aurelio işe yarıyor, o zaman türk olmayı hak etmiştir mi demek istiyorsun? anlayamadım...
valla bana kalsa aurelio'yu türk milli takımında oynatmam... zaten kulüp takımlarımız hepden yabancılarla doldu... aurelio, azize takımında bir fazla yabancı oynatabilsin diye türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmuştur... hikayeden türktür... milli takıma alınması da yanlıştır... 70 milyonluk ülkeden orta sahada koşacak bir adam bulamadıkdamı aurelio oynuyor?
Peki sen oynatmam diyorsunda işin yüzeysel yönünnden bakıyorsun olaya,kim geçsin oraya desek hocam sana sayacağın adamlar eminim saymak istemediğin ama maalsef bir ton kazma olacak,Hüseyin,Selçuk,Ayhan(ne kadar tekniği iyi olsada emniyetsiz ) ve hatta Deniz Barış(korkunç)...4 nü üst üste koysak 1 Aurelio olmazlar..
Ben Takım hücuma çıkarken Aurelio'nun nerde durduğuna bakıyorum,kontra yerken nerde ne yaptığına bakıyorum,oyun kurarken nasıl etki yaptığına bakıyorum ve diyorum ki bunları Hüseyin,Hasan vs oyuncuların yapması için büyük takımda oynaması ve iyi bir futbolcu olması lazım,Aurelio kıymetli bir adam...Yani milliyetçi görüşle bakarsam evet kesinlikle alınmasını istemem ama madem alındı neden şu saatten sonra karşı çıkalım ki? Alınmayı haketmedi ama yaptıklarıyla kalmayı haketti,gerçek Türk dediğimiz adamların bazılarının Milli takıma katkısı olmadığı günleride gördük,bir taşıyıcı Türk'ü bu kadar eleştirmeye ben karşıyım ,Yanlış veya doğru ,adamın sistemde ki yeri iskelette ki kaburga gibi,kıralım mı? Kırdık Malta ile 2-2 kaldık,orta saha çöktü kontralar yedik...
Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe menfaatine alınması konusuna katılıyorum,milli takıma alınınca da bravo iyi yaptınız der gibi ödüllendirildiler ki devamı geldi sonra...Yani GS gözlüğüyle bakarsak yanlıştır.
Fakat şu geçiş döneminde yapılmış bir doğrudur,geçiş döneminin ne olduğunuda hepimiz biliyoruz,bir gençleşme lafıyla çıkıldı yola,Aurelio dururken,fellik fellik genç Dmc deneyemeyiz o mevkide.. Alman Malik'i İtalyan Camoranesi'yi,Fransız Drogba'yı oynatmaya çalışıyorsa, Türk kendi içinde hapsolamaz gibi geliyor bana,bir bölgede eksiklik var ise bunu devşirmeyle çözmeye çalışıyor artık ülkeler.Kimse Kusura bakmasın ben Aurelio'dan memnunum...