Webaslan Forum
Page 1 of 2 1 2 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#384690 - Fri Sep 07 2007 15:23 PM Resmi Sitemiz Galatasaray.org *****
murat1905 Offline
Yeni üye
**

Yer: İSTANBUL
Değerli dostlar Senegal'daki alt yapı külübümüze ne oldu? Başlığı altında şu mesajı görünce bu başlığı açmak istedim.

Alıntı:
Aşağıdaki mesaj dün gelmiş.İnşallah bir cevap dönerler.

Sn. oktay ********,
Gönderdiğiniz elektronik posta tarafımıza ulaşmıştır.
İzleyicilerimizden gelen tüm mesajlar, editörlerimiz tarafından değerlendirmeye
alınmaktadır.
Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Galatasaray.org Yönetimi

#384691 - Fri Sep 07 2007 15:25 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: murat1905]
murat1905 Offline
Yeni üye
**

O başlıkta da cevap olarak yazdım. Maalesef Galatasaray.org sitemiz hiç bir soru - öneri veya şikayete cevap vermiyor .Sadece otomatik yukarıdaki mesaj geliyor. Hiç bir zaman vakit ayırıp cevaplamıyorlar. Aramızda galatasaray.org'a mesaj atıpta sorusuna cevap alan var mı ?

#384692 - Fri Sep 07 2007 15:36 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: murat1905]
murat1905 Offline
Yeni üye
**

Çok basit bir örnek vereyim:

Kazandığımız kupalar bölümünde çok önemli bir eksik var. Ben mail attım . Bana da yukarıdaki otomatik mesaj geldi ama nafile ....

Galatasarayımız 1973 yılında Türkiye'de şimdiye kadar 1 defa düzenlenmiş tarihimizin en büyük kupasının da sahibidir. 29 Ekim 1973 'te Cumhuriyetimizin 50. yılı anısına düzenlenen 1.Cumhuriyet
kupasını Fener'i Muzaffer'in golleri ile 2-1 yenerek kazanmıştır. Kaynak Hürriyet Gazetesi ve 1973 basımı " Son Üç Yılın Şampiyonu GALATASARAY " kitabı. Yazan bilgilere göre 2.Cumhuriyet Kupası'nın Cumhuriyet'imizin 100.yılında 29 Ekim 2023'te Futbol Federasyonunun Karar vereceği iki takım arasında düzenleneceği yazıyor.

Ben bu maili aylar öncesinde kitabın sayfalarının tarayıp gönderdim. Ciddiye alıp cevap gelmedi veya herhangi bir düzeltme yapılmadı.

#384693 - Sun Sep 09 2007 13:19 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: murat1905]
kilker Offline
Müdavim
*

Yer: AnKaRa Üniversiteli Aslanlar
bende hiç bir yanıt alamadım bu güne kadar siteden...

MEDICINA HOMINEM CURAT, VETERINARIA-HUMANITEM

www.ankarauniversiteliaslanlar.org

#394229 - Tue Feb 19 2008 13:45 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: kilker]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Site editörleri gerçketen de çok yavaş çalışıyor renkdaşların dediği gibi mail atıyosun ya hiç cevap gelmiyor ya da yukarıdaki otomatıik cevap geliyor artı sitenin bazı bölümleri çok acemice yapılmılmış ne önemi var diyebilirsiniz ama unutmayalım bu siteye hergün onlarca yabancı insan giriyor bu onlar için ilk intiba anlamında önemlidir diye düşünüyorum şahsen benim için öyle.

#394397 - Thu Feb 21 2008 16:40 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: Renato]
Sercan1905 Offline
Yeni üye

Galatasaray gibi bir klübün resmi internet sitesi bence daha işlenir hlade olması gerekiyor,klübü telefonla arayıp yada fax atarak bu durumdan şikayetçi olduğumuzu belirtelim.

#394707 - Fri Feb 22 2008 15:10 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: Sercan1905]
xmen_kaan Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
berbat hatta berbat ötesi bir site.
ankara bşb. sitesi bile bizden iyi vallaha.
maç bitiyor,maçla ilgili fotoğraflara bakmak istiyorum ancak bir gün sonra yayına konuyor.ama diğer sitelere baktığımızda 10 dakika sonra hemen yayına hazırlanıyor.ayrıca sitede çalışmayan bazı bölümlerde var.üyelik isteyipte,üye adı ve parolayı yazdığımız halde kabul etmeyen bi sistemleri var.bir an önce adam akıllı bi web sitesi hazırlamaları gerekiyor diye düşünüyorum.

#394887 - Sat Feb 23 2008 16:32 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: xmen_kaan]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
bencede hiç bi cazibesi yok..şöyle bi gireyim diyorum bi şey yok...haberde sen 2 saat sonra

#394890 - Sat Feb 23 2008 17:55 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: Sercan1905]
charon Offline
Yeni üye

aferin snaa ara sole ii akıl etmişsin[i][/i][b][/b]
Alıntı:
[spoiler][/spoiler] smirk [color:#999900][/color][font:Arial Black][/font][size:9pt][/size]

#395173 - Mon Feb 25 2008 09:22 AM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: charon]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

Eve en üstte örnek verdiğin mesajı ben atmıştım ama aylar geçmesine rağmen autoreply(otomatik cevap) mesajdan başka bir şey gelmedi.

Ama bunda en büyük etkenin yönetim anlayışından kaynaklandığını düşünüyorum
Herşeyin iyisini ben bilirim zihniyeti iş başında olduğu için olabilir.
Yeni yönetimle beraber inşallah bu konudada bir girişimde bulunurlar.

#396284 - Mon Mar 03 2008 16:02 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: xl_aslan]
ua_musti_88 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
EN Son Resmi Siteden ALıyorum Haberleri...
Hİç İlgilenmiyorlar Hiç Bir Zaman Cvp Alamadım Siteden
DAha CAnlı olabilir Sitemizz:(

#399476 - Fri Apr 11 2008 14:07 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: ua_musti_88]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Sitenin yeni hali mükemmel ötesi olmuş sonunda sesimizi duyan birileri oldu smile

#399477 - Fri Apr 11 2008 14:15 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: Renato]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
evet bende beendim yeni halini (:

#399479 - Fri Apr 11 2008 14:33 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: uA_yeliz]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yeni Tasarım ve Zenginleşen İçerikle Yayındayız...

Galatasaray Spor Kulübü ile Doğan Online (DOL) arasında 2002 yılından bu yana sürmekte olan işbirliği geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Doğan Online Grubu'na ve çalışanlarına, bu süre zarfında gösterdikleri özverili çalışmalarından ve yakın işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yeni yayın dönemimizle birlikte, www.galatasaray.com adresi de kulübümüze geçmiştir. Bu adres de bugünden itibaren resmi sitemize yönlendirilecektir. Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi www.galatasaray.org, bugünden itibaren yeni tasarımıyla ve zenginleştirilmiş içeriğiyle, kulübümüzün kendi olanaklarıyla yayınına devam edecektir.

Açılışımızı takip eden günlerde sitemiz, yeni olanakların da ilave edilmesiyle daha da zenginleştirilecek, Galatasaray taraftarının hizmetinde olmaya devam edecektir.
Planlanan ve bitme safhasına gelen yenilikler arasında, Aslantepe inşaat alanından 24 saat canlı yayın, Galatasaray TV ile yapılan işbirliği sonucunda programların bir kısmının internet üzerinden yayınlanması, sitemizin İngilizce ve Fransızca versiyonları ile taraftarlarımızın yoğun talep gösterdiği Fotoğraf Galerileri, Wallpaper Setleri bulunuyor.

Resmi sitemiz, bundan sonraki yayın döneminde, taraftarlarımızla interaktif bir iletişime geçmeyi hedeflemektedir. Sitemizin içerik yönetimi de Galatasaray Dergisi ekibi tarafından sağlanacaktır.

Yeni resmi site tasarımı ve içeriğinin ziyaretçilerimizin beğenisini kazanacağı umuduyla, her türlü eleştiri ve önerilerilerinize her zaman açık olduğumuzu bildirmek isteriz.

Türkiye'nin ilk kulüp internet sitesi olma unvanını taşıyan, aylık 2.5 milyona ulaşan "tekil" ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin en çok ziyaret edilen internet siteleri içerisinde yer alan resmi sitemizi hep birlikte daha da ileri noktalara taşıyacağımıza içtenlikle inanıyoruz.
Tüm ziyaretçilerimize tekrar merhaba diyoruz...

Galatasaray.Org

#399510 - Fri Apr 11 2008 21:41 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: murat1905]
INFRARED Offline
Müdavim

Yer: İstanbul / TÜRKİYE
Özellikle "Taraftar Locası" kısmının içinde dolaşın arkadaşlar...Süper olmuş bu kısım.

TARAFTAR LOCASI

+ Galatasaray Şarkıları
Bu kısımda Galatasaray'ımızın marşlarını ve beğendiğimiz şarkıları bulabilirsiniz arkadaşlar.

+ Videolar
Galatasaray'ımızın belgeselinden parça videolar bulunmakta, tarihimizdeki altın sayfalara girmiş maçlardan video görüntüleri vs. herşey.

+ Multimedia
Bu kısımda ekran koruyucular, duvar kağıtları ve fotoğrafları bulabilirsiniz, son derece kaliteli olarak hazırlanılmış.

+ Skorbord
Bu kısımda son 5 maçımızın sonuçları, önümüzdeki maç programı ve puan durumu gibi detayları görebilirsiniz.

+ Futbolcular
Bu kısımda futbolcularımızın ve teknik kadromuzun tek tek ayrıntılı kariyerleri, bilgileri yer almakta.

+ Şeref Kürsüsü
Kulübümüzün künyesinden tutunda, en'leri, tarihimiz, kupalarımız vs. herşey burada.

Ben dolaşmadan yorum yapmayın derim, hiçbir takımda böyle bir resmi site yok arkadaşlar, son derece iyi hazırlanılmış özellikle "Taraftar Locası" kısmı...

SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN...ÖLSÜN!

#399528 - Sat Apr 12 2008 00:25 AM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: INFRARED]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
evet ya taraftar locası bölümü harika yani çok çok beğendim siteyi harika bişi olmuş.. emeği geçenlerin eline sağlık...

#399537 - Sat Apr 12 2008 11:58 AM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: uA_yeliz]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

valla en sonunda değiştirdiler çok güzel olmuş eskisi beldiye sitesi gibiyid aynı...

#399541 - Sat Apr 12 2008 13:13 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: FTH1905]
karma1905 Offline
Yeni üye

Yer: ASY ArenA
Evett bende dün gördüm, yaklaşık 1 saat baktım durdum, grafikler, bilgiler herşey mükemmel ötesi ! emeği geçenlerin eline sağlık !

sevgiler..

#399542 - Sat Apr 12 2008 15:21 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: karma1905]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

TARAFTAR LOCASI gerçekten çok güzel olmuş..insana baya takılıyo buraya haaa

#399543 - Sat Apr 12 2008 15:58 PM Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org [Re: FTH1905]
Ultr@Lion Offline
Yeni üye

Yer: ist.
Sitemizin yeni hali gerçekten çok güzel olmuş. Sitenin eski tasarımı Galatasaraya hiç yakışmıyordu.

Page 1 of 2 1 2 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı