Webaslan Forum
Page 3 of 3 < 1 2 3
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#397949 - Wed Mar 26 2008 20:52 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: FTH1905]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
İlk yarıda vasat bir futbol izledik.

Turkuaz rengi forma Milli takıma hiç yakışmadı, sanki Milli takım değilde başka takım izler gibyim

#397965 - Wed Mar 26 2008 22:47 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: İlhan_Atilla]
bilal Offline

bu forma ugursuz geldi

ayva çiçek açmıs yaz mı gelecek
fener samıyene nasıl girecek

#397976 - Wed Mar 26 2008 23:19 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: bilal]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Taraftarlar "kirmizi beyaz" diye bagiriyordu.. "beyaaz, turkuaaz" daha yakisikli olacakti..

Turkuaz fikri özünde kötü bir düsünce degil; bir çok büyük milli takim böyle seyler yapiyor.. Hatta Italya mavi beyaz formasiyla özdeslesmis durumda, ki bayraklarinda mavi yoktur.. Biz ise deplasman için böyle bir fikir yapmisiz, fena bir fikir degil, bence gayet güzel bir gelisme, ama bu fikirden çok daha oturakli bir ürün türeyebilirdi.. Daha orjinal birsey yapilabilirdi, ve kirmizi bu kadar itilmis olmayabilirdi.. Sonuçta kirmizi beyaz simgemiz, degil mi??

#398529 - Wed Apr 02 2008 20:31 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: KingLion]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Forma da arma hariç kırmızı-beyaz yok..
Yoksa bizim bayrakta turkuaz falan varda ben mi göremiyorum?

#398742 - Fri Apr 04 2008 18:10 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: kacarow]
ozabi Offline
Kıdemli
Yeni üye

turkuaz forma bence çok da iyi oldu(düşünce olarak)
rengin bizim ülkemizle anılması bakımından iyi oldu.hem bir de milli takım formasında illa bayrak renkleri olacak diye bir zorlama yok ki.forma o ülke ile ilgili özellikler veren,ülkeden ve yaşayışından esintiler taşımalı.

ama pratikte forma dizaynı falan iyi olmamış(zaten ben nike'ın yaptığı diğer forma dizaynlarını da iyi bulmuyorum.hepsi birbirine benzeyen sıradan formalar)

#399655 - Sun Apr 13 2008 16:20 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: ozabi]
m3sut Offline
Yeni üye

Yer: Sinop
Arqadaslar gözünüzü seviyim yaw ne turquaz rengi yaw bizim özümüzne allahım yaw insanı bu ülkede katil ederler vallahi rengimizin nasıl oluştuğunu unuttular galiba.....?????
Lider belli alemde...
Saraymızda 2 tane...
Eremezsiniz 50 sene...
Anladınız her halde...

#423328 - Sun Aug 17 2008 01:40 AM Re: Turkuaz rengi forma [Re: m3sut]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Alelacele "Türk Mavisi" diye yutturulan turkuazın, aslında Türklük'ten verilen bir tavizin (Türk-İslam'ın) rengi olduğunu bilen kaç kişi var acaba.

İktidarda akp varken hiçbirşeye şaşırmıyorum artık...

İsviçre maçını izlerken futbolla pek ilgili olmayan kız arkadaşım "Kırmızlılar di mi bizimkiler ?" dedi, "Hayır," dedim "inanması zor ama bizimkiler turkuazlar..."; "Hadi be," dedi "bizde zenci mi var, o turkuaz formalı zenci kim?" dedi, "Ben bi anlasam, sana da anlatmamazlık etmeyecem." dedim...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#430296 - Wed Sep 03 2008 19:25 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: ASTURIAS]
answer111 Offline
Yeni üye
**

proje güzel, forma berbat.

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#430309 - Wed Sep 03 2008 21:11 PM Re: Turkuaz rengi forma [Re: answer111]
aslanyuvası Offline

Bu anlayışı biraz izah etmek gerekiyor.Bazı Arkadaşlar" bırakınız yapsınlar,bırakınız geçsinler" masalına fena kaptırmışlar........

"Gece ,çoktan güne dönmüştü...Önümüzde akıp giden nehir, sabahki cengin şiddetini alabildiğine gözler önüne seriyordu....Ay hilal biçiminde nehire şavkını vurunca herkes irkildi...Rengi kıpkırmızıydı nehirin.... Ayın aksi gelip tam da nehirin kalbine oturmuştu....derken bir parlak yıldız tüm haşmetiyle ayın önünde yerini alınca,bakanın bir daha dönüp bakacağı bir ihtişam yansıdı nehirden.....Artık orada bulunan kimse gözyaşlarına hakim olamıyordu."

İşte kızkardeşlerimizin gelinliği,Şehitlerimizin son örtüsü olarak herzaman baştacı edeceğimiz türk bayrağı ve onun renklerinin gerçek öyküsü......

Şimdi söyleyin bakalım.....bu " turkuaz teranesi ",ölümsüz kırmızı - beyaz ihtişamının yanında ne ifade ediyor......?

Bir Amerikalı ,bayrağının renklerini kıçına don yapar,ortada dolanabilir.

Onun için üzerindeki renkler ,kumaşta renk olsun diye atılmıştır.Bizi biz yapan renkler ise her zaman ve her yerde kırmızı-beyaz kalacaktır.

Yoksa,bu topraklar için göğüsünü siper etmiş binlerce şehit mezarlarında ters dönerler........... çünkü hikayenin başındaki nehrin rengi ,şehitlerimizin kanını temsil etmektedir.
NOT:
Asturıas arkadaşımın yazısının altına en yakışıklı imzamı atıyorum......
Answer111 sen de biraz yaşadığın dünyanın farkına varmalısın......

#430352 - Thu Sep 04 2008 01:03 AM Re: Turkuaz rengi forma [Re: aslanyuvası]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Son derece saçma kırmızı-beyaz ın suyu mu çıktı ayrıca milli takımın formalarının tasarımlarıda son derece rezalet bence adam gibi forma yapsınlar ya.

Page 3 of 3 < 1 2 3

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı