En iyi forvetler tabikki ibrahimovic ama yüksek tempoda oynayamiyor bu nedenle CLde falan bir sey yapamaz ama Serie Ada cok is yapar,zaten yapiyorda,cok güclü,teknik olarak cok iyi,Top kontrolü harika.
Fernando Torres,gercekten cok iyi.hantal gibi görünüyor ama cabuk hizlaniyor ve cok güclü.vucuduna göre cabuk.son vuruslarida iyi.
Karim Benzema,benim number 1im.mükemmel bir forvet,bence en iyi forvet dünyada,hala da iyi olabilir,cok güclü,teknik,cabuk,son vuruslari iyi.yasida genc cok daha iyi olabilir.
Alexander Pato,Gercekten bu cocuga uyuz oluyorum,Bakiyorsunuz cok yetenekli ama kendini gelistirmiyor,Cogu futbol adami onun gelecegin en iyi oyuncusu olacagini söylüyor ama bence zor.patonun herseyden önce güclenmesi lazim,cok zayif,vucudunu kullanmayi ögrenmesi gerekiyor ve konsantrosyonunu kaybetmemesi lazim.Taktiksel acidan kararlarinida daha iyi almasi gerekiyor.yane olgunlasmasi lazim.Görcez bakalim.
Shevchenko artik 32 yasinda ve 2 kötü yildan sonra tekrar o eski seviyeye gelmesi cok zor,herne kadar gazetelerden okuyoruz shevchenko antremanlardan sonra extra calisiyormus tekrar eskiye dönmek icin.Ronaldinho döner de Shevchenko her ne kadar eskiye döner tahmin etmesi oldukca güc.
Kuleler dersek hem Drogba hemde Adebayor benim cok begendiklerim.
sonra manchesterin 3 forvetide cok iyi.Tevez,Rooney ve Berbatov.
Sonra Messi,o da forvet,Aguero var.Eto'o var.
sonra Borriello var,Shevchenkodan formayi alcak göreceksiniz,hem iri yari hem cabuk hemde teknik.Hava hakimiyeti ve sutlari da iyi.Öyle bir golcü bulmak zor.