Webaslan Forum
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#394912 - Sat Feb 23 2008 19:57 PM Galatasaray'ın yeni başkanı
uA_46 Offline
46
Yeni üye

Yer: istanbul
başkan adayları, gönlünüzden geçen Galatasaray başkanı ....

Canaydın gidiyor, yerine en iyi başkan adayı kim olur sizce, şahsen benim fikrim Semih Haznedaroğlu...

Tarafından düzenlendi bishaunen (Mon Feb 25 2008 17:50 PM)

#394921 - Sat Feb 23 2008 21:08 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: uA_46]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Galatasaray'a en iyi sekilde hizmet edecek olan aday hangisi ise o gelsin.
Kendi cikarlarini düsünüp reklam yapma amacli bir Baskan istemiyorum.

#394938 - Sun Feb 24 2008 02:32 AM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: mr_yozgatli]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
valla başkan kim olur bilmem ama adnan polat,haldun üstünel,ünal aysal ve ali dürüst yönetimde olmalılar. mahşerin dört atlısı gibi valla:)))

your nightmare is back again

#395071 - Sun Feb 24 2008 21:26 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: al_bundy]
KeremSen Offline
Yeni üye

Bencede kendi reklamı için gelecek yönetimi istemiyoruzz Gs için çalışıcaklarsa ...

#395092 - Sun Feb 24 2008 22:00 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: KeremSen]
tayfa525 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
adnan öztürk,ünal aysal bu 2 sinden biri olsun ama esas adayım adnan öztürk

#395170 - Mon Feb 25 2008 09:13 AM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: tayfa525]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Futboldan anlayan futbolun nasıl yönetileceğini bilen insanlar olsun.

Bu gün düştüğümüz bu durumun tek sebebi kimsenin bir futbol takımını nasıl yöneteceğini bilmemesinden kaynaklandı.

İnanılmaz yönetim hataları sonucunda bu noktaya kadar düştük.
İnşallah aklı başında bir yönetim gelirde düştüğümüz en derin nokta burası olur.

Herkez karşı çıkacak belki ama bence faruk süren gelsin.
En azından büyük düşünen adamdı.
Büyük düşünmenin sonucunda Uefa ve süper kupa şampiyonlukları geldi.
Tek kusuru başarıları maddiyata dökememesiydi.
Ama artık sportif A.Ş var bu başarıları artık paraya dönüştürecek bir ekipte var.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Mon Feb 25 2008 09:39 AM)

#395191 - Mon Feb 25 2008 12:29 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: xl_aslan]
kaan16 Offline
Yeni üye
*

İlk Gönderen: xl_aslan
Futboldan anlayan futbolun nasıl yönetileceğini bilen insanlar olsun.

Bu gün düştüğümüz bu durumun tek sebebi kimsenin bir futbol takımını nasıl yöneteceğini bilmemesinden kaynaklandı.

İnanılmaz yönetim hataları sonucunda bu noktaya kadar düştük.
İnşallah aklı başında bir yönetim gelirde düştüğümüz en derin nokta burası olur.

Herkez karşı çıkacak belki ama bence faruk süren gelsin.
En azından büyük düşünen adamdı.
Büyük düşünmenin sonucunda Uefa ve süper kupa şampiyonlukları geldi.
Tek kusuru başarıları maddiyata dökememesiydi.
Ama artık sportif A.Ş var bu başarıları artık paraya dönüştürecek bir ekipte var.

kesinlikle haklısın dostum bu takımın başkanı kim olursa olsun futbol şubesine futboldan anlayan ,futbol takımını yönetmesini bilen adamları getirmesi gerekiyor.

adnan polat her zaman başkan adayımdı fakat beni bu sene hayal kırıklılığına uğrattı başkan olabileceğini düşünmüyorum.

ben aslında şu maddi manevi sıkıntılı dönemde selahattin beyazıt veya ona benzer camia içinde ve dışında saygınlığı olan bir kişi önderlinde vizyon sahibi kişilerin oluşturacağı tek bir liste olmasını isterim.

adnan öztürk
ünal aysal
ali dürüst
m.ali yalçındağ
aldurrahim albayrak
burak elmas
yiğit şardan
ali gürsoy
murat beyazıt
celal gürcan
sabri çarmıklı
sinan tara
saffet ulusoy
ahmet zorlu

bu isimlerden oluşan bir yönetim olabilir ,tabiki hepsi değil

#395211 - Mon Feb 25 2008 14:43 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: kaan16]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Tabiki futboldan anlayan isimlerin olması gerekiyor.
Bu gün fifanın başkanı bile eski futbolcu.

#395221 - Mon Feb 25 2008 15:41 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: xl_aslan]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Bence takımda kan değişikliğine ihtiyaç olsa da Adnan Polat yeni gelecek olan yönetimde yer almalı..
Diğer isimler ise iskelet olarak bu isimler olabilir:
adnan polat
ali dürüst
adnan sezgin
abdürrahim albayrak
ünal aysal
haldun üstünel
burak elmas
yiğit şardan

#395231 - Mon Feb 25 2008 16:30 PM Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Bence Adnan Polat başkan olmalıdır zaman zaman yanlışlar yapsada bugüne kadar belli bir duruşla geldi ve hala bu duruşunu koruyor ancak onun aday olacağını sanmıyorum alternatif olarak ise Yiğit Şardan bu camiaya bir dinamizm getirebilir...

#395265 - Mon Feb 25 2008 18:23 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Renato]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Bende şu anki yönetim içinden birinin başkan olmasından yanayım.
Bu isiminde Adnan Polat olması gerekiyor. Çünkü yıllarca Galatasarayda ikinci başkan olarak görev yaptı.

Ayrıca konu önemli ve gündemde olduğu için Galatasaray bölümüne alınması gerekir.

#395266 - Mon Feb 25 2008 18:26 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Renato]
Erhan Offline
Yeni üye

Adnan Polatin baskanliga aday olmasi mukemmel bir sey en azindan sikebahceye karsi hakettigi cevabi verir yanliz yonetimine en azindan Abdurrahim Albayragida almalidir.

#395272 - Mon Feb 25 2008 19:09 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Erhan]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Bize cebinden gözünü kırpmadan para verecek, galatasaraya aşık biri gerek.Adnan Öztürk ü Ribery olayından hatırlıyorum.Hatta kaçmaması için cebinden 137bin $ yatırıyordu yönetim engellemiş ve ribery davasını şuanki başkan kaybetmemize nedne oldu.Sayın Canaydın çok iyi kişilk fakat başkan olacak biri değildi.6 yıl Galatasaray markası küçüklü.Zirveye taşıyacak biri olmasını dilerim.

#395295 - Mon Feb 25 2008 19:43 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Adnan Polat adaylığını açıklamış çok sevindim bu habere ,büyük ihtimalle kazanacaktır seçimi Canaydın ın lobisiyle...İnşallah hayırlısı olur camiamız için..

#395299 - Mon Feb 25 2008 19:50 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
tekins Offline
Yeni üye
**

Arkadaşlar,
Özhan Canaydın iyi bir insan olabilir , ama ne yazıkki 6 yıl içerisinde GS markasının değerini yarıya indirmeyi başarabilmiştir. Açıkçası fb camiası ajan yollasa, git şu takımı bir sıfırla dese, herhalde o insan bile bu akdar yapmayayım arada iyi şeyler yapayım der ve bu duruma getiremezdi takımı.

En acısı ne biliyormusunuz? Efsanelerimizi yok etti, GS için " VEFA" denen o önemli kavramı bitirdi. Bülent, Arif, Hakan ünsal gibi adamlar nasıl gönderildi kulüpten anlayamadık.
ve diğer efsaneler, Fatih Terim, Hagi ve 93 teki imajıyla Kalli. Bunların yeri farklıydı bizde, taki bu adamın dönemine kadar. Hepsinin karizmasını sıfırladı. Biraz ağır oalcak affedin: Derwll bile bu adamın döneminde vefat etti (tamam ağır oldu, özür dilerim :(()

YENİ BAŞKAN ADAYI
2 sene önce sorsalar kesin Adnan Polat olsun derdim, ama şu iki yılda ismini çok yıprattı tabiri caiz ise ayağa düşürdü.

Adnan Öztürk ise kapalı kutu, ama adamın CEO'luk tecrübesi var. Kulübün en önemli ihtiyacı olan profesyonel yönetim ve kurumsallaşma konularında ciddi adımlar atabilir ve futbolu iyi bilen adamları da ekibine katarsa süper olur. Bu adamın pazarlama konusunda da GS ye birşeyler katabileceği iancındayım. Düşünsenize UEFA şampiyonluğunu bile paraya dönüştürememiş bir kulüpten bahsediyoruz. (Brezilya milli takımı Amerika 94'DE finale çıktığı zaman daha final oynanmadan amerikanın bir çok kentinde şampiyon brezilya yazan aksesuarlar, tişörtler falan hazırlamışlar. Biz UEFA şampiyonu olduğumuz günden bir hafta önce benzerini yapsaydık milyonlarcasını satardık, 1 hafta sonra yaparsan satışın 10 da birine düşer) Hem yeni, kariyeri çok parlak, tam profeyonel ve yıpranmamış bir isim. Nden olmasın?

Ayrıca, yönetim kuruluna girecek adamlarında iyi seçilmesi gerekiyor, geçen dönemde 14 kişilik yönetim kurulunun 6-7 adamla toplandığını söylüyorlar. Sadece GS adını kartvizit oalrak kulanacak çıkarcı adamalr istemiyoruz. Şu durumda varını yoğunu GS için harcayacak adamlar lazım bize?

#395312 - Mon Feb 25 2008 20:41 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tekins]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Adnan Polat aday oldugugu söyledi söylemesine, ama iki yil önceki seçimlerde Canaydin´in bir son dakika kozu olarak kullanilmasi ve seçimi o sekilde kazandirmasi açikçasi kendisini gözümde biraz olsun düsürmüstü... Etik degildi.. Ayrica bu iki yil içerisinde Adnan Polat ne yapti, ne yaptirdi, o da degerlendirilmeli; Gerets´e cephe almak, istedigi adamlari almamak, yerine bir senelik çoktan emeklilige ayrilmis bir adami getirmek... Bu mu vizyon..??

Diger isimleri yakinen bilmem... Bir de Yigit Sardan vardi, bayagi heyecanli bir arkadasti.. Hal ve hareket açisindan degil, projeleri ve bu konuda söyledigi düsüncelerden aldigim izlenimler bakimindan... Ama o da nihayet kapali bir kutu, evet heyecanli, ama herkes çok konustu.. Konustu da ne oldu..? 10 senede 7 sampiyonluk geldi mi..? Avrupa kupalari kazanildi mi..? Her yil dünya yildizi geldi mi..? Yeni gelen 200 milyon YTL´lik borca ne yapacak, ne yapabilir..??

Vallahi bu görevi üstlenene Allah yardim etsin.. Dogru olsunlar.

#395316 - Mon Feb 25 2008 20:53 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: KingLion]
tayfa525 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
söylenecek söz yok koca Galatasaray klübünü yediler bitirdiler hala aday oluyolar borç oldu 225 milyon $ gerçekten büyük icraat eğer polatı isteyenler hala saat kaç espirisi ile uyumak ve sadece fenerle dalaşa giriyor iyi laf sölüyor diye istiyolarsa bende başkan olurum ne varki bi saat göster iki laf at kral adamsın!!!!!

#395321 - Mon Feb 25 2008 21:06 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tekins]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Renkdas cok haklisin, klube hizmet edecek yonetimin gelmesi lazim. Ortada 2 baskan adayi var ama ne plan var ne proje. Normal olanin insanlara bos vaatler ve sampiyonluk sozleri vermek yerine projeler getirmek. Yoksa GS baskaniyim diye caka satmak degil. Ne yazik ki ulkemizde ozellikle 3 buyuklere baskan adayi olanlar bunu kendileri icin reklam malzemesi olarak kullaniyor.
1. Ornek Aziz Yildirim: Fenerbahceyi resmen kara para aklamak icin kullandi, sozde cumhuriyet dediler diktatorluk kurdu. Klube stad yapiyorum diye insaat sirketleri dunya paralar kazandi. 10 senedir her sene sampiyonlar ligi finali vaad ediyor, ilk kez bu sefer hasbel kader 2. tura ciktilar. Haftaya balonun nasil sondugunu hep beraber gorecegiz.
2.Ornek Yildirim Demiroren: Zengin diye klubun basina getirdiler, adam klubu ele gecirdi. BJK'nin 90 milyon dolar borcu var, lig sampiyonluguna bile iddiasi yok kac yildir. Ama olsun herkes Y.D'ni tanidi. Adam hem klubu borc batagina soktugu gibi hem de sozde klube borc verdi kefil oldu. Yani klube borc verip hem kontrolu ele gecireceksin, hem de yaptigin aptalca islerin yukunu yine klube odeteceksin. BJK ezele kadar bu adami degistiremez.
3.Ornek Ozhan Canaydin: Bu adam allah var durust ve iyi niyetli bir insan. Oteki baskanlarin yaninda adam gibi adam. GS'ye sevgisinden zerre kadar suphem yok ama hepsi bu. Ne yonetmeyi biliyor ne futboldan anliyor. Dirayetli bir yonetici olsa cok daha basarili olurduk, futbolcu transferinde herkesin gazina geldi, olmadik hatalar yapti. Ama yine de Fener ve BJK'ya kiyasla hala saygin bir klup birakti.

Bunlari neden soyluyorum, yeni gelecek baskanin nasil olmamasi gerektigini anlatmak icin. 2 aday var ama plan proje yok. Gelecek adamin su konularda iddiali planlari olmali:

1)Borclar (183 milyon net borc) ne zamana dek ne kadar azaltilacak?
2)Stad projesi klubun mali durumunu zorlamadan nasil finanse edilecek?
3)Minimum paraya maximum transferler nasil yapilacak (ornek Ribery, Baris, M. Topal vs Lincoln. Kim daha iyi futbolcu kimi tercih edersiniz?)
4)Alt yapidan her yil 2-3 yeni Baris, Ugur, Arda nasil cikarilacak?

Listeyi uzatabilirsiniz. Dunyada basarili olan takimlarin hepsi kurumsallasmayi basarabilmis takimlar. Bize 20 senede bir UEFA almis bir takim degil, her yil CL ceyrek final oynayan takim lazim, varsin kupa alamasin, birgun nasilsa alir.

Hep soyledim yine soyluyorum, dolar kuru bi firlarsa klup iflas eder. Yeni gelecek baskan zengin bile olsa parayi klubun borclarina harcamali, ucuk ve aptalca transferlere degil. Keske baskan adaylarinin projelerini konusabilsek su secimler oncesi ama nerde..

Umarim yeni gelecek baskan bu konularda bilgili, girisimci ve en az Ozhan Canaydin kadar beyefendi birisi olur.

#395346 - Mon Feb 25 2008 22:41 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CaliveraGS]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
Adnan Polat adaylığını açıklamış bende onu destekleyenlerdenim....

#395396 - Tue Feb 26 2008 09:45 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: uA_yeliz]
romeo Offline
Müdavim
*

Yer: Smyrna
Haluk Ulusoy sürprizi sok etkisi yarattı..

http://www.sporx.com/futbol/superlig/100518/

#395403 - Tue Feb 26 2008 10:54 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: romeo]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Basının sallaması gibi geliyor.Gerçeksede fedarasyon ile hesaplaşmak için başka klüp bulsun.

#395427 - Tue Feb 26 2008 14:52 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: xl_aslan]
timafey Offline
Yeni üye
**

Haluk ulusoy duyduklari zaman eziklerin ayaklari titremeye basliyor))))GS mizde is yapacak adammi bilmem

#395432 - Tue Feb 26 2008 15:23 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: xl_aslan]
WaNTeD Offline
Yeni üye

bence de basının sallaması gibi duruyor. hem klup içinde destek bulabileceğini sanmam çünkü böyle bir durumda tüm ezikler ulusoy dönemindeki kupalarımıza dil uzatacaklardır o yüzden genel kurulda destek göremez kanaatindeyim. hem onca isim dolaşılırken ulusoy ismi zor değil imkansiz.

#395445 - Tue Feb 26 2008 17:26 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: WaNTeD]
Beyaz Offline
Müdavim

Basına da malzeme olmaya iyice başladık. fotomaç demiş Adnan Polat başkan olunca Luce ve Diego yu getirecek. Allahım hiç güleceğim yoktu yani. Adnan Polat değil miydi Kalli yi getirenlerin başında ve dönem arasında gitmemesini isteyen. Diego ya gelince La Liga takımları istedi ciddi rakamlara bremen vermedi bize mi vercek ki hadi anlaştık Diego bir sürü iyi lig varken Türkiye Ligine mi gelecek. Alex gibi piyasası olmayan biri olsa belki gelirdi smile
Alex de Fenerbahçe de zorunlulukdan duruyor

#395453 - Tue Feb 26 2008 19:12 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: romeo]
Sercan1905 Offline
Yeni üye

Adnan Polat`tan iyisi çıkmaz diye düşünüyorum.

#395461 - Tue Feb 26 2008 20:38 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Sercan1905]
Beyaz Offline
Müdavim

bence Adnan Polat'a pek oy çıkmaz

#395463 - Tue Feb 26 2008 21:18 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Beyaz]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Ozhan Canaydin'in ekibi Polat'i destekler, bu yuzden Polat'in kazanmasi bi yerde Canaydin'in kazanmasi demek. Benim kisilerle ilgili ne olumlu ne olumsuz bir dusuncem yok, cunku adamlarin boyu posu disinda hicbisey bilmiyorum. Kim niye baskan olmak istiyor belli degil, kimse somut olarak "kardesim ben baskan olursam sunu sunu yapacam" demiyor. Herkesin vaadi "yok 3 sampiyonluk, yok 5 kupa" gibi bos zirvalar. Bu kupalar nasil bir yapilanmayla kazanilacaksa artik.

Gelirler nasil artacak, borclar nasil azalacak, alt yapi ne olacak, nasil bir yapilanmaya gidecegiz, bunlari tartisan bile yok. Siyasette de boyle futbolda da. "Kim ne veriyorsa ben 2 katini vericem" zihniyeti. Herkes kapali kutu, yani kutunun ici bos, yoksa niye acmaktan cekinsinler. Canaydin da ayni sekilde gelmisti, yani deneme yanilma yontemiyle. Simdi de oyle olacak sanki. Madem ki deneyip gorucez Polat olsun o zaman, daha yakisikli!

#395464 - Tue Feb 26 2008 21:25 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CaliveraGS]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Tek başkan adayı belirlenmeli ve güçlü bir yönetim olmalı.

#395465 - Tue Feb 26 2008 21:34 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: İlhan_Atilla]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Dusuncene saygi duyuyorum ama bence olabildigince aday cikip kora kor yarismali. Planlar projeler havada ucusmali, kiyasiya rekabet yasanmali. Kongre de iclerinden en iyisini secmeli. Kim kazanirsa da 2 yil boyunca herkes secilen baskanin arkasinda olmali. Rekabetin olmadigi yerde basari olmaz. Ornek :Aziz Yildirim

#395466 - Tue Feb 26 2008 21:48 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CaliveraGS]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Çok başkan adayı demek çok liste demek. Çok liste yapılıncada üst düzey yöneticiler dağılır. Tek başkan adayı altında daha güçlü yönetim oluşur.

#395467 - Tue Feb 26 2008 22:02 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: İlhan_Atilla]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Anliyorum ama tek adayla da yonetimin sadece baskani degisir, ayni yoneticiler baskanligi aralarinda paslasir. Emin ol ki bu adamlarin istedigi de bu zaten.
Yine de zaten senin dedigin gibi olacak sonuc, hep boyle olmadi mi? Guclu yonetim adi altinda beceriksiz bir oligarsi. Canaydin gidecek sag kolu Adnan Polat gelecek. Yapacak biseyi olsa zaten bu donem yapardi. Bu durumda demek ki ayni kafa daha yillar boyu yonetimde olacak.

#395468 - Tue Feb 26 2008 22:20 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CaliveraGS]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Canaydın yönetimi malesef güçlü bir yönetim olamadı hiçbirzman. Sadece Adnan Polat var, Polatında dediği gibi başlıyan projeler sonlanması açısından Polatın gelmesinden yanayım.

Şöyle biraz geri gidersek ; Faruk Süren döneminde güçlü yönetim vardı ( başarılarda ortada ) güçlü yönetim demek içinden başkanlık yapabilecek isimlerinde çıkması demek ( istikrar açısından ) Süren yönetiminden ; Mehmet Cansun Ve Özhan Canaydın başkanlık yaptı. Başkanlık yapabilecek Ali Dürüst de vardı.

#395471 - Tue Feb 26 2008 22:35 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: İlhan_Atilla]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Polatin baskan oldugunu dusunursek, ki kimsenin suphesi olmasin, 2 yil icinde sunlari bekleyebiliriz:

Stad projesi tamamlanacak
Riva'nin satisi bitirilecek

Canaydin'in baska devam eden projesi var mi aklima gelmiyor, bilen varsa yazarsa sevinirim, bunu da konusmus oluruz.

Yalniz renkdas kim gelirse gelsin, karar alindi zaten, insaat basladi, bir sekilde bitecek. Riva icin de ayni sey soz konusu.

Mesela Riva iyi bi paraya satilirsa gelen parayi Canaydin yonetimi nereye aktarmayi dusunuyor, Polat bunu aciklarsa iyi olur.

Gaza gelip futbolcu alabilirler, 5 yil icinde CL kupasi vaadedebilirler (ki cok aptalca bir vaat) ya da 5-6 yil alt yapiya harcayabilirler, genclerle ve duzgun bi TD ile devam ederiz. Bu surede borclar biter, stad biter, elimizde iyi ve genc bir kadro olur, 2-3 takviyeyle devam ederiz.

Umarim yonetime adam alirken bunlari da konusuyorlardir. Bir de tek aday cikacaksa, secime falan girmesinler, uzlasiyla secilsin. Sonradan beni kongre secti falan gibi geyikler dolasmasin

#395473 - Tue Feb 26 2008 22:43 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CaliveraGS]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Ikinci konu da su Faruk Suren meselesi. Arkadaslar Faruk Suren'in neresi basarili? Son yillardaki borc krizinin temelini atan kendisidir. UEFA ve Super kupayi paraya ceviremeyen de kendisi. Zaten islerin kotuye gittigini anlayinca hazir zirvedeyken kacarcasina yerini Mehmet Cansun'a birakti.

Kimse kusura bakmasin sportif basarinin Faruk Suren doneminde olmasi tamamen tesaduf. Denk geldi hepsi bu. Kupayi tesadufen aldik demiyorum, hak etti o zamanki takim. Ama bu borclar ne olacak diye o zaman da cok uyaranlar oldu. Gunu kurtarip kacan bir adamdir Faruk Suren.

Ozhan Canaydin donemi bu kafanin devami. Dolayisiyla hep kisiler degisti, yonetim ayni yonetim. Polat secilince de olacak olan bu. Ne yapacagini acik secik soylemezse ben ayni anlayisin devam edecegini varsayarim.
Boyle secime mi gidilir anlamiyorum, ben yakisikliyim bana oy verin, allah allah.

#395474 - Tue Feb 26 2008 22:47 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CaliveraGS]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Stad projesi ile Riva gündemde olan konular bizim bilmediğimiz yönetimde konuşulan projelerde olabilir.

Stad projesi deyip geçilmemeli ; Yeni stad bizim geleceğimiz bizim için hayati önem taşıyor. Amaaa o stad bitince asıl ozaman yönetimin işi başlıyor. Seyirciyi trübüne çekecek ( hatta bilet fiatlarının ucuz tutulması gibi ) Yeni stadımız çok yönlü olacağı için onu işler hale getirip para kazanmamız sağlanmalı. ASY artık bitti ya, sanki yıkıma bırakılmış gecekondu gibi.

Rivaya gelince, yanlış hatırlamıyorsam satılıyordu fakat Adnan Polat engelledi biraz daha beklersek daha çok değerlenecek diye. Satılırsa zaten bidünya borcumuz var büyük kısmı ile borçlar ödenir.

Çok iyi alt yapımız var, şuan takımımızda çok yetenekli gelecek vaad eden futbolcularımızda var, bunları tecrübeli kaliteli yabancılarla kaynaştırırsak çok iyi takım olacağımızı düşünüyorum.

Seçim mutlaka olmalı,zaten olurda çünkü her kongre üyesi başkanlık için aday olabiliyor ( yanlış hatırlamıyorsam smile ) başkanıda kongre seçmeli.

#395556 - Wed Feb 27 2008 13:49 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: İlhan_Atilla]
timafey Offline
Yeni üye
**

Galatasarayin yani baskani Adanan Polattir..
demedin demeyin))

#395927 - Thu Feb 28 2008 13:52 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: romeo]
kingpaw Offline
Yeni üye

Galataaraya eli açık parası bol takım için harcayan bir başkanın gelmesini istitoruz

#395940 - Thu Feb 28 2008 15:22 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kingpaw]
kulunc Offline
Yeni üye

Ben Adnan Polat ı bir dönem başkan görmek isterim Galatasaray da. Bu kadar emeği geçen bir şahsiyetin başkanlık koltuğunda otuması gerekli bence. Tabi böyle bir durumda kurulunu iyi belirlemeli ve kimseyi küstürmemeli. Bence Adnan Polat vizyon ve gerçek Galatasaraylı olmasıyla yakışır diye düşünüyorum.
Haluk Ulusoy da kendine başka oyuncak arasın.

#395973 - Thu Feb 28 2008 17:49 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kingpaw]
kacarow Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: kingpaw
Galataaraya eli açık parası bol takım için harcayan bir başkanın gelmesini istitoruz

Valla BJK'ye geldi ama bi numara göremedik..

#395974 - Thu Feb 28 2008 17:52 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Renato]
kacarow Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: Renato
Adnan Polat adaylığını açıklamış çok sevindim bu habere ,büyük ihtimalle kazanacaktır seçimi Canaydın ın lobisiyle...İnşallah hayırlısı olur camiamız için..

Renkdaş son seçimde Özhan Canaydın son dakika listesine Adnan Polat'ı ekledi ve seçimi kazandı..Yani Adnan Polat'ın kulüpteki lobisi Canaydın'dan daha fazla..

#396015 - Fri Feb 29 2008 13:28 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
bence haluk ulusoy daha iyi olur varsın ezikler çırpınsın stadlarına dönemin başbakanının adını verenler konuşsun dursunlar dikkat ettinizmi bilmiyorum son 5-6 yıldır (acaba iktidar değiştiği içinmi desem) şamar oğlanı olduk zira bizim kupalara dil uzatacak olan çeşitleri kaale almaya bile gerek yok. ama her zaman olduğu gibi bizim ne düşündüğümüz değil kongredeki kofulların düşünceleri önemli

#396018 - Fri Feb 29 2008 13:56 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: ex1969]
rovi5 Offline
Yeni üye
**

Yer: Azerbaycan
Haluk Ulusoy ve Adnan Polat birlesirlerse mühtesem ikili olurlar.Kimse bizim sirtimizi yere vuramaz.Cok güzel isler yaparlar.

#396025 - Fri Feb 29 2008 15:42 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: timafey]
kacarow Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: timafey
Borcu bir gecede sıfırlarım"

Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra adı Galatasarayımızın Başkan adayları arasında geçen Haluk Ulusoy Bugün gazetesinden Rıfkı Soysal'a gündeme bomba gibi düşecek çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasında yer aldığını belirten Ulusoy, kulübün 220 milyon YTL.’yi aşan borcunun kendisini korkutmadığını da belirterek, bu paranın 24 saatte karşılanabileceğini söyledi.

"İLAÇ BENİM"

Gerekli kaynaklarının hazır olduğunu belirten Haluk Ulusoy, "24 saat dememin sebebi bankalar arasındaki işlemleri düzenlemek, yoksa bu parayı hemen ortaya koyacak kaynaklara sahibim" dedi. Şahsi servetinin bir bölümünü Sarı-Kırmızılı kulüp için harcamaktan asla çekinmeyeceğini dile getiren Ulusoy, "Galatasaray'ın ilacı benim. En iyi çıkış yolunu biliyorum" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

"SEÇİM PAZARLIĞI YAPMAM"

Ulusoy bu sözlerine rağmen başkan adayı olarak ortaya çıkma düşüncesinde değil. G.Saray'da başkan olmanın kuralları olduğunu ve özellikle kulübün duayenleri ile seçim pazarlıklarına girmeyeceğini ısrarla vurgulayan Haluk Ulusoy, "Benim arkamda milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Onların ne ihtiyacı varsa yerine getiririm. Şu unutulmamalı: Galatasaray taraftarı için var" dedi.

"AZİZ YILDIRIM'LA BEN BAŞA ÇIKARIM"

Haluk Ulusoy, Türk futbolunda oluşan yeni tabloyu da Galatasaray adına umut verici bulmuyor. "Federasyon Başkanı olduğumda o kapıdan içeri girerken üzerimdeki formayı bıraktım ve Milli Takım forması giydim. Kimsenin de etkisi altında kalmadım. Bunu her zaman yaparım" diyen Haluk Ulusoy bugünkü Futbol Federasyonu üzerinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın büyük etkisinin bulunduğuna dikkat çekti. Ulusoy, “Özellikle Aziz Yıldırım Federasyon’a kendisine yakın isimlerin girmesi için çok çalıştı” dedi.

"YÖNETİMİN ELİ MAHKUM"

Galatasaray yönetiminin özellikle yeni stat konusu nedeniyle elinin kolunun bağlı olduğuna dikkat çeken Ulusoy, "Mevcut Galatasaray yönetimi bu şartlarda, bu kafayla kulübün haklarını koruma şansına sahip değil. Oysa oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor. Bugün Federasyon'da ve alt kurullarda Fenerbahçe'nin dediği oluyor. Konya'da yaşananlar ortada. Aziz Yıldırım ile ancak ben başa çıkabilirim. Galatasaray’ın ve diğer kulüplerin haklarının yenmemesi için savaşırım" diye konuştu.

"CANAYDIN VE POLAT'LA YARIŞA GİRMEM"

"Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım ve de her türlü yardıma hazırım" diyen Haluk Ulusoy, başkanlık konusunda çok başarılı olacağına inanmasına rağmen yine de uygun şartların oluşmaması halinde seçime girmeyi düşünmüyor. Bunun başlıca sebebi ise Başkan Özhan Canaydın ve yardımcısı Adnan Polat'a duyduğu sevgi, saygı.

"OYUM ONLARIN OLACAK"

Canaydın'ın veya Polat'ın aday olarak gireceği bir seçime girmeyeceğini açık yüreklilikle ifade eden Ulusoy bu konuda şunları söylüyor: "Canaydın ya da Polat'la bu tür bir yarışın içinde olmam. Bu onlara sırt çevirmek olur. Adnan Polat benim aile dostum. Eğer adaylığından vazgeçmezse seçimde benim, eşimin ve benden daha fanatik bir Galatasaraylı olan oğlumun oyu onun olacak."

"GALATASARAY KENDİNE YAKIŞANI SEÇER"

Haluk Ulusoy, Galatasaray’ın adına yaraşır bir şekilde yeni başkanını seçeceğine olan inancını da dile getirdi ve “Başkanlık için kulis yapıyor değilim. Sözlerim böyle anlaşılmasın. Küçük hesaplar içinde olmadım, olmayacağım da. Pazarlıkların içinde yer almak bana yakışmaz” dedi.

Ulusoy, 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası ve Süper Kupa'dan yeterince yararlanılamadığını düşünüyor. "Galatasaray milenyum şampiyonu. Böyle bir unvan ancak binyılda bir kazanılır" diyen Ulusoy, "Yöneticilerin de kulübün büyüklüğünün farkında olmaları gerekiyor" şeklinde konuştu. Kulübün transferde zorlanmasına anlam veremediğini de belirten Ulusoy sözlerini şöyle noktaladı:

"KİMİ İSTERSEM ALIRIM"

"Galatasaray gibi büyük bir kulübün, milenyum şampiyonunun transfer edemeyeceği oyuncu olamaz. Yerli ya da yabancı, Hamit Altıntop'tan, Yıldıray'a, Ronaldinho'ya kadar alamayacağım hiçbir futbolcu yok. Galatasaray'ın bütçesi küçük rakamlarda kalmamalı. 100 milyon dolarlık transferler kimseyi korkutmamalı. Ben o kaynaklara sahibim. Kimi istersem de alırım."

Kaynak: Bugün

)))) su habere bakin

Adam baya kendine güveniyor da biz çok gördük böylelerini..

#396033 - Fri Feb 29 2008 18:33 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
yanlış olur böyle bişey...belki ilerde olabilir ama şu anada olmaz

#396034 - Fri Feb 29 2008 18:43 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Şu aşamada Ulısoyun aday olması veya yönetime girmesi etik değil.
Buna benzer şeyleri Cem Uzanda söylemişti.

#396035 - Fri Feb 29 2008 18:49 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: İlhan_Atilla]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

ulusoy bu aralar pek mantıklı konuşmuyor bizede zarar verebilir....

#396053 - Fri Feb 29 2008 21:17 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
timafey Offline
Yeni üye
**

yalanla di olusoy bu haberi.

#396067 - Fri Feb 29 2008 23:42 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: timafey]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
özhan canaydın, bundan 1-2 sene öncesine kadar en ağır eleştirileri yaptığı Faruk Süren'i son istifa konuşmasında "başarılı" olarak nitelendirirken, bu gece yapılan yemekte de aynı masada hatta karşılıklı oturmuşlar,

bir yöneticinin "benim başkanım taktik iyi yapar vardır bir bildiği" dediği canaydın acaba F.Süren'i yönetime mi alacak? Ergun Gürsoy gibi..

Tarafından düzenlendi CENk (Fri Feb 29 2008 23:50 PM)

#396069 - Fri Feb 29 2008 23:48 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Adnan Polat başkan adayı oldu, bu vesile ile Adnan Polat ' ta saf dışı kalacak. Canaydının harcadığı kaçıncı üst düzey yönetici olacak sayamadım.

#396070 - Fri Feb 29 2008 23:51 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CENk]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
İlk Gönderen: CENk
özhan canaydın, bundan 1-2 sene öncesine kadar en ağır eleştirileri yaptığı Faruk Süren'i son istifa konuşmasında "başarılı" olarak nitelendirirken, bu gece yapılan yemekte de aynı masada hatta karşılıklı oturmuşlar,

bir yöneticinin "benim başkanım taktik iyi yapar vardır bir bildiği" dediği canaydın acaba F.Süren'i yönetime mi alacak? Ergun Gürsoy gibi..

Bilinmez.. Ama galiba Özhan Canaydin devri bitmiyor gibi.. Mesut Yilmaz´lara kadar uzanan bir "agir adamlar" listesi kendisini kalmak için ikna etmeye çalisiyormus..

Vallahi anlamiyorum.. Bunlarin demek ki bir bildigi var, biz taraftarlar da bu isten bir ... anlamiyoruz...

#396071 - Fri Feb 29 2008 23:53 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: KingLion]
tshabalala
Müdavim

Seyrantepe temel atma töreninde tek başına gövde gösterisi yapan Canaydın, herhalde açılışı başkalarına yaptırmaz.

#396116 - Sat Mar 01 2008 17:32 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CENk]
ismetkeceli Offline
Yeni üye
*

Yer: ist
Alıntı:
Seyrantepe temel atma töreninde tek başına gövde gösterisi yapan Canaydın, herhalde açılışı başkalarına yaptırmaz.

Beni düşündürende tam olarak bu.Acaba seyrantepe projesinde bir terslik mi çıktıda bırakıyor bu adam başkanlığı ? Tabi eğer ki terslik çıkmadıysa,stad yapımında en çok emeği geçen adam olarak kalacağını bildiğinden, başkan adayı olmaması şaşırtıcı olmaz herhalde.
Canaydın'ın özel hayatında nasıl biri olduğu hakkında pek fazla bir şey duymadım ama Adnan Polat ile tanışmış birinden birkaç hikayesini dinledim ve kişiliği kafamda sevimsiz biri gibi oluştu.Sanırım biraz fazla hava atmayı seven biri.Yöneticiliğini iyi mi yerine getirdi yoksa kötü mü bilemem ama Canaydın'dan daha kolay bir dönemde başkanlık yapacağından daha fazla başarılı olabilir.Tabi Canaydın kendi adayını oluşturursa Polat'ın işi bir hayli zor gibi görünüyor.Başkanlık koltuğuna eğer Canaydın bir aday göstermezse Polat oturur gibi.Gösterirse ikisi yarışırlar herhalde.En çok merak ettiğim Kalli'nin seçimden sonraki durumunun ne olacağı.Umarım her ne olursa olsun bizim için hayırlısı olur.

#396372 - Tue Mar 04 2008 17:22 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: ismetkeceli]
kacarow Offline
Müdavim
**

Taner Aşkın Öztürk ile birleşiyorGalatasaray'da 22 Mart'ta yapılacak kongre öncesi seçim kulisleri hızlandı.
4 Mart 2008 14:20
Eski başkanlardan Alp Yalman yarın saat 13.00'te Büyük Kulüp'te başkan adaylarını bir araya getirip, görüşlerini dinleyecek. Yalman, kulüpte en uzun süre görev yapan kişilerden biri olarak, Galatasaray'ın geleceğine, doğru katkı yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Alp Yalman, başkan adaylarını dinledikten sonra ortak bir liste oluşturulup, oluşturalamayacağı hakkında görüş alışverişi yapacak.

Bu arada başkan adaylarından Taner Aşkın'ın cuma günü yapılacak renk seçimine katılacağı ve sonrasında diğer başkan adayı Adnan Öztürk ile ortak hareket edeceği öğrenildi. Taner Aşkın, büyük bir olasılıkla Adnan Öztürk'ün listesine girecek. Ayrıca şimdiki yönetimde görev alan Adnan Polat'ın da, konsensüs çalışmalarını dikkatle izlediği ancak her türlü gelişmeye karşı liste çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Milliyet

#396434 - Wed Mar 05 2008 06:05 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
frost_emre Offline
Müdavim

Yer: Izmir/Göztepe (dortmund)
söyle Petrol Zengini falan Abramo amcam gibi ^^

#396450 - Wed Mar 05 2008 12:32 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Renato]
bazen287 Offline
Yeni üye

Bülent korkmaz olsun, anlamadığı spor dalı yok, galatasaray içinde canını dişine takmışlığı var.

#396453 - Wed Mar 05 2008 13:00 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: bazen287]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Valla açık konuşmak gerekirse bu eziklere bela olacak tek kişi var Ulusoy.Ayrıca Fb başkanını alt edecek parası var.Futbol bilgisi zaten tartışılmaz.Başarılı olur.Ama bizimkilerde büyükler ne derse o oluyor genellde.Ulusoyu çok istiyorum ama Adnan Öztürk te çok beyfendi biri.Adnan Polatı pek istemesemde başa gelse hayır demem.

Tarafından düzenlendi Seradinho (Wed Mar 05 2008 13:01 PM)

#396454 - Wed Mar 05 2008 13:04 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: bazen287]
al_bundy Offline
Müdavim

valla bence kulübe para harcayacak(azize gibi)bir başkan gelmesin. onun yerine kulübün gayrimenkullarini kullanabilecek doğru yatırımlar yapabilen başkan ve yönetim gelsin.

stad projesi süper olcak bitince. stad gelirinin 3 kat artmasını bekleyebiliriz. hatta yanlış hatırlamıyorusam dünkü fanatik gazetesinde yıllık 40 m eoru beklenti olacakmış iyi para valla.

riva bencede bekletilmesi iyioldu. çünkü 3. köprünün baya yakından geçürülmesi planlanıyor.değeri baya bir artacaktır.

son olarak benim bildiğim büyükçekmeceden arazi aldı yönetim. tesisleri oraya taşıyacaklar. bence floryayada villa ve alışveriş merkezi gibi bir proje için kullanılabilir. özellikle alışveriş merkezi herzaman getirisi olacak bir yer olduğu için doğru bir yatırım olabilir bence...

#396467 - Wed Mar 05 2008 14:09 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: al_bundy]
highfever Offline
Yeni üye

bu başkan adaylarının hiç birinin gs için çalışacağına inanmıyorum..hepsi kendi için çalışıyo yok ben onun listesine görmem bunla çalışmam..Önemli olan kimle değil ne için çalışacağınız 5 tane başkan adayımı olur ya hepsinin ayrı listesi bu kadar dağılırmı ya bi topluluk...
Biri başkan olur şöyle efendi biri özhan başkan gibi..
arkasındada adnan polat haluk ulusoy gibi bi kaç tane adam olur zengin ve futbolu bilen gerisi kolay zaten..

#396510 - Wed Mar 05 2008 18:48 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: highfever]
Beyaz Offline
Müdavim

Galatasaray'da olağan genel kurul öncesi, eski başkan Alp Yalman, başkan adayı olan isimlerle biraraya geldi. Çiftehavuzlar'daki Büyük Kulüp'te gerçekleşen Yalman'ın davetine, Adnan Polat, İrfan Aktar ve Taner Aşkın katılırken, sarı-kırmızılı kulübün duayenlerinden Orhan Yüce de yemekte hazır bulundu.

Görüşmenin ardından Polat, Aktar, Aşkın ve Yüce ile birlikte gazetecilerin karşısına geçen Yalman, başkan adaylarıyla Galatasaray'ın yarınlarını nasıl gördüklerini konuştuklarını belirterek, şöyle konuştu: ''Burada bir tane ortak düşüncemiz var. Galatasaray'ın bugün ayrı ayrı listelerle seçime gidiyor olması bir kuvvet birliğinin bölünmesi manasına gelmesin. Mümkünse hep beraber birarada Galatasaray'ı yarınlara götürelim diye konuştuk. Burada bir bilinen bir de bilinmeyen var. Bilinen bu arkadaşlarımızın idareye talip oldukları. Bilinmeyen de Özhan'ın devam edip etmeyeceği. Eğer devam etmiyorsa bu arkadaşlar, kendilerinden rica ettim, kendileri de bunun üzerinde gayet olumlu kanaatlerini belirttiler. Hep beraberce seçim ortamına gidecekler. Eğer Özhan gidiyorsa o zaman da onu hep beraberce değerlendirecekler.''

Yalman, ''Görüşmenizde tek liste konuşuldu mu?'' şeklindeki soruya, ''Biz prensiplerini konuştuk. Yarın öbür gün inşallah hepsi renklerini seçtikten sonra, hep beraberce biraraya gelecek yarınlarını nasıl planlayacaklarını gösterecekler'' yanıtını verdi.

Yalman, Canaydın ile de görüşüp görüşmeyeceği sorusunu ise, ''Kararını herhalde kendisi söyleyecektir. Herhalde cuma gününü geçmeyecek o karar. Çünkü cuma günü renk seçimi çalışması var. Orada ortaya çıkmış olacak. Tabii Özhan ile de görüşeceğim. Durum bu'' şeklinde yanıtladı.

#396599 - Thu Mar 06 2008 16:11 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: tayfa525]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

İlk Gönderen: tayfa525
adnan öztürk,ünal aysal bu 2 sinden biri olsun ama esas adayım adnan öztürk

katılıyorum bence de Adnan Öztürk olmalı o olmazsa Haluk Ulusoy olmalı. Adnan ÖZtürk Riberry'yi getiren adam. hatta parasını tek kalemde ödeyecekmiş ama başkan demiş ki gerek yok sağol biz o işi hallettik ve sonra bilinen oldu ve adam kaçtı gitti şimdi değeri 40 milyon avro. Adnan Öztürk parasıyla, Haluk Ulusoy ise karizması ve hırsıyla başarıya götürür bizi. Adnan Polat olmasın bence. Zaten şu anda Futbol şubesi sorumlusu değil mi ona rağmen Kalli efendi bildiğini okuyor ve o hiç sesini çıkartmıyor. otelinde okral dairesini vermiş adama. düşünsenize Kalli ev bile tutmamış istanbulda Polatın otelinde kalıyor. her an gitmeye hazır bir şekilde bekliyor şimdi böyle bir hocadan hayır gelir mi ve bunu getirip arkasında duran da yine Adnan Polat.

#396624 - Thu Mar 06 2008 22:22 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: AslAnibal]
djmuho1905 Offline
cimbomlu olunmaz cimbomlu doğulur cimbomlu olmayan dıııııtt çocuğudur

Yer: konya
bence adnan öztür veya faruk süren olmalı

#396628 - Thu Mar 06 2008 23:20 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: AslAnibal]
kingpaw Offline
Yeni üye

bence başkanımız bir daha aday olamsın

#396648 - Fri Mar 07 2008 12:16 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
Beyaz Offline
Müdavim

Alıntı:
G.Saray'a bir aday daha
Galatasaray Kulübü'nün 15 Mart Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamazsa 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde Nazım Durak da adaylığını açıkladı.

Lig TV'nin haberine göre doktor Plastik cerrah olan olan 57 yaşındaki Nazım Durak yarın yapılacak oy pusulası renk seçimine katılacak.

Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilecek toplantı saat 16.00'da başlayacak. Toplantı sonunda, kongrede başkanlık için aday olacak isimler de kesinleşecek. Özhan Canaydın'ın başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından sarı-kırmızılı kulüpte şimdiye dek Adnan Polat, İrfan Aktar ve Taner Aşkın, kulüp başkanlığı için aday olduklarını bildirmişti.

Alıntı:
Galatasaray Liselileri'nin Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a yeniden aday olması için düzenlendeği gecede Özhan Canaydın, yeniden aday olacağı sinyalini verdi. Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir ÇETİNÇALI'nın haberine göre;

Canaydın kameraların dışarı çıkarıldığı anda yaptığı konuşmada, "Hiç şüpheniz olmasın Galatasaray için en iyisi neyse onu yapacağım. Eşim, işim, aşım karşıda gelse Galatasaray için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Biliyorsunuz önemli bir rahatsızlık geçirdim. Bu rahatsızlığın istatistiki yaşam ortalaması 2 ila 5 yıl. Şu an turp gibiyim. Şu an ki sağlımı da yine Galatasaray'a borçluyum.

Çünkü bir Galatasaraylı arkadaşım beni zorla doktora götürdü ve erken teşhis sayesinde sağlığıma kavuştum. Şu an da ben dahil 5 tane aday var. Birisi çekildi mi, çekilmedi mi bilmiyorum. Zor günlerde göreve ilk başladığımız da 10 senede 7 şampiyonluk vaad etmiştik ama ondan önce 10 sene de 7 kere şampiyon olmuştuk. Çıtayı aşağı çekemezdik. Şimdi 5 seneye 2 şampiyonluk 1 Türkiye kupası sığırdırdık. Şu anda da futbol takımız hem kupada hem ligde iddialı. Başlattığımız stat bittiğinde gelirlerimizi 4'e katlayacak.

Mecidiyeköy'deki stada 49 yıllığına 65 milyon dolar üst kullanım hakkı kirası ödeyecektik. Aslantepe'de bu da yok. Bu da çok olumlu bir gelişme. Biz bir ekibiz. Bu ekip 3 seçimden zaferle ayrıldı. Bu ekibin hiç kaybetmeye tahammülü olmaz. Yarın renk seçiliyor. Galatasaray için en iyisini yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın" dedi

Açıkçası ben canaydın'ın döneceğini sanmıyorum. Zaten dönmemelide belli bir yaşa gelmiş ve o yaşta özveri ile görev yapıp hemde zaman zaman tribünlerden küfür yemek isteyeceğini sanmıyorum. Gitsin eşi ailesi ile zaman geçirsin. Mavi yolculuga falan çıksın.
Başkan adayları çoğalıyor o konuya gelince son haftada ben sanmıyorumki 2-3 den fazla aday olsun. Bizde son anda çekilmeler modadır (:

#396653 - Fri Mar 07 2008 13:41 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Beyaz]
osman9 Offline
Yeni üye
*

Yer: Hollanda
Abdurrahim albayrak Adnan Polatin listesinde mi?

#396660 - Fri Mar 07 2008 15:00 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: osman9]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

adnan öztürk ve ünal aysal ortaklaşa girsinler.

#396672 - Fri Mar 07 2008 17:39 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: xl_aslan]
immortal Offline
Bu alem boş mu ne?
Yeni üye

Adnan Öztürk olsun,şahsen Adnan Polat'ı istemiyorum.Kalli ile malibuya tatile gitsin onlar.

#396681 - Fri Mar 07 2008 19:35 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: immortal]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

4-5 tane aday var birlesin kardesim güclü bir yönetm kurun aranizda kavga etmeden Baskan'i belirleyin adam basi 10 mil. bunun bir kismi transfere bir kismi oyuncu taksitlerine ve borca harcandimi 4x4 bir Galatasaray elde etmis oluruz .
Yalniz gelecek olan Baskan otoriter kisilige sahip olmasi lazim ortami germeden herkesin sempatisini toplayip forma ve diger ürünlerin satislarini arttirmasi lazim.

Bu adaylarin hepsi ve A.Albayrak , Ünal Aysal gibi isimleri yönetimde toplandigi takdirde parlak bir gelecek bizi bekliyor demektir.

#396690 - Fri Mar 07 2008 22:47 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: mr_yozgatli]
msags Offline
Müdavim
**

Yer: İspanya
başkan: adnan polat
bşk.yrd: adnan sezgin-sportif a.ş den sorumlu
bşk.yrd:abdürrahim albayrak-futbol şube sorumlusu
ali dürüst:basın sözcüsü
ünal aysal:mali şube sorumlusu
haldun üstünel:transferden sorumlu
burak elmas,ali gürsoy...bu isimler oldukça parlak işlere imza atabilecek tabiri caizse "rüya kadro"olabilir ne dersiniz?

ali gürsoy ve burak elmas'ı özellikle yazdım.çünkü biri f.sürenin damadı,diğeri ergun gürsoyun oğlu...kısacası muhalefeti de yönetimde pay sahibi yaparak,geniş tabanlı bir yönetim kurulmuş olur diye düşünüyorum wink

#396697 - Fri Mar 07 2008 23:54 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: msags]
osman9 Offline
Yeni üye
*

ruya takimi derim . cok is yapariz bu kadroyla

#396760 - Sat Mar 08 2008 22:43 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: osman9]
highfever Offline
Yeni üye

haluk ulusoyda bi ucundan tutsun derim bu listenin smile
en azından futboldan futbolcudan anlar iyi transferler yapabilir ve maddi destek olabilir..adnan sezginin yerine ulusoy gelebilir kanımca..

#396800 - Sun Mar 09 2008 22:02 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: highfever]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

burak elmas aday olmaya niyetlenmiş.faruk süren ve özhan canaydın ın ağzını aramış.ama onlar ileriyi düşün diyerek aday olmasını istememiş.ben şahsen ileriki seçimlerde burak elması görmek isterim hem genç,hem çalışkan biri.(mali durum için 200 sayfalık rpor hazırlatmış.kaynak milliyet)

#396872 - Tue Mar 11 2008 22:05 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: ozabi]
tshabalala
Müdavim

Adnan Öztürk çekilmiş, hayırlısı..

#396873 - Tue Mar 11 2008 22:12 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Başkan belli gibi, seçim formalite gibi görünüyor.
Sanırım Adnan Öztürk Polat lehine çekilmiştir.

#396874 - Tue Mar 11 2008 22:35 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: İlhan_Atilla]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Adnan Polat büyük ölçüde yeni başkan olacak..

#396930 - Wed Mar 12 2008 19:47 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
Beyaz Offline
Müdavim

G.Saray'da adaylar ikiye indi!

Galatasaray Kulübü'nün olağan aylık Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapılırken, başkan adayları Adnan Öztürk, Taner Aşkın ve Serdar Eder, adaylıklarından çekildiklerini açıkladı.
Bu çekilmelerin ardından, sarı-kırmızılı kulüpte başkan adayı olarak sadece Adnan Polat ile Nazım Durak kaldı.
-ADNAN ÖZTÜRK YAZI GÖNDERDİ-
Çekilen 3 adaydan Adnan Öztürk, Divan Kurulu başkanlığına gönderdiği yazıda, yöneticilik deneyiminden bahsederek, ''2004-06 yıllarında Özhan Canaydın döneminde görev aldım. Yöneticilikten ayrıldıktan sonra camiamızın çağrıldığım her kuruluna hizmet etmeye çalıştım. Yönetime talep olduktan sonra ummadığım ve ne yazık ki yakıştıramadığım eylem ve söylemlerle özel ve iş hayatımda yıpratılmaya çalışıldım. Bunu hak ettiğime inanmıyorum ve esefle karşılıyorum. Galatasaray Eğitim Vakfı'na daha fazla vakit ayırmak için, başkanlık seçimine katılmamaya karar verdim'' dedi.
Divan Kurulu toplantısında, daha sonra başkan adaylarının konuşmalarına geçildi.

-AŞKIN SERT ÇIKTI-
Adaylardan Taner Aşkın, Galatasaray Kulübü'nde bugüne kadar aleyhinde en ufak bir konu olmadığını, ticaret ve kurumsal hayatında işinin belli olduğunu belirterek, başkan adaylığı süresince hazırladığı projeleri anlattı.
''Riva ve Florya Arazisi'' ile ''1 Milyon Taraftar Ortağı'' projelerini vurgulayıp, 1 milyon dolar gelir elde edebileceklerini kaydeden Aşkın, bunun ardından camianın baskısıyla konsensüs oluşturmak için diğer adaylar Adnan Polat ve Adnan Öztürk ile bir araya geldiklerini söyledi.

Aşkın, ''Lütfen birleşelim'' sloganının kendilerini içine aldığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Biz, birtakım fedakarlıkları masaya getirerek tekrar konuşalım, birlik ve beraberliği sağlayalım, bilgi ve birikimimizle Galatasaray'ı en üst düzeye taşıyalım istedik. Benim şahsıma karşı hiçbir hakaret, terbiyesizlik yapılmadı. Benim böyle bir sorunum olmadı ama bazı sıkıntıların yaşandığını maalesef gördük. İleride kafalarda bir istifham kalmasın, dedikodular olmasın diye, Divan'da söylenebilecek kısmını söyleyip, geri kalan kısmını sizlere özel mektupta yazacağım.''
-''(SİZ NE KADAR KOYUYORSUNUZ) DEDİ''-
Yapılan toplantının içeriği hakkında bilgi veren Taner Aşkın, görüşmede ilk önce belirli bir mesafe kaydettiklerini, iş yönetim kurulunun oluşmasına geldiğinde sıkıntı yaşandığını söyledi.
Grup olarak, kendilerinin bu işin mutfağında olmayı istediklerini anlatan Aşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Adnan Polat'a, vitrinde olması önerisinde bulunduk. Adnan Öztürk de mutfakta kalmaya razıydı. 'Siz yönetime 6 kişi girin, diğer 10 kişiyi mutfağa bırakın, çalışacak insanlara ihtiyacımız var' dedik. Bu iş o noktada tıkandı. 'Bunları sonra konuşalım, bunların içine giremeyiz' dediler. Bize, 'Galatasaray'a, 25 milyon dolarlık acil nakit ihtiyacı nedeniyle, kasa kolaylığı gelmesi lazım. Ben şu kadar koyuyorum, siz ne kadar koyuyorsunuz?' dedi. Ben kendisine de söyledim, böyle bir talebi hazmetmem mümkün değil. Bunu hayatım boyunca unutamayacağım. Bizim Galatasaray'da öğrendiğimiz, vazgeçmeyeceğimiz hususlar vardır. Herkes her yardımı yapabilir ama bunlar masalarda konuşulmaz. Bunlar aleni değildir. Galatasaray'ın bundan sonra tek başına bir insan tarafından kurtarılacağına inanmıyorum. Galatasaray'ın geleceğini satarak, Seyrantepe Projesi'ne elbise giydirerek yola çıkarsanız, bu Galatasaray'ı bir yere götürmez. Bir ikazda daha bulunuyorum. Çok ciddi bir dönemeçten geçiyoruz. Yönetim kurulu, kimsenin tayin ettiği kişilerden değil, genel kurulun güveneceği kişilerden teşekkül etmek zorundadır.''
-''KONU MANKENİ DEĞİLİZ''-
Kimseyi arkasına alarak yola çıkmadığını vurgulayan Taner Aşkın, ''Fikir birliğine ulaştığım, güvendiğim insanlarla yola çıktım. Maalesef siz bize 'Birer koltuk alın, burada oturun' diyorsunuz. Biz orada konu mankeni değiliz, kimse kusura bakmasın. Biz böyle bir oyunun, senaryonun içerisinde olamayacağız. Biz yapılacak seçimlere katılmamaya karar verdik. Ben de aday olmayacağım'' dedi.
-EDER: ''ARKADAŞLARIMIN VE KARDEŞLERİMİN YANINA DÖNÜYORUM''-
Başkan adaylarından Serdar Eder ise ''Bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum, kimsenin listesine girmiyorum'' diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Eder, Galatasaray Kulübü'nde birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduğunu belirterek, ''Mektepli, mektepsiz ayrımına son verilmesi gerekiyor. Bunu kaosa çevirip, yararlananlar var. Başkanlık ve yönetim için değil, Galatasaray'a ırgatlık etmek için aday oldum ama Serdar Eder olarak, bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum. Kimsenin listesine girmiyorum, diğer adaylara başarılar diliyorum'' diye konuştu.
Daha önce başkan adayı olduğunu açıklayan, ancak renk çekimine katılmayarak adaylıktan vazgeçen Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Kulübü'nün, işbirliğine ve güç birliğine ihtiyacı bulunduğunu belirterek, ''Ancak yaptığım temaslarda gördüğüm tablo bu değildi. Benim, böyle mutabakat olmadığında orada bulunmam söz konusu olmazdı. Bu nedenle aday adaylıktan çekildim'' dedi.

#396931 - Wed Mar 12 2008 20:08 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Beyaz]
erzcimbom Offline
Yeni üye

adnan polat olur inş hayırlısıyla
abdurrahim albayrakta başkan yardıncısı olsa süper olur

#396932 - Wed Mar 12 2008 20:11 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: erzcimbom]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
kim olursa olsun galatasaray ın başkanı olduğunu unutmasın

#396936 - Wed Mar 12 2008 21:08 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: aLiNnAs_1905]
uA_yeliz Offline
Üye

gönlümdeki isim Adnan Polat tı görünen o ki bu gidişle yeni başkanımızda o olcak hayırlısıyla (:

#396990 - Thu Mar 13 2008 20:33 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: uA_yeliz]
highfever Offline
Yeni üye

abdürrahim albayrak polatın listesinde varmı bilen var mı ?
Adnan Polat hala listesini niye açıklamadı anlamış değilim..
Umarım Ünal Aysal ve Albayrakı listesine alır..

#396996 - Thu Mar 13 2008 20:51 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: highfever]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Polat'in Listesine alacagi üyeler cok önemli cok caliskan ve Kulübe cok zaman ayirabilecek kisiler olmasi lazim.Herseyilyle
Kulübe katki saglayabilen kisiler gelmesi gerekli ki gelen gideni aratmasin.En önemlisi Futbolu bilen yönetici gelmesi lazim , transferlerde falan yanlislik yapmayalim .

#397014 - Thu Mar 13 2008 23:41 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: mr_yozgatli]
Beyaz Offline
Müdavim

Nazım Durak ın ropörtajını izliyorum: seçilirsem Yılmaz Vural ı getiricem dedi. Ya çok ilginç Polat olsun istemiyorum ama diğer adayın dediğine bakar mısınız :s

#397024 - Fri Mar 14 2008 00:55 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Beyaz]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

biri mourinho diyo biri yılmaz vural...bu nasıl bi uçurum böyle :))))

#397028 - Fri Mar 14 2008 04:10 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
Bekir..uA fransa Offline
Yeni üye

Yer: Fransa
İlk Gönderen: FTH1905
biri mourinho diyo biri yılmaz vural...bu nasıl bi uçurum böyle :))))

hedefler ayni olmaz....
yilmaz vural turkiye sampiyonluk la yetinir.... smile
mourinho sampiyonlar ligi sampiyonluk la yetinir.... grin

sonra her ikiside Galatasaray in basinda hedeflerine ulasirmi bilmem.....ama Kaz gelecek yerden Tavuk esirgenmez.

#397033 - Fri Mar 14 2008 10:38 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Bekir..uA fransa]
romeo Offline
Müdavim
*

yigit sardanın da polatın listesine dahil oldugu söyleniyor!!

#397034 - Fri Mar 14 2008 12:01 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: romeo]
GANGZTA Offline
bRk

Yer: 16
Adnan polat kafadan alır.. tabi faruk süren girmezse...

#397073 - Fri Mar 14 2008 23:46 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Beyaz]
ismetkeceli Offline
Yeni üye
*

Yer: ist
Alıntı:
Nazım Durak ın ropörtajını izliyorum: seçilirsem Yılmaz Vural ı getiricem dedi. Ya çok ilginç Polat olsun istemiyorum ama diğer adayın dediğine bakar mısınız :s

Bende yakıştıramadım bir türlü Adnan Polat'ı başkanlığa.Ama artık bizimde sanırım " iş bitiren " bir başkana ihtiyacımız var ve seçeneklere baktığımızda da Adnan Polat'tan başkası da yok gibi bu özelliğe sahip olan...(işleri nasıl bitiriyordur orasını bilemem tabi:).Umarım işini iyi yapar.

En azından başkanlığa gelirken doğruları söyleyerek geliyor diye seviniyorum (transfer haberlerini saymıyorum çnkü o yalanlar gerekli:) başkan olması için illaki birilerini getirecek olması lazım ne yazıkki:)).Önümüzdeki 2 yıl zor geçecek diyor.5 yılda 2 avrupa kupası 5 şampiyonluk alacağız demiyor.(tam hatırlayamadım Özhan başkanın söylediklerini şimdi kusura bakmayın atıyorum:)) Kısaca Özhan canaydının gittiğinemi sevinelim , Adnan Polat'ı yakıştıramadığımızı mı düşünelim yoksa daha iyi bir başkan adayı olmadığına mı üzülelim ? Bilemedim. Umarım bu Galatasaray taraftarı hakettiği ve özlediği günlere kavuşur.

#397094 - Sat Mar 15 2008 11:37 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: ismetkeceli]
WaNTeD Offline
Yeni üye

renkdaş bence adnan polat bu işi gayet başarıyla götürebilecek bir isim. hem yıllardır yöneticilik yapıyor hem kulubun maddi durumunu biliyor hem de taraftarın da desteğini almış durumda. kafamızda biraz şüpheler olabilir ama faruk sürenin de dediği gibi canaydın da daha kötü yönetemeyeceği kesin.

#397095 - Sat Mar 15 2008 12:10 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: WaNTeD]
beste Offline
Üye

Yer: istanbul
Canaydın çokta başarısız değildi böyle bişeyi söylmemn sebebi zaten 52 mlyon dolarlık bir borç vardı o geldiğiinde o kadar parayı kim nereden nasıl temin edebilirdi ki yinede başarılıda diyemeceğim seyrantepe FAruk süren dönemnden kalma bir proje onuda kendisine mal etti.Adnan polat deneyimli ama bence adnan öztürkle birleşmesi gerekli çnkü adnan öztürk liseli adnan polat dışarıdan bizdede dışarıdan gelen başkanlar pek kabul görmüyor o yüzden Adnan polat adnan öztürk ikilisi çok başarılı olur diiyorum

Tarafından düzenlendi beste (Sat Mar 15 2008 12:10 PM)

#397111 - Sat Mar 15 2008 17:42 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: beste]
tekins Offline
Yeni üye
**

Ne yazık ki seçim öncesinde 2 aday var ama toplasan tam bir aday yapabileceklerini sanmıyorum. Şu da bir gerçek ki Özhan canaydın kadar kimsenin başarısız olabileceğine de inanmıyorum. Koskoca GS nin kongesi var ama ortada güven veren kimse yok, camiada birlik yok, 2 yıl sonrasına bile umutlu bakabilen yok.Bu
Bence bu duruma gelinmesinin tek sebebi var, o da GS nin liseli duayenlerin malı gibi görülmesi, kulübün hakltan kopuk, taraftarla arasına mesafe koyan spor kulübü mü, cemaatmi ne olduğu belli olmayan havaya sürklenmeye çalışılan yapısı. Adayların aday oluşunu bile büyükler belirliyor, birilerinden icazet almak gerekiyor, kimi hevesli gençlerin önü "Sen daha gençsin, sıran gelmedi" diyerek kesiliyor, daha baştan yıpratılıyor. Sanki birilerinin onayı olmadan başkan adayı olunamıyor, komik ama tıpkı aşiretler, cemaatler gibi...

Özhan canaydın abi diye, mehmet cansun dan sonra seçildi, 1-2 neyse de 3 yeter artık yani. En komiği para pul hiçumrumda değil ama KOSKOCA GS NİN MARKA DEĞERİNİ KAÇ KAT AZALTTI,KİMSE GÖRMÜYOR MU ALLAH AŞKINA? Bu durumda bile aday olsa seçilecekti. İkna yemekleri falan, yeter ayıptır ya. Kulübün üstünde ölü toprağı var, yeni şeyler lazım, ama büyükler Özhan kalsın diye uğraşıyor. Sebep: Projeleri bitirsin, Ne projesi Allah aşkına. 6 yılın sonunda Stad mı proje, bu saatten sonra kim olursa olsun o proje yürür.

6 yıl sonunda bu liseci zihniyet taraftar ile arasına ördüğü duvarları görüypruz, diğer kulüpler taraftarı kulübe nasıl katarız, bunun hesaplarının yaparken, yazık çok yazık. Para ancak taraftarla aranda bağ kurarsan kazanılır, maç, forma vs. Onun da bu zihniyetle yapılması çok zor.

Sonuç: GS, bu lise mantığı ve bu tür kaprislerle yönetildiği ve taraftar ya da lise dışından olanlar kulübe müdahil edilmediği sürece ben geleceğe umutlu bakamıyorum.

Tarafından düzenlendi tekins (Sat Mar 15 2008 17:46 PM)

#397113 - Sat Mar 15 2008 17:52 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tekins]
msags Offline
Müdavim
**

Yer: İspanya
adnan polat şuanda adaylar arasındaki en güçlü ve en uygun isimdir bence.onun başkanlığı kadar oluşturacağı liste de çok önemli.inşallah albayrak girer yönetime

#397213 - Sat Mar 15 2008 23:33 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: msags]
kacarow Offline
Müdavim
**

Polat'tan sürpriz kararlar
Galatasaray’da Adnan Polat başkan seçilirse neler yapacak? Feldkamp gidiyor. Önemli bir transfer var.15 Mart 2008 15:27Stoper değişecek. Kalli, altyapıya gidecek, yeni hoca bulunacak. Riva parasıyla tüm borçlar bitecek. Florya da B.Çekmece"ye taşınacak.

G.SARAY"DA seçimlere bir hafta kaldı. Kaç oy alacağı parmak hesabı ile bile sayılabilecek Nazım Durak"ın karşısındaki Adnan Polat"ı herkes başkan olarak görüyor. Bu yüzden Polat"ın geçmiş iki yılı ve gelecek 2 yılına bakmak gerek.

Canaydın"ın listesine sürpriz bir şekilde giren Polat 25 Mart 2006 seçimleri öncesi başkandan şu sözleri duyuyordu: “Adnan, ben çok yoruldum. Bu iki yılı beraber geçirelim. Bayrağı sana devredeceğim. Seçimlere 6 ay kala ben çekilirim. Sen de kulübü başkan gibi yönetirsin. Seçimlere böyle gireriz. Ben seni desteklerim. Kesin kazanırsın.” Yanlarında Polat"ın kardeşi Murat Polat da vardı. İkili bu sözler karşısında şaşırırken Polat “Başkanım, sizinle koltuk pazarlığı bile yapmadım. Ne siz bu sözleri söylemiş olun ne de ben sizden istekte bulunayım. Bu iki yılı sağlıklı bir şekilde geçirelim. Bakarız” diyordu cevaben...

POLAT"IN ARTI VE EKSİLERİ

CANAYDIN, Polat"ın başkanlık serüvenini 2 yıl önce başlattı. Polat 1996"da uzaklaştığı kulübü değişmiş buldu. Bırakırken kasada para, camiada prestij ve çalışılacak çok adam vardı. Ama bugün borç yükü dağ gibi, prestij ayaklar altında ve beraber çalışılacak kimse yok. Bir tek Haldun Üstünel"le güven içerisinde çalıştı iki yılda. Bir de profesyonellerle...

Futbol takımı ile ilgili iyi işler yapıldı, facia sayılabilecek tercihler de... G.Saray"ın geleceği olarak görülen M.Topal, Barış, Serkan, H.Balta, Servet, Nonda, Arda ve Uğur gibi futbolcular alkışlanıyorsa bunlar Polat"ın pozitif yönleri... Ama geçen sezon kaçan Ş.Ligi fırsatı, Gerets ile uyuşmazlık, Feldkamp tercihi, 19 Mayıs 2007 F.Bahçe maçı olayları, Lincoln, Barusso, Bouzid ve Carrusca da Polat"ın eksileri.

GÖKHAN-TOPUZ LİSTEDE YAPACAKLARINA gelirsek...

Feldkamp altyapıya geçecek. Florya"ya yeni bir teknik adam gelecek. Song gidecek, yerine B.Münih"in Belçikalı stoperi Van Buyten alınacak. Yerlilerde Gökhan Ünal ilk sırada. M.Topuz"u da istiyor ama onun için kaynak yok. Ve bir de sürpriz var... Onun adını sır gibi saklıyor. Basketbol şubesinin 4 Nisan"a kadar transfer hakkı var. Potada şampiyonluk ve Torino"daki 8"li final için flaş bir isim alınacak.

Ekonomik projelere de bir göz atalım:

Riva"yı 4"e bölecek. Buradan gelecek para ile önce banka borçlarını sıfırlayacak sonra da Sportif AŞ"nin Futbol AŞ ile 70 milyon dolar tutacak birleşmesini gerçekleştirecek. Florya"da G.Saray"a ait olmayan araziler tapulu hale getirecek. Florya"yı Büyükçekmece"ye taşıyarak Türkiye"nin en değerli arazilerinden birini değerlendirecek. Bu projeler yazarken kolay ama hayata geçirmekte çok zor.

Yeni stadın loca ve VIP tribün koltukları satılmaya başlanacak. Vakıfbank"la anlaşma yapıldı. Uzun süreli kombine almak isteyenlere kredi çıkartılacak. Böylece hem G.Saray geniş zamanlı bir gelire kavuşacak hem de Vakıfbank kulübe verdiği kredinin bir kısmını geri alacak. Ama bunun için taraftarı kulübün parçası haline getirmek gerek (F.Bahçe gibi.) F.Bahçe stadından yılda 38 milyon, G.Saray ise 11 milyon dolar gelir elde ediyor. Fenerium 2007"de 47 milyon dolar ciro yaptı. GS-Store 11 milyon dolar.

Yönetime girecek bazı isimler maddi kaynak sağlayacaklar. Örneğin Polat 10, Nevzat Kalkavan ve Reşit Sinanlı 5"er, Yiğit Şardan 3, Mümtaz Tahincioğlu ve Ahmet Haşhaş 2"şer milyon dolar verecekler. Bu para Ağustos"a kadar kulübü ayakta tutacak. Abi-kardeş ilişkilerinden kulüpte işe alınan ve katkı yapmayanlar da gönderilecek.

İşin özüne gelirsek... G.Saraylılar Polat"tan umut, vizyon ve iş bekliyorlar. Yapabilir mi? O da listesine bağlı.

Vatan

#397220 - Sun Mar 16 2008 00:59 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Şuan için en mantıklı Polattır.Büyük düşünen bir başkan olacağını ve 10 yılda 7 şampiyonluk şampiyonlar ligi finali gibi boş vaadlerlede gelmediğini düşünürsek en iyi tercih olduğunu göreceğiz.

#397224 - Sun Mar 16 2008 08:02 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Alıntı:
Isınma turları!
Seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılan Adnan Polat, Başkent'te Başkan gibi konuştu. Proje ve hedeflerini tek tek anlattı, yeni sezonda transfere 10 milyon Dolar ayırdığını açıkladı.
16.3.2008

‘Borçsuz bıraktık’
22 Mart'taki kongrede Nazım Durak ile birlikte yarışacak olan Başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Adnan Polat, hedeflerini ve projelerini açıkladı. Ankara Galatasaraylılar Birliği’ne katılan Polat, “1996’da aktif yöneticilik hayatımı bitirdim. Bir daha yöneticilik yapacağımı tahmin etmiyordum. Biz yönetimi devrederken, kulübü borçsuz bıraktık. Kurduğumuz kadroya yapılan takviyeler, Galatasaray’a UEFA ve Süper Kupa’yı getirdi” dedi.

‘İkisi de ağladı’
Başkanlığa nasıl aday olduğunu da anlatan Polat, şunları kaydetti: “Görev dağılımının ardından Özhan abinin yanına gittim. Odasına girdiğimde başının iki elinin arasında olduğunu gördüm. Nedenini sordum, Özhan abi, seçim öncesi hem Semih Haznedaroğlu’na hem de bana 2. başkanlık sözü verdiğini söyledi. Ben de onun yanında Semih abiyi aradım, ‘Siz benden büyüksünüz, ben sizin altınızda çalışırım’ dedim. O an, ikisi de gözyaşlarını tutamadı.”

‘Sefasını süremedi’
“Özhan abi daha sonra bana dönerek sağlık durumunun iyi olmadığını ve beni aday göstereceğini söyledi. Ben de ‘Şartlara göre bakarız’ cevabını verdim. Bu konuşma, 1.5 yıl önce gerçekleşti. Kararını bir tek ben biliyordum. Ona, ‘Stadımız olur, Riva halledilir, sonra da sefasını sürersin 2 sene daha. Ben bu verdiğiniz sözü kabul edemem’ dedim. Ama bunu kabul etmedi. Bir prensip kararı aldım, artık geçmişle ilgili konuşmayacağım. Bir misyonumuz var.”

‘Mali denge sağlandı’
Yeni dönemde her alanda profesyonel kişilerle çalışacaklarını vurgulayan Polat, şöyle devam etti: “Bu dönem kurumsallaşmayı kısmen tamamlayacağız. Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş.’nin birleşmesini tamamlayacağız. Seyrantepe’deki stat inşaatı programın 1 ay gerisinde. Bu stat 2010-2011 yılında hazır hale gelecek. Korkulacak bir şey yok. Galatasaray’ın mali dengesi sağlanmıştır. Toplamda 70 milyon Dolar gibi bir giderimiz var. Tek sıkıntı geçmiş borçlar.”

‘900 milyon Dolar!’
“Yeni stadın VIP koltuklarını inşaat bitmeden satışa çıkaracağız. Bireysel kredi ile koltuk satışına başlayacağız. Kombineler de eklendiğinde 300 milyon Dolar bekliyoruz. Riva’nın maksimum girdisi 80 milyon Dolar olacaktı. Ama 3. köprü ayağının ve Karadeniz yolunun arazinin yanından geçecek olması değeri katladı. Uzun vadede Florya’dan 600 milyon Euro kâr bekliyoruz. Sami Yen’in yanındaki çadırın yerine 10 katlı alışveriş merkezi yapacağız.”

‘Formülümüz tuttu’
“Seyircimiz bu sezon bizi yalnız bıraktı. Onlar da haklı aslında. Ama bir ara 10 as oyuncumuz sakatlandı. Buna rağmen yarışın içindeyiz. 2 futbolcuda hayal kırıklığı yaşadık; Carrusca ve Bouzid ile yollar ayrılacak. Bu oyuncuların bize maliyeti sıfırdı. Kalli ile hazırladığımız formül tuttu. Müthiş bir yapılanma gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıl transfere 10 milyon Dolar ayıracağız. Alacağımız futbolcular şimdiden belli. Tüm çalışmalarımız hazır.”

#397226 - Sun Mar 16 2008 08:57 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: 9#Elano]
tshabalala
Müdavim

kalli'yle ya da kalli'siz, bu değişimin sürmesi için Adnan Polat şart.

#397228 - Sun Mar 16 2008 10:46 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CENk]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Adnan Polat olacak zaten durum onu gösteriyor. Adnan polat imdiden 2 yıl sıkıntı çkeriz diyor ya hadi hayırlısı bakalım.

#397250 - Sun Mar 16 2008 20:34 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
Adnan Polat'ın kazanacağına kesin gözüyle bakıyorum...

#397261 - Mon Mar 17 2008 04:49 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: arda_galatasaray]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Hic kimse sevinmesin GELEN GIDENI ARATACAK bu böyle biline.
Batan gemiye kim binmek isterki ? Cevap : Kimse.
Secim öncesi reklam amacli aday olup sonrada cekilmeler yanlis isler , madem
aday olacaksin arkan saglam olacak , güclü bir yönetim kuracaksin .
Kuramiyor veya kurmuyorsan demekki reklam yapip adayligini geri cekeceksin mantigi yani.

Adnan Polat'a karsi degilim ama biryandan'da gelmesine sicak bakmiyorum.Zaten Yönetimde degilmiydi son dönem ne yapti (20.45 espirisi haric Mr. Green )
Tamam yeri geldiginde masaya yumrugunu vuracak kisiligi var , YETERMI ?
Bence yetmez , medyada cikan transfer dedikodulari ( Elmander, Topuz, G.Ünal ,Luis v.Gaal , Lucescu ) Baskan adayi oluncami geldi aklina , su anki yönetimde yapamazmiydi ?
Batan Gemiyi dahada cok batiracaklar gibi geliyor bana.
Adam olacak cocuk mokundan bellidir derlerya , Is yapacak adamda bellidir
bize Polat gibi degil A.Albayrak gibi adamlar lazim.Kalli m ac sonrasi ne diyor keske 11 tane Servetim olsa , bende diyorum her yönetici Albayrak gibi olsa .

Birde aklima Azize'nin secildigi geliyor aklima yanilmiyorsam Vefa Kücük ile yarisiyordu Azizeyi kimse tanimiyordu bile ama secildi ve f5'in durumu ortada.
Nazim Durak ismini ben fazla duymadim acikcasi gazetelerden okudugum kadariyla listesi bayagi güclüymüs , Polat'a bir son dakika golü atarmi acaba ?

#397262 - Mon Mar 17 2008 05:01 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: mr_yozgatli]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Galatasaray'da 22 Marttaki kongreye hazırlanan Başkan Adayı Adnan Polat'ın yönetim kurulu listesi son şeklini aldı. Galatasaray'ın şu anki mevcut yönetimden 5 ismi listesine alırken, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel, Ahmet Dedehayır ve Tunca Hazinedaoğlu, Polat'ın yeni dönem için her konuda anlaştığı yöneticiler oldu.

LİG TV'nin haberine göre Polat'ın Mehmet Helvacı'ya ikinci başkanlığı, Haldun Üstünel'e futbol şube sorumluluğunu, Ahmet Dedehayır'a Basketbol Şubesini, Işın Çelebi'ye de Seyrantepe ve Riva gibi önemli projelerden sorumlu yöneticiliği vereceği ifade edildi

Bu arada ismi sürekli kongre kulislerinde geçen Abdurrahim Albayrak'ı Başkan Özhan Canaydın'ın çok istemesine rağmen , Polat'ın yönetim kurulu listesinde düşünmediği öğrenildi. Ancak Abdurrahim Albayrak'la birlikte seçimi kaybeden Yiğit Şardan'la, başkan adayı Adnan Polat'ın yeni dönem için her konuda anlaştığı öğrenildi.

Başkan adayı Adnan Polat'ın yönetim kurulu listesinde ismi netleşen yöneticiler şunlar:

1-YİĞİT ŞARDAN
2- IŞIN ÇELEBİ
3- MEHMET HELVACI
4- ALİ HAŞHAŞ
5- CEMAL ÖZGÖRKEY
6- JERFİ FIRATLI
7- HALDUN ÜSTÜNEL
8- AHMET DEDEHAYIR
9- MÜMTAZ TAHİNCİOĞLU
10-TUNCA HAZİNEDAROĞLU
11-MURAT YALÇINDAĞ
12- REŞİT SİNANLI

22 Mart'ta Galatasaray lisesinde yapılacak kongrede katılımın az olacağını ve Adnan Polat'a karşı olan grupların şimdiden beyaz liste hazırlığı içinde olduğu öğrenilirken, katılımın 600-700 civarında olacağı iddia edildi. Polat ve ekibi genel kurul üyelerinin 22 Mart'ta katılımı yüksek tutmak için genel bir çağrı yaparken "Birlik ve beraberlik gününde herkesin orada olmasını diliyoruz" dediler. Genel kurulda aidatını yatıran 5300 üye oy kullanma hakkına sahip...

Alinti

#397263 - Mon Mar 17 2008 05:38 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: mr_yozgatli]
tshabalala
Müdavim

İlk Gönderen: mr_yozgatli
bize Polat gibi degil A.Albayrak gibi adamlar lazim.Kalli m ac sonrasi ne diyor keske 11 tane Servetim olsa , bende diyorum her yönetici Albayrak gibi olsa .

albayrak bu takıma ne kazandırmıştır?

Jardel karşılığında alınan tüm oyuncular bedavaya gönderilmiştir, albayrak bu takıma kaybettirdiği kadar para vermiş midir bir bilen yok,

mpenza için hatta dalga bile geçilmiştik hatırlarsanız, "daha önce 5 milyon dolar bonservis istiyorlardı, Galatasaray'dan bedavaya aldık" diye,

bu gemi batıyorsa, geminin içine bir kova da su albayrak koymuştur..

#397269 - Mon Mar 17 2008 10:27 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CENk]
tekins Offline
Yeni üye
**

arkadaşlar,
Bugün fanatik'de çıkan bir yazı. Gayet güzel

Fıskiye!

17.3.2008

Tarih: 13 Şubat 2008. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu, olağan Divan Kurulu toplantısı. Söz alan kişi Cengiz Akatlı beyefendi. Konuşması çok enteresan. Cengiz Bey yönetime bir tavsiyede bulunuyor: “Galatasaray Adası’nın yanına 60 metre yükseğe çıkabilecek fıskıye yapılsın” Fıskiyeyi, Cenevre’de görmüş. Sembollerinden biriymiş!..
Tarih: 24 Haziran 2007. Galatasaray muhabirleri Atatürk Havalimanı’nda, Lincoln’ün İstanbul’a inmesini bekliyoruz. Lincoln’ün İstanbul’a geleceği günler öncesinden açıklanmış. Saat 23.00 suları. En az 5 bin taraftar havaalanına Lincoln’ü karşılamaya gelmiş. Lincoln kapıdan çıkıyor ve yer yerinden oynuyor. Ertesi gün 11.00’de imza atacak. Taraftar, canlı yayına rağmen Florya’da. İlgi muazzam. Store da para basacak. Tabii forma olsa! Florya’daki Galatasaray Store’da forma yok. Skandal!
Kupadaki Fenerbahçe maçında Eski Açık’ta dev bir Fred Çakmaktaş pankartı hazırlamış taraftarlar, altına da ‘Bu kupayı en son görenler parmak kaldırsın’ yazarak ezeli rakibe gönderme yapmış. Pankart çok beğenilince, tişört çıkarılması planlandı. Tişörtler muhtemelen maçın ertesi günü, yani perşembe günü sipariş edildi. Cuma yok. Cumartesi yok. Pazar, İnönü’de Beşiktaş mağlubiyeti geldi. Pazartesi hâlâ yok. Salı yok, aynı günün akşamı Fenerbahçe Sevilla’yı eleyip Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalmış. Ve çarşamba sabahı Fred Çakmaktaş tişörtleri mağazalarda. Günaydın!
Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki fark şu: Resmi olmayan rakamlara göre GS Store cirosu 13, Fenerium cirosu 43 milyon Dolar. Fenerium, Fenerbahçe’nin en büyük gelir kaynağı. Roberto Carlos İstanbul’a gelmeden formasının satışa çıktığını hatırlatalım.
Divan’da ‘Ada’ya fıskiye yapılsın’ önerisinde bulunan Cengiz Bey’in iyi niyetine şüphe yok. Ama borç batağına saplanan Galatasaray’ın kurtulması için mantıklı konular konuşulmalı, tavsiyelerde bulunulmalı.
Devlet daireleri gibi ağır aksak işleyen bu sistem, bu geri kalmış ‘zihniyet’ değişmeli.
Galatasaray’ın ne ‘fıskiye’ye yatırılacak parası, ne de bu iş için harcanacak zamanı var.
Mali tablo berbat. Ama ‘müşteri’ denilerek küstürülen, liseli-lisesiz ayrımı yapılarak bölünen Sarı-Kırmızı kalpler aynı ritm ile atarsa, Galatasaray’ın çözülemeyecek sorunu yok. Yeter ki ‘zihniyet’ değişsin. Müstakbel Başkan Adnan Polat bu zihniyeti değiştirmek zorunda. Tabii ‘zihniyet’ izin verirse...

Raşit Altun raltun@fanatik.com.tr

#397271 - Mon Mar 17 2008 11:49 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tekins]
highfever Offline
Yeni üye

sonuna kadar katılıyorum bu yazıya..
Taraftarın suçu değil forma almamak veya storeden ürün almamak feneriumla kıyaslandığında bakkal dükkanı gibi kalıyo zaten gsstorelar..
Ki bide fanatikin dediği gibi doğru zamanda çıkmaması ürünlerin..

#397289 - Mon Mar 17 2008 19:42 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: mr_yozgatli]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

İlk Gönderen: mr_yozgatli

Galatasaray'da 22 Marttaki kongreye hazırlanan Başkan Adayı Adnan Polat'ın yönetim kurulu listesi son şeklini aldı. Galatasaray'ın şu anki mevcut yönetimden 5 ismi listesine alırken, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel, Ahmet Dedehayır ve Tunca Hazinedaoğlu, Polat'ın yeni dönem için her konuda anlaştığı yöneticiler oldu.

LİG TV'nin haberine göre Polat'ın Mehmet Helvacı'ya ikinci başkanlığı, Haldun Üstünel'e futbol şube sorumluluğunu, Ahmet Dedehayır'a Basketbol Şubesini, Işın Çelebi'ye de Seyrantepe ve Riva gibi önemli projelerden sorumlu yöneticiliği vereceği ifade edildi

Bu arada ismi sürekli kongre kulislerinde geçen Abdurrahim Albayrak'ı Başkan Özhan Canaydın'ın çok istemesine rağmen , Polat'ın yönetim kurulu listesinde düşünmediği öğrenildi. Ancak Abdurrahim Albayrak'la birlikte seçimi kaybeden Yiğit Şardan'la, başkan adayı Adnan Polat'ın yeni dönem için her konuda anlaştığı öğrenildi.

Başkan adayı Adnan Polat'ın yönetim kurulu listesinde ismi netleşen yöneticiler şunlar:

1-YİĞİT ŞARDAN
2- IŞIN ÇELEBİ
3- MEHMET HELVACI
4- ALİ HAŞHAŞ
5- CEMAL ÖZGÖRKEY
6- JERFİ FIRATLI
7- HALDUN ÜSTÜNEL
8- AHMET DEDEHAYIR
9- MÜMTAZ TAHİNCİOĞLU
10-TUNCA HAZİNEDAROĞLU
11-MURAT YALÇINDAĞ
12- REŞİT SİNANLI

22 Mart'ta Galatasaray lisesinde yapılacak kongrede katılımın az olacağını ve Adnan Polat'a karşı olan grupların şimdiden beyaz liste hazırlığı içinde olduğu öğrenilirken, katılımın 600-700 civarında olacağı iddia edildi. Polat ve ekibi genel kurul üyelerinin 22 Mart'ta katılımı yüksek tutmak için genel bir çağrı yaparken "Birlik ve beraberlik gününde herkesin orada olmasını diliyoruz" dediler. Genel kurulda aidatını yatıran 5300 üye oy kullanma hakkına sahip...

Alinti
Çok iyi bir cast olmuş açıkçası birkaç tanede tecrübeli isim katılırsa süper olur...

#397325 - Tue Mar 18 2008 00:25 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Renato]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

ABDURRAHİM ALBAYRAK da olsa...

#397366 - Tue Mar 18 2008 22:12 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
krall88 Offline
Üye
*

Yer: Den haag/hollanda
İlk Gönderen: FTH1905
ABDURRAHİM ALBAYRAK da olsa...

Oldu renktas:D

#397368 - Tue Mar 18 2008 22:27 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: krall88]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

şahsen ben de abdurrahman albayrak ın olmasını isterim.(yada isterdim,listeler verildi mi bilmiyorum)abdurrahman albayrak benim çocukluk kahramanım sayılır.

#397372 - Tue Mar 18 2008 23:59 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: ozabi]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

ben de yeni öğrendim ve çok sevindim...bu adamın zaten her yönetimde olması lazım...

#397386 - Wed Mar 19 2008 12:18 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
Aras*G-Town Offline
Yeni üye

Adnan Polat
Yiğit Şardan
Adnan Öztürk
Adnan Sezgin
Abrurrahim Albayrak
Burak Elmas
Haldun Üstünel
Ahmet Dedehayır
Ünal Aysal
Faruk Süren
Mümtaz Tahincioğlu

Çok Hayalperest Oldu..

Tarafından düzenlendi Aras*G-Town (Wed Mar 19 2008 12:21 PM)
Değişiklik nedeni: imla

#397389 - Wed Mar 19 2008 14:36 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Aras*G-Town]
tunafishgs Offline
Yeni üye

Yer: Bursa/Türkiye
bunlar 4-4-2 mi yoksa 3-5-2 mi oynıcak?

laugh

#397390 - Wed Mar 19 2008 14:50 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tunafishgs]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: tunafishgs

laugh

güzel espiri kardeş hehehe

#397392 - Wed Mar 19 2008 18:40 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tunafishgs]
Aras*G-Town Offline
Yeni üye

laugh

hepsi her mevkide oynar. hiç bir sorun olmaz dostum wink

#397393 - Wed Mar 19 2008 18:48 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Aras*G-Town]
Bekir..uA fransa Offline
Yeni üye

Yer: Fransa
İlk Gönderen: Aras*G-Town

laugh

hepsi her mevkide oynar. hiç bir sorun olmaz dostum wink

yapma yaaaa ....bu aksam bunlar mi çiksa gençler karsisina ? grin

#397435 - Thu Mar 20 2008 21:44 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Bekir..uA fransa]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

A.Albayrak listede yok niye almamış anlamadım yani...çok ta ısrar ettiler..

#397452 - Fri Mar 21 2008 16:06 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
highfever Offline
Yeni üye

polat çok düştü gözümden bu son andaki satışıyla..
Ne olursa olsun yapmamalıydı..
Albayrak önemli bu takımın geleceği için.

#397453 - Fri Mar 21 2008 17:56 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: highfever]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

acaba 2. plana itilmekten mi korktu yoksa hem maddi hem manevi her şeyi koyan bi adamı nasıl almaz hemde taraftarın bu kadar çok sevdiği bir isim

#397454 - Fri Mar 21 2008 18:16 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Neyimiz doğru gidiyrki buda doğru gitsin?

#397456 - Fri Mar 21 2008 18:47 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
immortal Offline
Bu alem boş mu ne?
Yeni üye

Galatasaray'ı bbu denli seven birine yapılan bir satış bence Galatasaray'a yapılmış demektir Adnan Polat'ın da foyası ortaya çıktı başkanlığı neredeyse belli olunca satışını yaptı yazıklar olsun... mad

#397458 - Fri Mar 21 2008 19:07 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: immortal]
Hades Offline
GERCEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY
Yeni üye
*

bugun radyosporda.. abudrrahim albaykanı dinledim.. dinlerken gozyaslarımı tutamadım agladım... albayrak dior.. son gune kadar listedeydim.. hatta tyonetici kravatımı bile gonderdiler.. ama sonra cıkartılar... dedi ve basladı canlı yayında hungur hungur aglamaya.. beni diri mezara koymayacaklardı dioo.. ve baslıyor tekrar aglamaya.. secimden cıktıgımı ogrendikten sonra dio.. arabamı. cektim.. yagmurun altında hungur hungur agladım dio.. ben naptım dio ne dedilerse kabul ettim dio... bunu bana yapmıcaklardı dio.. haketmedim.. dio.... cok haklısın abdurrahim abim sen adam gibi adam oldugun icin harcandın... sen harbi cimbomlusun senin gibi kimse olmaz... adnan polat senden adam satmamayı ogrensin.. adnan polata karsı.. butun sevgim anti-pati oldu... yapmıyacktın bunu adnan polat.. taraftarın gercek sevgilisi abdurrahim abimizi.. buna yapmıyacktın.. haldun ustunel icin bunu yapmıyacktın.. haldun ustunel kimki.. abdurrahim albayrak kadar ne yapmıs galatasarayda.... şimdi bircok gs liyi karsına aldın.. albayrakın en az senin kadar seviolr hatta senden daha cok sevilor.... uzulme abdurrahim abim.. sana yapıları bu taraftar unutmaz.. sen gercek galatasarylısın.. elbet bir gun listede olacaksın... her zaman arkdanyız.. senin gibi galatasaraylılar oldugu surece arkamız yere gelmez...

#397463 - Fri Mar 21 2008 19:47 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Hades]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

idda ediyorum bu lisetedekilerin yarısı kendi reklamı için girdi bu işe.....yani toplasan A.Albayrak etmesez yarısı...

#397474 - Fri Mar 21 2008 22:04 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
ya gercekten çok üzüldüm ve de kızdım A.albayrak a yapılan hiç hoş degil haldun üstünel sen kımsın ki o varsa ben yokum ne demek a.polat yoksan güle güle diyemıyorum mu anlamıyorum bu ne kapristir çok üzüldüm çok seni seviyoruz A.albayrak bi gün hakkettigin yeri bulacaksın allaha emanet ol

Tarafından düzenlendi redlion80 (Fri Mar 21 2008 22:07 PM)

#397475 - Fri Mar 21 2008 22:13 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: redlion80]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Bir altı yıl daha 10 yılda 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası 3 yıldız palavralarını dinleyeceğiz sanıırm.Abdurrahim Albayrakı sevmeyen Galatasaray taraftarı bence yok.Bu insanı yönetime almamak son anda satmak zaten taraftarıda satmaktır.gerçi bizi 6 yıldır Lafontenden masallarla uyuttular biz alıştık.Önümüz çok kara arkadaşlar.

#397477 - Fri Mar 21 2008 23:02 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
sanerturan Offline
Aslan Parçası
Yeni üye
*

Yer: Bursa
Abdurrahim Albayrak gibi gs li varmi o yönetimde acaba.

Sen bizim yüreğimizin yönetimindesin Abdurrahim Albayrak

#397479 - Fri Mar 21 2008 23:21 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: sanerturan]
KIRMIZI41 Offline
HODRİ MEYDAN

BU DÜNYA ETME BULMA DÜNYASIDIR...İNŞALLAH adnan polat SEÇİMİ KAYBEDER...YAPMAYACAKTIN SAYIN polat YAPMAYACAKTIN,HELE BUNU A.ALBAYRAK'A HİÇ YAPMAYACAKTIN...YAZIKLAR OLSUN.

#397484 - Fri Mar 21 2008 23:48 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: KIRMIZI41]
Aras*G-Town Offline
Yeni üye

Nasıl Yapılır Bu Hata Sayın Polat. Kaç tane var aranızda Galatasaray yenildi diye üzüntüden kalp krizi geçiren?

#397487 - Sat Mar 22 2008 00:01 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Aras*G-Town]
uA_yeliz Offline
Üye

Abdurrahim Albayrak ın listede olmamaısına bende şaşırdım ayrıca üzüldüm...

#397488 - Sat Mar 22 2008 00:29 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: uA_yeliz]
yakutnejat Offline
Yeni üye

Yer: Balıkesir
Arkadaşlar, hepiniz gibi bende üzüldüm ancak, Adnan POLAT'a da haksızlık etmiyor muyuz acaba? Çünkü o listede belirli sayıda(yanılmıyorsam 15) yönetici olması lazım... Bırakalım da GALATASARAY'ın başkan adayı, yönetimin ahengini bozmayacak kişilerce çalışsın.

#397489 - Sat Mar 22 2008 01:25 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: yakutnejat]
osman9 Offline
Yeni üye
*

bende umutlanmistim. demekki cok fazla degisen birsey yok. bir ........ gitti bir..... geldi. yazik yazik . iktadar olmak istiyormus bide utanmadan . bu saatten sonra NAZIM DURAK'in arkasindayim . hicmi degil oyuncularimiz sakatlanmaz

#397498 - Sat Mar 22 2008 09:23 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: osman9]
Lion Offline
Üye

Yer: kocaeli
simdiden daha yönetim oluşmadan herşeye karışan üyelerin olması cok üzücü. Adnan polatı zor durumda bırakıp Apdurrahim albayrak yönetimde olursa bizde olmayız diyip rest ceken üyelerin olması cok üzücü. Adnan Polat delikanlı olsaydı sözünden dönmezdi...

simdiden benim bu yönetime icim ısınmamaya başladı.
hayırlısı ne diyelim...

#397499 - Sat Mar 22 2008 09:41 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Lion]
romeo Offline
Müdavim
*

abdurrahim albayrak ın listeden cıkartılması o kdr da üzücü bi durum olmamakla birlikte sevinenlerden biriyim..
Bu listeden cıkartılma olayını daha önce seref tribününde yaptıgı hareketlerden kaynaklandıgını hepimiz biliyoruz..
Galatasaray Kültürü cok farklıdır bu liseli olaylarına hiç girmiyorum..
Galatasaray yöneticisi tribünde, ofisinde, röportajında elit olmalıdır, aristokrat olmalıdır, asil olmalıdır!!!
abdurrahim albayrak o kdr önemli bi isim diil önemli olan adnan polat ve yigit sardan dostlugunun hic bozulmaması!!

#397507 - Sat Mar 22 2008 12:21 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: romeo]
Hades Offline
Yeni üye
*

adnan polat ilk once .. adam satmamayı.. delikanlı olmayı.. abdurrahim albayraktan ogrensin ondan sonra baskan olsun.. abudrrahim albayrak yerine baska adam olsa.. su adan camiayı karıstırıd.. adam o kdr haksızlık yapılmasına ragmen.. hala konusmuo fazla zarar vermesin gsye die.. abudrahim albayrak gibi adam gibi adamlar zor bulunur... uzulme abdurrahim abim.. elbet bir gun yonetici olacaksın.. bu taraftar senin arkanda.. seni satanı bizde satarız...

#397509 - Sat Mar 22 2008 14:19 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Hades]
yakutnejat Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: Hades
adnan polat ilk once .. adam satmamayı.. delikanlı olmayı.. abdurrahim albayraktan ogrensin ondan sonra baskan olsun.. abudrrahim albayrak yerine baska adam olsa.. su adan camiayı karıstırıd.. adam o kdr haksızlık yapılmasına ragmen.. hala konusmuo fazla zarar vermesin gsye die.. abudrahim albayrak gibi adam gibi adamlar zor bulunur... uzulme abdurrahim abim.. elbet bir gun yonetici olacaksın.. bu taraftar senin arkanda.. seni satanı bizde satarız...
Ben yöneticilerden değil taraftardan korkmaya başladım açıkçası... Böyle düşüncelerle hiç bir yere varamayız. Yani bir kişi için BÜYÜK GALATASARAY satılacak öyle mi? Yazıklar olsun....

#397510 - Sat Mar 22 2008 14:25 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: yakutnejat]
yakutnejat Offline
Yeni üye

Ha... unutmadan söyleyeyim, Nazım Durak diye bağıran arkadaşlara; aidat borcu yüzünden kendine bile oy kullanamayan ve listesinde beşiktaş üyesi olan adamlardan medet umulması daha da elim ve vahim bir durumdur... Lütfen madolyonun bu yüzüne bakın, delikanlılığı burada arayın...

Tarafından düzenlendi yakutnejat (Sat Mar 22 2008 14:26 PM)

#397511 - Sat Mar 22 2008 14:23 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: yakutnejat]
tekins Offline
Yeni üye
**

Arkadaşlar,
Basından duyduğunuz şeylere göre muhtemel GS başkanına şimdiden neler demeye başladınız. Kaçınız olayın perde arkasını biliyor, Adnan Polat ne düşündü, neden almadı, bileniniz var mı? Hiç kendinizi başkan adayı yerine koyup onlarca insan yönetimde olmak isterken hangi kriterlere göre adam seçeceğinizi tasarladınız mı?
Lütfen bu kadar da peşin yargılı olmayalım. Tamam Albayrak süper samimi bir insan, GS sevigi tartışılmaz. Ama şu aşamada bize daha profesyonel sadece parası ile iş yapmayacak kalıcı icraatleri olabilecek insanlar lazım. Albayrak'ı severim ama futbol şubesini de bir insana sırf GS sevgisi fazla diye vermem. Alacağınız kişilerin 2. li ilişkileri, saygınlığı, karizması vs. vs. gibi bir çok faktör var işin içinde. Lütfen ama lütfen daha baştan böyle ön yargılara girmeyelim, zaman destek zamanı, birlik olma zamanı, böyle basit şeylerle uğraşmayalım...

Tarafından düzenlendi tekins (Sat Mar 22 2008 14:27 PM)

#397517 - Sat Mar 22 2008 18:01 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tekins]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Herseyde vardir bir hayir ama önemli olan Galatasaray icin calismalari Reklam icin degil.

Nazim Durak bayagi sacmaladi bu arada cokta heyecanliydi gördügüm kadariyla.Gönül isterdiki daha saglam bir adayciksaydi veya tek yürek olup güclü bir yönetim kurulsa giremeyenlerde maddi , manevi destegini esirgemese.
A.Polat'i elestirmemin tek sebebide bu zaten , mevcut yönetimde yer almissin simdi vaad ettigi projeleri neden Canaydin yönetiminde yapmamasidir !!
Yoksa ne Nazim Durak nede baska bir aday benim babamin oglu degil destekleyim bilmem anlatabildimmi ..
Benim aklima gelen tek sey tamam kulübü borc batagindan kurtarmak isteyebilir A.Polat ama Koltuk sevdasida yok degil gibi geliyor.
Belki biraz önyargiliyimdir belki Canaydin yönetimde yapmak istedigi projelerin temelini atmistir bilemiyecegim ... ?!??!!
Bu Saat'den sonra sadece yeni Baskanimiz hayirli olsun demek düser ve tüm karsi olanlari , icinde süphe olanlari mahcup eder ben dahil !!!!!!

#397518 - Sat Mar 22 2008 18:05 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: mr_yozgatli]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

bu arada A.Albayrak oyunu Polata vermiş...adam ne gücenme ne darılma dedi oyunu verdi helal olsun

#397519 - Sat Mar 22 2008 18:12 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Benim demek istedigim bu iste Reklam amacli degil yürginde Galatasaray sevgisi oldugu icin gelsin her kim geldiyse .

A.Albayrak sen bizim herseyimizsin....

#397522 - Sat Mar 22 2008 19:08 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: mr_yozgatli]
Hades Offline
Yeni üye
*

adnan polat hatalarından umarım ders almıstır.. yoksa gene gelecegmiz parlak deil... bozudi carrsuca kalli faciları aklımzda hala.. abudrahim lalbayrak bu kdr deilknalı bir insankii.. gs menfati icin gene polata verdi oyunu.. abdurrahim abi sen bizim her seyimizin.. elbet bir gun yonetici olacaksın.. bu buyuk taraftar seni unutmaz.. merak etme..... senin gibi galatasaraylılar oldugu surece.. bu kulub yıkılmaz.. adam gibi adam abudrahim albayrak

#397523 - Sat Mar 22 2008 19:09 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Hades]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

yeni başkan ADNAN POLAT arkadaşlar camiamıza hayırlı olsun....

#397524 - Sat Mar 22 2008 19:12 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
Hades Offline
Yeni üye
*

hayırlısı neyse o olsun.. sonucta herkes galatasray icin calısor.. ama adnan polata karsı hep bi burk olacaz.. abdurrahim albayrak dan dolayı.. keske abdurrahim albyarakıda alsaydı listeyede yada son dakkada cıkarmsaydıda.. şimdi herkes mutlu olsaydı.. neyse.. artık her sey biitti.. umarım polat gorevini en iyi şekilde.. yapıp kulubumuzu zirveye cıkarır..

#397525 - Sat Mar 22 2008 19:15 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Hades]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

tabi ben de üzüldüm ama Adnan Polatta herşeyini koyacaktır buna eminim...umarım Galatasarayı hakketiği yere yükseltir

#397526 - Sat Mar 22 2008 20:02 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: FTH1905]
kacarow Offline
Müdavim
**

Polat Garantiledi
Galatasaray Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, açılan 9. sandığın ardından kullanılan toplam 2 bin 724 oyun 1464'ünü almayı başaran Adnan Polat, başkanlığa seçilmeyi garantiledi.

#397528 - Sat Mar 22 2008 20:11 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
kacarow Offline
Müdavim
**

Adnan Polat 'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

- Galatasaray'ın öncelikli projesi, birlik beraberliğin sağlanmasıdır. Mali açıdan daha rahat yönetilebilir bir Galatasaray hedefliyoruz.

* Riva'dan Florya'ya kadar, atıl durumdaki yatırımları canlandırmak istiyoruz. Fakat bunları 2 senede değil, daha uzun sürede yapacağız.

* Kalamış'taki tesislerin eksik kalan yatırımını tamamlamak istiyoruz.

* Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki çadırın yerine yeni yatırım yapacağız. Bunun projesi hazır durumda.

* Maslak tesislerini bitireceğiz.

* Büyükçekmece'deki arazimizin üs kullanım hakkını alacağız. Bu yıl içinde 130 dönümlük arazinin de tapusunu alacağız ve Florya'nın alternatifini burada yapacağız. Futbolu, Büyükçekmeceye taşıyacağız. Çünkü Florya, üzerinde idman yapmak için dünyanın en değerli arazisi.

* Riva arazisini bu dönem harekete geçirip, gelecek parayla, Sportif AŞ ve Futbol AŞ'yi birleştirilip, borçlar ödeyeceğiz. Eğer kaynak kalırsa, tapuların alımını sağlayacağız.

* Gayrimenkulleri satarak yeni yatırım sağlayıp, sportif branşlarımızı geliştireceğiz. Transfer yapacağız.

* İletişim araçlarını yeniden yapılandıracağız.

* Seyrantepe'nin inşaatıyla ilgili bir aksama yok. Eren Talu'nun, Amerikalı ortağıyla bir sorunu yok. 5 gün önce birlikteydik. Nisan ayında temeller atılacak. Eylül'de stadın bir kısmını göreceğiz.

* Stadın betonermesi bittikten sonra, koltuklar ve mağazalar kiralanacak. Bundan beklentimiz 250 milyon doların üzerinde.

* Şampiyonsak normaldir, değilsek başarısızlıkdır.

* Borç, kriz senaryoları gözünüzü korkutmasın. Problem sadece nakit sıkıntısı.

* Bu görev bana verildiği takdirde, Galatasaray'ın 526 yıllık kültürünü ve geleneklerini kendimize meşale olarak tutacağıma söz veriyorum.

Diğer başkan adayı Nazım Durak ise şu konuşmayı yaptı:

* Vereceğiniz bir kararla, kulübümüzü ya aydınlıklara taşıyacaksınız, ya da daha kötü günlere gideceğiz.

* Başkanına küfredenlerin, manuplasyon yaptığı için borsada yasaklı olan yönticilerin, şike yapanların genel müdür yapıldığı bir yönetimden, siz kurtaracağız.

* Adnan Polat demin söyledi. Gayrimenkullerimizi satıyor. Bu kulübün 1 metrekaresini sattırmayız. Ali Tanrıyar'ların kemikleri sızlar.

* Bu kulüp gerçek Galatasaraylıların olacaktır.

- Sarı kırmızılı kulübün yeni başkanını belirleyecek oy kullanma işlemi saat 11.30 itibariyle başladı.

- 11.30'da sandık açıldığında 888 üye oy kullanmak için Galatasaray Lisesi'ne geldi. Bu sayının ilerleyen saatlerde artması bekleniyor.

#397529 - Sat Mar 22 2008 20:19 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

adnan polat hayırlı olsun

#397530 - Sat Mar 22 2008 20:23 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: aLiNnAs_1905]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Umarım gelen gideni aratmaz.Bekleyip göreceğiz.

#397531 - Sat Mar 22 2008 20:26 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

inşallah

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı