Webaslan Forum
Page 1 of 2 1 2 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#393893 - Thu Feb 14 2008 18:01 PM T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Doğan

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Hasan Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.

Sheraton Otel'deki Genel Kurul saat 11:00'de başladı. Hasan Doğan'ın tek aday olarak girdiği TFF Genel Kurulu'nda, Ulusoy yönetimi Genel Kurul tarafından ibra edildi. Ardından başkanlık seçimine geçildi. Genel kurula katılan 237 delegeden 231'i başkanlık seçimi için oy kullandı. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu. Genel kurula katılan 237 delegeden 231'i başkanlık seçimi için oy kullandı. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

Hasan Doğan başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi Kurulu ve Denetleme Kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu: Oğuz Çarmıklı, Mehmet Ali Aydınlar, Zafer Yıldırım, Mahmut Özgener, Serdar Güzelaydın, Levent Kızıl, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Lütfi Arıboğan, Süleylan Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Koşar, Tuncay Karartı, Yunus Egemenoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Kanık, İsmet Çiftçi, Ali Düşmez, Fahrettin Curoğlu, Ahmet Malatyalı, Celal Birsen, Hüseyin Ar, Fahrettin Eserdi, Mustafa Evrensel, Kenan Serthan, Eyüp Gözgeç, Cevat Kosova, Turan Mecikoğlu, Cemal Yücel Günay

Denetleme Kurulu: Hamdi Topçu, Birol Acar, İsmail Gerçek, Kazım Çalışkan, Ziya Erbaş

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: İbrahim Zengin, Mehmet Ali Kaynar, Murat Eroğlu, Namık Öndeş, Salih Karabulut

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Hasan Doğan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Yeni federasyonun Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim.
Hasan Doğana başarılar.

#393897 - Thu Feb 14 2008 18:12 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: İlhan_Atilla]
Pete Offline
Pete
Yeni üye

Koskoca ülkeden başka bir aday çıkmadı..Komedi

#393898 - Thu Feb 14 2008 18:17 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: Pete]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Başbakana yakınlığı ile tanınıyor, Başbakanımızda fanatik fenerli ve Aziz Yıldırm ile araları çok iyi.

Allah sonumuzu hayırlı etsin demekten başka bişey aklıma gelmiyor.

#393920 - Thu Feb 14 2008 19:49 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: İlhan_Atilla]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
ne diyelim hayırlı olsun...

#393926 - Thu Feb 14 2008 20:26 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: 9#Elano]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
Cuma günü yapılacka olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında, herşey belli olur..

#393937 - Thu Feb 14 2008 23:13 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: CENk]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Hayır mı şer mi zaman gösterecek ama bu ülkede futbol aşığı olduğunu idda eden insanlar seçim zamanı neden bir köşede sessişz kalırlar anlamak mümkün değil.

Mahalle baskısı mı dersiniz ne dersiniz artık ... wink

#393976 - Fri Feb 15 2008 18:44 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: TiLki]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Hayirli olsun bakalim.

"Seyrantepe projesinin gerçeklesmesi için çok ugrastim" demis kendisi hemen akabinde...

Ulusoy´un gitmesi ve Dogan´in gelmesi için adeta seferberlik ilan eden FB tayfasi ne diyecek simdi bu ise grin

#393979 - Fri Feb 15 2008 19:02 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: KingLion]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
hayırlı olur inşallah...

#394020 - Sat Feb 16 2008 15:05 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: FTH1905]
SEFA_50 Offline
Yeni üye

Yer: ankara
gelen gideni aratmasın da.

#394035 - Sat Feb 16 2008 16:29 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: SEFA_50]
Beyaz Offline
Müdavim

türk futboluna hayırlı olsun diyorum. ama onuda rahat bırakmazlar yakında başlarlar o da gitsin demeye (:

#394111 - Sun Feb 17 2008 20:00 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: Beyaz]
msags Offline
Müdavim
**

Yer: İspanya
inşallah icraatlarıyla Türk futbolunu ileriye taşır ve futbolumuzun kalitesini yükseltir....hayırlı olsun...

#394282 - Tue Feb 19 2008 22:13 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: msags]
Beyaz Offline
Müdavim

Alıntı:
Seçilmedi atandı
Hasan Doğan, AKP iktidarı ve Fenerbahçe yönetimi tarafından atanmıştır. Aksini kimse söylemesin Kulüplerin, Doğan'ı niye destekledikleri de meydanda! Seçildiği gün 44 milyon YTL'lik borçları affedildi.... Federasyona nasıl girdiğini anlamadığım insanlar var. Öğrendiğime göre 'Başbakan girmelerini istemiş'

Hasan Doğan, beklenildiği gibi büyük bir ittifakla Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.
Hasan Doğan atandı. Hiç kimse bunun aksini söylemez. Aslında Spor Bakanı Murat Başesgioğlu da gazetelere yaptığı açıklamada bir nevi bunu itiraf etmiş oldu. Diyor ki, "Biz önce Şenes Erzik ile görüştük. Şenes Erzik kabul etmedi. Ondan sonra iki kişi ile daha görüştük, onlar da kabul etmedi." Yani bu ülkenin Spor Bakanı, özerk futbol federasyonu başkanlığını birilerine tavsiye ettiğini açıklıyor. Sonra Hasan Doğan'ı Kulüpler Birliği'ne aday gösterdi. Yok ya!.. 'Sen herkesi kör, alemi sersem mi sanırsın' der eskiler!..
Haluk Ulusoy'un federasyon başkanlığını bitirmek için Recep Tayyip Erdoğan ve Aziz Yıldırım'ın her şeyi yaptıkları biliniyor. Hasan Doğan ile Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yakın olduğu da biliniyor. Doğan'ı bugüne kadar federasyonlara, Recep Tayyip Erdoğan'ın soktuğu ya da sokmak için elinden gelen her şeyi yaptığı biliniyor. Şimdi bu defa 'arş-ı alaya varmasın' diye, Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yapıyor ve "Hasan Doğan aday olmasın" diyor. Hasan Doğan da hemen bir açıklama yapıyor, "Ben katiyen aday değilim" diye. Böylece Recep Tayyip Erdoğan ve Hasan Doğan sütten çıkmış ak kaşık olarak olayın dışındalar. Ama bu sırada Kulüpler Birliği toplanıyor ve ittifakla Hasan Doğan'ı aday belirleyince, "Artık ben görevden kaçamam" diyor. Recep Tayyip Erdoğan da "Ben demokrasiye inanıyorum. Madem kulüpler onu istiyor bana bir şey düşmez. Hayırlı olsun Hasan Doğan" diyor. Bizim de bu senaryoyu yutmamız bekleniyor.

Hıncal Uluc un konu hakkında görüşleri

#395126 - Sun Feb 24 2008 22:59 PM Re: T.F.F Yeni Başkanı : Hasan Doğan [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim

"Altyapıya önem vereceğiz"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, "Anadolu futbolu malesef arzu edilen yerde değil. Türk futbolunun kalkınması için öncelikle altyapı ve eğitime önem vereceğiz" dedi.

Sivasspor-Çaykur Rizespor maçını izledikten sonra, yönetim kurulu üyeleri Levent Kızıl, Mehmet Baykan, Lütfi Arıboğan, Yunus Egemenoğlu ve Servet Yardımcı ile birlikte karayoluyla Sivas'dan Kayseri'ye gelen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Kayseri Erciyesspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Başkan Enver Kemaloğlu tarafından karşılanan Doğan, adalat ve güven duygularıyla yola çıktıklarını, sadece profesyonel futbola değil, amatörlere de aynı ilgiyi göstereceklerini söyledi. Hacı Boydak Tesisleri'nde masaya oturur oturmaz, "Burası, Kayserispor mu yoksa Erciyesspor mu?" diye espri yaparak, iki kulübün isim değişiklikliğini dile getiren Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk futbolunun gelişmesi için öncelikle alt yapı ve eğitimi ön plana çıkartacağız. Kaynaklarımızın dönüşümü böyle olacak. 'Kayseri Modeli' adını verdiğimiz ve benimsenen yöntemle stadlarımızın ve spor sahalarımızın noksanlarını gidereceğiz. Anadolu futbolu yazık ki istenen yerde değil.

Anadolu'da bu bilincin mutlaka artırılması gerekir. Anadolu kentlerinde üç büyüklerin taraftarı daha fazla. Trabzonspor bunu bir şekilde aşarak, kendi taraftarını oluşturdu. Futbol Federasyonu olarak bu arada, kulüplerimizin ekonomik gücünü de artırmak, vergi yüklerini azaltmak istiyoruz."

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Enver Kemaloğlu da, kendilerinin Futbol Fedeirasyonu'na hayırlı olsun ziyaretine gitmeleri gerekirken, başkanın elini çabuk tutup, ilk geziye Anadolu'dan başladığına dikkati çekti.

Kemaloğlu, "Futbol Federasyonu olarak sizlerden üç büyüklere nasıl yaklaşıyorsanız, bize de öyle yaklyaşmasını, hak, hukuk ve adalet kavramlarını ön planda tutmanızı istiyoruz. Geçtiğimiz sezon sıkıntılı bir dönem geçirip, maalesef küme düştük. Takımı yeniden oluşturup, bir hayli masraf yaptık. Futbol Federasyonu'nun kaynaklarımızı artırmasını, vergi yükümüzü azaltmasını, bütçelerimize katkıda bulunsasını arzuluyoruz" diye konuştu.

Hasan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, mavi-siyahlı futbolcu ve yöneticilerle birlikte yemek yedikten sonra THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'a döndü.

#396403 - Tue Mar 04 2008 22:38 PM TFF'de görev dağılımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim

Alıntı:
TFF'de görev dağılımı
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün gerçekleştirdiği toplantıda, görev dağılımını yaptı. Buna göre, Tuncay Karartı Mali İşlerden, Yunus Egemenoğlu Hukuktan, Levent Kızıl Milli Takımlardan, Ufuk Özerten Eğitimden, Mehmet Baykan Amatörlerden, Mehmet Ali Aydınlar Sağlıktan, Servet Yardımcı, Arif Koşar ve Süleyman Atal da Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Öte yandan TFF Yönetim Kurulu, Genel Sekreterliğe Metin Kazancıoğlu, Eğitim Dairesi Direktörlüğü'ne de Ahmet Güvener'i getirdi. TFF Yönetim Kurulu bugünkü toplantısında ayrıca iki müsabakanın hükmen galibiyetle sonuçlandırılmasına karar verdi. Bu maçlarla ilgili alınan kararlar şöyle:

13.02.2008 tarihinde oynanan ve 1-0 Güngören Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlanan Zeytinburnuspor-Güngören Belediyespor TFF 2.Lig müsabakası, Zeytinburnuspor'un Erkan Aygün isimli futbolcusunu sarı kart cezalısı olmasına rağmen oynattığı gerekçesiyle Güngören Belediyespor'un hükmen 3-0 galibiyetiyle tescil edildi. Futbolcu Erkan Aygün ile idareci Süleyman Aygün de tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

14.02.2008 tarihinde Cizre İlçe Stadı'nda oynanırken yarıda kalan Cizrespor-Ceyhanspor maçı da Ceyhanspor'un hükmen 3-0 galibiyetiyle tescil edildi. Bu maçın hakem ve gözlemci raporlarını inceleyen TFF Yönetim Kurulu, 85. dakikada iki numaralı yardımcı hakem Osman Tüfekçi'nin, Cizrespor taraftarlarının attığı taşlarla yaralanarak müsabakaya devam edemeyecek durumda olmasının anlaşılmasının ardından hakem tarafından tatil edilen maçla ilgili olarak, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 28. maddesi b bendi hükümlerine göre Ceyhanspor'un 3-0 hükmen galip sayılmasına, müsabakada görülen sarı ve kırmızı kartların da geçerli olmasına karar verdi.

#396543 - Wed Mar 05 2008 21:33 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: Beyaz]
ua_musti_88 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
Adil Olun YETER...
TFF
İçerisinde Cok f5li war:S

#398743 - Fri Apr 04 2008 18:14 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: ua_musti_88]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

kaç senedir bu federasyonun başına adam gibi biri geçemedi.keşke şenes erzik başkan olsaydı.

#399185 - Mon Apr 07 2008 23:41 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: ozabi]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Fenarasyon rotasını belli etti. Kayseri maı en yakın örneğidir bununda.

#410374 - Sun Jul 06 2008 02:45 AM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: TiLki]
GeNc_1905 Offline

TFF BAŞKANIMIZ HASAN DOĞAN NAZARA GELDİ VE KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ

KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE VE SPOR CAMIASINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ..

Tarafından düzenlendi GeNc_1905 (Sun Jul 06 2008 02:46 AM)

#410378 - Sun Jul 06 2008 03:25 AM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: GeNc_1905]
NinoGonzales Offline
Yeni üye
*

Allah rahmet eylesin. Huzur icinde yatsin.

Türk futbolunda cesur ve radikal kararlar alip (maalesef hef ilk bizim aleyhimizde oldu)devrim yapmaya tam hazirlanirken, vefat etti. acikcasi cok üzüldüm. ulusoy tipi (veya simdiye kadar gelenler gibi, erzik haric) bir yönetim ile devam etmek zorunda kalacagiz asirlarca. kendisine mi üzüleyim türk futbolunami?

basimiz sagolsun....

#410939 - Mon Jul 07 2008 18:59 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: NinoGonzales]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
merhuma allahtan rahmet eziklere başsağlığı diliyorum kanımca haluk ulusoyun ahını aldı

#411408 - Tue Jul 08 2008 22:40 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: ex1969]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
İlk Gönderen: ex1969
merhuma allahtan rahmet eziklere başsağlığı diliyorum kanımca haluk ulusoyun ahını aldı

Ya ne bu şimdi taziye mi?
Hiç yazmasan daha iyi..

#411425 - Tue Jul 08 2008 23:23 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: kacarow]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
İlk Gönderen: chackhaL
İlk Gönderen: ex1969

Ya ne bu şimdi taziye mi?
Hiç yazmasan daha iyi..

katılıyorum.ayrıca ezikler derken f5 yi kasteddiysen hasan doğan f5 li değil,8jk kongre üyesiydi yani 8jk liydi.

#413230 - Wed Jul 16 2008 10:44 AM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: conqueror]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

"Buna izin verneyiz"

Başkanımız Adnan Polat’tan yine gündem oluşturacak sözler... Yurtdışında bulunan Başkanımız, Hasan Doğan’ın vefatından sonra ilk kez toplanan ve seçime kadar başkanlık vekaletinin Mahmut Özgener’e verilmesiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Lütfi Arıboğan’ın son anda başkanlık vekaletinden çekilmesini yadırgadığını söyleyen Polat, “Biz hiçbir isme karşı değiliz. Ancak bu olayla ilgili hoş olmayan duyumlar alıyoruz. Sayın Arıboğan’ın Galatasaraylı olması değil, adam gibi adam olması önemli” diye konuştu.

"Buna izin verneyiz"

Bu tip olayların Türk futbolunu kaosa sürükleyebileceğini belirten deneyimli futbol adamı, “Lütfi Arıboğan bir anda çekilmiştir ya da görevden el çektirilmiştir. Kendisi bugüne kadar yaptıklarıyla tarafsızlığını tüm kamuoyuna ispat etmiştir. Bu gibi insanların yolunun kesilmesine kesinlikle müsade etmeyiz. Daha önce de belirttiğim gibi bizim isimlerle işimiz yok. Arıboğan’ın Futbol Federasyonu’nda yaptıkları ortada. Bir anda böyle bir gelişmenin yaşanması gerçekten düşündürücü” ifadesini kullandı.

Federayon yönetimine illa fenerlilermi gelmeli?tarafsız ve faydalı insanların önünü kesmek ve federasyonu fenerasyon yapmaya çalışanları lanetliyorum.

#423329 - Sun Aug 17 2008 01:47 AM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: xl_aslan]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: xl_aslan
"Buna izin verneyiz"

Başkanımız Adnan Polat’tan yine gündem oluşturacak sözler... Yurtdışında bulunan Başkanımız, Hasan Doğan’ın vefatından sonra ilk kez toplanan ve seçime kadar başkanlık vekaletinin Mahmut Özgener’e verilmesiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Lütfi Arıboğan’ın son anda başkanlık vekaletinden çekilmesini yadırgadığını söyleyen Polat, “Biz hiçbir isme karşı değiliz. Ancak bu olayla ilgili hoş olmayan duyumlar alıyoruz. Sayın Arıboğan’ın Galatasaraylı olması değil, adam gibi adam olması önemli” diye konuştu.

"Buna izin verneyiz"

Bu tip olayların Türk futbolunu kaosa sürükleyebileceğini belirten deneyimli futbol adamı, “Lütfi Arıboğan bir anda çekilmiştir ya da görevden el çektirilmiştir. Kendisi bugüne kadar yaptıklarıyla tarafsızlığını tüm kamuoyuna ispat etmiştir. Bu gibi insanların yolunun kesilmesine kesinlikle müsade etmeyiz. Daha önce de belirttiğim gibi bizim isimlerle işimiz yok. Arıboğan’ın Futbol Federasyonu’nda yaptıkları ortada. Bir anda böyle bir gelişmenin yaşanması gerçekten düşündürücü” ifadesini kullandı.

Federayon yönetimine illa fenerlilermi gelmeli?tarafsız ve faydalı insanların önünü kesmek ve federasyonu fenerasyon yapmaya çalışanları lanetliyorum.

Beni asıl rahatsız eden, gözlem kurulunun fenevli dolması... Tahkim kurulu önemli değil; adam fanatik fenevli de olsa, önüne gelen dosyayı, önündeki hukuka göre yorumlamaya mecbur. Ama dosyaları da fenevliler yazıyo artık.

8jk'nin şampiyon olduğu sezonu hatırlayın; Sami Yen'de D.Bakırspor'u kaleci Şenol'un kendi kalesine attığı golle 1-0 yenmiştik(utanç vesikasıydı.). Taraftar "I love you Şenol" çekiyordu, gözlem kurulu bunu KÜFÜR saydı. Saha kapandı mı hatırlamıyorum ama para cezası aldık.

Bikaç hafta sonra, İnönü'de 8jk-Galatasaray maçı, hakem aynı hakem, gözlem kurulu aynı gözlem kurulu. 90 dakika boyunca 8jk tribünlerinin "Hepiniz O. Çocuğusunuz!.." diye bağırması gözlem kurulunun dikkatini çekmedi niyeyse; para cezası bile yoktu.

anELkanın elle attığı golü hatırlayın; gözlemci raporlarında yer almıyordu bile!!! "EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ!!!" pankartı yüzünden ceza alıyorduk az daha...

Zor günler bizi bekliyor...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

Page 1 of 2 1 2 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı