Webaslan Forum
Page 11 of 15 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475492 - Sun Aug 15 2010 23:22 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat * [Re: al_bundy]
Darklord Offline

İlk Gönderen: al_bundy
İlk Gönderen: Darklord
Kusuruma bakmasınlar ama Adnan Polat ekonomik yönü hariç Özhan Canaydın'ı mumla aratıyor. Özellikle Hürriyet'e yaptığı açıklamalar hiçbir Galatasaray başkanına yakışmıyor. Rijkaard değişecek ne demek? geleceğe yönelik değilde skora yönelik oynayacağız ne demek? Açıklayınız sayın Polat

yok artik yaaa... bunu demeyin bare... ozhan canaydini severdim ama adnan baskan kat kat daya iyi bi baskan...
Kusura bakma renktaşım ama Adnan Polat'ın performansı böyle: 2008-2009 sezonunda 5.lik ve 2009-2010 sezonunda 3.lük ne kadar iyi transfer yaptığı ve ne kadar iyi takım kurduğunun açıkça ispatıdır.

Polat gelmeden evvel rakipi ısıran, belli bir sistemi olan, büyük markaları (ör: Rijkaard, Baros) olmayan ama mutlaka mücadele eden bir takımdık. Polat döneminden sonra bu özelliklerimizi teker teker kaybettik.

Üstünel konusunda ise herkesin kızdığı Hürriyet gazetesinin haberi isabetli çıktı ve sonunda pasifize edildi. Fakat bu isimler önemli değil sonuçta iyi transfer yapabilir ama bu transferlerle bir başarıya ulaşamadıktan sonra bir anlamı yok.

#475504 - Mon Aug 16 2010 03:34 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Darklord]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
dünya kupası devam ederken yabancı tranferimiz biri meksika dan digeri şili den düyordun kupa biteli 2 ay olcak hala tranferde icraat yok a.polat

#475542 - Wed Aug 18 2010 09:50 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ONUR1905]
yönetici Offline
Üye
**

takimda daha ciddi huzursuzluk yaratmadan, basin aciklamasi gerekiyor

bir baskan, anlamiyorum neden one gecip geriye dusuyoruz sorununu medya onune sormaz
sessizligini bozacakasa anlasilmayan noktalara aciklik getirirerek bozar
neden transfer basarisiz
neden transferde gecikildi
neden camia ve teknik adam huzursuz
neden yonetimsel kararlarda seffaf degiliz
neden saglik ekibi son dakika degisti
neden haldun ustunel veya diger degerli uyeler katkilari engellendi

bunu hesap vermek olarak algilayacaksa ve taraftara hesap vermem denecekse er gec birsekilde alinir

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#475566 - Thu Aug 19 2010 10:08 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yönetici]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
İlk Gönderen: yönetici
takimda daha ciddi huzursuzluk yaratmadan, basin aciklamasi gerekiyor

bir baskan, anlamiyorum neden one gecip geriye dusuyoruz sorununu medya onune sormaz
sessizligini bozacakasa anlasilmayan noktalara aciklik getirirerek bozar
neden transfer basarisiz
neden transferde gecikildi
neden camia ve teknik adam huzursuz
neden yonetimsel kararlarda seffaf degiliz
neden saglik ekibi son dakika degisti
neden haldun ustunel veya diger degerli uyeler katkilari engellendi

bunu hesap vermek olarak algilayacaksa ve taraftara hesap vermem denecekse er gec birsekilde alinir

Aynen katılıyorum.. eğer kendisi de bir Galatasaray taraftarıysa bizleri de düşünüö bir açıklama yapar.. yapmaması saygısızlık getirir ona..

#475598 - Thu Aug 19 2010 23:21 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: GS_Tahir]
mart07 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
Adnangillerin günleri sayılı bu adamlar üstüneli yedi bitirdi neden cünkü üstünel taraftarın sevgilisi haline gelmişti daha duru bakalm neler olacak bu takımda kıskanc herifler.

#475599 - Thu Aug 19 2010 23:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mart07]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

3.sınıf takımlara bizi rezil ettiginiz için teşekkür ederiz başkan

#475607 - Fri Aug 20 2010 02:15 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: ONUR1905]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

sana istifa diyorum başka da bir şey demiyorum..

#475610 - Fri Aug 20 2010 05:54 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: GS_Tahir]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
"Bİg Ednan" Şu efsane Galatasaray'ı ele güne karşı ne hallere düşürdün sana hiç bir şey demiyorum allahından bul..

#475660 - Sat Aug 21 2010 03:44 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: branege]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Sayın Başkan A.Polat bak hala sayın diye hitap edılıyorsun çık ve açıkla A.Sezgine karşı ne zafiyetin var nedir bu A.Sezgin sevdası sende adam takımı yedi bitirdi

#475748 - Mon Aug 23 2010 00:55 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: redlion80]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Lig başladı takımın aldığı sonuçlar berbat ama hala transfer yapıcaz!
Çok başarılı bir tranfer politikası valla.

#475765 - Mon Aug 23 2010 09:09 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
yönetici Offline
Üye
**

Yonetim kadrosunu cok acil gozden gecirmeli.
Cok acil futboldan anlayan bir isim getirerek ve icraatlarla harekete gecmeli.
Transfersiz, ve defolu ucuz oyuncu transferleriyle sezona baslamasi en buyuk hanidikapi
Futbol takimi acil radikal kararlar bekliyor.
Adnan Sezgin gozonunden baska bir goreve kaydirilmali

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#475771 - Mon Aug 23 2010 11:14 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: yönetici]
yönetici Offline
Üye
**

Helvaci arkadasimizin da sozleri
transfer gecikti evet ama bu maliyet meselesidir
asaletin yeter sarkilari beklerdim
gibi aciklamalari bu isin amatorlerle yurutuldugunun ve Galatasaray da basarinin para degil yurekle kazanildigini tamamen unutuldugunu camianin aklisira edebiyatla uyutuldugunu gosterir
Bursa Galatasarayi muthis transferleriyle yenmedi Sivasta oyle , Karpaty ve Belgradin attigi golculerin maliyetini masaya oturup beraberce bakin Helvaci arkadasimizla.
Futbol takimi yonetmek sirket yonetmeye ne kadar benzer bunu gozden gecirmekte fayda var

#475772 - Mon Aug 23 2010 11:33 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mr_yozgatli]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
İlk Gönderen: mr_yozgatli
Ne kadar Baskan olmasini istemesemde , kendisi Galatasaray Spor Kulübünün baskanidir ve bu yüzden kendisine saygi duyuyorum !

A.Polat nasil basarili olur diyorsaniz , Camiadaki gruplasmayi kaldirip Liseli, Lisesiz ayrimi yapilmaz ise , Tüzügü degistirip Kendine ( Maddi durumuna ) güvenip Kulübe üye olmak isteyene izin verilirse ( Tüzüge göre bu böyle degil bildigim kadariyla yanlisim varsa düzeltin lütfen ).
Teknik kadroya karisilmayip onu oynat , bunu oynat diye baski yapilmasza
ileriki yillarda önümüz acik olacaktir.
Yok bu yazdiklarimin aksisi yapilirsa Sportif yönden yerimizde sayariz.

Ben bu Adnan Polat'dan böyle basarisizlik bekliyordum da bu kadarinida ummamistim rezillik diz boyu yeter artik ISTIFA dan baska bir sey kurtarmaz...
Saygimda kalmadi , sevgim zaten yoktu .

Tarafından düzenlendi mr_yozgatli (Mon Aug 23 2010 11:35 AM)

#475774 - Mon Aug 23 2010 12:45 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mr_yozgatli]
Tsubasa Ohzora Offline

ADNAN POLAT ADNAN SEZGİN HELVACI İSTİFA !

#475775 - Mon Aug 23 2010 13:11 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Tsubasa Ohzora]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Istifa edin yeter artık.. Allah cezanızı versin ne diyeyim size ben....

#475920 - Fri Aug 27 2010 00:10 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: GS_Tahir]
murat1905 Offline
Yeni üye
**

Yer: İSTANBUL
Daha neyi bekliyorsunuz ???

Ağustos ortasında Avrupa'dan ihraç edilmek yetmedi mi ?

Ligde 3de 3 mü ? 4'de 4 mü ?

Olası bir derby hezimeti mi ?

Stadın yıkılmadan taraftarlar tarafından gene yakıl

#475935 - Fri Aug 27 2010 01:59 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: murat1905]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
YOK KARDEŞİM BUNLAR KOLTUK SEVDALISI O ADNAN ADINDAKİ BAŞKAN İSTİFA EDER Mİ HİÇ FENERDEN 6-7 YERİZ, FENERİN BELİNİ DOĞRULTURUZ BUNLAR YİNE İSTİFA ETMEZ...

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN İPİNİ ÇEKERLER..ARKASINDAN YÜZÜNE GÜLERLER.. YÜZ YÜZE GELİNCE EVLADIMIZSIN! .....MASALLLL....!!!!!!

SKİBBEE'DEN SONRA TARAFTAR DER İSTİFA! BUNLAR Bİ TARAFLARINI KURTARMAK İÇİN BÜLENT KAPTAN'I YEM OLARAK ATARLAR... YETERKİ KENDİLERİNE ZEVAL GELMESİN YA... BÜLENT'İ KARİYERİ BAŞLAMADAN BİTİRMİŞLER ÇOK MU?

ŞİMDİ YİNE KİM BİLİR SUÇU NERELERDE KİMLERDE BULUR BUNLAR YÜZSÜZLÜK BU YA.. TARAFTARI SUÇLAR.. SPORTİF BAŞARI GELMEDİ Mİ TARAFTARI NANKÖR OLMAKLA BİLE SUÇLAR BUNLAR...

AMA O ASY'Yİ BÜTÜN SENE "İSTİFA... İSTİFA... ADNANLAR İSTİFA..." DİYE İNLETMEYEN GALATASARAYLIYIM DİYE ÇIKMASIN KARŞIMIZA.... KURULUŞ AMACIMIZI GERÇEK BİLE KILAMIYOR TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENEMEDİĞİMİZ GİBİ YABANCI MAHALLE TAKIMLARINA BİLE YENİLİYORUZ ARTIK..

EEEE... O ZAMAN VAROLUŞ NEDENİMİZ NEDİR ARKADAŞLAR... YÖNETİMİN ORTADA DOLAŞIP DAHA ÇOK FORS ATMASI MI? BU DAKİKADAN SONRA...

#475941 - Fri Aug 27 2010 02:07 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: branege]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Valla normalde günübirlik sonuçlarla istifa demem ama sezon başlmış eldeki malzeme umut vermiyor td tranfer istiyor sen transfer yapamamışsın daha ve bunun sonucunda avrupa liginden elenmişsin.
Aldığın tüm oyuncular sakat! Takımın yarısı revirde yatıyor!
Madem TD istediği transferleri yapamayacaktın (Başkansan gerekirse kendin finanse edip yapacaksın!!!) ne diye dünya çapında bir td getiriyorsun?
Tüm bu nedenlerden adnans istifa...

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Fri Aug 27 2010 02:08 AM)

#475947 - Fri Aug 27 2010 02:27 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlginç bi durum var .
Dikkatinizi çektiyse bize hiç finansman yönünde oldukça güçlü bir başkan gelmedi .
Kardeş anladım takımın parası yok o zaman sen kendin transfer yap ilerki zaman içersinde gene alırsın paranı.
Yıldırım,demirören çoğu zaman kendi ceplerindende para koyarak transfer yapıyolar .
Ama nerde bizimkilerde onu verecek yürek nerde .....

#475949 - Fri Aug 27 2010 02:30 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Ali_Cetiner]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

allah allah başkan öyle bir savaşan takım kurdu ki avrupa yı sallıyoruz bee

Page 11 of 15 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı