#397538 - Sat Mar 22 2008 22:06 PM
Başkanımız Adnan Polat
|
Yek35
Üye

Yer: BUCA
|
Galatasaray Spor Kulübü'nün 33. Başkanı: Adnan Polat
Tüzüğümüzün 25 maddesi ve Yönetim Kurulu’nun 18 Aralık 2007 tarih ve 058 sayılı kararı gereğince, Kulübümüzün SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI bugün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı. Oylama sonucunda Adnan Polat 2148 oyla başkan seçildi. Diğer başkan adayı Nazım Durak 230 oy aldı.
OYLARIN SANDIKLARA GÖRE DAĞILIMI 1. SANDIK 131 Adnan Polat 7 Nazım Durak 6 Beyaz Liste
2.SANDIK 178 Adnan Polat 20 Nazım Durak
3.SANDIK 194 Adnan Polat 21 Nazım Durak
4.SANDIK 161 Adnan Polat 30 Nazım Durak
5.SANDIK 171 Adnan Polat 17 Nazum Durak
6.SANDIK 157 Adnan Polat 25 Nazım Durak
7.SANDIK 155 Adnan Polat 13 Nazık Durak
8.SANDIK 151 Adnan Polat 20 Nazım Durak
9.SANDIK 166 Adnan Polat 16 Nazım Durak
10.SANDIK 201 Adnan Polat 19 Nazım Durak
11.SANDIK 167 Adnan Polat 19 Nazım Durak
12.SANDIK 194 Adnan Polat 2 Nazım Durak
Toplam 2026 Adnan Polat 207 Nazım Durak 6 Beyaz Liste
YENİ YÖNETİM KURULU Faruk Bil Mehmet Helvacı Işın Çelebi Sinan Kılıç Haldun Üstünel Yiğit Şardan Ali Haşhaş Mümtaz Tahincioğlu Murat Yalçındağ Cemal Özgörkey Ahmet Dedehayır Metin Karakaya Nejat Uygur Tunca Hazinedaroğlu Adil Emecan
Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu'nda yer alan isimlerin özgeçmişleri şöyle:
Adnan Polat (7708): Polat Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum’da doğdu. 1971 yılında Işık Lisesi’nden, 1976 yılında New York Long Island Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.
1976 yılında Polat Holding’e bağlı Polat İnşaat Anonim Şirketi’nin şantiyelerinde çalışma hayatına başlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Polat, 1981 yılından itibaren Polat Holding’in Sanayi Grubu’nun yönetimini üstlendi. Polat bu süre içinde Sanayi Grubu’nu uluslararası boyuta getirdi.
1992-1996 yıllarında 4 yıl süre ile Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yapan Adnan Polat, 7 Mart 1997 yılında Tayland Fahri Konsolosluk görevini üstendi.
Adnan Polat, 1999 yılında CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. İki yıl sonra da Serkap (Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Birliği) Başkanlığı’na getirildi. 2002 yılında da Seramik Federasyonu Başkanı seçildi.
Halen bu görevini sürdüren Adnan Polat, 2006 Mart ayında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı görevine getirildi.
Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Polat, TÜSİAD, İKV ve İTO üyesi.
Faruk Bil (5336): 1956 İstanbul’da doğdu. 1975’de Galatasaray Lisesi'ni, 1979’da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, yüksek lisansını University of North Texas’ta yaptı. Stinnes Intercoal Türkiye temsilciliği ve Toplu Konut Kamu Ortaklığı İdaresi'nde başkan danışmanlığı görevinden sonra reklam sektörüne girdi. 1994’te Kangaroo İletişim ve Danışmanlık Reklam ve Pazarlama İletişim AŞ’yi kurdu. Fransızca ve İngilizce bilen Faruk Bil, evli ve bir çocuk babası.
Mehmet Helvacı (5555): 1960 doğumlu olan Mehmet Helvacı Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitirdi. Aynı fakültenin ticaret hukuku ana bilim dalında doktorasını tamamladıktan sonra aynı kürsüde profesörlüğe yükseldi. Evli ve iki çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Helvacı Fransızca ve İngilizce biliyor.
Işın Çelebi (8023): 1950 doğumlu olan Işın Çelebi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliğini bitirdikten sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde aynı alanda yüksek lisans derecesi aldı. Doktorasını ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ekonomi alanında tamamladı. 1975-1982 yılları arasında, Devlet Planlama Teşkilatı İktisadi Planlama Dairesi’nde Uzman ve İmalat Sanayi Grup Başkanı olarak çalışan Çelebi, 1987 yılında İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’ye girdi. 1989-1991 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Para ve Kredi Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 1997-1998 yıllarında ikinci kez Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yürüten Çelebi, 2002 yılında Çelebi Stratejik Danışmanlık AŞ’yi kurdu. İngilizce bilen Çelebi, evli ve üç çocuk babası.
Sinan Kılıç (8283): 1948 doğumlu olan Sinan Kılıç, Ankara Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını gastroentereloji ana bilim dalında tamamlayan Dr. Kılıç, evli ve 2 çocuk babası. Dr. Sinan Kılıç, İngilizce ve Almanca biliyor.
Haldun Üstünel (9313): 1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi’nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi’nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü’nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.
Yiğit Şardan (9798): 1963 doğumlu Yiğit Şardan, ortaöğretimi Galatasaray Lisesi’nde, liseyi ise Robert Kolej’de tamamladı. Ardından İTÜ İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Saatchi & Saatchi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Şardan, iki çocuk babası ve Fransızca, İngilizce biliyor.
Ali Haşhaş (9959): 1953 doğumlu olan Ali Haşhaş İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdi. Emlak, yatırım, inşaat ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren Extensa AŞ’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Ali Haşhaş İngilizce biliyor. Haşhaş, evli ve üç cocuk babası.
Mümtaz Tahincioğlu (10617): 1952'de Mardin'de doğan Mümtaz Tahincioğlu Londra Üniversitesi’ni bitirdi. Mümtaz Tahincioğlu, İngiltere'de "Fomula 4" kursuna katılarak bu sporla tanıştı. Türkiye'ye döndükten sonra 1989'dan itibaren "karting" sporunun gelişmesi için çalıştı. İstanbul'un ikinci Otomobil Spor Kulübü'nü (İMK) kurdu. 1989-1992 yılları arasında 3 kez Türkiye Karting Şampiyonu oldu ve Dünya Karting Şampiyonası'nda da Türkiye'yi ilk kez temsil etti. 1997'de Otomobil Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. Halen TOMSFED’in Başkanı olan Tahincioğlu evli ve 2 çocuk babası. Sanayici olan Tahincioğlu, İngilizce biliyor.
Murat Yalçındağ (10963): 1970 doğumlu olan Murat Yalçındağ lise mezunu. Aile şirketinde görev yapan Yalçındağ, nakliyat sektöründe faaliyet gösteriyor. Murat Yalçındağ İngilizce biliyor.
Cemal Özgörkey (11076): 1959 doğumlu olan Cemal Özgörkey Galatasaray Lisesi’nden 1979 yılında mezun olduktan sonra lisansını ABD Oglethorpe Üniversitesi’nde tamamladı. Halen Etap Endüstri ve Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Özgörkey İngilizce ve Fransızca konuşuyor.
Ahmet Dedehayır (7173): 1963 İstanbul doğumlu olan Ahmet Dedehayır, 1982 yılında İstanbul Özel Alman Lisesi’nden, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1992-1994 yılları arasında ortağı olduğu Tezal Menkul Değerler AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dedehayır, 1994-1996 yılları arasında Med Menkul Değerler AŞ’de Genel Müdürlük görevinde bulundu. Dedehayır 1996 yılından beri bir danışmanlık şirketinde görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Dedehayır, İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.
Metin Karakaya (8754): 1955 doğumlu olan Metin Karakaya lise mezunu. Aile şirketi olan Karakaya Deri’yi yöneten Metin Karakaya İtalyanca ve İngilizce biliyor. Karakaya evli ve 2 çocuk babası.
Nejat Uygur (8844): 1972 doğumlu olan Nejat Uygur yüksek tahlisini ABD Syracuse Üniversitesi’nde tamamladı. Halen, inşaat, turizm, yiyecek, içecek, tarım ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösteren SEL Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Nejat Uygur, İngilizce biliyor.
Tunca Hazinedaroğlu (10627): 1967 yılında Ankara'da doğan Tunca Hazinedaroğlu, orta ve lise öğrenimini Saint-Benoit Lisesi’nde yaptı. Yüksek öğrenimini Viyana Webster Üniversitesi’nde tamamlayan Hazinedaroğlu, bu üniversitesinin İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 1992 yılından bu yana Hazinedaroğlu İnşaat Yönetim kurulu üyesi olan Hazinedaroğlu, 2002-2005 yılları arasında 2 dönem CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003-2005 yılları arasında ise Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. İngilizce, Fransızca ve Almanca bilen Tunca Hazinedaroğlu evli ve iki çocuk babası.
Adil Emecan (11285): 1961 doğumlu olan Adil Emecan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını göğüs hastalıkları ana bilim dalında tamamlayan Adil Emecan evli ve iki çocuk babası. Dr. Emecan İngilizce biliyor.
Tarafından düzenlendi Beyaz (Tue Dec 30 2008 16:02 PM)
|
|
|
|
#397548 - Sat Mar 22 2008 23:05 PM
Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat
[Re: Renato]
|
Galatasaray delisi
Yeni üye
Yer: Almanya
|
Türk sporuna ve Galatasarayımıza Hayırlı uğurlu olsun... Adnan Polat desteklediğim biriydi ve hala öyle inşallah başarılı olur ve iyi,geleceğe güvenle bakan bir Galatasaray ın temellerini atar... Insallah Renktas hersey Galatasaray icin yapilmali bu saat'den sonra.
|
|
|
|
|
|
#397580 - Sun Mar 23 2008 04:22 AM
[Re: Beyaz]
|
Müdavim

Yer: g.antep/türkiye
|
|
|
|
|
|
|
#397590 - Sun Mar 23 2008 12:40 PM
[Re: WaNTeD]
|
Yeni üye
|
Şampiyonluğa oynayan bir takımda Kalli ve futbol takımı hakkında şu an için yorum yapmaması bence normal. Galatasaray`ımıza hayırlı olsun Adnan Polat başarılı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#397592 - Sun Mar 23 2008 14:02 PM
[Re: kulunc]
|
Kıdemli
Yeni üye

|
Sayın Polat'a sesleniyorum; Bir taraftar olarak isteklerim var Sayın Başkan. Öncelikle hayırlı olsun Sana ve camiamıza. Başarı istiyorum başkan; Başarı için beklemek gerekiyorsa beklenir. Hiçbir başarı kendi kendine gelmez. Tesisleşme istiyorum başkan; Altyapıdan gelecek oyuncular lazım, Takımımıza ve Türk sporuna. Rahat bir şekilde maçlarımızı izleyebileceğimiz ortamlar gerekli. Kenetlenilmesini istiyorum başkan; Kendi aramızda bile dağılmış durumdayız. Fikir ayrılıkları yaşamaktayız. Bizim bir bütün haline gelmeye ihtiyacımız var. Duy beni Sayın Başkan...
aynen katılıyorum avrupada turnuvalarda dereceler yapan, oyuncularına paf'tayken teklifler gelen bir altyapıyı şimdi 1.ligde bile yer bulamayan oyunculara çevirebildiysek bunu başaran yönetime,teknik kadroya hepsine teşekkürler!!! kendi menfaatlerinden başka bir şey görmeyen,iş yapanı kıskanıp ona destek değil köstek olan,kulübün taraftarıyla ülkemizin o güzel okulnun mezunları arasında bir fark gören ve resmen galatasaray'ı zümre takımı yapmayı düşünen ve yıllar yılı takım taraftarının artmasına resmen engel olan(yalan mı galatasaray'ın taraftar sayısı uefa ve süper kupa zamanındaki başarılarla feneri yakaladı ve geçti) kişilerin artık kulübü ve kulubün tüm türkiye'nin takımı olduğunu düşünmesi ve görmesi gerekir. kısacası görüş farklılıklarında bile kenetlenildiği(Atatürk'ün şu sözü de bir tek savaş meydanları için mi geçerlidir:'Hattı müdafa yoktur sattı müdafa vardır.'),kulübün menfaatleri göz önüne alındığı,sınıflaşmanın olmadığı bir galatasaray istiyorum.Atatürk'ün şu sözü de bir tek savaş meydanları için mi geçerlidir:'Hattı müdafa yoktur sattı müdafa vardır.' Adnan Polatın başkan olduğu bu dönemde bunların esas alınmasını dilerim
|
|
|
|
#397595 - Sun Mar 23 2008 15:14 PM
[Re: ozabi]
|
sana canım feda galatasaray
Yer: küçükköy
|
kesinlikle bende şampiyon olacağımızı düşünüyorum adnan polat ı da çok seviyorum takımımız için en hayırlı işleri yapacağına inanıyorum inşallah u nuttuğumuz o güzel 2000 li yıllara geri döneriz adnan polat ın da görewini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum
|
|
|
|
|
|
#397657 - Mon Mar 24 2008 11:29 AM
[Re: FTH1905]
|
|
baskanımız hayırlı olsun galatasaray baskanına saygı duyuyorum ama basarılı olacagını ınanmıyorum adnan polat ozhan canaydını artacaak bakıp gorcez
|
|
|
|
|
|
#397660 - Mon Mar 24 2008 11:51 AM
[Re: metyus_2005]
|
Yeni üye
|
albayrak'a yaptığı saygısızlık polattan beni soğuttu.. Ama yinede ona güvenmekten başka çaremiz yok.. Umarım takımı bulunduğu yerden kurtarır.. Ben bu sene bu gidişlede şampiyon olabileceğimize inanmıyorum, hiç güven veren bu maçı kazanırız dediğim bi futbol oynamıyoruz.. Dilerim yanılırım şansla vs kazanırız...
|
|
|
|
|
|
#397664 - Mon Mar 24 2008 12:07 PM
|
Yeni üye
|
kenetlenmek birlik beraberlik sağlamaktan fln bahsedilmiş.. Tamam haklısınız sonuna kadar ama bizim taraftarlarımız bile kenetlenememiş, bir sürü gs forumu var ortalarda.. Bence işe bu forumları birleştirerek başlanabilir.. Yazık diyorum en büyük forum denilen burda 3000 üye yok !!! Daha büyüğü var da ben mi bilmiyorum ??
|
|
|
|
|
|
#397671 - Mon Mar 24 2008 13:21 PM
[Re: _dişi_arslan_33]
|
Yeni üye
Yer: düzce
|
valla ne dıyım adnan polatı bende pek sevmıyorum ama umarım galatasarayın lehıne bişeyler yapar ve umarım galatasarayın en iyi yerlerde olmasını sağlar
|
|
|
|
|
|
#397695 - Mon Mar 24 2008 16:18 PM
[Re: merva1905]
|
efeler diyarından
Yer: Aydın
|
Aslanımız başkanını buldu, Başta Sayın Adnan POLAT abime ve yönetim kuruluna tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerken, tüm Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim,Mehmet-Fisun AVCU
|
|
|
|
#397738 - Mon Mar 24 2008 22:29 PM
|
Yer: RİZE
|
zaten ADNAN POLAT olacagı belliydi... hayırlı olsun inşallah motivasyon açısından kesinlikle başarılı olacagını biliyorum diğer gelişmeleride hep beraber görecegiz.ama bence ALBAYRAK'A sataşmasını yakıştıramadım
|
|
|
|
#397782 - Tue Mar 25 2008 13:20 PM
[Re: highfever]
|
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
|
albayrak'a yaptığı saygısızlık polattan beni soğuttu.. Ama yinede ona güvenmekten başka çaremiz yok.. Umarım takımı bulunduğu yerden kurtarır.. Ben bu sene bu gidişlede şampiyon olabileceğimize inanmıyorum, hiç güven veren bu maçı kazanırız dediğim bi futbol oynamıyoruz.. Dilerim yanılırım şansla vs kazanırız... renktaş güzel şeyler yazmışsın bi şeye dikkat çekmek istiyorum dün 6.pas proğ. izleyen varsa ii bilir Abdürrahim Albayrak ın bi radyoya bağlanıp ağladığı ses kaydını yayınladılar...izlerken ben bile kötü oldum. böle gerçek bi gs linin gs ye faydalı olacak birinin yönetimde olmamasına anlam veremiyorum hala.....Bilmem kaç yaşındaki bi adam ağlıyosa gs için bu adam gerçek bi gs lidir kardeşim. yönetimdekilerin hankisi bi Albayrak kadar samimi yada gerçek gs li... aslında ne kadar konuşsak boşuna ama dün Ahmet Çakar bişi dedi 'Adnan Polat ın Albayrak ı kadroya alamamasının nedeni kıskançlık ' bi düşünürsek başkada açıklaması yok gibi (:
|
|
|
|
#397787 - Tue Mar 25 2008 13:28 PM
[Re: uA_yeliz]
|
Yeni üye
|
Zaten gs hep bu menfaatler yüzünden kaybetti bugüne kadar..Herkes kendi ismini gs nin üstüne yazmaya çalıştı.. Adnan Polatta bence bunu yapmaya çalışıyo.. Dilerim yanılırımda başarılı olur kendiliğinden gelir isminin başarısı aziz yıldırım örneğinde olduğu gibi...
|
|
|
|
|
|
#397788 - Tue Mar 25 2008 13:31 PM
|
Yeni üye
|
Ben söyliyim kim olduklarını Kalli yaşındaki kulübun kendilerinin malı olduğunu düşünen Gs Lisei mezunları.. Aman Albayrak iyi bi iş yaparda kulüpun karizması çizilir zannedenler.. Maçlarda heyecanlanmayı kendinlerine yakıştıramayanlar.. Koltuk sevdalıları.. Galatasarayın başarısını ancak kendileri birşeyler yapacaklarsa isteyenler.. Bu takıma yıllar boyu zarar verenler..
|
|
|
|
|
|
#397798 - Tue Mar 25 2008 13:56 PM
|
Yeni üye
|
Zaten gs nin elit kesimin fb nin halkın takımı olduğu burdan geliyo..
|
|
|
|
|
|
#397823 - Tue Mar 25 2008 14:36 PM
[Re: uA_yeliz]
|
Yer: mersin
|
|
|
|
|
|
|
#397844 - Tue Mar 25 2008 20:27 PM
[Re: _dişi_arslan_33]
|
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
|
biizm yapabileceğimiz hiç bişi yok arkadaşım .... başkanının düşünmesi lazım şayet adnan polat Albayrak ı onlar yüzünden listesine almadıysa Adnan polat ada güvenmem ben. neden derseniz bi başkan adayı ona buna bakmayıp postasını koyacak kardeşim ben onu bunu bilmem.... sen o adamı ağlatabiliyosan yazıklar olsun derim ben başkada bişi demem bilmem kaç milyon dolarla gelecek adamı sen listeye alma sonrada para yok deyin... takımın bu huyuna deli oluyorum abi haksızsam söleyin millet yani kullanıp atmak gibi bişi oluyo bu futbolcularada aynı şey yapılıyo bi hagi lucescu neler yaptı ama klup onları nasıl gönderdi.....
|
|
|
|
#397845 - Tue Mar 25 2008 20:51 PM
|
Yeni üye
Yer: Balıkesir
|
Zaten gs nin elit kesimin fb nin halkın takımı olduğu burdan geliyo.. Lütfen daha dikkatli şeyler yazalım arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#397948 - Wed Mar 26 2008 20:55 PM
[Re: İlhan_Atilla]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
Mazbatasını alınca konuşur. polat'tan beklediğimiz açıklamayı kalli yapıyor, bakalım kalli'nin açıklamalarına yalanlama gelecek mi? diğer bir taraftan açıkçası bu kadar sessiz kalınması, beni gelecek için ümitsizlendiriyor, canaydın'dan ne farkları olacak göreceğiz ama bu sessizliğin göstergesi bence çok da farklı olmayacakları...
|
|
|
|
#397954 - Wed Mar 26 2008 22:33 PM
[Re: İlhan_Atilla]
|
Yeni üye

|
Arkadaşlar, Basından duyduğunuz şeylere göre yeni GS başkanına şimdiden neler demeye başladınız. Kaçınız olayın perde arkasını biliyor, Adnan Polat ne düşündü, neden almadı, bileniniz var mı? Hiç kendinizi başkan adayı yerine koyup onlarca insan yönetimde olmak isterken hangi kriterlere göre adam seçeceğinizi tasarladınız mı? Lütfen bu kadar da peşin yargılı olmayalım. Tamam Albayrak süper samimi bir insan, GS sevigi tartışılmaz. Ama şu aşamada bize daha profesyonel sadece parası ile iş yapmayacak kalıcı icraatleri olabilecek insanlar lazım. Albayrak'ı severim ama futbol şubesini de bir insana sırf GS sevgisi fazla diye vermem. Alacağınız kişilerin 2. li ilişkileri, saygınlığı, karizması vs. vs. gibi bir çok faktör var işin içinde. Lütfen ama lütfen daha baştan böyle ön yargılara girmeyelim, zaman destek zamanı, birlik olma zamanı, böyle basit şeylerle uğraşmayalım...
Şu a bekleme ve yeni yönetimin başarılı olmasını dilemekten başka yapabileceğimiz 1 şey yok. ama kesin olan 1 şey var ki, kesinlikle canaydın döneminden daha kötü olmayacağız.
Tarafından düzenlendi tekins (Wed Mar 26 2008 22:34 PM)
|
|
|
|
|
|
#397989 - Thu Mar 27 2008 01:25 AM
|
ultrAslan_Dalaman
Yer: Muğla \ Dalaman
|
HAyırlı olsun iaşlalh Ama Adnan Başkana Güveniyorum ben ..... Herşey dahada güzel olacakdır ... İnanıyorum
|
|
|
|
#399738 - Mon Apr 14 2008 23:39 PM
|
Yer: istanbul
|
POLAT TEK ADAMIMDI SEVDİĞİM ODA BAŞIMIZDA HEPTE ÖYLE OLSUNNN SENİ SEVİYORUZZZZZZZ GALATASARAY SAATLERİ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER
|
|
|
|
#400102 - Sun Apr 20 2008 11:29 AM
[Re: ONUR1905]
|
Yeni üye
|
hayırlı olsun bu sene şampiyon oluruz inşallah seneyede şampiyonlar ligi veya uefada ceyrek yada yarı final oynarıs inşallah
|
|
|
|
#400743 - Mon Apr 28 2008 17:11 PM
[Re: CENk]
|
|
yeni başkanımız sn. adnan polata ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar temenni ederim. ben bu yönetimin iyi işlere emza atacağını sanıyorum. ama birkaç arkadaşda değinmiş bu yönetimde sn. albayrakta olsaydı çok iyi olurdu hatta bildiğim kadarıyla son anda listeden çıkarıldı. iyimi kötümü artık onu sn. polat ve yönetim kurulu daha iyi değerlendirir..
|
|
|
|
#400948 - Wed Apr 30 2008 18:16 PM
|
:)
Yer: mersin
|
başkaaann polaatt özhan başkanımızdan sonra bence gelebilecek en iyi kişi başkanlığa geldi hayırlısı olsun
|
|
|
|
#401009 - Thu May 01 2008 15:44 PM
|
|
arkadaşlar adnan polat süper bir transfere imza atmak üzere bu transferin ismide DECO
|
|
|
|
|
|
#401091 - Fri May 02 2008 18:05 PM
[Re: cimbomluyunus]
|
Yek35
Üye

|
arkadaşlar adnan polat süper bir transfere imza atmak üzere bu transferin ismide DECO Gazetelerdeki her habere inanıp böyle büyük beklentiler içersine girmeyelim sonra hayal kırıklığımız da o kadar büyük oluyor... Benim tanıdığım,duyduğum, Adnan Polat 30 yaşını geçmiş futolcularla ilgilenmez zaten....
|
|
|
|
#401475 - Tue May 06 2008 09:24 AM
|
Üye

Yer: Antalya
|
1-Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyip yine şampiyon olacağız 2-Daha önce de söyledim; alacağımız yıldızı Fenerliler bile gelip izleyecek 3-Aslantepe projesiyle Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakacağız 4-F.Bahçe geriye doğru gidecek. Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak
Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan G.Saray'da büyük mutluluk yaşanırken, başkan Adnan Polat camiayı daha da coşturacak açıklamalarda bulundu. Ezeli rakipleri F.Bahçe'yi her alanda geride bırakmaya kararlı görünen Polat, önümüzdeki dönemde Avrupa'da yeniden final oynayacaklarını söyledi. G.Saray'ın, UEFA ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemdeki parlak günlerine döneceğini vurgulayan başkan Polat, "Biz Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyeceğiz, yine şampiyon olacağız, yine kupa getireceğiz" diyerek F.Bahçe'ye göndermede bulundu.
G.Saray başkanı, transferde F.Bahçe'yi geride bırakacaklarını vurgularken "Daha önce de söyledim; öyle bir yıldız alacağız ki F.Bahçeli dostlarımız bile onu izlemeye gelecek" ifadesini kullandı. Aslantepe projesinin bitirilmesiyle müthiş bir stada kavuşacaklarını kaydeden Adnan Polat "Böylece F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakmış olacağız" dedi. Polat henüz kesin olmamasına rağmen, F.Bahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kaybetmesinin ardından gerileme dönemine gireceğini de iddia etti ve "Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak. G.Saray markası yeniden herkesin dilinde olacak" dedi.
|
|
|
|
#402341 - Wed May 14 2008 01:21 AM
[Re: aLiNnAs_1905]
|
Üye
Yer: Münih
|
|
|
|
|
|
|
#402350 - Wed May 14 2008 12:48 PM
[Re: caner3434]
|
1_9_0_5
Üye

Yer: AZƏRBAYCAN
|
G.Saray başkanı, transferde F.Bahçe'yi geride bırakacaklarını vurgularken "Daha önce de söyledim; öyle bir yıldız alacağız ki F.Bahçeli dostlarımız bile onu izlemeye gelecek" ifadesini kullandı. Aslantepe projesinin bitirilmesiyle müthiş bir stada kavuşacaklarını kaydeden Adnan Polat "Böylece F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakmış olacağız" dedi. Polat henüz kesin olmamasına rağmen, F.Bahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kaybetmesinin ardından gerileme dönemine gireceğini de iddia etti ve "Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak. G.Saray markası yeniden herkesin dilinde olacak" dedi. Adnan Polat iddia ediyorsa,olcak inşaallah.2005-06 sezonunda 20-45 dedi şampiyonluk geldi,bu sene bjk maçından sonra ve ondan sonrakı dönemde hiç kimse boşuna heveslenmesin,sonda şampiyon biz olca demişdi o da oldu... İnşaallah bu dedikeri de olur
|
|
|
|
#402967 - Thu May 22 2008 19:42 PM
|
Üye

Yer: Antalya
|
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de elde ettikleri şampiyonluğun, camialarının gücünü bir kez daha gösterdiğini kaydetti.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin yarın piyasaya çıkacak ''Şampiyonluk Özel Sayısı''nda, ''17. Şampiyonluk Hayırlı Olsun'' başlığı altında yazısı yer alan Adnan Polat, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'i zirvede tamamlayarak, adını 17. kez şampiyon olmanın gururuyla tarihe bir kez daha yazdırdığını belirtti.
Şampiyonluk mücadelesinin kolay olmadığını vurgulayan Polat, şunları kaydetti:
''İnişli çıkışlı bir sürecin sonunda pek çok zorluk geride bırakılarak bu şampiyonluk kazanıldı. Turkcell Süper Lig'de yer alan rakiplerimizle sportmenlik ilkeleri dahilindeki bir yarışın sonunda kazandığımız bu şampiyonluk, aynı zamanda camiamızın büyüklüğünü ve gücünü tüm kamuoyuna gösteren bir gelişme oldu. Galatasarayımızın bu şampiyonluğa ulaşmasında futbolcusundan teknik heyetine, yönetiminden taraftarına değin herkesin bütünleşmesi ve tek yürek, tek nefes olarak mücadele etmesi elbette çok etkili oldu. Ancak bu tarihi başarı aynı zamanda geçmişi yüzyılların tarihsel birikimine dayanan Galatasaray'ın kurumsallığını ve sahip olduğu kültürel altyapıyı göstermesi açısından da ayrıca önemliydi. Bir başka şekilde ifade etmek gerekirse, Galatasaray'ın bu şampiyonluğu ne sadece motivasyonla kazanılmıştır, ne de şansın ve tesadüflerin eseridir. Bu, Galatasaray'ın kurumsal yapısında mevcut olan ve ona her zaman için ışık tutan Galatasaraylılık kimliğinin somutlaşmış bir tezahürü ve dinamizmidir. Kısacası Galatasaraylı olmanın farkı bu şampiyonlukla bir kere daha ortaya çıkmıştır.''
-''DÜNYA KULÜBÜ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ''-
Başkan Adnan Polat, elde ettikleri başarının mutluluğunu yaşamanın yanı sıra orta ve uzun vadede Galatasaray'ı çok daha iyi bir noktaya taşımak ve sahip olduğu marka değerini yükselterek gerçek anlamda bir dünya kulübü yapabilmenin uğraşı içinde olacaklarını kaydetti.
Seçildikleri günden itibaren yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber kollarını sıvayarak işe giriştiklerini belirten Polat, şöyle devam etti:
''Aslantepe stat projesi başta olmak üzere, tesisleşme, idari anlamda yeniden yapılanma ve mali durumun çağdaş bir dünya kulübünde olması gerektiği şekilde düzeltilerek geliştirmesi anlamında ne yapılması gerekiyorsa yapmanın gayreti ve azmi içinde çalışıyoruz. Galatasarayımızı sadece sportif anlamda değil onunla paralel gidecek şekilde her anlamda çağdaş bir kulüp haline getirmek için çalışmaya da devam edeceğiz. Bu sürede sizin bizlere vereceğiniz desteğiniz de her zaman olduğu gibi bizim için en büyük güç olacaktır. Bu vesileyle futbolda kazanılan 17. lig şampiyonluğunun ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın kazandığı Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Daha böylesi nice başarılara ulaşmak dileğiyle...''
umarım hepsi gerçekleşir
|
|
|
|
#415742 - Wed Jul 23 2008 02:31 AM
[Re: ua1995]
|
|
başlığın adını büyük başkan Adnan Polat olarak deiştirsek???
|
|
|
|
|
|
#417153 - Thu Jul 31 2008 10:03 AM
|
|
Adnan Polat'ın başkanlığa seçilmesi beni çok mutlu etmişti. zaten başkan olmadan önce bile Galatasaray'ı o kadar iyi yerlere getirdi ki! 20:45 i kim unuttu? ikinci bir 20:45 vakası yaşattık! ve transferler... yni transferler bence bu sezon çok işimize yarayacak. ve bunların hepsi Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel sayesinde.. Adnan Polat yıllarca Galatasaray'ın başkanı olarak kalmalı bence 
|
|
|
|
|
|
#433347 - Thu Sep 25 2008 13:14 PM
[Re: uA_zeyno]
|
kükre aslanım
|
adnan polat çok büyük işler yapacak,aslantepeyi bitirecek,borçları azaltacak,nokta transferler yapacak çünkü o adnan polat başarır
|
|
|
|
#433609 - Sun Sep 28 2008 01:30 AM
[Re: arda_galatasaray]
|
DÜŞÜNEN ADAM
Yeni üye
Yer: NEVŞEHİR
|
özhan canaydının 3 flash transferini yıllarca göremedik ama 1 yıl dolmadan adnan polat 3 ünü 5 ini birden yaptı. Ben ondan çok şey bekliyorum
|
|
|
|
#434498 - Sun Oct 05 2008 20:11 PM
|
|
başkanım senelerce bekledik dualarımız kabul oldu tek isteğimiz kaliteli kariyerli bi teknik adam !!
|
|
|
|
|
|
#436372 - Sat Oct 18 2008 17:11 PM
[Re: answer111]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
Az zamanda çok işler yaptı fakat bunu yanında bir çok vefasızlığıda oldu. Ümit davalayı kovması olayların son raddesiydi artık. Ya kendine adam gibi çekidüzen versin ya da istifa etsin. burda ümit davalaya vefasızlık falan yapıldığını sanmıyorum ümit adam gibi yapsaydı işini kimse ona bişi diyemezdi adnan başkan bunların hepsini açıkladı. Hakan şükür olayına ne dieceksin? ya da çöyle söyliym heykel nerede? bence adnan polat düpe düz taraftarı kandırıyor. ama yemezler... Hakan Şükür artık Galatasaray'a fayda sağlayacak durumda değildi gönderildi,bunda yanlış bir şey yok,heykelinin dikilmesi çok yanlış olurdu sadece futboluyla değil kişiliği ve hareketleri ile de topluma örnek olabilecek bir oyuncu olmalı oraya heykeli dikilecek kişi bence.
|
|
|
|
#436409 - Sat Oct 18 2008 23:26 PM
[Re: answer111]
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
o zaman demiycekler heykelini dikecez diye. beni alakadar eden kısım hakan şükürü takımdan attıktan sonra heykelini dekicez diyerek taraftardan tepki almamak için ortaya bi yalan atıyolar. Sonra olayı ağızlarına bile almıyorlar. Yani taraftarla kedi fare oyunu oynuyorlar... bi kere hakan şükür şartlarımızı kabul ederse heykelini dikicez dediler. yani neydi bunlar ; - Futbol okullarına hakan şükürün adının verilmesi - Güzel bi Jübile yapılması ve futbolu Galatasaray'da bırakması Hakan şükür bunları kabul etseydi Floryaya Metin Oktayın yanına heykeli dikilicekti ama kabul etmedi burda yönetimin yapabiliceği bişi yok şartlarını sundu ama hakan futbola devam kararı aldı.
Tarafından düzenlendi yfthcn (Sat Oct 18 2008 23:27 PM)
|
|
|
|
#436423 - Sun Oct 19 2008 10:49 AM
[Re: uA_f@tih]
|
Üye

|
o zaman demiycekler heykelini dikecez diye. beni alakadar eden kısım hakan şükürü takımdan attıktan sonra heykelini dekicez diyerek taraftardan tepki almamak için ortaya bi yalan atıyolar. Sonra olayı ağızlarına bile almıyorlar. Yani taraftarla kedi fare oyunu oynuyorlar... bi kere hakan şükür şartlarımızı kabul ederse heykelini dikicez dediler. yani neydi bunlar ; - Futbol okullarına hakan şükürün adının verilmesi - Güzel bi Jübile yapılması ve futbolu Galatasaray'da bırakması Hakan şükür bunları kabul etseydi Floryaya Metin Oktayın yanına heykeli dikilicekti ama kabul etmedi burda yönetimin yapabiliceği bişi yok şartlarını sundu ama hakan futbola devam kararı aldı. bir insan heykeli dikilecek kadar hizmet ettiyse dikilir!!bunda şart koşul olmaz tamamen terbiyesizliktir bu yapılan...
|
|
|
|
|
|
#436451 - Sun Oct 19 2008 14:41 PM
[Re: chelik]
|
Üye

|
Bu heykel mevzusu çok uzatıldı.Söylem maksadını aştı. O söz Hakan'ın futbol'u bırakması ve dolayısıyla takımı ve kendini yıpratmaması için verilmiş bir vaat,bir teşvikti. Ancak doyumsuz kralımız hersene olduğu gibi bu sene de futbolu bırakamadı ve ortalık karıştı. İşin ilginci geçen sene de bu sene son senem bırakıyorum demişti.Onun için de bir yıllık sözleşme yapılmıştı. Sonra rekor falan kırıp şampiyon da olunca tadı damağında kaldı ve yine hırs yaptı. Halbuki en tatlı yerinde bıraksa gerçekten heykeli dikilebilirdi. Ancak o herzaman olduğu gibi yine polemikleri,uzlaşmazlığı ve eşşeği yokuşa sürmeyi tercih etti. Her hafta gazetelerde kararımı açıklayacağım beyanatları verdi. Ne hikmetse hala o kararını açıklayamadı.Her zaman heryerde söylerim O benim gördüğüm en büyük Türk futbolcusudur.Ancak O hiçbir zaman bununla yetinmek istemedi. Çok doğru söylemişsin. Her hafta gazetelerde polemik. hakan bırakıyormu, bıraktımı, amerikayamı gidecek, katardanmı teklif aldı,hakan şöyle dedi böyle dedi. Bu adam takımdaykende hep polemik konusu olmak için elinden geleni yaptı. Niye bu hırs anlayabilmiş değilim.
|
|
|
|
|
|
#443729 - Thu Dec 18 2008 00:35 AM
[Re: FrancescoTotti]
|
Yek35
Üye

|
Eski bir topic olsa da konu doğrudan eski başkan Canaydın'la alakalı olduğu için buraya yazılması gerektiğini düşündüm. Bilindiği gibi Başkan Canaydın artık köşesine çekildi.Sebebi ise yaşadığı ciddi sağlık problemleri ve gelen haberlere göre Başkan Canaydın'ın sağlık durumu kritik bir aşamadaymış,erken teşhis sayesinde çok tehlikeli olabilecek ve genelde çok geç belirti gösteren pankreasındaki bir oluşum zor bir ameliyatla geçen sene alınmıştı .Ancak Başkan Canaydın o ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda kaldı.Düzenli tedaviye devam etsede simde de karaciğerinde bir ufak tümör olduğu biliniyor. Özhan Başkan geçen hafta sevdiği dostlarından oluşan 200'e yakın kişiye (yorumlandığı üzere bir veda yemeği) bir yemek verdi.Uzun süre konuşma yapmış ve dostlarını duygulandırmış,herkese teşekkür etmiş vs.. Ve son olarak... Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti
15 Kasım 2008 Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti.
Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın, ziyaretten sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın daveti üzerine Botanik Park İskender Konağı'na giderek İskender Kebabı yediler. Yemeğe, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Bursaspor eski başkanlarından Cavit Çağlar da katıldı. Canaydın, özel bir odada insülin iğnesi yaptırdıktan sonra yemeğe katıldı. Yıldırım ve Canaydın, görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar.Bilindiği üzere Başkan Canaydın 4-0'lık maçta kendisine samimi davranmadığı için Aziz Yıldırım'a çok kırgın olduğunu açıklamıştı.Aziz Yıldırım kulüpler birliiği başkanı olan Canaydın'ın olduğu hiçbir toplantıyada katılmamıştı. Dolayısıyla ikili çok uzun süredir görüşmüyordu.Aziz Yıldırım sırt çevirdiği Canaydın'ı sağlık problemleri yaşadığı bir dönemde kalkıp Bursa'ya giderek ziyaret ediyorsa bu durum başkan Canaydın'ın durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koyar. Tüm taraftarların dikkatine... Durum herkesin zannettiğinden daha ciddi sanırım... İyi veya kötü sonuçta bir Galatasaray Başkanı idi taraftar olarak gereken vefayı gösteremedik her ne kadar kendi tabiriyle bir semt adı olmuş olsada..
|
|
|
|
#445106 - Sat Jan 03 2009 12:37 PM
|
|
Ben Adnan Polat a 2.başkan lığı daha çok yakıştırırdım. Okullu olmak ya da o koltuğu taşıyamamakla alakalı değil ; başkan oldugundan beri futbolculara karşı sert duruşu ve açıklamaları hoşuma gitmiyor.Anlaşılan belirli koltuklarda oturan insanlar ciddiyet adına içlerindeki gülümseyen taraftan vazgecmek durumunda kalıyorlar. Teknik direktor Hagi yi de tanıyamamıştık hatırlarsanız.
Ayrıca şu an Adnan Polatın daha önce yaptığı işi yapabilen birisi klüpte malesef yok. Adı var ama sanı yok. Hıncal Uluç bazen çıkıp birşeyler söylüyor biliyorsunuz hepimiz kızıyoruz kendisine. Ama içlerinde doğru noktalar da var. İnsafı biraz eksik o kadar. Benim isteklerimi sıralamak istiyorum.
1. Seyrantepe de grev vs.. haberleri duymak istemiyorum daha fazla 2. Skippe ile ilgili kovuldu, gidiyor haberleri gormek istemiyorum 3. Dünya klüpleriyle arasıra AliSamiYen de özel maçlar düzenlensin 4. Dünya gündeminde GS daha fazla olsun istiyorum 5. Formula daki sponsorluğumuzu kutluyorum gurur duyuyorum ve başka organizasyonlarda da sponsor olmalıyız 6. Ribery nin gidişi onun kötü niyeti desek de sonuçta hukuki olarak haklıysak bunu savunabilecek yetenekte klüp avukatları istiyorum. 7. İşinde 1 numara klüp doktorları istiyorum 8. Çok sert acıklamalarda bulunmanızı yadırgıyorum 9. FB muhattap alınmasın istiyorum. 10. Baros ve Kewell transferleri için sizi tebrik ediyorum. 11. Hakemlere en cok sahip çıkan klüp GS olsun istiyorum itiraz etmesin futbolcularımız sahada. Centilmence oynasınlar istiyorum. 12. Kaptanlık konusu ciddi bir konudur ve GSın kaptanları hep büyük isimler olmuştur. Bu gelenek devam etsin istiyorum ve Ayhandan kaptan olmayacağını düşünüyorum.Futbolu değil kişiliği buna sebep. Her türlü taşın altından çıkan bir kaptan GS a yakışmıyor.Eğer Linderoth geldiğinden beri oynuyor olsaydı Ayhan muhtemelen bugun GSda olmayacaktı.
Tüm GS camiasına güzel bir 2009 diliyorum..başarılar bizim olsun
|
|
|
|
|
|
#445227 - Tue Jan 06 2009 17:31 PM
|
Üye

Yer: New York
|
Eski bir topic olsa da konu doğrudan eski başkan Canaydın'la alakalı olduğu için buraya yazılması gerektiğini düşündüm. Bilindiği gibi Başkan Canaydın artık köşesine çekildi.Sebebi ise yaşadığı ciddi sağlık problemleri ve gelen haberlere göre Başkan Canaydın'ın sağlık durumu kritik bir aşamadaymış,erken teşhis sayesinde çok tehlikeli olabilecek ve genelde çok geç belirti gösteren pankreasındaki bir oluşum zor bir ameliyatla geçen sene alınmıştı .Ancak Başkan Canaydın o ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda kaldı.Düzenli tedaviye devam etsede simde de karaciğerinde bir ufak tümör olduğu biliniyor. Özhan Başkan geçen hafta sevdiği dostlarından oluşan 200'e yakın kişiye (yorumlandığı üzere bir veda yemeği) bir yemek verdi.Uzun süre konuşma yapmış ve dostlarını duygulandırmış,herkese teşekkür etmiş vs.. Ve son olarak... Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti
15 Kasım 2008 Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti.
Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın, ziyaretten sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın daveti üzerine Botanik Park İskender Konağı'na giderek İskender Kebabı yediler. Yemeğe, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Bursaspor eski başkanlarından Cavit Çağlar da katıldı. Canaydın, özel bir odada insülin iğnesi yaptırdıktan sonra yemeğe katıldı. Yıldırım ve Canaydın, görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar.Bilindiği üzere Başkan Canaydın 4-0'lık maçta kendisine samimi davranmadığı için Aziz Yıldırım'a çok kırgın olduğunu açıklamıştı.Aziz Yıldırım kulüpler birliiği başkanı olan Canaydın'ın olduğu hiçbir toplantıyada katılmamıştı. Dolayısıyla ikili çok uzun süredir görüşmüyordu.Aziz Yıldırım sırt çevirdiği Canaydın'ı sağlık problemleri yaşadığı bir dönemde kalkıp Bursa'ya giderek ziyaret ediyorsa bu durum başkan Canaydın'ın durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koyar. Tüm taraftarların dikkatine... Durum herkesin zannettiğinden daha ciddi sanırım... İyi veya kötü sonuçta bir Galatasaray Başkanı idi taraftar olarak gereken vefayı gösteremedik her ne kadar kendi tabiriyle bir semt adı olmuş olsada.. Canaydin gunahi ile sevabi ile iyi bir baskandi bence. Galatasaray'in en onemli ozelligi olan "edep ve terbiye"nin ornegi idi. Cok kizdigimiz donemler de oldu kendisine ama artik bunlardan bahsetmenin anlami yok. Bu gun hepimizin hasretle bekledigi Aslantepe projesini hayata geciren de Ozhan Canaydin'dir. Yillar sonra bile adi hep anilacak baskanin...
|
|
|
|
|
|
#448753 - Wed Feb 25 2009 13:10 PM
|
Yeni üye
Yer: Kayseri
|
Keşke daha önce davranıp da kaliteli takımın başına sezon başında kaliteli bi hoca bulsaydı ama şu anda hatanın neresinden dönülse kardır. Umarım Bülent Hoca ile inşallah yeni ve daha büyük başarılara imza atarız.
|
|
|
|
#449416 - Mon Mar 02 2009 10:23 AM
[Re: romeo]
|
Üye

|
al sen sanki medyaya inanarak yazmamıs mısın ????
ben gercekleri yazdım gönderilen yardımcıları gercek,
kalli gercegi zaten ortada..
adnan polat ın en kısa yoldan çözüm olabilecek teknik direktörü gönderip sempati kazanması da ortadaki en büyük gercek... adamın umrunda mı peki bu? Yine istedigi kadroyu çıkarttı 5 yedirtti 4 yedirtti.Skibbe nin derdi yardımcıları değil kontratıydı.Bu arada geçenlerde çok güzel bir yorumu var Gürcan Bilgiç'in. Eğer Bordeaux maçında Skibbe kenarda olsaydı 11.sn de yenilen o golden sonra tepkisi ne olurdu diye.Skibbe orada olsaydı golden sonra arkasını döner taraftara elini açar ben ne yapayım şeklinde ellerini açar ve oyuncuya sitem ederdi.Bence sadece bu tutumun değişmesi için bile teknik direktör değişebilr. Ayrıca basından kastın Adnan Polat'ın basın toplantısıysa evet basından alıorm haberi 
Tarafından düzenlendi brkisilak (Mon Mar 02 2009 10:26 AM)
|
|
|
|
|
|
#449438 - Mon Mar 02 2009 16:27 PM
[Re: brkisilak]
|
Müdavim

|
Hiç bir Galatasaray teknik direktörü rahat rahat görev yapamadı bu kulüpte,tarihimizin en önemli başarılarını bize yaşatan Fatih Terim bile ne kadar baskı altında dönemler geçirmişti.Gerets ve Skibbe de açıklamalarında bunu belirttiler,kendi hayatlarımızda çok başarılı olmadığımız halde teknik direktörülerden yüzde yüz başarı bekliyoruz,sanırım biraz haksızlık yapıyoruz,camianın bu konuda kendini sorgulama zamanı gelmiştir,yoksa 2 ileri 1 geri devam edecek Galatasaray'ın durumu. Çoğu teknik direktörün başarılı olacaksın yoksa gidersin baskısı altında oldugu dogru.Fatih Terim de bu baskı altında kaldı ama Fatih Terim'in otoriterligi ve görevinde yalnız olması bence o başarıyı getiren önemli etkenlerdendi. Otoriterliği değil Faruk Süren yönetiminin desteğiydi Terim'i görevde tutan,ilk sezonu bile bitiremezdi Terim yoksa,tepkiler o denli büyüktü.Hele de bugün kendini yorumcu zanneden Hıncal Terim'in en büyük düşmanıydı.
|
|
|
|
#450013 - Thu Mar 12 2009 03:46 AM
[Re: gambitxx]
|
Yer: eskişehir
|
başkanların içinde en karizmatik olanı adnan başkan türkiyeye uefa kupasını getirecek tek başkan
|
|
|
|
|
|
#450486 - Sun Mar 15 2009 13:21 PM
[Re: suskun]
|
|
bencede cok bilincli baskan hem parayonden hem futbol dan
|
|
|
|
|
|
#450496 - Sun Mar 15 2009 14:45 PM
[Re: vedatgs]
|
Yer: Bursa
|
çok karizmatik ve galatasaray'a uygun bir adam şu para konusuda çözülsün rahata çıkarız
|
|
|
|
|
|
#451627 - Mon Mar 23 2009 14:16 PM
[Re: freestyler]
|
Yeni üye
Yer: Kayseri
|
Eğer 3 hafta sonra "Skibbe kalsaydı keşke" diyorsak çok yazık... Bu kadroyla bu hale gelebildik ya, helal olsun bize. Herkes beceremez bunu. Geçen yılki takım nerde, bu yılki biz nerde.. Bazen keşke "Kadro değişmeseydi, yine 11 Türk oynasaydık, yıldızlarımız olmasaydı, son haftaları hocasız oynasaydık da bu hale düşmeseydik." diyorum.
|
|
|
|
#452407 - Sun Mar 29 2009 23:30 PM
[Re: UMUT 88]
|
|
Adnan polatın en büyük hatası td seçimleridir.Oda bunun farkında bence.Seneye çok iyi bir td getireceğini zannediyorum.Eğer öyle olmazsa zaten başkanlık koltuğunda fazla kalamaz. Seneye çok iyi bir td geleceğine bende inanıyorum ve umarım bu hoca Lucescu olur.
|
|
|
|
|
|
#453603 - Mon Apr 13 2009 21:16 PM
[Re: suskun]
|
Yeni üye

Yer: ıstanbul
|
YA SİZE PES YA.. -önce hakemlerde bulduk suçu, -sonra sakatlıkları bahane ettik, -sonra SKİBBEyi kovduk, şimdide yönetime mi döndünüz?.. çok güzel..
dönünde futbolculara bakın 3oyuncumuz dışında kim mücadele ediyor.. yönetim HAKLI mı HAYIR.. yönetimin 2BÜYÜK HATASI VAR..
daha önce de söylediğim gibi; -sezon başında SKİBBEyi takımın başına getirmesi -sezonun ortasında SKİBBEyi göndermesi.
bu saatten sonra yönetim ARSEN WENGERi, LUCEyi,MORİNHOyu, GERETSi mi getirecekti.. bu aşamada gelen td ancak bu kadar olur.. başkanın en büyük hatası kimsenin sevmediği (futbolcular dahil) adnan sezgini, futbolun patronu yapması . her kaybedilen puandan sonra (2. yarı) hakem ve federasyonu suçlaması. takım içindeki sorunu çözeceği yerde suçu hep dışarda araması ve buna benzer , daha bi sürü neden saya bilirim ...
|
|
|
|
|
|
#453695 - Tue Apr 14 2009 20:33 PM
[Re: papaz1905]
|
Bodom Beach Terror
Üye
|
Geldiğinde umutluydum. Artık hiçbir umudum kalmadı.
Neden bir başkan alınan başarısızlıklarda klüp içerisindeki olumsuzları bulmadan çevreye saldırır. Bu takımda belli problemlerin olduğu çok açık...
Galatasaray AŞ'nin yarattığı zarar, Adnan Sezgin problemi, TD seçimleri, yanlış transfer politikası...
SAYIN POLAT SEZON BAŞINDAN BERİ BU KONULARIN HİÇ BİRİNDE YETERLİ ÇABA ORAYA KOYMADI. KOYAR GİBİ GÖSTERDİ...
Tutturmuş bir Goldman-Sachs diye. Yav para bulmak bu kadar zor mu? Forbes diyor ki Galatasaray Türkiye içerisinde yatırım yapılabilecek en güvenilir markalardan biri diye. O zaman ya Forbes yalan söylüyor ya da Başkan üç yere sorduktan sonra "Kredi yok" diyor. Bakın Manchester United'a. 1 Milyar Euro Banka borçları var. Ama hala Virgin Air adamlara özel uçak tahsis ediyor. Tamam başarılılar ama 3 sene öncesine kadar Manchester Avrupa'da bu kadara başarılı değildi...
Adnan Sezgin. Galatasaray'ı sömüren başka bir kene. Abdülrahim Albayrak'tan bu yana sevgi ile o işi yapan birini görmedim. Sn. Albayrak da çok deneyimli sayılmazdı. Profesyonel klüpler profesyonel düşünür. Maden Türkiye'de bu işi yapacak adam yok o durumda git Avrupa'dan deneyimli bir ekip ya da kişi getir. Mesela Hamburg'un futbol şube sorumlusunu yakından tanıyoruz. Eşi bir Türk. Hamburg'un ekonomik kalkınmasında önemli pay sahibi. Biz ise Adnan Sezgin ile eldeki avuçtakini kaybediyoruz...
TD seçimleri zaten rezalet ötesi. Skibbe'ye şans vermedi ve ondan daha kötü olan, ona olan tüm inancımı kaybettiren, Skibbe'ın bıraktığı mirası yiyen Bülent Korkmaz'ı getirdi. Türkiye garip ülke. Çok antrenör öğütmüştür. Ne sabır var, ne saygı. Neden bu takımın başına Van Gaal getirilmez. "Efendim, gelmez bize" "Yok canım" denesin kimse. İstediği parayı ver, istediği tazminatları sözleşmeye ekle gelsin. Tabii yağma yapmasına izin verme ama bir yerlerin yemiyor değil mi takımın kontrolünü ona bırakacağım diye. Türkiye'de futbol bu yüzden arpa boyu yol almıyor....
Bu takımda transferleri artık yöneticilerin değil, antrenörlerin yapması gerekli. Yönetici mi bu takımı kurup sahaya çıkartan. İşte Fenerbahçe'nin hali ortada. Bırakın transferi yeni hoca yapsın. Siz olabilirliğini ortaya koyun ama kafanızdan adam seçip hocaya "Hocam, bunlar opsiyonlar. Bunlardan birini transfer etme hakkın var" dersen o transferden takıma bir b*k olmaz...
AŞ ARTIK BAZI ŞEYLERİ POLAT. EĞER AŞAMIYORSAN BU KONUYU DAHA İYİ BİLENLERE BIRAK...
|
|
|
|
|
|
#455009 - Fri May 01 2009 23:35 PM
[Re: İskender Türk]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
eyyy.....Adnan Polat teknik direktör olarak Van Gaal ya da onun kalitesinde yabancı bir hoca getiremezsen arkana bile bakmadan çek git bu klüpte senin yerin yok ZATEN TAKIM SENİN YÜZÜNDEN ANTİPATİK OLDU.. taraftar enayi değil senin palavralarına kansın başarısızlığı başkalarını suçlayarak örtme...
|
|
|
|
#455311 - Tue May 05 2009 15:42 PM
|
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
|
Özellikle her yanlışını TFF'ye satmaya çalışması bir GALATASARAY başkanı için yapılacak en büyük ayıptır ortada bi şey de yok... gol attıkta golümüzü mü vermediler Arkadaslar bende üzgünüm, bende hepinizden cok sinirliyim...hele Almanyadan Istanbula Mac izlemeye giden birisi olarak... Zaman Vurup Kirma Zamani degildir...Vurup Kirmayla Basari gelseydi, Besiktas Sampiyonlar Ligini alirdi, Fener Uefa Kupasini... Zaman Birlik Beraberlik Zamani!Ne olursa olsun Baskanini sevmesekde,Antrönörünü Sevmesekte, ARMASINA,RENKLERiNE ASIGIZ...BU YETER... "BASARILAR GELiR GECER ASALETiN BiZE YETER" diye bosunami Bagirdik onca Mac... Bazilariniz beni Yönetimden biri sansada...  14 Sene Sampiyonluk Özlemi cekip,arkasinda duranlar Taraftarsa...biz neyiz diye bazen düsünmüyor degilim... Her Yilda Sampiyon olacak degilizya...tabidirki hepimiz isteriz Ömür Boyu tuttugumuz Takim Sampiyon olsun, hatta oynadigi bütün Maclari kazansin... Ama olmuyor iste, ben gecen Sene yeni kurulan Takim icin "bu Yil Sampiyon olmasa bile Sampiyonlar Ligine gitsinler" yeter, Seneyede (yani bu Sezon) Avrupada ve Ligde Firtina gibi eser demistim... Acikcasi ben Kadromuzun Sakatliklara ragmen, iyi bir Teknik Adam olsaydi hem Avrupada (UEFA) devam ediyor hemde Lig´de acik ara Lider olmasi gerekiyordu...Tarihde bu kadar az Puan toplayan Büyüklerin arasinda...hayret... Acikcasi...eger Seneyede adam akilli bir Teknik Adam getirilmezse, Skibbe ve Bülent gibi "STAJYER", Kalli gibi "DUVARLARI YIKILMIS" bir Hoca getirilmezsde, eli yüzü düzgün, yani isi azcokda degil, cok iyi bilen (BURASI GALATASARAY) bir Teknik Adam getirilirse bu Takim hicbir Transfer yapilmadan Seneye Sampiyon olur. Bunada Kellemi Koyarim!!! Ne var bizim Kadromuzda... Hagi´den sonra birkez daha "EVLAT" Sevgisine yenik düsüldü ve Sonuclarinada katlaniyoruz... Umarim biranönce bu Sevdadan dönerler... Karakter olarak cok "KLASiK" ve "FATiH TERiM" tarzini hatirlattigi icin sevmesemde, iki Bülenti kiyaslayin, Bülent Uygun ve Bülent Korkmaz... Biri elindeki Anadolu Takimiyla, bence Gaziantepden,Ankaraspordan,Bursadan ve hatta Eskisehirspor´dan Kadro olarak cokta güclü olmayan bir Sivasspor ile istikrari yakalamis... bir digeri ise Bülent "KORKMAZ" 150 Milyon Dolarlik Galatasaray Takiminin basina gecmis,Uefaya gidecek Konumdayken bile Taraftarlarina dahil "GiDEMEZ" duygusu asilamis... o Takimki benim gözümde Kagit üzerinde 2000 Yilindaki Kadrodan daha degerli...AMA KAGIT ÜZERiNDE Söylenecek daha cok söz, haykirilicak cooook Cümleler var ama...olmuyor iste.... Saygilarla
|
|
|
|
|
|
#455343 - Tue May 05 2009 19:05 PM
[Re: DESPO]
|
Müdavim

|
Özellikle her yanlışını TFF'ye satmaya çalışması bir GALATASARAY başkanı için yapılacak en büyük ayıptır ortada bi şey de yok... gol attıkta golümüzü mü vermediler Arkadaslar bende üzgünüm, bende hepinizden cok sinirliyim...hele Almanyadan Istanbula Mac izlemeye giden birisi olarak... Zaman Vurup Kirma Zamani degildir...Vurup Kirmayla Basari gelseydi, Besiktas Sampiyonlar Ligini alirdi, Fener Uefa Kupasini... Zaman Birlik Beraberlik Zamani!Ne olursa olsun Baskanini sevmesekde,Antrönörünü Sevmesekte, ARMASINA,RENKLERiNE ASIGIZ...BU YETER... "BASARILAR GELiR GECER ASALETiN BiZE YETER" diye bosunami Bagirdik onca Mac... Bazilariniz beni Yönetimden biri sansada...  14 Sene Sampiyonluk Özlemi cekip,arkasinda duranlar Taraftarsa...biz neyiz diye bazen düsünmüyor degilim... Her Yilda Sampiyon olacak degilizya...tabidirki hepimiz isteriz Ömür Boyu tuttugumuz Takim Sampiyon olsun, hatta oynadigi bütün Maclari kazansin... Ama olmuyor iste, ben gecen Sene yeni kurulan Takim icin "bu Yil Sampiyon olmasa bile Sampiyonlar Ligine gitsinler" yeter, Seneyede (yani bu Sezon) Avrupada ve Ligde Firtina gibi eser demistim... Acikcasi ben Kadromuzun Sakatliklara ragmen, iyi bir Teknik Adam olsaydi hem Avrupada (UEFA) devam ediyor hemde Lig´de acik ara Lider olmasi gerekiyordu...Tarihde bu kadar az Puan toplayan Büyüklerin arasinda...hayret... Acikcasi...eger Seneyede adam akilli bir Teknik Adam getirilmezse, Skibbe ve Bülent gibi "STAJYER", Kalli gibi "DUVARLARI YIKILMIS" bir Hoca getirilmezsde, eli yüzü düzgün, yani isi azcokda degil, cok iyi bilen (BURASI GALATASARAY) bir Teknik Adam getirilirse bu Takim hicbir Transfer yapilmadan Seneye Sampiyon olur. Bunada Kellemi Koyarim!!! Ne var bizim Kadromuzda... Hagi´den sonra birkez daha "EVLAT" Sevgisine yenik düsüldü ve Sonuclarinada katlaniyoruz... Umarim biranönce bu Sevdadan dönerler... Karakter olarak cok "KLASiK" ve "FATiH TERiM" tarzini hatirlattigi icin sevmesemde, iki Bülenti kiyaslayin, Bülent Uygun ve Bülent Korkmaz... Biri elindeki Anadolu Takimiyla, bence Gaziantepden,Ankaraspordan,Bursadan ve hatta Eskisehirspor´dan Kadro olarak cokta güclü olmayan bir Sivasspor ile istikrari yakalamis... bir digeri ise Bülent "KORKMAZ" 150 Milyon Dolarlik Galatasaray Takiminin basina gecmis,Uefaya gidecek Konumdayken bile Taraftarlarina dahil "GiDEMEZ" duygusu asilamis... o Takimki benim gözümde Kagit üzerinde 2000 Yilindaki Kadrodan daha degerli...AMA KAGIT ÜZERiNDE Söylenecek daha cok söz, haykirilicak cooook Cümleler var ama...olmuyor iste.... Saygilarla çok güzel yazmışsın renkdaş. sen GALATASARAYa td alıyorsun oturup iyice düşüneceksin.. elindeki kadro tsl deki en iyi kadro ama senin 1 futbolcunun edeceği para ile kurulan bi takımdan 5 yiyorsan ligi bırak çek git. aldığın teknik drektörü sezon ortası başarısız diye göndermek için almayacaksın. madem tecrübesiz diye gönderiyorsun o zaman TECRÜBELİ bi td alacaksın ki gönderdiğine değsin. yönetimin hataları oldu evet, hata hatayla örtülmeye çalışıldı iyice yerin dibine battık.. bizim için ii bi ders olacak bu. artık herşeyi düşünüp öyle hareket edeceksin yapamıyorsan da zorlama bırak git.. kimsenin GALATASARAyı bu hale getirmeye hakkı yok.. kimsenin bu taraftara böyle eziyet, acı çektirmeye hakkı yok.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ.. ADNAN POLATın da şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.. çok takdir ettiğim biriydi hala da öyle ama artık bazı şeyleri görüp GALATASARAYın menfaatlerini düşünmeli, yapamıyorsan çekilmelisin. aslında yönetime de yüklenmek istemiyorum. KOCAELİ maçından sonra "SKİBBE İSTİFAA, SKİBBE İSTİFA" diye bağıran belki de bu sonu hazırlayan biziz.. SKİBBE göndermeseydi aynı durumda olsaydık yönetime alınacak tavrı düşünemiyorum. biz SKİBBE gidince herşey çok ii olacak diye şartladığımız için istifasını istedik, ama kimin geleceğini düşünmedik.. sezon ortasında kimse yönetimden kalkıpta çok çok başarılı bi td getirmesini beklememeliydi, sahip çıkacaktık ama olmadı.. en büyük hataları da SKİBBEyi göreve getirmeleri oldu.. BU SENE BÖYLE. HERKES YAPTIĞININ BEDELİNİ ÖDER.. BİZDE HATAMIZIN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ.. UMARIM SENEYE HERŞEY DAHA İYİ OLUR..
|
|
|
|
|
|
#464189 - Mon Aug 17 2009 18:45 PM
|
|
ABİ NE OLUR BENİ ŞU TAKIMIN PAF LİGİNE ALSINLAR YETKİLİLERE SESLENİYORUM ARTIK YAZMAKTAN YORULDUM GÜCÜM BİTMEK ÜZERE YARDIM EDİN SAVUNMA OYUNCUSUYUM BURSALIYIM BURSA DA OTURUYORUM GEREKİRSE GELİR İSTANBULDA DIŞARIDA KALIRIM YETERKİ ALSINLAR TEL BU BENİM:541 441 95 35 EV:0224 441 57 58 MÜMİN
|
|
|
|
|
|
#468910 - Sat Nov 21 2009 05:52 AM
|
|
Adnan Polat tam Galatasaray'ın aradığı bir başkandır.
Özcan Canaydın çok iyi bir insandır fakat takımın resmen canını okudu.Onun yönetiminde okadar yara aldıki takim.Yaraları yeni yeni sarmaya başladıkç
Adnan Polat güçlü ve cesur bir kişiliğe sahiptir. Fbli A. Yıldırım ve aaynı zihniyetteki adamları binbir oyunla takımımıza zarar vermeye kalkıyor. Transfer yaparken teklif sunduğumuz adamalra teklif göndrereek fiyat yükseltmeye , Tribünlere hareket çeken kadınlar gibi provakasyoncular tutarak vs konuda bizi yıpratmaya çalışıyor ama Adnan Polat karşılarında okadar güçloü duruyor ki her seferinde kendi kazdıkları çamurlu suda boğuluyorlar.
Canaydın döneminde bu tür yıpratma politikalarında çok zarar gördük.Ama artık Adnan Polat sayesinde bu durumdan kurtulduk.
Adnan poaltı eleştirebileceğim tek nokta ise Arda Turan ' a kaptanlığı vermesi konusunda olacaktır.
22 yaşında birisi takımın kaptanı olamaz.Kaptan takımın en iyi oyuncusu değil takımın abisi takımı yöneten sorunları dinleyen kişilerden olmalıdır.
Ayrıca başkanımızın Apdulrahim Albayrağı yönetime almasını diliyorum.
Tarafından düzenlendi Gd87 (Sat Nov 21 2009 05:53 AM)
|
|
|
|
|
|
#469689 - Tue Dec 08 2009 19:45 PM
[Re: al_bundy]
|
Müdavim

|
Adnan Polat taraftar sadece para kaynağı olarak gören düşüncesizin tekidir onun Galatasaray başkanı olmasından utanç duyuyorum valla renkdas yillar sonra herhalde gurur duyulacak tek baskan su anda adnan polat... ayrica her kulup icin taraftar para kaynagidir... bu bir gercek.. eger sen bilet almazsan, lisansli urun almazsan, sen yeterli ilgiyi gostermezsen takimina o oranda sponsor olayin degisiklik gosterir.... anliyacagin kulub para kazanmasi taraftarla dogru orantili, ondan dolayi buyuk kulupler buyuk paralar kazanir... yani taraftarin para kaynagi olarak gorulmesi cokta buyutulecek bir olay deil... Kimse kusura bakmasın ama rezalet skandallarda Polat döneminde yapıldı ve taraftarın stada gelmesini engellemek için her türlü önlem almanın ne faydası olur anlamıyorum örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından
|
|
|
|
|
|
#469699 - Wed Dec 09 2009 03:50 AM
[Re: Raist]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından Ya arkadaşlar daha öncede söyledim yanlış hatırlamıosam.GsBonus kartı olmayan maça giremicek diye bi olay yok.Kartı olanlar öncelik sahibi olucak sadece.Tabi sen o yüzden maça gitme olasılığım olmıcak diyosan... f5 de ayni olayi yapti... f5 karta oncelik taniyorlar... ve bu kart olayindan inanilmaz iyi gelir elde ediyorlar... bence kulube para kazandiracak hersey benden onay var.. sonucta bu kulup para kazanamazsa, baros, kewell veya elano gibi yildizlarin yerine yine petreler bratular takimi doldurur...
|
|
|
|
#469708 - Wed Dec 09 2009 14:09 PM
[Re: Raist]
|
Müdavim

|
örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından Ya arkadaşlar daha öncede söyledim yanlış hatırlamıosam.GsBonus kartı olmayan maça giremicek diye bi olay yok.Kartı olanlar öncelik sahibi olucak sadece.Tabi sen o yüzden maça gitme olasılığım olmıcak diyosan... Ben böyle bir şey duymuştum ve çok sinirlenmiştim ama senin bu konuda daha bilgili olmalısın ama yine de bu para işini çok abarttıklarını düşünüyorum FB ve BJK neden kanallarını paralı yapmıyorlar çok mu paralılar? hayır değiller hatta BJK'nın sadece kendi başkanına bile bir sürü borcu var
|
|
|
|
|
|
#469795 - Sat Dec 12 2009 07:58 AM
[Re: Scarface]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından Ya arkadaşlar daha öncede söyledim yanlış hatırlamıosam.GsBonus kartı olmayan maça giremicek diye bi olay yok.Kartı olanlar öncelik sahibi olucak sadece.Tabi sen o yüzden maça gitme olasılığım olmıcak diyosan... Ben böyle bir şey duymuştum ve çok sinirlenmiştim ama senin bu konuda daha bilgili olmalısın ama yine de bu para işini çok abarttıklarını düşünüyorum FB ve BJK neden kanallarını paralı yapmıyorlar çok mu paralılar? hayır değiller hatta BJK'nın sadece kendi başkanına bile bir sürü borcu var renkdas sana sadece bi soru??? basari istiyormusun??? muhtemelen her renkdas gibi cevabin evet olacak... o zaman bu kulubun paraya ihtiyaci var basari icin... elano keita vs. gibi adamlar bedavaya gelmiyorlar...
|
|
|
|
#470227 - Sat Jan 02 2010 09:12 AM
|
Müdavim

|
Bonus Card ile Galatasaraylı olmanın ayrıcalıklarını yaşayın! Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası iç saha maçlarında biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkına sahip olursunuz. Turk Telekom Arena'da Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın oynayacağı resmi maçlar için GS Bonus sahibi olarak stada sadece siz giriş yapabilir, stad içerisinde sizi bekleyen bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz. GS Storelarda sadece size özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Çekiliş sonucunda Galatasaray Profesyonel Futbol Takım oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılabilirsiniz. Galatasaray Profesyonel Futbol takımının deplasmanda oynayacağı resmi maçlara takım ile beraber gidebilme imkanına sahip olabilirsiniz. GSMobile ve GSTV kampanyalarından öncelikli ve indirimli faydalanabilirsiniz. Galatasaray Dergisine indirimli abone olabilirsiniz. Kaynak: http://www.garanti.com.tr/kredi_kartlari/bonus_card/bonus_gs.html
|
|
|
|
|
|
#470334 - Mon Jan 11 2010 17:48 PM
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#471440 - Tue Feb 09 2010 14:15 PM
|
|
Başkan Adnan Polat KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu'na Plaket Verdi
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'le birlikte burada yapılması planlanan kamp tesisi için incelemelerde bulundu. Başkan Polat, Girne ve Gazimağusa'da, KKTC hükümeti tarafından da desteklenen tesis için önerilen arazileri gezdi. Adnan Polat dün akşam KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu ve bakanlarla bir araya geldi. Başbakan Eroğlu, Galatasaray'ın yatırımlarından büyük onur duyacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini belirtti. Eroğlu, ''Umarım FIFA bize uyguladığı spor ambargosu ayıbından vazgeçer. Galatasaray'ın yatırımları da bir mesaj olur'' dedi. Adnan Polat ise Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan gençlerin de spor yapma hakkının olduğunu vurgulayarak''Bütün dünyaya sporda bir ambargonun ayıp olduğu mesajını da vermek istiyoruz'' diye konuştu. Polat, ''Rumların Galatasaray'ın sportif tesisler yapmasından rahatsız olacağını zannetmiyorum. Aksine memnun olurlar. Rumlar da gelsinler spor yapsın' ifadelerini kullandı
Bu cümle çok dikkat çekici acaba Polat'ın Rumların her yaptığımızdan rahatsız olduklarından farkında değil mi acaba? Bir Kıbrıslı olaraktan size Rumların bunu engellemeye çalışacaklarınına dair garanti bile verebilirim.
|
|
|
|
|
|
#471929 - Thu Feb 25 2010 13:57 PM
|
|
Gerçekten çok iyi işler yaptı, yapmayada devam edecek...Bravo Adnan başkan, tam gaz devam...
|
|
|
|
|
|
#472212 - Thu Mar 04 2010 11:17 AM
[Re: UmuT71]
|
Yeni üye
Yer: İstanbul/Türkiye
|
en az 2 dönem daha o koltukta oturması gerek Adnan başkanın.
|
|
|
|
#472258 - Sun Mar 07 2010 20:12 PM
|
Yeni üye
Yer: İstanbul/Türkiye
|
şimdi Faruk Süren söylentileri de çıkarılıyo.bütün bunların bilinçli yapıldığını düşünüyorum.Galatasaray'ın 10 yıldır gördüğü en vizyonlu yönetimle GS Mobile,GS Bonus,Aslantepe,transferler gibi bütün konularda alnının akıyla hareket eden bi yönetimi ve liderini neden tartışırlar,cevap çok basit: Yükselişimizden korkuyolar.Çünkü bugüne kadar süregelen kültürümüz ve tecrübemizle ayağa bir kez kalktığımzda bir daha yıkılmicağmızı biliyolar ama artık emekleme dönemi de bitti,hafif yürümeye başladık.Yeni stadın da açılmasıyla koşmaya başlicağmzdan hiç şüphem yok.Adnan Polat,Haldun Üstünel,Ali Haşhaş,Işın Çelebi gibi isimlerden oluşan yönetim o koltuklarda oturmaya devam etmelidir
|
|
|
|
#473796 - Sun May 09 2010 04:21 AM
|
Die For You
Yeni üye
|
Adnan Başkan Aziz Yıldırım kadar olamıyorsun yaa.. ben ona yanarım. Medya gücün yok tamam anladım, hakem kurulları ve federasyon zaten fenerli o da tamam zaten bir kavga ettin 2 dakikada barışırsan GS'yi böyle ezerler işte ama her şey bir yana Futbolculardan hesap bile sormaktan acizsin!!!! Elin Fenerinin başkanı "size milyonlarca euro ödüyorum çıkıp adam gibi oynayın" diyor fakat sen oyunculara tek kelime etmiyorsun... onlarda alemlere akar ta bi patron hööttt.. demezsee...
|
|
|
|
#473861 - Wed May 12 2010 03:59 AM
[Re: branege]
|
Üye

|
Adnan Başkan Aziz Yıldırım kadar olamıyorsun yaa.. ben ona yanarım. Medya gücün yok tamam anladım, hakem kurulları ve federasyon zaten fenerli o da tamam zaten bir kavga ettin 2 dakikada barışırsan GS'yi böyle ezerler işte ama her şey bir yana Futbolculardan hesap bile sormaktan acizsin!!!! Elin Fenerinin başkanı "size milyonlarca euro ödüyorum çıkıp adam gibi oynayın" diyor fakat sen oyunculara tek kelime etmiyorsun... onlarda alemlere akar ta bi patron hööttt.. demezsee... aradaki hoca farkını görmüyorsun herhalde. fb de kim var daum para için başkanın kıçını bile yalar. Bizde kim var rijkard sen şimdi böyle bir hocayı ezip oyuncular ile direk muhatap olursan hocanın hiçbir fonksiyonu kalmaz. Daum bu ezikliği kaldırablir dediğim gibi para konuşur ama rijkard buna taviz vermeyecektir. fb oyuncular da patronun her zaman başkan olduğunu bildikleri için bu garip durumu yadırgamazlar. hesap sorulacak kişi rijkard'tır ki başkan sormuştur oda eldeki kadro yetersiz demiştir ki bence haklıdır takımın ofans hattı süper defans ve ortasaha dökülüyor. Bir zamanların man city si gibiyiz.
|
|
|
|
|
|
#474247 - Tue Jun 15 2010 04:48 AM
[Re: xl_aslan]
|
Die For You
Yeni üye
|
Artık Adnan Polat ve tayfasına güvenim kalmadı hep sorunlar çıkardılar... hele o Adnan Sezgin yok mu?.. bu ne boş bir insandır yaa.. artık oyuncu ayartma devirleri geçti bunun kafa çalışmıyor mu? üstelik herkes fenere karşıyken artık bize karşı olacaklar herkezin futbolcusunu ayartmaya çalışıyoruz.. bu adnanların göbeği bence birlikte kesildi.. Haldun'u yediler.. ben ona yanarım..
Artık gözümden düştün Polat YAŞASIN.. ÜNAL AYSAL..!!!
|
|
|
|
#474293 - Sat Jun 19 2010 09:38 AM
|
|
Kusuruma bakmasınlar ama Adnan Polat ekonomik yönü hariç Özhan Canaydın'ı mumla aratıyor. Özellikle Hürriyet'e yaptığı açıklamalar hiçbir Galatasaray başkanına yakışmıyor. Rijkaard değişecek ne demek? geleceğe yönelik değilde skora yönelik oynayacağız ne demek? Açıklayınız sayın Polat
|
|
|
|
|
|
#475492 - Sun Aug 15 2010 23:22 PM
|
|
Kusuruma bakmasınlar ama Adnan Polat ekonomik yönü hariç Özhan Canaydın'ı mumla aratıyor. Özellikle Hürriyet'e yaptığı açıklamalar hiçbir Galatasaray başkanına yakışmıyor. Rijkaard değişecek ne demek? geleceğe yönelik değilde skora yönelik oynayacağız ne demek? Açıklayınız sayın Polat yok artik yaaa... bunu demeyin bare... ozhan canaydini severdim ama adnan baskan kat kat daya iyi bi baskan... Kusura bakma renktaşım ama Adnan Polat'ın performansı böyle: 2008-2009 sezonunda 5.lik ve 2009-2010 sezonunda 3.lük ne kadar iyi transfer yaptığı ve ne kadar iyi takım kurduğunun açıkça ispatıdır. Polat gelmeden evvel rakipi ısıran, belli bir sistemi olan, büyük markaları (ör: Rijkaard, Baros) olmayan ama mutlaka mücadele eden bir takımdık. Polat döneminden sonra bu özelliklerimizi teker teker kaybettik. Üstünel konusunda ise herkesin kızdığı Hürriyet gazetesinin haberi isabetli çıktı ve sonunda pasifize edildi. Fakat bu isimler önemli değil sonuçta iyi transfer yapabilir ama bu transferlerle bir başarıya ulaşamadıktan sonra bir anlamı yok.
|
|
|
|
|
|
#475598 - Thu Aug 19 2010 23:21 PM
[Re: GS_Tahir]
|
Yeni üye
|
Adnangillerin günleri sayılı bu adamlar üstüneli yedi bitirdi neden cünkü üstünel taraftarın sevgilisi haline gelmişti daha duru bakalm neler olacak bu takımda kıskanc herifler.
|
|
|
|
|
|
#475610 - Fri Aug 20 2010 05:54 AM
[ | | | | |