#397460 - Fri Mar 21 2008 19:26 PM
Beyaz Rusya - Türkiye dostluk maçı
|
Müdavim

|
Tarih: 26 Mart Çarşamba Stad:Dinamo Saat:....
A Milli Takım'ın kadrosu
Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Uğur Boral, Yasin Çakmak, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Rüştü Reçber, Serdar Özkan, Gökhan Zan (Beşiktaş), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökhan Ünal (Kayserispor), Tolga Zengin (Trabzonspor), Gökhan Emreciksin (MKE Ankaragücü), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Mustafa Sarp (Bursaspor), Emre Aşık (Ankaraspor), Nihat Kahveci (Villarreal), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Halil Altıntop (Schalke 04), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Tümer Metin (Larissa), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova)
|
|
|
|
#397494 - Sat Mar 22 2008 07:03 AM
Re: Beyaz Rusya - Türkiye dostluk maçı
[Re: KingLion]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
Yine deney yapiyor galiba... Surda iki üc hazirlik maci kalmis, hala karistiriyor.. hem de ne deneyi! birgün çıkar da derse "ben insan klonladım" inanırırım, bu oyuncu seçimleri her hareketi, klonlamanın birer habercisi, sabri bu takımda ne arar bilinmez, ömrü boyunca bir topa vurabilmişmidir, ben hatırlamıyorum, Commendatore dedirtecek ya "terim'in yeteneği sabri" diye, olmuyor da olmuyor, çakma Türk Aurelio kadroda, formda MERT nobre yok, ya peki fatih tekke? mehmet topuz, semih, beğenmesem de ümit karan, kadroya 300 kişi çağırıyorsan, bir emre aşık varsa, bir sabri varsa, üstte saydığım isimler de olmak zorunda, 20 kişi çağırırısın da yine bir bildiği vardır teknik direktörün dersin çağırmamasında (bu tabi ki terim için geçerli değil), 300 kişi çağır ve bu isimler yok, komik sadece, diğer ülkelerin de bu karşılaşmalarda geniş bir kadroya şans verdiğini görüyoruz ama terim'in kişisel kaprislerinin ön planda olduğunu bir kez daha görebilmek hiç de zor değil, kadro geniş de, bakalım oynayacak 11 kişi kim olacak asıl önemlisi bu, kemik bir kadronun üzerine alternatfler mi yapacak yoksa torbadan hangi isimler çıkarsa mı, bence ikinci ihtimal.
Tarafından düzenlendi CENk (Sat Mar 22 2008 07:12 AM)
|
|
|
|
#397577 - Sun Mar 23 2008 01:10 AM
|
tshabalala
Müdavim

|
Seçimleri beni gerçekten ürkütüyor.. Artik gün yaklasmis, sunun surasinda iki üç hazirlik maçlik bir dönem kalmis, e artik oturtacaksin bir kadro, ne bu durmadan adam degisitiriyorsun, abuk subuk adamlar çagiriyorsun.. Sabri nedir yahu? Hakan Balta nedir? Gökhan Zan nedir... Kimdir bunlar..??
Bir Semih Sentürk var Fenerbahçe´yi CL´de çeyrek finale tasiyan en önemli elemanlardan... Adam özgüvenin alasini kazanmis, ama kadroda yok.. Bir Ümit karan var, miknatis gibi her gelen topu çekip sonra da füzeleyen... Adamin esamesi okunmuyor... Kim çagriliyor..? Mehmet Yildiz ile Gökhan Ünal.. Bunlara kötü dedigimden degil, ama CL´de çeyrek final oynayan bir takimin formda bir elemani mi daha caziptir, yoksa bir Anadolu takiminda "eh" seviyede oynayan topçular mi..??
Vesair vesair.. Bu tarz örneklerden var bir kaç tane.. Bilemiyorum, belki de ben bilmiyorum.. bir de şunu eklemek isterim ki, diğer ülkelerle kıyasladığımızda diyoruz ki "Fransa da 40 isim çağırdı, imparator doğru yapıyor", Fatih Terim, eleme gruplarında zaten sürekli kadroyla oynadı, görüyoruz ki hala da oynamayı sürdürüyor, yani bu ordine della stella della solidarieta italiana nişanı alan birisini savunmak için geçerli bir neden değil.. italya 21 kişi, İngiltere 23 kişi çağırıyor bunu da eklemek gerek..
Tarafından düzenlendi CENk (Sun Mar 23 2008 02:13 AM)
|
|
|
|
#397882 - Wed Mar 26 2008 02:09 AM
[Re: CENk]
|
tshabalala
Müdavim

|
İmparator'un Chelsea'ye transferini son bir kaç gün içerisinde hararetle tartışırken, milli takımımızla devam etmek istiyorum ama olmuyor,
birçok spor ve haber sitesinde şöyle bir başlık atıldı, "milli takıma kar şoku!", Beyaz Rusya'ya kar yağmış, aman allahım!
kuraların çekildiği güne dönersek, fatih terim belki de daha duş almadan, maraton'a katılarak, şansal'la erman'ın sorularını yanıtladı değerlendirme yaptı,
Çarşamba günü yapılacak maçlara baktığımda beyaz rusya seçilebilecek en kötü rakip olduğunu görebiliyoruz ne yazık ki, maraton'da terim'n gönlünden geçen ülke ise ingiltere'ydi, bu maçlara kimler karar veriyor merak ediyorum doğrusu, fransa mı türkiye mi deseler herhalde, ingiltere muhtemel fransa'yı seçer,
Terim'in Salı günü milli takımımızın Beyaz Rusya öncesinde yaptığı basın toplantısında şöyle bir ifadesi var;
"Hava şartlarına benim yapabileceğim bir şey yok. Allah'ın işine kimse karışamaz. Kar yağmasına rağmen çok soğuk olmayan bir hava var. Nisan ayına yaklaştığımız bu günlerde böyle bir durumu kimse tahmin edemezdi. Saha ısıtmalı olduğu için zeminin buzlanması söz konusu değil. Yarın yemyeşil bir sahada oynayacağız. Sıcak, soğuk, kar, yağmur gibi etkenleri aşmamız lazım artık."
buraya kadar herşey güzel, kimse terim'den kar yağışını durdurmasını ya da çölde yağmur yağdırmasını beklemiyor,
teknolojiyi az da olsa kullanarak, şu verilere çok rahat ulaşabiliyoruz,
Mart ayında ortalama en yüksek 2 ve en düşük -5 derece olan bir ülkede maç yapıyoruz ne güzel, ben olsam takımı hawaii gömlekle gönderirim, Mart 25'in ortalaması da 4° C..
herhalde karar mekanizmasında oturan birilerinin, Miami'nin Mart 25'i, İstanbul'un Mart 25'i ve Benin'in Mart 25'ini aynı sanıyor olacak,
Month Avg. High Avg. Low January -4.0° C -10.0° C February -3.0° C -9.0° C March 2.0° C -5.0° C April 11.0° C 2.0° C May 18.0° C 8.0° C June 21.0° C 11.0° C July 22.0° C 13.0° C August 22.0° C 12.0° C September 17.0° C 8.0° C October 10.0° C 3.0° C November 3.0° C -1.0° C December -2.0° C -6.0° C
basın açıklamasını sadece komik olarak bulduğumu ifade ediyorum, rakibi kim seçtiyse de helal olsun tabi kii...
altta da maç programı var Çarşamba gününün, uzaydan biri gelse der herhalde EURO2008 başlamış da en basit rakip Türkiye'ye düşmüş,
Ukrayna - Sırbistan Beyaz Rusya - Türkiye Romanya - Rusya Danimarka - Çek Cumhuriyeti Avusturya - Hollanda Polonya - Amerika Portekiz - Yunanistan Brezilya - İsveç İsviçre - Almanya Fransa - İngiltere İskoçya - Hırvatistan İspanya - İtalya
rakipleri seçen ya da anlaşmalar yapanlara saygılarımı sunuyorum.
b.rusya'yı yeneriz, yarınki başlıklar hazır, "milli takım ümit verdi", teknik heyetten ya da oyuncular "kupayı alacağız" der..
fenerasyon başkanı, kameranı arkasına geçip şrinlikler yapa dursun..
Tarafından düzenlendi CENk (Wed Mar 26 2008 02:13 AM)
|
|
|
|
#397911 - Wed Mar 26 2008 14:25 PM
|
|
kadroda gencler oynıcakmıs yanı bızım butun futbolcular ılk 11 de cıkabılır
|
|
|
|
|
#397983 - Wed Mar 26 2008 23:54 PM
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
Tolganin Kalede Ne İşi Var?
Karan Leblebi Gibi gol atarken g.ünali oynatıyorsun?
Millet Fransayla Mac Yaparken Biz Neden Belarusla Yapiyoruz?
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|