Webaslan Forum
Page 4 of 113 < 1 2 3 4 5 6 ... 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#432065 - Wed Sep 17 2008 01:31 AM Re: Medyametre ***** [Re: Raist]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
ewet mesela lugano hacettepe maçına KÖTÜ HAVA SARTLARI YÜZÜNDEN GELEMEMİŞ.ve onun yerinde oynayan can arat takımı yaktı.ama luganoyu eleştiren ya da idam eden yok.

eğerki lincoln böyle bir sebebten gelmeseydi?
düşünmek bile istemiyorum.

#432068 - Wed Sep 17 2008 01:33 AM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: benimdünyam
ewet mesela lugano hacettepe maçına KÖTÜ HAVA SARTLARI YÜZÜNDEN GELEMEMİŞ.ve onun yerinde oynayan can arat takımı yaktı.ama luganoyu eleştiren ya da idam eden yok.

eğerki lincoln böyle bir sebebten gelmeseydi?
düşünmek bile istemiyorum.

Evet aynen öle.Lincoln en ufak bişey yaptığı zaman gazetler abartıyoda abartıyo sonra bazı arkadaşlar gaza gelip lincoln'u yerden yere vuruyolar...

#432085 - Wed Sep 17 2008 02:36 AM Re: Medyametre [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Az önce Chelsea maçını izledim Drogba sakat diye tribünden izliordu maçı,kulağında kulaklık bir taraftan da müzik dinliordu,birden Lincoln böyle yapsa ne olurdu diye düşündüm ne karakteri kalırdı ne kişiliği ne de insanlığı...

#432087 - Wed Sep 17 2008 03:16 AM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
GauchO Offline
Üye
**

yaa lugano bi tarafının keyfine gelmioo onun yerine oynayan adam fiyasko çıkıo maç gidio kimsede tık yok. biz türkiyenin en iyi kadrosunu kurmuşus burda mehmet topal oynayamıomuş onu yazıolar hemde uydurma hepsi yawşak bu basının hıncala hak wermemek elde deil hepsi satılmış dio haklı.azize geçen hafta yaptığı basın toplasında (hani salladıya etooyu falan alıodum diye)adamlara yazıp wermiş bunlardan başka sormayacaksınız die böle medya mı olur

#432092 - Wed Sep 17 2008 10:40 AM Re: Medyametre [Re: GauchO]
TurKk001 Offline
Müdavim
*

Yer: Las Vegas
"Emeği gözden kaçırmayın!

Sezonun ilk 3 haftasında 4 puan kaybeden Galatasarayımızda Teknik Direktörümüz Michael Skibbe ile futbolcularımız ağır şekilde eleştiriliyor, ancak rakamlar, sarı-kırmızılı takımımızın mücadelesini ve emeğini açıkça ortaya koyuyor.

Cim-Bomumuzun, Rumen ekibi Steaua Bükreş&#8217;e elenerek Şampiyonlar Ligi defterini kapatmasından sonra güven kaybı yaşayan Alman hoca, ligde daha sonra üst üste alınan Kayserispor (0-0) ve Antalyaspor (1-1) beraberlikleri yüzünden eleştiri oklarının hedefi oldu. Yıldızlarla dolu kadrosunu Harry Kewell, Fernando Meira, Morgan de Sanctis ve Milan Baros gibi dünyaca ünlü oyuncularla güçlendiren Aslanımızın 3 maçta 5 puan kaybetmesi, Skibbe&#8217;ye duyulan güvenin biraz daha azalmasına yol açtı.

Yitirilen puanlar nedeniyle genç teknik adama yönelik eleştirilerin dozu giderek artıyor, fakat istatistikler Galatasarayımızın Süper Lig&#8217;in en ofansif, en çalışkan, en çok gol arayan takımı olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Cim-Bomumuz, takımları teknik tartıya koyan birçok istatistikte ligin en iyisi durumunda bulunuyor. Ligin en çok şut atan (58) takımı olan Galatasarayımız, isabetli şutta da (26) ilk sırada yer alıyor. Aslanımız, ceza alanına ortada (75) ve isabetli ortada da (19) bütün rakiplerinin önünde.

Rakamlar ortada

Sarı-kırmızılı takımımız, ofansif oyunun en önemli göstergelerinden köşe atışı sayısı ve topla oynama yüzdesinde de Süper Lig&#8217;in en başarılısı durumunda. İlk üç karşılaşmada toplam 26 korner kullanan (maç başına 8.6) Galatasarayımız topla oynamada da yüzde 59 ortalama yakaladı.

Cim-Bomumuzun ardından ligin en çok korner atan takımı Hacettepe (20) olurken, topa sahip olmada Beşiktaş ve Fenerbahçe yüzde 56 ile sıralandı.

Kaynak: Milliyet 17.09.2008"

#432146 - Thu Sep 18 2008 01:30 AM Re: Medyametre [Re: TurKk001]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

harbi ya daha hazır değilken bu kadar iyi istatistikler var.ama takımımızdan beklentilerimiz cok fazla olunca yinede iki beraberliği kabullenemiyoruz.keske antalya macını kazansaydık.o zaman çok keyifli bir hafta olacaktı hepimiz için.ben inanıyorum daha iyi olacaz inşallah...

#432152 - Thu Sep 18 2008 02:13 AM Re: Medyametre [Re: Raist]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Arda'ya taciz suçlaması!

GS'li yıldız için soruşturma başlatıldı...

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Arda Turan'ın kendisini telefonla arayarak hakaret ettiğini ileri süren Meral Kural isimli bir bayan suç duyurusunda bulundu.

Savcılık futbolcu hakkında soruşturma başlattı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunan Meral Kural, kendisini arayan numara üzerinde yaptığı araştırma sonucunda telefonun Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a ait olduğunu tespit ettiğini ileri sürdü.

Kural, Arda Turan ile görüşmek için Galatasaray Tesisleri&#8217;ne gittiğini öne sürdü. Burada Arda Turan'ı göremediğini belirten Kural, aynı numaradan yine arandığını ve hakaret edildiğini iddia etti. Kural, Turan'dan şikayetçi olduğunu belirtti.

kaynak:milliyet.com.tr

#432153 - Thu Sep 18 2008 02:17 AM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

ilginç bir haber.eger böyle bir haber yoksa milliyet kendini deşifre etmiştir.
eger böyle bir haber varsa (yani şikayet olayı) türk sinemasına yada podyumlara yeni bir yıldız (MERAL KURAL) geliyor demektir.her halde su anda meshur olabilmek için bok atılacak en önemli adamlardan biri arda olsa gerek...

#432154 - Thu Sep 18 2008 02:20 AM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Allah ardaya sabır versin.çocuğun işi kolay değil.türkiyede yıldız olmak çok ama çok zor.zaten çocuğun omuzlarındaki yük ağır.hem milli takımın hem de galatasarayımızın en önemli silahı.bi de böyle boktan şeylerle uğraştırılıyor ve kafası meşgul ediliyor.toplumdaki sempatisi ve karizması kullanılmaya çalışılıyor.

#432156 - Thu Sep 18 2008 02:30 AM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Ohaaa !! Yok artık ! bu kadarda olmaz heralde ya... Yalan haberdir ya bu.Arda gibi bi adam manyakmı da arıycak elalemin karısını taciz etcek..Ya kadın ünlü olmak istio yada milliyetin yine saçma sapan haberlerinden birisi bu...

#432158 - Thu Sep 18 2008 04:47 AM Re: Medyametre [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Ünlü olma çabası neler yaptırıyor insana görüyoruz.

#432169 - Thu Sep 18 2008 12:07 PM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
Faruk Süren geliyor!

Yönetimimiz, 25 Ekim'deki olağanüstü genel kurulda Goldman Sachs ile yapılması planlanan kredi anlaşması için yetki isteyecek. Onay çıkarsa, Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş.'nin birleşmesi için kaynak sağlanacak.

Sabah gazetesinin 18 Eylül tarihli sayısındaki haberine göre, başta ikinci başkanımız Yiğit Şardan olmak üzere kurmayların en önemli projesi ise oluşacak şirketin başına eski başkanlarımızdan Faruk Süren'i getirmek. Süren'i şirketin başına getirmek Yiğit Şardan'ın uzun süredir aklındaydı. Hatta Özhan Canaydın'la başkanlık için yarışırken 17 Mart 2006 tarihinde SABAH'a, "Seçilirsem, Faruk Süren'e gidip 'Futbol A.Ş.'nin başına geçer misin?' derim. Onun gibi bir değerin orada olması gerekiyor" demişti. Polat'ın, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i de Sportif Direktör olarak görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Galatasaray Dergisi'nde Faruk Süren'in "Polat'a 'Bana ihtiyacın varsa emrindeyim. Adnan Sezgin oraya uygun değil. Futbol A.Ş.'nin başındaki ismin daha genel olması lazım' dedim"

Kaynak: Sabah

#432174 - Thu Sep 18 2008 12:56 PM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
Arda'ya taciz suçlaması!

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Arda Turan'ın kendisini telefonla arayarak hakaret ettiğini ileri süren Meral Kural isimli bir bayan suç duyurusunda bulundu.

Savcılık futbolcu hakkında soruşturma başlattı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunan Meral Kural, kendisini arayan numara üzerinde yaptığı araştırma sonucunda telefonun Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a ait olduğunu tespit ettiğini ileri sürdü.

Kural, Arda Turan ile görüşmek için Galatasaray Tesisleri&#8217;ne gittiğini öne sürdü. Burada Arda Turan'ı göremediğini belirten Kural, aynı numaradan yine arandığını ve hakaret edildiğini iddia etti. Kural, Turan'dan şikayetçi olduğunu belirtti.

hocam arda şımdı taksım meydanına cıksa ve benımle beraber olacak bayan arıyorum dese 500 tane kız sıraya gırer arda gıdıpte neden tacız etsın kardesım

#432176 - Thu Sep 18 2008 13:26 PM Re: Medyametre [Re: flazof]
karakentli Offline
Yeni üye
*

İlk Gönderen: flazof
Arda'ya taciz suçlaması!

hocam arda şımdı taksım meydanına cıksa ve benımle beraber olacak bayan arıyorum dese 500 tane kız sıraya gırer arda gıdıpte neden tacız etsın kardesım

KARALAMA başka türlü acıklayamazsın....
art niyetli adamların arda yı bezdirip hem takıma hem ardaya zarar verme istegidir amacları ardanın burda oynadıgı sürece verimsiz ve mutsuz olması bunun içinde böle iftiralar atılıyorki moreli bozulsun bide arda ben gitmiyorum diyor ya aslantepede oynayacam diyor ya bunlarda bezdirip burayı ardaya zindan etmek istiyorlar ve ilk fırsatta avrupaya gitmesini istiyorlar lanet olsun böle medyay ya .....
..

#432180 - Thu Sep 18 2008 14:28 PM Re: Medyametre [Re: karakentli]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

renktaslar her zaman diyorum ben.hep savunuyorum.MEDYA ÇOK YANLI HABER YAPIYOR.HERGÜN YENİ BİR ÖRNEĞİNİ GÖRÜYORUZ.
lugano hacettepe maçına gelmez.takım yenilir.kimse gıkını çıkarmaz.ama lincoln iki günlük izinini antalyada geçirdi diye LİNCOLN yatıyor geziyor olur.
mehmet topal bir iki maç ilk 11 e giremedi diye hemen bi ağzından röportaj haberi çıkartılır ve HOCA BENİ SEVMİYOR falan dedirtilir.
ve son olarak ardaturan neymiş te kıza sarkıntılık yapmışmış vs vs vs...arda sana mı kaldı ulan?

herneyse bazı renktaslarımız zaman zaman medyanın gazına geliyor.elimizden geldiği kadar uyarmaya çalışıyoruz.çalışacağızda...BU MEDYA FENERLİ.GÜVENEBİLECEĞİMİZ TEK MERCİ galatasaray.org tur.

#432185 - Thu Sep 18 2008 14:54 PM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Chelsea'nin rekoru 5-0'dı
Luiz Felipe Scolari ile Devler Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen Chelsea, Salı gecesi oynanan mücadelede Bordeaux'u Londra'da 4-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. Bu skor Chelsea'nin Devler Ligi'nde evinde aldığı en farklı galibiyetler listesine de girdi. Mavilerin bu mücadelede en farklı galibiyeti ise 20 Ekim 1999'da temsilcimiz Galatasaray'a karşı elde edilen5-0'lık sonuç.
Chelsea ve Devler Ligi'nde aldığı en farklı galibiyetler
Fark Sezon Maç
5 1999/2000 Galatasaray - Chelsea (20 Eki 1999) 0-5
4 2003/2004 Lazio - Chelsea (04 Kas 2003) 0-4
4 2005/2006 Chelsea - Real Betis (19 Eki 2005) 4-0
4 2007/2008 Rosenborg BK - Chelsea (28 Kas 2007) 0-4
4 2008/2009 Chelsea - Girondins Bordeaux (16 Eyl 2008) 4-0
3 2004/2005 Paris Saint-Germain - Chelsea (14 Eyl 2004) 0-3
3 2007/2008 Chelsea - Olympiacos (05 Mar 2008) 3-0

İŞTE SİZE BİR ÖRNEK DAHA.SEVGİLİ SPORX BÖYLE BİR HABERİ NEDEN YAPMA GEREĞİ DUYUP SİTENDE YAYINLADIĞINI SORABİLİR MİYİM?CHELSEA BİR SAMPİYONLAR LİGİ MAÇINI 4-0 KAZANMIŞTIR VE MAÇLA İLGİLİ HABERİNİ YAZARSIN.AMA NEDEN GALATASARAYIN 5 YEDİĞİ MAÇI ÜZERİNE BASARAK HATIRLATMAYA ÇALIŞIYORSUN?NEDEN BUNU FENEVİN YANİLDİĞİ AKŞAM YAPIYORSUN?YA DA HER FARKLI KAZANANIN BU TİP İSTATİSTİKLERİNİ HEP YAYINLIYOR MUSUN?

bence haber kasıtlı yapılmıştır.tabiki galatasarayımıza zarar vermez ama fenevin kaybettiği akşamda fenev taraftarı teselli edilmeye çalışılmış.demek istediğim haberler yanlı yapılıyor.bu haber 100 farklı sekilde verilebilirdi...demek istediğim şu ki en ufak bir haber bile nasıl fenerlileştirilmiş...

haklı mıyım yoksa ben paranoyaklaştım mı?fikirlerinizi söylerseniz sevinirim...

Tarafından düzenlendi benimdünyam (Thu Sep 18 2008 14:56 PM)

#432188 - Thu Sep 18 2008 16:14 PM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
ardamı daha unlu meral kaplanmı ? tabıkı arda... pekı sarkı solemek lazım yarısmasında bekledıgı sohrete kavusamayıp ıkız kardeslerın arkasında kalan genc hanım kızımız kım ? tabıkı meral kaplan... daha yazmaya gerek yok sanırım

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#432189 - Thu Sep 18 2008 16:59 PM Re: Medyametre [Re: uA_f@tih]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Benimdünyam aynen katılıorum renkdaş,Sporx'e bak nerden ne çıkarıp Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıorlar,Allah Allah diorum artık.

#432198 - Thu Sep 18 2008 17:50 PM Re: Medyametre [Re: benimdünyam]
karakentli Offline
Yeni üye
*

Chelsea'nin rekoru 5-0'dı
Luiz Felipe Scolari ile Devler Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen Chelsea, Salı gecesi oynanan mücadelede Bordeaux'u Londra'da 4-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. Bu skor Chelsea'nin Devler Ligi'nde evinde aldığı en farklı galibiyetler listesine de girdi. Mavilerin bu mücadelede en farklı galibiyeti ise 20 Ekim 1999'da temsilcimiz Galatasaray'a karşı elde edilen5-0'lık sonuç.
Chelsea ve Devler Ligi'nde aldığı en farklı galibiyetler
Fark Sezon Maç
5 1999/2000 Galatasaray - Chelsea (20 Eki 1999) 0-5
4 2003/2004 Lazio - Chelsea (04 Kas 2003) 0-4
4 2005/2006 Chelsea - Real Betis (19 Eki 2005) 4-0
4 2007/2008 Rosenborg BK - Chelsea (28 Kas 2007) 0-4
4 2008/2009 Chelsea - Girondins Bordeaux (16 Eyl 2008) 4-0
3 2004/2005 Paris Saint-Germain - Chelsea (14 Eyl 2004) 0-3
3 2007/2008 Chelsea - Olympiacos (05 Mar 2008) 3-0

İŞTE SİZE BİR ÖRNEK DAHA.SEVGİLİ SPORX BÖYLE BİR HABERİ NEDEN YAPMA GEREĞİ DUYUP SİTENDE YAYINLADIĞINI SORABİLİR MİYİM?CHELSEA BİR SAMPİYONLAR LİGİ MAÇINI 4-0 KAZANMIŞTIR VE MAÇLA İLGİLİ HABERİNİ YAZARSIN.AMA NEDEN GALATASARAYIN 5 YEDİĞİ MAÇI ÜZERİNE BASARAK HATIRLATMAYA ÇALIŞIYORSUN?NEDEN BUNU FENEVİN YANİLDİĞİ AKŞAM YAPIYORSUN?YA DA HER FARKLI KAZANANIN BU TİP İSTATİSTİKLERİNİ HEP YAYINLIYOR MUSUN?

bence haber kasıtlı yapılmıştır.tabiki galatasarayımıza zarar vermez ama fenevin kaybettiği akşamda fenev taraftarı teselli edilmeye çalışılmış.demek istediğim haberler yanlı yapılıyor.bu haber 100 farklı sekilde verilebilirdi...demek istediğim şu ki en ufak bir haber bile nasıl fenerlileştirilmiş...

haklı mıyım yoksa ben paranoyaklaştım mı?fikirlerinizi söylerseniz sevinirim...

aynen katılıyorum dostum...
medya öle bir civcivleştiki herşeyde bulabiliyorsun nerden alıp nereye götürmüş olayı yani bunda art niyetten başka ne var ki lanet civcivler böylelerine TAVIR KOYMAK LAZIM...

#432201 - Thu Sep 18 2008 18:19 PM Re: Medyametre [Re: uA_f@tih]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

İlk Gönderen: yfthcn
ardamı daha unlu meral kaplanmı ? tabıkı arda... pekı sarkı solemek lazım yarısmasında bekledıgı sohrete kavusamayıp ıkız kardeslerın arkasında kalan genc hanım kızımız kım ? tabıkı meral kaplan... daha yazmaya gerek yok sanırım

hadi ya ben bilmiyordum bak bunu.olay şimdi belli oldu çok saol renktas.aynen daha da yazmaya gerek yok.olayın nedeni de anlaşıldı artık.meral kaplan denen bayan yarışmada yakalayamadığı şöhreti arda aracılığıyla yakalamaya çalışmış...

Tarafından düzenlendi benimdünyam (Thu Sep 18 2008 18:21 PM)

Page 4 of 113 < 1 2 3 4 5 6 ... 112 113 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı