Webaslan Forum
Page 1 of 2 1 2 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#397884 - Wed Mar 26 2008 04:07 AM Ümit Karan ve Milli Takim ...
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Yillardir birtürlü anlamiyorum,
bu Adam Lucescu Döneminde Sampiyonlar Ligi´nde 10´a yakin Gol atmis yinede Milli Takima cagirlimamisti...
Sadece arada belli basli Hazirlik Maclarina,
tahminim onuda Kamuoyunun Baskisini düsürmek icin olsa gerek cagiriliyor.
illaki onu örnek göstermeyeyim,
o saten Türk Futbolunun gelmis gecmis en büyük Polemik ve Tartisma Konusu olan Hakan Sükür bile aliniyor o alinmiyorsa ... söyleyecek söz bulamiyorum ...
ama Milli Takim Kulüp Takimlari gibi,
birbirine alismasi gerek bir Takim degildir...

Milli Takim o Dönemde Formu en üst düzeyde olan Milli Oyuncularin oynatilacagi bir Takimdir.

Euro2008´e 30 Oyuncu cagirilacakmis ögrendigime göre.
Mantik olarak 4-5 tane Santrafor cagrilacak...
Hakan Sükür,Fatih Tekke,Halil,((Nobre)),Gökhan Ünal´dan sonra benim aklima gelen kimse yok ...
Eger Ümit Karan Euro2008´e cagirilmassa ben bunun altinda Kisisel,Politik... Spordisi bir olay yattigi kanisina varirim... isterse bundan sonra Ümit hic Gol atmasin ... hani bu Ülkenin Milli Takiminda oynayabilecek Hakan-Halil disinda Banko bir Santrafor??? Nobremi ? GÜnalmi ?

Arkadaslar bildik bilmedik,
bu Konuda her Bilginizi hatta Düsüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Sevgilerle
Cagdas

#397931 - Wed Mar 26 2008 16:15 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: DESPO]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

nihat,tuncay,halil var öncelikle bu takımda.fatih tekke ise ümit karan gibi oynayan bir oyuncu ve bence ümit karan'dan daha iyi ve ümit karan son vuruşları iyi olsa da topu ilerde tutabilecek bir oyuncu değil ve takımı(özellikle hızlı oynayan galatasaray'ı)yavaşlatabilecek bir oyuncu.ben teknik direktör olsam ümit karan'ı bu kadar alternatif oyuncu varken kadroya almam(ayriyetten semih var,lejyoner olan genç futbolcular var(forvet))

#397947 - Wed Mar 26 2008 20:31 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ozabi]
Beyaz Offline
Müdavim

Gökhan ünal ı izliyorum şimdi inanın Ümit Karan Gökhan ı 2 ye katlar. Eğer EURO 2008 kadromuzda Gökhan ünal olursa ben kahrolurum. Düz herhangi bir artısı olmayan bir oyuncu.

#399760 - Tue Apr 15 2008 14:50 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: Beyaz]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
bu adam ne yaparsa yapsın milli takıma giremiyor girse bile hazılık maçına ondada görevini yapıyor golünü atıyor bence Türkiye nin en iyi forveti ü.karan dır HAKSIZMIYIM...............

#401738 - Fri May 09 2008 21:50 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ONUR1905]
Cakhin Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul
Ya umıt karan cok degısık bır futbolcu herkezx begenmıyorrr....

Bende futbgolunu begenemem mesela ama adam atıyorr oyle boyleee bısey yapyırorrrrr atıyorr helal olsun !!!

Bence Mıllı takımada faydalı olurrr !!!

----------------------------------------------
Söz Konusu Galatasaray İse
Gerisi Teferruattır !!!
----------------------------------------------

#402375 - Wed May 14 2008 16:41 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: DESPO]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

Ya ben düsünmekten deliriyorum... Adam gol Krali oluyor Milli Kadroya alinmiyor, istediginiz kadar assist yapiyor hemde kaliteli asist yine alinmiyor... Adam türkiyenin en iyi golcüsü, yerde digerlerinden biraz daha fazla yatsada türkiyenin en iyi futbolcusu... hangi forvet bu kadar caba sarfiyor gol atabilmek icin veya asist yapabilmek icin... Ha yani bencil oynuyor kosmuyor desek hadi neyse am adam cok düsünüyor cok akilli cok kosan bir futbolcu... Fatih terim hocaya birsey diyemem cünkü o benim cocuktan hasta oldugum galatasaray takimini UEFA sampiyonu yapmis birisi en cok sevdigim teknik direktör... Benim dicegim su: Türkiye Milli takimi Nihat ve Ümit karanlan tikir tikir yürür, ama yoksa gol atmakta zorlaniriz
benim il 11 kadro ne kadar belli olduysada olsun benim 11im söyel:

Volkan(Aykut)

Gökhan Gönül - Servet - Emre Güngör - Ugur Boral(Hamit Altintop)

Mehmet Topal

Tuncay(Ayhan) - Emre Belözoglu - Arda

Nihat - Ümit

#402563 - Sun May 18 2008 09:33 AM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: IsvicreliAslan91]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Ü.Karan Fatih T.tarafından kadroya alınmıyosa bu işde bi sakatlık var demekdir,Ümitin oyunuyla bi alakası yok,ama profosyenel olarak Terimin,Ümitin oyununu deyerlendirip kadroya alması gerekirdi.Yapmadıysa,hatalıdır ve bunu da görcek.

#402589 - Sun May 18 2008 17:12 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: GS_Tahir]
B_u_r_A_k Offline

Ümit Karan'ın attığı gollerin çoğu izlenilmeye değer goller. hiç beklenmedik yerde iyi vuruşlar yapıyor. Bence kadroya alması gerekir. fizik olarak da iyi.

#402645 - Mon May 19 2008 18:39 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: B_u_r_A_k]
Acayip Offline
Yeni üye

Yer: Giresun
Bence Fatih Terim Türkiyenin en iyi iki forvetini Euro 2008 kadrosuna almadı.Biri Ümit Karan diğeri Fatih Tekke.İkisinede çok yazık oldu smile

#402696 - Tue May 20 2008 01:05 AM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: Acayip]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

1)Fatih Terim nasıl bir kadroyu sahaya sürecek? bunu biliyor musunuz?Belki tek forvet oynatacak.O zaman Ümit Karan mı La Liga'da 18 gol atan takımını resmen 2.'liğe oturtan Nihat'ı mı kesecek;tecrübesine tecrübe katan,bu sene iyi bir form yakalayan,schalke'nin şampiyonlar ligine kalmasına çok büyük katkılar sağlayan Halil Altıntop'u kesecek;yoksa bu sene Fransa'da 13 gol atan Mevlüt Erdinç'i mi kesecek yoksa bu sene Fener'i çoğu maçta ipten alan Semih'i mi kesecek(Semih'in ne olduğunu bu turnuva da göreceğiz)Fatih Tekke,Mehmet Yıldız(Bu sene ortaya koyduğu futbol ortada) bile kadroya alınmadı.

2)Çok zengin bir orta sahamız var.O yüzden orta sahayı oyuncu sayısı olara fazla tutmak zorunda kaldı Fatih Terim.Bunla beraber gerektiğinde forvette de oynayabilecek orta saha oyuncuları var.(sakatlık söz konusu olunca)(Kazım,Tuncay,Gökdeniz ve belki de Arda(o da uçak düşerse,yoksa o kadar sakat çıkmaz))

3)Aday kadroya bakarsanız çoğunluk gençlerden oluşuyor.(özellikle forvet)İstisna olarak Tümer,Emre Aşık(o da biraz mecburiyetten) ve Rüştü(kalecilikte o kadar da göze batmaz yaş) var.Ümit Karan da 32 yaşını bitiren bir futbolcu.

Ümit Karan'ın aday kadrosuna alınmaması hocanın kararıdır.(Ki bence de haklıdır)Belki milli takımımızın ortaya koyacağı futbola uymuyordur,bilemeyiz.
Ümit Karan iyi bir sene çıkarmış olabilir Ama şunu da diyemezsiniz Fatih Terim,Ümit Karan'ı kadroya almadı bunu bedelini de ödeyecek.

Tarafından düzenlendi ozabi (Tue May 20 2008 01:07 AM)
Değişiklik nedeni: Önizlemede sorun var

#406753 - Thu Jun 12 2008 14:54 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ozabi]
aykgs1905 Offline
Çıldırın çıldırın CİMBOM için çıldırın!!!

Yer: Gaziantep
Fatih TERİM teknik adamlığı hakikaten unutmuş beyni sulanmış adamın.Halili almadı Yıldıray ı almadı.Bunlar akıl almaz işler.Ve Ümit KARAN bence bu yaşa kdr Türkiyede harcanan tek adam.Portekiz maçında Nihat'ın girdiği iki pozisyon vardı.Ümit KARAN o iki pozisyonuda gole çevirirdi buna eminim.Şuan Türkiye balla gidiyor sonumuz hayrolsun.

#407647 - Wed Jun 18 2008 18:12 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: aykgs1905]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
süper ligde en kritik maçlarda attığı gollerle takımını sırtladı.cidden haksızlık.

#407804 - Fri Jun 20 2008 14:16 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ua1995]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Nihatla Ümit ortalığı dağıtırdı bence. Şimdi kaldık mevlut la son on yılın gelecek vaad eden oyuncusu genc semih'e.

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#407806 - Fri Jun 20 2008 14:21 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: answer111]
ua1995 Offline
Üye
**

evet nihat ve ümit ikilisi harika olurdu.

#407894 - Fri Jun 20 2008 18:58 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ua1995]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
ya fatih terim böyle bi hatayı nasıl yapar anlayamıyorum.elinde çok iyi bi ümit karan varken belkide çoğumuzun yeni tanıdığı mevlütü alıo.ümit karan bu takıma çok yakışırdı.turnuvada gol kralı bile olabilrdi laugh laugh

#407967 - Sat Jun 21 2008 08:18 AM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: conqueror]
ua1995 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: f@tihc@n
ya fatih terim böyle bi hatayı nasıl yapar anlayamıyorum.elinde çok iyi bi ümit karan varken belkide çoğumuzun yeni tanıdığı mevlütü alıo.ümit karan bu takıma çok yakışırdı.turnuvada gol kralı bile olabilrdi laugh laugh

mevlüt iyi bi oyuncu ama bence burda alınması hata.çünkü daha ilk kez çağırılıyo ve türkiyede oynamadığı için bu futbola uyum sağlayamadı.o yüzden yurt dışında oynayan oyuncuların ilk çağırılmaları bence büyük turnuvalar öncesi olmamalı.

#408144 - Sun Jun 22 2008 20:30 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ua1995]
civan1905_gs Offline

ümit karan bnce milli takıma alınması gereken ilk adamlardan biri we kesinlikle banko oynaamalı ama nedense bu olay hem fatih terimde hemde ersun yanalda oldu ndn almıyorlar anlamıorm alsalar belkide yıldızı olcak takımın ama almıolar

#408415 - Tue Jun 24 2008 23:22 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: civan1905_gs]
ualıcan Offline

*

mevlüt,emre belez oglu,emre aşık,tümer metin,alınması büyük hataydı yıldıray halil ümit karan ibrahim toraman,halil altıntop,gökhan ünal,mehmet topuz,mehmet yıldız,hakan şükür gibi formda futbolcuları alcağı yerde mevlüt kim ya tümer oynadıgı takımın kalitesi emre belezoğlu desen adam kaç senedir yedek oturan adamı al sen emre aşık forma şansı az buldu bu sene yanlış tercihler şansla buraya kadar geldik diyorum arda semih nihat hamit servet gökhan zan büyük iş yaptılar

#408434 - Wed Jun 25 2008 08:35 AM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ualıcan]
ua1995 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: ualıcan
mevlüt,emre belez oglu,emre aşık,tümer metin,alınması büyük hataydı yıldıray halil ümit karan ibrahim toraman,halil altıntop,gökhan ünal,mehmet topuz,mehmet yıldız,hakan şükür gibi formda futbolcuları alcağı yerde mevlüt kim ya tümer oynadıgı takımın kalitesi emre belezoğlu desen adam kaç senedir yedek oturan adamı al sen emre aşık forma şansı az buldu bu sene yanlış tercihler şansla buraya kadar geldik diyorum arda semih nihat hamit servet gökhan zan büyük iş yaptılar

renkdaş bu saydıkllarının hepsi yarar sağlayabilcek oyuncular değil.gökhan ünal çok formsuzdu.hakan şükür formda ama milli takımda iş yapamıyo.mehmet topuz da sorumluluk bilinci olan bi oyuncu değil.diğerleri yararlı olurdu ama.

#408518 - Wed Jun 25 2008 19:04 PM Re: Ümit Karan ve Milli Takim ... [Re: ua1995]
MAVİ_ATEŞ78 Offline

lan bu fatih terim ümit karanı nasıl almaz walla bole bokunu arar umutin eek

Page 1 of 2 1 2 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı