Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#408575 - Thu Jun 26 2008 08:13 AM Re: Senegal'daki alt yapı külübümüze ne oldu? [Re: conqueror]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
İlk Gönderen: conqueror
Böle bişi olduğundan bile haberim yoktu ilk defa duyuyorum.eminim birçok galatasaraylıda ilk kez duyuyodur.

evet renkdaş ben de ilk kez duydum.

#408576 - Thu Jun 26 2008 08:14 AM Re: Senegal'daki alt yapı külübümüze ne oldu? [Re: uğur44]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
İlk Gönderen: uğur44
galatasarayım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim :(:(:(

bu ne yaw!!! iyi misin renkdaş?

#417129 - Thu Jul 31 2008 00:08 AM Re: Senegal'daki alt yapı külübümüze ne oldu? [Re: ua1995]
10_Hagi_MetinOKT Offline

Yer: istanbul
Ben de bişi diyicem bu renktaş kelimesi ne manyakça !O zaman malatyasporda renktaş!Hem bi de rauf denktaşı çok çağırıştırıyo var geçin bu laftan kardeşler:D

NE TERÖR NE İRTİCA BU VATAN BÖLÜNMEYECEK!

#438626 - Tue Nov 04 2008 01:19 AM Re: Senegal'daki alt yapı külübümüze ne oldu? [Re: 10_Hagi_MetinOKT]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: 10_Hagi_MetinOKT
Ben de bişi diyicem bu renktaş kelimesi ne manyakça !O zaman malatyasporda renktaş!Hem bi de rauf denktaşı çok çağırıştırıyo var geçin bu laftan kardeşler:D

Akıl küpü seni...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#446107 - Thu Jan 29 2009 17:21 PM Re: Galatasaray Şampiyon Oldu !.. [Re: ASTURIAS]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Bakın ne haber buldum

----------------------------------------------------------------------------------------------

G.Saray şampiyon oldu!

Bu Galatasaray, bildiğimiz Galatasaray değil, Güney Afrika üçüncü liginde mücadele eden Galatasaray.

Akşam gazetesinin haberine göre, Galatasaray, Discovery Walter Sisulu Soccer Cupın finalinde Mohlakengi 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı ve şampiyonluk ödülü olarak 55 bin Güney Afrika Randı yani yaklaşık 8 bin 877 lira kazandı. Galatasaraylı yöneticiler bu paranın 40 bin Randını şampiyonluk primi olarak futbolculara dağıtma kararı aldı.

FUTBOLCULAR İŞSİZ

Galatasaray, daha önce 2005 ve 2007de de şampiyon olmuş 2006da kupayı Senaoane Gunners takımına penaltılarla kaptırmıştı. Dördüncü kez katıldıkları kupada üçüncü kez yaşadıkları şampiyonluğun ardından havalara uçan takımın teknik direktörü ve başkan yardımcısı Seth Molele, Bu büyük bir başarı ve 2008i bitirmenin en inanılmaz yöntemi. İşlerini iyi yaptıkları için futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar için büyük bir onur oldu. Futbolcularımızın büyük bir bölümü işsiz. Kazandığımız para ödülünün büyük bir kısmını onlara dağıtacağız diye konuştu.

UZUN BİR YOLLARI VAR

Galatasaray, Güney Afrikada Türkiyede üçüncü lig ayarındaki Vodacom Leaguede mücadele ediyor. Vodacom League, 9 coğrafi bölgede 16şar kulübün katılımıyla oynanıyor. Bölgesel liginde şampiyon olan takım, Play-Offa yükseliyor. Play-Offları kazanan takımlar da Milli 1. Lige çıkıyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Güney afrika ligi 9 ayri bölgeye göre ayrilmis. ismi: Vodacom League

ligde milano, vasco da gama, ajax, liverpool fc, galatasaray, leeds united, benfica, celtic, rangers... gibi takimlar mevcut

tüm bilgiler

http://en.wikipedia.org/wiki/Vodacom_League

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#449936 - Tue Mar 10 2009 20:06 PM Re: Galatasaray Şampiyon Oldu !.. [Re: uA_f@tih]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Bu kulübün sonu hala bir muamma anlaşılan.

#450305 - Fri Mar 13 2009 17:55 PM Re: Galatasaray Şampiyon Oldu !.. [Re: Renato]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

millet geyik yapmasa belki ilgli biri görüp cevap yazacak ama geyik için kullanmayı tercih ediyorlar.

#450679 - Mon Mar 16 2009 21:34 PM Re: Galatasaray Şampiyon Oldu !.. [Re: xl_aslan]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Geçenlerde Sporx'da bir haber yayımlandı.
Habere göre Vodacom liginde mücadele eden Galatasaray başkanı maddi sorunlar nedeniyle kulübü satma kararı almış ve biçtikleri fiyatta yaklaşık 40-50bin dolar arası bişey...

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı