Webaslan Forum
Page 17 of 19 < 1 2 ... 15 16 17 18 19 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#348513 - Mon Jan 21 2008 12:17 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz *** [Re: XINT]
king6587 Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
Alıntı:
Adnan Polat'tan siyah kart
Galatasaray'da ilginç gelişme... Haluk Ulusoy’a karşı oluşuyla bilinen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Özhan Canaydın, tüm delegelerin Futbol Federasyonu’nun seçime gitmesi yönünde oy kullanmalarını, yani kutuya beyaz kart atmalarını istemişti. Canaydın önderliğindeki Galatasaraylı delegeler, Ankara’ya bu düşünceyle hep birlikte özel uçakla hareket etti, ama bir kişi hariç; Adnan Polat. Ekibe katılmayan Başkan Yardımcısı, Başkent’e özel aracıyla gitmeyi tercih etti.

Şok etkisi yarattı

Ankara'dan dönüşte havada hesap vakti geldi. “Seçime gidilsin” anlamına gelen beyaz kartları sandıkta bırakan delegeler, siyah kartları Başkan Özhan Canaydın’a iade etti. Ancak bu gruba yine dahil olmayan bir kişi vardı; Adnan Polat... Ve Polat’ın seçim karşıtı oy verdiği için cebinde beyaz kart olduğu iddia ediliyor. Bu gelişme, Mart ayındaki kongre öncesi camiada şok etkisi yaratırken, Canaydın’ın sessizliğini koruması ise dikkat çekti.
21.01.2008

Kaynak : Fanatik

#348514 - Fri Jan 25 2008 19:35 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: king6587]
uA_Nuernberg Offline
Yeni üye
**

Yer: Nürnberg & Konya
Alıntı:
Canaydın'a ilginç teklif!

Başbakan R.Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla tanınan Hasan Doğan dün yemek yediği Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’a Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için adaylık teklifinde bulundu. Doğan’ın AKP’ye olan yakınlığı bu teklifin Başbakan Erdoğan tarafından Özhan Canaydın’a [***]ürüldüğü iddialarına yol açtı. Sarı-Kırmızılı takımın başkanının düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

#348515 - Fri Jan 25 2008 21:25 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: uA_Nuernberg]
XINT Offline
Yeni üye
*

Yer: karagümrük
hayal ötesi bişey.eğer gerçekleşirse işte o zaman febeyi kimse tutamaz bu liglerde.

Gheorge Hagi

#348516 - Tue Jan 29 2008 09:45 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: XINT]
burhansagsen Offline
Taraftar

hıncal uluç - 29 ocak

Özür dilemeli

Kalli'nin söyledikleri G.Saray'daki kaosun doruk noktasıdır. Bu sözlerin ardından G.Saray'da başkan olsa çok şey değişebilirdi

Daha sonra birden bire Kalli, "Ben şaka yaptım" diyor. Alay ediyor, G.Saray camiasıyla, Türk medyasıyla. Yaptığı çok ayıp bir şey

"Ben Almanım, üstün ırkım, siz Türkler ikinci sınıf insanlarsınız. Ben sizinle alay ediyorum" demek değilse eğer bu Kalli'nin özür dilemesi lazım

Ankaragücü'nün mağlup edilmesiyle Galatasaray'da yüzler gülmeye başladı ama Kalli'nin cuma günü düzenlediği basın toplantısında söyledikleri sıcaklığını koruyor. Özellikle "31 Ocak'a kadar 4 oyuncu alınmazsa istifa ederim" sözleri dikkat çekiciydi.
Galatasaray, oldukça zorlu Ankara deplasmanına PAF takımından 3 kişi alarak gitti buna rağmen sahaya 17 kişi çıktı. Yani o kadar eksiği var Galatasaray'ın... Bu kadar eksiğine rağmen Ankara'da, Ankaragücü gibi bir zorlu takım karşısında farklı bir sonuç aldı. Üstelik Ankaragücü fevkalade seyircisi olan bir takım. Gençlerbirliği'ne, OFTAŞ'a, Ankaraspor'a benzemez. Ankaragücü, Ankara'nın en çok seyircisi olan takımıdır ve fanatik seyircisi vardır. Fenerbahçe seyircisi gibidir. Böyle bir takımı bu kadar rahat yenmesinin ortaya koyduğu bir tek gerçek var: Galatasaray'ın çok güçlü kadrosu var. Sahaya çıkabilecek bir A takımı, sakat ve cezalı olması nedeniyle Ankara'ya gelmemişken, geri kalanlarla oynuyorlar ve Ankaragücü'nü Ankara'da 4-0 yeniyorlar ve ligin liderliğine yükseliyorlar. Bu Galatasaray'ın ne kadar güçlü bir kadroya sahip olduğunu gösteriyor. Bu güçlü kadronun ligin başından beri, kupada, ligde ve Avrupa maçlarında başarıyla kullanıldığını söylemek mümkün değil. Bu kadar güçlü bir kadro eğer başarı ile kullanılmamışsa o zaman kabahatin idari ve teknik yönetimde olduğu açık. Teknik açıdan, cuma günkü açıklama Galatasaray'daki kaosun doruk noktası.

BÖYLE ŞAKA MI OLUR!
Galatasaray'da bir başkan olsaydı, çok şey değişebilirdi ama Galatasaray'da başkan yok. Galatasaray Başkanı'nın Galatasaray'da olup bitenlerle alakası yok. Galatasaray Başkanı, martta yapılacak kongreyi nasıl kazanacağını düşünüyor, gerisi umrunda değil. Galatasaray'ın futbol şube sorumlusu Adnan Polat'ın derdi, futbol takımının başarısı değil. Pazar günü, Milliyet'te Galatasaray'ı en iyi izleyen muhabirlerden Halil Özer, çok önemli açıklamalar yaptı. Cuma günü, 'Kalli'nin yaptığı açıklamanın, Adnan Polat'ın talimatıyla ve Özhan Canaydın'ı yıpratmak üzere yapıldığını' söyledi. Bu korkunç bir şey. Futbol şubesi sorumlusu, mart ayındaki kongrede başkanlığa adaylığını koyabilir, hiç itirazım yok. Hakkıdır. Adaylık çalışmalarına başlayabilir ama Galatasaray Futbol Takımı'nı sabote ederek, karıştırarak, yer altından yapılacak bir kampanya olamaz. Galatasaray'a da yakışmaz, Adnan Polat'a da yakışmaz. Şu ana kadar Adnan Polat'ın Halil Özer'in bu açık ifadesine bir yanıt verdiğini duymadım... Adnan Polat, kongre ile uğraşıyor, Özhan Canaydın kongre ile uğraşıyor; Galatasaray ile kim uğraşacak? Ben mi uğraşacağım? Çok ayıp şeyler oluyor Galatasaray'da, çok ayıp şeyler!.. Kalli, "Şaka yaptım" demiş, böyle şaka mı olur? Şakayı 3 gün sonra mı açıklarsın, Galatasaray karmakarışık olmuş, olay üzerine yazılı sözlü yüzlerce yorum yapılmış, yer yerinden oynamış, tıs yok... Ondan sonra birden bire; "Ben şaka yaptım." Alay ediyor, Türk medyasıyla, Galatasaray camiasıyla. Çok ayıp bir şey...
_Önce söyleyip, sonra geri adım atması Kalli gibi tecrübeli bir antrenöre de yakışmıyor. Kalli ile ilgili beni çok sinirlendiren eleştiriler vardı. "Nazi gibi, Gestapo gibi davranıyor" diye. Bu tavır o tavır. 'Ben Almanım, üstün ırkım, siz Türkler ikinci sınıf insanlarsınız, ben sizinle alay ederim' demek değilse eğer bu Kalli'nin özür dilemesi lazım. 'Ey Türk medyası, ey Galatasaray camiası, ey Türk ulusu, ben çok büyük bir yanlış yaptım, özür dilerim sizden' demesi lazım. Bu çok ayıp bir şey. Gazatelere manşet olacak açıklamalar yapacaksın ve de o açıklamalar gündemi belirleyecek aradan iki gün geçtikten sonra da "Ben şaka yaptım" diyeceksin!.. Ben şimdi 'Adolf Hitlerin'in temsilcisi Kalli' desem, 3 gün geçtikten sonra da 'Şaka yaptım' desem, kabul eder mi? Böyle bir şey olabilir mi? Basın toplantısı yapıyorsun, açıklamalar yapıyorsun ve o açıklamalar manşetlerde yer alıyor, ertesi gün de "Şaka yaptım" diyorsun!.. Yok ya!.. Kalli acaba Almanya'da böyle bir şaka yapabilir mi?

