#368066 - Mon Aug 20 2007 15:05 PM
Re: #18 Ayhan Akman
[Re: murat4]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
.Faydası varsa da zararı daha çok...
Maçları izlediniz mi?Bu yorumu son 3 maçı izleyerek mi yapıyorsunuz yani? Yoksa geçen senelerdeki istikrarsız görüntüsü üzerinemi yapıyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
#368073 - Tue Aug 21 2007 16:29 PM
[Re: YILMAZ]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Oynanan son 3 maçta kadrodaki 26-27 kişiden daha üstün performans sergileyen takımın en iyisi olan bir adama gitsin demek o adama karşı ve galatasaraya karşı garezi olanların yapacağı tarzdan bir şey...
Yani takımın en iyi oyuncusuna neden gitsin denir ki?
|
|
|
|
|
|
#368076 - Tue Aug 21 2007 17:05 PM
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
takımın en iyisi olması diğer oyuncuların form düşüklüğünden kaynaklanmakta Hangi oyuncuların form düşüklüğünden dolayı Ayhan iyimiş gibi duruyor...?
|
|
|
|
|
|
#368079 - Mon Aug 27 2007 00:46 AM
[Re: kaan16]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Gene çok iyi oynadı...Arka arkaya 4 maç takımın en iyi oyuncusu bence...Aman nazar değmesin..
|
|
|
|
|
|
#368086 - Mon Aug 27 2007 18:00 PM
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Dün akşamki maçın adamı Lincoln değil de Ayhan yani hAYIR !!! Maçın adamı attığı süper golle 3 puanı getiren Lincoln'dür tabi ki... Ben sahanın en faydalı , en devamlılığı olan , en mücadele eden oyuncusu olduğunu düşünüyorum Ayhan'nın , Arda ile birlikte... O başka bu başka yani... 4 maçtır çok iyi oynayan ve GALATASARAY forması giyen bir oyuncu için enteresan bir karşılaştırmalar yapacağınıza yalandan da olsa en azından iyiydi tarzında bir cümle yazamamanızın altındaki şebebi anlamakta güçlük çekiyorum... Eliniz iyi bir şey yazmayacak kadar sevmiyorsanız şayet bir oyuncuyu kötülemeyede çalışmayın lütfen...En azından bu adam gereçekten iyi oynuyorken bunu yapmayın... Ayhan istikrarsız bir oyuncudur evet..Senelerdir de istikrarsızdı... Evet bunu bilmeyen yok zaten...Bu sene ise şaşırtıcı bir performans sergiliyor...Süper kere süper oynuyor...Bunun aksini iddaa edecek olan da yoktur sanırım...
|
|
|
|
|
|
#368098 - Fri Aug 31 2007 11:14 AM
[Re: Frank_Castle]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Ve Ayhan patladı!
Galatasarayımız’daki üst düzey formuna rağmen ay-yıldızlı forma için hiçbir zaman düşünülmeyen Ayhan Akman sessizliğini Futbol Extra’ya bozdu…
“Milli Takım beklentim yok çünkü çağrılmayacağımı biliyorum” diyen ve şimdiye kadar sadece 8 kez A Milli formayı giyebilin Ayhan Akman, Marco Aureilo’nun ise milli formayı giymesini ise “Türk futbolununun ayıbı” olarak değerlendirdi.
AYHAN TERİM’İ BOMBALADI
MARCO AURELİO OLAYI TÜRK FUTBOLUNUN AYIBIDIR
MİLLİ TAKIM BEKLENTİM YOK, ÇÜNKÜ ÇAĞRILMAYACAĞIMI BİLİYORUM
İşte Ayhan Akman’ın Futbol Extra’da yer alan olay röportajından bazı satır başları…
Neyim eksik, onu hocalarımıza sormalı. Mesela gidin Fatih Hocaya sorun, “Ayhan’ın neyi eksik” diye. Sorun ne olur. Bana sormayın bunu. Milli Takım hocası kimse ona sorun. Ben seçmiyorum ki? Ben Milli Takım hocası olsaydım bu Ayhan’ı seçerdim. Çok güzel bir soru aslında bu.
Benim Beşiktaş dönemim çok kötüydü. İlginçtir ama hep Milli Takım’a çağırıldım. Hatta oynamadığım dönemde bile. Mustafa Denizli Hoca vardı o zaman. Döndüm G.Saray’a, şampiyonluk yaşadım. Bakın istatistiğime, en az 30 maç oynamışım. Şampiyonlar Ligi maçlarının hepsinde oynamışım. Neden hiç Milli Takım’a gidememişim?. Dünya Kupası’na gidemedim. Gidin sorun Şenol Güneş’e “Niye Ayhan gitmedi?” diye.
ŞİMDİ KONUŞURSAM ZARAR GÖRÜRÜM
Ben hak ettiğim tüm dönemlerde hiç Milli Takım’a gidemedim. Şu an yine o dönemlerden bir tanesi. Niye gitmediğim belli. Bir sıkıntımız var ama söyleyemem. Çünkü şu an profesyonel bir futbolcuyum ve bir takımda oynuyorum. Bu yüzden Milli Takım’da neden olmadığımı söyleyemem. Ama biliyorum neden alınmadığımı. Buradaki herkes de biliyor, hocamız da biliyor. Bana zarar verilemeyecek dönemlerde söyleyebilirim ancak bunu. Şimdi söylersem bana ve kulübüme zarar verir çünkü.
DÜNYA KUPASI İÇİMDE BİR YARA
Ersun Hocayla Milli Takım’a gitmeye başladım. Eğer Ersun Hoca olsaydı inanıyorum ki bugün hâlâ Milli Takım’da oynuyor olurdum. Tam Milli Takım’a başlıyorum, adım atıyorum, hoca değişikliği oluyor. Şunu söylemek isterim ki, Dünya Kupası’na gidememem içimde hiç iyileşmeyecek bir yaradır. O yara hiçbir zaman soğumaz da. Çünkü orada olmayı hak etmiştim. O sene takımımız şampiyon olmuştu ve ben o kadroda en başarılardan biriydim. Dünya Kupası’na gidememek futbol hayatımın en acı olayıdır.
HOCALARI ARAYIP SORMAM
Ağlama duvarı olmak istemem. “Ben çok hak ettim de işte hakkımı yediler” diye ifadede bulunmak da istemem. Ama bir gerçek var; futbolcu-hoca arasında ilişkiler ve bu tip dönen olaylar tabii ki var. Bir futbolcunun hocasına karşı tutumu, tavrı, davranışları, onu arayıp sorması ve daha sonraki hayatındaki ilişkileri. Ne yazık ki benim böyle yönlerim çok eksiktir. Ben kimseyi arayıp sormam. Ben sadece sahada görevimi yaparım.
KİMSEYE YALAKALIK YAPAMAM
Ben hâlâ doğru yaptığıma inanıyorum. Kesinlikle kimseye yalakalık yapamam. Benim karakterim bu.
ASLA ÇAĞRILMAYACAĞIMI BİLİYORUM
Peki, bundan sonrası için Milli Takım umudun ne kadar? Benim artık gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra bir Milli Takım beklentim yok. Çünkü ağzımla kuş tutsam da çağrılmayacağımı biliyorum.
AURELİO OLAYI BU ÜLKENİN AYIBI
Yabancıların Türk vatandaşı yapılarak Milli Takım’a alınmasını nasıl karşılıyorsun? Avrupa’dakileri de sayarsak 80 milyon Türk var. Bu kadar insanın içinden bir orta saha oyuncusu bulamıyorsanız, o zaman sorunu bence sadece futbolcularda aramamak lazım. Sorun başka yerlerde. Birileri demek ki kendilerini kurtarmak için birilerinin ipine sarılıyor. Demek ki 80 milyon insanın içinden Mehmet Aurelio gibi bir orta saha oyuncusu yetiştirememişiz. Futbolcu olarak kendime de kızıyorum. Benim ve bizlerin o kadar yeteneği yok. Brezilyalı Mehmet Aurelio Türk yapılıp bizim yerimize oynatılıyor. Bu aslında hepimizin sorunu. Antrenörlerin, futbolcuların, yani hepimizin. Bu Türk futbolunun ayıbıdır yani. O futbolcu Milli Takım’a gidiyor da biz gidemiyorsak… Yanlış mı söylüyorum? Hani futbolla yeni tanışan ya da az nüfuslu bir ülke değiliz ki.
