#400102 - Sun Apr 20 2008 11:29 AM
Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat
[Re: ONUR1905]
|
Yeni üye
|
hayırlı olsun bu sene şampiyon oluruz inşallah seneyede şampiyonlar ligi veya uefada ceyrek yada yarı final oynarıs inşallah
|
|
|
|
#400743 - Mon Apr 28 2008 17:11 PM
[Re: CENk]
|
|
yeni başkanımız sn. adnan polata ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar temenni ederim. ben bu yönetimin iyi işlere emza atacağını sanıyorum. ama birkaç arkadaşda değinmiş bu yönetimde sn. albayrakta olsaydı çok iyi olurdu hatta bildiğim kadarıyla son anda listeden çıkarıldı. iyimi kötümü artık onu sn. polat ve yönetim kurulu daha iyi değerlendirir..
|
|
|
|
#400948 - Wed Apr 30 2008 18:16 PM
[Re: metyus_2005]
|
:)
Yer: mersin
|
başkaaann polaatt özhan başkanımızdan sonra bence gelebilecek en iyi kişi başkanlığa geldi hayırlısı olsun
|
|
|
|
#401009 - Thu May 01 2008 15:44 PM
|
|
arkadaşlar adnan polat süper bir transfere imza atmak üzere bu transferin ismide DECO
|
|
|
|
|
|
#401091 - Fri May 02 2008 18:05 PM
[Re: cimbomluyunus]
|
Yek35
Üye

Yer: BUCA
|
arkadaşlar adnan polat süper bir transfere imza atmak üzere bu transferin ismide DECO Gazetelerdeki her habere inanıp böyle büyük beklentiler içersine girmeyelim sonra hayal kırıklığımız da o kadar büyük oluyor... Benim tanıdığım,duyduğum, Adnan Polat 30 yaşını geçmiş futolcularla ilgilenmez zaten....
|
|
|
|
#401475 - Tue May 06 2008 09:24 AM
[Re: Renato]
|
Üye

Yer: Antalya
|
1-Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyip yine şampiyon olacağız 2-Daha önce de söyledim; alacağımız yıldızı Fenerliler bile gelip izleyecek 3-Aslantepe projesiyle Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakacağız 4-F.Bahçe geriye doğru gidecek. Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak
Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan G.Saray'da büyük mutluluk yaşanırken, başkan Adnan Polat camiayı daha da coşturacak açıklamalarda bulundu. Ezeli rakipleri F.Bahçe'yi her alanda geride bırakmaya kararlı görünen Polat, önümüzdeki dönemde Avrupa'da yeniden final oynayacaklarını söyledi. G.Saray'ın, UEFA ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemdeki parlak günlerine döneceğini vurgulayan başkan Polat, "Biz Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyeceğiz, yine şampiyon olacağız, yine kupa getireceğiz" diyerek F.Bahçe'ye göndermede bulundu.
G.Saray başkanı, transferde F.Bahçe'yi geride bırakacaklarını vurgularken "Daha önce de söyledim; öyle bir yıldız alacağız ki F.Bahçeli dostlarımız bile onu izlemeye gelecek" ifadesini kullandı. Aslantepe projesinin bitirilmesiyle müthiş bir stada kavuşacaklarını kaydeden Adnan Polat "Böylece F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakmış olacağız" dedi. Polat henüz kesin olmamasına rağmen, F.Bahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kaybetmesinin ardından gerileme dönemine gireceğini de iddia etti ve "Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak. G.Saray markası yeniden herkesin dilinde olacak" dedi.
|
|
|
|
#402341 - Wed May 14 2008 01:21 AM
[Re: aLiNnAs_1905]
|
Üye
Yer: Münih
|
|
|
|
|
|
|
#402350 - Wed May 14 2008 12:48 PM
[Re: caner3434]
|
1_9_0_5
Üye

Yer: AZƏRBAYCAN
|
G.Saray başkanı, transferde F.Bahçe'yi geride bırakacaklarını vurgularken "Daha önce de söyledim; öyle bir yıldız alacağız ki F.Bahçeli dostlarımız bile onu izlemeye gelecek" ifadesini kullandı. Aslantepe projesinin bitirilmesiyle müthiş bir stada kavuşacaklarını kaydeden Adnan Polat "Böylece F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakmış olacağız" dedi. Polat henüz kesin olmamasına rağmen, F.Bahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kaybetmesinin ardından gerileme dönemine gireceğini de iddia etti ve "Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak. G.Saray markası yeniden herkesin dilinde olacak" dedi. Adnan Polat iddia ediyorsa,olcak inşaallah.2005-06 sezonunda 20-45 dedi şampiyonluk geldi,bu sene bjk maçından sonra ve ondan sonrakı dönemde hiç kimse boşuna heveslenmesin,sonda şampiyon biz olca demişdi o da oldu... İnşaallah bu dedikeri de olur
|
|
|
|
#402967 - Thu May 22 2008 19:42 PM
|
Üye

Yer: Antalya
|
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de elde ettikleri şampiyonluğun, camialarının gücünü bir kez daha gösterdiğini kaydetti.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin yarın piyasaya çıkacak ''Şampiyonluk Özel Sayısı''nda, ''17. Şampiyonluk Hayırlı Olsun'' başlığı altında yazısı yer alan Adnan Polat, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'i zirvede tamamlayarak, adını 17. kez şampiyon olmanın gururuyla tarihe bir kez daha yazdırdığını belirtti.
Şampiyonluk mücadelesinin kolay olmadığını vurgulayan Polat, şunları kaydetti:
''İnişli çıkışlı bir sürecin sonunda pek çok zorluk geride bırakılarak bu şampiyonluk kazanıldı. Turkcell Süper Lig'de yer alan rakiplerimizle sportmenlik ilkeleri dahilindeki bir yarışın sonunda kazandığımız bu şampiyonluk, aynı zamanda camiamızın büyüklüğünü ve gücünü tüm kamuoyuna gösteren bir gelişme oldu. Galatasarayımızın bu şampiyonluğa ulaşmasında futbolcusundan teknik heyetine, yönetiminden taraftarına değin herkesin bütünleşmesi ve tek yürek, tek nefes olarak mücadele etmesi elbette çok etkili oldu. Ancak bu tarihi başarı aynı zamanda geçmişi yüzyılların tarihsel birikimine dayanan Galatasaray'ın kurumsallığını ve sahip olduğu kültürel altyapıyı göstermesi açısından da ayrıca önemliydi. Bir başka şekilde ifade etmek gerekirse, Galatasaray'ın bu şampiyonluğu ne sadece motivasyonla kazanılmıştır, ne de şansın ve tesadüflerin eseridir. Bu, Galatasaray'ın kurumsal yapısında mevcut olan ve ona her zaman için ışık tutan Galatasaraylılık kimliğinin somutlaşmış bir tezahürü ve dinamizmidir. Kısacası Galatasaraylı olmanın farkı bu şampiyonlukla bir kere daha ortaya çıkmıştır.''
-''DÜNYA KULÜBÜ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ''-
Başkan Adnan Polat, elde ettikleri başarının mutluluğunu yaşamanın yanı sıra orta ve uzun vadede Galatasaray'ı çok daha iyi bir noktaya taşımak ve sahip olduğu marka değerini yükselterek gerçek anlamda bir dünya kulübü yapabilmenin uğraşı içinde olacaklarını kaydetti.
Seçildikleri günden itibaren yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber kollarını sıvayarak işe giriştiklerini belirten Polat, şöyle devam etti:
''Aslantepe stat projesi başta olmak üzere, tesisleşme, idari anlamda yeniden yapılanma ve mali durumun çağdaş bir dünya kulübünde olması gerektiği şekilde düzeltilerek geliştirmesi anlamında ne yapılması gerekiyorsa yapmanın gayreti ve azmi içinde çalışıyoruz. Galatasarayımızı sadece sportif anlamda değil onunla paralel gidecek şekilde her anlamda çağdaş bir kulüp haline getirmek için çalışmaya da devam edeceğiz. Bu sürede sizin bizlere vereceğiniz desteğiniz de her zaman olduğu gibi bizim için en büyük güç olacaktır. Bu vesileyle futbolda kazanılan 17. lig şampiyonluğunun ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın kazandığı Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Daha böylesi nice başarılara ulaşmak dileğiyle...''
umarım hepsi gerçekleşir
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |