#432092 - Wed Sep 17 2008 10:40 AM
Re: Medyametre
[Re: GauchO]
|
Müdavim
Yer: Las Vegas
|
"Emeği gözden kaçırmayın!
Sezonun ilk 3 haftasında 4 puan kaybeden Galatasarayımızda Teknik Direktörümüz Michael Skibbe ile futbolcularımız ağır şekilde eleştiriliyor, ancak rakamlar, sarı-kırmızılı takımımızın mücadelesini ve emeğini açıkça ortaya koyuyor.
Cim-Bomumuzun, Rumen ekibi Steaua Bükreş’e elenerek Şampiyonlar Ligi defterini kapatmasından sonra güven kaybı yaşayan Alman hoca, ligde daha sonra üst üste alınan Kayserispor (0-0) ve Antalyaspor (1-1) beraberlikleri yüzünden eleştiri oklarının hedefi oldu. Yıldızlarla dolu kadrosunu Harry Kewell, Fernando Meira, Morgan de Sanctis ve Milan Baros gibi dünyaca ünlü oyuncularla güçlendiren Aslanımızın 3 maçta 5 puan kaybetmesi, Skibbe’ye duyulan güvenin biraz daha azalmasına yol açtı.
Yitirilen puanlar nedeniyle genç teknik adama yönelik eleştirilerin dozu giderek artıyor, fakat istatistikler Galatasarayımızın Süper Lig’in en ofansif, en çalışkan, en çok gol arayan takımı olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor.
Cim-Bomumuz, takımları teknik tartıya koyan birçok istatistikte ligin en iyisi durumunda bulunuyor. Ligin en çok şut atan (58) takımı olan Galatasarayımız, isabetli şutta da (26) ilk sırada yer alıyor. Aslanımız, ceza alanına ortada (75) ve isabetli ortada da (19) bütün rakiplerinin önünde.
Rakamlar ortada
Sarı-kırmızılı takımımız, ofansif oyunun en önemli göstergelerinden köşe atışı sayısı ve topla oynama yüzdesinde de Süper Lig’in en başarılısı durumunda. İlk üç karşılaşmada toplam 26 korner kullanan (maç başına 8.6) Galatasarayımız topla oynamada da yüzde 59 ortalama yakaladı.
Cim-Bomumuzun ardından ligin en çok korner atan takımı Hacettepe (20) olurken, topa sahip olmada Beşiktaş ve Fenerbahçe yüzde 56 ile sıralandı.
Kaynak: Milliyet 17.09.2008"
|
|
|
|
|
|
#432176 - Thu Sep 18 2008 13:26 PM
[Re: flazof]
|
Yeni üye
|
Arda'ya taciz suçlaması! GS'li yıldız için soruşturma başlatıldı...
Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Arda Turan'ın kendisini telefonla arayarak hakaret ettiğini ileri süren Meral Kural isimli bir bayan suç duyurusunda bulundu.
Savcılık futbolcu hakkında soruşturma başlattı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunan Meral Kural, kendisini arayan numara üzerinde yaptığı araştırma sonucunda telefonun Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a ait olduğunu tespit ettiğini ileri sürdü.
Kural, Arda Turan ile görüşmek için Galatasaray Tesisleri’ne gittiğini öne sürdü. Burada Arda Turan'ı göremediğini belirten Kural, aynı numaradan yine arandığını ve hakaret edildiğini iddia etti. Kural, Turan'dan şikayetçi olduğunu belirtti.
kaynak:milliyet.com.tr hocam arda şımdı taksım meydanına cıksa ve benımle beraber olacak bayan arıyorum dese 500 tane kız sıraya gırer arda gıdıpte neden tacız etsın kardesım KARALAMA başka türlü acıklayamazsın.... art niyetli adamların arda yı bezdirip hem takıma hem ardaya zarar verme istegidir amacları ardanın burda oynadıgı sürece verimsiz ve mutsuz olması bunun içinde böle iftiralar atılıyorki moreli bozulsun bide arda ben gitmiyorum diyor ya aslantepede oynayacam diyor ya bunlarda bezdirip burayı ardaya zindan etmek istiyorlar ve ilk fırsatta avrupaya gitmesini istiyorlar lanet olsun böle medyay ya ..... ..
|
|
|
|
|
|
#432198 - Thu Sep 18 2008 17:50 PM
[Re: benimdünyam]
|
Yeni üye
|
Chelsea'nin rekoru 5-0'dı Luiz Felipe Scolari ile Devler Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen Chelsea, Salı gecesi oynanan mücadelede Bordeaux'u Londra'da 4-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. Bu skor Chelsea'nin Devler Ligi'nde evinde aldığı en farklı galibiyetler listesine de girdi. Mavilerin bu mücadelede en farklı galibiyeti ise 20 Ekim 1999'da temsilcimiz Galatasaray'a karşı elde edilen5-0'lık sonuç. Chelsea ve Devler Ligi'nde aldığı en farklı galibiyetler Fark Sezon Maç 5 1999/2000 Galatasaray - Chelsea (20 Eki 1999) 0-5 4 2003/2004 Lazio - Chelsea (04 Kas 2003) 0-4 4 2005/2006 Chelsea - Real Betis (19 Eki 2005) 4-0 4 2007/2008 Rosenborg BK - Chelsea (28 Kas 2007) 0-4 4 2008/2009 Chelsea - Girondins Bordeaux (16 Eyl 2008) 4-0 3 2004/2005 Paris Saint-Germain - Chelsea (14 Eyl 2004) 0-3 3 2007/2008 Chelsea - Olympiacos (05 Mar 2008) 3-0
İŞTE SİZE BİR ÖRNEK DAHA.SEVGİLİ SPORX BÖYLE BİR HABERİ NEDEN YAPMA GEREĞİ DUYUP SİTENDE YAYINLADIĞINI SORABİLİR MİYİM?CHELSEA BİR SAMPİYONLAR LİGİ MAÇINI 4-0 KAZANMIŞTIR VE MAÇLA İLGİLİ HABERİNİ YAZARSIN.AMA NEDEN GALATASARAYIN 5 YEDİĞİ MAÇI ÜZERİNE BASARAK HATIRLATMAYA ÇALIŞIYORSUN?NEDEN BUNU FENEVİN YANİLDİĞİ AKŞAM YAPIYORSUN?YA DA HER FARKLI KAZANANIN BU TİP İSTATİSTİKLERİNİ HEP YAYINLIYOR MUSUN?
bence haber kasıtlı yapılmıştır.tabiki galatasarayımıza zarar vermez ama fenevin kaybettiği akşamda fenev taraftarı teselli edilmeye çalışılmış.demek istediğim haberler yanlı yapılıyor.bu haber 100 farklı sekilde verilebilirdi...demek istediğim şu ki en ufak bir haber bile nasıl fenerlileştirilmiş...
haklı mıyım yoksa ben paranoyaklaştım mı?fikirlerinizi söylerseniz sevinirim... aynen katılıyorum dostum... medya öle bir civcivleştiki herşeyde bulabiliyorsun nerden alıp nereye götürmüş olayı yani bunda art niyetten başka ne var ki lanet civcivler böylelerine TAVIR KOYMAK LAZIM...
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24