Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#393298 - Mon Feb 04 2008 22:13 PM Türkiye - İsveç hazırlık maçı
Beyaz Offline
Müdavim

Tarih: 6 şubat 2008
Stad: İnönü Stadı
Başlama saati: 20.35

Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Emre Aşık(Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Caner Erkin (CSKA Moskova), Halil Altıntop (FC Schalke 04), Volkan Demirel, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği Oftaş), Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal (Galatasaray), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Tümer Metin (Larissa), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Nihat Kahveci (Villarreal).

#393330 - Tue Feb 05 2008 15:45 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: Beyaz]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Serhat ile Semih yok, ama Fatih Terim´in bunlarin yerine oyuncu çagiracagi yok galiba, "ne alaka" dedirtecek cinsten.. Haydi madem forvete lüzum görmüyorsun bir iki orta saha veya defans daha çagir, mesela Emre Güngör´ü falan... Ugur Boral ise son derece dengesiz bir oyuncudur, bir vardir bes yoktur.. Ibrahim Kas..?? Gökhan Zan?? Caner Erkin?? Bunlar ne??

Neyse, hayirlisi bakalim..

Tarafından düzenlendi KingLion (Tue Feb 05 2008 15:45 PM)

#393341 - Tue Feb 05 2008 23:25 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: KingLion]
msags Offline
Müdavim
**

Yer: İspanya
çok haklısın dostum aday kadroda bi tuhaflık olduğu kesin...bakalım hayırlısı...skordan ziyade sergilenecek futbola göre burda gerekli eleştirilerimizi yapacağız nihayetinde wink

#393344 - Wed Feb 06 2008 01:36 AM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: Beyaz]
king6587 Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
Bu kadrodan benim 11 şoleee

-------------VOLKAN---------------

--GOKAN--EMRE.A--SERVET--KADİR----

----------MEHMET.O--EMRE.B--------

--HAMİT------------------ARDA-----

------------YİLDİRAY--------------

-------------NİHAT----------------

Galibiyetten cok zevkli bi futbol olmasini temenni ediyorum

#393366 - Wed Feb 06 2008 15:09 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: king6587]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Alıntı:
İşte Milli Takımımızın 11'i...
A Milli Futbol takımımız, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi BJK İnönü Stadı'nda İsveç'i konuk ediyor. Saat 20.35'de başlayacak maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak.

2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gitmeye hak kazanan Türkiye, A Grubu'nda İsviçre, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Bu zorlu maçlar öncesi ilk provasına çıkan ay-yıldızlılarda hedef galibiyet.

İşte Milli Takımımızın 11'i,,,

TÜRKİYE
Volkan
Gökhan
Servet
Gökhan Zan
Hakan Balta
Hamit
Yıldıray
Mehmet Aurelio
Emre
Nihat Kahveci
Halil Altıntop

06.02.2008

Kaynak : Sporx.com

kadro güzel ama yıldırayın yerine arda olabilirdi...

#393368 - Wed Feb 06 2008 15:28 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: 9#Elano]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Yıldırayın son durumunu görme açısından oynatıyor olabilir.
Kadro gerçekten güzel

#393388 - Wed Feb 06 2008 19:11 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: İlhan_Atilla]
NAF38 Offline
Yeni üye

A MİLLİ TAKIMIMIZ KENDİ GÜCÜNÜ BU MAÇTA GÖREBİLECEK Mİ? BU MAÇ EKSİKLERİMİZİ GÖRMEMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİ GÖRÜYORUZ..KA38YSERİSPOR TARAFTAR GURUBU

#393394 - Wed Feb 06 2008 20:00 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: NAF38]
woolcaan Offline
Üye

Yer: izmir
kadro bu mu olur bilmiyorum ama Topal'ın oynaması şart... türkiyede son dönemde onun kadar yetenekli bir defansif ortasaha izlemedim.. eksikleri var ama dedim ya potansiyeli çok yüksek .. avrupa şampiyonasında olması gerekiyor

#393401 - Wed Feb 06 2008 22:40 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: woolcaan]
KingLion Offline
Müdavim

0-0 baslayan maç ayni skorla bitti.. Rakip Isveç olunca sürpriz de olmuyor dogrusu.. Ne zaman bu takima oynasak maçlar hep böyle sIkIcI ve kIsIr geçiyor.. Onlarin artisi bu; boylu, poslu, güçlü oyunculardan kurulu güzel "komple savunma" yapan bir takim... Yalniz iste müthis sIkIcIlar, ama onlarin ekol bu.. Bize düsen bu duvari yikmak idi, bunu da basaramadik... Ilk yarida yakalanan 3-4 yarim pozisyon disinda ortada zevk veren birsey yoktu.. Top hep bizdeydi ama ne çare.. Kilidi açamadik...

Fatih Terim´in Ugur Boral tercihini saskinlikla karsiliyorum, hele ki sol beke konulmasi.. Adam mi kalmadi memlekette hoca?

Genel olarak vasat bir performans vardi.. Göze iyi anlamda biraz daha iyi çarpanlar Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Servet (gene hata yapti ama) ve kisa da olsa atak adina birseyler yapmak için ugrasan yegane isim Arda idi...

Halil, Hamit ve Yildiray döküldüler. Tel tel..

Bu takima Hakan Sükür´ün ölüsü dahi sart, kusura bakmayin...

Bir iki kelam da seyirciye: tamam, hazirlik maçi, kimse kimseden cigerlerini feda etmesini istemiyor, ama bari arada "siyah beyaz akar kanimiz" demeyin yahu.. Ya da "Hagi" mi ne dediler bir ara bir kaç kez.. Kayseri´deki yeni stadin bitmesini dört gözle bekliyorum.. Insallah adam gibi bir yerde oynanir su milli maçlar bundan sonra...

#393460 - Fri Feb 08 2008 00:48 AM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: KingLion]
Beyaz Offline
Müdavim

Mehmet Yıldız gökhan Ünal milli takım seviyesinde oyuncular değil ne yazıkki hala forvet sıkıntısı çekiyoruz ve çekicez

#393530 - Sat Feb 09 2008 13:10 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: Beyaz]
uğur44 Offline
Yeni üye

Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmekti. dediğiniz bu galiba herkese merhaba

#393541 - Sat Feb 09 2008 15:43 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: uğur44]
msags Offline
Müdavim
**

uğur boral konusunda serdara katılıyorum.hakkaten de gereksiz bir isim...bizim volkan onu cebinden 10 kere çıkarır...mehmet yıldızı bu mçta izşeyince alınmasın dedim açıkçası...nihat kahveci aşırı özgüvenle oynuyor ve birhayli ukala...sabriyi görüyorum onda...bizim serkan ve barış pekala oynar bu milli takımda...

bence oyuncu denemekten ziyade belli bir şablonu belirleyip o şablona karakteristik bir oyun düzeni aşılaması lazım teknik heyetin.yoksa değiştir değiştir bir işe yaramaz...onca maça gidiyor Terim ve kurmayları..artık bir karara varmış olmaları lazım.önümüzde aman aman bir süre kalmadı...

#393549 - Sat Feb 09 2008 17:36 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: msags]
KingLion Offline
Müdavim

İlk Gönderen: msags
bizim serkan ve barış pekala oynar bu milli takımda...

Serkan ile Baris´in durumu tam bir muamma.. Bizim basina milli takimda oynamak istediklerini söylüyorlar, sonra öte taraftan bir de duyuyorsun ki Löw onlari Alman A milli takiminda oynamaya ikna etmis..

Bu oyuncular öyle süper oyuncular da degil, "Almanya A milli takimi ne yapsin bunlari" diye düsünmüyorum degil.. Baris savasçi ve mücadeleci bir oyuncu, ama teknik açidan su an herhangi iyi bir futbol ülkesinin milli takiminda oynayacak kadar var mi.?? Serkan ise daha çok "ham", ne olacagi belli degil.. Bu iki adam Türk veya Alman milli takiminda oynayabilir mi..?? Bu kadar yaygara kopariliyor, sanki bana Gattuso veya Michael Owen bunlar...

Almanya´dan veyahut herhangi baska Avrupa ülkesinde yetismis Türk gençlerinden bu kadar medet ummak çok yanlis birsey... Dün Türk gibiydiler, bugün melez, yarin ise daha da kötüye gider bizim açimizdan; adam Türkiye´de sürdürmüyor ki hayatini, onun da çocuklari olacak, onun çocuklari kendisini Türklükten daha daha uzak hissedecek... Kusaktan kusaga yabancilasma daha da agdali bir hal alacak.. Bir yere kadar ugrasmaliyiz, sonra gözleri yine kendi vatanimizda yetisen çocuklarimiza çevirmeliyiz.. Ben bunu gurbette dogmus, büyümüs ve yasayan bir Türk genci olarak diyebiliyorum..

Bütün bunlari derken Serkan´a veya Baris´a "benden az/çok Türk" gibi yersiz ve manasiz tanimlamalar yapmiyorum, ama ortada bir gerçek var: bu çocuklar Alman´i mi ya da Türk´ü mü seçeyim diye iki arada bir derece su an... Yarin bu daha çok "Alman´i seçiyorum" olacak, ki dogaldir bu, kimse kimseyi bu durumdan yadirgamasin.. Sen orada büyü, onlar tarafindan yetistiril, sonra da Türkiye´den bir heyet gelsin seni koparsin.. Bu bir yere kadar devam eder, fazla sürmez.. Zaten önlemlerini de almis adamlar..

Neyse, konuyu karistirdik, ama söyle bitireyim: su an ki halleriyle ne Serkan ne de baris Türk milli takiminda oynayacak düzeyde futbolcular degillerdir - her ne kadar Galatasaray´da gayet iyi isler yapiyorlarsa da ...

#393579 - Sun Feb 10 2008 00:06 AM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: KingLion]
Beyaz Offline
Müdavim

Barış ve Serkan Alman milli takımında oynayamaz oynatılmaz. Hani bir Ugur vardı şimdi antepte Türk milli takımına çağrılmıştı o Hollandaın davetini mkabul etti ve bir defa forma giydi başka çağırmadılar. Muhtemelen Löcv de çağırırsa A milli takımımızda oynamasın diye çağırır.

#393612 - Sun Feb 10 2008 18:45 PM Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı [Re: KingLion]
msags Offline
Müdavim
**

Alıntı:
su an ki halleriyle ne Serkan ne de baris Türk milli takiminda oynayacak düzeyde futbolcular degillerdir - her ne kadar Galatasaray´da gayet iyi isler yapiyorlarsa da ...

valla serdarcım ben okadar da kötü olduklarını düşünmüyorum.şuanda serkan için bişey diyemem belki ama dunga gibi bir teknik direktör beğeniyosa iş yok diyemeyiz...ama şans buldukça pişecek ve kendini ispat edecektir...
barış ise pek ala bana göre oynar.şut atıyor,rakibi bozuyor pozisyon yaratıyor.oldukça çok yönlü bir çocuk.oyunun hem defansif hem de ofansif yönünde başarılı...takıma girse sırıtmayacağı gibi olumlu işler de yapar bence...

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı