#387760 - Sat Oct 13 2007 23:55 PM
Milli takimdaki prim skandali
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
Milli takim bölümünde nedense konu açamiyorum, burasi uygun degilse yetkililer oraya tasisin bir zahmet..
Ben bu konuyu birazcik da alinan rezalet beraberligin siniriyle ayri bir topic altinda açmak istiyorum, çünkü ayri bir baslik altinda tartisilacak kadar büyük ve ciddi bir konu bu. Zaten bir süredir bu konudaki fikirler belirtiliyordu, ama su maç benim açimdan bardagi tasiran damla oldu...
Bir sekilde tepkimizi koyabilmeliyiz halk olarak. Türkiye bir üçüncü Dünya ülkesi mi yahu?? Adam parali asker misali oynayacak, bizde mal gibi seyredecegiz, tepkisiz kalacagiz.. Tepkim sadece bu maçtan dolayi degildir, asla, bu sadece güzel bir vesile olmustur. Yani yenince sevinip alinan primleri helal etmisligim yoktur, sen milli formayi giyiyorsun arkadas, gerekirse kan bile dökeceksin, ayagin bacagin kirilacak, üzülmeyeceksin, çünkü vatanin için geldi o sey basina... Para için mi??
Milli takimdaki prim rezaletine bir sekilde dur diyebilmeliyiz, halk olarak organize olmayi ve bu saçmaliga son verilmesi için birsey yapabilmeliyiz...
|
|
|
|
#387763 - Sun Oct 14 2007 00:13 AM
Re: Milli takimdaki prim skandali
[Re: Beyaz]
|
Müdavim

|
Yahu prim nedir? Bizim bahsettigimiz prim nedir? TFF maç öncesi çikip "takim x´i yendigi durumda oyuncu basina y lira dagitilacaktir" diyor, prim bu degil midir..? Ve bu da kabul edilebilir birsey midir..??
Sen bahsi geçen fedakarligi vatanin için yapiyorsun, ne mutlu, ne gurur verici bir olay.. Bunun getirisi olarakta halkin gönlünü kazaniyorsun, koca bir ülkenin, 75 milyonun gönlünü kazaniyorsun yahu.. Bunun için para mi istiyorsun???
Adam milli takimdaki mücadelesi karsiliginda - yenilgi, galibiyet sarti koyulmamis - "mütevazi" bir ücret aliyorsa onu "prim" kategorsine sokabilir miyiz, bilmiyorum, ama adam sana "galibiyeti al, su parayi al" diyorsa, bu iste benim bahsettigim primdir, ve bu da bir rezalettir, bana ayiptir.. Hele Ilhan´in dedigi gibi can veren askere ayipoglu ayiptir.. Futbol ile siyaset & gerçek hayat bir çok baglamda karsilastirilmaz, ama.... Ama surada karistiririm ben arkadas..
|
|
|
|
#387771 - Wed Oct 17 2007 23:16 PM
Re: Milli takimdaki prim skandali
[Re: seramana]
|
Müdavim

|
Alışmış kudurmuştan beterdir.
Bir kere alıştırdıktan sonra kesemezsin.
Görünürde bir şey demezler ama içten içe kavrulurlar.
Bu maçtan sonra da varila nsonuç sudur ki: Bu takimda mücadele etme karsiliginda para bekleyen, prim bekleyen, bonus bekleyen, para için ter döken gitsin!
Tarafından düzenlendi Frank_Castle (Wed Oct 17 2007 23:17 PM)
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|