Webaslan Forum
Page 13 of 15 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476800 - Tue Nov 30 2010 00:30 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat * [Re: pikalo]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Başkan Adnan Polat taraftara müjde vermiş "seneye galatasaray maçları TRT'deymiş

#476815 - Tue Nov 30 2010 22:52 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: pikalo]
pikalo Offline
Müdavim

Başkanım bu haftaki derbide tribünde görmek isteriz sizi yine.Biliyorsunuz Kasımpaşa ile küme düşmeme maçımız var.Kasımpaşa derbisi.

#477280 - Tue Jan 18 2011 11:51 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: pikalo]
yönetici Offline
Üye
**

Camiyaı yuceltecek konumunu yerini doldurmanı bekliyoruz..Acıklama yapma bundan sonra, hic yuzune bakma bu camianın yuceltmeyeceksen, ite kopuga malzeme yapıp bunların bir kurus emegi yok onceki baskanda bana gelip yardım dilenmisti dercesine acıklamalara muhatap ettigin, icine sindirdigin ustune ozur dileyip dilettigin icin... YUH sana !!! YUH

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#477285 - Tue Jan 18 2011 22:35 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yönetici]
An tifener Offline

Yer: Almanya
Derhal istifa etmeli ve kongre yapilmali , artik sayin polatin bana göre gs baskanligi yürütmesi yapmasi sakincalidir ,
daha su toki baskani denilen züriyetzize ses cikaramiyor bu , bizi nasil temsil edicek gs nasil yönetcek
derhal istifa sayin polat

Tarafından düzenlendi An tifener (Tue Jan 18 2011 22:36 PM)

#477288 - Wed Jan 19 2011 11:55 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: An tifener]
pikalo Offline
Müdavim

toki başkanına ses çıkarmayı bırak "doğru söyledi " demiş.

#477344 - Sun Jan 23 2011 13:30 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: pikalo]
GS suat Offline
Yeni üye

yahu birakin artik bunlari, bizim artik sakin olmamiz gerekiyor.

Baskanin sucu yok demiyorum lakin artik yeter bukadar yüklenmeye gerek yok zaten bu seneyi kapattik birakin da Sezon sonuna kadar sabredelim, bakalim neler yapacaklar neler olucak.

Bakin arkadaslar; Adnan Polatin ilk geldigi günü ve nasil geldigini düsünün ve hangi durumda oldugumuzu düsünün. Kolay olmayan islerin altini girdi Polat kimsenin sesi bile cikmadigi günlerde. Simdi soruyorum size; ozamanlar hepimiz Adnan Polati istemiyormuyduk herkes Polat baskan baskan diye bagiriyordu, simdi takim kötü gidiyor diye adami yerden yere vuruyoz, haklisiniz belki takim kötü ama kulüb ne oldu hic düsündünüzmü ??? düsünün bi. Ben diyorum ki Takim da iyi olucak bekleyin ve görün.

Bütün bu olumsuzluklar dahi olsa ben derimki Baskanin arkasinda duralim yanindaki Piyonlar gittikten sonra. SABIR SABIR SABIR

#477351 - Mon Jan 24 2011 01:59 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: GS suat]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Başkanı yanlışları için eleştirelim ama adamın yaptıklarını yabana atmak ta bence büyük haksızlık olur.
Canaydın dönemini hatırlıyorum da adamlar paralarını alamadıkları için idmanları boykot etmeye filan başlamıştı. Nerdeydi o zaman bu galatasaray sevdalısı yönetici adayları?
Klübün bütün gelirlerine temlik konulmuşken nerdeydi Faruk sürenler, Mehmet cansunlar, Ünal aysallar?
O zamanlar Ünal aysal'a adeta yalvardı klübün üyeleri, ileri gelenleri ama adam dağ gibi borcu görünce işlerim var diyip gelmedi.
Canaydın yönetiminin ardından dağ gibi borca rağmen bir tane yürekli başkan adayı çıktı.
Adnan polat'ın yanlışları elbetteki var ama klübü düze çıkardığını ve artık hem Adnan polatın, hem Galatasarayın önünün açıldığını da görelim. Bundan sonrası daha iyi olacak inşallah. Ama mali yapı düzelmeden, klüp kar eder hale gelmeden hiç bir zaman düzelemeyiz.

#477359 - Mon Jan 24 2011 14:42 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

aynen arkadasim bende o konulari konusmak istiyordum

adnan polati hic begenmeyenleri büyük ölcüde anlayamiyorum... polat ne yapti diye bakarsak bizi borclarimizdan cok büyük bi ölcüde kurtardi, kulübün basina gececek kimse yoktu o zor zamanda cünkü borcdan korkuyordu herkes ama polat adam gibi geldi topladi ortaligi... iyide yönetim takimi kurdu, sezgin kiskancliktan biseyler oldu veya olmadi günahini almiyim üstüneli gönderdiler... rijkard gibi isim getirdi cok iyi oyuncular getirdiler ve en önemlisi canaydin saolsun allah rahmet eylesin aslantepeyi bitirdi/bitirtti

ama taraftarin protestosuda takimin haline yapilan bi protesto, bu konu cok hassas bi konu bence... bi oyuncu transfer edersin ama senin takiminda nasil oynayacagini kestiremezsin, keita bize gelmeden önce gözden düsmüs bi oyuncuydu bize geldi kendi basina kac mac kazandi, baros ayni sekilde artik bitti diyenler vardi ama geldi gol krali oldu, lincoln istedigi zaman takimi kendi basina ucurtan bi oyuncuydu, simdi bide fb ye bakalim stoch u elimizden aldilar diyorum simdi, ama ben stocha bakiyorum ilk 3 macindan sonra hic bir tek mac vay be iyi oynadi diyemem. Dia yi aldilar 2mac niang la is yaptilar sonrasi yine hikaye, ama yobo diye bi adam getirdiler sanki tek basina defans yapiyo, besiktas a bakalim querezma geldi öyle bi oturduki takima artik olmazsa olmaz oldu guti biraz alismak icin zaman gerek duydu ama oda asistlerle ilerliyor...
yani biz getirdik elanoyu ben hic begenmedim 1-2 mac isik vardi gerisi fasa fiso misi geldi misi hikayesinin böyle bitmesi (daha bitmedigi halde) beni cok üzdü

dikis ya tutar ya tutmaz besiktas bu sene bu konuda cok sansli nerde bulunduguda belli
biz bazi hatalar yaptik mesala keita neden gönderildi, asil nedenini ben daha bilmiyorum ama vardir bi kirginlik araya giren bi sogukluk o yüzden gitmistir diyorum keita mesalaa kalsaydi daha da degisik olurdu simdiki halimiz... saracoglundaki macta pinonun cizgiden kaleye gönderdigi topu gökhan gönül cizgiden cevirmeseydi biz o maci alsaydik dahada degisik olurdu ama artik olsaydi olurdu degilde oldu nasil yapcaz diye düsünmek gerek...

#477367 - Tue Jan 25 2011 00:43 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: IsvicreliAslan91]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

İlk Gönderen: IsvicreliAslan91
aynen arkadasim bende o konulari konusmak istiyordum
saracoglundaki macta pinonun cizgiden kaleye gönderdigi topu gökhan gönül cizgiden cevirmeseydi biz o maci alsaydik dahada degisik olurdu ama artik olsaydi olurdu degilde oldu nasil yapcaz diye düsünmek gerek...

Bence esas o maçtan da öncesine bakılmalı. Adnan polatın yaptığı planlar tutmuş olsaydı, takım Frank rijkard,Harry kewell, Elano, Keita gibi adamları aldıktan sonra şampiyon olmayı başarıp şampiyonlar ligine girseydi o zaman hakikaten şu Galatasaray'dan çok daha farklı bir Galatasaray izliyor olurduk. Ama şampiyon olamadın= maddi kayıp, şampiyonlar ligine gidemedin= maddi kayıp e ama o transferler (elano,keita,harry,frank rijard) şampiyon olunur şampiyonlar ligine kalınır diye maliyetleri gözetilmeden alınmıştı. Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelmiş olsaydı o kadronun üzerine bunlara eşlik edecek yıldız isimler eklenmeye devam edicekti.
Tabi şampiyonluk gelmeyince hepsi maliyet kısmak için elden çıkarıldı.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Tue Jan 25 2011 00:45 AM)

#477368 - Tue Jan 25 2011 10:34 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

elano verimi az veya hic yok kadar az oldugu icin gönderildi bence dogru, harry daha elimizde rijkard in neden gittiginide hepimiz biliyoruz o gönderilenlerden bi keitaya üzülüyorum...

aslinda dogru diyosun, sampiyon olsaydik yildizlarin yanina yildizlar eklenirdi diye, ama biz bi kere uefa kupasini aldik tüm takimi yeniden belledik... simdi aslinda bakarsan yine ayni konuya geliyoruz... bizim elano olsun jo olsun bu dikisler tutmadi, tutmayinca is zora gider üstüne birde elindeki oyuncular sakatliktan kurtulamazsa...

ben mesalaa polat baskandan bizim saglik ekibini degistirmesini bekliyorum yabanci ekip kurcak artik ne yaparsa yapsin bu sekilde biz zor ilerleriz, baros sakatliktan cikti oh be diyoruz adam oynadigi mactan sonra ögreniyoruzki daha haala sakatmis o sekilde maca cikmis... arda oh geri döndü diyoruz hazir olmadan cikiyor oda sakatlaniyor tamam oyuncu kendine bakarsa olur bazi isler ama saglik ekipte analizi saglik raporlarini tedavileri dogru uygulasin

#477369 - Tue Jan 25 2011 11:48 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: IsvicreliAslan91]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

İlk Gönderen: IsvicreliAslan91

baros sakatliktan cikti oh be diyoruz adam oynadigi mactan sonra ögreniyoruzki daha haala sakatmis o sekilde maca cikmis... arda oh geri döndü diyoruz hazir olmadan cikiyor oda sakatlaniyor tamam oyuncu kendine bakarsa olur bazi isler ama saglik ekipte analizi saglik raporlarini tedavileri dogru uygulasin

Baziları Baros kendine bakmıyor, habire sakatlanıyor diye söylenmeye başladı ama aslında adamın suçu yok. Bu sakatlıklar da yönetimin yanlış planlamaları sonucu oldu aslında. Sen kritik maç diye adamı sakat sakat sahaya sürersen adam tabi tekrar tekrar sakatlanır. Yedek forvetin yok, 2 senedir takımı forvetsiz oynatmaya çalışıyorsun, yedek olarak belirlediğin adamlar da müzmin sakat olunca forvete Arda ile çıkıyorsun. Böyle bir şey olabilir mi?
Baros maç temposu içinde yorulabilir, formsuz olabilir, kart görebilir, sakatlık geçirebilir adam gibi forvet niye alınmııyor? Baros yokken arda yokken takımın düştüğü halleri gördük.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Tue Jan 25 2011 11:52 AM)

#477370 - Tue Jan 25 2011 15:40 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

bende onu diyorum... eger saglik ekibi gelse ve dese bu oyuncu sakat, daha iyilesmedi oynayamaz, ozaman yönetim yasak koymasi lazim, aksi taktirde bile oynasin desede haginin oynatmamasi gerek
ama eger o durumda baros gelipte ben iyiyim sakatligim gecti muhabbeti yaptiysa, hani derler ya oyuncu kendi vücudun doktorudur diye, öyleyse oynayabilirim sakatlanmam dediyse orasini bilmem

yönetim forvetsiz kalmayalim diye jo yu getirdiler oda cürük cikti mehmet batdali getirdiler verimsiz cikti ee haliyle yine ayni yere geliyoruz evdeki hesap pazara uymadi bu sekildede pino da forvet olur ardada oluur bende olurum

sistem yavas yavas oturmaya basliyor oyuncu sakatlaniyor o sakat oyuncunun yerini doldurduk derken yine geri dönüyor eski sistemi uyguluamaya calisiniyor ve yine ayni yere geliyoruz...

ama ben umutluyum gercekten yekta olsun culio olsun stancu bile takima bi baska bi hava getirdi (belki böyle seyi söylemek erken) hani takim havasi olusursa yeni mabetimizle cok can yakariz

ama bu saglik ekibine veya söyle diyim bu sakatliklara care bulunsun... baros kendine bakiyor bakmiyor demiyorum ama oyuncu kendine iyi bakarsa nadir sakatlanir, öyle 'gece hayatina cikmiyorum yani kendime iyi bakiyorum' olmuyo erken yat saglikli beslen idmandan sonra kaslari rehabile olmasi gerekir vs. vs.... emre fb ye yeni geldiginde paso sakatti kendine bi düzen kurdu olay orda bitti mesala

#477435 - Sun Jan 30 2011 14:33 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: IsvicreliAslan91]
Secret Trap Offline
Secret Trap
Müdavim
**

Yer: İstanbul
yönetim takıma el koymalı primleri artırmalı herşeyi yapmalı!

#477492 - Wed Feb 02 2011 13:44 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Secret Trap]
yönetici Offline
Üye
**

Sen takımının haline baktınmı, oynadıgın futbola baktınmı..
Hala kendini bilmeden konusuyorsun..Kendine gel !!!
Planlı birincilik , ikincilik, hakemler vs...
Sen bu ligin en cok sampiyon olan camiasının basında baskansın, bir seylerden rahatsızsan ve ikiyuzlu degilsen neden bugunu bekledin,
Bugunmu aklın basınamı geldi diye sorarlar adama ?

Hangi birincilikten bahsediyorsun puan cetvelinde, hangi ikincilik, senin yoneticisi oldugun takım küme dusme potasından 1 mac maglubiyet onundesin, Buca , Konya maglubiyet sayısı 10, senin takımın 9..

kume dusme korkusu sarmıs anadolu takımı yoneticisinin hakemlerden medet uman cıkısından ne farkın var simdi,

Penaltı calmıyorlar, penaltı calsınlar , camia kume dusmesin, korkusundamısın yoksa..

Trabzon baskanının gecen haftalardaki sozunude mi unuttun, "sen once ceza sahası icine gir sonra penaltıdan bahset"

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#477495 - Wed Feb 02 2011 16:38 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yönetici]
pikalo Offline
Müdavim

"sen once ceza sahası icine gir sonra penaltıdan bahset"
aynen renktaş,pozisyonumuz bile yok,ona bile razıyız.Eskiden kaçan gollerle heyecanlanırdık,şimdi kalemizde pozisyon izleye izleye heyecanlanıyoruz.Rakibin pozisyonu yoksa bu seferde Ufuk devreye giriyor.

#477650 - Sat Feb 12 2011 15:03 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: pikalo]
LevGS Offline
Yeni üye

sabır renkdaşlar sabır ...

#477772 - Tue Feb 22 2011 19:02 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: LevGS]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Arkadaslar,
aranizda futbol kulübünde (Amatör) yöneticilik yapmis olan varmi bilmiyorum,
ama ben 7-8 yildir faal yöneticilik yapiyor (Amatör olarak).
Benim yönetim kurulumda benim istifa etmemi, birakmami isteyecek bir adam olacak, o yönetim kurulundan ne fayda görürsün nede bi yararli icraat cikartirsin...
Adamin morali bile bozulur, güven olmaz...

Adnan Polatta suanda bu durumda,
önümüzdeki secimlere kadar bekleyin...Önümüzdeki sezon adam gibi bir takim kurulursa tt-arenada cosariz dolayisilya ne maddi durum nede kurumsal durum kimseyi alakadar etmez!

Mehmet Cansun´un Adnan polata Polatin "Kurumsal olarak sunu sunu yaptim" sözüne verdigi "Futbolda sampiyon olmadiktan sonra bunlar bos" sözlerini hatirlatiyorum...
Olacak...olacak...biraz sabredelim...önümüzdeki sezon bu stadla birlikte cok güzel seyler olacak eminim....
Su helvacidanda kurtulabilsek!

#477778 - Tue Feb 22 2011 23:20 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: DESPO]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Ben başkanın arkasındayım şahsen.
Maddi konuları stadı vb. konuları çözdü bunları yaparken sportif başarı bu sezen ve geçen sezon gelmedi ama maddiyat varsa başarı geçte olsa gelir.
Bu konuda tümden başarısızda değil şampiyonluklarda var.

Başkana sportif başarıdan dolayı bel altı vuranların (süren vb) neler yaptığını da biliyoruz!!
Bu takım onların yedikleri naneler nedeniyle senelerdir belini toplayamadı.
Adnan Öztürk'ü de Canaydın başkan iken , klüp borç içindeyken, kimse başkanlığa yanaşmıyorken başkan olarak görmek istedik , hatta klübün ileri gelenleri ve taraftar yalvardı nerdeyse ama beyfendi bu durumdaki takıma gelmek gibi bir risk almadı özel işlerim var gelemem dedi. Ne zaman takım maddi olarak düze çıktı bir baktık Adnan Öztürk'ünden tut Faruk Süren'ine kadar herkes başkan olmak istiyor.

Sonuç olarak bende Adnan Polat'ın maddi alandaki çalışmalar nedeniyle kredisi hayli yüksek.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Tue Feb 22 2011 23:21 PM)

#477879 - Wed Mar 02 2011 22:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Adnan Polat bir şey yapmadı bu takıma..!! Aziz Yıldırım sayesinde vergi borçlarını indirdi.... bu birrr....!! HAzır yapılmış bir stadın tüm 2-3 yıllık gelirlerini bitirdiii.... bu ikiii... bankalardan çektikleri dünyanın kredisinin bir kısmı ile şirket birleşmesini gerçekleştirdiler ki bununla özel olarak yöneticilerden biri ilgilendi Ednan değil.. peki kredinin geri kalanı ne oldu.. büyük bir olasılıkla fazlaca kişi ve kuruma olan borçlarımızı sadece 1 bankaya bağladı.. buna başarı dedi.. ver krediyi bende kapatırım borcumu, hadi bakalım yeni stad veya riva olmasa kim kredi veriyordu bu başarı filan değil.. kredi almak için üstelik Riva ipotek edildi.. Peki VİP, kombine, Loca gelirleri nerde diye ben sizlere soruyorum? acaba 7 ye alıp 2 ye sattığımız elanonun M.City'e kalan borçlarını mı ödüyorlar yoksa Tatildeki Misimovic'in bonservis ve maaşını mı.. 5-6 milyona alınan Bank Asya da 4-5 tane aynı ayarda bulabileceğiniz Cana ve Stancunun bonservisini mi? Başkan Galatasaray'ı batırmış siz savunuyorsunuz. Sizin Matematik öğretmeniniz KİM?

#477890 - Wed Mar 02 2011 23:09 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: branege]
pikalo Offline
Müdavim

Hadi başkanım yeter artık.Tarihede geçtin daha ne istiyorsun.

Page 13 of 15 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı