleri belki sıklıkla duyacağız ama Bunlar içerisinde özellikle TABATA ve MUSTAFA SARP bizde önümüzdeki sezon için çok faydalı olacaklarına inanıyorum. Kesinlikle transferleri üzerinde yoğunlaşmak lazım. Gerçi Tabata konusunda bonservisi açısından antep kesin sorun çıkarırr gibi ama alınabilecek bir durum söz konusu olursa kesinlikle kaçırılmamalı diye düşünüyorum.
Tarafından düzenlendi ultraking (Fri Apr 24 2009 12:35 PM)
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|