#477285 - Tue Jan 18 2011 22:35 PM
Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat
[Re: yönetici]
|
Yer: Almanya
|
Derhal istifa etmeli ve kongre yapilmali , artik sayin polatin bana göre gs baskanligi yürütmesi yapmasi sakincalidir , daha su toki baskani denilen züriyetzize ses cikaramiyor bu , bizi nasil temsil edicek gs nasil yönetcek derhal istifa sayin polat
Tarafından düzenlendi An tifener (Tue Jan 18 2011 22:36 PM)
|
|
|
|
|
|
#477344 - Sun Jan 23 2011 13:30 PM
[Re: pikalo]
|
Yeni üye
|
yahu birakin artik bunlari, bizim artik sakin olmamiz gerekiyor.
Baskanin sucu yok demiyorum lakin artik yeter bukadar yüklenmeye gerek yok zaten bu seneyi kapattik birakin da Sezon sonuna kadar sabredelim, bakalim neler yapacaklar neler olucak.
Bakin arkadaslar; Adnan Polatin ilk geldigi günü ve nasil geldigini düsünün ve hangi durumda oldugumuzu düsünün. Kolay olmayan islerin altini girdi Polat kimsenin sesi bile cikmadigi günlerde. Simdi soruyorum size; ozamanlar hepimiz Adnan Polati istemiyormuyduk herkes Polat baskan baskan diye bagiriyordu, simdi takim kötü gidiyor diye adami yerden yere vuruyoz, haklisiniz belki takim kötü ama kulüb ne oldu hic düsündünüzmü ??? düsünün bi. Ben diyorum ki Takim da iyi olucak bekleyin ve görün.
Bütün bu olumsuzluklar dahi olsa ben derimki Baskanin arkasinda duralim yanindaki Piyonlar gittikten sonra. SABIR SABIR SABIR
|
|
|
|
|
|
#477359 - Mon Jan 24 2011 14:42 PM
[Re: xl_aslan]
|
Üye
|
aynen arkadasim bende o konulari konusmak istiyordum
adnan polati hic begenmeyenleri büyük ölcüde anlayamiyorum... polat ne yapti diye bakarsak bizi borclarimizdan cok büyük bi ölcüde kurtardi, kulübün basina gececek kimse yoktu o zor zamanda cünkü borcdan korkuyordu herkes ama polat adam gibi geldi topladi ortaligi... iyide yönetim takimi kurdu, sezgin kiskancliktan biseyler oldu veya olmadi günahini almiyim üstüneli gönderdiler... rijkard gibi isim getirdi cok iyi oyuncular getirdiler ve en önemlisi canaydin saolsun allah rahmet eylesin aslantepeyi bitirdi/bitirtti
ama taraftarin protestosuda takimin haline yapilan bi protesto, bu konu cok hassas bi konu bence... bi oyuncu transfer edersin ama senin takiminda nasil oynayacagini kestiremezsin, keita bize gelmeden önce gözden düsmüs bi oyuncuydu bize geldi kendi basina kac mac kazandi, baros ayni sekilde artik bitti diyenler vardi ama geldi gol krali oldu, lincoln istedigi zaman takimi kendi basina ucurtan bi oyuncuydu, simdi bide fb ye bakalim stoch u elimizden aldilar diyorum simdi, ama ben stocha bakiyorum ilk 3 macindan sonra hic bir tek mac vay be iyi oynadi diyemem. Dia yi aldilar 2mac niang la is yaptilar sonrasi yine hikaye, ama yobo diye bi adam getirdiler sanki tek basina defans yapiyo, besiktas a bakalim querezma geldi öyle bi oturduki takima artik olmazsa olmaz oldu guti biraz alismak icin zaman gerek duydu ama oda asistlerle ilerliyor... yani biz getirdik elanoyu ben hic begenmedim 1-2 mac isik vardi gerisi fasa fiso misi geldi misi hikayesinin böyle bitmesi (daha bitmedigi halde) beni cok üzdü
dikis ya tutar ya tutmaz besiktas bu sene bu konuda cok sansli nerde bulunduguda belli biz bazi hatalar yaptik mesala keita neden gönderildi, asil nedenini ben daha bilmiyorum ama vardir bi kirginlik araya giren bi sogukluk o yüzden gitmistir diyorum keita mesalaa kalsaydi daha da degisik olurdu simdiki halimiz... saracoglundaki macta pinonun cizgiden kaleye gönderdigi topu gökhan gönül cizgiden cevirmeseydi biz o maci alsaydik dahada degisik olurdu ama artik olsaydi olurdu degilde oldu nasil yapcaz diye düsünmek gerek...
|
|
|
|
|
|
#477492 - Wed Feb 02 2011 13:44 PM
[Re: Secret Trap]
|
Üye

|
Sen takımının haline baktınmı, oynadıgın futbola baktınmı.. Hala kendini bilmeden konusuyorsun..Kendine gel !!! Planlı birincilik , ikincilik, hakemler vs... Sen bu ligin en cok sampiyon olan camiasının basında baskansın, bir seylerden rahatsızsan ve ikiyuzlu degilsen neden bugunu bekledin, Bugunmu aklın basınamı geldi diye sorarlar adama ?
Hangi birincilikten bahsediyorsun puan cetvelinde, hangi ikincilik, senin yoneticisi oldugun takım küme dusme potasından 1 mac maglubiyet onundesin, Buca , Konya maglubiyet sayısı 10, senin takımın 9..
kume dusme korkusu sarmıs anadolu takımı yoneticisinin hakemlerden medet uman cıkısından ne farkın var simdi,
Penaltı calmıyorlar, penaltı calsınlar , camia kume dusmesin, korkusundamısın yoksa..
Trabzon baskanının gecen haftalardaki sozunude mi unuttun, "sen once ceza sahası icine gir sonra penaltıdan bahset"
|
|
|
|
|
#477879 - Wed Mar 02 2011 22:27 PM
[Re: xl_aslan]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Adnan Polat bir şey yapmadı bu takıma..!! Aziz Yıldırım sayesinde vergi borçlarını indirdi.... bu birrr....!! HAzır yapılmış bir stadın tüm 2-3 yıllık gelirlerini bitirdiii.... bu ikiii... bankalardan çektikleri dünyanın kredisinin bir kısmı ile şirket birleşmesini gerçekleştirdiler ki bununla özel olarak yöneticilerden biri ilgilendi Ednan değil.. peki kredinin geri kalanı ne oldu.. büyük bir olasılıkla fazlaca kişi ve kuruma olan borçlarımızı sadece 1 bankaya bağladı.. buna başarı dedi.. ver krediyi bende kapatırım borcumu, hadi bakalım yeni stad veya riva olmasa kim kredi veriyordu bu başarı filan değil.. kredi almak için üstelik Riva ipotek edildi.. Peki VİP, kombine, Loca gelirleri nerde diye ben sizlere soruyorum? acaba 7 ye alıp 2 ye sattığımız elanonun M.City'e kalan borçlarını mı ödüyorlar yoksa Tatildeki Misimovic'in bonservis ve maaşını mı.. 5-6 milyona alınan Bank Asya da 4-5 tane aynı ayarda bulabileceğiniz Cana ve Stancunun bonservisini mi? Başkan Galatasaray'ı batırmış siz savunuyorsunuz. Sizin Matematik öğretmeniniz KİM?
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|