Webaslan Forum
Page 2 of 15 < 1 2 3 4 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#397660 - Mon Mar 24 2008 11:51 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat * [Re: metyus_2005]
highfever Offline
Yeni üye

albayrak'a yaptığı saygısızlık polattan beni soğuttu..
Ama yinede ona güvenmekten başka çaremiz yok..
Umarım takımı bulunduğu yerden kurtarır..
Ben bu sene bu gidişlede şampiyon olabileceğimize inanmıyorum, hiç güven veren bu maçı kazanırız dediğim bi futbol oynamıyoruz..
Dilerim yanılırım şansla vs kazanırız...

#397664 - Mon Mar 24 2008 12:07 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
highfever Offline
Yeni üye

kenetlenmek birlik beraberlik sağlamaktan fln bahsedilmiş..
Tamam haklısınız sonuna kadar ama bizim taraftarlarımız bile kenetlenememiş, bir sürü gs forumu var ortalarda..
Bence işe bu forumları birleştirerek başlanabilir..
Yazık diyorum en büyük forum denilen burda 3000 üye yok !!!
Daha büyüğü var da ben mi bilmiyorum ??

#397667 - Mon Mar 24 2008 12:32 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Renato]
_dişi_arslan_33 Offline

*

Yer: mersin
ve efsanenin başında yine efsane başkan.... Adnan Polat'ı sonuna kadar destekliyorum. hayırlı uğurlu olsun...

#397671 - Mon Mar 24 2008 13:21 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
merva1905 Offline
Yeni üye

Yer: düzce
valla ne dıyım adnan polatı bende pek sevmıyorum ama umarım galatasarayın lehıne bişeyler yapar ve umarım galatasarayın en iyi yerlerde olmasını sağlar

#397695 - Mon Mar 24 2008 16:18 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: merva1905]
reisbey1967 Offline
efeler diyarından

Yer: Aydın
Aslanımız başkanını buldu, Başta Sayın Adnan POLAT abime ve yönetim kuruluna tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerken, tüm Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim,Mehmet-Fisun AVCU

#397697 - Mon Mar 24 2008 16:23 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: reisbey1967]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
hiçbir açıklama hala yok,

bakalım ne zaman konuşacak.

#397700 - Mon Mar 24 2008 16:57 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Mazbatasını alınca konuşur.

#397738 - Mon Mar 24 2008 22:29 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
LazAslan53 Offline

Yer: RİZE
zaten ADNAN POLAT olacagı belliydi... hayırlı olsun inşallah motivasyon açısından kesinlikle başarılı olacagını biliyorum diğer gelişmeleride hep beraber görecegiz.ama bence ALBAYRAK'A sataşmasını yakıştıramadım

#397753 - Tue Mar 25 2008 02:49 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: LazAslan53]
GauchO Offline
Üye
**

bence adnan polat yönetimi açık we net bir şekilde özhan canaydın yönetiminin dewamıdır
bunu adnan öztürkü we abdurrahim albayrağı almamasından anlayabiliriz ama inşallah iyi olur GALATASARAYIMIZ için

#397782 - Tue Mar 25 2008 13:20 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
İlk Gönderen: highfever
albayrak'a yaptığı saygısızlık polattan beni soğuttu..
Ama yinede ona güvenmekten başka çaremiz yok..
Umarım takımı bulunduğu yerden kurtarır..
Ben bu sene bu gidişlede şampiyon olabileceğimize inanmıyorum, hiç güven veren bu maçı kazanırız dediğim bi futbol oynamıyoruz..
Dilerim yanılırım şansla vs kazanırız...

renktaş güzel şeyler yazmışsın bi şeye dikkat çekmek istiyorum dün 6.pas proğ. izleyen varsa ii bilir Abdürrahim Albayrak ın bi radyoya bağlanıp ağladığı ses kaydını yayınladılar...izlerken ben bile kötü oldum. böle gerçek bi gs linin gs ye faydalı olacak birinin yönetimde olmamasına anlam veremiyorum hala.....Bilmem kaç yaşındaki bi adam ağlıyosa gs için bu adam gerçek bi gs lidir kardeşim. yönetimdekilerin hankisi bi Albayrak kadar samimi yada gerçek gs li...
aslında ne kadar konuşsak boşuna ama dün Ahmet Çakar bişi dedi 'Adnan Polat ın Albayrak ı kadroya alamamasının nedeni kıskançlık ' bi düşünürsek başkada açıklaması yok gibi (:

#397785 - Tue Mar 25 2008 13:26 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_yeliz]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
dün Hıncal Uluç ta bazı yöneticilerin istemediğini hatta kro, eskiden minübüs şöförü olması felan gerekçelerler istemediğini söyledi...aslında Adnan Polatın A.Albayrağı istedği hatta A.Albayrağın 10 milyon dolar gibi bi para ile geleceği filan söyleniyodu ama dediği gibi artık kimse bu insanlar bunların A.Albayrağı istememesi üzerine almamış...

artık bu insanlar kimse bunların artık gitmesi lazım bu camiadan....

#397787 - Tue Mar 25 2008 13:28 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_yeliz]
highfever Offline
Yeni üye

Zaten gs hep bu menfaatler yüzünden kaybetti bugüne kadar..Herkes kendi ismini gs nin üstüne yazmaya çalıştı..
Adnan Polatta bence bunu yapmaya çalışıyo..
Dilerim yanılırımda başarılı olur kendiliğinden gelir isminin başarısı aziz yıldırım örneğinde olduğu gibi...

#397788 - Tue Mar 25 2008 13:31 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
highfever Offline
Yeni üye

Ben söyliyim kim olduklarını Kalli yaşındaki kulübun kendilerinin malı olduğunu düşünen Gs Lisei mezunları..
Aman Albayrak iyi bi iş yaparda kulüpun karizması çizilir zannedenler..
Maçlarda heyecanlanmayı kendinlerine yakıştıramayanlar..
Koltuk sevdalıları..
Galatasarayın başarısını ancak kendileri birşeyler yapacaklarsa isteyenler..
Bu takıma yıllar boyu zarar verenler..

#397789 - Tue Mar 25 2008 13:35 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
Ben söyliyim kim olduklarını Kalli yaşındaki kulübun kendilerinin malı olduğunu düşünen Gs Lisei mezunları..
Aman Albayrak iyi bi iş yaparda kulüpun karizması çizilir zannedenler..
Maçlarda heyecanlanmayı kendinlerine yakıştıramayanlar..
Koltuk sevdalıları..
Galatasarayın başarısını ancak kendileri birşeyler yapacaklarsa isteyenler..
Bu takıma yıllar boyu zarar verenler..

katılıyorum....ve böyle yaptıkları zaman insanları soğutuyolar...sanki kendileri bi üstte tarftar alt tabakada...

#397798 - Tue Mar 25 2008 13:56 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
highfever Offline
Yeni üye

Zaten gs nin elit kesimin fb nin halkın takımı olduğu burdan geliyo..

#397820 - Tue Mar 25 2008 14:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
uA_yeliz Offline
Üye

burda bişeye sonuna kadar katılıyorum gs lisesi mezunları karıştığı sürece bi halt olmaz önce onları devre dışı bırakmak lasım...

#397823 - Tue Mar 25 2008 14:36 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_yeliz]
_dişi_arslan_33 Offline

*

Yer: mersin
nasıl yapıcaz ki bunu??

#397844 - Tue Mar 25 2008 20:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: _dişi_arslan_33]
uA_yeliz Offline
Üye

İlk Gönderen: _dişi_arslan_33
nasıl yapıcaz ki bunu??

biizm yapabileceğimiz hiç bişi yok arkadaşım .... başkanının düşünmesi lazım şayet adnan polat Albayrak ı onlar yüzünden listesine almadıysa Adnan polat ada güvenmem ben. neden derseniz bi başkan adayı ona buna bakmayıp postasını koyacak kardeşim ben onu bunu bilmem....
sen o adamı ağlatabiliyosan yazıklar olsun derim ben başkada bişi demem bilmem kaç milyon dolarla gelecek adamı sen listeye alma sonrada para yok deyin...
takımın bu huyuna deli oluyorum abi haksızsam söleyin millet yani kullanıp atmak gibi bişi oluyo bu futbolcularada aynı şey yapılıyo bi hagi lucescu neler yaptı ama klup onları nasıl gönderdi.....

#397845 - Tue Mar 25 2008 20:51 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: highfever]
yakutnejat Offline
Yeni üye

Yer: Balıkesir
Zaten gs nin elit kesimin fb nin halkın takımı olduğu burdan geliyo..
Lütfen daha dikkatli şeyler yazalım arkadaşlar.

#397846 - Tue Mar 25 2008 21:00 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yakutnejat]
XINT Offline
Yeni üye
*

Yer: karagümrük
Arkadaşlar biraz itidalli olabilir miyiz?lise geçekliğini göz ardı edemeyiz,bu kulübün geçmişi 6 asır öncesine Mekteb-i Sultani ye kadar dayanır.haddini bilmeyen bir kesim uğruna liseye küsmek bilinçli bir Galatasaraylı ya yakışmaz.bizim kalbimiz hasta diye söküp atamayız,önemli olan onu tedavi edebilmektir.o kimseler ise zamanı geldiğinde mağrurluklarının bedelini mutlaka bu taraftara ödeyecekler.fener halkın takımı,Galatasaray sosyete takımı diye yazıları burada okumak beni çok üzdü.her takımın her kesimden taraftarı olabilir.evet Galatasaray da bu kesim diğerlerine göre daha fazla olabilir ama elit kavramı göreceli bir durumdur.camiamızda taşların yerine oturması ile herşey dengini bulacaktır.sportif başarısızlıklarda bu tartışmaların çıkması gayet normaldir.önemli olan bir Galatasaray lı gibi düşünebilme;farkımız bu yönde olsun lütfen.

Gheorge Hagi

Page 2 of 15 < 1 2 3 4 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı