Webaslan Forum
Page 12 of 12 < 1 2 ... 10 11 12
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#381423 - Sat Sep 15 2007 02:36 AM Re: Türkiye - Macaristan ( 12.09.2007 ) Euro 2008 ***** [Re: KingLion]
VipKiLLaH Offline
Müdavim
*

Yer: Almanya/Münster
Prim verilmesine su yöneden karsiyim, daha henüz bir basari yok, tam tersi 2008 turnuvasina katilacagimiz bile belli degil. Böyle bir durum varken prim verilmesi sacmaliktir.

Hani turnuva biletimizi cebimize koymus olsak versinler, yada ilerde gruptan ciksak veya bir yari final oynasak versinler. O zaman kimse sesini cikarmaz. Helal olsun derim cünkü milyonlara Türk insanini sevindirmis gurulandirmis olacaklar.

Ama su an daha hic bir basari yok, primde neyin nesi oluyormus?

#381424 - Sat Sep 15 2007 11:46 AM Re: Türkiye - Macaristan ( 12.09.2007 ) Euro 2008 [Re: VipKiLLaH]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Emre o hareketi M. Demirkol'a yaptıysa eline sağlık derim.Her fırsatta Galatasaray düşmanlığı yapan,Milli takımı bile sadece Galatasaray kökenliler üzerinden eleştiren,tarafsız gibi görünen ikiyüzlünün tekidir.İsterse tüm basına yapsın.Hepsi fenerli zaten.Bizde tribünde bağırmıyormuyuz "o... basın bunuda yazın" diye.

#381425 - Tue Sep 18 2007 12:12 PM Re: Türkiye - Macaristan ( 12.09.2007 ) Euro 2008 [Re: pikalo]
Anonymous
Kayıtlı değil

Emre, F.Bahçeli o yazarı açıklayacak

Emre Belözoğlu, Macaristan maçından sonra “Can dostum” dediği bir yakınının evinde kaldı...

O gece sabaha kadar konuştular. Dertleştiler, her şeyi enine boyuna tartıştılar.

Canı sıkkındı Emre’nin, zaten hiç uyumadı. O hareketi kime ve niçin yaptığını anlattı.

Sabah olunca da “Can dostu” Emre’yi İngiltere’ye uğurladı.

Emre’nin İngiltere’ye ayak bastığı andan itibaren moral bozukluğunu üzerinden attığını söylediler dostları.

O sırada bizde ise hâlâ Emre’nin kolu gündemdeydi. Herkes işin peşindeydi. Sadece spor basını değil; tüm basın! Hatta mazagin yazarı Cengiz Semercioğlu bile olaya balıklama atladı ve gerçeği (!) açıkladı. “Emre o hareketi Mehmet Demirkol’a yaptı” dedi çok şey biliyormuşcasına, ortalık iyice gerildi. Yazılar, restleşmeler, ilkeler falan filan.

Oysa o isim Mehmet Demirkol değildi ki.

Cengiz Semercioğlu da uzun atlamış veya atlatılmıştı...

Bu isim Malta maçından çok daha önce Emre için yazılar yazmaya başlayan Fenerbahçeli bir spor yazarıydı.

Emre o ismi tarif etmeye çalışırken “Onun bana kini Malta maçından çok önce Fenerbahçe’yle adım anıldığı dönemde başladı...

Bu hareketim Malta ya da Macaristan maçıyla ilgili değil” dedi...

Şöhret olmak veya dikkat çekmek niyetinde değilim.

Gizemli gizemli bir şeyler de söylemeyeceğim. O ismi biliyorum demekle yetineceğim sadece.

Kim mi?

Biraz daha sabır. Emre o ismi bir basın toplantısıyla açıklayacakmış; öyle söyledi.

Ne zaman mı?

Çok yakında.

BAHRİ HAVADIR..............

#381426 - Sat Sep 22 2007 09:53 AM Re: Türkiye - Macaristan ( 12.09.2007 ) Euro 2008 [Re: ]
Anonymous
Kayıtlı değil

Bahri Havadır gene şapladı...
Arka arkaya asılsız haberleri çıkıyor..

Emre Yazılı bir açıklama yaptı...

Alıntı:
Yazılı bir açıklama yapan Emre, bundan sonra transferler dahil hiçbir konuda medyaya açıklama yapmayacağını ve röportaj vermeyeceğini kaydetti.

Kendi üzerinden milli takımın yıpratılmaya çalışıldığını savunan Emre, ''12 Eylül akşamı oynanan milli maçta gol sonrası yaptığım hareketin Fair-play ruhuna uygun olmadığının farkındayım, ancak yapmış olduğum hareket ile ilgili pişmanlığımı kendi içimde yaşamama bile izin vermediler. O hareketi tribündeki bir kişiye yaptığımı ifade etmeme rağmen, herkes kendi üstüne alındı ve haberlere, sanki o hareketi herkese yapmışım gibi yansıtıldı. Milli takımı benim üstümden yıpratmaya çalışıyorlar. Milli takıma davet edildiğim sürece geleceğim ve her zaman olduğu gibi ülkem için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben buradayım, eleştiriye de her zaman açığım'' diye görüş belirtti. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e ''İkinci babam'' diyen, kızı Merve'yi de öz kardeşinden ayırt etmediğini ifade eden milli futbolcu, sözlerine şöyle devam etti:

''Fatih Terim benim babamdan sonra ikinci babam dediğim insandır. Merve Terim de benim kendi öz kız kardeşimden ayırt etmediğim kardeşimdir. Bu haberin sahibi olan kişi ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Bana ahlak ve terbiye dersi veren bu insana, bu çirkin açıklamayı soruyorum ve Allah'a inancı varsa hakkımı helal etmediğimi bilmesini istiyorum.''

Page 12 of 12 < 1 2 ... 10 11 12

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı