Talay Erken'in bir yazısından alıntı;
G.Saray, divan üyesi bir arkadaşım var... Cimbom'un idmanlarını yatsı namazı saatinde yapsa kaçırmaz. Uzun yıllar İngiltere'de tahsil yaptığı ve orada futbolu kana kana tattığı için benim xx diyen teknik adamla bu ayak oyununu rahatça tartışabilir. Önceki gün telefonla aradı: Galatasaray'ın en iyi transferi kim, biliyor musun? dedi. Elbette Lincoln olmalıydı.Hayır!.. 5 yıldız üzerinden 5 yıldız. Çocuk uçuyor... Kimse tutamıyor... Adını da kendi söyledi:Şu Almanya Eessen'den aldıkları Serkan Çalık sezon başı canlılığı ile beni yanıltmıyorsa, Galatasaray'a bir Libery dapa bingo... Diğer beğendiklerine de yıldız ver dedim işte beğendikleri:Lincoln HHHH, Servet HHH, Linderoth HHH, Orkun HHH, İsmael Boizid HHH Diğerleri bildiğimiz gibiymiş ama bir süpriz isim daha söyledi: PAF takımından alınan kaleci Fırat'ı da Allah nazardan esirgesin...Feldkamp üzerine titriyor...
açıkcası nerede yazıyor bu adam bilemiyorum, ama UA forumunda biri yapıştırmış, yazının öncesi carlos hakkında ama orasını boşverelim...