[quote=H@$@N]Vallahi bende Yaser'in bu performansına hayran kaldım.
Sorry arkadaşlar bu Tobol maçındaki performansı o kadar kötü ki hayranlığım falan kalmadı
aynen katılıyorum
sakami bu? yaser tamam bi kac pas hatasi falan yapti ama aydindan erhandan falan yine cok daha iyiydi.. özellikle alparslan ile müthis uyumluydu.. ayrica ugur girdikten sonra ugura cok yardim etti.. kac kere geriye depar atti ugur zorda kalmasin diye.. bence ilk 11de 4 adamimiz iyiydi bugün.. alparslan, zan, sarp ve yaser.. kim ne derse desin.. önyargilariniz olabilir ama bu 4ü futbol adina en güzel seyleri yapanlardi..
yaser cok calisti.. aferin ona.. böyle giderse iyi bir alternatif olacak.. [/quote]
Alpaslan,Sarp,Zan,Yaser adlı 4 arkadaş dün Galatasaray formasını sırtına geçirmiş bir oyuncunun farkını sahaya yansıtamadılar,karşındaki takım bu kadar kötüyken vasat bir oyun bile futbolcunun kalitesini ortaya koymaya yetecekken bu arkadaşlar vasatı bile bulamadılar,Alpaslan'ın boş pozisyonda ortayı dağlara açmaları,Sarp'ın topla ilerleyememesi,Yaser'in topu sürerken ayağından inanılmaz açması,Zan'a zaten diyecek fazla birşey yok.
Dün biraz Ayhan ve Servet girdikten sonra da Arda ve Baros gerçekten futbolcu olduklarını gösterdiler.