Webaslan Forum
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#394912 - Sat Feb 23 2008 19:57 PM Galatasaray'ın yeni başkanı
uA_46 Offline
46
Yeni üye

Yer: istanbul
başkan adayları, gönlünüzden geçen Galatasaray başkanı ....

Canaydın gidiyor, yerine en iyi başkan adayı kim olur sizce, şahsen benim fikrim Semih Haznedaroğlu...

Tarafından düzenlendi bishaunen (Mon Feb 25 2008 17:50 PM)

#394921 - Sat Feb 23 2008 21:08 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: uA_46]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Galatasaray'a en iyi sekilde hizmet edecek olan aday hangisi ise o gelsin.
Kendi cikarlarini düsünüp reklam yapma amacli bir Baskan istemiyorum.

#394938 - Sun Feb 24 2008 02:32 AM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: mr_yozgatli]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
valla başkan kim olur bilmem ama adnan polat,haldun üstünel,ünal aysal ve ali dürüst yönetimde olmalılar. mahşerin dört atlısı gibi valla:)))

your nightmare is back again

#395071 - Sun Feb 24 2008 21:26 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: al_bundy]
KeremSen Offline
Yeni üye

Bencede kendi reklamı için gelecek yönetimi istemiyoruzz Gs için çalışıcaklarsa ...

#395092 - Sun Feb 24 2008 22:00 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: KeremSen]
tayfa525 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
adnan öztürk,ünal aysal bu 2 sinden biri olsun ama esas adayım adnan öztürk

#395170 - Mon Feb 25 2008 09:13 AM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: tayfa525]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Futboldan anlayan futbolun nasıl yönetileceğini bilen insanlar olsun.

Bu gün düştüğümüz bu durumun tek sebebi kimsenin bir futbol takımını nasıl yöneteceğini bilmemesinden kaynaklandı.

İnanılmaz yönetim hataları sonucunda bu noktaya kadar düştük.
İnşallah aklı başında bir yönetim gelirde düştüğümüz en derin nokta burası olur.

Herkez karşı çıkacak belki ama bence faruk süren gelsin.
En azından büyük düşünen adamdı.
Büyük düşünmenin sonucunda Uefa ve süper kupa şampiyonlukları geldi.
Tek kusuru başarıları maddiyata dökememesiydi.
Ama artık sportif A.Ş var bu başarıları artık paraya dönüştürecek bir ekipte var.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Mon Feb 25 2008 09:39 AM)

#395191 - Mon Feb 25 2008 12:29 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: xl_aslan]
kaan16 Offline
Yeni üye
*

İlk Gönderen: xl_aslan
Futboldan anlayan futbolun nasıl yönetileceğini bilen insanlar olsun.

Bu gün düştüğümüz bu durumun tek sebebi kimsenin bir futbol takımını nasıl yöneteceğini bilmemesinden kaynaklandı.

İnanılmaz yönetim hataları sonucunda bu noktaya kadar düştük.
İnşallah aklı başında bir yönetim gelirde düştüğümüz en derin nokta burası olur.

Herkez karşı çıkacak belki ama bence faruk süren gelsin.
En azından büyük düşünen adamdı.
Büyük düşünmenin sonucunda Uefa ve süper kupa şampiyonlukları geldi.
Tek kusuru başarıları maddiyata dökememesiydi.
Ama artık sportif A.Ş var bu başarıları artık paraya dönüştürecek bir ekipte var.

kesinlikle haklısın dostum bu takımın başkanı kim olursa olsun futbol şubesine futboldan anlayan ,futbol takımını yönetmesini bilen adamları getirmesi gerekiyor.

adnan polat her zaman başkan adayımdı fakat beni bu sene hayal kırıklılığına uğrattı başkan olabileceğini düşünmüyorum.

ben aslında şu maddi manevi sıkıntılı dönemde selahattin beyazıt veya ona benzer camia içinde ve dışında saygınlığı olan bir kişi önderlinde vizyon sahibi kişilerin oluşturacağı tek bir liste olmasını isterim.

adnan öztürk
ünal aysal
ali dürüst
m.ali yalçındağ
aldurrahim albayrak
burak elmas
yiğit şardan
ali gürsoy
murat beyazıt
celal gürcan
sabri çarmıklı
sinan tara
saffet ulusoy
ahmet zorlu

bu isimlerden oluşan bir yönetim olabilir ,tabiki hepsi değil

#395211 - Mon Feb 25 2008 14:43 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: kaan16]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Tabiki futboldan anlayan isimlerin olması gerekiyor.
Bu gün fifanın başkanı bile eski futbolcu.

#395221 - Mon Feb 25 2008 15:41 PM Re: Canaydın'dan sonra ki başkan adayınız. [Re: xl_aslan]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Bence takımda kan değişikliğine ihtiyaç olsa da Adnan Polat yeni gelecek olan yönetimde yer almalı..
Diğer isimler ise iskelet olarak bu isimler olabilir:
adnan polat
ali dürüst
adnan sezgin
abdürrahim albayrak
ünal aysal
haldun üstünel
burak elmas
yiğit şardan

#395231 - Mon Feb 25 2008 16:30 PM Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: kacarow]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Bence Adnan Polat başkan olmalıdır zaman zaman yanlışlar yapsada bugüne kadar belli bir duruşla geldi ve hala bu duruşunu koruyor ancak onun aday olacağını sanmıyorum alternatif olarak ise Yiğit Şardan bu camiaya bir dinamizm getirebilir...

#395265 - Mon Feb 25 2008 18:23 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Renato]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Bende şu anki yönetim içinden birinin başkan olmasından yanayım.
Bu isiminde Adnan Polat olması gerekiyor. Çünkü yıllarca Galatasarayda ikinci başkan olarak görev yaptı.

Ayrıca konu önemli ve gündemde olduğu için Galatasaray bölümüne alınması gerekir.

#395266 - Mon Feb 25 2008 18:26 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Renato]
Erhan Offline
Yeni üye

Adnan Polatin baskanliga aday olmasi mukemmel bir sey en azindan sikebahceye karsi hakettigi cevabi verir yanliz yonetimine en azindan Abdurrahim Albayragida almalidir.

#395272 - Mon Feb 25 2008 19:09 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Erhan]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Bize cebinden gözünü kırpmadan para verecek, galatasaraya aşık biri gerek.Adnan Öztürk ü Ribery olayından hatırlıyorum.Hatta kaçmaması için cebinden 137bin $ yatırıyordu yönetim engellemiş ve ribery davasını şuanki başkan kaybetmemize nedne oldu.Sayın Canaydın çok iyi kişilk fakat başkan olacak biri değildi.6 yıl Galatasaray markası küçüklü.Zirveye taşıyacak biri olmasını dilerim.

#395295 - Mon Feb 25 2008 19:43 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Adnan Polat adaylığını açıklamış çok sevindim bu habere ,büyük ihtimalle kazanacaktır seçimi Canaydın ın lobisiyle...İnşallah hayırlısı olur camiamız için..

#395299 - Mon Feb 25 2008 19:50 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: Seradonin]
tekins Offline
Yeni üye
**

Arkadaşlar,
Özhan Canaydın iyi bir insan olabilir , ama ne yazıkki 6 yıl içerisinde GS markasının değerini yarıya indirmeyi başarabilmiştir. Açıkçası fb camiası ajan yollasa, git şu takımı bir sıfırla dese, herhalde o insan bile bu akdar yapmayayım arada iyi şeyler yapayım der ve bu duruma getiremezdi takımı.

En acısı ne biliyormusunuz? Efsanelerimizi yok etti, GS için " VEFA" denen o önemli kavramı bitirdi. Bülent, Arif, Hakan ünsal gibi adamlar nasıl gönderildi kulüpten anlayamadık.
ve diğer efsaneler, Fatih Terim, Hagi ve 93 teki imajıyla Kalli. Bunların yeri farklıydı bizde, taki bu adamın dönemine kadar. Hepsinin karizmasını sıfırladı. Biraz ağır oalcak affedin: Derwll bile bu adamın döneminde vefat etti (tamam ağır oldu, özür dilerim :(()

YENİ BAŞKAN ADAYI
2 sene önce sorsalar kesin Adnan Polat olsun derdim, ama şu iki yılda ismini çok yıprattı tabiri caiz ise ayağa düşürdü.

Adnan Öztürk ise kapalı kutu, ama adamın CEO'luk tecrübesi var. Kulübün en önemli ihtiyacı olan profesyonel yönetim ve kurumsallaşma konularında ciddi adımlar atabilir ve futbolu iyi bilen adamları da ekibine katarsa süper olur. Bu adamın pazarlama konusunda da GS ye birşeyler katabileceği iancındayım. Düşünsenize UEFA şampiyonluğunu bile paraya dönüştürememiş bir kulüpten bahsediyoruz. (Brezilya milli takımı Amerika 94'DE finale çıktığı zaman daha final oynanmadan amerikanın bir çok kentinde şampiyon brezilya yazan aksesuarlar, tişörtler falan hazırlamışlar. Biz UEFA şampiyonu olduğumuz günden bir hafta önce benzerini yapsaydık milyonlarcasını satardık, 1 hafta sonra yaparsan satışın 10 da birine düşer) Hem yeni, kariyeri çok parlak, tam profeyonel ve yıpranmamış bir isim. Nden olmasın?

Ayrıca, yönetim kuruluna girecek adamlarında iyi seçilmesi gerekiyor, geçen dönemde 14 kişilik yönetim kurulunun 6-7 adamla toplandığını söylüyorlar. Sadece GS adını kartvizit oalrak kulanacak çıkarcı adamalr istemiyoruz. Şu durumda varını yoğunu GS için harcayacak adamlar lazım bize?

#395312 - Mon Feb 25 2008 20:41 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tekins]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Adnan Polat aday oldugugu söyledi söylemesine, ama iki yil önceki seçimlerde Canaydin´in bir son dakika kozu olarak kullanilmasi ve seçimi o sekilde kazandirmasi açikçasi kendisini gözümde biraz olsun düsürmüstü... Etik degildi.. Ayrica bu iki yil içerisinde Adnan Polat ne yapti, ne yaptirdi, o da degerlendirilmeli; Gerets´e cephe almak, istedigi adamlari almamak, yerine bir senelik çoktan emeklilige ayrilmis bir adami getirmek... Bu mu vizyon..??

Diger isimleri yakinen bilmem... Bir de Yigit Sardan vardi, bayagi heyecanli bir arkadasti.. Hal ve hareket açisindan degil, projeleri ve bu konuda söyledigi düsüncelerden aldigim izlenimler bakimindan... Ama o da nihayet kapali bir kutu, evet heyecanli, ama herkes çok konustu.. Konustu da ne oldu..? 10 senede 7 sampiyonluk geldi mi..? Avrupa kupalari kazanildi mi..? Her yil dünya yildizi geldi mi..? Yeni gelen 200 milyon YTL´lik borca ne yapacak, ne yapabilir..??

Vallahi bu görevi üstlenene Allah yardim etsin.. Dogru olsunlar.

#395316 - Mon Feb 25 2008 20:53 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: KingLion]
tayfa525 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
söylenecek söz yok koca Galatasaray klübünü yediler bitirdiler hala aday oluyolar borç oldu 225 milyon $ gerçekten büyük icraat eğer polatı isteyenler hala saat kaç espirisi ile uyumak ve sadece fenerle dalaşa giriyor iyi laf sölüyor diye istiyolarsa bende başkan olurum ne varki bi saat göster iki laf at kral adamsın!!!!!

#395321 - Mon Feb 25 2008 21:06 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: tekins]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

Renkdas cok haklisin, klube hizmet edecek yonetimin gelmesi lazim. Ortada 2 baskan adayi var ama ne plan var ne proje. Normal olanin insanlara bos vaatler ve sampiyonluk sozleri vermek yerine projeler getirmek. Yoksa GS baskaniyim diye caka satmak degil. Ne yazik ki ulkemizde ozellikle 3 buyuklere baskan adayi olanlar bunu kendileri icin reklam malzemesi olarak kullaniyor.
1. Ornek Aziz Yildirim: Fenerbahceyi resmen kara para aklamak icin kullandi, sozde cumhuriyet dediler diktatorluk kurdu. Klube stad yapiyorum diye insaat sirketleri dunya paralar kazandi. 10 senedir her sene sampiyonlar ligi finali vaad ediyor, ilk kez bu sefer hasbel kader 2. tura ciktilar. Haftaya balonun nasil sondugunu hep beraber gorecegiz.
2.Ornek Yildirim Demiroren: Zengin diye klubun basina getirdiler, adam klubu ele gecirdi. BJK'nin 90 milyon dolar borcu var, lig sampiyonluguna bile iddiasi yok kac yildir. Ama olsun herkes Y.D'ni tanidi. Adam hem klubu borc batagina soktugu gibi hem de sozde klube borc verdi kefil oldu. Yani klube borc verip hem kontrolu ele gecireceksin, hem de yaptigin aptalca islerin yukunu yine klube odeteceksin. BJK ezele kadar bu adami degistiremez.
3.Ornek Ozhan Canaydin: Bu adam allah var durust ve iyi niyetli bir insan. Oteki baskanlarin yaninda adam gibi adam. GS'ye sevgisinden zerre kadar suphem yok ama hepsi bu. Ne yonetmeyi biliyor ne futboldan anliyor. Dirayetli bir yonetici olsa cok daha basarili olurduk, futbolcu transferinde herkesin gazina geldi, olmadik hatalar yapti. Ama yine de Fener ve BJK'ya kiyasla hala saygin bir klup birakti.

Bunlari neden soyluyorum, yeni gelecek baskanin nasil olmamasi gerektigini anlatmak icin. 2 aday var ama plan proje yok. Gelecek adamin su konularda iddiali planlari olmali:

1)Borclar (183 milyon net borc) ne zamana dek ne kadar azaltilacak?
2)Stad projesi klubun mali durumunu zorlamadan nasil finanse edilecek?
3)Minimum paraya maximum transferler nasil yapilacak (ornek Ribery, Baris, M. Topal vs Lincoln. Kim daha iyi futbolcu kimi tercih edersiniz?)
4)Alt yapidan her yil 2-3 yeni Baris, Ugur, Arda nasil cikarilacak?

Listeyi uzatabilirsiniz. Dunyada basarili olan takimlarin hepsi kurumsallasmayi basarabilmis takimlar. Bize 20 senede bir UEFA almis bir takim degil, her yil CL ceyrek final oynayan takim lazim, varsin kupa alamasin, birgun nasilsa alir.

Hep soyledim yine soyluyorum, dolar kuru bi firlarsa klup iflas eder. Yeni gelecek baskan zengin bile olsa parayi klubun borclarina harcamali, ucuk ve aptalca transferlere degil. Keske baskan adaylarinin projelerini konusabilsek su secimler oncesi ama nerde..

Umarim yeni gelecek baskan bu konularda bilgili, girisimci ve en az Ozhan Canaydin kadar beyefendi birisi olur.

#395346 - Mon Feb 25 2008 22:41 PM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: CaliveraGS]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
Adnan Polat adaylığını açıklamış bende onu destekleyenlerdenim....

#395396 - Tue Feb 26 2008 09:45 AM Re: Galatasaray'da başkanlık seçimi [Re: uA_yeliz]
romeo Offline
Müdavim
*

Yer: Smyrna
Haluk Ulusoy sürprizi sok etkisi yarattı..

http://www.sporx.com/futbol/superlig/100518/

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı