Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#461204 - Fri Jul 10 2009 10:31 AM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: tsubasa22]
Scarface Offline
Müdavim
**

Vallahi bende Yaser'in bu performansına hayran kaldım.

#461678 - Thu Jul 16 2009 20:23 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: H@$@N
Sorry arkadaşlar bu Tobol maçındaki performansı o kadar kötü ki hayranlığım falan kalmadı

#461707 - Thu Jul 16 2009 21:42 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: Scarface]
26zgr93 Offline

Yer: Eskişehir
Sorry arkadaşlar bu Tobol maçındaki performansı o kadar kötü ki hayranlığım falan kalmadı

aynen katılıyorum

#461734 - Fri Jul 17 2009 02:59 AM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: 26zgr93]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
İlk Gönderen: 26zgr93

aynen katılıyorum

sakami bu? yaser tamam bi kac pas hatasi falan yapti ama aydindan erhandan falan yine cok daha iyiydi.. özellikle alparslan ile müthis uyumluydu.. ayrica ugur girdikten sonra ugura cok yardim etti.. kac kere geriye depar atti ugur zorda kalmasin diye.. bence ilk 11de 4 adamimiz iyiydi bugün.. alparslan, zan, sarp ve yaser.. kim ne derse desin.. önyargilariniz olabilir ama bu 4ü futbol adina en güzel seyleri yapanlardi..

yaser cok calisti.. aferin ona.. böyle giderse iyi bir alternatif olacak..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#461761 - Fri Jul 17 2009 12:08 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: MesMes]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: MesMes
İlk Gönderen: 26zgr93
[quote=H@$@N]Vallahi bende Yaser'in bu performansına hayran kaldım.

aynen katılıyorum

sakami bu? yaser tamam bi kac pas hatasi falan yapti ama aydindan erhandan falan yine cok daha iyiydi.. özellikle alparslan ile müthis uyumluydu.. ayrica ugur girdikten sonra ugura cok yardim etti.. kac kere geriye depar atti ugur zorda kalmasin diye.. bence ilk 11de 4 adamimiz iyiydi bugün.. alparslan, zan, sarp ve yaser.. kim ne derse desin.. önyargilariniz olabilir ama bu 4ü futbol adina en güzel seyleri yapanlardi..

yaser cok calisti.. aferin ona.. böyle giderse iyi bir alternatif olacak.. [/quote]

Alpaslan,Sarp,Zan,Yaser adlı 4 arkadaş dün Galatasaray formasını sırtına geçirmiş bir oyuncunun farkını sahaya yansıtamadılar,karşındaki takım bu kadar kötüyken vasat bir oyun bile futbolcunun kalitesini ortaya koymaya yetecekken bu arkadaşlar vasatı bile bulamadılar,Alpaslan'ın boş pozisyonda ortayı dağlara açmaları,Sarp'ın topla ilerleyememesi,Yaser'in topu sürerken ayağından inanılmaz açması,Zan'a zaten diyecek fazla birşey yok.
Dün biraz Ayhan ve Servet girdikten sonra da Arda ve Baros gerçekten futbolcu olduklarını gösterdiler.

Tarafından düzenlendi gambitxx (Fri Jul 17 2009 12:09 PM)

#461770 - Fri Jul 17 2009 13:10 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: gambitxx]
MesMes Offline
Üye
**

Ayhan iki metrede aydina vermek yerine taca atiyordu topu.. yani yaserden alparslandan daha iyi degildi.. ve gökhan servetten daha iyiydi.. daha saglam paslar yapiyordu.. arkada daha saglam durdu.. servet gibi dakikalarca forvettede kalmadi.. pozisyonuna sadik kaldi..

#461815 - Fri Jul 17 2009 15:56 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: MesMes]
MesMes Offline
Üye
**

Melih beyin yazilarini okuyorum suan ve benimle cogu seyde hem fikir oldugunu görüyorum.. bi kac alinti:

Alıntı:
Gökhan Zan sanki Servet Çetin´den daha hazır izlenimi verdi bana. Topu oyuna sokmada daha çok inisiyatif aldı, hücumda daha çok olumlu pas yaptı. Bir de şu var ki Galatasaray orta sahası henüz yolun çok başında. Top Zan-Çetin tandemindeyken minimum üç tane seçeneği olması lazım pas atabilmeleri için. Şu an Mustafa Sarp dışında bayrak gösteren olmuyor orta sahada top almak için. Kısmen de Ayhan Akman. Bunlar zamanla düzelecek tabi. Sevgiler. Melih

Alıntı:
Hız, bir daha. Çünkü önemli bir konu bu. Tobol maçında dikkati çeken bir şey sürekli tekrarlandı durdu gözlerimizin önünde. Hızlı oldukları için topa daha erken hamle yapan Galatasaraylılar (özellikle Yaser Yıldız ve Alpaslan Erdem) kritik noktalarda önemli ölü toplar kazandırdılar, rakiplerine faul yapmak dışında bir seçenek bırakmadıklarından.

smile

Tarafından düzenlendi MesMes (Fri Jul 17 2009 15:57 PM)

#462840 - Fri Jul 31 2009 22:24 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: MesMes]
mania Offline
Üye
**

yaserden hiç birşey olmaz ancak bir yere verceksin kiraya görcek formanın değerini o zman

#463883 - Thu Aug 13 2009 16:31 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: mania]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
kiraya bile vermeye gerek yok.bir tane bile adam geçip te attığı gol yok.mücadele yok.sıfır bir adam.bedava versinler.tam bir ikinci lig futbolcusu.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465439 - Thu Sep 03 2009 14:55 PM Re:#17 Yaser Yıldız [Re: sami dayı]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Kendisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkürler.
Manisaspor'da başarılar.

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı