Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#387780 - Wed Nov 21 2007 12:47 PM Re: Milli takimdaki prim skandali * [Re: Frank_Castle]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Milli takımdaki her futbolcuya 450 bin euro vermiyecekler, havuzda toplanan paralardan Milli takımdaki oynadığı süreye göre belirlenecek. Sanırım Hamit en çok oynıyan futbolcu doğal olarak ta en çok parayı Hamit alacaktır.

Milli takımdaki futbolcular jest yapsalarda havuzda toplanan paraları şehit ailelerine bağışlasalar. Ne güzel olurdu.

#387781 - Wed Nov 21 2007 21:43 PM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: İlhan_Atilla]
TurKk001 Offline
Müdavim
*

Yer: Las Vegas
Prim almalari gayet normal, sonucta hem ulkeyi temsil ediyorlar hem de federasyonun cebine en az 7.5 milyon girmesini sagliyorlar.

Ilhan'in dedigi gibi sehit ailelere bagislansa muhtesem olur ama yapmazlar. Belki bir kismini verirler belki ama is tumunu vermeye gelince insan hali, vermezler malesef.

#387782 - Fri Nov 23 2007 15:30 PM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: İlhan_Atilla]
frost_emre Offline
Müdavim

Yer: Izmir/Göztepe (dortmund)
Alıntı:
Milli takımdaki futbolcular jest yapsalarda havuzda toplanan paraları şehit ailelerine bağışlasalar. Ne güzel olurdu.

!!!!!!!
imza

#387783 - Fri Nov 23 2007 19:57 PM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: frost_emre]
Beyaz Offline
Müdavim

söylenenler doğru ise bu miktar dev ülkelerin EURO2008 şampiyonluk primlerinden fazla :s

#387784 - Fri Nov 23 2007 23:57 PM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: KingLion]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
geçen gün, rıdvan dilmen de aynı şeyden bahsediyor ve "milli takım seyircisi kalmadı" diyordu, bunu biz söylediğimiz anti-terimci oluyoruz,

ersun yanal ve fatih terim bunlara imza atan başrollerdeki isimler,

seyircisi olmayan bir takımı da ancak parayla oynatırsınız diyerek olayı basite indirgemek istemem ama terim'in kendi çapında oyuncu seçimleri tabi ki bunlar yanlış seçimler, primi üst noktaya getirdiğine inanıyorum,

başarısız, kabiliyetsiz, doymuş, seçileceğini bilen kalitesiz ve / ve ya artık ömrünü tamamlamış eski oyuncuları sadece para ile motive edebilirsiniz,

milli takım formasını doğru kişilere verildiği sürece prim isteyeceklerini ya da bu kadar yüksek isteyeceklerini sanmıyorum,

450 bin dolar nedir ki, kendini milli takımın formasında tüm dünyaya gösterip yıllık 2-3 milyon dolara alabilecek bir oyuncu için?

10 parmağında 10 meziyet bulunan, taktisyen, oyunu okuyucu ve motive edici imprator, demek sadece çek yazıp duruyor,

karşılaşmanın ardından yapılan röportajları izlediğimizde görüyoruz ki, haluk ulusoy, oyuncular ve imparator, olmak ya da olmamak savaşı vermişler, herkes "çıkmalıydık" diyor, bu da belli ki para musluklarının sonuna kadar açılmasına sebep olmuş,

diğer bir taraftan, artık bu "şehitler" kelimelerinin bu kadar ağıza sakız yapılması da beni oldukça sinir ediyor,

fenerbahçe birini yenmiş, bir bayan ağzında ciklet, şarkılar türküler eşliğinde, "şehit ailelerimize, şehitlerimize armağan olsun"

bırakın mezarlarında rahat etsinler,

hanginiz, iş yerinde aldığı bir günlük maaşı, ya da bir primi mehmetçik vakfı'na bağışladı da, "futbolcular bu parayı şehit aileleri bağışlasın" sözünü sarf etmeyi kendinde hak görebiliyor,

burada sorgulanacak olan oyuncular değil, federasyondur, eğer eletriceksek federasyonu bu noktadan olmamalıdır, bağış odaklı bakarsak da sanırım federasyon da bağışını yapmıştır,

eğer federasyon ben 450bin dolar vereceğim demişse, oyuncu alır onu pavyonda da yer, bankasına da koyar bağışını da yapar.

sorgulanacak olan federasyona dönersek, mehmet cansun'un söylediği söz vardı "Galatasaray'ı prim sistemi bu hale getirmiştir", rakamları hatırlamasam da bizim TSYD Kupası'nda verilen prim, Barcelona'nın şampiyonluk prime eşitti,

bizlerin bir vatandaş olarak biryerlere bağış yapılmasını istemek yerine, altyapıya, krizde olan kulüplere destek çıkmaya, okullarda yapılacak sahalara federasyonuna göre, basket futbol ya da voleybol neyse artık, finansör olması gerekirken, bir kere tutturulmuş "ülkenin reklamı yapılıyor" hikayesi 25 kişiye verilen milyonlar,

imparatorun sekreterine de 20binler,

popüler kültürün ürünleri, biri "şehitler" kelimesi ortaya atar ve herkes peşinden koşar,

ben ortaokulda lisede beton zeminde 4 taştan kalede top oynaddıysam bunun sebebi milli eğitimdir federasyondur, bunlar tartışılmazken, oyuncular şehit ailelerine yardım yapsın mı yapmasın mı bunu tartışıyoruz,

diğer bir konu ise, bu ülke için canını verenlerin sahibi, 11 tane futbolcumudur? bu devletmidir? şehit ailelerine edilen her yardım, bu ülkenin utancıdır.

Tarafından düzenlendi CENk (Sat Nov 24 2007 00:11 AM)

#387785 - Sat Nov 24 2007 02:05 AM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: CENk]
FatihTerim23 Offline
Müdavim
**

Yer: Türkiye-Adana/ Almanya-Aache...
son maclardaki oyuncularin yas ortalamasi baya doymusluk ile göze carpiyordu canim.

#387786 - Sat Nov 24 2007 09:19 AM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Alıntı:
geçen gün, rıdvan dilmen de aynı şeyden bahsediyor ve "milli takım seyircisi kalmadı" diyordu, bunu biz söylediğimiz anti-terimci oluyoruz,

Sanırım bu söz bana çünkü sana anti Terimcisin diyen benim. Gerçek anlamda Milli takım seyircisi varmıydı ? vardı da Terim mi kulüp ayrımcığı yaparak Milli takım seyircisini yok etti ?

Bana göre Milli takımımız daha önce şampiyonayı garantilemesi gerekirdi bu Terimin başarısızlığıdır, bunu kabul ederim.
Milli takım; olmak yada olmamak adına son iki maçına çıktı ve bu maçları alarak Avrupa şampiyonasına katıldı. Bu başarıda Terimin hiç mi katkısı yok ? Sana göre yok çünkü sen benim gözümde anti terimcisin. Hernekadar sevmezsende beğenmezsende son iki maçı alan bir takımı dolayısıyla Terimi kutlamanı beklerdim ama yapmadın.

Alıntı:
hanginiz, iş yerinde aldığı bir günlük maaşı, ya da bir primi mehmetçik vakfı'na bağışladı da, "futbolcular bu parayı şehit aileleri bağışlasın" sözünü sarf etmeyi kendinde hak görebiliyor,

Asgari ücretin 420 YTL olduğu bir ülkede yaşıyoruz, asgari ücretle çalışan birinin yardımı ile yönetici seviyesindeki bir kişinin yardımı bir olmaz. Eminim ki asgari ücretle çalışanların çoğunluğu kendi imkanları doğrultusunda yardım yapmıştır üstelikte çok ciddi geçim sıkıntısı çekmesine rağmen.
Futbolculara gelince; kimse aldıkları prim ile ilgili yardım yapılsın diye emrivaki yapamaz. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar imkanları doğrultusunda yardımlar yaparken, bir eli yağda bir eli balda olan Milli takım seviyesindeki futbolcuların an az milyon dolar aldığını düşünürsek bide Milli takımdan alacakları olan 450 bin dolar cıvarındaki paranın bir kısmını yardım olarak önermenin neresi tuhaf anlıyamadım.

Milli takımda yüksek prime karşıyım, prim için oynıyan futbolcuların Milli takım kapısının kapanması gerekir...

#387787 - Sun Nov 25 2007 00:41 AM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: İlhan_Atilla]
FatihTerim23 Offline
Müdavim
**

Yer: Türkiye-Adana/ Almanya-Aache...
+1905

#387788 - Mon Nov 26 2007 18:11 PM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: İlhan_Atilla]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
Alıntı:
son maclardaki oyuncularin yas ortalamasi baya doymusluk ile göze carpiyordu canim.

rustu+emre+servet herhalde 100e yaklasir, ozellikle geride kalan maclara bakarsan ne demek istedigimi anlarsin ama sen bir maca bakarak bazi sonuclar cikartmaya calisiyorsan bir yere varamayiz.

Alıntı:
Hernekadar sevmezsende beğenmezsende son iki maçı alan bir takımı dolayısıyla Terimi kutlamanı beklerdim ama yapmadın.

uzun uzun onceki mesajimda yazdim, EURO 2008'e katilmak sadece terim'in degil, haluk ulusoy'un da sonu olacakti,

macin hemen ardindan, ikisinin birbirleri ile nasil paslastiklarini gorduk, hele ulusoy'un cnn turk'e yaptigi aciklamalari dinledim de, euro 2008'den cok kendisi ve federasyonunn geleceginden bahsediyordu,

kalan maclarimizda ne taktik vardi ne teknik vardi sadece kazanma arzusu, prim de demek istemiyorum ama konusulan ucretler ortada,

dolayisiyla

Alıntı:
Hernekadar sevmezsende beğenmezsende son iki maçı alan bir takımı dolayısıyla Terimi kutlamanı beklerdim ama yapmadın.

kutlayacak bir basarisi yoktu kutlama gereksinimi de duymadim, o takim bizim takimimiz, fatih terim'in kisisel komplekslerini sergileyebilecegi bir takim degil, sadece gorevini yapti (ne kadar yaptigini da baya bir anlattik)

Alıntı:
bizlerin bir vatandaş olarak biryerlere bağış yapılmasını istemek yerine, altyapıya, krizde olan kulüplere destek çıkmaya, okullarda yapılacak sahalara federasyonuna göre, basket futbol ya da voleybol neyse artık, finansör olması gerekirken, bir kere tutturulmuş "ülkenin reklamı yapılıyor" hikayesi 25 kişiye verilen milyonlar,

imparatorun sekreterine de 20binler,

popüler kültürün ürünleri, biri "şehitler" kelimesi ortaya atar ve herkes peşinden koşar,

ben ortaokulda lisede beton zeminde 4 taştan kalede top oynaddıysam bunun sebebi milli eğitimdir federasyondur, bunlar tartışılmazken, oyuncular şehit ailelerine yardım yapsın mı yapmasın mı bunu tartışıyoruz,

diğer bir konu ise, bu ülke için canını verenlerin sahibi, 11 tane futbolcumudur? bu devletmidir? şehit ailelerine edilen her yardım, bu ülkenin utancıdır.

ben nelerden bahsediyorum siz, `asgari maas bu kadar o da kendi butcesine gore bagis yapsin` diyorsunuz, bu bugunun konusu degildir, bu ulke bundan 1 ay once de sehit verdi 10 sene once de, federasyonun carpikligindan bahsetmek varken, birilerinin ortaya attigi `bagis` mevzusu ile olaylar carpitiliyor.

Tarafından düzenlendi CENk (Mon Nov 26 2007 18:26 PM)

#387789 - Tue Nov 27 2007 19:18 PM Re: Milli takimdaki prim skandali [Re: CENk]
WaNTeD Offline
Yeni üye

benim sormak istediğim bu kuralar öncesi başarı ne olarak kabul ediliyordu. avrupa şampiyonasına gitmek değil mi? düz mantıkla bakarsak şu an avrupa şampiyonasında var mıyız? evet o zaman bu takım futbolcusuyla teknik direktörüyle malzemecisyle bir bütün olarak alkışı hakediyordur. çünkü istenilen hedef gerçekleştirilmiştir. hedef yerine getirildiğine göre başarılı görmek çok da yanlış bir yaklaşım olmaz.

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı