Webaslan Forum
Page 1 of 16 1 2 3 ... 15 16 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#384897 - Tue Sep 11 2007 15:51 PM F.Terim: "Ders almam ders veririm" ***
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim yarın oynayacağımız Macaristan maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim açıklamalarında sert konuştu.

Fatih Terim basından gelen yoğun eleştirilere çok sert karşılık verdi. Terim şunları söyledi: "Sağduyulu insanların eleştirilerine kulak veriyoruz, bunun dışındaki eleştirilere enerjimizi harcamak istemiyoruz. Tüm enerjimizi Macaristan maçında en iyi sonucu almak için harcıyoruz. Yoksa Malta ile oynayıp puan kaybetmişsiniz ve eleştirilmeniz gerekir, Türkiye gibi bir takımın Malta'da puan kaybetmemesi gerekirdi ancak bu da futbol da olağan hadiselerdir. Bir diğer önemli maça bir iki gün kala sağduyulular dışındakilerin 40 senedir değişmeyen eleştirilerine de pozitif enerjimizi harcamaya değer bulmuyorum. Onları bu değerde bulmuyorum. Hatasız emek olmaz, ben zaferleri yaşadım, başarısızılıkları da tattım. Bunları yaparken bir emek sarf ettim. Siz bilir misiniz başarısızlıkları tek başına göğüslemenin ne büyük cesaret gerektirdiğini. Kimseden destek istemedim, yalnızca ailemden destek aldım. Ben yine aslanlar gibi karşınızdayım. Ne kalemimin arkasındayım ne de mikrofonun. Gazetecilik diye bir meslek var ama vicdansızlık gibi bir meslek yok. Bu zaferleri tadarken çok büyük bir yüreğe sahip olmanız gerekir, ben ve arkadaşlarım tüm sorumluluğu alacak kadar erdemliyiz. Artık biraz değişsin bu insanlar, basın değişsin. Haksız, mesnetsiz eleştirilerin gözümde hiçbir değeri yoktur. Arkadaşlarımla beraber biz bu kadar eleştiri içinde oyuncularımızı nasıl Macaristan maçına en iyi şekilde hazırlarız diye düşünüyoruz. Arkadaşlar, ben bundan sonra ders almam, ders veririm."

"Gözler o kadar dönmüş ki..."

Oyuncularım öz eleştirilerini yaptılar ama bu onlarla benim aramda kalacaktır. Biz bu beraberliği başka bir maçta da alabilirdik. Özellikle kendi evinde 22 ay sonra oynayacak olan Milli Takım'ı desteklemeye gelen seyircileri yanlış yönlendirmeyelim. Seyircilerimiz oyuncularını bağrına basacaktır ve galibiyetimizde önemli bir rol oynayacaktır. Beklemediği bir maçta iki puan kaybetmiş oyuncular eleştirilerini kendisi yapmıştır. Eleştirilmek başka birşey, acıtmak ve üzmek başka birşey.

Ben şansa fazla inanan bir adam değilim. Maçtan sonra ve şu anda iki golü kendimiz atmış gibi gözüküyoruz. Hakemi ve kaçırdığımız golleri gündeme getirmedim, bunlara rağmen yenmemiz gerektiğini söyleyecek kadar gerçekçi bir insanım. 93'te de ben vardım, o günden bu yana 40-50 senedir yenmediklerimizi yenerek geldiğimiz için herşey ortada. Bu başarıları gerçeklerle sağladık, bahanelerle değil. Yoksa o kadar çok bahane bulunur ki. İyi oynayacağımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Ben ve arkadaşlarım hiçbir zaman gitme inancımızı kaybetmedik. Şu anda da ben gitme inancını yüzde yüz taşıyan bir insan olarak karşınızdayım. Kredilerimizi kaybettiğimiz ortada. En kötü dönemlerimizde kükrerim, iyi günlerimizde değil. Ben tüm yaptıklarımı terimle, emeğimle, hissede hissede tada tada yaptığım için böyle gerçekçi konuşuyorum.

Basındaki bir çok ismin fikstüre baktığını da düşünmüyorum, kim kiminle oynuyor, kim avantajlı, kaç puandayız, kimse bunu yapmıyor. Gözler o kadar dönmüş ki, bağcıyı dövmek istiyorlar. Yalnız çok enteresan birşey var, bizler her zaman sorumlulukları alıp gerekeni yapıyoruz, bu ne anlama geliyor; yanılmışız başarılı olmamışız. Peki basında yalan da yanlış da hiç istifa eden var mı! Niye hep bu sorumluluğu biz alıyoruz. Ben bir başarı kazandığımıda hep biz diyorum, başarısızlık da yalnızca ben ve meslektaşlarım başarısız oluyorum. Adaleti eşit dağıtmalıyız. Biz çok uzun vadeli şeyler yapıyoruz, ama gereğinde de gereği neyse düşünülür taşınılır. Bunun kararını verecek merci futbol federasyonu ve benimdir, başkası değil.

Biz Yunanistan'a 4-1 mağlup olsak ne olurdu?

Grubumumuzun en iddialı ve en iyi takımı biziz. Kurtuluş gününde biz Yunanistan'a 4-1 mağlup olsak ne olurdu. Malta maçında böyle olduysa.

Yarın taraftarlarımız oyuncularımızı bağırlarına basacak ve çok önemli bir güç olacaktır. Bu özlem pozitif yansıyacaktır. Seyircimize büyük görev düşüyor. Çünkü biz sakin oynayacağız, tabiki kazanmaya yönelik bir futbol sergileyeceğiz ama sakin olacağız. 90 dakika yanımızda olsunlar, biz bu maçı kazanacağız. Maçın sonunda Norveç-Yunanistan maçının nasıl bir tablo çizdiğini de göreceğiz. Bizim kazanmamız halinde Norveç-Yunanistan maçının neticesi bize olumlu yansıyacaktır. Yunanlılar'ın yenmesi daha bir avantaj gibi durabilir.

Her oyuncumuzun sakatlığı için çok üzülüyoruz. Puan kaybından daha çok üzülüyoruz böyle durumlara. Doktorlar ile haber yollayarak Malta maçında çıkmak istemedi bu iki oyuncu. Biri 5. dakika diğeri de gol yememizin hemen ardından olan bir hadise. İyiyim birşeyim yok diyen oyuncular, sakatlığını dair bir kenara bırakan oyuncular. Bu nedenle ben oyuncularımdan ümitliyim.

Tecrübeli oyunculara her zaman ihtiyacımız var. Makalele, Chelsea'de yok ama Fransa Milli Takımı'nda oynuyor. Hamit'in ciddi şekilde rahatsızlığı var, Hamit'i son idmanda da deneyeceğiz durumu şu an belli değil. Emre'nin ağrıları var, Hakan'ın arka adalesinde sorunu var, ufak tefek sorunlarını zaten oyuncularımız bize söylemiyor, ancak durumu kritik olan arkadaşlarımız var, bu nedenle kadroyu veremiyorum. Kadroyu verseydim basına malzeme de çıkardı aslında, iyi olurdu. Şu oynasa daha iyi olur, bunun oynaması kötü diye.

"Biz bu maçı kazanacağız"

Yarın taraftarlarımız oyuncularımızı bağırlarına basacak ve çok önemli bir güç olacaktır. Bu özlem pozitif yansıyacaktır. Seyircimize büyük görev düşüyor. Çünkü biz sakin oynayacağız, tabiki kazanmaya yönelik bir futbol sergileyeceğiz ama sakin olacağız. 90 dakika yanımızda olsunlar, biz bu maçı kazanacağız. Maçın sonunda Norveç-Yunanistan maçının nasıl bir tablo çizdiğini de göreceğiz. Bizim kazanmamız halinde Norveç-Yunanistan maçının neticesi bize olumlu yansıyacaktır. Yunanlılar'ın yenmesi daha bir avantaj gibi durabilir.

Prestijimi, kariyerimi savaşarak, vuruşarak elde ettim, emek vererek elde ettim. Eleştiri de olmalı diyen bir insanım ama bu futbola birşey katmalı. Katmadığı zaman benim için değeri olmadı, olmayacaktır da. Ben ne kadar moralim bozuk olsa da oyuncularıma güler yüzle bakmalıyım. Macaristan iyi mücadele eden, kaliteli bir takım, yetenekli oyuncuları var, orta sahada ve forvette. Gruptaki başlangıçlarıyla bugün arasında büyük farklar olan bir Macaristan bulacağız karşımızda. Yine de yarın sahadan üç puan ile ayrılacağımıza yüzde yüz inanıyoruz.

Terim röportaj vermeyecek!

Biz oyun anlayışımızdan hiç vazgeçmedik, numaraların birşey ifade etmediğini hep söyledim. Dünyada en fazla sakat oyuncu gelen ülkeye sahibiz, böyle bir sıkıntımız var. Bazı oyuncularımız cidden yorgun, önerilen isimleri alt alta koyduğumuz zaman 70 kişilik bir Milli Takım ortaya çıkıyor. Futbol ciddi bir iştir, bu nedenle olaya seviyeli bakmak gerekir. Zaten dört günde toplanıyoruz, bu kısa süre içerisinde sakatlıklar en çok belimizi büken şey. İşin futbola birşeyler katan tarafında hep birlikte olmalıyız.

Ben bir karar aldım, bunu açıklıyorum şimdi: "Bu turnuva sonuna kadar benim ağzımdan herhangi bir haber çıkarsa yalandır. Basın toplantıları hariç kimseyle konuşmayacağım, hiçbir beyanat vermeyeceğim. Buna adalet olsun diye Federasyon'un Tam Saha dergisi de dahildir. Mecbur kalmadıkça bu gruptan çıkıncaya kadar herhangibir röportaj yapmamaya karar verdim. Zaten Kasım'da da belli oluyor bizim gitmemiz, inşallah daha erken olacaktır. Biz çok büyük zaferlere imza attık, inşallah daha da atacağız. Bu süreyi bensiz tamamlamanızda yarar var.

KAYNAK: SPORX.com

Anlasilan o ki, sinyor hala ben ettim oldu huyundan vazgecmeyecek. Elestirileri dinlemek, bir baskasindan bir fikir almak bir erdemliktir, gucsuzluk degil,

isterdim ki cikip desin, `yazili ve / ve ya gorselde bana karsi yapilan elestirileri dinledim, kendi yaptigimi dogru buluyor ve tum sorumlulugu ustume aliyorum` ama sinyor buyurmus ki, `ben ne ders alacagim ancak veririm, referansima bakin, AILEMlepaylasir, ALLAH da yardim ederse ben size laflarinizi yediririm`.

bir milli takimda gorev alan birine bu tarz konusmalar ne yakisir ne de tasvip edilecek birsey,

cikip da herkese meydan okurcasina `ders almam ders veririm` demek, kalan tum maclari kazanmaktir,

bu tarz sozler ancak kapali kapilar ardinda ya da bire biz yuze soylenecek sozdur, basin mensuplarini karsisina alip da maca saatler kala meydan okumak, macta macaristan'in ilk dakikalarda bulabilecegi gol, seni en basta da BIZIM milli takimimizi zora sokar.

Sinyor'un referanslari A4 oldu, bize ise EURO 2008'e katilmak gerek.

Tarafından düzenlendi CENk (Wed Sep 12 2007 17:52 PM)

#384898 - Tue Sep 11 2007 18:07 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: CENk]
Anonymous
Kayıtlı değil

Çok kolay lokma değil Macaristan...

Özellikle son maçlarında gözle görülür bir ivme kazandıkları ortada...

Bosna Hersek'i yenmiş olmaları bir yana biz Romanya'ya hazırlık maçında 2-0 kaybederken Macarlar İtalya'ya 3 tane atmışlardı...

Özelikle West Bromwich'te yani ingiliz 2.liginde oynayan GERA çok tehlikeli bir oyuncu...

Fatih Terim şayet medyaya yansıdığı şekilde çok değişken bir kadro ile çıkarsa maça kendini maç sonucu darağacında bulabilir...

2-3 oyuncunun değişmesinden bende yanayım ama öyle köklü bir değişiklik yapılmamalı kanaatindeyim...

Fatih Terim hırslı ADAMDIR.....Arda ve Sabri'nin yerini doldurup aynı kadroyu da sahaya sürebilir...Şaşırmasın kimse yani...

Fatih Terim'in bütün bilgi birikimi ve tecrübeleri Türkiye'yi bu gruplardan çıkarmaya yetecek çaptadır...Ama Fatih Terim sahada tecrübeleri ve bilgileri dışarısında davranışlar sergilediği için bugün başarısızlığa doğru giden yolun başında ki kişi olmakta...

Yalnız çok iyi bir şey yapmış bugün ve medya ile ilişkisini kesmiş...

Fatih Terim zaten kendisini şehir kırosu ilan eden , Piontek sonrası milli takımın başına geçtiğinde ilk fırsatta ayağını kaydırmaya çalışan , Galatasarayda keza Uefa Kupasını kazanana dek demediğini bırakmayan medya ile enteresan bir şekilde ilişki kuruyor olması beni çok rahatsız ediyordu zaten...

Gazate köşelerinde 2 satır yazı yazmak dışında ülke futboluna yada ayyıldız için yaptığı tek bir şey olmayan bir sürü şerefsizin yaptığı tüm yakıştırmaları kabullenmasi ve onlarla konuşuyor olması ve medyay özgürlük tanıyor olması zaten beni sinir ediyordu...

Uefa'nın zorunlu kıldığı maç sonu açıklamaları dışında açıklama yapmama kararı almasını çok olumlu buluyorum açıkçası ve bu kararda Fulya Terim'in de etkisinin olduğunu düşünüyorum..

Çünkü F.Terim mert adamdır..Damarına bastılarmı ağzından lafı alırlar...Basın toplantılarında bu özelliğini bilen Spor müdürleri yeni muhabirlere Fatih Terim',in damarına nasıl basılır taktiklerini vermeyi çok iyi bilirler..Ama karşısına çıktıklarında el pençe divan halindedirler..

Bu kadar yozlaşmış bir basın ile ilişkilerine sınır getirmesi son derece doğru bir karardır..Bence antremanlarıda sınırlamalı kapamalı basına...

Fatih Terim'in konuşma tarzına gelince sert bir üslup..
Ama Fatih Terim her zaman bu üslupta idi..Hiç bir zaman yanındakileri dinlemedi kendi doğrularını uyguladı ki...Yok neymiş Bülent hoca telkinde bulunuyormuş o yokmuş şimdi o yüzden hata oluyormuş..Bu Hıncal geyiğidir..

Fatih Terim'in üslubu budur...

Onu bu üslupla seversiniz yada nefret edersiniz...

Üslup konusunda dünden bugüne bir değişiklik göremiyorum...

Antrenörlük açısından ise evet dünden bugüne bir gerileme olduğu ve bunun önüne geçmediği kesin..

#384899 - Tue Sep 11 2007 18:16 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: ]
seramana Offline
Müdavim
**

Yer: Nuh City
Alıntı:
Fatih Terim hırslı ADAMDIR.....Arda ve Sabri'nin yerini doldurup aynı kadroyu da sahaya sürebilir...Şaşırmasın kimse yani...

Yapılması gereken tam anlamıyla budur.

Malta maçından sonra o kadar üzerine giden takım bi o kadar hırslanmıştır.

Ve oynaması gerekenler yine bir iki değişiklikle aynı takım olmalıdır. Emre, Tuncay, Hamit, Halil, Gökdeniz, Ayhan bu maçı koparmaya yeter.

Gerçi bu takımın maçta büyük bir stres yaşayacağıda kesindir.

Lakin aynı orantıda hatta belki daha da fazla ;

Aksi taktirde bütün takımı komple olarak değiştirirsen sahaya çıkan futbolcularında acaba bu kadar stresli bir dönemde milli takımın belki ölüm kalım maçını hemde seyircisi önünde kaldırıp kaldıramayacağı da meçhuldur.
www.anamurspor.org #6 Tobias Linderoth

#384900 - Tue Sep 11 2007 19:54 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: CENk]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Alıntı:
isterdim ki cikip desin, `yazili ve / ve ya gorselde bana karsi yapilan elestirileri dinledim, kendi yaptigimi dogru buluyor ve tum sorumlulugu ustume aliyorum` ama sinyor buyurmus ki, `ben ne ders alacagim ancak veririm

Yazılı ve görsel basında hangi yazar veya yorumcu tarafsız eleştiri yapıyor ?
Köşelerine çekilmiş Milli takımın başarısız olmasını bekliyenler ellerine böyle bir fırsat geçince atıp tutuyorlar !!!

Daha öncede yaptığı gibi, bu fırsatçılara gereken dersi yine TERİM verecektir.

Alıntı:
bir milli takimda gorev alan birine bu tarz konusmalar ne yakisir ne de tasvip edilecek birsey

Buna katılıyorum, biraz daha seviyeli olabilirdi, ama basında öyle yazılar çıktı ki her insanında bir sabrı var. Dilinde kemiği yok.

Ayrıca bu konu Milli takımla ilgili değil mi ? neden Milli Takım bölümüne açılmadı ?

#384901 - Tue Sep 11 2007 21:39 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: İlhan_Atilla]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Yer: Somewhere in İstanbul
Milli takım italyaya fransaya ne bileyim brezilyaya yenilerek başarısız olmadı. maltayı yenemeyerek, bosnaya yenilerek; son 5 maçında galibiyet alamayarak başarısız oldu.

bu kadar iddialı laflar söyleyen birinin tabi başarısızlığını isteyenler olacaktır.

macaristan maçını yenemezsek terim istifa diye ilk ben bağırıcam

#384902 - Tue Sep 11 2007 21:58 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: Frank_Castle]
Ser_seri Offline
Müdavim
**

verilen kadro dogruysa bol bol bagircaksin sanirim abi...ama Terim giderse yerine kim gelcek? 4 macta komple takimi kim degistircek?

yine Mustafa Denizliye dönülcektir..Mustafa Denizli sanki yine Hakani Emreyi oynatmicak..yani Terim bence Avrupa Sampiyonasi sonunda veya olurda katilamazsak elemeler sonunda birakmali...ama benim aklima kimse gelmiyo bu milli takimi tasicak...

Ertugrul Bjkde..Denizli ve Yanal bosta ama ne Ersun bidaha milli takimin basina gelir Ulusoy altinda nede millet bunu hosgörüyle karsilar...Yilmaz Vural Hikmet Karaman ayarlarinda hocalarda olmaz..yabanciyada sicak bakilmiyor..
yani Terimi göndermekle olmuyo..mazallah Hakan takimin basina gecer ilk istasyon olarak Hagi misali tamamiyle batariz..

#384903 - Tue Sep 11 2007 22:07 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: Ser_seri]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Yer: Somewhere in İstanbul
Bana ayda 110 bin $nin yarısını verin, bu takımdan çok az daha başarısız yaparım herhalde. zaten ha ucundan 3. olmuşun ha sonuncu.

#384904 - Tue Sep 11 2007 22:30 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: Frank_Castle]
Ser_seri Offline
Müdavim
**

orasi öylede herkes öyle düsünmüyo iste..milli takimi emanet edebilcegin teknik direktör yok suan piyasada..gelse gelse Mustafa Denizli gelir ve yine bisey degismez..Denizlide pek daha az maas almaz yani..zaten aldigi maas ilgilendirmez beni yeterki takimi oynatsin takim basarili olsun..

#384905 - Tue Sep 11 2007 22:36 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: Frank_Castle]
VipKiLLaH Offline
Müdavim
*

Yer: Almanya/Münster
Su an Fatih Terim köseye sikistirilmis durumda ve bu durumdan dolayi cok agresif davraniyor. Zaten Terimin niteliklerinden birisi baskin bir insan olmasi. Kabullenemiyen bir insan, hatalari olsada o hatalari bir sekilde baska nedenlere baglayarak hep üste cikan bir karaktere sahip.

Zaten medyada baska futbol adamlari kadar´da elestirilmedi hic. Bir Ersun Yanal mesela medyada stres topu gibi kullanildi, neden? Cünkü bir Terim gibi agirligi yoktu, elini masaya vuran bir tip degildi. Herseyi sakin ve mantikli bir sekilde anlatmaya yorumlamaya calisan birisi.

Terim böyle degil, cünkü belli bir kariyer edinmis ve bunlarla beraber mevcut baskin karakteri dahada önplana cikmis bir insan. Uefa kupasini kazanmis, Firorentina hatta Milan gibi dünya devin antrenörü olmus, kisa bir sürec olsada bunu yapmis birisi.

O yüzden iki firlama yazarin veya yorumcunun dedigini yediremiyor kendine, ve bunu cok iyi anliyor ve destekliyorum, cünkü bilgisayarin önünde oturup sallamak kolaydir, herkes birer Scolari birer Capello kesilir.

Belki bu kadar sert bir üslüp kullanarak kendini ve takimi daha da büyük bir baskinin altina soktu, cünkü muhtemel bir puan kaybinda tamamen kaos olacakdir ve bu ekip yerle bir edilecekdir medyada.

Fatih Terim su an büyük poker oynuyor, kadro itibariyle, ve kadro kalitelerini macaristanla karsilastirinca belki Terimin elinde bir Full House var ama sans iyi gitmezse ve macaristan gününde olupta Royal Flush yaparsa iste o zaman Terim batti.

Su an Fatih Terim ALL-IN dedi, bakalim ne olacak.

#384906 - Tue Sep 11 2007 22:44 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: VipKiLLaH]
murat1905 Offline
Yeni üye
**

Yer: İSTANBUL
Sayın Hocamızın ruh hali maalesef Galatasaray'daki ikinci dönemini anımsatmaya başladı. Çok kötü ... Tekrar eski saldırgan tutumunu takınmaya başladı. Çok kötü ...

Hayıra alamet değil bu gelişmeler ...

#384907 - Tue Sep 11 2007 23:20 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: murat1905]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
inşallah milli takımımda ozamanki halimize dönmez?

#384908 - Tue Sep 11 2007 23:42 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: CENk]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Fatih Terim´in geçmisindeki basarilari (ve basarisizliklari) kimse inkar etmiyor, bu konuda kuskulanmamasi lazim.. Medyada kendisine her sartta zit düsen simalar olabilir, bu 10 yil önce de vardi.. Simdi bu kadar sinir ve bu ani çikis niye? Dün iyiydin medyayla, bugün ne oldu?? Niye, çünkü Malta gibi Tromsø´den de beter bir takima berabere kalmissin ve hakli olarak yerden yere vuruluyorsun.. Sebepsiz gelmemis bu basarisizlik, bunda sen de pay sahibisin, hem de fazlasiyla.. Bunun bilincindesin, diger insanlar da.. Dolayisiyla seni yerden yere vuruyorlar, sen de ezilmeye basliyor, bunu disari dislerini göstererek yansitiyorsun.. Haksizsin, kabul et, haksizsin.. Durmadan bozuk plak gibi "yapilan hatalar sadece bana aittir" tarzi muhabbetlere girip milleti bir sekilde uyutmaya çalismanin alemi yok.. Basarisizlik varsa ekip isi olan futbolda bir kisi üzerine yikilamaz, ama kabul et ki hatalarin büyük bir kismi sana ait.

Sonuçta kimsenin FT geçmisini inkar ettigi yok.. TD yeteneklerinden süphe ettigi de yok.. Tek beklentimiz bunun layikiyle tekrar yansitilmasi.. Sadece bunu istiyoruz, fazla degil.. FT ya kendine çeki düzen verir, ya da kendi kendini postalamasini bilir.. Iyi bir Fatih Terim´e güveniyorum, öyle bir görüntü görmek istiyorum artik.

Bu arada, evet.. Konu MILLI TAKIM bölümüne tasinsa bir zahmet.

#384909 - Tue Sep 11 2007 23:45 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: Frank_Castle]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Sen zaten Terimin TD liğini kabullenmiyen birisin Macaristan maçını beklemene gerek yok. Türkiyede de maç izliyen herkes kendini TD olarak görüyor zaten !!!

Ortada bir başarısızlık var bunu Terimde kabul ediyor, ama takımı burdan çıkartacak ta Terimdir.

Milli takım maç kazanır kaleci hatalarına bağlanır, hata olmadan maç kazanılmaz. Bizde bu maçlarda hata yaptık yenildik berabere kaldık. Bu bir turnuva bu unutulmamalı, amaç bu guruptan çıkmaksa bizde bunu başaracaz.

#384910 - Tue Sep 11 2007 23:47 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: papaz1905]
uAk_ufuk Offline
Müdavim
**

Yer: kocAeli
Galatasarayda UEFA Kupasını alıp gittiğinden beri sinyorun tuttuğu her iş elinde kalıyor..yine gaz konuşmalarından birini yapmış ders almaz verirmiş battıkça batıyor terim
Eğer bu kezde beceremezse onun yerine ilk adayım Abdullah Avcıdır keşke hemen getirselerde bu ülke gençleriyle neler yapabileceğini görse..

#384911 - Tue Sep 11 2007 23:54 PM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: uAk_ufuk]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Alıntı:
sinyorun

Konumuz ile dogrudan alakali olmasa da:

Kendimde de farkettim, "sinyor" demesem de topicin birinde Terim´i elestirirken "bay" Terim dedim.. Bu bir çesit dalga mi geçmedir Terim ile..?? Ya da nedir? O malum topicteki sözcük seçimimi bu yazim vesilesiyle de geri çekmek isterim aslinda bir bakima.. Saygisizlik etmisim.

Fatih Terim hakkinda konusurken bence o biraz dalga geçer gibi duran ek sözcükleri kullanmasak.. Sonuçta Galatasaray´in tartismasiz en basarili dönemini yasatmis bir td´den bahsediyoruz.. Su an ki durumlar göz önüne alinip elestiriler olabilir, bakiniz ben de elestiriyorum adami durumdan dolayi.. Ama bunun disinda asiriya da kaçmamak gerektigini düsünüyorum.

#384912 - Wed Sep 12 2007 00:03 AM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: ]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
Alıntı:
Ama Fatih Terim her zaman bu üslupta idi..Hiç bir zaman yanındakileri dinlemedi kendi doğrularını uyguladı...

kendi doğruları yoktu, şansı vardı!

popescu'yu saçma sapan yerlerde oynattığı zamanları çok gördük, çok da puan kaybettik, doğrularmış, doğru bir tanedir kişiden kişiye göre değişmez,

kişisel özellikleri önemli değil, milli takımın başına takım yönetmeye çıkıyor rol kesmeye değil,

şapka düştü kel göründü,

kendisi iflas etmişti kimse dile getiremiyordu, sinirleri de artık iflas etti, senede 9 maç yap, sonra çok eleştirildim diye feryat figan,

11.10.2006 Frankfurt Avr.Şam.Ele. Moldova 5 - 0
15.11.2006 Bergamo Özel İtalya 1 - 1
07.02.2007 Tiflis Özel Gürcistan 0 - 1
24.03.2007 Atina Avr.Şam.Ele. Yunanistan 4 - 1*
28.03.2007 Frankfurt Avr.Şam.Ele. Norveç 2 - 2*
02.06.2007 Saraybosna Avr.Şam.Ele. Bosna-Hersek 2 - 3
05.06.2007 Dortmund Özel Brezilya 0 - 0
22.08.2007 Bükreş Özel Romanya 0 - 2
08.09.2007 La Valetta Avr.Şam.Ele. Malta 2 - 2

bu skorlardan sonra sinyorun eleştirilmemesi gerekiyor?

yunanistan'dan havadan 3 puan, Norveç'ten de 1 puan al, tersi olsa şimdiden milli takımıMIZ havlu atmış olacaktı,

Terim efsane hiç değildi, varsa da o da bitti,

bahsedildiği gibi mert onurlu bir kişiliği var ise "ben bu işi yapamıyorum" deyip kenara çekilmesi lazım,

mustafa denizli gelirmiş gelmezmiş, sorun fatih terim'in bu işi gö.türebilip gö.türemiyor olması; bu işi yapamıyor, bunu herkese gösterdi, her kadro seçimi her aldığı sonuç bunun bir kanıtıdır,

çıkar volkanı ya da rüştü'yü koy kaleye taffarel'i, Servet'i çıkar koy Popescu'yu, çıkar çakma Türk Aurelio'yu koy Hagi'yi, sonra her basın toplantısında La Fontaine'den masallar anlat,

buyurmuş ki basınla da ilişkisi kesilmiş artık, kime ne kanıtlıyor?
Yaptığı her başarısız hareket zaten basına malzeme, başarılar şansa değil kendi arzu isteğile kabiliyetiyle gelsin de o zaman basın toplantılarında şovunu yapsın, şimdilik sadece kendini kandırıyor.

Tarafından düzenlendi CENk (Wed Sep 12 2007 00:35 AM)

#384913 - Wed Sep 12 2007 09:08 AM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: CENk]
mali Offline
Üye
**

Yer: ISTANBUL
Her sene 1 teknik direktor veriyoruz ya Milan a heralde o sebeple Terim i hic begenmediniz..

Yahu bu kadarina sadece pes diyorum..

Kazandiklari zaten havadan ve sansa, kaybettiklerinde ise zaten bu adam bu isi bilmiyordu..

UEFA kupasini da Popescu, Hagi, Taffarel aldi.. Bu adamlari oynatmak zaten cok kolay.. Teknik direktore ne gerek var.. Hakan i da yazmamaniz da ayrica manidar.. Cunku zaten begenmediginiz icin onu da yazma geregi duymadiniz..

Nasil da unutuyoruz herseyi.. Turkiye nin gordugu en iyi klup takimini yarattigini, Avrupa da milli takimlar duzeyinde 5. torbadan (torba sayisi yanlis olabilir) Avrupa sampiyonasina katilabilen ILK MILLI TAKIM oldugunu,Italya nin gordugu en guzel futbolu Fiorentina ya oynattigini unuttuk ya da zaten HIC KABULLENEMEDIK.. Yakistiramadik cunku boyle bir sehir krosuna boyle bir basariyi..

Hep apartta bekleyin siz.. Ne zaman biraz gucsuz, ne zaman biraz dusmus gordugunuzde hemen girisin belaltina..

Allah askina bana soyleyin kimi begendiniz kimi takdir ettiniz simdiye kadar.. Begenmemek ne kadar kolay is.. Hele bir soyleyin bakalim neyi, kimi begenirsiniz siz, bir de onlari tartisalim.. Bu konuda cok ciddiyim, Terim gitsin diyen arkadaslar, kim gelsin, kimi istiyorsunuz yazin bakalim da bilelim.. Neymis dusunceleriniz, fikirleriniz?.. Bekliyoruz..

Sîz silseniz bile Allah a sukur UNUTULMAYAN MACLAR cd miz var.. Ben zaten gozlerimle gordum o maclari da, genc arkadaslar sizi okuyup akillari karisirsa bu cd lerden faydalanabilir..

Yani bazen bir GALATASARAY forumundamiyim baska takimlarin forumundamiyim sasirip basliga bakma geregi duyuyorum.. Ve sadece PES diyorum..

Tarafından düzenlendi mali (Wed Sep 12 2007 09:12 AM)

#384914 - Wed Sep 12 2007 10:04 AM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: mali]
serkan_077 Offline
Müdavim
**

Yer: antalya
mali nin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. FATİH TERİM e tabii ki eleştiri yapılacaktır. Bu ülkede hiçkimse başarısızlığının karşısında eleştiri almadan duramaz. Ancak eleştirirken ölçünün dozajını da kaçırmamak lazım. 1996-2000 sezonları arasında gerek TÜRKİYE'de gerekse avrupada aldığı başarılardan sonra imparator dediğimiz birisi hakkında şimdi imparatoner diye bir başlık açmak ne büyük derecede bir saygısızlıktır. FATİH TERİM zaten bir efsane değildir demek ne büyük bir gaftır.
FATİH TERİM değil miydi bu ülkeyi ilk kez avrupa şampiyonasına [***]üren, avrupada hiçbirimizin hayal bile edemediği uefa kupası şampiyonluğunu takımımıza ve bu ülkeye getiren...

Maalesef bizim ülkemizde geçmişiniz ne kadar kariyerli ne kadar başarılı olursa olsun yaşanan 1-2 başarısızlıkta bunlar hemen unutulur hemen ağır eleştiriler yapılır. Yukarıdada dediğim gibi eleştiri yapılır ama ölçüsünü aşmamak lazım. FATİH TERİM de zaten aynısını söylüyor demecinde. Sağ duyulu eleştirileri dikkate alıyoruz gerisini almıyoruz diye. FATİH TERİM in biletini kesmek için bosna ve malta maçlarındaki mağlubiyetler yetmez. Ancak şampiyonaya gidemediğimiz taktirde ya kendisi istifa eder yada federasyon onu görevinden alır...

Değinmek istediğim son nokta ise şudur. Daha önce bu başlık altında topicler açıldığında "bunun yeri burası değildir" diyerek konuyu kapatan admin ve moderatörlerimiz şimdi "milli takım" başlığı dururken neden buraya açıyorlar bu konuyu... Ayrıca topic in başlığı sizce ne derece doğru..

imparatoner... büyük kaptan bülent korkmaza, hagiye, şu anda aklıma gelmeyen pek çok oyuncumuza vefasızlık yapılıyor diye çok konuşan ve üzülen taraftarlarımız var. belki sizde onlardan birisiniz. ancak FATİH TERİM'e imparatoner diyerek klübümüze ve TÜRK futboluna kimsenin yapamadığı katkıyı yapmış birisine imparatoner demek ne derece vefa örneğidir.

Ama bu başlığı açan kişi admin olduğuna göre forumda istediği yere istediği başlıkla konu açmaya hakkı vardır herhalde... ne de olsa ADMIN...

#384915 - Wed Sep 12 2007 10:15 AM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: serkan_077]
mali Offline
Üye
**

Yer: ISTANBUL
Alıntı:
Değinmek istediğim son nokta ise şudur. Daha önce bu başlık altında topicler açıldığında "bunun yeri burası değildir" diyerek konuyu kapatan admin ve moderatörlerimiz şimdi "milli takım" başlığı dururken neden buraya açıyorlar bu konuyu... Ayrıca topic in başlığı sizce ne derece doğru..

Sevgili Serkan,

Ben de bircok arkadasi yersiz baslik actiklari icin uyardiydim.. Kendilerinden ozur dilerim..

Simdi mod arkadaslar kusura bakmasin ama sunu yazmak zorundayim.. Simdi bu basligi herhangi bir uye acsaydi sanirim hemen "milli takim topiginden haberiniz var mi?" gibi bir uyari alir ve baslik derhal kitlenirdi.. Ama goruyorum ki acan Cenk olunca altina satirlarca yorumlar yapiliyor.. Cifte standart olunca da insanin cani sikiliyor, huzursuz oluyor..

Bir de sunu eklemem lazim yukarida ki yazima.. Biz niye bir insani elestirmeyi dahi beceremiyoruz.. Niye elestirmek gerektiginde bugun ku performansini degil de, gelmis gecmis ne kadar icraati varsa kirip geciriyoruz?..

Ya da tam tersi.. Mesela Hakan Sukur un bugununu elestiren niye hemen Hakan Sukur ve ya GS dusmani oluyor?..

Hangi isimiz dogru ki.........

Tarafından düzenlendi mali (Wed Sep 12 2007 10:47 AM)

#384916 - Wed Sep 12 2007 10:16 AM Re: IMparatoNEr: "Ders almam ders veririm" [Re: mali]
serkan_077 Offline
Müdavim
**

Yer: antalya
mali biz bu ve buna benzer pekçok konuda başarısız olduğumuz için zaten ülke ve toplum olarak yerimizde saymıyor muyuz??? dediğin gibi hangi işimiz doğru ki???

Page 1 of 16 1 2 3 ... 15 16 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı