Webaslan Forum
Page 1 of 15 1 2 3 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#397538 - Sat Mar 22 2008 22:06 PM Başkanımız Adnan Polat *
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Galatasaray Spor Kulübü'nün 33. Başkanı: Adnan Polat

Tüzüğümüzün 25 maddesi ve Yönetim Kurulu’nun 18 Aralık 2007 tarih ve 058 sayılı kararı gereğince, Kulübümüzün SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI bugün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı. Oylama sonucunda Adnan Polat 2148 oyla başkan seçildi. Diğer başkan adayı Nazım Durak 230 oy aldı.

OYLARIN SANDIKLARA GÖRE DAĞILIMI
1. SANDIK
131 Adnan Polat
7 Nazım Durak
6 Beyaz Liste

2.SANDIK
178 Adnan Polat
20 Nazım Durak

3.SANDIK
194 Adnan Polat
21 Nazım Durak

4.SANDIK
161 Adnan Polat
30 Nazım Durak

5.SANDIK
171 Adnan Polat
17 Nazum Durak

6.SANDIK
157 Adnan Polat
25 Nazım Durak

7.SANDIK
155 Adnan Polat
13 Nazık Durak

8.SANDIK
151 Adnan Polat
20 Nazım Durak

9.SANDIK
166 Adnan Polat
16 Nazım Durak

10.SANDIK
201 Adnan Polat
19 Nazım Durak

11.SANDIK
167 Adnan Polat
19 Nazım Durak

12.SANDIK
194 Adnan Polat
2 Nazım Durak

Toplam
2026 Adnan Polat
207 Nazım Durak
6 Beyaz Liste

YENİ YÖNETİM KURULU
Faruk Bil
Mehmet Helvacı
Işın Çelebi
Sinan Kılıç
Haldun Üstünel
Yiğit Şardan
Ali Haşhaş
Mümtaz Tahincioğlu
Murat Yalçındağ
Cemal Özgörkey
Ahmet Dedehayır
Metin Karakaya
Nejat Uygur
Tunca Hazinedaroğlu
Adil Emecan

Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu'nda yer alan isimlerin özgeçmişleri şöyle:

Adnan Polat (7708): Polat Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum’da doğdu. 1971 yılında Işık Lisesi’nden, 1976 yılında New York Long Island Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.

1976 yılında Polat Holding’e bağlı Polat İnşaat Anonim Şirketi’nin şantiyelerinde çalışma hayatına başlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Polat, 1981 yılından itibaren Polat Holding’in Sanayi Grubu’nun yönetimini üstlendi. Polat bu süre içinde Sanayi Grubu’nu uluslararası boyuta getirdi.

1992-1996 yıllarında 4 yıl süre ile Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yapan Adnan Polat, 7 Mart 1997 yılında Tayland Fahri Konsolosluk görevini üstendi.

Adnan Polat, 1999 yılında CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. İki yıl sonra da Serkap (Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Birliği) Başkanlığı’na getirildi. 2002 yılında da Seramik Federasyonu Başkanı seçildi.

Halen bu görevini sürdüren Adnan Polat, 2006 Mart ayında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Polat, TÜSİAD, İKV ve İTO üyesi.

Faruk Bil (5336): 1956 İstanbul’da doğdu. 1975’de Galatasaray Lisesi'ni, 1979’da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, yüksek lisansını University of North Texas’ta yaptı. Stinnes Intercoal Türkiye temsilciliği ve Toplu Konut Kamu Ortaklığı İdaresi'nde başkan danışmanlığı görevinden sonra reklam sektörüne girdi. 1994’te Kangaroo İletişim ve Danışmanlık Reklam ve Pazarlama İletişim AŞ’yi kurdu. Fransızca ve İngilizce bilen Faruk Bil, evli ve bir çocuk babası.

Mehmet Helvacı (5555): 1960 doğumlu olan Mehmet Helvacı Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitirdi. Aynı fakültenin ticaret hukuku ana bilim dalında doktorasını tamamladıktan sonra aynı kürsüde profesörlüğe yükseldi. Evli ve iki çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Helvacı Fransızca ve İngilizce biliyor.

Işın Çelebi (8023): 1950 doğumlu olan Işın Çelebi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliğini bitirdikten sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde aynı alanda yüksek lisans derecesi aldı. Doktorasını ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ekonomi alanında tamamladı. 1975-1982 yılları arasında, Devlet Planlama Teşkilatı İktisadi Planlama Dairesi’nde Uzman ve İmalat Sanayi Grup Başkanı olarak çalışan Çelebi, 1987 yılında İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’ye girdi. 1989-1991 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Para ve Kredi Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 1997-1998 yıllarında ikinci kez Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yürüten Çelebi, 2002 yılında Çelebi Stratejik Danışmanlık AŞ’yi kurdu. İngilizce bilen Çelebi, evli ve üç çocuk babası.

Sinan Kılıç (8283): 1948 doğumlu olan Sinan Kılıç, Ankara Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını gastroentereloji ana bilim dalında tamamlayan Dr. Kılıç, evli ve 2 çocuk babası. Dr. Sinan Kılıç, İngilizce ve Almanca biliyor.

Haldun Üstünel (9313): 1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi’nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi’nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü’nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.

Yiğit Şardan (9798): 1963 doğumlu Yiğit Şardan, ortaöğretimi Galatasaray Lisesi’nde, liseyi ise Robert Kolej’de tamamladı. Ardından İTÜ İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Saatchi & Saatchi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Şardan, iki çocuk babası ve Fransızca, İngilizce biliyor.

Ali Haşhaş (9959): 1953 doğumlu olan Ali Haşhaş İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdi. Emlak, yatırım, inşaat ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren Extensa AŞ’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Ali Haşhaş İngilizce biliyor. Haşhaş, evli ve üç cocuk babası.

Mümtaz Tahincioğlu (10617): 1952'de Mardin'de doğan Mümtaz Tahincioğlu Londra Üniversitesi’ni bitirdi. Mümtaz Tahincioğlu, İngiltere'de "Fomula 4" kursuna katılarak bu sporla tanıştı. Türkiye'ye döndükten sonra 1989'dan itibaren "karting" sporunun gelişmesi için çalıştı. İstanbul'un ikinci Otomobil Spor Kulübü'nü (İMK) kurdu. 1989-1992 yılları arasında 3 kez Türkiye Karting Şampiyonu oldu ve Dünya Karting Şampiyonası'nda da Türkiye'yi ilk kez temsil etti. 1997'de Otomobil Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. Halen TOMSFED’in Başkanı olan Tahincioğlu evli ve 2 çocuk babası. Sanayici olan Tahincioğlu, İngilizce biliyor.

Murat Yalçındağ (10963): 1970 doğumlu olan Murat Yalçındağ lise mezunu. Aile şirketinde görev yapan Yalçındağ, nakliyat sektöründe faaliyet gösteriyor. Murat Yalçındağ İngilizce biliyor.

Cemal Özgörkey (11076): 1959 doğumlu olan Cemal Özgörkey Galatasaray Lisesi’nden 1979 yılında mezun olduktan sonra lisansını ABD Oglethorpe Üniversitesi’nde tamamladı. Halen Etap Endüstri ve Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Özgörkey İngilizce ve Fransızca konuşuyor.

Ahmet Dedehayır (7173): 1963 İstanbul doğumlu olan Ahmet Dedehayır, 1982 yılında İstanbul Özel Alman Lisesi’nden, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1992-1994 yılları arasında ortağı olduğu Tezal Menkul Değerler AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dedehayır, 1994-1996 yılları arasında Med Menkul Değerler AŞ’de Genel Müdürlük görevinde bulundu. Dedehayır 1996 yılından beri bir danışmanlık şirketinde görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Dedehayır, İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.

Metin Karakaya (8754): 1955 doğumlu olan Metin Karakaya lise mezunu. Aile şirketi olan Karakaya Deri’yi yöneten Metin Karakaya İtalyanca ve İngilizce biliyor. Karakaya evli ve 2 çocuk babası.

Nejat Uygur (8844): 1972 doğumlu olan Nejat Uygur yüksek tahlisini ABD Syracuse Üniversitesi’nde tamamladı. Halen, inşaat, turizm, yiyecek, içecek, tarım ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösteren SEL Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Nejat Uygur, İngilizce biliyor.

Tunca Hazinedaroğlu (10627): 1967 yılında Ankara'da doğan Tunca Hazinedaroğlu, orta ve lise öğrenimini Saint-Benoit Lisesi’nde yaptı. Yüksek öğrenimini Viyana Webster Üniversitesi’nde tamamlayan Hazinedaroğlu, bu üniversitesinin İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 1992 yılından bu yana Hazinedaroğlu İnşaat Yönetim kurulu üyesi olan Hazinedaroğlu, 2002-2005 yılları arasında 2 dönem CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003-2005 yılları arasında ise Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. İngilizce, Fransızca ve Almanca bilen Tunca Hazinedaroğlu evli ve iki çocuk babası.

Adil Emecan (11285): 1961 doğumlu olan Adil Emecan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını göğüs hastalıkları ana bilim dalında tamamlayan Adil Emecan evli ve iki çocuk babası. Dr. Emecan İngilizce biliyor.

Tarafından düzenlendi Beyaz (Tue Dec 30 2008 16:02 PM)

#397539 - Sat Mar 22 2008 22:09 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Türk sporuna ve Galatasarayımıza Hayırlı uğurlu olsun...
Adnan Polat desteklediğim biriydi ve hala öyle inşallah başarılı olur ve iyi,geleceğe güvenle bakan bir Galatasaray ın temellerini atar...

#397548 - Sat Mar 22 2008 23:05 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
İlk Gönderen: Renato
Türk sporuna ve Galatasarayımıza Hayırlı uğurlu olsun...
Adnan Polat desteklediğim biriydi ve hala öyle inşallah başarılı olur ve iyi,geleceğe güvenle bakan bir Galatasaray ın temellerini atar...

Insallah Renktas hersey Galatasaray icin yapilmali bu saat'den sonra.

#397550 - Sat Mar 22 2008 23:28 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mr_yozgatli]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
galatasaray camiasına hayırlı olsun...

#397551 - Sat Mar 22 2008 23:30 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mr_yozgatli]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
ilk önce Kalli ve olası yeni teknik direktör hakkında kesin, taraftarları tatmin edici bir açıklama yapmasını beklerken, böyle bir konuşma yapmamış,

futbol şubesine bundan sonra kim bakacak?

sezon sonuna kadar kontrolü kendisi mi tutacak? yoksa tamamen çekilip projelerie mi yönelecek?

hiçbir tatmin edici birşey yok,

iletişim sistemleini geliştireceğiz demiş ama kendisi bir açıklama yapmamış, tv, internet ya da dergiden önce bu çok daha önemli,

bakalım yarın bir açıklama yapacak mı..

Tarafından düzenlendi CENk (Sat Mar 22 2008 23:36 PM)

#397558 - Sat Mar 22 2008 23:54 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: CENk]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
camiamıza hayırlı olsun..nice şampiyonluklara

#397563 - Sun Mar 23 2008 00:16 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
Hades Offline
GERCEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY
Yeni üye
*

galatasarayım adına en hayırlsı neyse o olsun.. icimizde bir burukluk war.. polata karsı abduurahim albayrak olayında dolayı.. listede aburrahim albayrakda olsa tam olcaktı ama.. gecti olan oldu... umarım polat.. galatasarayımız zirveye cıkarır.. ve butun on yargıları bitirir.

#397565 - Sun Mar 23 2008 00:19 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

Canaydın'ın ilk döneminde denirdi.'Adnan polat diye bir kişi var.Adam kulubun başına geçsin bayağı iyi olacak'
Sonra tekrar yönetime geldi.(1994 ten sonra)bu sefer bazıları çekememeye başladı,falan(böyle tanıdım,bilirim ben)
kısaca bu durumda takımın başına gelecek,vizyonu olan ve kulubü bu kötü durumdan çekip çıkaracak potansiyele sahip kişi Adnan Polat'dı.Taraftarlar olarak bizim çoğumuzun desteklediği bir aday ama seçimde 5000üyenin 2000 küsürü Adnan Polat'a oy vermiş yani üyelerde tam birleşme olmadı bu yüzden ilerde Adnan Polat yönetimi yıpranabilir.(belli başarısızlıklarda ...)(Özhan Canaydın'daki abi durumu da yok)

neyse kulubümüz için hayırlı olsun.

#397576 - Sun Mar 23 2008 01:01 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ozabi]
chelik Offline
Müdavim
*

Hayırlı olsun. Bence başkanlığa o yakışırdı. O oldu, hayırlısı oldu. İyi de oldu.

#397579 - Sun Mar 23 2008 01:43 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: chelik]
Beyaz Offline
Müdavim

Zaten belliydi diğer adaya 230 oy çıkmış. Galatasaray ın başkanlıgına daha güçlü isimlern aday olmaması zaten düşündürüsü. Açıkçası açıklamaları ve tutumu ile pek tasvip etmediğim bir kişiydi Polat. umarım Başkanlığın verdiği ağırlıkla daha ağır başlı olur. Galatasaray a hayırlı olsun

#397580 - Sun Mar 23 2008 04:22 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Beyaz]
yeniaslan Offline
Müdavim
**

Yer: g.antep/türkiye
hayırlı olur inşallah

#397581 - Sun Mar 23 2008 09:48 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yeniaslan]
muharrem Offline

Yer: istanbul
Yeni başkanımınz camiamıza hayırlı olsun...

#397584 - Sun Mar 23 2008 10:36 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: muharrem]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
valla desteklediğim tek aday adnan polatdı ve kazandı. adnan polatın avantajı taraftarın büyük çoğunluğunun arkasında olması ve 2000 küsür oyla geldi azımsanacak bir rakam değil buda.
bence galatasarayımız için hayırlısı oldu. haksızlıklarla, özellikle fenerle başa çıkabilcek tek kişiydi bence. ve adam dürüst davrandı en azından.2 sene zor geçecek diyerek. adam en azından her sene 3 dünya yıldızı vaat etmedi. bence çok mantıklı bir insan adnan polat.
forza adnan polat forever....

your nightmare is back again

#397586 - Sun Mar 23 2008 11:40 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
kulunc Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul
Sayın Polat'a sesleniyorum;
Bir taraftar olarak isteklerim var Sayın Başkan. Öncelikle hayırlı olsun Sana ve camiamıza.
Başarı istiyorum başkan;
Başarı için beklemek gerekiyorsa beklenir. Hiçbir başarı kendi kendine gelmez.
Tesisleşme istiyorum başkan;
Altyapıdan gelecek oyuncular lazım, Takımımıza ve Türk sporuna. Rahat bir şekilde maçlarımızı izleyebileceğimiz ortamlar gerekli.
Kenetlenilmesini istiyorum başkan;
Kendi aramızda bile dağılmış durumdayız. Fikir ayrılıkları yaşamaktayız. Bizim bir bütün haline gelmeye ihtiyacımız var.
Duy beni Sayın Başkan...

#397589 - Sun Mar 23 2008 12:26 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: kulunc]
WaNTeD Offline
Yeni üye

arkadaşlar GS tvyi seyrederken hep bir beyaz listeden bahsediyolardı nedir bu beyaz liste tam olarak ne olduğunu bilen var mı? benim anladığım bu beyaz listeyle bazı isimlerin değiştirilebilmesi mümkün oluyormuş sanırım. tam bilgisi olan biri bizleri aydınlatısa sevinirim.

#397590 - Sun Mar 23 2008 12:40 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: WaNTeD]
Sercan1905 Offline
Yeni üye

Şampiyonluğa oynayan bir takımda Kalli ve futbol takımı hakkında şu an için yorum yapmaması bence normal. Galatasaray`ımıza hayırlı olsun Adnan Polat başarılı olacaktır.

#397592 - Sun Mar 23 2008 14:02 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: kulunc]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

İlk Gönderen: kulunc
Sayın Polat'a sesleniyorum;
Bir taraftar olarak isteklerim var Sayın Başkan. Öncelikle hayırlı olsun Sana ve camiamıza.
Başarı istiyorum başkan;
Başarı için beklemek gerekiyorsa beklenir. Hiçbir başarı kendi kendine gelmez.
Tesisleşme istiyorum başkan;
Altyapıdan gelecek oyuncular lazım, Takımımıza ve Türk sporuna. Rahat bir şekilde maçlarımızı izleyebileceğimiz ortamlar gerekli.
Kenetlenilmesini istiyorum başkan;
Kendi aramızda bile dağılmış durumdayız. Fikir ayrılıkları yaşamaktayız. Bizim bir bütün haline gelmeye ihtiyacımız var.
Duy beni Sayın Başkan...

aynen katılıyorum avrupada turnuvalarda dereceler yapan, oyuncularına paf'tayken teklifler gelen bir altyapıyı şimdi 1.ligde bile yer bulamayan oyunculara çevirebildiysek bunu başaran yönetime,teknik kadroya hepsine teşekkürler!!!

kendi menfaatlerinden başka bir şey görmeyen,iş yapanı kıskanıp ona destek değil köstek olan,kulübün taraftarıyla ülkemizin o güzel okulnun mezunları arasında bir fark gören ve resmen galatasaray'ı zümre takımı yapmayı düşünen ve yıllar yılı takım taraftarının artmasına resmen engel olan(yalan mı galatasaray'ın taraftar sayısı uefa ve süper kupa zamanındaki başarılarla feneri yakaladı ve geçti) kişilerin artık kulübü ve kulubün tüm türkiye'nin takımı olduğunu düşünmesi ve görmesi gerekir.

kısacası görüş farklılıklarında bile kenetlenildiği(Atatürk'ün şu sözü de bir tek savaş meydanları için mi geçerlidir:'Hattı müdafa yoktur sattı müdafa vardır.'),kulübün menfaatleri göz önüne alındığı,sınıflaşmanın olmadığı bir galatasaray istiyorum.Atatürk'ün şu sözü de bir tek savaş meydanları için mi geçerlidir:'Hattı müdafa yoktur sattı müdafa vardır.'
Adnan Polatın başkan olduğu bu dönemde bunların esas alınmasını dilerim

#397595 - Sun Mar 23 2008 15:14 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ozabi]
ultraslanpelin Offline
sana canım feda galatasaray

Yer: küçükköy
kesinlikle bende şampiyon olacağımızı düşünüyorum adnan polat ı da çok seviyorum takımımız için en hayırlı işleri yapacağına inanıyorum inşallah u nuttuğumuz o güzel 2000 li yıllara geri döneriz adnan polat ın da görewini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum

#397603 - Sun Mar 23 2008 19:29 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ultraslanpelin]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Aziz Yıldırım'ın çirkefliğine karşılık verebilecek bi adam;
Federsyon karşısında masaya yumruğunu vurabilecek bi adam;
Aktif ve iş yapabilecek bi başkan..
Camiamıza hayırlı,uğurlu ve faydalı olur inşallah..

#397657 - Mon Mar 24 2008 11:29 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
metyus_2005 Offline

baskanımız hayırlı olsun galatasaray baskanına saygı duyuyorum ama basarılı olacagını ınanmıyorum adnan polat ozhan canaydını artacaak bakıp gorcez

#397660 - Mon Mar 24 2008 11:51 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
highfever Offline
Yeni üye

albayrak'a yaptığı saygısızlık polattan beni soğuttu..
Ama yinede ona güvenmekten başka çaremiz yok..
Umarım takımı bulunduğu yerden kurtarır..
Ben bu sene bu gidişlede şampiyon olabileceğimize inanmıyorum, hiç güven veren bu maçı kazanırız dediğim bi futbol oynamıyoruz..
Dilerim yanılırım şansla vs kazanırız...

#397664 - Mon Mar 24 2008 12:07 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
highfever Offline
Yeni üye

kenetlenmek birlik beraberlik sağlamaktan fln bahsedilmiş..
Tamam haklısınız sonuna kadar ama bizim taraftarlarımız bile kenetlenememiş, bir sürü gs forumu var ortalarda..
Bence işe bu forumları birleştirerek başlanabilir..
Yazık diyorum en büyük forum denilen burda 3000 üye yok !!!
Daha büyüğü var da ben mi bilmiyorum ??

#397667 - Mon Mar 24 2008 12:32 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
_dişi_arslan_33 Offline

*

Yer: mersin
ve efsanenin başında yine efsane başkan.... Adnan Polat'ı sonuna kadar destekliyorum. hayırlı uğurlu olsun...

#397671 - Mon Mar 24 2008 13:21 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
merva1905 Offline
Yeni üye

Yer: düzce
valla ne dıyım adnan polatı bende pek sevmıyorum ama umarım galatasarayın lehıne bişeyler yapar ve umarım galatasarayın en iyi yerlerde olmasını sağlar

#397695 - Mon Mar 24 2008 16:18 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: merva1905]
reisbey1967 Offline
efeler diyarından

Yer: Aydın
Aslanımız başkanını buldu, Başta Sayın Adnan POLAT abime ve yönetim kuruluna tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerken, tüm Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim,Mehmet-Fisun AVCU

#397697 - Mon Mar 24 2008 16:23 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: reisbey1967]
tshabalala
Müdavim

hiçbir açıklama hala yok,

bakalım ne zaman konuşacak.

#397700 - Mon Mar 24 2008 16:57 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Mazbatasını alınca konuşur.

#397738 - Mon Mar 24 2008 22:29 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
LazAslan53 Offline

Yer: RİZE
zaten ADNAN POLAT olacagı belliydi... hayırlı olsun inşallah motivasyon açısından kesinlikle başarılı olacagını biliyorum diğer gelişmeleride hep beraber görecegiz.ama bence ALBAYRAK'A sataşmasını yakıştıramadım

#397753 - Tue Mar 25 2008 02:49 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: LazAslan53]
GauchO Offline
Üye
**

bence adnan polat yönetimi açık we net bir şekilde özhan canaydın yönetiminin dewamıdır
bunu adnan öztürkü we abdurrahim albayrağı almamasından anlayabiliriz ama inşallah iyi olur GALATASARAYIMIZ için

#397782 - Tue Mar 25 2008 13:20 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
uA_yeliz Offline
Üye

İlk Gönderen: highfever
albayrak'a yaptığı saygısızlık polattan beni soğuttu..
Ama yinede ona güvenmekten başka çaremiz yok..
Umarım takımı bulunduğu yerden kurtarır..
Ben bu sene bu gidişlede şampiyon olabileceğimize inanmıyorum, hiç güven veren bu maçı kazanırız dediğim bi futbol oynamıyoruz..
Dilerim yanılırım şansla vs kazanırız...

renktaş güzel şeyler yazmışsın bi şeye dikkat çekmek istiyorum dün 6.pas proğ. izleyen varsa ii bilir Abdürrahim Albayrak ın bi radyoya bağlanıp ağladığı ses kaydını yayınladılar...izlerken ben bile kötü oldum. böle gerçek bi gs linin gs ye faydalı olacak birinin yönetimde olmamasına anlam veremiyorum hala.....Bilmem kaç yaşındaki bi adam ağlıyosa gs için bu adam gerçek bi gs lidir kardeşim. yönetimdekilerin hankisi bi Albayrak kadar samimi yada gerçek gs li...
aslında ne kadar konuşsak boşuna ama dün Ahmet Çakar bişi dedi 'Adnan Polat ın Albayrak ı kadroya alamamasının nedeni kıskançlık ' bi düşünürsek başkada açıklaması yok gibi (:

#397785 - Tue Mar 25 2008 13:26 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_yeliz]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

dün Hıncal Uluç ta bazı yöneticilerin istemediğini hatta kro, eskiden minübüs şöförü olması felan gerekçelerler istemediğini söyledi...aslında Adnan Polatın A.Albayrağı istedği hatta A.Albayrağın 10 milyon dolar gibi bi para ile geleceği filan söyleniyodu ama dediği gibi artık kimse bu insanlar bunların A.Albayrağı istememesi üzerine almamış...

artık bu insanlar kimse bunların artık gitmesi lazım bu camiadan....

#397787 - Tue Mar 25 2008 13:28 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_yeliz]
highfever Offline
Yeni üye

Zaten gs hep bu menfaatler yüzünden kaybetti bugüne kadar..Herkes kendi ismini gs nin üstüne yazmaya çalıştı..
Adnan Polatta bence bunu yapmaya çalışıyo..
Dilerim yanılırımda başarılı olur kendiliğinden gelir isminin başarısı aziz yıldırım örneğinde olduğu gibi...

#397788 - Tue Mar 25 2008 13:31 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
highfever Offline
Yeni üye

Ben söyliyim kim olduklarını Kalli yaşındaki kulübun kendilerinin malı olduğunu düşünen Gs Lisei mezunları..
Aman Albayrak iyi bi iş yaparda kulüpun karizması çizilir zannedenler..
Maçlarda heyecanlanmayı kendinlerine yakıştıramayanlar..
Koltuk sevdalıları..
Galatasarayın başarısını ancak kendileri birşeyler yapacaklarsa isteyenler..
Bu takıma yıllar boyu zarar verenler..

#397789 - Tue Mar 25 2008 13:35 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Ben söyliyim kim olduklarını Kalli yaşındaki kulübun kendilerinin malı olduğunu düşünen Gs Lisei mezunları..
Koltuk sevdalıları..

katılıyorum....ve böyle yaptıkları zaman insanları soğutuyolar...sanki kendileri bi üstte tarftar alt tabakada...

#397798 - Tue Mar 25 2008 13:56 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
highfever Offline
Yeni üye

Zaten gs nin elit kesimin fb nin halkın takımı olduğu burdan geliyo..

#397820 - Tue Mar 25 2008 14:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
uA_yeliz Offline
Üye

burda bişeye sonuna kadar katılıyorum gs lisesi mezunları karıştığı sürece bi halt olmaz önce onları devre dışı bırakmak lasım...

#397823 - Tue Mar 25 2008 14:36 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_yeliz]
_dişi_arslan_33 Offline

*

nasıl yapıcaz ki bunu??

#397844 - Tue Mar 25 2008 20:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
uA_yeliz Offline
Üye

İlk Gönderen: _dişi_arslan_33
nasıl yapıcaz ki bunu??

biizm yapabileceğimiz hiç bişi yok arkadaşım .... başkanının düşünmesi lazım şayet adnan polat Albayrak ı onlar yüzünden listesine almadıysa Adnan polat ada güvenmem ben. neden derseniz bi başkan adayı ona buna bakmayıp postasını koyacak kardeşim ben onu bunu bilmem....
sen o adamı ağlatabiliyosan yazıklar olsun derim ben başkada bişi demem bilmem kaç milyon dolarla gelecek adamı sen listeye alma sonrada para yok deyin...
takımın bu huyuna deli oluyorum abi haksızsam söleyin millet yani kullanıp atmak gibi bişi oluyo bu futbolcularada aynı şey yapılıyo bi hagi lucescu neler yaptı ama klup onları nasıl gönderdi.....

#397845 - Tue Mar 25 2008 20:51 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
yakutnejat Offline
Yeni üye

Yer: Balıkesir
Zaten gs nin elit kesimin fb nin halkın takımı olduğu burdan geliyo..
Lütfen daha dikkatli şeyler yazalım arkadaşlar.

#397846 - Tue Mar 25 2008 21:00 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yakutnejat]
XINT Offline
Yeni üye
*

Yer: karagümrük
Arkadaşlar biraz itidalli olabilir miyiz?lise geçekliğini göz ardı edemeyiz,bu kulübün geçmişi 6 asır öncesine Mekteb-i Sultani ye kadar dayanır.haddini bilmeyen bir kesim uğruna liseye küsmek bilinçli bir Galatasaraylı ya yakışmaz.bizim kalbimiz hasta diye söküp atamayız,önemli olan onu tedavi edebilmektir.o kimseler ise zamanı geldiğinde mağrurluklarının bedelini mutlaka bu taraftara ödeyecekler.fener halkın takımı,Galatasaray sosyete takımı diye yazıları burada okumak beni çok üzdü.her takımın her kesimden taraftarı olabilir.evet Galatasaray da bu kesim diğerlerine göre daha fazla olabilir ama elit kavramı göreceli bir durumdur.camiamızda taşların yerine oturması ile herşey dengini bulacaktır.sportif başarısızlıklarda bu tartışmaların çıkması gayet normaldir.önemli olan bir Galatasaray lı gibi düşünebilme;farkımız bu yönde olsun lütfen.

Gheorge Hagi

#397854 - Tue Mar 25 2008 21:23 PM Başkanımız Adnan Polat ve Yönetim Kurulu [Re: highfever]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Koltuk sevdalıları..

Aynı devletin görünmeyen yüzündekiler gibi grin

#397902 - Wed Mar 26 2008 13:16 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: kacarow]
_dişi_arslan_33 Offline

*

arkadaşlar her iyi şeyin içinde mutlaka kötü bir varlık mutlaka olur bunun önüne geçilemez...takıma yıllar boyu zarar veren kişiler neden engellenmedi sorarım size.yönetim yapsın demeyin. taraftar isterse yapar arkadaşım.

#397903 - Wed Mar 26 2008 13:31 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
WaNTeD Offline
Yeni üye

arkadaşlar ne GS lisesi mezunuyum ne de onları koruma gibi bir derdim var. şu dikkati çekti sanki bu gruptaki insanlar kulup adına geçmişte hiçbir şey yapmamış gibi bir hava estiriliyor şu an forumda. unutmayalım ki bu adamlar kulubün temelini atan yıllar yılı ayakta tutan ve hatta takımızı ülkenin en zengin gayrimenkul sahibi yapan insanlar. düşünün Adnan Polat bile rivayı satmayı düşünüyor. peki sorarım rivayı kulübün malı yapan kim? Galatsaray kurulduğu günden beri dışa açılmayı düşünemiştir. bugün gidin f5 bjkya parayı bastırın ve üye olun ama bunu burda kimse yapamaz. bizde böyle yapılıypr doğrudur yanlıştır burası tartışılır. ama bu kulüp bu grupla birlikte var olmuştur ve var olmaya devam edecektir. tarihte geçmişi inkar eden hiç bir güç ebedi olarak kalmamıştır ve bundan sonra da kalmayacaktır.

#397948 - Wed Mar 26 2008 20:55 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: İlhan_Atilla]
tshabalala
Müdavim

İlk Gönderen: TOLTUG
Mazbatasını alınca konuşur.

polat'tan beklediğimiz açıklamayı kalli yapıyor, bakalım kalli'nin açıklamalarına yalanlama gelecek mi?

diğer bir taraftan açıkçası bu kadar sessiz kalınması, beni gelecek için ümitsizlendiriyor,

canaydın'dan ne farkları olacak göreceğiz ama bu sessizliğin göstergesi bence çok da farklı olmayacakları...

#397950 - Wed Mar 26 2008 20:56 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Adnan Polat bu gibi konularda sessiz kalacak biri değil, geçmişe bakarsak sessiz kalmıyacağını düşünüyorum.
1 Maçlık seyircisiz ceza içinde Polattan bir açıklama duymadım.
Belikide fırtına öncesi sessizliktır.

#397954 - Wed Mar 26 2008 22:33 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: İlhan_Atilla]
tekins Offline
Yeni üye
**

Arkadaşlar,
Basından duyduğunuz şeylere göre yeni GS başkanına şimdiden neler demeye başladınız. Kaçınız olayın perde arkasını biliyor, Adnan Polat ne düşündü, neden almadı, bileniniz var mı? Hiç kendinizi başkan adayı yerine koyup onlarca insan yönetimde olmak isterken hangi kriterlere göre adam seçeceğinizi tasarladınız mı?
Lütfen bu kadar da peşin yargılı olmayalım. Tamam Albayrak süper samimi bir insan, GS sevigi tartışılmaz. Ama şu aşamada bize daha profesyonel sadece parası ile iş yapmayacak kalıcı icraatleri olabilecek insanlar lazım. Albayrak'ı severim ama futbol şubesini de bir insana sırf GS sevgisi fazla diye vermem. Alacağınız kişilerin 2. li ilişkileri, saygınlığı, karizması vs. vs. gibi bir çok faktör var işin içinde. Lütfen ama lütfen daha baştan böyle ön yargılara girmeyelim, zaman destek zamanı, birlik olma zamanı, böyle basit şeylerle uğraşmayalım...

Şu a bekleme ve yeni yönetimin başarılı olmasını dilemekten başka yapabileceğimiz 1 şey yok. ama kesin olan 1 şey var ki, kesinlikle canaydın döneminden daha kötü olmayacağız.

Tarafından düzenlendi tekins (Wed Mar 26 2008 22:34 PM)

#397986 - Thu Mar 27 2008 00:19 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: tekins]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

renktaş Haldun Üstünel her hafta lincolnün yanında..ha bu hafata gösterecek kendini ha öbür hafta diyip duruyo...şimdi onun yerine albayrak olsa lincoln iddaa ediyprum şimdiki performansının iki oynardı...sadece bunu yapsa başka bişey yapmasına gerek yoktu

#397989 - Thu Mar 27 2008 01:25 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
uA_KaaN Offline
ultrAslan_Dalaman

Yer: Muğla \ Dalaman
HAyırlı olsun iaşlalh Ama Adnan Başkana Güveniyorum ben ..... Herşey dahada güzel olacakdır ... İnanıyorum

#397992 - Thu Mar 27 2008 08:28 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_KaaN]
_dişi_arslan_33 Offline

*

arkadaşlar cezalı oynayacağımız maç ne zaman? ben işlerimden dolayı uzun zamandır takip edemiyorum galatasarayı.

#398005 - Thu Mar 27 2008 13:51 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Hayirli olur insallah. Ama Adnan Polat´in bu son iki seçimde de boy gösteris sekli kendisini benden biraz soguttu gibi sanki.. Önce Canaydin´in yanina "son hamle" diye bir seçim malzemesi tarzi girdi kazandirdi.. Simdi de Albayrak´i son dakikada sutlamak ve ardindan bir tane dahi açiklayici ve tatmin edici beyanda bulunmamasi.. Hiç hos durmuyor.. Umarim Albayrak´in ahini almaz kimse. Insallah basarili olur Adnan Polat.

Tarafından düzenlendi KingLion (Thu Mar 27 2008 13:54 PM)

#398378 - Tue Apr 01 2008 00:23 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: KingLion]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

valla başkan kalli de böyle ısrar ederse kendi sonunu da hazırlar Galatasarayın sonunu da....

#398389 - Tue Apr 01 2008 02:26 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
ilhan841 Offline
Yeni üye

bu sene GS mize en büyük zarari adnan polat vermistir
futbol dehasi olarak getirdigi kalli sanki almanyada ki takimlar bu
adnan polat kadar iyi göremeyip is vermemisler futbol dehasi oldugunu sadece ve sadece polat görmüs. bu kadar olumsuzluklara karsin devre arasinda göndermedi . takimi bu hale getirmesine göz yumdu
senin elinde mondragon ve tomas gibi oyuncular varken
sen carrusca bouzid ve 2. ligten baris ve serkani aldin
belki bunlar ileride iyi oyuncular olabilir ama
bizi kurtaracak oyuncular bunlarsa ne denebilirki
olmadi haysiyetsiz sabriyi kadro disi birakip . sen hakliymissin deyip geri affetmeleri
yok olmadi sen göndermeye calisipta gönderemedigin feldkampi
daha üst düzey bir konuma getirmek istiyorsun vede buna gelecek senenin
teknik direktörünü belirleteceksin. senin futbol anlayisin buysa yaziklar olsun . yok olmadi feldkampi GS nin baskani yap

#398613 - Thu Apr 03 2008 10:43 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ilhan841]
king6587 Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
Ben polati severdim ama artik ondanda soğudum.Bu kalli ile devam etmesi ve hep arkasinda durmasi bana hiç akıllca gelmıyor.Polat hakkındaki butun duşuncelerim değişti.Onunda canaydından farkı yok..........................

#398653 - Thu Apr 03 2008 22:11 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: king6587]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

bu sene başkan için çok önemli doğru td ve doğru futbolcular getirirse hem kendi adaına hem takım adına güzel günler gelebilir..bunun yanıda statta tamamlanırsa çok güzel olur...ama ilk başta takımın başına doğru inasanları getirmesi lazım..hataya yer yok artık

#398731 - Fri Apr 04 2008 16:47 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
mister no Offline
Yeni üye

Albayrağı harcayınca, ben Polat'tan soğudum.İnşallah yanılırım.
Çünkü başka Galatasaray yok.

#398879 - Sat Apr 05 2008 15:37 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mister no]
yönetici Offline
Üye
**

"Polat başkan oldu ama Polata karşı büyük bir muhalefet var.. Polatı zorlayan elit tabaka bu kararı aldırdı" gibi bir bilgi gectiler. Dogrulugu tartısılır. Polat butun asi ve kararlı kimligini kendi kendine sildi attı Canaydının başkanlığının altına girerek. A.Polat camianın takdirini hak edecek işler için ilk hamleleri şimdiden yapabileceğinin sinyallerini veriyor. Elini taşın altına koyarak, perde arkasında saklanıp onca yılı heba edip hala başarılıyım diyerek giden bir Canaydın döneminden kat be kat daha başarılı bir dönem bizleri bekliyor en azından futbolcu transferi ve kutuplaşmaları silip , takım olma yolunda.

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#399206 - Tue Apr 08 2008 07:00 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yönetici]
INFRARED Offline
Müdavim

Yer: İstanbul / TÜRKİYE
Adnan Polat'ın kulübümüzün başkanı seçilmesi kulübümüzün lise kadrosuyla, kulübümüzün duayenleriyle taraftarlarımız arasında uzun süredir aradığımız barışı getirecektir kanımca.Bu bakımdan bence çok önemli Adnan Polat'ın başkanlığa gelmesi.

Özhan Canaydın'ın son dönemlerde başarılı bir görüntü vermesi bile, kulübümüzü yönetirken Adnan Polat'tan ne kadar fayda aldığını gösteriyor kanımca.

Başarılar Başkanımıza,
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN...ÖLSÜN!

#399428 - Thu Apr 10 2008 20:44 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: INFRARED]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Ne kadar Baskan olmasini istemesemde , kendisi Galatasaray Spor Kulübünün baskanidir ve bu yüzden kendisine saygi duyuyorum !

A.Polat nasil basarili olur diyorsaniz , Camiadaki gruplasmayi kaldirip Liseli, Lisesiz ayrimi yapilmaz ise , Tüzügü degistirip Kendine ( Maddi durumuna ) güvenip Kulübe üye olmak isteyene izin verilirse ( Tüzüge göre bu böyle degil bildigim kadariyla yanlisim varsa düzeltin lütfen ).
Teknik kadroya karisilmayip onu oynat , bunu oynat diye baski yapilmasza
ileriki yillarda önümüz acik olacaktir.
Yok bu yazdiklarimin aksisi yapilirsa Sportif yönden yerimizde sayariz.

#399433 - Thu Apr 10 2008 21:35 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mr_yozgatli]
tekins Offline
Yeni üye
**

Em önemlisi kesinlikle futbol dehasıyla (!) futbol ile ilgili kararlara karışmazsa. çünkü futbol şubesinde iken yaptığı saçmalıklar ortada, 94-95 de ve 2. başkan olarak son 2 sene

#399738 - Mon Apr 14 2008 23:39 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
zeynoGS Offline

POLAT TEK ADAMIMDI SEVDİĞİM ODA BAŞIMIZDA HEPTE ÖYLE OLSUNNN SENİ SEVİYORUZZZZZZZ GALATASARAY SAATLERİ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER

#399764 - Tue Apr 15 2008 15:00 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: XINT]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
ADNAN POLAT A HAYIRLI OLSUN 2000 SENESİNİ TEKRAR YAŞAMAK İSTİYORUZ

#400102 - Sun Apr 20 2008 11:29 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ONUR1905]
emrezyt Offline
Yeni üye

hayırlı olsun bu sene şampiyon oluruz inşallah seneyede şampiyonlar ligi veya uefada ceyrek yada yarı final oynarıs inşallah

#400426 - Sat Apr 26 2008 12:16 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: emrezyt]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Derbi öncesi camianın önde gelenlerini ve eski başkanları Ada'da toplaması çok olumlu bir hamle camiada bütünlüğü sağlama açısından...Göreve gelirken bunu vaadetmişti zaten hatırlarsınız birlik olmalıyız diye....

#400743 - Mon Apr 28 2008 17:11 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: CENk]
tunay.alkan Offline

yeni başkanımız sn. adnan polata ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar temenni ederim. ben bu yönetimin iyi işlere emza atacağını sanıyorum. ama birkaç arkadaşda değinmiş bu yönetimde sn. albayrakta olsaydı çok iyi olurdu hatta bildiğim kadarıyla son anda listeden çıkarıldı. iyimi kötümü artık onu sn. polat ve yönetim kurulu daha iyi değerlendirir..

Bir küçük hücre,
Sevgilerim içindee
Kilit vurmuşum kapısına,
Çaresiz aşk, eli kolu bağlanmış
Nöbete duruyor dışarda..

#400948 - Wed Apr 30 2008 18:16 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
alcane Offline
:)

başkaaann polaatt özhan başkanımızdan sonra bence gelebilecek en iyi kişi başkanlığa geldi hayırlısı olsun

#401009 - Thu May 01 2008 15:44 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
cimbomluyunus Offline

arkadaşlar adnan polat süper bir transfere imza atmak üzere bu transferin ismide DECO

#401091 - Fri May 02 2008 18:05 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: cimbomluyunus]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

İlk Gönderen: cimbomluyunus
arkadaşlar adnan polat süper bir transfere imza atmak üzere bu transferin ismide DECO

Gazetelerdeki her habere inanıp böyle büyük beklentiler içersine girmeyelim sonra hayal kırıklığımız da o kadar büyük oluyor...

Benim tanıdığım,duyduğum, Adnan Polat 30 yaşını geçmiş futolcularla ilgilenmez zaten....

#401475 - Tue May 06 2008 09:24 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
1-Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyip yine şampiyon olacağız
2-Daha önce de söyledim; alacağımız yıldızı Fenerliler bile gelip izleyecek
3-Aslantepe projesiyle Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakacağız
4-F.Bahçe geriye doğru gidecek. Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak

Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan G.Saray'da büyük mutluluk yaşanırken, başkan Adnan Polat camiayı daha da coşturacak açıklamalarda bulundu. Ezeli rakipleri F.Bahçe'yi her alanda geride bırakmaya kararlı görünen Polat, önümüzdeki dönemde Avrupa'da yeniden final oynayacaklarını söyledi. G.Saray'ın, UEFA ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemdeki parlak günlerine döneceğini vurgulayan başkan Polat, "Biz Avrupa'da çeyrek final oynamakla yetinmeyeceğiz, yine şampiyon olacağız, yine kupa getireceğiz" diyerek F.Bahçe'ye göndermede bulundu.

G.Saray başkanı, transferde F.Bahçe'yi geride bırakacaklarını vurgularken "Daha önce de söyledim; öyle bir yıldız alacağız ki F.Bahçeli dostlarımız bile onu izlemeye gelecek" ifadesini kullandı. Aslantepe projesinin bitirilmesiyle müthiş bir stada kavuşacaklarını kaydeden Adnan Polat "Böylece F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakmış olacağız" dedi. Polat henüz kesin olmamasına rağmen, F.Bahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kaybetmesinin ardından gerileme dönemine gireceğini de iddia etti ve "Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak. G.Saray markası yeniden herkesin dilinde olacak" dedi.

#402341 - Wed May 14 2008 01:21 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: aLiNnAs_1905]
caner3434 Offline
Üye
*

Yer: Münih
insallah

#402350 - Wed May 14 2008 12:48 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: caner3434]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN

Alıntı:
G.Saray başkanı, transferde F.Bahçe'yi geride bırakacaklarını vurgularken "Daha önce de söyledim; öyle bir yıldız alacağız ki F.Bahçeli dostlarımız bile onu izlemeye gelecek" ifadesini kullandı. Aslantepe projesinin bitirilmesiyle müthiş bir stada kavuşacaklarını kaydeden Adnan Polat "Böylece F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gölgede bırakmış olacağız" dedi. Polat henüz kesin olmamasına rağmen, F.Bahçe'nin bu yıl şampiyonluğu kaybetmesinin ardından gerileme dönemine gireceğini de iddia etti ve "Artık Avrupa, G.Saray'ı konuşacak. G.Saray markası yeniden herkesin dilinde olacak" dedi.

Adnan Polat iddia ediyorsa,olcak inşaallah.2005-06 sezonunda 20-45 dedi şampiyonluk geldi,bu sene bjk maçından sonra ve ondan sonrakı dönemde hiç kimse boşuna heveslenmesin,sonda şampiyon biz olca demişdi o da oldu...
İnşaallah bu dedikeri de olur

#402967 - Thu May 22 2008 19:42 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de elde ettikleri şampiyonluğun, camialarının gücünü bir kez daha gösterdiğini kaydetti.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin yarın piyasaya çıkacak ''Şampiyonluk Özel Sayısı''nda, ''17. Şampiyonluk Hayırlı Olsun'' başlığı altında yazısı yer alan Adnan Polat, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'i zirvede tamamlayarak, adını 17. kez şampiyon olmanın gururuyla tarihe bir kez daha yazdırdığını belirtti.

Şampiyonluk mücadelesinin kolay olmadığını vurgulayan Polat, şunları kaydetti:

''İnişli çıkışlı bir sürecin sonunda pek çok zorluk geride bırakılarak bu şampiyonluk kazanıldı. Turkcell Süper Lig'de yer alan rakiplerimizle sportmenlik ilkeleri dahilindeki bir yarışın sonunda kazandığımız bu şampiyonluk, aynı zamanda camiamızın büyüklüğünü ve gücünü tüm kamuoyuna gösteren bir gelişme oldu. Galatasarayımızın bu şampiyonluğa ulaşmasında futbolcusundan teknik heyetine, yönetiminden taraftarına değin herkesin bütünleşmesi ve tek yürek, tek nefes olarak mücadele etmesi elbette çok etkili oldu. Ancak bu tarihi başarı aynı zamanda geçmişi yüzyılların tarihsel birikimine dayanan Galatasaray'ın kurumsallığını ve sahip olduğu kültürel altyapıyı göstermesi açısından da ayrıca önemliydi. Bir başka şekilde ifade etmek gerekirse, Galatasaray'ın bu şampiyonluğu ne sadece motivasyonla kazanılmıştır, ne de şansın ve tesadüflerin eseridir. Bu, Galatasaray'ın kurumsal yapısında mevcut olan ve ona her zaman için ışık tutan Galatasaraylılık kimliğinin somutlaşmış bir tezahürü ve dinamizmidir. Kısacası Galatasaraylı olmanın farkı bu şampiyonlukla bir kere daha ortaya çıkmıştır.''

-''DÜNYA KULÜBÜ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ''-

Başkan Adnan Polat, elde ettikleri başarının mutluluğunu yaşamanın yanı sıra orta ve uzun vadede Galatasaray'ı çok daha iyi bir noktaya taşımak ve sahip olduğu marka değerini yükselterek gerçek anlamda bir dünya kulübü yapabilmenin uğraşı içinde olacaklarını kaydetti.

Seçildikleri günden itibaren yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber kollarını sıvayarak işe giriştiklerini belirten Polat, şöyle devam etti:

''Aslantepe stat projesi başta olmak üzere, tesisleşme, idari anlamda yeniden yapılanma ve mali durumun çağdaş bir dünya kulübünde olması gerektiği şekilde düzeltilerek geliştirmesi anlamında ne yapılması gerekiyorsa yapmanın gayreti ve azmi içinde çalışıyoruz. Galatasarayımızı sadece sportif anlamda değil onunla paralel gidecek şekilde her anlamda çağdaş bir kulüp haline getirmek için çalışmaya da devam edeceğiz. Bu sürede sizin bizlere vereceğiniz desteğiniz de her zaman olduğu gibi bizim için en büyük güç olacaktır. Bu vesileyle futbolda kazanılan 17. lig şampiyonluğunun ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın kazandığı Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Daha böylesi nice başarılara ulaşmak dileğiyle...''

umarım hepsi gerçekleşir

#402988 - Thu May 22 2008 22:47 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: aLiNnAs_1905]
chelik Offline
Müdavim
*

Valla bence son yıllarda gelmiş geçmiş en iyi yönetim işbaşında. Aldıkları her karar mantıklı.Çok büyük ciddiyet ve bilinçle çalışıyorlar. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

#403002 - Fri May 23 2008 11:06 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: chelik]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Benim şahsi düşüncem ilk hareketi doğru yaptı. GS store'da bulunan ürün fakirliğini ortadan kaldırdı ve şimdi gazetelerin haber yaptığı bir rekor satışa imza attı. Eğer diğer olaylarda da bu kadar atılgan ve yapıcı olursa bence 2000 yılında bıraktığımız yerden devam edbilliriz....

#403138 - Sun May 25 2008 11:44 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, ezeli rakipleri Fenerbahçe&#8217;ye dost eli uzattı.

Galatasaray ve Fenerbahçe tesislerinin yanyana bulunduğu Kalamış&#8217;ta önceki gece yaptıkları şampiyonluk gecesinin gereksiz şekilde abartıldığını kaydeden Polat, sarı-lacivertli kulüple aralarında sorun olmadığını vurguladı.

Başkan Polat, &#8220;Fenerbahçe ile aramızda düşünüldüğü gibi sorunlar hiçbir zaman olmadı. Bunu Galatasaraylı yöneticiler de, Fenerbahçeliler de çok iyi biliyor. Biz düşman değil, dostuz. Ama ne yazık ki medya bazen gerilime neden oluyor. Kalamış&#8217;ta yaptığımız kutlamalardan önce de kulüpler arasında sorunlar varmış gibi gösterildi. Fakat kendi tesislerimizde yaptığımız kutlamalar için bize Fenerbahçe&#8217;den en ufak bir şikayet, en küçük bir tepki gelmedi. Geçen sene Fenerbahçe eğlenmişti, bu sene de biz eğleniyoruz. Gecede her taraf polis kaynıyordu. Bunlara hiç gerek yoktu&#8221; diye konuştu.
Adnan Polat, Galatasaray&#8217;da tüm işleri profesyonellere bırakacaklarını da açıkladı. Bunun ilk adımlarını attıklarına dikkat çeken Polat, &#8220;Bundan sonra beni futbolcu veya teknik adam hiçbir transfer görüşmesinde göremeyeceksiniz. Her şeyi futbol şubesi ve Adnan Sezgin yapacak&#8221; ifadelerini kullandı

#403549 - Fri May 30 2008 11:53 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
Fatih_19 Offline
ÇILDIRIN
Müdavim

Galatasaray ruhunu tekrar yaşatacak inşallah.

#404469 - Fri May 30 2008 18:25 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Fatih_19]
uA_yeliz Offline
Üye

İlk Gönderen: Fatih_19
Galatasaray ruhunu tekrar yaşatacak inşallah.

galatasaray ruhu her zaman vardır arkadaşım bunu söylemen bile büyük ayıp!

#404534 - Sat May 31 2008 00:02 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_yeliz]
caner3434 Offline
Üye
*

Yer: Münih
2000 ruhunu demek istedi heralde

#404867 - Sun Jun 01 2008 18:15 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: caner3434]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

o ne dediyini biliyormu ki laugh

#405655 - Fri Jun 06 2008 12:43 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: GS_Tahir]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Adnan Polat´ın, Çorlu Galatasaraylılar Derneği´nin şampiyonluk gecesine katılmak için para istediği iddia edildi.

&#8216;Her şeyin bedeli var&#8217;
Fanatik'in haberine göre, Çorlu Galatasaraylılar Derneği, bir süre önce 17. şampiyonluğu kutlama kararı aldı. Dernek Başkanı Serdar Çelik, bu doğrultuda Galatasaray Başkanı Adnan Polat&#8217;ı arayarak davette bulundu. Çelik&#8217;in, organizasyona futbolcuları da getirmesi yönünde Polat&#8217;a bir talebi oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün patronunun ise &#8220;Elbette geliriz, ancak bunun için 25 bin YTL vermeniz gerekiyor. Çünkü bu tür kutlamalara para almadan katılmıyoruz&#8221; cevabını verdiği öne sürüldü.

Canaydın kabul etti...
Dernek Başkanı Serdar Çelik&#8217;in de, bu parayı ödeyecek güçlerinin olmadığını söylediği bildirildi. 1905 GSYİAD üyesi olan Çelik, gelişmenin ardından eski başkan Özhan Canaydın&#8217;ı davet etti. Canaydın&#8217;ın yanı sıra eski genel sekreter Cengiz Özyalçın ve eski futbolculardan Erhan Önal ile Cüneyt Tanman&#8217;ın da bugün Silivri&#8217;deki Garden Restaurant&#8217;ta yapılacak bu özel kutlamaya katılacağı kaydedildi.

#406803 - Thu Jun 12 2008 19:25 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: aLiNnAs_1905]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Söz konusu para her dernekten alınıyor ve direkt olarak altyapının hesabına yatırılıyor...Ayrıca alınan para karşılığında derneklere makbuz veriliyor...

#408431 - Wed Jun 25 2008 08:30 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
bence çok yararlı işler yapacak.son dönemlerin en iyi yönetimi.inşallah başarılar ardarda gelir, f5 liler hasedinden çatlar!!!

#408688 - Thu Jun 26 2008 17:46 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ua1995]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
bende bu yönetimden çok ümitliyim faruk süren in başkanlığından sonra gelen en iyi yönetimdir bence.

#408726 - Fri Jun 27 2008 08:27 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: conqueror]
ua1995 Offline
Üye
**

özhan canaydını zaten hiç sevmiyodum.adam odun yutmuş gibi duruyodu.maçta fark atsak adam bi kalkıp sevinmiyodu.oturduğu yerden bi iki kere alkışlıyodu o kadar.

#415742 - Wed Jul 23 2008 02:31 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ua1995]
BuR@K Offline

başlığın adını büyük başkan Adnan Polat olarak deiştirsek???

#417153 - Thu Jul 31 2008 10:03 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
uA_zeyno Offline

Adnan Polat'ın başkanlığa seçilmesi beni çok mutlu etmişti.
zaten başkan olmadan önce bile Galatasaray'ı o kadar iyi yerlere getirdi ki!
20:45 i kim unuttu? laugh laugh
ikinci bir 20:45 vakası yaşattık!
ve transferler...
yni transferler bence bu sezon çok işimize yarayacak.
ve bunların hepsi Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel sayesinde..
Adnan Polat yıllarca Galatasaray'ın başkanı olarak kalmalı bence smile

#433347 - Thu Sep 25 2008 13:14 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_zeyno]
aslanuefa Offline
kükre aslanım

adnan polat çok büyük işler yapacak,aslantepeyi bitirecek,borçları azaltacak,nokta transferler yapacak çünkü o adnan polat başarır

#433587 - Sat Sep 27 2008 21:38 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: aslanuefa]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

türkiyenin en iyi başkanı...

#433609 - Sun Sep 28 2008 01:30 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: arda_galatasaray]
yasingizli Offline
DÜŞÜNEN ADAM
Yeni üye

Yer: NEVŞEHİR
özhan canaydının 3 flash transferini yıllarca göremedik ama 1 yıl dolmadan adnan polat 3 ünü 5 ini birden yaptı. Ben ondan çok şey bekliyorum

#433639 - Sun Sep 28 2008 14:05 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yasingizli]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
bu kadar kısa sürede çok şey başardı polat başkan...helal olsun...

#433812 - Mon Sep 29 2008 12:29 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: 9#Elano]
answer111 Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: LINC10
bu kadar kısa sürede çok şey başardı polat başkan...helal olsun...

Aynen katılıyorum helal olsun valla. Şu statta bitsin mali durumda düzelecek inşallah...

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#433934 - Tue Sep 30 2008 18:56 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: answer111]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Bakın burda devamlılığın ne denli önemli bişey olduğu ortaya çıkıyor...Sn.Polat Özhan Canaydın döneminde yönetimdeydi ve uyguladağı projelerin birçoğu o dönemde planlandı ve Adnan Polat şuanda sadece bu projeleri uyguluyor çokta iyi yapıyor...

Futboldada artık bunların olması gerekli getirilen bir hoca oluşturulan bir kadro ilk başarısızlıkta baş aşağı edilmemeli,,devamlılık sağlanmalı...Bunu Türkiyede ilk yapan takım Galatasaray'dır ve bunu yine yapacak olan takımda Galatasaray'dır...

Çok iyi bir kadro oluştu bu sezon ve bu takım çok büyük işler yapabilir bu potansiyel var ancak bu sene Avrupada başarı geleceğini sanmıyorum...Bu hiç gelmeyecek anlamına gelmez kadro ufak rötuşlarla muhafaza edilip Teknik kadrodada bir değişiklik olmazsa önümüzdeki 3 sene içinde özlenen başarılar gelecektir...

#434498 - Sun Oct 05 2008 20:11 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
ouz_mdn Offline

başkanım senelerce bekledik dualarımız kabul oldu tek isteğimiz kaliteli kariyerli bi teknik adam !!

#436350 - Sat Oct 18 2008 12:21 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ouz_mdn]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Az zamanda çok işler yaptı fakat bunu yanında bir çok vefasızlığıda oldu. Ümit davalayı kovması olayların son raddesiydi artık. Ya kendine adam gibi çekidüzen versin ya da istifa etsin.

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

#436363 - Sat Oct 18 2008 14:09 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: answer111]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: answer111
Az zamanda çok işler yaptı fakat bunu yanında bir çok vefasızlığıda oldu. Ümit davalayı kovması olayların son raddesiydi artık. Ya kendine adam gibi çekidüzen versin ya da istifa etsin.
burda ümit davalaya vefasızlık falan yapıldığını sanmıyorum ümit adam gibi yapsaydı işini kimse ona bişi diyemezdi adnan başkan bunların hepsini açıkladı.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#436367 - Sat Oct 18 2008 16:15 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_f@tih]
answer111 Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: yfthcn
burda ümit davalaya vefasızlık falan yapıldığını sanmıyorum ümit adam gibi yapsaydı işini kimse ona bişi diyemezdi adnan başkan bunların hepsini açıkladı.

Hakan şükür olayına ne dieceksin? ya da çöyle söyliym heykel nerede? bence adnan polat düpe düz taraftarı kandırıyor. ama yemezler...

Tarafından düzenlendi answer111 (Sat Oct 18 2008 16:20 PM)

#436372 - Sat Oct 18 2008 17:11 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: answer111]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir

Hakan şükür olayına ne dieceksin? ya da çöyle söyliym heykel nerede? bence adnan polat düpe düz taraftarı kandırıyor. ama yemezler...

Hakan Şükür artık Galatasaray'a fayda sağlayacak durumda değildi gönderildi,bunda yanlış bir şey yok,heykelinin dikilmesi çok yanlış olurdu sadece futboluyla değil kişiliği ve hareketleri ile de topluma örnek olabilecek bir oyuncu olmalı oraya heykeli dikilecek kişi bence.

#436385 - Sat Oct 18 2008 18:31 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: gambitxx]
answer111 Offline
Yeni üye
**

o zaman demiycekler heykelini dikecez diye. beni alakadar eden kısım hakan şükürü takımdan attıktan sonra heykelini dekicez diyerek taraftardan tepki almamak için ortaya bi yalan atıyolar. Sonra olayı ağızlarına bile almıyorlar. Yani taraftarla kedi fare oyunu oynuyorlar...

#436409 - Sat Oct 18 2008 23:26 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: answer111]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

o zaman demiycekler heykelini dikecez diye. beni alakadar eden kısım hakan şükürü takımdan attıktan sonra heykelini dekicez diyerek taraftardan tepki almamak için ortaya bi yalan atıyolar. Sonra olayı ağızlarına bile almıyorlar. Yani taraftarla kedi fare oyunu oynuyorlar...
bi kere hakan şükür şartlarımızı kabul ederse heykelini dikicez dediler.
yani neydi bunlar ;
- Futbol okullarına hakan şükürün adının verilmesi
- Güzel bi Jübile yapılması ve futbolu Galatasaray'da bırakması
Hakan şükür bunları kabul etseydi Floryaya Metin Oktayın yanına heykeli dikilicekti ama kabul etmedi burda yönetimin yapabiliceği bişi yok şartlarını sundu ama hakan futbola devam kararı aldı.

Tarafından düzenlendi yfthcn (Sat Oct 18 2008 23:27 PM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#436423 - Sun Oct 19 2008 10:49 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_f@tih]
brkisilak Offline
Üye
**

bi kere hakan şükür şartlarımızı kabul ederse heykelini dikicez dediler.
yani neydi bunlar ;
- Futbol okullarına hakan şükürün adının verilmesi
- Güzel bi Jübile yapılması ve futbolu Galatasaray'da bırakması
Hakan şükür bunları kabul etseydi Floryaya Metin Oktayın yanına heykeli dikilicekti ama kabul etmedi burda yönetimin yapabiliceği bişi yok şartlarını sundu ama hakan futbola devam kararı aldı.

bir insan heykeli dikilecek kadar hizmet ettiyse dikilir!!bunda şart koşul olmaz tamamen terbiyesizliktir bu yapılan...

#436441 - Sun Oct 19 2008 12:53 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: brkisilak]
chelik Offline
Müdavim
*

Bu heykel mevzusu çok uzatıldı.Söylem maksadını aştı. O söz Hakan'ın futbol'u bırakması ve dolayısıyla takımı ve kendini yıpratmaması için verilmiş bir vaat,bir teşvikti. Ancak doyumsuz kralımız hersene olduğu gibi bu sene de futbolu bırakamadı ve ortalık karıştı. İşin ilginci geçen sene de bu sene son senem bırakıyorum demişti.Onun için de bir yıllık sözleşme yapılmıştı. Sonra rekor falan kırıp şampiyon da olunca tadı damağında kaldı ve yine hırs yaptı. Halbuki en tatlı yerinde bıraksa gerçekten heykeli dikilebilirdi. Ancak o herzaman olduğu gibi yine polemikleri,uzlaşmazlığı ve eşşeği yokuşa sürmeyi tercih etti. Her hafta gazetelerde kararımı açıklayacağım beyanatları verdi. Ne hikmetse hala o kararını açıklayamadı.Her zaman heryerde söylerim O benim gördüğüm en büyük Türk futbolcusudur.Ancak O hiçbir zaman bununla yetinmek istemedi.

#436451 - Sun Oct 19 2008 14:41 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: chelik]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: chelik
Bu heykel mevzusu çok uzatıldı.Söylem maksadını aştı. O söz Hakan'ın futbol'u bırakması ve dolayısıyla takımı ve kendini yıpratmaması için verilmiş bir vaat,bir teşvikti. Ancak doyumsuz kralımız hersene olduğu gibi bu sene de futbolu bırakamadı ve ortalık karıştı. İşin ilginci geçen sene de bu sene son senem bırakıyorum demişti.Onun için de bir yıllık sözleşme yapılmıştı. Sonra rekor falan kırıp şampiyon da olunca tadı damağında kaldı ve yine hırs yaptı. Halbuki en tatlı yerinde bıraksa gerçekten heykeli dikilebilirdi. Ancak o herzaman olduğu gibi yine polemikleri,uzlaşmazlığı ve eşşeği yokuşa sürmeyi tercih etti. Her hafta gazetelerde kararımı açıklayacağım beyanatları verdi. Ne hikmetse hala o kararını açıklayamadı.Her zaman heryerde söylerim O benim gördüğüm en büyük Türk futbolcusudur.Ancak O hiçbir zaman bununla yetinmek istemedi.

Çok doğru söylemişsin.
Her hafta gazetelerde polemik. hakan bırakıyormu, bıraktımı, amerikayamı gidecek, katardanmı teklif aldı,hakan şöyle dedi böyle dedi.
Bu adam takımdaykende hep polemik konusu olmak için elinden geleni yaptı.
Niye bu hırs anlayabilmiş değilim.

#440394 - Sat Nov 15 2008 02:00 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
FrancescoTotti Offline
Taraftar

Eski bir topic olsa da konu doğrudan eski başkan Canaydın'la alakalı olduğu için buraya yazılması gerektiğini düşündüm.

Bilindiği gibi Başkan Canaydın artık köşesine çekildi.Sebebi ise yaşadığı ciddi sağlık problemleri ve gelen haberlere göre Başkan Canaydın'ın sağlık durumu kritik bir aşamadaymış,erken teşhis sayesinde çok tehlikeli olabilecek ve genelde çok geç belirti gösteren pankreasındaki bir oluşum zor bir ameliyatla geçen sene alınmıştı .Ancak Başkan Canaydın o ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda kaldı.Düzenli tedaviye devam etsede simde de karaciğerinde bir ufak tümör olduğu biliniyor.

Özhan Başkan geçen hafta sevdiği dostlarından oluşan 200'e yakın kişiye (yorumlandığı üzere bir veda yemeği) bir yemek verdi.Uzun süre konuşma yapmış ve dostlarını duygulandırmış,herkese teşekkür etmiş vs..

Ve son olarak...

Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti

15 Kasım 2008
Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti.

Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın, ziyaretten sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın daveti üzerine Botanik Park İskender Konağı'na giderek İskender Kebabı yediler. Yemeğe, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Bursaspor eski başkanlarından Cavit Çağlar da katıldı. Canaydın, özel bir odada insülin iğnesi yaptırdıktan sonra yemeğe katıldı. Yıldırım ve Canaydın, görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar.

Bilindiği üzere Başkan Canaydın 4-0'lık maçta kendisine samimi davranmadığı için Aziz Yıldırım'a çok kırgın olduğunu açıklamıştı.Aziz Yıldırım kulüpler birliiği başkanı olan Canaydın'ın olduğu hiçbir toplantıyada katılmamıştı. Dolayısıyla ikili çok uzun süredir görüşmüyordu.Aziz Yıldırım sırt çevirdiği Canaydın'ı sağlık problemleri yaşadığı bir dönemde kalkıp Bursa'ya giderek ziyaret ediyorsa bu durum başkan Canaydın'ın durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koyar.

Tüm taraftarların dikkatine...

#443729 - Thu Dec 18 2008 00:35 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FrancescoTotti]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

İlk Gönderen: FrancescoTotti
Eski bir topic olsa da konu doğrudan eski başkan Canaydın'la alakalı olduğu için buraya yazılması gerektiğini düşündüm.

Bilindiği gibi Başkan Canaydın artık köşesine çekildi.Sebebi ise yaşadığı ciddi sağlık problemleri ve gelen haberlere göre Başkan Canaydın'ın sağlık durumu kritik bir aşamadaymış,erken teşhis sayesinde çok tehlikeli olabilecek ve genelde çok geç belirti gösteren pankreasındaki bir oluşum zor bir ameliyatla geçen sene alınmıştı .Ancak Başkan Canaydın o ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda kaldı.Düzenli tedaviye devam etsede simde de karaciğerinde bir ufak tümör olduğu biliniyor.

Özhan Başkan geçen hafta sevdiği dostlarından oluşan 200'e yakın kişiye (yorumlandığı üzere bir veda yemeği) bir yemek verdi.Uzun süre konuşma yapmış ve dostlarını duygulandırmış,herkese teşekkür etmiş vs..

Ve son olarak...

15 Kasım 2008
Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti.

Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın, ziyaretten sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın daveti üzerine Botanik Park İskender Konağı'na giderek İskender Kebabı yediler. Yemeğe, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Bursaspor eski başkanlarından Cavit Çağlar da katıldı. Canaydın, özel bir odada insülin iğnesi yaptırdıktan sonra yemeğe katıldı. Yıldırım ve Canaydın, görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar.

Bilindiği üzere Başkan Canaydın 4-0'lık maçta kendisine samimi davranmadığı için Aziz Yıldırım'a çok kırgın olduğunu açıklamıştı.Aziz Yıldırım kulüpler birliiği başkanı olan Canaydın'ın olduğu hiçbir toplantıyada katılmamıştı. Dolayısıyla ikili çok uzun süredir görüşmüyordu.Aziz Yıldırım sırt çevirdiği Canaydın'ı sağlık problemleri yaşadığı bir dönemde kalkıp Bursa'ya giderek ziyaret ediyorsa bu durum başkan Canaydın'ın durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koyar.

Durum herkesin zannettiğinden daha ciddi sanırım...
İyi veya kötü sonuçta bir Galatasaray Başkanı idi taraftar olarak gereken vefayı gösteremedik her ne kadar kendi tabiriyle bir semt adı olmuş olsada..

#444874 - Tue Dec 30 2008 15:58 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Allah´tan sifa beklemekten baska diyecek birsey cok zor. Baska ne gelir elden. Hastaligin hangisi iyidir ki.. Pankreastaki sorun cok önemlidir, insallah bunun üstesinden gelecektir sayin Canaydin.

Belki taraftarin istedigi bir baskan tipi sergileyemedi, ama herzaman icin bir beyefendi ve terbiye abidesi. Bu yönüyle bir cok insan tarafindan örnek alinmasi gereken insan. Hala mahalle baskisi sonucu hakem Ali Aydin´a düdügü biraktirdigi aklima gelir. Hic yakismiyordu o agresfi tavirlar kendisine.. Kendisi de kendisini taniyamiyordu.. Varsin insanlar özünde kalsin, biz Canaydin´i o sakin haliyle seviyoruz. Iyi baskan kötü baskan ayri mesele, ama insan olarak uzun yillardir o mevkiye gelmis gecmis en efendi insanlarin basta gideni..

Allah sifa versin.

Tarafından düzenlendi KingLion (Tue Dec 30 2008 16:02 PM)

#445041 - Thu Jan 01 2009 23:00 PM Demirören'e yanıt bekliyoruz... [Re: Renato]
sdemirel Offline

Geçen hafta Beşiktaş kulübü başkanı sayın Yıldırım DEMİRÖREN bazı açıklamalar yaptı. Adeta Galatasaray&#8217; ın başarılarını &#8220;şerefsiz şampiyonluk(!)&#8221;, kendi başarısızlıklarını da &#8220;şerefli ikincilik&#8221; şeklinde yorumladı. Kaset bile hazırlamışlar ama bizim yönetimden hiçbir cevap ya da açıklama gelmedi. Tamamen hak ederek kazandığımız 4-2 lik Beşiktaş maçını da hakemle kazanılmış bir maç şeklinde gösterdi. Zaten Beşiktaş&#8217; ın en büyük kozudur bu ezilmişlik edebiyatı. Ancak benim kızdığım ya da anlamadığım bizim yönetim bunca hakarete nasıl sessiz kaldı?
Birileri çıkıp Sayın DEMİRÖREN&#8217; e şunlara neden sormuyor?
&#8226; 100. Yılınızdaki şampiyonluğunuzda Galatasaray&#8217; ın kaç tane net golü verilmemiştir?
&#8226; Sizin 100. Yılınız olan 2002/2003 sezonunda Galatasaray &#8220;Şerefli ikinci midir?&#8221;
&#8226; 100. Yılınızda oyuncularınız ceza sahası içinde voleybol oynarken hakemler hakkında aynı şeyleri düşünüyor muydunuz?
&#8226; 100. Yılınızda ki Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği&#8217; nin maç görüntülerini hiç izlemeyi ya da kamuoyu ile paylaşmayı düşündünüz mü? Galatasaray ve Gençlerbirliği adeta katledilirken neden ses çıkarmadınız?
&#8226; 2003/2004 sezonunda Olimpiyat Stadı&#8217; ndaki Galatasaray-Beşiktaş maçında yaşanan rezalete ve O olaydan sonra Ali AYDIN&#8217; ın hakemliği bırakmasına ne diyorsunuz?
&#8226; Geçen sezon İnönü stadı&#8217; ndaki maçta Ümit KARAN&#8217; a adeta karete yapılırken hakemin düdüğü ağzına götürüpte çalamaması hakkındaki yorumunuz nedir?
&#8226; Ligin 10. Haftasında Fenerbahçe &#8211;Galatasaray maçının 22. Dakikasında Lincoln, hakeme sarı kart işareti yaptığı için sarı kart gördü. Delgado&#8217; nun hareketinin ne farkı vardır?
&#8226; Delgado ilk pozisyonda bilerek ya da bilmeyerek, kontrolsüz bir şekilde oyuncumuzun bileğine basmıştır. Bu sarı kart değil midir?
&#8226; Tüm kamuoyu Galatasaray&#8217; ın iki penaltısının da haklı olduğunu düşünürken, siz penaltı olmadığını söylüyorsunuz. Sizin dışınızda kimse futboldan anlamıyor mu?
&#8226; Galatasaray&#8217; a çamur atarak kendi başarısızlığınızı örtmeye çalışmaya daha ne kadar devam edeceksiniz?

#445087 - Fri Jan 02 2009 17:57 PM Re: Demirören'e yanıt bekliyoruz... [Re: sdemirel]
xl_aslan Offline
Üye
**

Bu haber beni çok üzdü.Başkanımızın olaya el atacağını yada işin aslı başka ise bir açıklamada bulunacağını umut edeiyorum.

http://www.htspor.com/spor-haber/118554-Satilik-UEFA-madalyasi.aspx

#445106 - Sat Jan 03 2009 12:37 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
SeloManKa Offline

Ben Adnan Polat a 2.başkan lığı daha çok yakıştırırdım. Okullu olmak ya da o koltuğu taşıyamamakla alakalı değil ; başkan oldugundan beri futbolculara karşı sert duruşu ve açıklamaları hoşuma gitmiyor.Anlaşılan belirli koltuklarda oturan insanlar ciddiyet adına içlerindeki gülümseyen taraftan vazgecmek durumunda kalıyorlar. Teknik direktor Hagi yi de tanıyamamıştık hatırlarsanız.

Ayrıca şu an Adnan Polatın daha önce yaptığı işi yapabilen birisi klüpte malesef yok. Adı var ama sanı yok. Hıncal Uluç bazen çıkıp birşeyler söylüyor biliyorsunuz hepimiz kızıyoruz kendisine. Ama içlerinde doğru noktalar da var. İnsafı biraz eksik o kadar. Benim isteklerimi sıralamak istiyorum.

1. Seyrantepe de grev vs.. haberleri duymak istemiyorum daha fazla
2. Skippe ile ilgili kovuldu, gidiyor haberleri gormek istemiyorum
3. Dünya klüpleriyle arasıra AliSamiYen de özel maçlar düzenlensin
4. Dünya gündeminde GS daha fazla olsun istiyorum
5. Formula daki sponsorluğumuzu kutluyorum gurur duyuyorum ve başka organizasyonlarda da sponsor olmalıyız
6. Ribery nin gidişi onun kötü niyeti desek de sonuçta hukuki olarak haklıysak bunu savunabilecek yetenekte klüp avukatları istiyorum.
7. İşinde 1 numara klüp doktorları istiyorum
8. Çok sert acıklamalarda bulunmanızı yadırgıyorum
9. FB muhattap alınmasın istiyorum.
10. Baros ve Kewell transferleri için sizi tebrik ediyorum.
11. Hakemlere en cok sahip çıkan klüp GS olsun istiyorum itiraz etmesin futbolcularımız sahada. Centilmence oynasınlar istiyorum.
12. Kaptanlık konusu ciddi bir konudur ve GSın kaptanları hep büyük isimler olmuştur. Bu gelenek devam etsin istiyorum ve Ayhandan kaptan olmayacağını düşünüyorum.Futbolu değil kişiliği buna sebep. Her türlü taşın altından çıkan bir kaptan GS a yakışmıyor.Eğer Linderoth geldiğinden beri oynuyor olsaydı Ayhan muhtemelen bugun GSda olmayacaktı.

Tüm GS camiasına güzel bir 2009 diliyorum..başarılar bizim olsun

#445227 - Tue Jan 06 2009 17:31 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
İlk Gönderen: FrancescoTotti

Ve son olarak...

15 Kasım 2008

Durum herkesin zannettiğinden daha ciddi sanırım...
İyi veya kötü sonuçta bir Galatasaray Başkanı idi taraftar olarak gereken vefayı gösteremedik her ne kadar kendi tabiriyle bir semt adı olmuş olsada..

Canaydin gunahi ile sevabi ile iyi bir baskandi bence. Galatasaray'in en onemli ozelligi olan "edep ve terbiye"nin ornegi idi. Cok kizdigimiz donemler de oldu kendisine ama artik bunlardan bahsetmenin anlami yok. Bu gun hepimizin hasretle bekledigi Aslantepe projesini hayata geciren de Ozhan Canaydin'dir. Yillar sonra bile adi hep anilacak baskanin...

#447596 - Mon Feb 16 2009 20:04 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: CimBomAsigi]
ozan111 Offline
Üye
**

Adnan Polati cok seviorum. Karizmatik akilli ve zengin bir baskan.

#448485 - Mon Feb 23 2009 17:24 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ozan111]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Umarım daha fazla "Demirörenleşmezsiniz" ve Bülent hoca sizin son hocanız olur...

#448753 - Wed Feb 25 2009 13:10 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
erciyes1905 Offline
Yeni üye

Yer: Kayseri
Keşke daha önce davranıp da kaliteli takımın başına sezon başında kaliteli bi hoca bulsaydı ama şu anda hatanın neresinden dönülse kardır. Umarım Bülent Hoca ile inşallah yeni ve daha büyük başarılara imza atarız.

#448782 - Wed Feb 25 2009 17:24 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: erciyes1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: erciyes1905
Keşke daha önce davranıp da kaliteli takımın başına sezon başında kaliteli bi hoca bulsaydı ama şu anda hatanın neresinden dönülse kardır. Umarım Bülent Hoca ile inşallah yeni ve daha büyük başarılara imza atarız.

Skibbe kalitesiz ama Bülent kaliteli yani,neye göre böyle bir şey diyebiliyorsun ki?

#448834 - Thu Feb 26 2009 09:45 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

bekleyip görücez ama Bülent Korkmaz'ın Skibbe'den daha otoriter ve hırslı olduğu açık.

#448838 - Thu Feb 26 2009 10:32 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: brkisilak]
romeo Offline
Müdavim
*

Yer: Smyrna
skibbe kdr profesyonel olamıcagı da ayrı bir gercek..
skibbe ye taraftarının destek cıktıgı kdr yönetim destek cıkmadı arkadaslar,
teknik yardımcılarını haberi olmadan gönderirsen, göreve geldikten sonra sen kuklasın kalli var ona uymalısın kadroyu biz kurarız gibi olumsuzluk ortamını yaratırsan ne kdr basarı bekleyebilirsin.. bütün olumsuz ortama ragmen kravatını baglıyıp en zor maclardan sonra bile beyefendiliğle yaptıgı basın acıklamaları umarım diger tekbik direktörlere birazda olsa örnek olmustur...

#448842 - Thu Feb 26 2009 10:46 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: romeo]
brkisilak Offline
Üye
**

beyfendiliğine sözüm yok tabi.Ancak yönetimle kötü bi iletişim içinde oldugunu nereden ögrendin.Biz medyaya mı Adnan Polat'a mı inanalım.Eğer medyaya inanacaksak nasıl takımımıza sahip çıkıcaz.Ayrıca eğer iletişimleri kötü olsa neden bi veda yemegi düzenlensin ki.Kalli konusunda ise benim de saçma buldugum durumlar var anca Kalli'nin yetkisi olmadıgını söylüyor Adnan Polat.Altyapı projelerinde yer aldıgı belirtiliyor.Bu eger böyleyse ki bence böyle Skibbe nin ortamı gayet rahattı smile

#448843 - Thu Feb 26 2009 10:49 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: brkisilak]
romeo Offline
Müdavim
*

al sen sanki medyaya inanarak yazmamıs mısın ????

ben gercekleri yazdım gönderilen yardımcıları gercek,

kalli gercegi zaten ortada..

adnan polat ın en kısa yoldan çözüm olabilecek teknik direktörü gönderip sempati kazanması da ortadaki en büyük gercek...

#448877 - Thu Feb 26 2009 17:31 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: romeo]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Hiç bir Galatasaray teknik direktörü rahat rahat görev yapamadı bu kulüpte,tarihimizin en önemli başarılarını bize yaşatan Fatih Terim bile ne kadar baskı altında dönemler geçirmişti.Gerets ve Skibbe de açıklamalarında bunu belirttiler,kendi hayatlarımızda çok başarılı olmadığımız halde teknik direktörülerden yüzde yüz başarı bekliyoruz,sanırım biraz haksızlık yapıyoruz,camianın bu konuda kendini sorgulama zamanı gelmiştir,yoksa 2 ileri 1 geri devam edecek Galatasaray'ın durumu.

#449416 - Mon Mar 02 2009 10:23 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: romeo]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: romeo
al sen sanki medyaya inanarak yazmamıs mısın ????

ben gercekleri yazdım gönderilen yardımcıları gercek,

kalli gercegi zaten ortada..

adnan polat ın en kısa yoldan çözüm olabilecek teknik direktörü gönderip sempati kazanması da ortadaki en büyük gercek...

adamın umrunda mı peki bu? Yine istedigi kadroyu çıkarttı 5 yedirtti 4 yedirtti.Skibbe nin derdi yardımcıları değil kontratıydı.Bu arada geçenlerde çok güzel bir yorumu var Gürcan Bilgiç'in.
Eğer Bordeaux maçında Skibbe kenarda olsaydı 11.sn de yenilen o golden sonra tepkisi ne olurdu diye.Skibbe orada olsaydı golden sonra arkasını döner taraftara elini açar ben ne yapayım şeklinde ellerini açar ve oyuncuya sitem ederdi.Bence sadece bu tutumun değişmesi için bile teknik direktör değişebilr.
Ayrıca basından kastın Adnan Polat'ın basın toplantısıysa evet basından alıorm haberi smile

Tarafından düzenlendi brkisilak (Mon Mar 02 2009 10:26 AM)

#449418 - Mon Mar 02 2009 10:25 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: gambitxx
Hiç bir Galatasaray teknik direktörü rahat rahat görev yapamadı bu kulüpte,tarihimizin en önemli başarılarını bize yaşatan Fatih Terim bile ne kadar baskı altında dönemler geçirmişti.Gerets ve Skibbe de açıklamalarında bunu belirttiler,kendi hayatlarımızda çok başarılı olmadığımız halde teknik direktörülerden yüzde yüz başarı bekliyoruz,sanırım biraz haksızlık yapıyoruz,camianın bu konuda kendini sorgulama zamanı gelmiştir,yoksa 2 ileri 1 geri devam edecek Galatasaray'ın durumu.
Çoğu teknik direktörün başarılı olacaksın yoksa gidersin baskısı altında oldugu dogru.Fatih Terim de bu baskı altında kaldı ama Fatih Terim'in otoriterligi ve görevinde yalnız olması bence o başarıyı getiren önemli etkenlerdendi.

#449438 - Mon Mar 02 2009 16:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: brkisilak
İlk Gönderen: gambitxx
Çoğu teknik direktörün başarılı olacaksın yoksa gidersin baskısı altında oldugu dogru.Fatih Terim de bu baskı altında kaldı ama Fatih Terim'in otoriterligi ve görevinde yalnız olması bence o başarıyı getiren önemli etkenlerdendi.

Otoriterliği değil Faruk Süren yönetiminin desteğiydi Terim'i görevde tutan,ilk sezonu bile bitiremezdi Terim yoksa,tepkiler o denli büyüktü.Hele de bugün kendini yorumcu zanneden Hıncal Terim'in en büyük düşmanıydı.

#450013 - Thu Mar 12 2009 03:46 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: gambitxx]
kurmay26 Offline

Yer: eskişehir
başkanların içinde en karizmatik olanı adnan başkan türkiyeye uefa kupasını getirecek tek başkan

#450018 - Thu Mar 12 2009 10:34 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: kurmay26]
romeo Offline
Müdavim
*

karizma olarak faruk sürene yaklasamaz, ses tonundan da kaybediyor..

#450022 - Thu Mar 12 2009 12:24 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: romeo]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: romeo
karizma olarak faruk sürene yaklasamaz, ses tonundan da kaybediyor..

Valla bence çok ezici bi ses tonu var başkanın, karizma tepelerde...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#450042 - Thu Mar 12 2009 17:07 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ASTURIAS]
romeo Offline
Müdavim
*

ben pek begenmiyorum ses tonu cok sıkıcı, bazen polat alemdar pozlarıda atıyor gerek yok bunlara smile
r leri söylemesi ise gercekten güzel..

#450050 - Thu Mar 12 2009 17:57 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: romeo]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Ben bi defa havaalanında gördüm Adnan Polat'ı ses tonu hiç te karizma değil tv den gelen sesten daha kalın bi sesi var.

#450052 - Thu Mar 12 2009 17:59 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Raist]
Scarface Offline
Müdavim
**

vallah işimiz yapıyorsa isterse dünyanın en çirkin adamı olsun hiç umrumda değil

#450304 - Fri Mar 13 2009 17:55 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Yorumları okurken gülmekten kendimi alamadım.
Açıkçası sesinin veya duruşunun ne kadar önemli olduğunun bizi ilgilendirmemesi lazım.
Şuana kadar yaptığı tüm icraatları doğru buluyorum.
İnşallah seyrantepede bittiği takdirde Sn.Adnan Polat ın daha büyük projeleride başarıyla gerçekleştireceğini umuyorum ...

#450474 - Sun Mar 15 2009 01:13 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Ali_Cetiner]
suskun Offline
Müdavim

GALATASARAYIMIZIN başarısı adına çok olumlu işler yapıyor..

ayrıca bi bayan olarak da çok karizma buluyorum kendisini.
ses tonu filan mükemmel..

#450486 - Sun Mar 15 2009 13:21 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: suskun]
vedatgs Offline

bencede cok bilincli baskan hem parayonden hem futbol dan

#450496 - Sun Mar 15 2009 14:45 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: vedatgs]
martinluther Offline

Yer: Bursa
çok karizmatik ve galatasaray'a uygun bir adam şu para konusuda çözülsün rahata çıkarız

#450506 - Sun Mar 15 2009 17:29 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: martinluther]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Eleştirelecek nedeni kalmadı heralde millet karizmaya sarmış oda güzel... laugh

#450518 - Sun Mar 15 2009 18:13 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Eleştirelecek nedeni kalmadı heralde millet karizmaya sarmış oda güzel... laugh

İşler iyi giderken kimse bakmaz icraata renkdaş bu Türkiye tablosudur,Bursa-Konya-Hamburg yakaladığı pozisyonları atsaydı bize yine başkanın ses tonu yorumları olur muydu merak ediyorum.

#450559 - Sun Mar 15 2009 21:43 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Raist]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış galiba...Ben eleştirmek için sölemedim adamın ses tonu bana öle geldi.Bunun ne alakası var Hamburg maçıyla onla bunla..

#451511 - Mon Mar 23 2009 00:03 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Raist]
freestyler Offline
Yeni üye
*

skibbeyi arattın bize bülent hoca sana HELAL OLSUN ama bravo yönetime nasıl bi saçmalık yaptığını fark etmiştir bugün sayın başkanımız.Bu gece huzurlu uyu sayın başkan polat bu taraftar bunu zerre kadar haketmiyor..YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE

#451627 - Mon Mar 23 2009 14:16 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: freestyler]
erciyes1905 Offline
Yeni üye

Yer: Kayseri
Eğer 3 hafta sonra "Skibbe kalsaydı keşke" diyorsak çok yazık... Bu kadroyla bu hale gelebildik ya, helal olsun bize. Herkes beceremez bunu. Geçen yılki takım nerde, bu yılki biz nerde.. Bazen keşke "Kadro değişmeseydi, yine 11 Türk oynasaydık, yıldızlarımız olmasaydı, son haftaları hocasız oynasaydık da bu hale düşmeseydik." diyorum.

#451636 - Mon Mar 23 2009 14:30 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: erciyes1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Özhan Canaydın yönetiminin zamanında Fatih Terim ve Hagi'yi taraftardan az da olsa soğutan saçma kararlarına Adnan Polat yönetimi de Bülent'i eklemiştir.Yıllar sonra Avrupa'da iyi oynayan ve finale inanmaya başlayan Galatasaray bundan daha saçma bir şekilde manupile dilemezdi,Başkan'ın bundan sonra daha dikkatli davranması gerekiyor.

Tarafından düzenlendi gambitxx (Mon Mar 23 2009 14:31 PM)

#451649 - Mon Mar 23 2009 14:39 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: gambitxx]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
bi atasözü vardır insanın kendine ettiğini düşmanı etmezmiş diye bizim yöneticilerde aynen öyle yaptılar....

#451758 - Mon Mar 23 2009 18:38 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: papaz1905]
suskun Offline
Müdavim

YA SİZE PES YA..
-önce hakemlerde bulduk suçu,
-sonra sakatlıkları bahane ettik,
-sonra SKİBBEyi kovduk,
şimdide yönetime mi döndünüz?.. çok güzel..

dönünde futbolculara bakın 3oyuncumuz dışında kim mücadele ediyor..
yönetim HAKLI mı HAYIR.. yönetimin 2BÜYÜK HATASI VAR..

daha önce de söylediğim gibi;
-sezon başında SKİBBEyi takımın başına getirmesi
-sezonun ortasında SKİBBEyi göndermesi.

bu saatten sonra yönetim ARSEN WENGERi, LUCEyi,MORİNHOyu, GERETSi mi getirecekti..
bu aşamada gelen td ancak bu kadar olur..

#452034 - Wed Mar 25 2009 13:36 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: suskun]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

BAŞKAN Adnan Sezgini getireceğine Abdulrahim Albayrağı getirse takımda böyle huzursuzluk olmazdı...ne Linlonde sorun olurdu ne de diğer futbolcularda....

#452035 - Wed Mar 25 2009 13:52 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: suskun]
castrop1 Offline
Yeni üye
*

Yer: Almanya Castrop-Rauxel
Pesya arkadaslar oyucular gec ve tecübesis bu sakatlar düzelmemesi bizi bu druma getirdi gidecek oyuncularda var seneye hersey güsel olacak sabir

Tarafından düzenlendi castrop1 (Wed Mar 25 2009 13:53 PM)

#452087 - Thu Mar 26 2009 00:36 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: castrop1]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Adnan polatın en büyük hatası td seçimleridir.Oda bunun farkında bence.Seneye çok iyi bir td getireceğini zannediyorum.Eğer öyle olmazsa zaten başkanlık koltuğunda fazla kalamaz.

#452407 - Sun Mar 29 2009 23:30 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: UMUT 88]
gamedog Offline

İlk Gönderen: UMUT 88
Adnan polatın en büyük hatası td seçimleridir.Oda bunun farkında bence.Seneye çok iyi bir td getireceğini zannediyorum.Eğer öyle olmazsa zaten başkanlık koltuğunda fazla kalamaz.

Seneye çok iyi bir td geleceğine bende inanıyorum ve umarım bu hoca Lucescu olur.

#453510 - Mon Apr 13 2009 13:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: gamedog]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

ÜÇ büyük hatası;

1. Takımın hem kaptanı, hem ağabeyi, tem TD si ola Hakan Şükürü adeta kovması...

2.Abdülrahim Albayrak gelmeyi çok isterken onu getirmemesi....

3.Çömez ve yanlış TD seçimleri.....

#453603 - Mon Apr 13 2009 21:16 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: suskun]
papaz1905 Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: asi_kiz1905
YA SİZE PES YA..
-önce hakemlerde bulduk suçu,
-sonra sakatlıkları bahane ettik,
-sonra SKİBBEyi kovduk,
şimdide yönetime mi döndünüz?.. çok güzel..

dönünde futbolculara bakın 3oyuncumuz dışında kim mücadele ediyor..
yönetim HAKLI mı HAYIR.. yönetimin 2BÜYÜK HATASI VAR..

daha önce de söylediğim gibi;
-sezon başında SKİBBEyi takımın başına getirmesi
-sezonun ortasında SKİBBEyi göndermesi.

bu saatten sonra yönetim ARSEN WENGERi, LUCEyi,MORİNHOyu, GERETSi mi getirecekti..
bu aşamada gelen td ancak bu kadar olur..

başkanın en büyük hatası kimsenin sevmediği (futbolcular dahil) adnan sezgini,
futbolun patronu yapması .
her kaybedilen puandan sonra (2. yarı) hakem ve federasyonu suçlaması.
takım içindeki sorunu çözeceği yerde suçu hep dışarda araması ve buna benzer ,
daha bi sürü neden saya bilirim ...

#453695 - Tue Apr 14 2009 20:33 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: papaz1905]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Geldiğinde umutluydum. Artık hiçbir umudum kalmadı.

Neden bir başkan alınan başarısızlıklarda klüp içerisindeki olumsuzları bulmadan çevreye saldırır. Bu takımda belli problemlerin olduğu çok açık...

Galatasaray AŞ'nin yarattığı zarar, Adnan Sezgin problemi, TD seçimleri, yanlış transfer politikası...

SAYIN POLAT SEZON BAŞINDAN BERİ BU KONULARIN HİÇ BİRİNDE YETERLİ ÇABA ORAYA KOYMADI. KOYAR GİBİ GÖSTERDİ...

Tutturmuş bir Goldman-Sachs diye. Yav para bulmak bu kadar zor mu? Forbes diyor ki Galatasaray Türkiye içerisinde yatırım yapılabilecek en güvenilir markalardan biri diye. O zaman ya Forbes yalan söylüyor ya da Başkan üç yere sorduktan sonra "Kredi yok" diyor. Bakın Manchester United'a. 1 Milyar Euro Banka borçları var. Ama hala Virgin Air adamlara özel uçak tahsis ediyor. Tamam başarılılar ama 3 sene öncesine kadar Manchester Avrupa'da bu kadara başarılı değildi...

Adnan Sezgin. Galatasaray'ı sömüren başka bir kene. Abdülrahim Albayrak'tan bu yana sevgi ile o işi yapan birini görmedim. Sn. Albayrak da çok deneyimli sayılmazdı. Profesyonel klüpler profesyonel düşünür. Maden Türkiye'de bu işi yapacak adam yok o durumda git Avrupa'dan deneyimli bir ekip ya da kişi getir. Mesela Hamburg'un futbol şube sorumlusunu yakından tanıyoruz. Eşi bir Türk. Hamburg'un ekonomik kalkınmasında önemli pay sahibi. Biz ise Adnan Sezgin ile eldeki avuçtakini kaybediyoruz...

TD seçimleri zaten rezalet ötesi. Skibbe'ye şans vermedi ve ondan daha kötü olan, ona olan tüm inancımı kaybettiren, Skibbe'ın bıraktığı mirası yiyen Bülent Korkmaz'ı getirdi. Türkiye garip ülke. Çok antrenör öğütmüştür. Ne sabır var, ne saygı.
Neden bu takımın başına Van Gaal getirilmez. "Efendim, gelmez bize" "Yok canım" denesin kimse. İstediği parayı ver, istediği tazminatları sözleşmeye ekle gelsin. Tabii yağma yapmasına izin verme ama bir yerlerin yemiyor değil mi takımın kontrolünü ona bırakacağım diye. Türkiye'de futbol bu yüzden arpa boyu yol almıyor....

Bu takımda transferleri artık yöneticilerin değil, antrenörlerin yapması gerekli. Yönetici mi bu takımı kurup sahaya çıkartan. İşte Fenerbahçe'nin hali ortada. Bırakın transferi yeni hoca yapsın. Siz olabilirliğini ortaya koyun ama kafanızdan adam seçip hocaya "Hocam, bunlar opsiyonlar. Bunlardan birini transfer etme hakkın var" dersen o transferden takıma bir b*k olmaz...

AŞ ARTIK BAZI ŞEYLERİ POLAT. EĞER AŞAMIYORSAN BU KONUYU DAHA İYİ BİLENLERE BIRAK...

#453699 - Tue Apr 14 2009 22:46 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: 88A88]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Bakın bi hataya düşüyorsunuz..Adnan Polat Galatasaray Spor Klübü Başkanı..
Futbol A.Ş nin değil Spor Klübünün Basketbol-Voleybol ve diğer amatör branşlar bunların hepsinden sorumlu..Bakın Basketbolda yaşananan başarılara daha 1-2 sene öncesine kadar 2.lige düşen bayan basketbol takımımız Avrupa Şampiyonu oldu..Tekerlekli Sandelye Basket takımımız da Dünya Şampiyonu..Ve diğer branşlarda da kıpırdanmalar oldu..Olaya sadece Futbol tarafından bakmamak gerekir..Ha futbolda da pek bi hatasını olduğunu söyleyemem aksine son 5-6 seneye nazaran en kaliteli topçuları getirdi tek hatası Futbol Şubesinin başına yanlış isim getirmesi oldu..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#453701 - Tue Apr 14 2009 23:12 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_f@tih]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Diğer branşlarda elde edilen başarılar elbette Sn.Polat'ın ve çevresindeki emekçilerin çok büyük katkısı vardır. Bunu inkar etmiyorum. Fakat futbol şubesi ligde toz yuttu.

Bunda Sayın Polat'ın hataları yukarıda yazdığım gibi. Kendisini sürekli bir kaç konu etrafına yoğunlaştırıp onlarla çarpıştı. Sn. Canaydın döneminde futbol şubesi kötü dönemlerden geçmiş ve maliyet o dönemde bozulmaya başlamıştı. Polat'tan bu mali durumu düzeltecek hamleler bekledim fakat o hamleler sadece "Goldman-Sachs" denen bir kredi kuruluşunun elinde kaldı...vs.

Yani anlatmak istediğim Sn. Polat'ın bu sene futbol konusunda büyük yanlışlar yaptığını düşünüyorum. Siz aksini savunabilirsiniz, sonsuz saygı duyarım. Fakat yukarıda sıraladığım yanlışları düzeltmediği takdirde bence başarılı bir başkan değildir. Çünkü en önemli olan spor branşımız futbol şubesi Avrupa'daki saygınlığını kaybetmek üzere. Son kredilerimizi kullanıyoruz. Puan sırlamasında yukrılara tırmanacağımız garantili fakat isim olarak eskisi kadar etkili olamayacağız...

Korkum bu...

#453771 - Wed Apr 15 2009 16:52 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: 88A88]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Büyük Başkan kafanı duvarlara vuruyosun dimi.Vuracaksın çünkü 100 ylın en iyi kadrosunu kurdun bu sene ama getirdiğin hocaya bak 5.sınıf hoca sikibe.
nerden buldum bu herifi diye kafanı vuruyosun duvarlara...
Gerets gibi süper bir hocayı (elinde malzeme yokken bizi şampiyon yaptı) 10 sene önce türkiyeden kalp rahatsızlığı olan ve sağlık durumundan dolayı giden 75 yaşındaki kalli dedeye değiştin.Ve bu kalli denen herif geçen sene 5 hafta kala sattı gitti, bu sene yine getirdin.yaaaa nedir bu heriften beklentin.daha ne beklersin bu moruktan bilmiyorum..Yazıklar olsun bizlere bu yaşattığınız eziyetlerden dolayı..

Ve adnan sezgin denen adamın ne faydası var bu takıma zararından çok.Neden 5.sınıf hoca geliyor bu takıma tabiki adnan sezgin burnunu sokacak o yüzden,ünlü bi isim gelse burnunu sokabilirmi? sokamazzzzz o yüzden. Bak başarısız diye gönderilen lucescu ve geretse şu anki takımları uefa da final oynayacak..

Tarafından düzenlendi iski64 (Wed Apr 15 2009 17:01 PM)

#455009 - Fri May 01 2009 23:35 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: İskender Türk]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
eyyy.....Adnan Polat teknik direktör olarak Van Gaal ya da onun kalitesinde yabancı bir hoca getiremezsen arkana bile bakmadan çek git bu klüpte senin yerin yok ZATEN TAKIM SENİN YÜZÜNDEN ANTİPATİK OLDU.. taraftar enayi değil senin palavralarına kansın başarısızlığı başkalarını suçlayarak örtme...

#455027 - Sat May 02 2009 00:53 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: branege]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

bu taraftarı ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN mahrum bırakan yönetime yazıklar olsun....

#455115 - Sun May 03 2009 13:46 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
Scarface Offline
Müdavim
**

Özellikle her yanlışını TFF'ye satmaya çalışması bir GALATASARAY başkanı için yapılacak en büyük ayıptır

#455253 - Mon May 04 2009 21:08 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Anlaşılıyorki Adnan Polat başkanlık yapamıyor onun harcı değil. futbol şubesinden sorumlu imiş gibi davranıp oraya buraya çatması da cabası. Önce kendi yönetimin içindeki yanlışları hataları düzelt ondan sonra sağa sola saldır.
İdareci olamamış etrafında dönen tezgahları göremeyip onların oyunlarına gelmiş anlaşılan.
Problemli adamları gönderemezse kendisi gidecek. Gerçi bu borç batağındaki klübü kim isteyecek oda meçhul

#455262 - Tue May 05 2009 00:36 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: u@_H@$@N
Özellikle her yanlışını TFF'ye satmaya çalışması bir GALATASARAY başkanı için yapılacak en büyük ayıptır

ortada bi şey de yok... gol attıkta golümüzü mü vermediler

#455311 - Tue May 05 2009 15:42 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
İlk Gönderen: FTH1905

Arkadaslar bende üzgünüm,
bende hepinizden cok sinirliyim...hele Almanyadan Istanbula Mac izlemeye giden birisi olarak...
Zaman Vurup Kirma Zamani degildir...Vurup Kirmayla Basari gelseydi, Besiktas Sampiyonlar Ligini alirdi,
Fener Uefa Kupasini...
Zaman Birlik Beraberlik Zamani!Ne olursa olsun Baskanini sevmesekde,Antrönörünü Sevmesekte,
ARMASINA,RENKLERiNE ASIGIZ...BU YETER...
"BASARILAR GELiR GECER ASALETiN BiZE YETER" diye bosunami Bagirdik onca Mac...

Bazilariniz beni Yönetimden biri sansada... grin
14 Sene Sampiyonluk Özlemi cekip,arkasinda duranlar Taraftarsa...biz neyiz diye bazen düsünmüyor degilim...
Her Yilda Sampiyon olacak degilizya...tabidirki hepimiz isteriz Ömür Boyu tuttugumuz Takim Sampiyon olsun,
hatta oynadigi bütün Maclari kazansin...
Ama olmuyor iste,
ben gecen Sene yeni kurulan Takim icin "bu Yil Sampiyon olmasa bile Sampiyonlar Ligine gitsinler" yeter,
Seneyede (yani bu Sezon) Avrupada ve Ligde Firtina gibi eser demistim...
Acikcasi ben Kadromuzun Sakatliklara ragmen, iyi bir Teknik Adam olsaydi hem Avrupada (UEFA) devam ediyor hemde Lig´de acik ara Lider olmasi gerekiyordu...Tarihde bu kadar az Puan toplayan Büyüklerin arasinda...hayret...
Acikcasi...eger Seneyede adam akilli bir Teknik Adam getirilmezse,
Skibbe ve Bülent gibi "STAJYER", Kalli gibi "DUVARLARI YIKILMIS" bir Hoca getirilmezsde,
eli yüzü düzgün, yani isi azcokda degil, cok iyi bilen (BURASI GALATASARAY) bir Teknik Adam getirilirse bu Takim hicbir Transfer yapilmadan Seneye Sampiyon olur.
Bunada Kellemi Koyarim!!! Ne var bizim Kadromuzda...

Hagi´den sonra birkez daha "EVLAT" Sevgisine yenik düsüldü ve Sonuclarinada katlaniyoruz...
Umarim biranönce bu Sevdadan dönerler...
Karakter olarak cok "KLASiK" ve "FATiH TERiM" tarzini hatirlattigi icin sevmesemde,
iki Bülenti kiyaslayin, Bülent Uygun ve Bülent Korkmaz...
Biri elindeki Anadolu Takimiyla, bence Gaziantepden,Ankaraspordan,Bursadan ve hatta Eskisehirspor´dan Kadro olarak cokta güclü olmayan bir Sivasspor ile istikrari yakalamis...
bir digeri ise Bülent "KORKMAZ" 150 Milyon Dolarlik Galatasaray Takiminin basina gecmis,Uefaya gidecek Konumdayken bile Taraftarlarina dahil "GiDEMEZ" duygusu asilamis...
o Takimki benim gözümde Kagit üzerinde 2000 Yilindaki Kadrodan daha degerli...AMA KAGIT ÜZERiNDE

Söylenecek daha cok söz,
haykirilicak cooook Cümleler var ama...olmuyor iste....

Saygilarla

#455335 - Tue May 05 2009 18:19 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: DESPO]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

usta haklısın her sene şampiyon olacak değiliz..zaten 3 sene şampiyon çıkacaksa bu ligden biri biziz...ama bu kadroyla da hiç yoktan bi ŞL bi avrupa hedefimiz olması lazımdı... malesef o da yok...

#455343 - Tue May 05 2009 19:05 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: DESPO]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: DESPO
İlk Gönderen: FTH1905

Arkadaslar bende üzgünüm,
bende hepinizden cok sinirliyim...hele Almanyadan Istanbula Mac izlemeye giden birisi olarak...
Zaman Vurup Kirma Zamani degildir...Vurup Kirmayla Basari gelseydi, Besiktas Sampiyonlar Ligini alirdi,
Fener Uefa Kupasini...
Zaman Birlik Beraberlik Zamani!Ne olursa olsun Baskanini sevmesekde,Antrönörünü Sevmesekte,
ARMASINA,RENKLERiNE ASIGIZ...BU YETER...
"BASARILAR GELiR GECER ASALETiN BiZE YETER" diye bosunami Bagirdik onca Mac...

Bazilariniz beni Yönetimden biri sansada... grin
14 Sene Sampiyonluk Özlemi cekip,arkasinda duranlar Taraftarsa...biz neyiz diye bazen düsünmüyor degilim...
Her Yilda Sampiyon olacak degilizya...tabidirki hepimiz isteriz Ömür Boyu tuttugumuz Takim Sampiyon olsun,
hatta oynadigi bütün Maclari kazansin...
Ama olmuyor iste,
ben gecen Sene yeni kurulan Takim icin "bu Yil Sampiyon olmasa bile Sampiyonlar Ligine gitsinler" yeter,
Seneyede (yani bu Sezon) Avrupada ve Ligde Firtina gibi eser demistim...
Acikcasi ben Kadromuzun Sakatliklara ragmen, iyi bir Teknik Adam olsaydi hem Avrupada (UEFA) devam ediyor hemde Lig´de acik ara Lider olmasi gerekiyordu...Tarihde bu kadar az Puan toplayan Büyüklerin arasinda...hayret...
Acikcasi...eger Seneyede adam akilli bir Teknik Adam getirilmezse,
Skibbe ve Bülent gibi "STAJYER", Kalli gibi "DUVARLARI YIKILMIS" bir Hoca getirilmezsde,
eli yüzü düzgün, yani isi azcokda degil, cok iyi bilen (BURASI GALATASARAY) bir Teknik Adam getirilirse bu Takim hicbir Transfer yapilmadan Seneye Sampiyon olur.
Bunada Kellemi Koyarim!!! Ne var bizim Kadromuzda...

Hagi´den sonra birkez daha "EVLAT" Sevgisine yenik düsüldü ve Sonuclarinada katlaniyoruz...
Umarim biranönce bu Sevdadan dönerler...
Karakter olarak cok "KLASiK" ve "FATiH TERiM" tarzini hatirlattigi icin sevmesemde,
iki Bülenti kiyaslayin, Bülent Uygun ve Bülent Korkmaz...
Biri elindeki Anadolu Takimiyla, bence Gaziantepden,Ankaraspordan,Bursadan ve hatta Eskisehirspor´dan Kadro olarak cokta güclü olmayan bir Sivasspor ile istikrari yakalamis...
bir digeri ise Bülent "KORKMAZ" 150 Milyon Dolarlik Galatasaray Takiminin basina gecmis,Uefaya gidecek Konumdayken bile Taraftarlarina dahil "GiDEMEZ" duygusu asilamis...
o Takimki benim gözümde Kagit üzerinde 2000 Yilindaki Kadrodan daha degerli...AMA KAGIT ÜZERiNDE

Söylenecek daha cok söz,
haykirilicak cooook Cümleler var ama...olmuyor iste....

Saygilarla

çok güzel yazmışsın renkdaş.

sen GALATASARAYa td alıyorsun oturup iyice düşüneceksin.. elindeki kadro tsl deki en iyi kadro ama senin 1 futbolcunun edeceği para ile kurulan bi takımdan 5 yiyorsan ligi bırak çek git.

aldığın teknik drektörü sezon ortası başarısız diye göndermek için almayacaksın.
madem tecrübesiz diye gönderiyorsun o zaman TECRÜBELİ bi td alacaksın ki gönderdiğine değsin.

yönetimin hataları oldu evet, hata hatayla örtülmeye çalışıldı iyice yerin dibine battık..
bizim için ii bi ders olacak bu. artık herşeyi düşünüp öyle hareket edeceksin yapamıyorsan da zorlama bırak git..

kimsenin GALATASARAyı bu hale getirmeye hakkı yok..
kimsenin bu taraftara böyle eziyet, acı çektirmeye hakkı yok..
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ..

ADNAN POLATın da şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.. çok takdir ettiğim biriydi hala da öyle ama artık bazı şeyleri görüp GALATASARAYın menfaatlerini düşünmeli, yapamıyorsan çekilmelisin.

aslında yönetime de yüklenmek istemiyorum. KOCAELİ maçından sonra "SKİBBE İSTİFAA, SKİBBE İSTİFA" diye bağıran belki de bu sonu hazırlayan biziz..

SKİBBE göndermeseydi aynı durumda olsaydık yönetime alınacak tavrı düşünemiyorum.
biz SKİBBE gidince herşey çok ii olacak diye şartladığımız için istifasını istedik, ama kimin geleceğini düşünmedik..

sezon ortasında kimse yönetimden kalkıpta çok çok başarılı bi td getirmesini beklememeliydi, sahip çıkacaktık ama olmadı..
en büyük hataları da SKİBBEyi göreve getirmeleri oldu..

BU SENE BÖYLE. HERKES YAPTIĞININ BEDELİNİ ÖDER.. BİZDE HATAMIZIN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ..
UMARIM SENEYE HERŞEY DAHA İYİ OLUR..

#455383 - Wed May 06 2009 10:57 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: suskun]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
Başkanım yaptığı konuşmada sanki hatalarından ders çıkarmıs gibi duruyordu bana umu verdi ama umraım yaza bu umutlarımız sönmez...

#455415 - Wed May 06 2009 15:28 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: cukurbagliyucel]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

arkadaslar sizlere bi soru...:

skibbeyi getiren bülent korkmazi getiren adnan polatmi yoksa adnan sezginmi?

Tarafından düzenlendi IsvicreliAslan91 (Wed May 06 2009 15:28 PM)

#455421 - Wed May 06 2009 16:22 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: IsvicreliAslan91]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: IsvicreliAslan91
arkadaslar sizlere bi soru...:

skibbeyi getiren bülent korkmazi getiren adnan polatmi yoksa adnan sezginmi?

valla bu kulübün başkanı Adnan Polat artık başkası getirsede o sorumlu kendi getirsede...bi de şu var Skibbeyi öneren Kalliydi..Adnan P. nin de Kalli ye çok güvendiği için direk kendi istemiştir zaten...

#455429 - Wed May 06 2009 16:46 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
shiroi_ch Offline
Üye

kalli'de de ne var benim ya da bizim göremediğimiz bi anlasam. hadi onu geçtim, geçen sene bizi yarı yolda bırakmış birine hangi pozisyonda olursa olsun nasıl tekrar gel bizle çalış dersin.

Tarafından düzenlendi shiroi_ch (Wed May 06 2009 16:47 PM)

#455442 - Wed May 06 2009 19:05 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: shiroi_ch]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: shiroi_ch
kalli'de de ne var benim ya da bizim göremediğimiz bi anlasam. hadi onu geçtim, geçen sene bizi yarı yolda bırakmış birine hangi pozisyonda olursa olsun nasıl tekrar gel bizle çalış dersin.
Kalli'de ne mi var? Yaş var laugh

#455463 - Wed May 06 2009 20:17 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
FArk var !!! laugh

#462769 - Fri Jul 31 2009 14:51 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: cukurbagliyucel]
xl_aslan Offline
Üye
**

Başkana helal olsun.Bu transferleri takıma kazandırdıkları ve galatasaraylıya yakışan vizyonu gösterdikleri çin.

#462842 - Fri Jul 31 2009 22:29 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
mania Offline
Üye
**

İlk Gönderen: xl_aslan
Başkana helal olsun.Bu transferleri takıma kazandırdıkları ve galatasaraylıya yakışan vizyonu gösterdikleri çin.
sonuna kadar nereye kadar giderse, tam destek hep destek.. seninle her yola varım büyük başkan

#464008 - Sat Aug 15 2009 16:40 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mania]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
büyük başkan.arkandayız.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#464189 - Mon Aug 17 2009 18:45 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
mümin Offline

ABİ NE OLUR BENİ ŞU TAKIMIN PAF LİGİNE ALSINLAR YETKİLİLERE SESLENİYORUM ARTIK YAZMAKTAN YORULDUM GÜCÜM BİTMEK ÜZERE YARDIM EDİN SAVUNMA OYUNCUSUYUM BURSALIYIM BURSA DA OTURUYORUM GEREKİRSE GELİR İSTANBULDA DIŞARIDA KALIRIM YETERKİ ALSINLAR TEL BU BENİM:541 441 95 35 EV:0224 441 57 58 MÜMİN

#464203 - Tue Aug 18 2009 09:18 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mümin]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: mümin
ABİ NE OLUR BENİ ŞU TAKIMIN PAF LİGİNE ALSINLAR YETKİLİLERE SESLENİYORUM ARTIK YAZMAKTAN YORULDUM GÜCÜM BİTMEK ÜZERE YARDIM EDİN SAVUNMA OYUNCUSUYUM BURSALIYIM BURSA DA OTURUYORUM GEREKİRSE GELİR İSTANBULDA DIŞARIDA KALIRIM YETERKİ ALSINLAR TEL BU BENİM:541 441 95 35 EV:0224 441 57 58 MÜMİN
forumda dilencilik ilk kez görüyorum

#464216 - Tue Aug 18 2009 10:38 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
shiroi_ch Offline
Üye

abi alıyorsanız beni de alın... ev adresimi veriim. helikopter yollayın ::)))

#464278 - Tue Aug 18 2009 17:59 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: shiroi_ch]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
İlk Gönderen: shiroi_ch
abi alıyorsanız beni de alın... ev adresimi veriim. helikopter yollayın ::)))

bu ne ya koptum vallaha.bendie alın malzemecilik yapsam kafi.yeterki floryanın havasını koklayım

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#468910 - Sat Nov 21 2009 05:52 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
Gd87 Offline

Adnan Polat tam Galatasaray'ın aradığı bir başkandır.

Özcan Canaydın çok iyi bir insandır fakat takımın resmen canını okudu.Onun yönetiminde okadar yara aldıki takim.Yaraları yeni yeni sarmaya başladıkç

Adnan Polat güçlü ve cesur bir kişiliğe sahiptir. Fbli A. Yıldırım ve aaynı zihniyetteki adamları binbir oyunla takımımıza zarar vermeye kalkıyor. Transfer yaparken teklif sunduğumuz adamalra teklif göndrereek fiyat yükseltmeye , Tribünlere hareket çeken kadınlar gibi provakasyoncular tutarak vs konuda bizi yıpratmaya çalışıyor ama Adnan Polat karşılarında okadar güçloü duruyor ki her seferinde kendi kazdıkları çamurlu suda boğuluyorlar.

Canaydın döneminde bu tür yıpratma politikalarında çok zarar gördük.Ama artık Adnan Polat sayesinde bu durumdan kurtulduk.

Adnan poaltı eleştirebileceğim tek nokta ise Arda Turan ' a kaptanlığı vermesi konusunda olacaktır.

22 yaşında birisi takımın kaptanı olamaz.Kaptan takımın en iyi oyuncusu değil takımın abisi takımı yöneten sorunları dinleyen kişilerden olmalıdır.

Ayrıca başkanımızın Apdulrahim Albayrağı yönetime almasını diliyorum.

Tarafından düzenlendi Gd87 (Sat Nov 21 2009 05:53 AM)

#469518 - Sat Dec 05 2009 22:07 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Gd87]
Scarface Offline
Müdavim
**

Adnan Polat taraftar sadece para kaynağı olarak gören düşüncesizin tekidir onun Galatasaray başkanı olmasından utanç duyuyorum

#469657 - Mon Dec 07 2009 22:26 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: H@$@N
Adnan Polat taraftar sadece para kaynağı olarak gören düşüncesizin tekidir onun Galatasaray başkanı olmasından utanç duyuyorum

valla renkdas yillar sonra herhalde gurur duyulacak tek baskan su anda adnan polat... ayrica her kulup icin taraftar para kaynagidir... bu bir gercek.. eger sen bilet almazsan, lisansli urun almazsan, sen yeterli ilgiyi gostermezsen takimina o oranda sponsor olayin degisiklik gosterir.... anliyacagin kulub para kazanmasi taraftarla dogru orantili, ondan dolayi buyuk kulupler buyuk paralar kazanir... yani taraftarin para kaynagi olarak gorulmesi cokta buyutulecek bir olay deil...

#469683 - Tue Dec 08 2009 14:42 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

İlk Gönderen: al_bundy

valla renkdas yillar sonra herhalde gurur duyulacak tek baskan su anda adnan polat... ayrica her kulup icin taraftar para kaynagidir... bu bir gercek.. eger sen bilet almazsan, lisansli urun almazsan, sen yeterli ilgiyi gostermezsen takimina o oranda sponsor olayin degisiklik gosterir.... anliyacagin kulub para kazanmasi taraftarla dogru orantili, ondan dolayi buyuk kulupler buyuk paralar kazanir... yani taraftarin para kaynagi olarak gorulmesi cokta buyutulecek bir olay deil...

haklısın renkdaş

#469689 - Tue Dec 08 2009 19:45 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

Kimse kusura bakmasın ama rezalet skandallarda Polat döneminde yapıldı ve taraftarın stada gelmesini engellemek için her türlü önlem almanın ne faydası olur anlamıyorum örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından

#469696 - Wed Dec 09 2009 00:14 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından

Ya arkadaşlar daha öncede söyledim yanlış hatırlamıosam.GsBonus kartı olmayan maça giremicek diye bi olay yok.Kartı olanlar öncelik sahibi olucak sadece.Tabi sen o yüzden maça gitme olasılığım olmıcak diyosan...

#469699 - Wed Dec 09 2009 03:50 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Raist]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Raist
örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından

Ya arkadaşlar daha öncede söyledim yanlış hatırlamıosam.GsBonus kartı olmayan maça giremicek diye bi olay yok.Kartı olanlar öncelik sahibi olucak sadece.Tabi sen o yüzden maça gitme olasılığım olmıcak diyosan...

f5 de ayni olayi yapti... f5 karta oncelik taniyorlar... ve bu kart olayindan inanilmaz iyi gelir elde ediyorlar... bence kulube para kazandiracak hersey benden onay var.. sonucta bu kulup para kazanamazsa, baros, kewell veya elano gibi yildizlarin yerine yine petreler bratular takimi doldurur...

#469708 - Wed Dec 09 2009 14:09 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Raist]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ben böyle bir şey duymuştum ve çok sinirlenmiştim ama senin bu konuda daha bilgili olmalısın ama yine de bu para işini çok abarttıklarını düşünüyorum FB ve BJK neden kanallarını paralı yapmıyorlar çok mu paralılar? hayır değiller hatta BJK'nın sadece kendi başkanına bile bir sürü borcu var

#469795 - Sat Dec 12 2009 07:58 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
al_bundy Offline
Müdavim

Ben böyle bir şey duymuştum ve çok sinirlenmiştim ama senin bu konuda daha bilgili olmalısın ama yine de bu para işini çok abarttıklarını düşünüyorum FB ve BJK neden kanallarını paralı yapmıyorlar çok mu paralılar? hayır değiller hatta BJK'nın sadece kendi başkanına bile bir sürü borcu var

renkdas sana sadece bi soru??? basari istiyormusun???
muhtemelen her renkdas gibi cevabin evet olacak... o zaman bu kulubun paraya ihtiyaci var basari icin... elano keita vs. gibi adamlar bedavaya gelmiyorlar...

#470227 - Sat Jan 02 2010 09:12 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bonus Card ile Galatasaraylı olmanın ayrıcalıklarını yaşayın!

Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası iç saha maçlarında biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkına sahip olursunuz.
Turk Telekom Arena'da Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın oynayacağı resmi maçlar için GS Bonus sahibi olarak stada sadece siz giriş yapabilir, stad içerisinde sizi bekleyen bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz.
GS Storelarda sadece size özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
Çekiliş sonucunda Galatasaray Profesyonel Futbol Takım oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılabilirsiniz.
Galatasaray Profesyonel Futbol takımının deplasmanda oynayacağı resmi maçlara takım ile beraber gidebilme imkanına sahip olabilirsiniz.
GSMobile ve GSTV kampanyalarından öncelikli ve indirimli faydalanabilirsiniz.
Galatasaray Dergisine indirimli abone olabilirsiniz.

Kaynak:
http://www.garanti.com.tr/kredi_kartlari/bonus_card/bonus_gs.html

#470334 - Mon Jan 11 2010 17:48 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

#471440 - Tue Feb 09 2010 14:15 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
sandman Offline

Başkan Adnan Polat KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu'na Plaket Verdi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'le birlikte burada yapılması planlanan kamp tesisi için incelemelerde bulundu. Başkan Polat, Girne ve Gazimağusa'da, KKTC hükümeti tarafından da desteklenen tesis için önerilen arazileri gezdi.
Adnan Polat dün akşam KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu ve bakanlarla bir araya geldi. Başbakan Eroğlu, Galatasaray'ın yatırımlarından büyük onur duyacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini belirtti. Eroğlu, ''Umarım FIFA bize uyguladığı spor ambargosu ayıbından vazgeçer. Galatasaray'ın yatırımları da bir mesaj olur'' dedi. Adnan Polat ise Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan gençlerin de spor yapma hakkının olduğunu vurgulayarak''Bütün dünyaya sporda bir ambargonun ayıp olduğu mesajını da vermek istiyoruz'' diye konuştu. Polat, ''Rumların Galatasaray'ın sportif tesisler yapmasından rahatsız olacağını zannetmiyorum. Aksine memnun olurlar. Rumlar da gelsinler spor yapsın' ifadelerini kullandı

Bu cümle çok dikkat çekici acaba Polat'ın Rumların her yaptığımızdan rahatsız olduklarından farkında değil mi acaba? Bir Kıbrıslı olaraktan size Rumların bunu engellemeye çalışacaklarınına dair garanti bile verebilirim.

#471929 - Thu Feb 25 2010 13:57 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
UmuT71 Offline

Gerçekten çok iyi işler yaptı, yapmayada devam edecek...Bravo Adnan başkan, tam gaz devam...

#472212 - Thu Mar 04 2010 11:17 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: UmuT71]
mediapunta Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul/Türkiye
en az 2 dönem daha o koltukta oturması gerek Adnan başkanın.

#472236 - Sat Mar 06 2010 08:16 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mediapunta]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: mediapunta
en az 2 dönem daha o koltukta oturması gerek Adnan başkanın.

aynen renkdas... zor bulduk bole baskan kolay kolay birakmayiz:))

#472238 - Sat Mar 06 2010 11:02 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

bence 2 dönemden daha da fazla kalmalı
böyle gecesini gündüzünü gs ye harcayan başka bi başkan gelir mi??

#472256 - Sun Mar 07 2010 08:09 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: aLiNnAs_1905]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
bence 2 dönemden daha da fazla kalmalı
böyle gecesini gündüzünü gs ye harcayan başka bi başkan gelir mi??

aynen renkdas... bide adnan ozturk diye bi adam cikmis utanmadan adayligini koyacakmis... kardesim bu kulup borc batagindayken, canaydin enkazini kimse almak istemedi polat disinda... noldu hersey olumlu olmaya baslayinca hemen aday olayim... yeter artik liseli baskanlardan cok cektik... bak lise disindanda iyi baskanlar cikiyormus... bu taraftar adnan polat yonetiminin yanindadir... bu bole biline...

#472258 - Sun Mar 07 2010 20:12 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
mediapunta Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul/Türkiye
şimdi Faruk Süren söylentileri de çıkarılıyo.bütün bunların bilinçli yapıldığını düşünüyorum.Galatasaray'ın 10 yıldır gördüğü en vizyonlu yönetimle GS Mobile,GS Bonus,Aslantepe,transferler gibi bütün konularda alnının akıyla hareket eden bi yönetimi ve liderini neden tartışırlar,cevap çok basit: Yükselişimizden korkuyolar.Çünkü bugüne kadar süregelen kültürümüz ve tecrübemizle ayağa bir kez kalktığımzda bir daha yıkılmicağmızı biliyolar ama artık emekleme dönemi de bitti,hafif yürümeye başladık.Yeni stadın da açılmasıyla koşmaya başlicağmzdan hiç şüphem yok.Adnan Polat,Haldun Üstünel,Ali Haşhaş,Işın Çelebi gibi isimlerden oluşan yönetim o koltuklarda oturmaya devam etmelidir

#472994 - Tue Apr 06 2010 10:52 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mediapunta]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Helal olsun adnana 2 yılda takımın ruhunu söküp aldı.Ne galatasaray ruhu kaldı,nede havası.Alemciler takımı olduk çıktık.Tebrik ederim sayın başkan bu kadar amaçsız,ruhsuz adamı toplayabilmek büyük başarı.Adnan sezginin dediği gibi "tez konusuyuz" vesselam.

#473065 - Thu Apr 08 2010 20:44 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: pikalo]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: pikalo
Helal olsun adnana 2 yılda takımın ruhunu söküp aldı.Ne galatasaray ruhu kaldı,nede havası.Alemciler takımı olduk çıktık.Tebrik ederim sayın başkan bu kadar amaçsız,ruhsuz adamı toplayabilmek büyük başarı.Adnan sezginin dediği gibi "tez konusuyuz" vesselam.

dogru diyorsun renkdas... zaten 2 sene oncesine kadar hersene sampiyonlar liginde final yapardik.. ah adnan sen yokmusun!!!!

#473796 - Sun May 09 2010 04:21 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Adnan Başkan Aziz Yıldırım kadar olamıyorsun yaa.. ben ona yanarım. Medya gücün yok tamam anladım, hakem kurulları ve federasyon zaten fenerli o da tamam zaten bir kavga ettin 2 dakikada barışırsan GS'yi böyle ezerler işte ama her şey bir yana Futbolculardan hesap bile sormaktan acizsin!!!! Elin Fenerinin başkanı "size milyonlarca euro ödüyorum çıkıp adam gibi oynayın" diyor fakat sen oyunculara tek kelime etmiyorsun... onlarda alemlere akar ta bi patron hööttt.. demezsee...

#473813 - Mon May 10 2010 00:25 AM Re: Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
ilhan841 Offline
Yeni üye

bir klubün baskani polat
TD si rijkaard
kaptanin arda olursa
karga misali olur. 3 olmamiz basari sayilir
polatin aziz yildirimdan ögrenmesi gereken cok seyleri var

#473861 - Wed May 12 2010 03:59 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: branege]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: branege
Adnan Başkan Aziz Yıldırım kadar olamıyorsun yaa.. ben ona yanarım. Medya gücün yok tamam anladım, hakem kurulları ve federasyon zaten fenerli o da tamam zaten bir kavga ettin 2 dakikada barışırsan GS'yi böyle ezerler işte ama her şey bir yana Futbolculardan hesap bile sormaktan acizsin!!!! Elin Fenerinin başkanı "size milyonlarca euro ödüyorum çıkıp adam gibi oynayın" diyor fakat sen oyunculara tek kelime etmiyorsun... onlarda alemlere akar ta bi patron hööttt.. demezsee...

aradaki hoca farkını görmüyorsun herhalde.
fb de kim var daum para için başkanın kıçını bile yalar. Bizde kim var rijkard sen şimdi böyle bir hocayı ezip oyuncular ile direk muhatap olursan hocanın hiçbir fonksiyonu kalmaz.
Daum bu ezikliği kaldırablir dediğim gibi para konuşur ama rijkard buna taviz vermeyecektir.
fb oyuncular da patronun her zaman başkan olduğunu bildikleri için bu garip durumu yadırgamazlar.
hesap sorulacak kişi rijkard'tır ki başkan sormuştur oda eldeki kadro yetersiz demiştir ki bence haklıdır takımın ofans hattı süper defans ve ortasaha dökülüyor.
Bir zamanların man city si gibiyiz.

#474247 - Tue Jun 15 2010 04:48 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Artık Adnan Polat ve tayfasına güvenim kalmadı hep sorunlar çıkardılar... hele o Adnan Sezgin yok mu?.. bu ne boş bir insandır yaa.. artık oyuncu ayartma devirleri geçti bunun kafa çalışmıyor mu? üstelik herkes fenere karşıyken artık bize karşı olacaklar herkezin futbolcusunu ayartmaya çalışıyoruz.. bu adnanların göbeği bence birlikte kesildi.. Haldun'u yediler.. ben ona yanarım..

Artık gözümden düştün Polat YAŞASIN.. ÜNAL AYSAL..!!!

#474249 - Tue Jun 15 2010 07:53 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: branege]
al_bundy Offline
Müdavim

renkdas haldunu yediler demissin, haldunu yiyen falan yok, ayrica oyuncu ayartma devirleri diyorsun, ali turan gecen sezon basi istendi vermediler, alti ay kala sozlesme imzalandi... bundan dogal bise yok... unutmaki emre, okan, fatih akyel bu sekilde ayrildilar takimdan... ayrica trabzon yonetimi cikip bizim oyuncularini ayarttigimizi soluyor ama gercekmi yalanmi bilinmez... adnan sezgine bise demem tepkine, ama polat yonetimi kulubu dogru yola sokmustur... uefa 2012 kriterlerine uygun kulup hazirlamaya calismaktadir...

#474293 - Sat Jun 19 2010 09:38 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
Darklord Offline

Kusuruma bakmasınlar ama Adnan Polat ekonomik yönü hariç Özhan Canaydın'ı mumla aratıyor. Özellikle Hürriyet'e yaptığı açıklamalar hiçbir Galatasaray başkanına yakışmıyor. Rijkaard değişecek ne demek? geleceğe yönelik değilde skora yönelik oynayacağız ne demek? Açıklayınız sayın Polat

#474316 - Tue Jun 22 2010 12:58 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Darklord]
LevGS Offline
Yeni üye

valla başkan işini biliyor göreceksiniz transfer sezonu bitsin gene transfer şampiyonu biz olacaz bence biraz sabır. bu arada haldun üstüneli ezdi diyen arkadaşlara şu yorumu yapmak istiyorum adnan sezgin klübün parayla çalışan memuru elemanı , haldun üstünel yöneticisi yani üstünel ezilmiş değil hatta ezdirilmemiş diyebiliriz bu adamında ailesi var her trasnfer sezonu aylarını yurdışında ailesinden uzakta geçirecek değil . zaten transfer edilecek futbolcuları rijkaard seçiyor ve dolayısı ile görüşmeye kimin gittiği önemli değil sonuçta adnan sezgin istenileni alamazsa hesabını başkana da , haldun üstünelede vermek zorunda profesyonellik bence bu...

#475409 - Fri Aug 13 2010 18:32 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: LevGS]
yönetici Offline
Üye
**

yetenekli ve sahsiyetli oyuncular bekliyoruz
elanodan kar amaci gudulmeden kurtulunmasi gerekiyor, makul gelen ilk teklife evet denmeli

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#475411 - Fri Aug 13 2010 20:03 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Darklord]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Darklord
Kusuruma bakmasınlar ama Adnan Polat ekonomik yönü hariç Özhan Canaydın'ı mumla aratıyor. Özellikle Hürriyet'e yaptığı açıklamalar hiçbir Galatasaray başkanına yakışmıyor. Rijkaard değişecek ne demek? geleceğe yönelik değilde skora yönelik oynayacağız ne demek? Açıklayınız sayın Polat

yok artik yaaa... bunu demeyin bare... ozhan canaydini severdim ama adnan baskan kat kat daya iyi bi baskan...

#475419 - Fri Aug 13 2010 23:45 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: LevGS]
papaz1905 Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: LevGS
valla başkan işini biliyor göreceksiniz transfer sezonu bitsin gene transfer şampiyonu biz olacaz bence biraz sabır. bu arada haldun üstüneli ezdi diyen arkadaşlara şu yorumu yapmak istiyorum adnan sezgin klübün parayla çalışan memuru elemanı , haldun üstünel yöneticisi yani üstünel ezilmiş değil hatta ezdirilmemiş diyebiliriz bu adamında ailesi var her trasnfer sezonu aylarını yurdışında ailesinden uzakta geçirecek değil . zaten transfer edilecek futbolcuları rijkaard seçiyor ve dolayısı ile görüşmeye kimin gittiği önemli değil sonuçta adnan sezgin istenileni alamazsa hesabını başkana da , haldun üstünelede vermek zorunda profesyonellik bence bu...
sana katılmıyorum renkdaş haldun üstünel ikna gücü yüksekti a dnan sezgin bence bu işi becerebilecek bi adam değil...........

#475449 - Sat Aug 14 2010 22:19 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: papaz1905]
yönetici Offline
Üye
**

adnan polat tek basina yetmez, ekibi iyi calismazsa sakat adam transfer eden de, ligin ortasi olup hala oyuncu alamayanda o olur. basarinin da basarisizliginda adresi kendisi.

ekibini ceki duzen verip yola devam etmeli (sadece saglik ekibi degil) haldun ustuneli tekrar kazanarak devam etmelidir

#475492 - Sun Aug 15 2010 23:22 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
Darklord Offline

İlk Gönderen: Darklord

yok artik yaaa... bunu demeyin bare... ozhan canaydini severdim ama adnan baskan kat kat daya iyi bi baskan...
Kusura bakma renktaşım ama Adnan Polat'ın performansı böyle: 2008-2009 sezonunda 5.lik ve 2009-2010 sezonunda 3.lük ne kadar iyi transfer yaptığı ve ne kadar iyi takım kurduğunun açıkça ispatıdır.

Polat gelmeden evvel rakipi ısıran, belli bir sistemi olan, büyük markaları (ör: Rijkaard, Baros) olmayan ama mutlaka mücadele eden bir takımdık. Polat döneminden sonra bu özelliklerimizi teker teker kaybettik.

Üstünel konusunda ise herkesin kızdığı Hürriyet gazetesinin haberi isabetli çıktı ve sonunda pasifize edildi. Fakat bu isimler önemli değil sonuçta iyi transfer yapabilir ama bu transferlerle bir başarıya ulaşamadıktan sonra bir anlamı yok.

#475504 - Mon Aug 16 2010 03:34 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Darklord]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

dünya kupası devam ederken yabancı tranferimiz biri meksika dan digeri şili den düyordun kupa biteli 2 ay olcak hala tranferde icraat yok a.polat

#475542 - Wed Aug 18 2010 09:50 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ONUR1905]
yönetici Offline
Üye
**

takimda daha ciddi huzursuzluk yaratmadan, basin aciklamasi gerekiyor

bir baskan, anlamiyorum neden one gecip geriye dusuyoruz sorununu medya onune sormaz
sessizligini bozacakasa anlasilmayan noktalara aciklik getirirerek bozar
neden transfer basarisiz
neden transferde gecikildi
neden camia ve teknik adam huzursuz
neden yonetimsel kararlarda seffaf degiliz
neden saglik ekibi son dakika degisti
neden haldun ustunel veya diger degerli uyeler katkilari engellendi

bunu hesap vermek olarak algilayacaksa ve taraftara hesap vermem denecekse er gec birsekilde alinir

#475566 - Thu Aug 19 2010 10:08 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yönetici]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İlk Gönderen: yönetici
takimda daha ciddi huzursuzluk yaratmadan, basin aciklamasi gerekiyor

bir baskan, anlamiyorum neden one gecip geriye dusuyoruz sorununu medya onune sormaz
sessizligini bozacakasa anlasilmayan noktalara aciklik getirirerek bozar
neden transfer basarisiz
neden transferde gecikildi
neden camia ve teknik adam huzursuz
neden yonetimsel kararlarda seffaf degiliz
neden saglik ekibi son dakika degisti
neden haldun ustunel veya diger degerli uyeler katkilari engellendi

bunu hesap vermek olarak algilayacaksa ve taraftara hesap vermem denecekse er gec birsekilde alinir

Aynen katılıyorum.. eğer kendisi de bir Galatasaray taraftarıysa bizleri de düşünüö bir açıklama yapar.. yapmaması saygısızlık getirir ona..

#475598 - Thu Aug 19 2010 23:21 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: GS_Tahir]
mart07 Offline
Yeni üye

Adnangillerin günleri sayılı bu adamlar üstüneli yedi bitirdi neden cünkü üstünel taraftarın sevgilisi haline gelmişti daha duru bakalm neler olacak bu takımda kıskanc herifler.

#475599 - Thu Aug 19 2010 23:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mart07]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

3.sınıf takımlara bizi rezil ettiginiz için teşekkür ederiz başkan

#475607 - Fri Aug 20 2010 02:15 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ONUR1905]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

sana istifa diyorum başka da bir şey demiyorum..

#475610 - Fri Aug 20 2010 05:54 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [