Veriyorsun bir örnek ama içi boş
Ben bu cümleden ''Boş Konuşuyorsun'' anlamını çıkardığım için bu tür bir bildirimde bulundum...
Ben yanlış algılamış olabilirim yada sen benim algıladığım şeyi demek istememiş olabilirsin ama bu cümleyi okuyan herkesin ve Burhan abinin bu cümleyi benim yorumladığım gibi yorumlama ihtimali olduğu için Burhan abinin bu tür 'ucu açık' bir ifadeyi haketmediğini bildirdim...
Hakikaten vakit harcayip burda, dogru veya yanlis analizler yapiyorum, belli bir vakit harciyorum.
Ben şahsen yorumlarından ve analizlerinden çok memnunum ve ama katılırım yorumlarına ama katılmam forumda yeni bir tat oluşturduğuna ve kaliteyi arttırdığına inanıyorum...
okumayın şu ömer üründül yazılarını... 5 seneden beri alan daraltma, dar alan presi diye diye benim içimi daralttı... başak birşeyin daraldığı yok...
Burada benim anladığım aynı tarz yorumlar yaptığını yazmaya çalışmış...Senin Hıncal'ın yorumlarının aynısını yazıyorsun dediğin gibi yani...
Yanlış algılanacak şey göremiyorum ben bu cümlede...
Şunu kastediyorsun sanırım Burhan abinin bu sözüne alındığını belirtirken;
Senin birilerinin yazısından etkilenerek burada yazı yazdığını aslında bunların kendi fikrinin olmadığını kastettiğini düşünüyorsun Burhan abinin sanırım...
Yani evet bu açıdan düşünüyorsan şayet seninde alınman normal haklısın...
Ama sende ona Hıncal'ın yazılarının aynısını yazıyorsun diyorsun:))
Bence hem Burhan abi hemde sen kimsenin fikrinden etkilenerek yazı yazmıyorsunuz..Kendi futbol bilginiz doğrultusunda yorumlar yapıyorsunuz...Fikirleriniz ise basında ki bazı spor yazarları ile örtüşüyor ki bu da çok doğal...Bnim yazdıklarımında tıpatıp aynısını yazan birileri illa ki vardır bende onlardan mı etkileniyorum yani...
Karar ver demişsin ama,
karar verilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum..
Benim bir kararım olamaz öyle bir konumumda olamaz çünkü emeğinize ayıp...
Diyeceğim son bir şey varsa oda;
Foruma girdiğimde yazılarınızı merak ettiğim ve zevkle okuduğum kişiler olmanız...