Webaslan Forum
Page 23 of 113 < 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#441481 - Wed Nov 26 2008 14:21 PM Re: Medyametre ***** [Re: ONUR1905]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Ya adamlar psikolojik olrak yıpratmaya çalışıyor onu tanıyan kim.

#441482 - Wed Nov 26 2008 14:30 PM Re: Medyametre [Re: TiLki]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Yer: Ankara
arkadaşlar onlar en azından lincolnü tanıyormuş biz onlardan hiçbirini tanımıyoruz saten sallıyo baros kewell arda bunlar çok iyi futbolcu ama tabi onlarada hak veriyorum onlarda böyle oyuncular olmadığı için onları bir yenelim ondan sonra tanır barosu kewelli ardayı...

#441491 - Wed Nov 26 2008 15:48 PM Re: Medyametre [Re: TaçsızKral]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
İlk Gönderen: TaçsızKral
Amannn kızma birader ama sende Skibbe kalsın diye bize demediğini bırakmıyorsun Slevan Bilic'e bahane buluyorsun.Yapma gözünü seviyim ya...Ona bakılırsa Skibbe'de takıma söz geçiremiyor, takımı bir arada tutamıyor, saha içinde futbolcuları yönlendiremiyor,ateşliyemiyor, taktik veremiyor.Onu bunlara rağmen savunuyorsun daha Slevan Bilic gelmeden bahane buluyorsun.Kusura bakma ama bana hiç mantıklı gelmedi.

yok arkadasim niye kizayim. yalniz bu Bilic istegini de anlamak guc. Skibbe'nin teknik direktorluk kariyerini begenmezken, takimin altinda eziliyor derken, yardimci antrenor falan diye asagilarken Bilic'in kariyerinin Galatasaray'i yonetmeye nasil yetecegini pek anlayamadim. Teknik direktorluk kariyerinde sadece 5 mac kendisinin de ortagi oldugu Hajduk Split'i yonetmis ve 2006 yilinda da Hirvatistan takiminin basina gemcis Bilic'in kariyeri nasil oluyor da yeterli oluyor Galatasaray'i yonetmek icin anlayamadim. Elle tutulur tek basarisi sadece Wembley'de Ingiltereyi yenmek o da biraz tesaduf bir macti. Avrupa kupasinda milli takimimiza elenen Bilic'ten bahsediyoruz. Hani su son saniyede mucize yaratmakla unlu takimimiza elenen teknik direktor. Simdi senden ricam, Skibbe'ye kariyerinin yetersizligi konusunda bu kadar laf etmisken bana Bilic'in 2 yillik teknik direktorluk kariyerinin Galatasaray'i yuksek hedeflere tasimaya nasil yeterli olacagini anlatabilir misin??

Ne yazik ki bizler aslinda TD falan degil showman ariyoruz. Uzun boylu, saga sola bagiran, kendini yerden yere atan Bilic 2 yillik kariyeri ile TD'luk icin yeterli goruluyor takimimiza. Daha once soyledigim gibi eger saha kenarinda show yapacak TD ariyorsak adayim Yilmaz Vural'dir. Hic degilse guldur bizi...

Tarafından düzenlendi CimBomAsigi (Wed Nov 26 2008 15:50 PM)

#441500 - Wed Nov 26 2008 16:46 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
Feldkamp İstanbul'da
Galatasaray Kulübü'nün teknik danışmanlık görevine getirdiği Alman teknik adam Karl Heniz Feldkamp İstanbul'a geldi.
Kaynak : DHA

#441501 - Wed Nov 26 2008 16:48 PM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

"G.Saray'da da başarılı oldum"
Feldkamp;ın Galatasaray;a gelişiyle birlikte Galatasaray;dan ayrılarak Rusya;ya giden ve Rubin Kazan;da şampiyonluk yaşayan Hasan Kabze ilk kez Radyospor;a konuştu. ;Yurt dışında futbol oynayarak hedeflerimden birini gerçekleştirdim; diyen Kabze ile Rusya futbolundan, milli takıma, milli takımdan Galatasaray ve Türkiye;ye dönüp dönmeyeceğine ilişkin bir çok konuyu konuştuk. İşte Hasan Kabze;nin açıklamaları:

;ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA KİMSE İNANMADI;

Rusyada şampiyonluğa çok zor ulaştık. Sezona 15 yeni futbolcuyla başladık ve 7 de 7 yaparak Rusya başlangıç rekorunu kırdık. İyi başlamamıza rağmen kimse bizim şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Bu söylemler de bizi olumlu yönde etkiledi. Rusya Avrupa Şampiyonasında yarı final oynayarak, ne denli iyi bir gelişme içinde olduğunu gösterdi. Zenit, geçen yıl hem UEFAyı hem de Süper Kupayı aldı. Rus futbolu büyük bir gelişim içinde bundan dolayı şampiyonluk bizim için çok önemli
TÜRKİYE;YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM
Rubin Kazan ile 1.5 yıl daha sözleşmem var. Seneye Şampiyonlar Liginde mücadele edeceğim. Bu benim için çok önemli, iyi şeyler yapmaya çalışacağım. Bana henüz gelmiş bir teklif yok. Yurt dışında kalmaya devam edeceğim, Türkiye;den hangi takımdan transfer teklifi gelirse gelsin Türkiye;ye dönmeyi düşünmüyorum
DOĞRU KARAR VERDİM
;Galatasaray;dan beni göndereceklerini söylediklerinde teşekkür ettim. Zaten olayın üzerinden 1.5 yıl geçti. Rusyada gerçekten mutluyum çünkü şampiyon olan bir takımda oynuyorum. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Galatasaray;da olduğum dönemde de başarılı olduğuma inanıyorum

GALATASARAYIN LİG LİDERİ OLMASI GEREK

Galatasaray ligde en iyi kadroya sahip takım ve bu kadroyla ligin lideri olması gerekir ama durumu iç açıcı değil. Galatasaray;da bir şeyler yanlış gidiyor ama inşallah bu durum düzelir. Geçen yıl Nonda nın ciddi bir katkısı vardı. Baros sezona iyi başladı ama sürekliliğinin olması gerekiyor. Özetle Galatasaray ligin kaderini değiştirecek bir kadroya sahip

MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM
Yurt dışında iyi şeyler yapmaya çalışıyorum. Tabi ki Fatih Terim;den görev bekliyorum. Eğer milli takımda oynama şansı bulursam, elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Gökdeniz, Rusya ya iyi başladı ve başarılı işler yaptı, milli takım;da neden çok fazla şans bulamadığı hakkında bir fikrim yok, yorum yapmam doğru olmaz
;HEDEFLİRİMİ BAŞARIYORUM
İlk hedefim yurt dışında oynamaktı ve bunu başardım. Galatasaraydan sonra Rubin Kazanda şampiyon oldum. Şimdi önümüzde şampiyonlar ligi var burada iyi şeyler yapmayı ve Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyorum. Futbola başlarken Rusyada futbol oynamayı düşünmüyordum, zamanın neyi getireceği belli olmuyor.Yeni hedefler için zamana ihtiyacım var
kaynak:sporx

#441517 - Wed Nov 26 2008 17:35 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile birlikte önceki gece Ali Sami Yen Spor Kompleksi´nin inşaatını teftişe giden Başkan Adnan Polat, burada işçilerle sohbet etti.
Talu da eşlik etti
Futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile birlikte önceki gece Ali Sami Yen Spor Kompleksi&#8217;nin inşaatını teftişe giden Başkan Adnan Polat, burada işçilerle sohbet etti. Geçtiğimiz günlerde maaşların ödenmediği gerekçesiyle iş bırakma eylemi yapan işçilere güvence veren Polat, herkesin emeğinin karşılığını alacağını söyledi. Polat&#8217;a, teftiş sırasında ihaleyi alan Eren Talu da eşlik etti ve detaylı bilgiler aktardı.

Görüşlerini aktardı
Teftişi takip eden medya mensuplarına, stadın açılış günüyle ilgili görüşlerini aktaran Adnan Polat, &#8220;29 Ekim 2009&#8217;da açılışı yapacağımızı söylemiştik. Çalışmalar iyi gidiyor. Gördüğünüz gibi gece gündüz, yağmur, fırtına demeden herkes elinden geleni yapıyor. Gecikme süresinin şubat ayında telafi edileceğini öğrendik. Biz de Galatasaray&#8217;a yaraşır bir açılış töreni yapmayı düşünüyoruz ve o gün Real Madrid&#8217;le maç yapmayı planlıyoruz&#8221; diye konuştu
kaynak:fanatik

#441542 - Wed Nov 26 2008 23:46 PM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
suskun Offline
Müdavim

ya yine onlar bizim bir oyuncumuzu tanıyorlar ben onlar bjk ile maç yapmadan önce takımın adını bile duymamıştım:):):):):)

#441557 - Thu Nov 27 2008 10:08 AM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

"Sonsuza kadar Kalli'nin yanındayım"
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, son günlerde gündemi meşgul eden konularla ilgili birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. ;Hiç kimsenin Kalli için ne diyeceği, ne yorum yapacağı umurumda değil; dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Kalli;yi getirmekle çok iyi yaptım. Ancak yanlış anlaşılmasın. Bütün teknik kararları, oyuncu seçimini Skibbe yapacak. Kalli, teknik danışman olarak ona bilgilerini aktaracak; Kalli;nin, Skibbeye bilgilerini aktarmanın yanı sıra aynı zamanda alt yapıdaki antrenörleri ve gençleri de çalıştıracağını vurgulayan başkan,;Bizim beğendiğimiz futbolcuları da gidip izleyecek. UEFA;da bir üst tura çıktığımız takdirde, rakiplerimizi analiz edecek diye konuştu.

Kalli;nin aynı zamanda kendisinin de teknik danışmanı olduğunu belirten Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: ;Çünkü Adnan Sezgin çok yoruldu. Biraz da onun yükünü hafifletmiş olacak. Aldığım bu karar eleştirilebilir ama umurumda değil. Ben inandığım, bildiğim şeyleri yaparım. Kalli;ye inanıyorum. Sonsuza kadar da yanındayım. Teknik direktörüm Skibbe memnun. Ben memnunum. Başkalarına ne oluyor

Kaynak : Akşam

#441560 - Thu Nov 27 2008 10:18 AM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Rus basını: Lokomotif Moskova G.Saray'ın sol bekinin peşinde.

Galatasaray'ın başarılı sol beki Hakan Balta'ya Rusya'dan talip çıktı. Rus basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılı futbolcu için Lokomotif Moskova kulübü, Galatasaray'a resmi teklifte bulundu. Haberde, Lokomotif'in Hakan için 5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği belirtildi. Yöneticiler arasında görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü ve ilerleyen
günlerde orta noktada buluşulabileceği belirtiliyor.
kaynak:fotomaç

#441578 - Thu Nov 27 2008 12:29 PM Re: Medyametre [Re: CimBomAsigi]
TaçsızKral Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: CimBomAsigi
İlk Gönderen: TaçsızKral
Amannn kızma birader ama sende Skibbe kalsın diye bize demediğini bırakmıyorsun Slevan Bilic'e bahane buluyorsun.Yapma gözünü seviyim ya...Ona bakılırsa Skibbe'de takıma söz geçiremiyor, takımı bir arada tutamıyor, saha içinde futbolcuları yönlendiremiyor,ateşliyemiyor, taktik veremiyor.Onu bunlara rağmen savunuyorsun daha Slevan Bilic gelmeden bahane buluyorsun.Kusura bakma ama bana hiç mantıklı gelmedi.

yok arkadasim niye kizayim. yalniz bu Bilic istegini de anlamak guc. Skibbe'nin teknik direktorluk kariyerini begenmezken, takimin altinda eziliyor derken, yardimci antrenor falan diye asagilarken Bilic'in kariyerinin Galatasaray'i yonetmeye nasil yetecegini pek anlayamadim. Teknik direktorluk kariyerinde sadece 5 mac kendisinin de ortagi oldugu Hajduk Split'i yonetmis ve 2006 yilinda da Hirvatistan takiminin basina gemcis Bilic'in kariyeri nasil oluyor da yeterli oluyor Galatasaray'i yonetmek icin anlayamadim. Elle tutulur tek basarisi sadece Wembley'de Ingiltereyi yenmek o da biraz tesaduf bir macti. Avrupa kupasinda milli takimimiza elenen Bilic'ten bahsediyoruz. Hani su son saniyede mucize yaratmakla unlu takimimiza elenen teknik direktor. Simdi senden ricam, Skibbe'ye kariyerinin yetersizligi konusunda bu kadar laf etmisken bana Bilic'in 2 yillik teknik direktorluk kariyerinin Galatasaray'i yuksek hedeflere tasimaya nasil yeterli olacagini anlatabilir misin??

Ne yazik ki bizler aslinda TD falan degil showman ariyoruz. Uzun boylu, saga sola bagiran, kendini yerden yere atan Bilic 2 yillik kariyeri ile TD'luk icin yeterli goruluyor takimimiza. Daha once soyledigim gibi eger saha kenarinda show yapacak TD ariyorsak adayim Yilmaz Vural'dir. Hic degilse guldur bizi...

Bilic hakkında haklı olabilirsin birader.Ben sadece Hırvatistan'ın başındayken biliyorum Bilic'i ve oradan seviyorum zaten.Kariyeri pek bilmiyorum ama ben Skibbe'ye tercih ederim.

Sen nasıl istiyorsun kulübede süs eşyası gibi duracak ne futbolcularını uyaracak ne taktik verecek ne yönlendirecek ne ateşleyecek ne de yanlış yaptıklarında bağırıp çağırmayacak birini istiyorsun.Ve sen taraftar olarak çok şanslısın şu anki takımın keyfini çıkar.Bunlar senin dönemlerin çünkü tam istediğin T.D. tipi takımın başında.Malesef bende şansız taraftarlardanım çünkü ben süs eşyası istemiyorum.Ben T.D. istiyorum, kenarda artisrlik yapsın istiyorum futbolcularını ateşlesin, onlara yanlış yaptıklarında bağırsın onları yönlendirsin hatalarını hatırlatsın taktik versin istiyorum.Yani bu tercih meselesi.Peki soru şu acaba hangi T.D. tipi başarılı.Tek sözüm şu:
Bkz:Uefa Kupası=Fatih Terim
Şimdi sen dersinki ikinci gelişinde başarılı olamadı bilmem ne.İkinci gelişi çok farklıydı çünkü ne o Fatih Terim eski Fatih Terim'di ne de takım takımdı.

Tarafından düzenlendi TaçsızKral (Thu Nov 27 2008 12:31 PM)

#441590 - Thu Nov 27 2008 13:40 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Kicker'den Feldkamp yorumu!
Ünlü Alman dergisi Kicker, Karl Heinz Feldkamp'ın Galatasaray'ın teknik danışmanlığına getirilmesini okuyucularına, "Feldkamp, Skibbe'ye göz kulak olacak" başlığıyla duyurdu.

Haberde, tecrübeli teknik adam Karl Heinz Feldkamp'ın Galatasaray Kulübüyle sezon sonun kadar sözleşme imzaladığı ve bu yeni oluşumun Skibbe'nin mevcut sıkıntılı konumunu daha da tartışmalı hale getirebileceği yazıldı.

Feldkamp'ın antrenman sahasına girmeyeceği ve maçlarda da kulübeye oturmayacağı vurgulanan haberde ayrıca, futbolla ilgili sorunlar yaşandığında Skibbe'nin bunu, kendisinden 32 yaş büyük olan Feldkamp'la çözeceği belirtildi.

#441615 - Thu Nov 27 2008 16:06 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

G.Saray'dan Aydınol'a görev
Galatasaray Kulübü'nde iletişim ve iş geliştirme direktörlüğüne Hakan Aydınol getirildi.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı kulüpte bundan sonra iletişim çalışmalarının ve yeni projelerin Aydınol yönetiminde gerçekleştirileceği bildirildi.

Hakan Aydınol'un iletişim faaliyetlerinin yanı sıra Galatasaray markasıyla yaratılacak yeni iş alanlarından sorumlu olacağı ve aynı zamanda kulübün basın ilişkileri görevini de üstleneceği belirtildi.

Aydınol'un görevlerini başkan yardımcısı Yiğit Şardan'a bağlı olarak yürüteceği ifade edildi.
Kaynak : AA

#441616 - Thu Nov 27 2008 16:07 PM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

G.Saray taraftarından misilleme!
Antalyada'da, Galatarasay taraftarı olan döviz bürosu güvenlik müdürü Selahattin Bayrambey, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı maçın biletini 150 bin YTL'ye satışa çıkardı.

Bayrambey, "Aslında bu bileti hatıra olarak saklayacaktım. Ancak bir Fenerbahçe taraftarının bizi 6-0 yendikleri maçın biletini satışa çıkarmasına kızdım. Bileti Fenerbahçeli taraftarlara misilleme olarak satışa çıkardım" dedi.Bir Fenerbahçe taraftarının, 6 Kasım 2002'de Fenerbahçe'nin 6-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe- Galatasaray maçının biletini 100 bin YTL'ye satışa çıkarmasına, Antalyalı Galatasaraylı bir futbolseverden misillime geldi.

Kent merkezinde bulunan bir döviz bürosunun güvenlik müdürü olarak çalışan Selahattin Bayrambey, 17 Mayıs 2000 tarihinde Kopenhag'da oynanan maçta Arsenal'i penaltılarla 4-1 yenerek UEFA Kupası'nı kazanan Galatasaray'ın maç biletini satışa çıkardı.Bileti 150 bin YTL'den satışa çıkardığını belirten Selahattin Bayrambey, "Aslında ben bu bileti hatıra olarak saklayacaktım. Ancak bir Fenerbahçe taraftarının bizi 6- 0 yendikleri maçın biletini piyasada satışa çıkarmasına kızdım. Kopenhag'da karaborsadan 250 YTL'ye aldığım bileti bugün Fenerbahçeli taraftarlara misilleme olarak 150 bin YTL'ye satışa çıkardım. Manevi değeri paha biçilemeyecek olan bu bilet, Türkiye tarihine bir ilk olarak yazılmış zaferin tanığıdır" diye konuştu.

#441705 - Fri Nov 28 2008 10:09 AM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

3 aralık 2009 tarihinde herta berlin uefa 4, hafta maçımızı trt 1 naklen veriyor bilgilerinize durulur

#441709 - Fri Nov 28 2008 10:20 AM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Evet maçı trt verecek ama yorumcuları keşke değiştirseler .

#441710 - Fri Nov 28 2008 10:28 AM Re: Medyametre [Re: TiLki]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

İlk Gönderen: TiLki
Evet maçı trt verecek ama yorumcuları keşke değiştirseler .

yorumcu ömer üründül olacagı kesin

#441721 - Fri Nov 28 2008 13:16 PM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Yer: Ankara
inşallah bu maçı bari alıp grubu lider olarak tamamlarız...

#441727 - Fri Nov 28 2008 13:32 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Skibbe'nin suratı ve "idiot"
28.11.2008
Aslında maçın içine, ısrar edilen düzene, Servet'in topla oynamasının önlenememesine bakmayın bile, Michael Skibbe'nin maçtan sonraki basın toplantısına bakın. Yüz ifadesine bakın, çayınını yudum yudum içip, "önümüzdeki maçlara bakıyoruz" deyişine bakın....

Bakın ki, orada bile bu hoca ile Galatasaray'ın devam etmesinin ne kadar yanlış olduğunu görün...

Galatasaray zaten, üzerinde herkesin hemfikir olduğu kötü futbolunu perşembe gecesi de devam ettirdi. Motive edilememiş bir takım. Artık kabak tadı veren düzen. Bir takım herhangi bir taktikle iki maç kazanırsa evet o taktik iyidir diyebilirsiniz. Ama aynı taktikle 5 maçta puan kaybederseniz, artık düşünmeye başlamanız gerekir. Ya da Skibbe olursunuz, aynı taktiği oynamaya devam edersiniz.

Meira'lı, çift önliberolu sistemle iki tane önemli maç kazanılınca (Trabzonspor, Benfica), Skibbe maç kiminle olursa olsun, nerede olursa olsun bu taktikle oynamaya devam etti. Ama başaşağı gittiği görülmesine rağmen, takım gol atmayı unuturken hiçbir değişiklik yapmaya gerek görmedi. Bütün haftayı takımla geçirip, günlerce antrenman yapıp, son 4-5 maçtır futbol oynamamış takıma aynı taktiği oynatmak bir büyük takımın kaderi olmamalı. Maçta yapılan değişiklikler de hep aynı. Taktiği değiştirmeden Baros'u al, Ümit'i koy. Ankara deplasmanında zaten Ümit yok muydu orada? Kewell'ı al, Aydın'ı koy. Zaten Kayseri maçında Aydın yok muydu orada? Ne değişti... Sen aynı futbolu oynatırken, oyuncuları değiştirsen ne yazar?

Servet'in topla çıkışlarına herkesin isyan ettiği, tribünlerin kendisine dalga geçer gibi tezahürat yaptığı, hiçbir gereği ve katkısı olmayan bu çıkışların sadece onu tatmin ettiği ortadayken, Skibbe bunu engelleyebildi mi? Sözünü dinletebildi mi Servet'e ya da dinletebilir mi? Milli takım maçlarını dikkatli izleyin. Aynı pozisyonlarda Servet tek top oynuyor, gerekirse taca atıyor... Neden acaba? Yoksa başında hoca mı var?

Elinde Arda, Kewell, Baros, Lincoln, Nonda, Ümit gibi yıldızları olan bir Galatasaray var. Ama ne maç içinde, ne de maç öncesi bir hafta boyunca bu oyuncularla yeni bir taktik geliştirecek hocası yok.

Utanması, ezilmesi gereken hoca da;

- Yardımcılarının görevine son veriliyor, susuyor
- Başına danışman diye bir yetkili getiriliyor, susuyor
- Susması, camiadan özür dilemesi gerekirken etrafa "idiot" diye hakaretler yağdırıyor
- Keyifle çayını içiyor...

Afiyet olsun...
kaynak:sporx

#441730 - Fri Nov 28 2008 13:35 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

"Skibbe, Feldkamp'ı istiyordu"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haşhaş, sarı-kırmızılı takımın 1-0 yenildiği Metalist Kharkiv maçında iyi oynayamadığını söyledi. Haşhaş, maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir hata sonucu gol yediklerini ifade ederek, ''Bugün olmadı, oynayamadık. Servet bizim çok iyi oyuncumuz ama herkes hata yapabilir. Yolumuza devam ediyoruz, gruptan çıkacağız. Hertha Berlin'i Almanya'da yeneceğiz'' diye konuştu.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın takımın teknik danışmanlığına getirilmesiyle ilgili bir soru üzerine Haşhaş, şöyle konuştu:

''Skibbe zaten Feldkamp'ı istiyordu. Feldkamp kesinlikle Skibbe'nin işine karışmayacak. Teknik direktörümüz Skibbe'dir. Feldkamp bir danışman olarak çalışacak. Alt yapıyla ilgilenecek. Skibbe isterse ona danışmanlık yapacak.''

Ali Haşhaş, Skibbe ile ilgili bir soru üzerine de ''Skibbe'ye inandık, hoca olarak getirdik. Şu anda biz bu konuyu tartışmayalım. Bugün oynayamadık, birkaç haftadır oynayamıyoruz'' dedi. Haşhaş, ''Devre arasında futbolcularla ilgili bir tasarrufta bulunacak mısınız?'' şeklindeki soru üzerine, şunları söyledi:

''Duruma göre bakacağız. Bu konuda çalışmalar var. Zaten kadromuz çok geniş. Sakatlarımız var, onlar iyileşecek. Bence Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz. Kadroyla ilgili problemimiz yok. Sıkıntılarımız var. O sıkıntılar nelerdir, çözemiyoruz. Hocamız çözmeye çalışıyor. Biraz da şanssızlık var.''

Taraftarların bu akşamki tepkisiyle ilgili olarak ise Haşhaş, ''Taraftarımız ne derse haklıdır. Çok iyi bir kadro kurduk. Takımın kazanması lazımdı ama bu akşam kazanamadı. Takım oyunu oynayamadık'' şeklinde konuştu.
Kaynak : AA

#441831 - Sat Nov 29 2008 12:30 PM Re: Medyametre [Re: conqueror]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

sporx de yayınlanan fiyasko transferlerimiz

DOMINIC IORFA
Türkiye'ye neden geldiği neler yaptığı bir türlü anlaşılamadı. Nijeryalı futbolcu belki en fiyasko transferlerin başında geliyor. Galatasaray formasıyla sadece 14 maça çıkan Iorfa, buna rağmen taraftarlar arasında bir efsane halini aldı. Iorfa hakkında ortaya atılan en büyük iddialardan birisi de Nijeryalının ülkesinde aslında 400 metre koşucusu olduğu yönünde. Zaten oynadığı hemen her kulüpte hızıyla dikkat çeken Iorfa'nın daha sonradan futbolcu olmaya karar verdiği söyleniyor. Hatta Iorfa'nın bazı maçlarda kendi kendine pas attığı ve kendi kendine orta yaptığı iddia edilir.

PIERRE ESSER
1996-97 sezonunda büyük umutlarla Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından alındı. İlk 11'de oynadığı ilk maçta son dakikada Yusuf Tepekule'den yediği hatalı gol sonrası yoğun şekilde eleştirildi. Bu nedenle Galatasaray kariyeri başlamadan sona erdi.

ION LUTU
3 Ağustos 1975 doğumlu olan Rumen futbolcu, Fatih Terim döneminde transfer edildi. Geldiği ilk günlerde 'Yeni Rıdvan' denilen Lutu'nun, ilerleyen günlerde sarı-kırmızılı takıma yarar sağlamayacağı anlaşıldı. Galatasaray için bir başka hayal kırıklığı olan futbolcu, Steua Bükreş'e gitti.

BRUNO QUADROS
1999 yılında Everton'dan transfer edildi. Kısa sürede takıma katkısı olmayacağı anlaşıldı ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Sarı-kırmızılı takımdan sonra kiralik olarak İstanbulspor'a gitti. Daha sonra Flamengo ile anlaşarak, Brezilya'ya döndü.

JERSSON AMUR GONZALEZ DIAZ
Kolombiya'dan büyük umutlarla devre arasında transfer edildi. Ancak sarı-kırmızılı formayı hiç giyemedi. Sezon sonunda Arjantin'in ünlü takımı River Plate'e tranfer oldu. Centauros Villavicencio ile anlaşarak, tekrar Kolombiya Ligi'ne döndü.

MBO MPENZA
2002 yılında Mario Jardel'e karşılık Robert Spehar ve Pavel Horvath'la birlikte Sporting Lizbon Kulübü'nden alındı. Ünlü futbolcu Emila Mpenza'nın kardeşi olan oyuncu, forma şansı bulmakta zorlandı. Belçikalı futbolcu, 2004 yılında bir maçta bile oynamadan gönderildi.

ROBERT SPEHAR
2001-2002 sezonunda Bruges'de oynarken 'Gol makinesi' lakabıyla anılan Spehar, 31 yaşında Galatasaray'a imza attı. 2000 yılında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ısrarla istediği Hırvat oyuncu, G.Saray formasıyla tek maça çıktı. Galatasaray, bu karşılaşmada Bursaspor'a 5-0 yenilmişti.

PAVEL HORVATH
1975 doğumlu olan Çekoslavakyalı futbolcu, 2001 yılında Sportin Lizbon'dan transfer edildi. Lucescu'nun pek şans vermediği futbolcu, sarı-kırmızılı ekipte tutunamadı. Sadece 3 maçta sarı-kırmızı formayı giyen Pavel Horvath, aynı yıl FK Teplice'e imza attı.

RADU NICELESCU
2001-2002 sezonunda gol sorununu çözmesi için transfer edildi. Yedek kulübesinin gediklisi oldu. Galatasaray'dan ayrıldıkatan sonra Beşiktaş'ta antrenmanlara çıktı. Ankaragücü ile sözleşme imzaladı ancak başkent ekibinde de dikiş tutturamadı ve ülkesine döndü.

SERGIO ALMAGUER
Fatih Terim'in isteği üzerine 'yeni Popescu' umuduyla Cruz Azul takımından kiralandı. Transfer döneminin bitimine saatler kala imza attırılan Meksikalı savunma oyuncusu, beğenilmeyerek ülkesine gönderildi. Almaguer, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ilk Meksikalı futbolcu olarak Meksika Futbol tarihine
geçti.

ALİ LUKUNKU
2002-2003 sezonunun ikinci yarısında transfer edildi. Kongo asıllı Fransız futbolcu için Galatasaray'ın kasasından 2 milyon 200 bin dolar çıktı. Fiziği ve hava toplarındaki hamkimiyeti nedeniyle transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, ileride çok ağır kaldı. Oynadığı maçlarda gol sorununa çare olamayan Lukunku, kısa süre sonra yeniden Standard Liege'e döndü.

MAREK HEINZ
EURO 2004'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolu, 2005-2006 sezonunda 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Ülkesinde frikikten attığı gollerle ünlenen Çek futbolcu, Galatasaray'da bu özelliğini gösteremedi. 700 bin euro tazminat ödenerek, sözleşmesi feshedildi.

JUNICHI INAMOTO
G.Saray'ın transfer döneminin kapanmasına bir gün kala İstanbul'a getirerek sözleşme imzaladığı Japon futbolcu Junichi Inamoto'da bekleneni veremedi. İnamoto 2007 yılının başında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'la anlaşarak takımdan ayrıldı

Page 23 of 113 < 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 112 113 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı