#397884 - Wed Mar 26 2008 04:07 AM
Ümit Karan ve Milli Takim ...
|
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
|
Yillardir birtürlü anlamiyorum, bu Adam Lucescu Döneminde Sampiyonlar Ligi´nde 10´a yakin Gol atmis yinede Milli Takima cagirlimamisti... Sadece arada belli basli Hazirlik Maclarina, tahminim onuda Kamuoyunun Baskisini düsürmek icin olsa gerek cagiriliyor. illaki onu örnek göstermeyeyim, o saten Türk Futbolunun gelmis gecmis en büyük Polemik ve Tartisma Konusu olan Hakan Sükür bile aliniyor o alinmiyorsa ... söyleyecek söz bulamiyorum ... ama Milli Takim Kulüp Takimlari gibi, birbirine alismasi gerek bir Takim degildir...
Milli Takim o Dönemde Formu en üst düzeyde olan Milli Oyuncularin oynatilacagi bir Takimdir.
Euro2008´e 30 Oyuncu cagirilacakmis ögrendigime göre. Mantik olarak 4-5 tane Santrafor cagrilacak... Hakan Sükür,Fatih Tekke,Halil,((Nobre)),Gökhan Ünal´dan sonra benim aklima gelen kimse yok ... Eger Ümit Karan Euro2008´e cagirilmassa ben bunun altinda Kisisel,Politik... Spordisi bir olay yattigi kanisina varirim... isterse bundan sonra Ümit hic Gol atmasin ... hani bu Ülkenin Milli Takiminda oynayabilecek Hakan-Halil disinda Banko bir Santrafor??? Nobremi ? GÜnalmi ?
Arkadaslar bildik bilmedik, bu Konuda her Bilginizi hatta Düsüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sevgilerle Cagdas
|
|
|
|
|
|
#401738 - Fri May 09 2008 21:50 PM
Re: Ümit Karan ve Milli Takim ...
[Re: ONUR1905]
|
Yeni üye
Yer: İstanbul
|
Ya umıt karan cok degısık bır futbolcu herkezx begenmıyorrr....
Bende futbgolunu begenemem mesela ama adam atıyorr oyle boyleee bısey yapyırorrrrr atıyorr helal olsun !!!
Bence Mıllı takımada faydalı olurrr !!!
|
|
|
|
#406753 - Thu Jun 12 2008 14:54 PM
[Re: ozabi]
|
Çıldırın çıldırın CİMBOM için çıldırın!!!
Yer: Gaziantep
|
Fatih TERİM teknik adamlığı hakikaten unutmuş beyni sulanmış adamın.Halili almadı Yıldıray ı almadı.Bunlar akıl almaz işler.Ve Ümit KARAN bence bu yaşa kdr Türkiyede harcanan tek adam.Portekiz maçında Nihat'ın girdiği iki pozisyon vardı.Ümit KARAN o iki pozisyonuda gole çevirirdi buna eminim.Şuan Türkiye balla gidiyor sonumuz hayrolsun.
|
|
|
|
#408144 - Sun Jun 22 2008 20:30 PM
[Re: ua1995]
|
|
ümit karan bnce milli takıma alınması gereken ilk adamlardan biri we kesinlikle banko oynaamalı ama nedense bu olay hem fatih terimde hemde ersun yanalda oldu ndn almıyorlar anlamıorm alsalar belkide yıldızı olcak takımın ama almıolar
|
|
|
|
|
|
#467026 - Wed Oct 14 2009 11:00 AM
[Re: Acayip]
|
Üye
|
Bence Fatih Terim Türkiyenin en iyi iki forvetini Euro 2008 kadrosuna almadı.Biri Ümit Karan diğeri Fatih Tekke.İkisinede çok yazık oldu  valla simdi nekadar formsuz olursa olsun nekadar gs de oynamasada o aldigi mevlütten nihattan ve diger esesde oynayan genc forvetten daha iyi oynar bu formsuz haliyle... simdi insallah bi td gelirde bu takimi toparlar politikasiz kisisel problem falan filan olmadan takim kurar ve insallah BIR TAKIM KURUCUSU OLUR KADRODA (ardayi kastediyorum) su an milli takimda birisi bana söylesin kim oyunu kuruyor? bana sorsaniz rakip derim  biz gol atmakta cok zorlaniyoruz bunun cevabida oyun kurucusu yok gol atcak adam yok... semih o nöbetciligini her macta yapcak degil yapsada 2gold birden atcak degil... bu takimda bayaa bi degisiklik olmasi gerek bi kere freekickleri hangi ....  Nihata kullandiriyor aklim almiyor Dang Tribüne, Dung hop staddan disari... volkan g.gönül---zan/Emre.A---Servet---Balta ---Topal/Sarp/Nuri--- Kazim---Emre/Hamit--Arda---Tuncay ---Tekke/Ümit/Sercan---
Tarafından düzenlendi IsvicreliAslan91 (Wed Oct 14 2009 11:02 AM)
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24