Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#405482 - Thu Jun 05 2008 14:12 PM #35Ferdi Elmas ****
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

35 FERDI ELMAS
Orta Saha

Doğum Tarihi: 1985-02-13
Doğum Yeri: Amsterdam
Oynadığı Takımlar: Ajax, RKC Waalwijk, Çaykur Rizespor, Ankaraspor
Geldiği Takım: Çaykur Rizespor
Giriş Yılı: 2008
Boyu: 173
Kilosu: 63
Lakabı:
Çaykur Rize'ye geldiğinde spor yazarları Rize'nin çok büyük bir iş yaptığını söylüyorlardı.İlk sene iyiydi.Ama sonraki senede(bu sene) pek iyi bir sezon geçiremedi.İnşallah bu sene kendini bulur,beklenileni gösterir.
Kulübümüz için hayırlısı olsun.

#405489 - Thu Jun 05 2008 14:33 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: ozabi]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
evet resmi site açıklamadı ama çocuk imzayı atmış

#405490 - Thu Jun 05 2008 14:35 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: aLiNnAs_1905]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
YENİ ASLAN MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU!..

Galatasaray’ın Rizespor’dan transfer ettiği Ferdi Elmas ilk kez konuştu!..

MARATON.COM.TR’yi tercih eden Ferdi, kendi geçmişinden ve özelliklerinden, Galatasaray’da en beğendiği futbolcudan daha önce yan yana oynadığı yıldızlara kadar her konudan bahsetti.

İşte “yeni aslan” Ferdi’yle yaptığımız söyleşi’nin ana hatları:

“Ben Overmars ve Robben gibiyim. Onların futbol stiline çok benziyorum. Süratliyim. Amacım: Galatasaray’da şov yapmak ve başarılarına katkı sağlamak. Hedefim: kendimi Şampiyonlar Ligi’nde gösterip, A Milli Takıma yükselmek. Galatasaray’da ilk 11 oynayacağımı düşünüyorum. sağ kantta oynayacağım için Arda ile rekabete gireceğim düşünülebilir ama Arda ile yan yana da forma giyebilirim. Kendime güveniyor ve inanıyorum.”

“Ben 23 yaşındayım ve daha önce 9 sene Ajax’ta oynadım. Çok büyük yıldızlarla yan yana görev aldım. Van Der Vaart, Heitinga ve Liverpollu Babel’le oynadım. Baki ile de aynı takımda bulundum. Bütün tecrübemi ve gördüklerimi Galatasaray’a taşıyacağım.”

“Özel yaşantım iyi, kendime iyi bakıyorum ve profesyonelce yaşıyorum. Galatasaraylı taraftarlar hiç merak etmesin, seneye yine şampiyonuz!”

“Galatasaray’da en çok Hakan Şükür’ü beğeniyorum. Onunla beraber oynamayı çok isterdim.”

#405493 - Thu Jun 05 2008 14:53 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: aLiNnAs_1905]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
yanlış topic ilk tranferimiz yaser yıldız olcaktı laugh

#405533 - Thu Jun 05 2008 19:06 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: cukurbagliyucel]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

Yetiştiği altyapıya bakılırsa iyi bir oyuncu herhalde
Galatasaray a faydalı olacağa benziyor

#405541 - Thu Jun 05 2008 19:21 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: F@T!H]
spider Offline
Yeni üye

Yer: ankara
Valla iyi adam olsaydı ajax onu bırakırmıydı bence bırakmazdı. Ayrıca Baki Mercimekte nerelerde yetişmiş etmiş ama gayette kötü bi futbolcu. Ferdide öyle adından çok fazla söz ettiren biri olamadı ama umarım bizim için yararlı olur, ben pek ümitli diylim ama...

#405543 - Thu Jun 05 2008 19:25 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: spider]
F@T!H Offline
GALATASARAY
Üye

Galatasaray daki ortam farklı kendisini geliştirir.

#405544 - Thu Jun 05 2008 19:31 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: F@T!H]
spider Offline
Yeni üye

Yer: ankara
inşallah

#405547 - Thu Jun 05 2008 19:42 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: spider]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Hele bi maclara ciksin da anlasilir zaten, hazirlik maclarinda anlariz nasil bir futbolcu oldugunu. Arda'ya iyi bir yedek olur umarim.

#405549 - Thu Jun 05 2008 19:45 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: aLiNnAs_1905]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
evet resmi site açıklamadı ama çocuk imzayı atmış

evet renkdaş ben de sürekli onu takip ediorum ama hala bi açıklama yapmadılar merak ettim bende acaba nedn açıklama yayınlanmadı???

#405558 - Thu Jun 05 2008 20:09 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: cukurbagliyucel]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

İlk Gönderen: cukurbagliyucel

Ben aslında bir kaç gün önce 'İlk Transferlerimiz Yaser Yıldız Ve Ferdi Elmas' diye bir topic açacaktım ama ikisiyle ilgili o zaman bir doğrulama yoktu.Şu an çoğu gazete ve basın kuruluşları transferin gerçeklerştiğin belirtiyor.(Örneğin:Fotomac'ın 'Transfer Dosyası' bölümünde tek alınan oyuncu Ferdi Elmas).Bunla beraber Yaser'le ilgili doğrulayıcı haber pek yok.

Bu arada şimdi aklıma geldi inşallah bu adamın sonu Berkent gibi olmaz.(Benzerlikler:Kaliteli takımların altyapısından çıkmaları-Bayern Münich,Ajax-,gelecek vadetmeleri,gurbetçi olmaları)

#405560 - Thu Jun 05 2008 20:10 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: ua1995]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Hayırlı olur inşallah kendine güvenen bi genç bakalım dediği kadar var mı?

#405561 - Thu Jun 05 2008 20:12 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: ozabi]
ua1995 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: ozabi

Ben aslında bir kaç gün önce 'İlk Transferlerimiz Yaser Yıldız Ve Ferdi Elmas' diye bir topic açacaktım ama ikisiyle ilgili o zaman bir doğrulama yoktu.Şu an çoğu gazete ve basın kuruluşları transferin gerçeklerştiğin belirtiyor.(Örneğin:Fotomac'ın 'Transfer Dosyası' bölümünde tek alınan oyuncu Ferdi Elmas).Bunla beraber Yaser'le ilgili doğrulayıcı haber pek yok.

Bu arada şimdi aklıma geldi inşallah bu adamın sonu Berkent gibi olmaz.(Benzerlikler:Kaliteli takımların altyapısından çıkmaları-Bayern Münich,Ajax-,gelecek vadetmeleri,gurbetçi olmaları)

benzer yönleri var ama farklı yönleri de var.mesela biz berkantı aldığımızda adam çok konuşuluyodu, ümit milli takımın yıldızıydı ama ferdide böyle bişey söz konusu deil ve bence bu ferdinin bi artısı çünkü havalanmak için nedeni yok ve çalışıp bi yerlere gelmek zorunda...

#405564 - Thu Jun 05 2008 20:24 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: ua1995]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Walla renkdas adam havalanacagi kadar havalanmis zaten, baksana ben Overmars gibiyim falan demis, iddali yani:) Insallah dediginin yarisi kadar olur

#405569 - Thu Jun 05 2008 20:40 PM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: ua1995]
caner3434 Offline
Üye
*

Yer: Münih
ilk transferimiz yaser yildizdi!!!

#405606 - Fri Jun 06 2008 01:20 AM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: caner3434]
cukurbagliyucel Offline
Müdavim
**

ta sakasınına dedim keşke kesinleşen transferlerimiz diye bir topic acsaydınız
şimdi her transfer için topic açsak kötü duruur neyse buda iyi

çocuk kendine çok güveniyor inşallah dediğ kadar vardır yaser yıldız da izlediğim kadarıyla iyi bir topcu bizim aydında gelecek umarım araya 2-3 tane tecrübeli topcu alırlar çünkü ggençlik iyide bir yere kadar bunlara yol gösterecek adam veya adamlar alınırsa sanırsam ii olur

örn. hagi tafarel popescu

#405609 - Fri Jun 06 2008 01:34 AM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: cukurbagliyucel]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Umarim 2006/07 Sezonundaki Transfer Politikamiz gerceklesmez bu Yilda.
O Sezonda "Sampiyon Kadroyu bozmayacagiz" denilmis. Adam akilli hicbir Oyuncu alinmamisti.
Böyle kötü ifadelerin ardina siginmaz insallah Yönetim Kurulumuz,
en azindan 1 tane Banko oynayabilecek,gecen sezon Banko oynayan bir Oyuncuyu kesebilecek kalitede bir Oyuncu bari alirlar...

Ferdiye haksiklik olmasin ama ben Alt Yapimizda Ferdiden daha iyi oyuncular olabilecegine inaniyorum.
Hatta Özgürcandan daha iyi olacaginida düsünmüyorum.
Ama Hayirili olsun

#405610 - Fri Jun 06 2008 02:36 AM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: DESPO]
cukurbagliyucel Offline
Müdavim
**

Transfer dosyası

GELENLER: Ferdi (Ç. Rize), Yaser (Kartal)
GiDECEKLER: Barusso, Carrusca, Bouzid, Hakan Şükür, Okan, Necati Ateş, Song
GÜNDEMDEKiLER: Simic (Milan), Bojinov, İsaksson (M. City), Mehmet Yıldız (Sivas), Gudjohnsen (Barcelona), Tomasson (Villarreal), Önder (F.Bahçe), Crespo (İnter)

kaynak: fotomac

yuani ferdi de kesin bizde

#405632 - Fri Jun 06 2008 11:32 AM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: cukurbagliyucel]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

ta sakasınına dedim keşke kesinleşen transferlerimiz diye bir topic acsaydınız
şimdi her transfer için topic açsak kötü duruur neyse buda iyi

çocuk kendine çok güveniyor inşallah dediğ kadar vardır yaser yıldız da izlediğim kadarıyla iyi bir topcu bizim aydında gelecek umarım araya 2-3 tane tecrübeli topcu alırlar çünkü ggençlik iyide bir yere kadar bunlara yol gösterecek adam veya adamlar alınırsa sanırsam ii olur

örn. hagi tafarel popescu

Ben bunda geçen seneki açılan konuları örnek aldım.Her transfer için yeni konu açılmıştı.Böylece her futbolcu rahatça tartışıldı.Bir de şu var;diyelim ki yıldız diye nitelendirelebileceğimiz bir oyuncu aldık.O zaman yorumlar yıldız oyuncuda yoğunlaşır.

#405639 - Fri Jun 06 2008 11:39 AM Re: İlk Transferimiz Ferdi Elmas [Re: caner3434]
ua1995 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: caner3434
ilk transferimiz yaser yildizdi!!!

yaserle anlaşıldı fakat henüz resmi bişey yok yani imza attırılmadı.

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı