Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#411408 - Tue Jul 08 2008 22:40 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: ex1969]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
İlk Gönderen: ex1969
merhuma allahtan rahmet eziklere başsağlığı diliyorum kanımca haluk ulusoyun ahını aldı

Ya ne bu şimdi taziye mi?
Hiç yazmasan daha iyi..

#411425 - Tue Jul 08 2008 23:23 PM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: kacarow]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
İlk Gönderen: chackhaL
İlk Gönderen: ex1969
merhuma allahtan rahmet eziklere başsağlığı diliyorum kanımca haluk ulusoyun ahını aldı

Ya ne bu şimdi taziye mi?
Hiç yazmasan daha iyi..

katılıyorum.ayrıca ezikler derken f5 yi kasteddiysen hasan doğan f5 li değil,8jk kongre üyesiydi yani 8jk liydi.

#413230 - Wed Jul 16 2008 10:44 AM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: conqueror]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

"Buna izin verneyiz"

Başkanımız Adnan Polat&#8217;tan yine gündem oluşturacak sözler... Yurtdışında bulunan Başkanımız, Hasan Doğan&#8217;ın vefatından sonra ilk kez toplanan ve seçime kadar başkanlık vekaletinin Mahmut Özgener&#8217;e verilmesiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Lütfi Arıboğan&#8217;ın son anda başkanlık vekaletinden çekilmesini yadırgadığını söyleyen Polat, &#8220;Biz hiçbir isme karşı değiliz. Ancak bu olayla ilgili hoş olmayan duyumlar alıyoruz. Sayın Arıboğan&#8217;ın Galatasaraylı olması değil, adam gibi adam olması önemli&#8221; diye konuştu.

"Buna izin verneyiz"

Bu tip olayların Türk futbolunu kaosa sürükleyebileceğini belirten deneyimli futbol adamı, &#8220;Lütfi Arıboğan bir anda çekilmiştir ya da görevden el çektirilmiştir. Kendisi bugüne kadar yaptıklarıyla tarafsızlığını tüm kamuoyuna ispat etmiştir. Bu gibi insanların yolunun kesilmesine kesinlikle müsade etmeyiz. Daha önce de belirttiğim gibi bizim isimlerle işimiz yok. Arıboğan&#8217;ın Futbol Federasyonu&#8217;nda yaptıkları ortada. Bir anda böyle bir gelişmenin yaşanması gerçekten düşündürücü&#8221; ifadesini kullandı.

Federayon yönetimine illa fenerlilermi gelmeli?tarafsız ve faydalı insanların önünü kesmek ve federasyonu fenerasyon yapmaya çalışanları lanetliyorum.

#423329 - Sun Aug 17 2008 01:47 AM Re: TFF'de görev dağılımı [Re: xl_aslan]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: xl_aslan
"Buna izin verneyiz"

Başkanımız Adnan Polat&#8217;tan yine gündem oluşturacak sözler... Yurtdışında bulunan Başkanımız, Hasan Doğan&#8217;ın vefatından sonra ilk kez toplanan ve seçime kadar başkanlık vekaletinin Mahmut Özgener&#8217;e verilmesiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Lütfi Arıboğan&#8217;ın son anda başkanlık vekaletinden çekilmesini yadırgadığını söyleyen Polat, &#8220;Biz hiçbir isme karşı değiliz. Ancak bu olayla ilgili hoş olmayan duyumlar alıyoruz. Sayın Arıboğan&#8217;ın Galatasaraylı olması değil, adam gibi adam olması önemli&#8221; diye konuştu.

"Buna izin verneyiz"

Bu tip olayların Türk futbolunu kaosa sürükleyebileceğini belirten deneyimli futbol adamı, &#8220;Lütfi Arıboğan bir anda çekilmiştir ya da görevden el çektirilmiştir. Kendisi bugüne kadar yaptıklarıyla tarafsızlığını tüm kamuoyuna ispat etmiştir. Bu gibi insanların yolunun kesilmesine kesinlikle müsade etmeyiz. Daha önce de belirttiğim gibi bizim isimlerle işimiz yok. Arıboğan&#8217;ın Futbol Federasyonu&#8217;nda yaptıkları ortada. Bir anda böyle bir gelişmenin yaşanması gerçekten düşündürücü&#8221; ifadesini kullandı.

Federayon yönetimine illa fenerlilermi gelmeli?tarafsız ve faydalı insanların önünü kesmek ve federasyonu fenerasyon yapmaya çalışanları lanetliyorum.

Beni asıl rahatsız eden, gözlem kurulunun fenevli dolması... Tahkim kurulu önemli değil; adam fanatik fenevli de olsa, önüne gelen dosyayı, önündeki hukuka göre yorumlamaya mecbur. Ama dosyaları da fenevliler yazıyo artık.

8jk'nin şampiyon olduğu sezonu hatırlayın; Sami Yen'de D.Bakırspor'u kaleci Şenol'un kendi kalesine attığı golle 1-0 yenmiştik(utanç vesikasıydı.). Taraftar "I love you Şenol" çekiyordu, gözlem kurulu bunu KÜFÜR saydı. Saha kapandı mı hatırlamıyorum ama para cezası aldık.

Bikaç hafta sonra, İnönü'de 8jk-Galatasaray maçı, hakem aynı hakem, gözlem kurulu aynı gözlem kurulu. 90 dakika boyunca 8jk tribünlerinin "Hepiniz O. Çocuğusunuz!.." diye bağırması gözlem kurulunun dikkatini çekmedi niyeyse; para cezası bile yoktu.

anELkanın elle attığı golü hatırlayın; gözlemci raporlarında yer almıyordu bile!!! "EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ!!!" pankartı yüzünden ceza alıyorduk az daha...

Zor günler bizi bekliyor...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı