Webaslan Forum
Page 1 of 2 1 2 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#387649 - Thu Oct 11 2007 20:07 PM Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
Ümit Milli takımımızın 2009 Avrupa 21 yaşaltı Şampiyonası serüveni
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#387650 - Thu Oct 11 2007 20:11 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
Ümit Milli Takım antrenörlüğünü hepimizin tanıdığı bir isim yapıyor Ümit Davala. Elemelerdeki ilk grubumuzda ilk iki maçımızı kazandık
Ukrayna 1 - 2 TÜRKİYE
Liechtenstein 2 - 3 TÜRKİYE

14 ekimde Ukrayna ile karşılaşacak olan ümit Milli takımımızın aday kadrosu ise şöyle

Uğur Uçar, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Galatasaray A.Ş), Serdar Özkan, Atilla Özmen (Beşiktaş A.Ş), Volkan Babacan, İlhan Parlak (Fenerbahçe), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Ergin Keleş (Trabzonspor A.Ş.) Ferhat Öztorun (Vestel Manisaspor), Murat Duruer (MKE Ankaragücü), Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaşspor), Engin Memişler (Denizlispor), Onur Recep Kıvrak (Karşıyaka), Eren Güngör (Altay), Mehmet Batdal (Bucaspor), Deniz Yılmaz (Bayern Münih), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Nuri Şahin (Feyenoord).

Küçük bir not. Maç Şükrü Saraçoğlu stadında 17 de başlıyor ve maça giriş ücretsiz

_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#387651 - Thu Oct 11 2007 21:11 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
gsuA_67 Offline
Müdavim
*****

Kayıt tarihi: Sat Dec 23 2006
Mesaj: 2137
Yer: Göztepe
Pazar günü basket maçı var 2'de bitince yetişirsem ki yetişirim maça gidicem.. <img src="/forum/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

O stada girmek istemiorm ama milli maç sonuçta <img src="/forum/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Üst
#387652 - Thu Oct 11 2007 22:10 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: gsuA_67]
seramana Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Fri Jan 16 2004
Mesaj: 3431
Yer: Nuh City
Gidebilirsen bi Özer'i izle bakalım eğer oynarsa.
_________________________
www.anamurspor.org #6 Tobias Linderoth

Üst
#387653 - Thu Oct 11 2007 22:46 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: gsuA_67]
nemesis Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Sat Dec 09 2006
Mesaj: 1757
Yer: İstanbul
Fenerium Üst'e giderim artık, madem bedava.

Tüm görgüsüzlere kapımız açıktır.

Ben Eski Açık çocuğuyum, Maraton'u neyleyim..
_________________________
FdL Style. Since 1968'.

Üst
#387654 - Sat Oct 13 2007 14:18 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
[color:"yellow"] Zafer Yelen: Rostock'un 'elmas'ı [/color]
İstanbullu bir ailenin Almanya'da Zafer Bayramı'nda dünya gelen çocuğu. Geçtiğimiz sezon Hansa Rostock'u Bundesliga'ya çıkartan golün alında onun imzası vardı. Zaten şehir de onun değerini biliyor ve "Rostock'un elması" lakabıyla çağırıyor. Henüz 21 yaşında ama gerçek bir frikik ustası. Daha önce Genç Milli Takımlar tezgahından geçmeden Ünal Karaman tarafından Ümit Milli Takım'a alınan bir oyuncu ve hem golleri hem de asistleriyle formasının hakkını veriyor.


tff.org.tr adresindeki röportajın tamamı için tıklayın
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#387655 - Sun Oct 14 2007 02:07 AM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
DESPO Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Tue Apr 19 2005
Mesaj: 1467
Yer: Stuttgart/Almanya
Ugur Yildirimda zamaninda "pof poflanmisti" simdi Gaziantepsporda ... <img src="/forum/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
_________________________
GÜMBÜR GÜMBÜR GELiYORUZ !!!!!!!! FV Anadolu Spor Marbach e.V.

Üst
#387656 - Sun Oct 14 2007 19:38 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
Türkiye :2
ukrayna: 0
Goller
59' Nuri Sahin
62' M. Erding


Ümit Milli Futbol Takımımız, 17. Avrupa Şampiyonası 2. Eleme Grubu'ndaki 3. maçında, Ukrayna'yı 2-0 yenerek 3. galibiyetini aldı ve 9 puanla liderliğe yükseldi. Milli takımımızın gollari 62. dakikada Nuri ve 65. dakikada da Mevlüt'ten geldi.

Maçtan Dakikalar

4. dakikada Uğur'un sağ çaprazdan ortasında ceza alanı içinde Mehmet Batdal'ın kafa vuruşunda yerden seken top direğin üzerinden auta çıktı.
7. dakikada Dedechko'nun sağdan ortaladığı topa arka direkte müsait durumdaki Oliynky'in kafa vuruşunda kaleci Onur Recep iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.
15. dakikada Kravchenko'nun ceza alanının dışından yerden sert şutunda kaleci Onur Recep topu direğin dibinde kontrol etti.
31. dakikada Mehmet Batdal'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Mevlüt'ün sol çaprazdan sert şutunda top kaleye paralel gitti. Pozisyonun devamında gelişen milli takım atağında Ukrayna savunması topa sahip oldu.
34. dakikada Dedechko'nun kaleye uzak noktadan sert vuruşunda top yandan auta çıktı.
35. dakikada Kravchenko'nun ceza alanının dışından sert şutunda direğin üzerinden auta çıktı.
38. dakikada Özer'in pasında ceza alanı içinde Ukrayna savunması arasında topla buluşan Nuri'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta top kaleciden döndü. Pozisyonun devamında Ukrayna savunması tehlikeyi uzaklaştırdı ve ilk yarı golsüz berabere sonuçlandı: 0-0
57. dakikada Serdar'ın ceza yayının biraz gerisinden kullandığı serbest atışta, barajı aşan top direğin yanından auta çıktı.
Aynı dakikada Oliynyk'in pasında savunmanın arkasında ceza alanında topla buluşan Antonov, kalecinin çıkmasını fırsat bilerek aşırtma bir vuruş yaptı. Ancak pozisyonu dikkatle izleyen kaleci Onur Recep'in elinden dönen topu savunma uzaklaştırdı.
62. dakikada Mehmet Batdal'ın ceza alanı ön çizgisine paralel pasında Mevlüt'ün üzerinden atladığı topu Nuri, ceza alanının dışından sert bir vuruşla filelere gönderdi ve milli takım 1-0 öne geçti.
65. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Mevlüt, zor pozisyonda rakibini şık bir çalımla geçerek kalecinin bacaklarının arasından topu ağlara gönderdi: 2-0.
79. dakikada gelişen Ukrayna atağında, kaleciyi geçen topu kale önünde Mehmet Topal çıkardı. Ceza alanına dönen topun ardından oluşan karambolde kaleci Onur Recep topa sahip oldu.
82. dakikada Mehmet Batdal'ın vuruşunda, kaleciden dönen topu sağda kontrol eden Serdar içeriye ortaladı. Bu kez Caner'in vuruşunda topu kaleci kontrol etti.
84. dakikada Kravchenko'nun ceza alanının dışından sert şutunda, kaleci Onur Recep yatarak topu kontrol etti.
90. dakikada ceza alanının sağında şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Serdar'ın ortasında, arka direkteki Caner'in vuruşunda top yan ağlarda kaldı ve Ümit Milli Takım, Ukrayna'yı 2-0 yendi.


Stat: FB Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Philippe Kalt, Christophe Capelli, Claude Martinez (Fransa)
Türkiye: Onur Recep, Uğur, Orhan, Ceyhun, Ferhat, Serdar, Mehmet Topal, Nuri (Dk. 69 Caner), Özer (Dk. 88 Mehmet Güven), Mehmet Batdal, Mevlüt (Dk. 78 Ergin)
Ukrayna: Rybka, Dopilka, Chyzhov, Mandziuk, Pashayev, Yaroshenko (Dk. 61 L'opa), Kravchenko, Dedechko (Dk. 83 Pryyomov) , Stepanenko, Oliynyk (Dk. 71 Morozyuk), Antonov
Goller: Dk. 62 Nuri, Dk. 65 Mevlüt (Türkiye)
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#387657 - Sun Oct 14 2007 21:38 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
nemesis Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Sat Dec 09 2006
Mesaj: 1757
Yer: İstanbul
Maça gittim.

Özer gerçekten kaliteli bir oyuncu. Hızlı, patlayıcı güce sahip, teknik ve sürekli adam geçmeyi, klas hareketler yapmayı düşünen bir oyuncu. Maç boyunca ofansif anlamda her iki kanatta da oynadı, dönem dönem içeri girdi.

Onun dışında sonradan girmesine rağmen Cska'lı Caner çok iyiydi.

Özer-Nuri Şahin-Serdar Özkan hücum üçlüsü uyum sağlarsa, çok iş yaparlar bu takımda.

Forvetteki ikiliyi beğenmedim. Gol atmasına rağmen M.Erding etkisizdi, Mehmet Batdal ise çok ağır. Ama etkili olabilecek bir adam diye düşünüyorum yine de. Enteresan özellikleri var.

Ferhat iyi, Uğur vasattı. Mehmet Topal tek ön libero olarak oynadı, ben başarılı buldum.

Edit: Özer, attığımız ilk golde topa dokunmamasına rağmen çok güzel bir top bıraktı Nuri'ye. Güzel bir asist yaptı diyebiliriz.
_________________________
FdL Style. Since 1968'.

Üst
#387658 - Sun Oct 14 2007 22:10 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: nemesis]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
Ümit milli kadrosu son birkaç yıla oranla görddüğüm en iyi kadro zaten a milli olan isimlerde var. Caner, nuri, Serdar gibi. şu an 3 te 3 yaptılar
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#387659 - Mon Oct 15 2007 02:46 AM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: nemesis]
seramana Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Fri Jan 16 2004
Mesaj: 3431
Yer: Nuh City
Bu Mehmet Batdal bir ara gündemimize gelen uzun boylu Bucasporlu santfor değil mi?
_________________________
www.anamurspor.org #6 Tobias Linderoth

Üst
#387660 - Thu Nov 15 2007 13:33 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
[color:"yellow"] Ümit Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 17 Kasım Cumartesi günü yapacağı 2009 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı için bu ülkeye gitti.

Teknik direktör Ümit Davala, kafilenin Prag'a hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, şu ana kadar her şeyin çok iyi gittiğini ve 3 maçta 9 puan topladıklarını belirterek, cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile yapılacakları maçta grup liderliğini almak istediklerini söyledi.
Çek Cumhuriyeti'nin iyi bir takım olduğunu, ancak milli takımın rakibi evinde yenecek gücü bulunduğunu ifade eden Davala, maç gününe kadar en iyi şekilde hazırlanıp, 3 puanı almak istediklerini söyledi.

Kulüplerinde oynamayan futbolcuların kendisini endişelendirmediğini belirten Davala, bu oyuncuların kulüplerinde iyi antrenman yaptığını, şu anki durumlarınında bunun görüldüğünü kaydetti.

Program:

Ümit Milli Takım kafilesi Jablonec'te yer alan Grand Otel'de konaklayacak. 17 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Jablonec Stadı'nda oynanacak maçın ardından 18 Kasım Pazar günü İzmir'e dönecek Milliler kampa burada devam edecek. İzmir Crowne Plaza Oteli'nde konaklayacak Ümit Milli Takım 19 Kasım Pazartesi günü saat 17.00 ve 20 Kasım Salı günü saat 16.00'da Altay Tesisleri'nde iki antrenman yapacak.

Ümit Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

Uğur Uçar, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Özgürcan Özcan (Galatasaray A.Ş.), İlhan Parlak, Volkan Babacan (Fenerbahçe), Serdar Özkan, Atilla Özmen (Beşiktaş A.Ş), Durmuş Bayram (Kayserispor), Ferhat Öztorun (Vestel Manisaspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaşspor), Murat Duruer (MKE Ankaragücü), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Nuri Şahin (Feyenoord), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Caner Erkin (CSKA Moskova), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Onur R. Kıvrak (Karşıyaka), Eren Güngör (Altay), Mehmet Batdal (Bucaspor). [/color]
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#387661 - Sun Nov 18 2007 14:11 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
cio Offline
Yeni üye
*

Kayıt tarihi: Sun Jul 01 2007
Mesaj: 120
Yer: istanbul
gruptaki 4. maçta dün çeklerle 1-1 berabere kaldık. 17. dakikada çeklerin golü geldi serbest vuruştan. ilk yarının son dakikasında zafer yelenle kazandığımız penaltıyı serdar özkan gole çeviremedi. ikinci yarının ortalarında ümit davala risk aldı hücum elemanlarını oyuna almaya başladı. gole kadar maçta pek de iyi bi görüntü çizemeyen ilhan, kornerden gelen topa kafayı vurdu ve eşitliği sağladı. sonraları kontra atak şansları yakaladık ama bunları kullanamadık.

maçın 60 dakikasını izleyebildim.. serdar özkan, özer hurmacı, nuri şahin ve zafer yelenli ortasahanın ayağına top çok yakışıyo. bu oyuncular top ayaklarına geldiğinde iyi kullanıyolar. artisitiğe de kaçıyolar tabi bazı bazı. lakin fizik gücü açısından pek iyi görünmediler. çekler o konuda bizden daha iyilerdi. m.topal ön liberoda iyiydi, didiniyo, koşuyo belki önündeki isimlerden nuri yada zafer yelen gibi topu iyi kullanamıyo ama görevini gayet iyi yapıyo. izlediğim 60 dakika içerisinde benim en beğendiğim oyuncu zafer yelendi. yalnız çabuk yoruldu oyundanda çabuk çıktı dolayısıyla. nuri şahinin milli takıma çağrılmaması için hiç bir sebep yok onuda belirtiyim. orta sahanın hemen hemen her yerinde kullanabilen bir oyuncu olduğuna göre, milli takımda iyi bi alternatif olabilir. adam dortmunda doğru düzgün oynamıyoken milli takımdaydı, şimdi feyenordda her maç kadroda ama milli takımda yok. özer hurmacıya gelince, fena maç çıkarmadı.topla oynamayı seviyo ama cidden topla da oynayabiliyo. yakışıyo ayağına top. durarak oynamıyo, çok koşuyo ben bu kadar koştuğunu bilmiyodum. geriyede sıkça geldi yardıma. lakin öyle ekstra bir güzelliğini de göremedim (belki de ümit takımda onun oyun stiline benzer oyuncular var diye ekstrasını farkedemedim )

sağ sol beklerdeki uğur - ferhat ikilisi de görevlerini yapıyolar ama onun dışında bir şey göremedim. artık beklerin hücum yapabileni iyi ama uğur ve ferhatda pek bunu göremedik. yalnız ferhatın fizik gücünü biraz daha geliştirebildiğini söyleyebiliriz.

bir galatasaraylı olarak ümit davala,yı, ümit millilerin başında görmek sevindirici. daha futbolu bırakalı çok uzun zaman olmamasına rağmen, milli takımlarda çalışıyo ( tabi bunda terimin bi payı vardır sanırım) futbolcuyken diğer futbolculardan farklılığını sıkça belli eden ümitden, antrenörlük kariyerinde de farkını belli etmesini umarım..

iki takımın henüz mağlubiyet yokmuş. çekler bir maç fazlasıyla 11 puanla birinci sırada. biz ikinciyiz 10 puanla. ukrayna yine maç fazlası olmasına rağmen 9 puanla 3. sırada. rakiplerimiz ukrayna ve çek cumhuriyeti gibi duruyo ama bu gruptan bu oyuncularla zorlanmadan çıkarız gibi geliyo bana.


Üst
#393301 - Mon Feb 04 2008 22:20 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: cio]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
Ümit Millilerin, Slovakya maçı aday kadrosu 01.02.2008
Ümit Millilerin, Slovakya maçı aday kadrosu

Ümit Davala yönetimindeki Ümit Milli Takım, 6 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'te Slovakya'yla özel bir maç oynayacak. Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi Milli Takım 3 Şubat Pazar akşamı saat 22.00'de Polat Renaissance Oteli'nde toplanacak.

4 Şubat Pazartesi sabahı saat 08.25'te Antalya'ya hareket edecek Milli Takımımız kamp süresince Sheraton Voyager Oteli'nde konaklayacak. Aynı gün saat 17.00'de Antalyaspor Tesisleri'nde çalışacak Ümit Milli Takımımız 5 Şubat Salı günü saat 14.00'te yine aynı yerde bir antrenman yaparak maç hazırlıklarını tamamlayacak.

Ümit Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Uğur Uçar, Mehmet Güven (Galatasaray A.Ş), İlhan Parlak (Fenerbahçe), Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş), Durmuş Bayram (Kayserispor), Onur R. Kıvrak (Trabzonspor A.Ş), Murat Ceylan, Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Ufuk Ceylan, Ferhat Öztorun, Oğuz Sabankay (Vestel Manisaspor), Volkan Şen (Bursaspor), Emrullah Şalk (Çaykur Rizespor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Eren Güngör, Mehmet Batdal (Altay), Nuri Şahin (Feyenoord), Alparslan Erdem (Werder Bremen), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Unterhaching).
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#393397 - Wed Feb 06 2008 22:01 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561

Ümit Millilerimiz, Slovakyayı 3-2 yendi

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2 Grup'ta mücadele eden Teknik Direktör Ümit Davala yönetimindeki Ümit Milli Takımımız, özel maçta Slovakya'yı 3-2 mağlup etti. Antalya Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 39. dakikada Ceyhun Gülselam, 64. dakikada Mehmet Battal ve 72. dakikada İlhan Parlak kaydederken, Slovakya'nın gollerini 6. dakikada Harsanyi ve 30. dakikada penaltıdan Kurco kaydetti.

Stat: Atatürk
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Fevzi Çiftçi, Cengiz Barçın
Türkiye: Ufuk, Uğur (Dk. 78 Durmuş), Alparslan, Ceyhun, Eren, Mehmet Güven (Dk. 66 Özgürcan), Özer (Dk. 78 Oğuz), Serdar (Dk. 46 Volkan), Mehmet Battal (Dk. 66 Murat), Nuri Şahin (Dk. 46 Zafer), İlhan
Slovakya: Kamenar, Cikos, Toth, Maslo, Pilar (Dk. 28 Zapotoks - Dk. 46 Mraz), Kucka, Harsanyi (Dk. 73 Janek), Kurco, Gardos, Piroska, Pekarik
Goller: Dk. 39 Ceyhun, Dk. 64 Mehmet Battal, Dk. 72 İlhan (Türkiye), Dk. 6 Harsanyi, Dk. 30 (penaltıdan) Kurco (Slovakya)
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#397461 - Fri Mar 21 2008 19:27 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
Ümit Milli Takım'ın Liechtenstein maçı aday kadrosu

Ümit Davala yönetimindeki Ümit Milli Takım'ın 26 Mart Çarşamba günü saat 17.00'de Liechtenstein'le yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı. Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi Ümit Milli Takım 23 Mart Pazar günü saat 17.00'de WOW Hotel İstanbul'da toplanacak.

24 Mart Pazartesi saat 08.20'de Adana'ya hareket edecek olan Ümit Milli Takım kafilesi, Adana Hilton SA'da konaklayacak. Ümit Milli Takım, aynı gün saat 17.00'de 5 Ocak Stadı'nda, 25 Mart Salı günü ise saat 17.00'de Adana Demirspor Tesisleri'nde birer antrenman yapacak. Ümit Milli Takım, çarşamba günü oynanacak maçın ardından saat 21.55'te Adana'dan İstanbul'a dönecek.

Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Cenk Gönen, Adem Büyük, Mehmet Batdal, Eren Güngör (Altay), Onur Recep Kıvrak, Barış Memiş (Trabzonspor), Ufuk Ceylan, Ferhat Öztorun (Vestel Manisaspor), İlhan Parlak (Fenerbahçe), Durmuş Bayram (Kayserispor), Volkan Şen (Bursaspor), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Emre Balak (Samsunspor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Uğur Yanıkdemir (Kartalspor), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Nuri Şahin (Feyenoord), Aykut Demir (Excelsior), Alparslan Erdem (SV Werder Bremen)


_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#402889 - Thu May 22 2008 09:45 AM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim
***

Kayıt tarihi: Mon Jun 12 2006
Mesaj: 1561
Ümit Milli Futbol Takımı, Fransa'da düzenlenen Uluslararası Toulon Turnuvası'ndaki ilk maçında, ABD'yi 3-2 yendi. Toulon kentindeki Mayol Stadı'nda yapılan karşılaşmada ay-yıldızlıların gollerini 18. dakikada Eren Güngör, 34. dakikada Nuri Şahin ve 59. dakikada İlhan Parlak kaydederken, ABD'nin golleri, 58. dakikada Eric Brunner ve 72. dakikada Sammy Ochoa'dan geldi. Ümit Milli Takım, turnuvadaki 2. maçını 23 Mayıs Cuma günü TSİ 20.45'de İtalya ile yapacak.
_________________________
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek
Yurtta ve Avrupada başarılar kazanmaktır

Üst
#403319 - Wed May 28 2008 14:48 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: Beyaz]
frost_emre Offline
Müdavim
****

Kayıt tarihi: Mon Feb 17 2003
Mesaj: 2181
Yer: Izmir/Göztepe (dortmund)
izliyen oldu mu?
_________________________



Üst
#405833 - Sat Jun 07 2008 14:13 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: frost_emre]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Sat Jul 14 2007
Mesaj: 1991
Yer: Tekirdağ/Muratlı
Alıntı:
Ümitlerimiz farklı yenildi: 4-0
Ümit Milli Takımımız, Fransa'da düzenlenen Toulon Turnuvası'ndaki üçüncü maçında Fildişi Sahilleri'ne 4-0 yenildi.

Fransa'nın Aubagne bölgesindeki De Lattre Stadı'nda oynanan karşılaşmada Özgürcan Özcan 50. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldığı maçta Fildişi'nin gollerini 42, 45 ve 84 Cisse, 73. dakikada Moura kaydetti. Millilerimiz, alınan bu sonuçtan sonra B Grubu'nda 3. sırada yer aldı ve Toulon Turnuvası'na veda etti.

Ümit Millilerimiz, Toulon Turnuvası'ndaki ilk maçında Amerika Birleşik Devletleri'ni 3-2 yenmiş, ikinci maçında ise İtalya'ya 2-1 mağlup olmuştu.

Millilerimizin mücadele ettiği B Grubu'nda oynanacak günün diğer maçında İtalya ile Amerika Birleşik Devletleri karşılaşacak.


25.05.2008

Kaynak : DHA


bu arada bu maçtan önce 2.maçımızda italyaya 2-1 mağlup olmuş,takımımızın golünü aydın yılmaz atmıştı...
_________________________
Olalım Tek YUMRUK Tek YÜREK, Sana Söz Yine Baharlar Geri Gelecek...

Üst
#430969 - Sun Sep 07 2008 20:03 PM Re: Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı [Re: 9#Elano]
Medusa126 Offline
Üye
**

Kayıt tarihi: Sun Jul 09 2006
Mesaj: 925
Yer: Karanlıkların İçinden
Dün Ümit Milliler Çekleri 2-0 yendi gayet de güzel oynadılar helal olsun çocuklara sahada resmen Aydın'lar şov vardı Beşiktaş'lı Aydın Karabulut 2 gol attı özellikle ilk golü baya güzeldi.Galatasaray'lı Aydın'ın ise mükemmel şutu direkte patladı.Ümit milli takım iyi yolda gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=Nb2y2Dos9Eg

Bu da goller ve Aydın Yılmaz'ın direkten dönen şutu....
_________________________
Cimbombomum oley Cimbombomum oley Cimbombomum oley ....

Üst
Page 1 of 2 1 2 >


Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı