#394397 - Thu Feb 21 2008 16:40 PM
Re: Resmi Sitemiz Galatasaray.org
[Re: Renato]
|
Yeni üye
|
Galatasaray gibi bir klübün resmi internet sitesi bence daha işlenir hlade olması gerekiyor,klübü telefonla arayıp yada fax atarak bu durumdan şikayetçi olduğumuzu belirtelim.
|
|
|
|
|
|
#394890 - Sat Feb 23 2008 17:55 PM
[Re: Sercan1905]
|
Yeni üye
|
aferin snaa ara sole ii akıl etmişsin[i][/i][b][/b] [spoiler][/spoiler]  [color:#999900][/color][font:Arial Black][/font][size:9pt][/size]
|
|
|
|
|
|
#396284 - Mon Mar 03 2008 16:02 PM
[Re: xl_aslan]
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
EN Son Resmi Siteden ALıyorum Haberleri... Hİç İlgilenmiyorlar Hiç Bir Zaman Cvp Alamadım Siteden DAha CAnlı olabilir Sitemizz:(
|
|
|
|
#399479 - Fri Apr 11 2008 14:33 PM
[Re: uA_yeliz]
|
Yek35
Üye

Yer: BUCA
|
Yeni Tasarım ve Zenginleşen İçerikle Yayındayız...
Galatasaray Spor Kulübü ile Doğan Online (DOL) arasında 2002 yılından bu yana sürmekte olan işbirliği geçtiğimiz günlerde sona erdi.
Doğan Online Grubu'na ve çalışanlarına, bu süre zarfında gösterdikleri özverili çalışmalarından ve yakın işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Yeni yayın dönemimizle birlikte, www.galatasaray.com adresi de kulübümüze geçmiştir. Bu adres de bugünden itibaren resmi sitemize yönlendirilecektir. Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi www.galatasaray.org, bugünden itibaren yeni tasarımıyla ve zenginleştirilmiş içeriğiyle, kulübümüzün kendi olanaklarıyla yayınına devam edecektir.
Açılışımızı takip eden günlerde sitemiz, yeni olanakların da ilave edilmesiyle daha da zenginleştirilecek, Galatasaray taraftarının hizmetinde olmaya devam edecektir. Planlanan ve bitme safhasına gelen yenilikler arasında, Aslantepe inşaat alanından 24 saat canlı yayın, Galatasaray TV ile yapılan işbirliği sonucunda programların bir kısmının internet üzerinden yayınlanması, sitemizin İngilizce ve Fransızca versiyonları ile taraftarlarımızın yoğun talep gösterdiği Fotoğraf Galerileri, Wallpaper Setleri bulunuyor.
Resmi sitemiz, bundan sonraki yayın döneminde, taraftarlarımızla interaktif bir iletişime geçmeyi hedeflemektedir. Sitemizin içerik yönetimi de Galatasaray Dergisi ekibi tarafından sağlanacaktır.
Yeni resmi site tasarımı ve içeriğinin ziyaretçilerimizin beğenisini kazanacağı umuduyla, her türlü eleştiri ve önerilerilerinize her zaman açık olduğumuzu bildirmek isteriz.
Türkiye'nin ilk kulüp internet sitesi olma unvanını taşıyan, aylık 2.5 milyona ulaşan "tekil" ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin en çok ziyaret edilen internet siteleri içerisinde yer alan resmi sitemizi hep birlikte daha da ileri noktalara taşıyacağımıza içtenlikle inanıyoruz. Tüm ziyaretçilerimize tekrar merhaba diyoruz...
Galatasaray.Org
|
|
|
|
#399510 - Fri Apr 11 2008 21:41 PM
[Re: murat1905]
|
Müdavim

Yer: İstanbul / TÜRKİYE
|
Özellikle "Taraftar Locası" kısmının içinde dolaşın arkadaşlar...Süper olmuş bu kısım.
TARAFTAR LOCASI
+ Galatasaray Şarkıları Bu kısımda Galatasaray'ımızın marşlarını ve beğendiğimiz şarkıları bulabilirsiniz arkadaşlar.
+ Videolar Galatasaray'ımızın belgeselinden parça videolar bulunmakta, tarihimizdeki altın sayfalara girmiş maçlardan video görüntüleri vs. herşey.
+ Multimedia Bu kısımda ekran koruyucular, duvar kağıtları ve fotoğrafları bulabilirsiniz, son derece kaliteli olarak hazırlanılmış.
+ Skorbord Bu kısımda son 5 maçımızın sonuçları, önümüzdeki maç programı ve puan durumu gibi detayları görebilirsiniz.
+ Futbolcular Bu kısımda futbolcularımızın ve teknik kadromuzun tek tek ayrıntılı kariyerleri, bilgileri yer almakta.
+ Şeref Kürsüsü Kulübümüzün künyesinden tutunda, en'leri, tarihimiz, kupalarımız vs. herşey burada.
Ben dolaşmadan yorum yapmayın derim, hiçbir takımda böyle bir resmi site yok arkadaşlar, son derece iyi hazırlanılmış özellikle "Taraftar Locası" kısmı...
|
|
|
|
#399541 - Sat Apr 12 2008 13:13 PM
[Re: FTH1905]
|
Yeni üye
Yer: ASY ArenA
|
Evett bende dün gördüm, yaklaşık 1 saat baktım durdum, grafikler, bilgiler herşey mükemmel ötesi ! emeği geçenlerin eline sağlık !
sevgiler..
|
|
|
|
#399611 - Sat Apr 12 2008 22:45 PM
[Re: aYşeEuA]
|
Yeni üye
Yer: Sinop
|
çok süper olmuş herkeze teşekkür ederim süper yaw...
|
|
|
|
#405967 - Sun Jun 08 2008 01:42 AM
[Re: F@T!H]
|
Yeni üye

|
|
|
|
|
|
|
#446870 - Sun Feb 08 2009 09:49 AM
[Re: Ultr@Lion]
|
|
arkadaşlar bence galatasaray.org güzel bir site.ben şahsen bir galatasaraylı olarak galatasaray org'u beğendim sizinde benim gibi önerilerinizi,galatasaray.org'un nasıl bir site olduğunu yazmanızı rica ediyorum.....
selametle
|
|
|
|
|
|
#474185 - Fri Jun 11 2010 12:30 PM
[Re: Ultr@Lion]
|
Yer: edirne