HAKAN'I GÖNDERSİN!
Hafta içinde Galatasaray'ın kupa maçında Sabri sahaya çıkıyor, ilk 11'de oynuyor, o maçta herhangi bir şey yok, maçın sonrasında herhangi bir şey yok; maçın ertesi günü Sabri kadro dışı kalıyor! Nasıl kadro dışı kalıyor; PAF'tan adam almasına rağmen 18 kişiyi tamamlayamayan Galatasaray'da!.. Böyle bir yöneticilik olabilir mi? Sabri kadro dışı kalır: Öyle büyük bir ahlaksızlık yapar ki insanlığa yakışmayan, Galatasaray'a yakışmayan; şampiyonluktan vazgeçme pahasına atarsın. Ortada böyle bir şey yok. Sene başından bu yana süre gelen bir şey. Bir hafta daha beklesen olmaz mı kardeşim? Sen adamları yönetmekte aciz kal, takımı birbirine düşür, herkesi küstür, darılt... Hadi sıkıyorsa Hakan Şükür'ü kadro dışı bıraksın bakalım. Hakan Şükür golü attıktan sonra önüne çıkan Kalli'yi itti... Görüntüde var. 'Hatırlamıyorum' demesin beraber gidelim yayıncı kuruluşa izleyelim. O maçı seyreden milyonlarca kişi önünde yapılan bu hareket, 'Kalli, ben seni adam yerine koymuyorum' demektir. Hadi bakalım kadro dışı bıraksın!.. Şimdi Sabri için de 'Şaka yaptım' diyecek.

#393098 - Sat Feb 02 2008 14:20 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: burhansagsen]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
G.Saray yönetimi Kalli'yi uyuttu !Adnan Polat ve ekibi hangi taktikler ile Feldkamp'ı kandırdı ? İşte ilginç gerçekler...2 Şubat 2008 10:26Avrupa&#8217;da başarı için takıma başta kaleci 4 transfer yapılmasını isteyen ve yöneticilere 31 Ocak&#8217;a kadar süre veren Kalli, Polat ve ekibinin oyalama taktikleriyle hayal kırıklığı yaşadı. Basinas ve İsaksson konusunda Alman teknik adamı düne kadar kandırmayı başaran yönetim Emre ve Barusso ile transferi kapatma düşüncesinde. Kalli ise yol ayrımında.

YENİ POLEMİK KONUSU

Galatasaray'da yönetim ile teknik direktör Kalli arasındaki transfer savaşında Polat ve ekibinin oyalama taktiği Sarı-Kırmızılı ekibin tüm yollarını tıkadı. UEFA'ya isim bildirme süresi dün gece sona ererken Kalli'nin özellikle Avrupa'da başarı için istediği takviyelerin gerçekleştirilmemesi nedeniyle nasıl bir yol izleyeceği Galatasaray'da yeni polemik konusu oldu.

PERDE ARKASI

Galatasaray'ı belki de Kalli ile yol ayırımına getiren transfer çalışmalarının perde arkası ise şöyle: Kalli, kasım ayında yapılan görüşmede Real Mallorca'da oynayan Yunanistan Milli Takımı'nın kaptanı Angelos Basinas ve Manchester City'nin İsveçli kalecisi İsaksson'u mutlaka istediğini, bu transferler yapılmazsa yolların 31 Ocak'ta ayrılacağını ima etmişti.

POLAT'IN STRATEJİSİ

Alman hocanın kararlı tutumu karşısında ne yapacaklarını tartışan Adnan Polat-Adnan Sezgin ikilisi, hocayı bir şekilde ikna etmek amacıyla ilginç bir strateji izleme kararı aldı. Kalli'ye istediklerinin yapıldığını göstermek amacıyla Basinas ve İsaksson'un menajerleriyle göstermelik de olsa temasa geçildi. Bu noktada her iki futbolcunun da Galatasaray'a "Evet" yanıtı vermesi ise planları bozdu.

PARA OLMAYINCA

Transfer yapacak paraları olmayan, Başkan Özhan Canaydın'dan da alamayan iki yönetici bu gelişme üzerine Real Mallorca ve Manchester City'ye istedikleri meblağın üçte birini önererek bu işten kurtulmaya çalıştı. 1 milyon 300 bin Euro isteyen Mallorca kulübünün bu ilk komik teklifi ciddiye bile almaması transfer yapmayı düşünmeyen Polat-Sezgin ikilisinin eline koz verdi. Bu arada asıl planı Kalli'ye belli etmemek amacıyla Basinas'la görüşmeler sürdürüldü.

BASİNAS FİYASKOSU

Polat ve ekibinin oyalama taktiği, Basinas'ın menajerinin kulübe yazdığı sert mektupla ortaya çıktı. Yunanlı menajer, Galatasaraylı yöneticileri kendilerini oyalamak ve Mallorca kulübüyle ciddi anlamda temasa dahi geçmemekle suçluyordu. Mektubu öğrenen Kalli sinir küpüne dönerken Roma kulübünden bedavaya kiralanan Ganalı Barusso nedeniyle bu olayı sineye çekmeye karar verdi.

BARDAĞI TAŞIRDILAR

Ancak İsaksson olayı bardağı taşıran damla oldu. Avrupa'da transferin son gününe girilirken Galatasaray'ın 500 bin Euro'luk teklifinden geri adım atmadığını gören İngiliz kulübü, İsveçli kaleciyi vermeye razı oldu ancak Polat ve ekibinin amacı transfer değildi! Bu işe para yatırmak istemeyen Sarı-Kırmızılı yöneticiler işi iyice yokuşa sürmek için İsaksson'u bonservisiyle almayı değil kiralamak istediklerini söylediler.

KALLİ'NİN PLANI NEYDİ?

Galatasaray'a uzun yıllar hizmet verebilecek 26 yaşındaki İsaksson ise kiralık gelmek istemeyince Polat ve ekibinin stratejisi tuttu. Kalli'ye "Biz denedik ama İsaksson da gelmiyor. Barusso ve Emre ile devam edelim" mesajı verildi. İsaksson-Basinas ikilisi ile UEFA Kupası'nda en az final oynayacağını ve Almanya'daki prestjini artıracağını hesaplayan Kalli ise adeta çıldırmış durumda.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Alman teknik adam, söz vermelerine rağmen kendisini oyalayan Polat ve ekibine karşı nasıl bir yol izleyeceğini derbi sonrası netleştirilecek. Kalli şimdi kandırıldığına mı yansın, UEFA'da kafasındaki başarıyı kaçırdığına mı? Veya daha da kötüsü, "31 Ocak'ta bırakırım" sözünü yiyip herkesin ağzına koz vermesine mi? Transfer için gerçi 6 Şubat'a kadar vakit var ama görünen Kalli'nin Galatasaray'daki reformlarının çabuk biteceği...

#393129 - Sat Feb 02 2008 20:38 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: kacarow]
msags Offline
Müdavim
**

Yer: İspanya
kaynak ne kardeş bu haberde?bence fazlaca komplo teorisi yazmışlar.adamlar ayaklarına kadar gelen transfer fırsatını neden tepsin ki...isaksson gibi kaleciyi transfer etmek hele hele 500 bin dolar gibi bir paraya kaçırılmayacak bir durum.adnan polat böyle bir transferi cebinden de olsa yapardı.tabi böyle bir rakama...bu haber bence balondur smile

#393168 - Sun Feb 03 2008 11:40 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: msags]
leonx Offline
Yeni üye

fotomaç yada fanatiğin yazdığı hangi habere inanıyomusunuzki artık

Tarafından düzenlendi leonx (Sun Feb 03 2008 11:45 AM)

#393315 - Tue Feb 05 2008 11:04 AM Re: Başkanımız Özhan Canaydın ve Yönetim Kurulu [Re: niko6720]
RASKOLNIKOW Offline
Yeni üye

ozhan canaydın halen bız ornek kulbuz dıyor kısmen haklıdırda ama kendısı ornektır takım nasıl yonetılemez dersı verıyor adeta

#393316 - Tue Feb 05 2008 11:04 AM Re: Başkanımız Özhan Canaydın ve Yönetim Kurulu [Re: RASKOLNIKOW]
RASKOLNIKOW Offline
Yeni üye

mahvettı takımı bu ozhancılar

#393317 - Tue Feb 05 2008 11:06 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: Calm_Down]
RASKOLNIKOW Offline
Yeni üye

ozhan canaydın benım hayatımda gordugum en basasrısız bsakan(o ole sanıyor ya)bır an once gıtsede rahatlasak

#393318 - Tue Feb 05 2008 11:09 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: murat4]
RASKOLNIKOW Offline
Yeni üye

ya gıt be ozhan canaydın nolursun gıt yaw senın bıze yapabılecegın en ıyı iş bu olur anla artık ya ne var o koltukata kardeseım gıttttttttttt

#393340 - Tue Feb 05 2008 23:20 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: RASKOLNIKOW]
msags Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: RASKOLNIKOW
ya gıt be ozhan canaydın nolursun gıt yaw senın bıze yapabılecegın en ıyı iş bu olur anla artık ya ne var o koltukata kardeseım gıttttttttttt

arkadaşım epi topu 5 mesaj atmışsın hepsi de başkanımıza karşı...iyi giden bir dönemde bukadar basit düşünmek bize yakışmaz.lütfen bizimle paylaşacağın güzel yorumların varsa,yapıcı ufuk açıcı,buyur paylaş sonuna kadar dinleriz.ama yok ben buraya asırlık bir camianın başkanına laf atacam diyorsan,kusura bakma ama yazma buraya arkadaşım...

bu tepki sadece şahsıma aittir,webaslan forumu bağlayıcı değildir wink

#393390 - Wed Feb 06 2008 19:24 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: msags]
NAF38 Offline
Yeni üye

GALATASRAY IN DEĞERLİ BAŞKANI SİZE DİYARBAKIR TABAN CANAYDIN İÖO BAŞARILAR DİLER. HER YÖNETİCİ SİZİN GİBİ OLAMAZ. GALATASARAY GİBİ BÜYÜK BİR TAKIMI HER İL KENDİ ŞEHRİN TAKIMI İLE OYNARKEN GÖRMEK İSTER.SİZİN GİBİ BÜYÜK TAKIMLARI KENTİMİZDE GÖRMEK BİZE GURUR VERİYOR..UEFA DA GALATASARAY A BAŞARILAR DİLERİZ....KA38YSERİSPOR TARAFTAR GURUBU

#393411 - Thu Feb 07 2008 01:35 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: NAF38]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
kalli hala duruyorya ben yönetimede güvenmiyorum bu saatten sonra.. Adnan Polat hariç....

#394012 - Sat Feb 16 2008 11:01 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: uA_yeliz]
king6587 Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
Bırakıyor mu?

Galatasarayımızda 15 Mart&#8217;ta yapılacak başkanlık seçimi öncesinde belirsizlik sürerken, Özhan Canaydın&#8217;ın başkanlığı bırakabileceği iddia ediliyor. Yeniden aday olup olmayacağı konusunda henüz sır vermeyen Özhan Canaydın&#8217;ın, şu ana kadar camianın ileri gelenlerinden beklediği desteği görememesi, sağlık durumu ve seçime girmemesi yönünde ailesinden gelen baskılar nedeniyle başkanlığı bırakmayı artık ciddi ciddi düşünmeye başladığı öğrenildi. Canaydın&#8217;ın, yakın çevresine &#8220;Artık yoruldum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla bununla uğraşmaktan bıktım&#8221; diye dert yandığı ve moralsiz olduğu belirtiliyor.

POLAT&#8217;A SÖZ VERMİŞTİ

Canaydın&#8217;ın çekilme kararı alması halinde tüm gözler Adnan Polat&#8217;a çevrilecek. Bu durumda Polat başkanlığa adaylığını koyacak. Özhan Canaydın, geçen seçimde Adnan Polat&#8217;ı &#8220;Bu seçimde yanımda ol. Gelecek dönem ben bırakırım, senin başkan olman için destek veririm&#8221; sözleriyle ikna etmiş, ancak bugüne kadar bu yönde bir ışık görmemesi üzerine halen başkan yardımcısı olan Adnan Polat yeni dönemde yönetime bile girmeyeceğinin sinyallerini vermişti. Galatasaray&#8217;da şu ana kadar başkan adaylığını açıklayan tek kişi Taner Aşkın. Adaylığı gündemde olan isim ise Adnan Öztürk.

Kaynak: Akşam

Canaydin aday olmuyacak he neeeeerdeeeee o gunler.

#394015 - Sat Feb 16 2008 13:10 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: king6587]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
bence aday olur yine...stadı bitirmeden biyere gitmez başkan

#394045 - Sat Feb 16 2008 21:38 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: FTH1905]
msags Offline
Müdavim
**

ya kendisi aday olmasa bile polatın yanında yer alabilir,mantıklı...sonuçta sağlığı da bozuldu GS uğruna...ailesi de bu yönde baskı yapacaktır.polat yönetimin başına geçerse gözü arkada kalmaz ve polatın başkanlığı için efor sarfeder diye düşünüyorum.abdürrahim albayrak da öyle haybeye konuşmaz,kulis çalışmalarına başlamıştır ve muhtemelen de yönetimde görev alacak...

#394653 - Fri Feb 22 2008 11:59 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: Calm_Down]
Gramble Offline
Yeni üye

ARKADASLAR BİR GALATASARAYLI OLARAK COK UZULUYORUM LEVERKUSEN GİBİ BİR TAKIMA GALATASARAY GIBI SUPER CUP VE UEFA KUPLARINI ALMIS BIR TAKIM BOYLE 5-1 GİİBİ FARKLI BIR SKORLA YENILIYORSA DEMEKKI OYUNCULARDA VE YONETIMDE SORUN VAR DEMEK TIR LUTFEN YONETIM DEKI KISILER EGER SESIMI DUYUYORSALAR OZHAN CANYDIN VE ADNAN POLAR VE HAZNEDAROGLU LÜTFEN YONETIMDEN CEKILIN SIZ ORDA OLDUKCA BIZ DAHA COKKKK FARK YERIZ LINCOLN DIYORDUNUZ NE OLDU ADAM OYNIYAMADI ADAM GIBI BIR OYUNCU ALSAYDINIZ YA YAZIK YAZIK OZHAN CANAYDIN VE ADANN POLAT SIZLERE ACIYORUM LÜTFEN ISTIFANIZI VERIN YOK SA GALATASARAY GIBI BIR TAKIMA COK YAZIK OLUCAK

#394788 - Sat Feb 23 2008 11:32 AM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: Gramble]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

trt 2 de gördüm özhan canaydın genel kurulda aday olmayacakmış.

#394822 - Sat Feb 23 2008 13:16 PM Re: Baskanimiz Özhan Canaydin ve Yönetim Kurulumuz [Re: ozabi]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
biraz önce tv de izledim başkanı kararlı gibi gözüküyodu bayaa duygulandı... hadi bakalım işallah daha ii biri gelir benim gönlümdeki isim ADNAN POLAT gs için hayırlısı kimse o gelsin...

Page 17 of 19 < 1 2 ... 15 16 17 18 19 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı