#393298 - Mon Feb 04 2008 22:13 PM
Türkiye - İsveç hazırlık maçı
|
Müdavim

|
Tarih: 6 şubat 2008 Stad: İnönü Stadı Başlama saati: 20.35
Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Emre Aşık(Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Caner Erkin (CSKA Moskova), Halil Altıntop (FC Schalke 04), Volkan Demirel, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği Oftaş), Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal (Galatasaray), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Tümer Metin (Larissa), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Nihat Kahveci (Villarreal).
|
|
|
|
#393388 - Wed Feb 06 2008 19:11 PM
Re: Türkiye - İsveç hazırlık maçı
[Re: İlhan_Atilla]
|
Yeni üye
|
A MİLLİ TAKIMIMIZ KENDİ GÜCÜNÜ BU MAÇTA GÖREBİLECEK Mİ? BU MAÇ EKSİKLERİMİZİ GÖRMEMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİ GÖRÜYORUZ..KA38YSERİSPOR TARAFTAR GURUBU
|
|
|
|
|
|
#393401 - Wed Feb 06 2008 22:40 PM
[Re: woolcaan]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
0-0 baslayan maç ayni skorla bitti.. Rakip Isveç olunca sürpriz de olmuyor dogrusu.. Ne zaman bu takima oynasak maçlar hep böyle sIkIcI ve kIsIr geçiyor.. Onlarin artisi bu; boylu, poslu, güçlü oyunculardan kurulu güzel "komple savunma" yapan bir takim... Yalniz iste müthis sIkIcIlar, ama onlarin ekol bu.. Bize düsen bu duvari yikmak idi, bunu da basaramadik... Ilk yarida yakalanan 3-4 yarim pozisyon disinda ortada zevk veren birsey yoktu.. Top hep bizdeydi ama ne çare.. Kilidi açamadik...
Fatih Terim´in Ugur Boral tercihini saskinlikla karsiliyorum, hele ki sol beke konulmasi.. Adam mi kalmadi memlekette hoca?
Genel olarak vasat bir performans vardi.. Göze iyi anlamda biraz daha iyi çarpanlar Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Servet (gene hata yapti ama) ve kisa da olsa atak adina birseyler yapmak için ugrasan yegane isim Arda idi...
Halil, Hamit ve Yildiray döküldüler. Tel tel..
Bu takima Hakan Sükür´ün ölüsü dahi sart, kusura bakmayin...
Bir iki kelam da seyirciye: tamam, hazirlik maçi, kimse kimseden cigerlerini feda etmesini istemiyor, ama bari arada "siyah beyaz akar kanimiz" demeyin yahu.. Ya da "Hagi" mi ne dediler bir ara bir kaç kez.. Kayseri´deki yeni stadin bitmesini dört gözle bekliyorum.. Insallah adam gibi bir yerde oynanir su milli maçlar bundan sonra...
|
|
|
|
#393530 - Sat Feb 09 2008 13:10 PM
[Re: Beyaz]
|
Yeni üye
|
Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmekti. dediğiniz bu galiba herkese merhaba
|
|
|
|
|
|
#393549 - Sat Feb 09 2008 17:36 PM
[Re: msags]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
bizim serkan ve barış pekala oynar bu milli takımda...
Serkan ile Baris´in durumu tam bir muamma.. Bizim basina milli takimda oynamak istediklerini söylüyorlar, sonra öte taraftan bir de duyuyorsun ki Löw onlari Alman A milli takiminda oynamaya ikna etmis.. Bu oyuncular öyle süper oyuncular da degil, "Almanya A milli takimi ne yapsin bunlari" diye düsünmüyorum degil.. Baris savasçi ve mücadeleci bir oyuncu, ama teknik açidan su an herhangi iyi bir futbol ülkesinin milli takiminda oynayacak kadar var mi.?? Serkan ise daha çok "ham", ne olacagi belli degil.. Bu iki adam Türk veya Alman milli takiminda oynayabilir mi..?? Bu kadar yaygara kopariliyor, sanki bana Gattuso veya Michael Owen bunlar... Almanya´dan veyahut herhangi baska Avrupa ülkesinde yetismis Türk gençlerinden bu kadar medet ummak çok yanlis birsey... Dün Türk gibiydiler, bugün melez, yarin ise daha da kötüye gider bizim açimizdan; adam Türkiye´de sürdürmüyor ki hayatini, onun da çocuklari olacak, onun çocuklari kendisini Türklükten daha daha uzak hissedecek... Kusaktan kusaga yabancilasma daha da agdali bir hal alacak.. Bir yere kadar ugrasmaliyiz, sonra gözleri yine kendi vatanimizda yetisen çocuklarimiza çevirmeliyiz.. Ben bunu gurbette dogmus, büyümüs ve yasayan bir Türk genci olarak diyebiliyorum.. Bütün bunlari derken Serkan´a veya Baris´a "benden az/çok Türk" gibi yersiz ve manasiz tanimlamalar yapmiyorum, ama ortada bir gerçek var: bu çocuklar Alman´i mi ya da Türk´ü mü seçeyim diye iki arada bir derece su an... Yarin bu daha çok "Alman´i seçiyorum" olacak, ki dogaldir bu, kimse kimseyi bu durumdan yadirgamasin.. Sen orada büyü, onlar tarafindan yetistiril, sonra da Türkiye´den bir heyet gelsin seni koparsin.. Bu bir yere kadar devam eder, fazla sürmez.. Zaten önlemlerini de almis adamlar.. Neyse, konuyu karistirdik, ama söyle bitireyim: su an ki halleriyle ne Serkan ne de baris Türk milli takiminda oynayacak düzeyde futbolcular degillerdir - her ne kadar Galatasaray´da gayet iyi isler yapiyorlarsa da ...
|
|
|
|
#393612 - Sun Feb 10 2008 18:45 PM
[Re: KingLion]
|
Müdavim

Yer: İspanya
|
su an ki halleriyle ne Serkan ne de baris Türk milli takiminda oynayacak düzeyde futbolcular degillerdir - her ne kadar Galatasaray´da gayet iyi isler yapiyorlarsa da ... valla serdarcım ben okadar da kötü olduklarını düşünmüyorum.şuanda serkan için bişey diyemem belki ama dunga gibi bir teknik direktör beğeniyosa iş yok diyemeyiz...ama şans buldukça pişecek ve kendini ispat edecektir... barış ise pek ala bana göre oynar.şut atıyor,rakibi bozuyor pozisyon yaratıyor.oldukça çok yönlü bir çocuk.oyunun hem defansif hem de ofansif yönünde başarılı...takıma girse sırıtmayacağı gibi olumlu işler de yapar bence...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|