Webaslan Forum
Page 3 of 15 < 1 2 3 4 5 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#397854 - Tue Mar 25 2008 21:23 PM Başkanımız Adnan Polat ve Yönetim Kurulu * [Re: highfever]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
İlk Gönderen: highfever
Ben söyliyim kim olduklarını Kalli yaşındaki kulübun kendilerinin malı olduğunu düşünen Gs Lisei mezunları..
Aman Albayrak iyi bi iş yaparda kulüpun karizması çizilir zannedenler..
Maçlarda heyecanlanmayı kendinlerine yakıştıramayanlar..
Koltuk sevdalıları..
Galatasarayın başarısını ancak kendileri birşeyler yapacaklarsa isteyenler..
Bu takıma yıllar boyu zarar verenler..

Aynı devletin görünmeyen yüzündekiler gibi grin

#397902 - Wed Mar 26 2008 13:16 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: kacarow]
_dişi_arslan_33 Offline

*

Yer: mersin
arkadaşlar her iyi şeyin içinde mutlaka kötü bir varlık mutlaka olur bunun önüne geçilemez...takıma yıllar boyu zarar veren kişiler neden engellenmedi sorarım size.yönetim yapsın demeyin. taraftar isterse yapar arkadaşım.

#397903 - Wed Mar 26 2008 13:31 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
WaNTeD Offline
Yeni üye

arkadaşlar ne GS lisesi mezunuyum ne de onları koruma gibi bir derdim var. şu dikkati çekti sanki bu gruptaki insanlar kulup adına geçmişte hiçbir şey yapmamış gibi bir hava estiriliyor şu an forumda. unutmayalım ki bu adamlar kulubün temelini atan yıllar yılı ayakta tutan ve hatta takımızı ülkenin en zengin gayrimenkul sahibi yapan insanlar. düşünün Adnan Polat bile rivayı satmayı düşünüyor. peki sorarım rivayı kulübün malı yapan kim? Galatsaray kurulduğu günden beri dışa açılmayı düşünemiştir. bugün gidin f5 bjkya parayı bastırın ve üye olun ama bunu burda kimse yapamaz. bizde böyle yapılıypr doğrudur yanlıştır burası tartışılır. ama bu kulüp bu grupla birlikte var olmuştur ve var olmaya devam edecektir. tarihte geçmişi inkar eden hiç bir güç ebedi olarak kalmamıştır ve bundan sonra da kalmayacaktır.

#397948 - Wed Mar 26 2008 20:55 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: İlhan_Atilla]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: TOLTUG
Mazbatasını alınca konuşur.

polat'tan beklediğimiz açıklamayı kalli yapıyor, bakalım kalli'nin açıklamalarına yalanlama gelecek mi?

diğer bir taraftan açıkçası bu kadar sessiz kalınması, beni gelecek için ümitsizlendiriyor,

canaydın'dan ne farkları olacak göreceğiz ama bu sessizliğin göstergesi bence çok da farklı olmayacakları...

#397950 - Wed Mar 26 2008 20:56 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Adnan Polat bu gibi konularda sessiz kalacak biri değil, geçmişe bakarsak sessiz kalmıyacağını düşünüyorum.
1 Maçlık seyircisiz ceza içinde Polattan bir açıklama duymadım.
Belikide fırtına öncesi sessizliktır.

#397954 - Wed Mar 26 2008 22:33 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: İlhan_Atilla]
tekins Offline
Yeni üye
**

Arkadaşlar,
Basından duyduğunuz şeylere göre yeni GS başkanına şimdiden neler demeye başladınız. Kaçınız olayın perde arkasını biliyor, Adnan Polat ne düşündü, neden almadı, bileniniz var mı? Hiç kendinizi başkan adayı yerine koyup onlarca insan yönetimde olmak isterken hangi kriterlere göre adam seçeceğinizi tasarladınız mı?
Lütfen bu kadar da peşin yargılı olmayalım. Tamam Albayrak süper samimi bir insan, GS sevigi tartışılmaz. Ama şu aşamada bize daha profesyonel sadece parası ile iş yapmayacak kalıcı icraatleri olabilecek insanlar lazım. Albayrak'ı severim ama futbol şubesini de bir insana sırf GS sevgisi fazla diye vermem. Alacağınız kişilerin 2. li ilişkileri, saygınlığı, karizması vs. vs. gibi bir çok faktör var işin içinde. Lütfen ama lütfen daha baştan böyle ön yargılara girmeyelim, zaman destek zamanı, birlik olma zamanı, böyle basit şeylerle uğraşmayalım...

Şu a bekleme ve yeni yönetimin başarılı olmasını dilemekten başka yapabileceğimiz 1 şey yok. ama kesin olan 1 şey var ki, kesinlikle canaydın döneminden daha kötü olmayacağız.

Tarafından düzenlendi tekins (Wed Mar 26 2008 22:34 PM)

#397986 - Thu Mar 27 2008 00:19 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: tekins]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
renktaş Haldun Üstünel her hafta lincolnün yanında..ha bu hafata gösterecek kendini ha öbür hafta diyip duruyo...şimdi onun yerine albayrak olsa lincoln iddaa ediyprum şimdiki performansının iki oynardı...sadece bunu yapsa başka bişey yapmasına gerek yoktu

#397989 - Thu Mar 27 2008 01:25 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
uA_KaaN Offline
ultrAslan_Dalaman

Yer: Muğla \ Dalaman
HAyırlı olsun iaşlalh Ama Adnan Başkana Güveniyorum ben ..... Herşey dahada güzel olacakdır ... İnanıyorum

#397992 - Thu Mar 27 2008 08:28 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_KaaN]
_dişi_arslan_33 Offline

*

Yer: mersin
arkadaşlar cezalı oynayacağımız maç ne zaman? ben işlerimden dolayı uzun zamandır takip edemiyorum galatasarayı.

#398005 - Thu Mar 27 2008 13:51 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Hayirli olur insallah. Ama Adnan Polat´in bu son iki seçimde de boy gösteris sekli kendisini benden biraz soguttu gibi sanki.. Önce Canaydin´in yanina "son hamle" diye bir seçim malzemesi tarzi girdi kazandirdi.. Simdi de Albayrak´i son dakikada sutlamak ve ardindan bir tane dahi açiklayici ve tatmin edici beyanda bulunmamasi.. Hiç hos durmuyor.. Umarim Albayrak´in ahini almaz kimse. Insallah basarili olur Adnan Polat.

Tarafından düzenlendi KingLion (Thu Mar 27 2008 13:54 PM)

#398378 - Tue Apr 01 2008 00:23 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: KingLion]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

valla başkan kalli de böyle ısrar ederse kendi sonunu da hazırlar Galatasarayın sonunu da....

#398389 - Tue Apr 01 2008 02:26 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
ilhan841 Offline
Yeni üye

bu sene GS mize en büyük zarari adnan polat vermistir
futbol dehasi olarak getirdigi kalli sanki almanyada ki takimlar bu
adnan polat kadar iyi göremeyip is vermemisler futbol dehasi oldugunu sadece ve sadece polat görmüs. bu kadar olumsuzluklara karsin devre arasinda göndermedi . takimi bu hale getirmesine göz yumdu
senin elinde mondragon ve tomas gibi oyuncular varken
sen carrusca bouzid ve 2. ligten baris ve serkani aldin
belki bunlar ileride iyi oyuncular olabilir ama
bizi kurtaracak oyuncular bunlarsa ne denebilirki
olmadi haysiyetsiz sabriyi kadro disi birakip . sen hakliymissin deyip geri affetmeleri
yok olmadi sen göndermeye calisipta gönderemedigin feldkampi
daha üst düzey bir konuma getirmek istiyorsun vede buna gelecek senenin
teknik direktörünü belirleteceksin. senin futbol anlayisin buysa yaziklar olsun . yok olmadi feldkampi GS nin baskani yap

#398613 - Thu Apr 03 2008 10:43 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ilhan841]
king6587 Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
Ben polati severdim ama artik ondanda soğudum.Bu kalli ile devam etmesi ve hep arkasinda durmasi bana hiç akıllca gelmıyor.Polat hakkındaki butun duşuncelerim değişti.Onunda canaydından farkı yok..........................

#398653 - Thu Apr 03 2008 22:11 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: king6587]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

bu sene başkan için çok önemli doğru td ve doğru futbolcular getirirse hem kendi adaına hem takım adına güzel günler gelebilir..bunun yanıda statta tamamlanırsa çok güzel olur...ama ilk başta takımın başına doğru inasanları getirmesi lazım..hataya yer yok artık

#398731 - Fri Apr 04 2008 16:47 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
mister no Offline
Yeni üye

Albayrağı harcayınca, ben Polat'tan soğudum.İnşallah yanılırım.
Çünkü başka Galatasaray yok.

#398879 - Sat Apr 05 2008 15:37 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mister no]
yönetici Offline
Üye
**

"Polat başkan oldu ama Polata karşı büyük bir muhalefet var.. Polatı zorlayan elit tabaka bu kararı aldırdı" gibi bir bilgi gectiler. Dogrulugu tartısılır. Polat butun asi ve kararlı kimligini kendi kendine sildi attı Canaydının başkanlığının altına girerek. A.Polat camianın takdirini hak edecek işler için ilk hamleleri şimdiden yapabileceğinin sinyallerini veriyor. Elini taşın altına koyarak, perde arkasında saklanıp onca yılı heba edip hala başarılıyım diyerek giden bir Canaydın döneminden kat be kat daha başarılı bir dönem bizleri bekliyor en azından futbolcu transferi ve kutuplaşmaları silip , takım olma yolunda.

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#399206 - Tue Apr 08 2008 07:00 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yönetici]
INFRARED Offline
Müdavim

Yer: İstanbul / TÜRKİYE
Adnan Polat'ın kulübümüzün başkanı seçilmesi kulübümüzün lise kadrosuyla, kulübümüzün duayenleriyle taraftarlarımız arasında uzun süredir aradığımız barışı getirecektir kanımca.Bu bakımdan bence çok önemli Adnan Polat'ın başkanlığa gelmesi.

Özhan Canaydın'ın son dönemlerde başarılı bir görüntü vermesi bile, kulübümüzü yönetirken Adnan Polat'tan ne kadar fayda aldığını gösteriyor kanımca.

Başarılar Başkanımıza,
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN...ÖLSÜN!

#399428 - Thu Apr 10 2008 20:44 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: INFRARED]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Ne kadar Baskan olmasini istemesemde , kendisi Galatasaray Spor Kulübünün baskanidir ve bu yüzden kendisine saygi duyuyorum !

A.Polat nasil basarili olur diyorsaniz , Camiadaki gruplasmayi kaldirip Liseli, Lisesiz ayrimi yapilmaz ise , Tüzügü degistirip Kendine ( Maddi durumuna ) güvenip Kulübe üye olmak isteyene izin verilirse ( Tüzüge göre bu böyle degil bildigim kadariyla yanlisim varsa düzeltin lütfen ).
Teknik kadroya karisilmayip onu oynat , bunu oynat diye baski yapilmasza
ileriki yillarda önümüz acik olacaktir.
Yok bu yazdiklarimin aksisi yapilirsa Sportif yönden yerimizde sayariz.

#399433 - Thu Apr 10 2008 21:35 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mr_yozgatli]
tekins Offline
Yeni üye
**

Em önemlisi kesinlikle futbol dehasıyla (!) futbol ile ilgili kararlara karışmazsa. çünkü futbol şubesinde iken yaptığı saçmalıklar ortada, 94-95 de ve 2. başkan olarak son 2 sene

#399738 - Mon Apr 14 2008 23:39 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
zeynoGS Offline

Yer: istanbul
POLAT TEK ADAMIMDI SEVDİĞİM ODA BAŞIMIZDA HEPTE ÖYLE OLSUNNN SENİ SEVİYORUZZZZZZZ GALATASARAY SAATLERİ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER

Page 3 of 15 < 1 2 3 4 5 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı