Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#407074 - Sun Jun 15 2008 12:04 PM Tanju'nun sitemi
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
Alıntı:
Galatasaraylılar Derneği Şubesi'nin gecesine katılmak için Antalya'nın Finike İlçesi'ne gelen Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak hayranlarıyla buluştu. Büyük ilgiyle karşılanan Çolak, sevenleri ile fotoğraf çektirdi ve formalarını imzaladı.

Petek Restoran'da yapılan Galatasaraylılar Derneği Finike Şubesi açılış gecesine Avrupa Gol Kralı'nın yanı sıra Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Hasyurt Belediye Başkanı Mahmut Esen, Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel ve çok sayıda taraftar katıldı. Futbolda yorumlara dahil edilmediğinden yakınan Çolak, sitemlerini şöyle dile getirdi:

"Ben 240 golü lunaparkta atmadım. Bu golleri Türkiye'de attım. Altın ayakkabıyı da Galatasaray'dan aldım. Bunları alan da yok henüz. Sporla ilgili güzelliklere yorumlara bizi almıyorlar. Belki de Galatasaraylı olduğumuz için. Belki de bir duruşumuz olduğu için izin vermiyorlar. Hiç önemli değil. Benim için en önemli olay nedir biliyor musunuz? Halkımın, yani sizlerin vatandaşların burada yaşayanların ve Türkiye'nin en ücra köşesindeki kişilerin göstermiş olduğu sevgidir. Şunu söylemek istiyorum. İnsanoğlu her şeyi satın alabilir ama sevgiyi asla satın alamaz. Alması da mümkün değildir. 14 yıl top oynamıyor olmama rağmen işte gösterilen bu sevgi duruştandır, attığımız gollerdendir, başarılardandır. Ben de bu sevgiye layık olmaya çalışıyorum. Bu sevgi olduktan sonra Şansal beni çıkarmasa ne olur, Fatih Terim bana antrenörlük yaptırmasa ne olur. Burada olmaktan gerçekten büyük onur duyuyorum, büyük keyif alıyorum."

Galatasaraylılar Derneği Antalya Şube Başkanı Gökmen Güzel ise Türkiye'ye model olacak bir projeye imza attıklarını kaydederek, "Bu anlamlı günde Finikeli Galatasaraylılarla olmaktan mutluyuz. 2006'da Türkiye'ye model olacak bir proje hazırladık. İlçelerde temsilcilikler oluşturuyoruz" dedi.

Tanju'nun hala fenerbahçeli tanju mu? yoksa Galatasaraylı tanju mu olduğu tam ifade edilemezken, bir süredir kendisi Galatasaraylılığı oynuyor,

dediği gibi lunaparkta atmadı ama mercedes yolsuzluğu ve fenerbahçe'ye transferinin ardından bana zeytin burunlu emre'yi hatırlatıyor,

bir trafik kazası, takımı satıp gitmesi ve ardından fenerbahçe'ye transferi umarım sonu da aynı olur..

#407275 - Mon Jun 16 2008 11:57 AM Re: Tanju'nun sitemi [Re: CENk]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Açıkçası kendisinden hiç haz etmem..
Mümkünse Fenerbahçeli Tanju olarak hayatına devam etsin ve öyle kalsın..

Tarafından düzenlendi chackhaL (Mon Jun 16 2008 11:57 AM)

#407337 - Mon Jun 16 2008 16:19 PM Re: Tanju'nun sitemi [Re: kacarow]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Tanju bahane aramasın, kendi etti kendi buldu. Futbolculuk döneminde çok büyük başarılara imza attı fakat çok büyük hatalarda yaptı. Evli ve çocuğu olmasına rağmen Hülya Avşarla dost hayatı yaşadı, üç kruş için feneri tercih etti sonrada başına gelmiyen kalmadı.
Şimdi ne biz ne fener nede medya sahip çıkıyor, çünkü çocuğun adı yok ( Galatasaraylımı fenerli mi ? )

#407365 - Mon Jun 16 2008 17:34 PM Re: Tanju'nun sitemi [Re: İlhan_Atilla]
WaNTeD Offline
Yeni üye

aslında yaptığı öyle bir hata yaptı ki baş üstünde tutulacakken şimdi ismi bile anılmıyor neredeyse. Galatasayda oynayan 3 tane üst düzey forvet saysak çoğumuz tanjuyu da bu kategoriye dahil eder ama f5e para yüzünden gitmesi yüzüne bile bakılmamasına yol açtı. heykeli dikilecek adamdı oysa ki.

#409170 - Mon Jun 30 2008 15:14 PM Re: Tanju'nun sitemi [Re: CENk]
ocean68 Offline

Yer: balıkesir
Yaşım itibariyle Tanju'nun Galatasaray'da futbol oynadığı yılları gayet iyi bilirim.Evet galatasaray'a zamanında faydası olmuştur.Ancak Emre gibi oda para için Galatasarayımızı F5 karşısında rezil edenlerden.O yüzden ben Tanju'yu Galatasaray'lı olarak kabul etmiyorum.

#409267 - Tue Jul 01 2008 10:26 AM Re: Tanju'nun sitemi [Re: ocean68]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
İşte arkadaşlar hernekadar adına profesyonellikte desek türk futbolunda 3 büyükler arasında futbolcu alışverişi pek yaramıyor.tabi oynadığı takımlarla özdeşleşmiş futbolculardan bahsediyorum.Örneğin tomas ve servetin fenerden bize gelmesinde iki takım içinde gerginlik olmadı.çünkü özdeşleşmiş değillerdi ve galatasarayda basarılı oldular.artık kimse serveti f7 ile anmayacak ömrü boyunca.ama tanju gibi emre gibi rüştü gibi revivo gibi okan gibi fatih akyel gibi özdeşleşmiş futbolcular asla basarılı olamazlar.en kötüsü eski kulübüne dönemez ve yeni kulübünde benimsenmez.konuyu toparlayacak olursak emrenin de sonu fatih gibi tanju gibi olacaktır.f7 de basarısız olunca fener taraftarıda onu dışlayacak.futbolu bıraktığında da gs de çok büyük basarılara imza atmış olsada onun imzasını kimse kaale almayacaktır.tanju yakınsın dursun bakalım.daha çok arar bu camiayı.emre de...

#409276 - Tue Jul 01 2008 11:53 AM Re: Tanju'nun sitemi [Re: benimdünyam]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Profesyonelliğe Karşı Metin Oktay!

Tarafından düzenlendi Renato (Tue Jul 01 2008 11:54 AM)

#409327 - Wed Jul 02 2008 01:21 AM Re: Tanju'nun sitemi [Re: Renato]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
ya galatasaraydan gidersin ha işte şimdi ne biz sahip çıkıoz ne ezikler sahip çıkıo.şimdi galatasaraydan gittiğine ne kadar pişmandır emre de böyle olucak.

#410247 - Sat Jul 05 2008 18:25 PM Re: Tanju'nun sitemi [Re: conqueror]
uA_BH Offline
ArmA SevdAlısı
Yeni üye

Yer: AdAnA
GAlatasaray'ın futbolcusu olabilmiş mi ki,Galatasaray yorumcusu olmak istiyor ya da Galatasaray'ı kullanarak yorum yapmak istiyor?

#412198 - Thu Jul 10 2008 20:50 PM Re: Tanju'nun sitemi [Re: uA_BH]
moriel Offline
Yeni üye

Taçsız Kral Metin Oktay
Tek askıydı galatasaray
senin gibi cimbomluyu
unuturmu bu taraftar

#412276 - Fri Jul 11 2008 00:14 AM Re: Tanju'nun sitemi [Re: moriel]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
tanju aslında herseyin farkında ama çok gec.ama onun basına gelenlerden örnek almayanlar da var ya hala.asıl ben ona hayret ediyorum.hadi fatih akyel ders almadı bank asya ya düştü.emreoğlan a ne demeli.

#430058 - Tue Sep 02 2008 09:03 AM Re: Tanju'nun sitemi [Re: benimdünyam]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Tanju bizi satarak gitmedi; Galatasaray Tanju'yla sözleşme uzatmak için masaya oturmadı. İyi de yaptı. Tanju "Galatasaraylılık Duruşu" gereği def edilmiştir. Sözleşmesini imzalamadan birkaç gün önce belinde silahla gezerken görüntülendi ve "Kovun beni Galatasaray'dan." demiş kadar oldu; yönetim sözleşmeyi geri çekti.

Bir Metin Oktay'ı belinde silahla göremezsiniz...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#430617 - Sat Sep 06 2008 09:47 AM Re: Tanju'nun sitemi [Re: ASTURIAS]
FatihYILDIZ Offline

*

Yer: İstanbul
"Bir büyük camiadan ayrılıp başka bir büyük camia ya gittiğinizde, futbolu bıraktıktan sonra CAMİA sız kalıyorsunuz."

OGÜN ün açıklamaları. Hakkaten de öyle. Abdullah, Ogün, Tanju ve şimdi Emre ...

#431521 - Thu Sep 11 2008 20:56 PM Re: Tanju'nun sitemi [Re: FatihYILDIZ]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
semih yuvakuran ve tanju o dönem f5 e gitmişlerdi 3-5 kuruş fazla para uğruna profesyonelim diyenlere bizde organize işler deki müzikle cavap vverelim bari:)
by by hepynyz
lo lo lolunuz

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı