#368279 - Mon Jun 25 2007 15:09 PM
Re: # Barış Özbek
[Re: Ser_seri]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
cok yonlu bır oyuncu takıma katkısı cok olcak bence
|
|
|
|
|
|
#368284 - Sat Jun 30 2007 18:30 PM
Re: #20 Barış Özbek
[Re: nemesis]
|
ArmA SevdAlısı
Yeni üye
Yer: AdAnA
|
Volkan Yaman'ın arkasında iyi bir yedek olacaktır.
|
|
|
|
#368291 - Fri Aug 17 2007 20:08 PM
[Re: mrpapila]
|
Yeni üye
|
türkiyede gördüğüm nadir 2 yönlü oyunculardan.savunmasıda hücumuda mükemmel.4-3-1-2 taktiğinde 3lü orta sahanın sağında mükemmel iş yapabiliyor.ayrıca sağ bek ve ön libero olarakta güven veriyor.anlayacağınız galatasarayımızda joker görevini rahatlıkla kaldırabilecek bir futbolcumuz.
|
|
|
|
|
|
#368292 - Tue Sep 04 2007 14:23 PM
[Re: Serhat1616]
|
Müdavim

Yer: Ev
|
"Galatasaray'da oynamak hayalimdi."
Galatasaray'ın yeni gurbetçi futbolcularından Barış Özbek, "Takım olarak ligde şampiyonluk hedefimiz var, UEFA Kupası'nda da başarı elde etmek istiyoruz" dedi.
Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tamsaha Dergisi'ne konuşan Galatasaraylı Barış Özbek, kendisini Almanya'da yarım sezon boyunca izleyen teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp'ın gözüne kısa sürede girerek, sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğunu belirtti.
Barış Özbek, futbolun iki yönlü oynanması gerektiğine inandığını kaydederek, "Hem defansta, hem de ofansta görev alabiliyorum. Top rakipteyken agresif olmaya ve top çalmaya bayılıyorum. Ama top bendeyken özelliğim değişiyor. Teknik futbolcu olmayı, topu alınca oynamayı seviyorum" ifadelerini kullandı.
"FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM"
Sarı-kırmızılı futbolcu, sezon başında Galatasaray'ın kendisini istediğini, ayrıca Fenerbahçe'den ve Alman takımlarından da teklifler aldığını anlattı.
"Ama tercihim Galatasaray oldu" diyen Barış, şöyle devam etti:
"Oturup tüm detayları değerlendirdim. En önemli faktörlerden biri Feldkamp'ın burada olmasıydı. Almanya'da görüştük. Yarım sezondur hem Alman Genç Milli Takımı'nda hem de Essen'de beni izletiyormuş. Serkan Çalık'la ikimizi aldılar. Zaten Galatasaray'da oynamak hayalimdi."
"TÜRK FUTBOLCUSU ÇOK FARKLI"
Barış Özbek, Turkcell Süper Lig'deki ilk maçlarını seyircisiz oynadıklarını belirterek, "İlk defa bir seyircisiz maç oynadım ve çok garip geldi" dedi.
Türk futbolunun kendisine ilk başlarda farklı geldiğini belirten gurbetçi oyuncu, şunları kaydetti:
"Burada bazı futbolcuların hareketleri çok farklı. Alman futbolculara baktığın zaman ne yapmak istediklerini anlıyorsun. Futbolcuların teknikleri çok kuvvetli olmadığı için öyle çok farklı hareketler yapmazlar. Burada ise teknik futbolcuların ne yapacakları belli olmuyor. Mesela Okan Buruk, birden geri dönebiliyor. Daha hızlı yer değiştiriyorlar. Bu konuda hocamızın tavsiyelerini dinledim ve artık alıştım sayılır."
"UEFA KUPASI'NDA AİLECE DUYGULANDIK"
Barış Özbek, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kaldırdığı gün ailesiyle çok duygulandığını belirtti.
Türk kökenli futbolcu için Almanya'nın çok zor olduğunu da vurgulayan Barış Özbek, "Eğer profesyonel olabildiyse çok zor aşamalardan geçmiş demektir. Çünkü Almanya'da disiplin en önde gelir. Türk arkadaşlarımın da çok disiplinli olduğunu söyleyemem. Hemen pes etmeleri ve disiplinsizlik en büyük sorunları. Genç bir futbolcu için en önemli dönem 17-18 yaşları. O yaşta gece hayatı, dışarıya çıkmak, kız arkadaşlar edinmek gibi şeyler başlıyor ve disiplin kalmıyor. Türk futbolcular belli bir yaşa kadar çok iyi. Ama yaş 17-18 oldu mu işler tersine dönüyor ve başarılı futbolcu sayısı azalıyor" dedi.
"TÜRKİYE'DE ALTYAPI OYUNCULARINA ÇOK FIRSAT TANINIYOR"
Türkiye'de altyapı oyuncularına Almanya'ya oranla daha iyi fırsatlar sunulduğunu gördüğünü kaydeden Özbek, Galatasaray'da Özgürcan, Aydın, Anıl, Arda, Çağrı, Fırat'ın hep genç takımdan gelme oyuncular olduğunu, Almanya'da ise böyle olmadığını, geldiği kulüp olan Essen'de dört sezonda sadece Serkan ve kendisinin (A) takıma çıktığını anlattı.
Barış, "Almanya futbolu Türk futbolundan biraz farklı. Almanlar güce dayalı futbol oynuyor. Çok kuvvetli oyuncular var orada. Burada ise teknik özelliği yüksek oyuncular ağırlıkta. Almanya'da sert futbol oynanıyor ve ben de sert oynamayı seviyorum" ifadelerini kullandı.
"TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELİRSE..."
Barış Özbek, Alman Genç Milli Takımı oyuncusu olduğunu ifade ederek, "Serdar Taşçı daha önce 21 yaş altındaydı ve Almanya (A) Milli Takımı'na çağrıldı. Şimdi ben bu durumla karşılaşırsam nasıl davranacağıma açıkçası henüz karar veremedim. Önümüzdeki günlerde Fatih Terim hocam çağırırsa, ailemle de oturup konuşarak bir karar veririm" dedi.
Önümüzdeki günlerde Almanya Ümit Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'na katılacağını anlatan Barış, "2. Lig'de oynarken Alman genç milli takımlarına çağrıldım. En iyi futbolcuların bulunduğu takımlara çağrılmak beni gerçekten çok gururlandırdı. Çok zor bir şeydi. Almanya'nın futboldaki başarısı tartışılmaz ve Alman milli takımlarına yabancı kökenli olarak çağrılmak güzel. Zaten genç takımlarda çok sayıda yabancı kökenli futbolcu da var" diyerek sözlerini tamamladı.
|
|
|
|
#368312 - Tue Sep 25 2007 22:47 PM
Re: Barış Özbek
[Re: murat4]
|
Müdavim

Yer: Göztepe
|
Karaman: ’’Barış Özbek Almanya’yı seçti’’ Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ünal Karaman, Türk Milli Takımı’nda forma giymek için teklif beklediğini söyleyen Galatasaraylı oyuncu Barış Özbek’in, Alman Milli Takımı’nı seçtiğini söyledi.
Karaman, Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, ’’Özbek’e teklif yapıldı, o Almanya’yı seçti’’ ifadesini kullanarak, Barış Özbek’e Ümit Milli Takımı’nda oynaması için daha önce teklif [***]ürüldüğünü, ancak kendisinin Alman Milli Takımı’nı tercih ettiğini dile getirdi.
Karaman, Barış Özbek’in milli takımlara kazandırılması için, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaptıkları istişare sonucu, yaklaşık bir ay önce girişimde bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi: ’’Hukuk kurulumuzun da görüşünü alarak, doğum günü olan 14 Eylül’den önce, yani FIFA’nın belirlediği yaş sınırına ulaşmadan, Barış’ı 8 Eylül’de Liechtenstein ile yaptığımız 2009 Avrupa Şampiyonası eleme maçında oynatmayı planladık. Kendisine ulaşamadığımız için bu teklifi Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin aracılığıyla ilettik. Önce bu konuyu düşüneceğini ve Alman Milli Takımı’ndaki antrenörüyle görüşüp karar vereceği cevabını aldık. Daha sonra da Barış Özbek, 12 Eylül’de oynanan İsveç maçında, Alman Ümit Milli Takımı formasını tekrar giydi ve tercihini bu yönde kullandı. Ardından da Türk Milli Takımı’nı seçmesi için gereken süre zaten doldu.’’
|
|
|
|
|
|
#368313 - Tue Sep 25 2007 23:10 PM
[Re: gsuA_67]
|
Yeni üye
Yer: balıkesir
|
Daha sonra da Barış Özbek, 12 Eylül’de oynanan İsveç maçında, Alman Ümit Milli Takımı formasını tekrar giydi ve tercihini bu yönde kullandı. Ardından da Türk Milli Takımı’nı seçmesi için gereken süre zaten doldu kasımpaşa maçı sonrası barış durumunun netlik kazanmadığından bahsediyordu.yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. ya ünal karamanın ya da barışın hatası var gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
#368332 - Mon Nov 12 2007 16:54 PM
[Re: serkan_077]
|
Yeni üye
|
Bunların futbol tarzı daha farklı bana göre .... Özellikle Barış traktör gibi eziyo geçiyo çok hızlı, çok hırslı.... adamlar daha kendi sahasındayken başlıo prese kapıyo topu.. Yere düşüp kalkmayışını deneyimsizliğine bağlıyorum daha çok genç .. Ceza sahası önünden içeriye etkili paslar atabilen ve iyi şutları olan mükemmel bir genç .... kendini bozmazsa, disiplinini kaybetmeden çalışmaya devam ederse, tekniğini biraz daha ilerletirse Barış Galatasaray kısa sürede vazgeçilemez, mükemmel, Avrupalı bir orta saha oyuncusuna sahip olur.......
|
|
|
|
#396247 - Sun Mar 02 2008 22:23 PM
[Re: Renato]
|
Yeni üye
|
mentali ve tekniği çoook eksik çook..iyi bi yedek olur ancak..bide çirkefcenede bi topçu..
|
|
|
|
|
|
#396326 - Mon Mar 03 2008 20:49 PM
[Re: chelik]
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
Her Yönüyle MilanLı GATTUSO Diyebilirim...
|
|
|
|
#396349 - Tue Mar 04 2008 12:23 PM
[Re: ua_musti_88]
|
Yeni üye
|
yok artık lebron james !! sen serkanada ribery dersin Allah bilir..
|
|
|
|
|
|
#396464 - Wed Mar 05 2008 14:03 PM
[Re: FTH1905]
|
Yeni üye
|
derler ya bi cacık olmaz diye işte öyle birşey.. uzaktan şut atmayı bilmiyosun bari atma  atınca benim içim eriyo.. bi güzel hareket yapıyo sonra hemen gaza geliyo bi daha deniyo.. Mental çok eksik..
|
|
|
|
|
|
#396492 - Wed Mar 05 2008 16:09 PM
[Re: WaNTeD]
|
Galatasaray delisi
Yeni üye
Yer: Almanya
|
arkadaşlar tabi ki bu adamın çok eksiği var. dediğiniz özellikere sahip ve 21-22 yaşlarında kaç tane oyuncu var dünyada? ya da dediğimiz bu özelliklere de sahip olsaydı almanya 2. liginde top koşturur muydu veya bize gelir miydi? bişeyleri eksik ama kapatılmayacak eksikler değil bence. 1 2 sene sonra çok yönlü bir ortasahamız olacağı kanısındayım. Iste budur ya , illa basarili görünmek icin golmü atmasi lazim cocuk elinden geleni yapiyor simdilik ve ilerisi icin söylüyorum tecrübe kazandiginda cok daha faydasi olacaktir takima. Ayrica Sabriyle kiyaslamam bile en azindan Baris'in ortalari yerini buluyor 
|
|
|
|
|
|
#396500 - Wed Mar 05 2008 17:39 PM
[Re: highfever]
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
yok artık lebron james !! sen serkanada ribery dersin Allah bilir.. hocamm riberyi fln sallada barisin cabasını nasıl görmessin??? Milanlı GAttusoya BEnziyor Yanlısmıyım?
|
|
|
|
#396511 - Wed Mar 05 2008 18:47 PM
[Re: ua_musti_88]
|
Bu alem boş mu ne?
Yeni üye
|
Maalesef yanlışsın renkdaş keşke o kadar kaliteli ve fiziksel olarak da Gattuso kadar güçlü olsa ama ne yazık ki barış da serkan da süper yetenekli çocuklar değil.
|
|
|
|
|
|
#396587 - Thu Mar 06 2008 15:05 PM
[Re: caner3434]
|
Yeni üye
|
çokda üstüne gitmeyin mustinin de hocam gattusoya sadece koşmasıyla mücadelesini benzetebilrsin lakin mesela premier ligindeki her orta saha barış kadar koşup bi mücadele ediyo..Gattusoda bide mental varki aman yarabbi derim gerçi bende oynasam pirloyla o kadar sene yan yana benimde olur :)Barışın biraz maç seyretmesi ve tekniğini geliştirmesi lazım.. Tuncayı örnek verirsek türkiyede mücadelesiyle bi yere gelirken ingilterede hiçde göze batmıyo bu mücadelesi.. Bide denildiği gibi iyi oyuncu 18 yaşında belli eder kendini arda özer tuncya gökhan gönül vs de olduğu gibi..bunlar 21 22 yaşında olurmu acaba diyoruz hala.. olmaz hocam olmaz ...
|
|
|
|
|
|
#397622 - Sun Mar 23 2008 21:14 PM
[Re: kacarow]
|
Yeni üye
|
Gökhan 20 uğur 23 biliyorum ben yanlış olabilir tabi.. Uğur kendini göstermedi kendini geliştirdi  Gökhandada bişi varmışki Rıdvan şiddetle tavsiye etmiş Fener'e.. Ama barış...Bi sabri yeter bi takıma ikinciyi kaldıramaz..
|
|
|
|
|
|
#397663 - Mon Mar 24 2008 12:03 PM
|
Yeni üye
|
Barış.. Kanatta oynuyo bi adam geçemez, önüne top açılır bi orta açamaz.. Göbeğe çekiyosun bi atağa kaldıracak pas atamaz.. Sağbek de oynadı malum.. Sadece koşarak mücadele ederek ancak oyun bozmaya çalışan takımlarda oynarlar kupada fb ye oynadığımız gibi.. Bunlar 21inden sonra öğrenilecek şeyler değil ( Türkiye için konuşuyorum Avrupada 30undada geliştiriyo kendilerini) Ancak bence takımda kalıp kulübede oturmalı sonuçta kaliteli yedeğimiz olacak bi takım değiliz barış serkan gibi oyuncular kulübede oturmalı taktiğe göre girmeli..Ama ilk 11 değil.. Bize top süren adam geçen ve en önemlisi orta açan sağ kanat lazım...
|
|
|
|
|
|
#397668 - Mon Mar 24 2008 12:51 PM
|
Müdavim

Yer: aNKaRa
|
Barış.. Kanatta oynuyo bi adam geçemez, önüne top açılır bi orta açamaz.. Göbeğe çekiyosun bi atağa kaldıracak pas atamaz.. Sağbek de oynadı malum.. Sadece koşarak mücadele ederek ancak oyun bozmaya çalışan takımlarda oynarlar kupada fb ye oynadığımız gibi.. Bunlar 21inden sonra öğrenilecek şeyler değil ( Türkiye için konuşuyorum Avrupada 30undada geliştiriyo kendilerini) Ancak bence takımda kalıp kulübede oturmalı sonuçta kaliteli yedeğimiz olacak bi takım değiliz barış serkan gibi oyuncular kulübede oturmalı taktiğe göre girmeli..Ama ilk 11 değil.. Bize top süren adam geçen ve en önemlisi orta açan sağ kanat lazım... aynen katılıyorum renktaş.... bazıları her koşan futbolcuyu yetenekli zannediyor...avrupanın en büyük orta sahaları en az barış kadar koşuyodur zaten...
|
|
|
|
|
|
#397670 - Mon Mar 24 2008 13:06 PM
|
Yeni üye
|
Barış'ın 3-4 hafta dinlendirilmesi lazım. Bu sürenin de en az 1 haftasında topsuz dinlendirilmesi lazım. Çünkü gereksiz alışkanlıklar edinmeye başladı son zamanlarda. Topu geveleyip duruyor ve rakip oyuncu Barış'ın yapacağı bütün hamleleri seziyor. Güçsüz olması da ayrı bir sorun. Yoksa faydalı bir oyuncu Barış. Daha da iyi olacaktır. Bunu farketmek için İnamotoları, Orhanları hatırlamanız yeterli.
|
|
|
|
#397717 - Mon Mar 24 2008 18:24 PM
|
|
barıs ozbel gelecek vaateden bı futbolcu ama su an gs de oynaması dogru degıl kayserı sıvas gıbı takımlara 1 yılıgına kıraya vermesı lazım
|
|
|
|
|
#397781 - Tue Mar 25 2008 13:14 PM
[Re: bilal]
|
Yeni üye
|
Gelecek vaat eden.. 21yaşında zannetmiyorum kendini geliştirsin.. Türkiyede antremanlarda açma-germe ortada sıçan fizik kondüsyon hareketleri yapılıyo..Aradan bi akıllı çıkarsa şut orta vs çalışıyo kendi kendine.. Bkz: hoojdonk, uğur boral, mehmet topal..
|
|
|
|
|
|
#397790 - Tue Mar 25 2008 13:39 PM
|
Müdavim

Yer: aNKaRa
|
Gelecek vaat eden.. 21yaşında zannetmiyorum kendini geliştirsin.. Türkiyede antremanlarda açma-germe ortada sıçan fizik kondüsyon hareketleri yapılıyo..Aradan bi akıllı çıkarsa şut orta vs çalışıyo kendi kendine.. Bkz: hoojdonk, uğur boral, mehmet topal.. bence de türkiye de varsa yoksa kondüsyon, koşma felan fıstık...bizim bi frikikten bi kornerden, serbest vuruştan yada şöyle 30 metreden doğru düzgün bi golümüz yok... anca koş içeri kadar ümitin önünde kalırsa gol...
Tarafından düzenlendi FTH1905 (Tue Mar 25 2008 13:40 PM)
|
|
|
|
|
|
#397792 - Tue Mar 25 2008 13:47 PM
|
Yeni üye
|
premier ligindeki oyuncuların hepsi anasının karnındamı öğreniyo şut çekmeyi,freekick atmayı korner açmayı.. bunlar sonrada öğrenilecek şeyler.. Gsde her futblcu her antrenmandan sonra 100şut çeksin her maç uzaktan bi tane çakarız.. Ama o kadar tembel ki halkımız antrenmanlar bitsede gitsek havasında geçiyo yada gırgır şamata..
|
|
|
|
|
|
#398004 - Thu Mar 27 2008 13:47 PM
[Re: mr_yozgatli]
|
|
Gelecek vaat eden bir futbolcu ama son bir kaç hafta oynamıyor. Bu da beni çok üzüyor.
|
|
|
|
|
|
#399465 - Fri Apr 11 2008 10:03 AM
[Re: kacarow]
|
|
ya nooldu bu adama birden uğur gidince darmadağın oldu adam.acaba uğurmu çok güzel oynadığından barışta gözümüze ii görünüyordu yoksa sabrimi çok kötü oynadığından şimdi barış gözümüze çok kötü görünüyor?
|
|
|
|
|
|
#423173 - Sat Aug 16 2008 02:33 AM
[Re: caner3434]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Barış anlamakta güçlük çektiğim bir futbolcu. Bir adam düşünün, daha 22 yaşında mı ne, Almanya U23'te oynuyor, Galatasaray gibi göz önünde bir kulüpte, Premier Lig'den teklifler falan var; siz olsanız n'aparsınız, sahada biraz ön plana çıkmak istemez misiniz?
O öyle yapmıyor...
Pres yapıyor, arkadaşlarının kaybettiği topların peişnden koşuyor, onların açıklarını kapatıyor. Ve daha 22 yaşında, tam kendini gösterme zamanında...
Bu yaşta bu karakter, helal olsun.
Fakat Milli Takım'a çağrılmadı bile, suçu, mütevazı bir oyun stili olması... Euro 2008 boyunca orta sahamızda pres yapan Mehmet Topal ve Aurelio dışında futbolcunun bulunmaması, orta sahamızın çok kolay geçilmesine sebep oldu. Şanslıydık, yine iyi dayandık...
|
|
|
|
|
#423226 - Sat Aug 16 2008 13:01 PM
[Re: enorja_gs]
|
Yer: GELCEN Mİ ?
|
bence cokta kotu oynamıyo fakat ıı de oynamıyo ama ıstese daha ıyısını yapabılır cunku hırslı bı oyuncu bu sene lıg de kendını gostermelı...
|
|
|
|
#430026 - Tue Sep 02 2008 02:43 AM
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
Bir bu eksikti. Nedir ya bu sakatlık illeti anlamadım gitti. Yapıştı yakamızı bırakmıyor. Tam da en formda isimleri buluyor. +1 geçen seneden beri hiç bi zaman tam kadro olamadık ya illaki bi sakatımız oluyo
|
|
|
|
#439365 - Sun Nov 09 2008 14:58 PM
[Re: 9#Elano]
|
Yer: izmir
|
Artık iyileşsin yaa ben barış'ın futbolunu çok beğeniyorum ve kendisini çok beğeniyorum.Takımımıza can veren oyunculardan o benim için.Ona bakınca hırs,azim ve aşırı güven görüyorum...
|
|
|
|
#441131 - Sat Nov 22 2008 17:48 PM
[Re: ASTURIAS]
|
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
|
http://www.barisozbek8.com/
barışın resmi sitesi...arkadaşlar barış arkaplanda fona çok güzel bir şarkı koymuş,bu şarkının ismini bilen var mı?şimdiden teşekkürler... Şarkı dediğin, 8-10 saniyelik bi elektronik partisyon; siteyi hazırlayan eleman kendi yapmıştır onu herhalde... yok bu bi şarkı,hatta bi yerde de dinledim ama adını bulamıyorum dostum...
|
|
|
|
#442935 - Thu Dec 11 2008 09:38 AM
[Re: 9#Elano]
|
Galatasaray
Üye

Yer: Ankara
|
Barış çok korktu!
Galatasarayımıza Essenden geldi. Bilinmeyin bir kutuydu Barış Özbek. Çalışkanlığıyla birlikte sarı kırmızılı formayı kaptı genç futbolcu. İlk senesinde şampiyonluk sevinci yaşayan Barış, ligin ikinci yarısında sakatlandı, sahalardan 2.5 ay uzak kaldı. Takımdan ayrı kalmanın verdiği acıyla birlikte üzüntüsü iki kat daha da artan tecrübeli futbolcumuz, "Allah bir daha o günleri göstermesin" dedi.
Barış, "Sakatlığım geçmeyecek diye içim içimi yedi. Bunun dışında bir daha takımda yer bulur muyum, bulmaz mıyım diye kara kara da düşündüm. Futboldan uzak kaldığın zaman bazı kesimler seni soruyor, bazı kesimlerin aklına bile gelmiyorsun."
Korktuğum olmadı
Futbolu bir meslek olarak seçtiğini, hayatının akışının buna bağlı olduğunu da söyleyen Barış, "Her insanın bir sanatı var. Benim sanatım da futbol. İki ayaklarım bana ekmek parası kazandırıyor. Ben onlara iyi bakmasam, onlar da bana ters davranır. Başkentte oynadığımız Ankaragücü maçında belimdeki ağrı, kasığıma vurduğu zaman yine bir korkuya kapıldım. Oyundan alınmamı istedim. Ama korktuğum şey başıma gelmedi" dedi.
Yeni heyecanlar arıyoruz
Galatasarayımızda her futbolcunun kendine özgü ayrı bir meziyeti bulunduğunu, genç bir kadronun olması nedeniyle de uzun yıllar başarı getirecek bir ortamın yaratıldığını belirten Barış, sözlerini şöyle tamamladı:
"Geçen yıl temeli attık, hiç kimsenin beklemediğini başardık. Şimdi bu yeni takıma gelen yeni arkadaşlar bize daha güç ve kuvvet verdi. Zaman zaman her takım gibi yanlışlıklar yapıyoruz. Ama bundan böyle adımlarımızı bilerek ve daha sağlam atmalıyız. Biz ekip olarak yeni heyecanlar arayan bir yapıya sahibiz. UEFA Kupasına gözümüzü diktik. 2008 yılında kupayı alan ikinci ekipte bizim de isimlerimizin geçmesini istiyoruz. Ligde ise ilk yarı için iki önemli maçı da atlatmak zorundayız. Bütün kulvarlarda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sene bütün kupaları müzemize götüreceğimize yürekten inanıyoruz."
Kaynak: Hürriyet
|
|
|
|
#443821 - Fri Dec 19 2008 02:03 AM
[Re: K@SIRG@]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Barış takımdaki en takdir ettiğim futbolcu. Bu yaşta bi futbolcunun topsuz alan futboluna bu kadar önem verdiğini kolay kolay göremezsiniz. Avrupa'yla aradaki farkı kastetmiyorum; asıl Avrupa'da göremezsiniz. Kendisini göstermesi için en uygun yaşlarda olan bi futbolcuyu topla fazla oynayıp gözleri üzerine çekmekten alıkoymanın herhalde Alman Disiplini'nden başka yolu yok.
Topu al, şöyle bi üstüne bas, bekle bekle rakip gelsin, bikaç saniye bakış, sağa yüklen, sola yüklen, hoop bi bacakarası, süratlen, tribünler delirsin... E tamam da rakip yerleşti hoca ?!?! Global Futbol Anlayışı diye bi şey çıktı; aşşağı yukarı her yerde futbolcu kalitesinin elverdiğince aynı futbolu oynatmak isteyen bi akım. Dribling yapan futbolcular Adidas'ın, Nike'ın reklamlarına çıkar; o futbolcular için alan boşaltan, pres yapan ve arkalarını toplayan futbolculardan bişey olmaz.
Haftasonu açarsın NTV'yi, izlersin C.Ronaldo'yu; "Vay be, adam 2 saniyede indi sıfıra sürate, tekniğe bak..." dersin. Kimse de demez ki "Aga bu yayla gibi alan nedir?" . Global futbol bizi "Topun olduğu yere" bakmaya zorladıkça Barış gibi futbolcuların kıymeti tam bilinemez.
Tamam; Gattuso da seviliyor ama Kaka kadar değil işte...
Daha bu yaşta bu olgunluk bence çok önemli.
|
|
|
|
|
#446073 - Thu Jan 29 2009 10:50 AM
[Re: Scarface]
|
Yeni üye
|
bence sağbeke barışı monte etmeliyiz ve su sabri densizinden kurtulmalıyız.
|
|
|
|
#446162 - Fri Jan 30 2009 10:46 AM
|
Yeni üye
|
bence sağbeke barışı monte etmeliyiz ve su sabri densizinden kurtulmalıyız. en doğrusu o ama skibbe sabriden vazgeçmez bence ama bu taraftar skibbeden vazgecmek üzere renktas.formayı hak eden giysin.
|
|
|
|
#446200 - Fri Jan 30 2009 15:02 PM
[Re: ASTURIAS]
|
Yeni üye
|
tamamda renktas sabriye bakarak barışın orada daha verimli olacagına inanıyorum bende.ön liberoda ayhan ve topal ikilisi fena olmaz bide iyileşen tobi yi düşünürsek sabrinin biraz kızak yemesi lazım.yoksa bende cok isterim barışı ön liberoda görmeyi.yada tobiyi sağ beke koyarsak oda olabilir.
|
|
|
|
#446384 - Sun Feb 01 2009 20:19 PM
Re: #8 Barış Özbek
[Re: romeo]
|
Yeni üye
|
birileri için bir futbolcu illaki ya gol atmalı yada asist yapmalı yoksa iyi topçu olamıyor anlaşılan.ne kadar komik bir anlayış.
|
|
|
|
#446436 - Mon Feb 02 2009 15:27 PM
|
Yeni üye
|
iyi öylede sabri şuan mevkisi olmayan bir yerde mecburiyetten oynuyor bende cok sevmiyorum sabriyi ama hak vermiyecegim anlamınada gelmez.ayrıca barış şuan takımın en fazla pres yapan oyuncusu.zaten yeterince teknik oyuncularımız var,arda,lincoln,kewell,baroş,ümit.
|
|
|
|
#446628 - Wed Feb 04 2009 14:59 PM
[Re: yönetici]
|
Yeni üye
|
dizinde ödem tespit edilmiş yani dönme kırılma yok.kayseri maçına yetiştirilmeye çalışıyormuş ama bana sorarsanız kayseri maçında riske etmemek lazım.bugün aldığım güzel haberdi.tekrardan geçmiş olsun.
|
|
|
|
#449087 - Fri Feb 27 2009 17:47 PM
[Re: uA_f@tih]
|
Yeni üye
|
kimse barış hakkında yorum yazmamış bana göre dün sahanın en iyilerindendi.mükembel bir pres uguladı çok güzel paslar çıkardı.
|
|
|
|
#456483 - Mon May 18 2009 17:17 PM
|
Üye

Yer: DK
|
direk tirübüne koşuyor,ne varsa tirübünde.....
Doğru dedin kardeşim tribünde seyirciler yok denilecek kadar azdı tribunde serkan oturuyordu, bildiginiz gibi onlar kanka olduklarini, barista golu attiktan sonra serkana armagan etmek istedi ve tribune serkanin oturdugu yere kostu ..
|
|
|
|
#456503 - Mon May 18 2009 21:14 PM
[Re: E05]
|
Müdavim

|
Serkan'a kalp işareti yapması çok tuhaf... renkdas ayni isareti ardada emre b. yapmisti, euro 2008'de Hayır o maçtan önce Emre ona ''sen bu maç gol atacaksın'' dedikten sonra ve eliyle 5 numara (Emre'nin forma numarası) işareti yaptı kalp değil yani
|
|
|
|
|
|
#456505 - Mon May 18 2009 21:28 PM
|
Üye

Yer: DK
|
Serkan'a kalp işareti yapması çok tuhaf... renkdas ayni isareti ardada emre b. yapmisti, euro 2008'de Hayır o maçtan önce Emre ona ''sen bu maç gol atacaksın'' dedikten sonra ve eliyle 5 numara (Emre'nin forma numarası) işareti yaptı kalp değil yani hmm arda varmisin yokmusuna ciktiginda anlatmisti, golu emre abiye armagan etmek istemistim, kendisi sakatlik falan geciriyodu, forma numarasini yaptim, sonra kalp isareti yaptim, bir baktim kalbin icinde siyahli bir adam bana dogru kosuyo sonra ondan siyrildim vs vs buna yakin birseyler anlatmisti yanlis hatirlamiyorsam ..
|
|
|
|
#456537 - Tue May 19 2009 12:43 PM
[Re: İskender Türk]
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#457638 - Sun May 31 2009 21:39 PM
|
Yer: istanbul
|
barıs ozbek galatasarayın orta sahasının dınamosu
|
|
|
|
|
|
#468090 - Thu Oct 29 2009 12:09 PM
[Re: MesMes]
|
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
|
Barış Özbek: "Yapılan Haberlere Gülüyorum"
Galatasaray’ın genç futbolcusu Barış Özbek, hakkında çıkan derbi öncesi geç saatlere kadar dışarıda olduğu ile ilgili haberleri Galatasaray
Televizyonu’na yaptığı açıklamayla yalanladı.
Barış Özbek, “Haberi duyduğumda çok güldüm. Bir iddaa var ortada ve bu çok gülünecek bir iddaa. Bu iddaa doğru değildir. Biz Galatasaray’ın futbolcusuyuz. Nerede, ne yapılacağını iyi biliyoruz. Hocamız bize kamp programı yapmıyor. Bu bizim maç öncesi birşeyler yaptığımız anlamına gelmiyor. Ben o gün kamptan önce yemek yiyebilirim. Nerede yemek yediğim önemli değil. Ben o gece kendi tesislerimizde 12.00’de uyudum. Böyle iddaalara gerçekten gülünür. Ben bunu açıkçası anlamıyorum. Bizim takımı yıpratmak istiyorlar. Yenildiğimiz bir maçtan sonra, böyle saçma sapan haberler çıkıyor. Bunlar bizi gerçekten çok güldürüyor. Biz bunları ciddiye almıyoruz. Taraftarlarımızın da bunları kaale almasını istemiyoruz.
Benim yemek yediğim yer Galatasaray’da bütün futbolcuların gittiği bir yer. Maç öncesi, maç sonrası hep birlikte oraya gideriz, yemeğimizi yeriz. Evet maçtan öncesi oraya gittim, ama yemeğimi yedim ve geldim. Gece kulubüne gitmişim, gece ikiye kadar parti yapmışım gibi yansıtılıyor. Bu tür haberlerin çıkması beni hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.” dedi.
|
|
|
|
|
|
#468687 - Tue Nov 10 2009 18:31 PM
[Re: GüLsah]
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
Barış, kişisel internet sitesi "www.barisozbek8.com"da yer alan açıklamasında, Türkiye'ye geleli 2,5 yıl olduğunu, ancak burada hala anlayamadığı birçok şey bulunduğunu ifade ederek, "Mesela Diyarbakır'da gördüğüm kırmızı kart için benden daha fazla üzülen bir kişi daha var mıdır? Cevabı çok basit, elbette ki hayır. Peki benim gördüğüm gibi bir kartla oyundan atılan futbol tarihindeki ilk futbolcu ben miyim? Onun cevabı da çok basit, hayır" dedi.
"O kart benim futbola başladığım yaştan beri gördüğüm ilk kırmızı kart" ifadesini kullanan Barış, şunları kaydetti: "Hatalı mıyım, evet. 23 yaşındayım. Hatalarım mutlaka olacak. Herkesten bu hatam için özür diliyorum. Ama hatalar insanlar içindir. Herkes hata yapar, önemli olan hatalardan ders alabilmek. Ben de bu hatamdan ders aldım. Böyle kritik bir maçta arkadaşlarımı sahada 10 kişi bırakmanın yanlış olduğunu biliyorum ve insanların bu konuda eleştirileri yapmasını da doğal karşılıyorum. Eleştirileri haklı buluyorum dedim, evet ama hakaretleri değil. Çünkü refleksle yaptığım bir hamleyle sarı kart görüp oyun dışı kalmamın kişiliğimle terbiyemle ilgisini anlayamıyorum. Bu hakaretleri edenlerin amaçlarını da çözemiyorum."
Barış, kendisini tanımayan, hayatında bir kere bile görmediği insanların karakteri hakkında nasıl yorum yapabileceğini, bunu anlamadığını ifade ederken, sözlerini şöyle tamamladı: "Herkes söylediklerine, kullandığı kelimelerin nereye gittiğine dikkat etmeli, ona göre konuşmalı. Hayatım boyunca kimseye hakaret etmedim, küçük düşürecek kelimeler sarf etmedim. Aynı duyarlılığı televizyonlarda, gazetelerde hakkımızda yorum yapan gazeteci büyüklerimizden de bekliyorum. Aksi takdirde şunu söyleyebilirim ki, bundan sonra kişiliğime yönelik yapılacak her türlü hakaret karşısında hakkımı hukuki yollarda arayacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın -------------------------------------------------------------------------------- Sadece gülüyoyorum madem Türkiye'de anlayamadığın birçok şey var ya anlamaya çalış ya da git bunun cevabı da bu kadar basit. Ayrıca hatalarından ders çıkardıysan ne güzel de bakalım çıkardığın dersi biz de görebilecek miyiz? İnşallah ne diyelim
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
#469504 - Sat Dec 05 2009 16:24 PM
|
Üye

|
Gattuso Barış 
|
|
|
|
|
|
#470030 - Mon Dec 21 2009 15:14 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
#471349 - Sat Feb 06 2010 13:51 PM
|
|
ne kaadar gereksiz bir oyuncu.
|
|
|
|
|
|
#473239 - Wed Apr 14 2010 13:06 PM
[Re: tamer gsgs]
|
|
BARISIN HIRSLI OYUNU BENI COK MUTLU EDİYO YALNIZ YALNZ YETENEGİ FAZLA YOK BU YÜZDEN EKSİK YÖNÜ DE COK
|
|
|
|
|
|
#473243 - Wed Apr 14 2010 19:35 PM
[Re: eray543]
|
Yeni üye

|