Son dönemde benim kadar iyi oynayan orta saha oyuncusu göremiyorum. Bunu hiç abartısız söylüyorum. Ben hep yüzde yüzümü sahaya yansıttım bugüne kadar. Bugüne kadar hocam sahada benden ne istemişse karşılığını tam olarak almıştır. Mehmet Aurelio çok iyi oynuyor diyorsunuz, ama sezonda 4-5 golü vardır veya yoktur, o da ölü toptur. Belki kornerden çıkışta yakalanmıştır falan.
Futbolda hedeflerim arasında Avrupa’da oynamak vardı ama onu gerçekleştiremedim. Belki o da olabilir. Çünkü 30 yaşındayım ve çok da kaybedilmiş bir şey yok. Avrupadan teklif aldım ama onlar ikinci sınıf takımlardı. Bu yüzden gitmedim. Böyle bir takıma gitmek hedef büyütmek değil, hedef küçültmek olur.
Fatih Tekke’ye “Avrupa’ya gitti” diye bakmamak lâzım. Çünkü Rusya bir Türk futbolcusu için hedef büyütme yeri sayılmaz. Bence maddi açıdan daha çok kazanma adına yapılan bir tercihtir bu. Ben Fatih’in Rusya’yı tercih etmesini, Avrupa’daki bazı yıldız futbolcuların kimi zaman Suudi Arabistan takımlarına gitmelerindeki gerekçeyle aynı görüyorum
Son dönemde benim kadar iyi oynayan orta saha oyuncusu göremiyorum. Bunu hiç abartısız söylüyorum. Lucescu, Hagi ve Gerets dönemlerinde orta sahanın farklı bölgelerinde oynadım ve hepsinde de çok başarılı oldum, şampiyonluklar yaşadım
Başkan, basın, yöneticiler, teknik adamlar ve oyuncularla ilişkilerinize önem vermelisiniz. Bu böyledir. Benim işte bu sosyal yanım yok. Ama ben hâlâ doğru yaptığıma inanıyorum. Kesinlikle kimseye yalakalık yapamam.
Beşiktaş’a 8.5 milyon dolarlık maliyetimi Toshack bile gündem yaptı. Tabii o paradan Toshack’ın cebine giren yoktu. Del Solar, Ohen ve Sellami’yi getirdi, bir yıl sonra bir de üstüne para vererek geri gönderdiler.
Hiçbir spor programını seyretmiyorum. Benim kadar futbolu bildiklerini düşünmüyorum ki bir defa. Futbolun içinden gelene amenna. Benden daha da iyi bilebilir. Mesela Rıdvan Dilmen. Ama ben onu da seyretmem.
Bana göre şampiyonlukta üç büyüklerin şansları eşit gibi görünüyor. Yani kafa kafaya epey gider. Ama favori biziz. Kadromuz ortada. Bizi ise Fenerbahçe zorlar. Çünkü oturmuş bir takımı var. Beşiktaş’ın iki takıma oranla dezavantajları daha fazla.
Türk futbolcusunun Avrupa’ya gidememesi daha çok sosyal ve kültürel politikayla ilintili. Yani yeteneğimizle ilgili bir olay değil bu. Çünkü bur da takıma giremeyen bir çok yabancı futbolcu bakıyorsunuz Avrupa da gidip iyi takımlarda oynayabiliyorlar. Bence ülke etiketi, futbolcu kalitesinden daha etkili oluyor. bu konuda.
ÇİRKEF DEĞİL HIRSLIYIM
Bakın, olaya negatif bakarsanız “çirkef”, pozitif bakarsanız “hırslı, maçı kazanmak istiyor” dersiniz. Yabancı oyuncu benim gibi davrandığında “Adam işini profesyonelce yapıyor. Ne kadar da hırslı” deniyor. Biz yapınca “Çirkef adama bak” oluyor. Bu motivasyondur. Yabancı maçlarda bir bakın futbolcuların tavırlarına; kendilerini maça nasıl veriyorlar. Ben de kendimi tamamen maça verdiğim için böyle oluyor.
BİZİ FENERBAHÇE ZORLAR
Bana göre şampiyonlukta üç büyüklerin şansları eşit gibi görünüyor. Yani kafa kafaya epey gider. Ama favori biziz. Kadromuz ortada. Bizi ise Fenerbahçe zorlar. Çünkü oturmuş bir takımı var. Beşiktaş’ın iki takıma oranla dezavantajları daha fazla.
Geçen sezon çok şanssız bir sezon yaşadık. Bir-iki maçı kazanırken verdik, vermeseydik şampiyonduk. Yani garip bir sezondu. Son dakikada yediğimiz goller çok fazlaydı. Kazanılmış maçları verdiğimiz oldu. Ama ondan önceki sene şampiyon olduğumuzda şans yanımızdaydı. Yani son iki sezon birbirini dengelenmiş oldu.
G.SARAY’IN AVANTAJI CAMİANIN BİRLİĞİ
G.Saray’ın en önemli farkı camia olarak birbirine çok bağlılar. Problemin ölçüsü ne olursa olsun çok çabuk dağılmayan bir yapısı var. Mesele iki sezon önce G.Saray tarihinin en kötü dönemini yaşadı maddi açıdan. Ondan hem çıkmasını bildi hem de o sezon şampiyon oldu. Türkiye’de o bizim yaşadığımız ortamı başkası yaşamış olsaydı bırakın şampiyon olmayı, dağılır, yok olurdu.
Kaynak: Futbol Extra - Eylül Sayısı 31.08.2007
|
|
|
|
|
|
#368100 - Fri Aug 31 2007 20:49 PM
[Re: İlhan_Atilla]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Servet Çetin, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.),
Ayhan herhalde pişman olmuştur futbol Extra dergisine verdiği röportajdan dolayı:))
Fatih Terim milli takıma almış:))
Çok enteresan bir ülkeyiz biz ya...
|
|
|
|
|
|
#368111 - Sat Sep 01 2007 17:05 PM
[Re: rhapsody]
|
Müdavim

Yer: Göztepe
|
Ayhan iddiaları yalanladı Tecrübeli futbolcu verdiği röportajın çarpıtıldığını, bu yüzden de yanlış anlamlar çıktığını belirtti
(A) Milli Futbol Takımı'nın Malta ve Macaristan ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının aday kadrosuna alınan Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, Futbol Ekstra dergisiyle yaptığı söyleşide kullandığı ifadelerin çarpıtıldığını, bu nedenle de farklı anlamlar çıkarıldığını iddia etti.
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, ''Milli Takımımız için çok büyük önem taşıyan Malta ve Macaristan karşılaşmalarının aday kadrosuna beni de davet ederek bu büyük onuru yaşama fırsatını veren Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim'e teşekkür ederim'' diyen Ayhan, dergideki röportajıyla ilgili olarak şunları kaydetti:
''Futbol Ekstra dergisinden Tahir Kum ile yaptığımız söyleşi, hem dergide yayınlanan röportajın başlığında, hem de içeriğinde ne yazık ki çarpıtılmış ve dolayısıyla söylediklerimden başka anlamlar çıkartılmasına neden olarak, bugün birçok yayın organında alıntılarla ya da tamamıyla yer bulmuştur.
'Ağzımla kuş tutsam...' ifadesinin bana ait olmadığını ve Marco Aurelio ile ilgili olarak söylediklerimin yanlış yorumlanacak şekilde çarpıtıldığını, söyleşide Marco'yu eleştirmediğimi, kendimizi eleştirmemiz gerektiğini söylediğimi özellikle belirtmek isterim.''
Öte yandan, röportajı yapan Futbol Ekstra Dergisi Genel Yayın Müdürü Tahir Kum, Ayhan ile yaptığı söyleşide, sarı-kırmızılı futbolcunun ifadesi olarak verilen cümlelerin yüzde 99'unun aynı olduğunu, yüzde 1'inin ise hafifletme adına değişikliğe uğradığını bildirdi.
Kum, yaptığı açıklamada, röportaj kaydını isteyen herkese verebileceğini belirterek, ''Ayhan'ın sözleri çarpıtılmış mı, çarpıtılmamış mı, görürler. Sanırım bu konuda yapılacak en doğru olay, sorumluların ve kamuoyunun bu röportajın ses kaydını, yani Ayhan'ın milli takım ve Fatih Terim ile ilgili söylediği, ancak milli takıma alınınca inkar ettiği sözlerini kendi sesinden duyması olacaktır. Toplam 53 dakika 70 saniye olarak gerçekleşen röportaj dergide de 8 sayfa olarak, sözlerin önü veya arkası kesilmeden aynen verilmiştir'' diye konuştu.
Kaynak: AA
|
|
|
|
|
|
#368113 - Mon Sep 03 2007 00:49 AM
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Bence de sahanın en iyilerinden di...görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz...
|
|
|
|
|
|
#368117 - Mon Sep 03 2007 01:09 AM
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
İletecek bir şey yok ne anlatsam fikriniz değişmeyecek... bugün oynadığının çok üstünde dahi oynadığında yazdıklarınızdan belli bu..
Ben fikrimi söyliyim gene bence takımın iyiylerinden di..
|
|
|
|
|
|
#368119 - Mon Sep 03 2007 01:20 AM
[Re: gsuA_67]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Oynadığı mevkiye göre eleştirmekte yarar var Kerem...Nerde daha iyi bu adam nerde daha kötü biliyoruz..Ama en azından vasatın altına düşmemesi bile Ayhan'nın 6 . maç sonunda önemli benim için..
Bu kadar istikrarsız bir adamın 6 maçın 5'ini süper 1 tanesini ise kötü oynamadan tamamlaması kötü anlamda eleştiriyi haketmediğini gösterir en azından benim için...
Yoksa Ayhan'ı yıllardan beri en çok eleştiren benim belki de forumda..
Ama Galatasaray kulübünün hiç bir futbolcusuna kinim olamaz..O yüzden de her zaman yiğidin hakkını yiğide veririm..
Geçen sene ki İnomoto ve cİhan için bile arşivde olumlu yazılarım halen baki...
|
|
|
|
|
|
#368124 - Wed Sep 05 2007 22:11 PM
[Re: Frank_Castle]
|
Yeni üye
Yer: Viyana/Avusturya
|
Bana göre Ayhan Sezona cok iyi basladi. Ve bu form grafiginde Milli Takima girmesi gerekirdi zaten. Hem Fatih Hoca'da Basin toplantisinda "Röportaj'dan önce karar vermistik almak icin" dedi. Cünkü iki önemli mac oynayacak milliler ve o bölgede suan icin Ayhan'dan daha formda birisi yok. Formu cok iyken milli takima faydali olacagini "belirtmesi" bana göre cok normal. kimse daha farkli bisey aramasin altinda.
|
|
|
|
|
|
#368125 - Sat Sep 08 2007 09:00 AM
|
Yeni üye

Yer: Ankara
|
Bu maçta bir tek olumlu hareketini göremedim ne yazık ki. siz görmüşseniz bana ilettiğinizde çok memnun olacağım Ayhan'ın sadece bu maçta değil,her maçta hareketlerinin %99 u olumludur.Size bir göz doktoru gerekiyor.Ayrıca çok bencilsiniz ve hep Galatasaraylı olarak bakıyorsunuz. Bir de rakip gözüyle bakın! O zaman takdir edeceksiniz. Bizim için değilse rakip için olumludur. Yani netice olarak hareketler olumlu!!
|
|
|
|
#368126 - Mon Sep 10 2007 22:16 PM
[Re: careca]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Milli maçta ki performansının ardından kimin gözüyle bakacağınızı karıştırmış olmalısınız ki yorum girememişsiniz...
Vasat yada vasatın biraz üstü dahi oynasa akbaba gibi bekliyorsunuz birşeyler yazmak için...
Ya sizin futbolcunuz bu Fenerbahçe'nin değil...Yaklaşık 6-7 maçtır süper performans sergiliyor bu adam...Biraz takdir edin...
Bakın Arda sakatlandı...4 hafta yok kim oynayacak o bölgede...Ayhan oynayacak...Biraz insaf...
|
|
|
|
|
|
#368129 - Sun Sep 30 2007 14:49 PM
[Re: murat4]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Ameliyat olması durumunda 6 hafta sahalardan uzak kalabilirmiş...Kötü bir gelişme tamda form bulmuşken...
|
|
|
|
|
|
#368136 - Sun Dec 30 2007 10:37 AM
[Re: burhansagsen]
|
Müdavim

|
[color:"yellow"]"UEFA'da final sürpriz değil" Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman, Sarı-kırmızılı takımın ligin ilk yarısında takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini düşündüğünü söyledi. Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, sezonun ilk yarısını ve ikinci yarıdaki hedeflerini Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine değerlendirdi. Galatasaray'ın ligin ilk yarısında takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini düşündüğünü söyleyen tecrübeli futbolcu Ayhan Akman, "Uzun bir süre lider [***]ürdüğümüz ligimizde takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğimizi düşünüyorum. Devre boyunca liderlikten ancak bir iki hafta uzaklaştık ve o haftalardan biri de ilk yarının son haftasına denk geldi. Ama liderle aramızdaki bir puan fark var ve bu asla önemsenmemesi gereken bir fark. Şu anda lig sanki yeniden başlıyor gibi düşünmeliyiz. İlk yarıda çok sakatlık yaşadık, aynı anda birçok arkadaşımız birden uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Gerek kulüp olarak gerekse bireysel olarak cezalar aldık ve çektik. Ama ben ilk yarıda iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu. Ligin ikinci yarısında daha başarılı olacaklarına inandığını belirten Ayhan Akman, "İkinci yarıda ilk yarıda yaşadığımız talihsizliklerin tümünü birden yeniden yaşayamayacağımız düşünülürse, ligin geriye kalan bölümünde daha da iyi performans göstereceğimiz muhakkak. Olumsuzlukları ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte geride bırakarak tam güçle işe koyulmamız şart" dedi. UEFA Kupası'nda final hedefinin kendileri için sürpriz olmaması gerektiğini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Bir yandan Turkcell Süper Ligi ve Fortis Türkiye Kupası'nı da düşünmek zorunda olduğumuz bir dönemde Bayer Leverkusen ve onun ilerisinde FC Zürih-Hamburg galibi eşleşmeleri bence çok iyi eşleşmeler. Bizim bu noktadan inisiyatifi elimize alıp [***]ürmemiz lazım artık. Hedeflediğimiz gibi bu turları geçmemiz gerek. UEFA final bizim için sürpriz olmamalı" ifadelerini kullandı. Kendisini ikinci yarıya hazırladığını kaydeden Ayhan Akman, "Şu sıra takıma dönmeye yönelik olarak tam gün mesai yapıyorum. Sabah saatlerinde kulübe geliyorum, sonra çift antrenman, çift seans terapi ve arada beslenme ve uyku ile ligin ikinci yarısına kendimi hazırlamaya çalışıyorum" diye konuştu. Sakatlığı nedeniyle takım arkadaşlarının yanında olamamanın, verdikleri büyük mücadelenin aktif bir parçası olamamanın verdiği tarif edilmez bir sıkıntı duyduğunu dile getiren Ayhan Akman, şöyle konuştu: "Takımdan uzak kaldığım bu dönemde maçlarımızı seyredemiyorum bile. Açıkça söylemek gerekirse kötü oluyorum. Ruh halim dayanamıyor. Ali Sami Yen'de oynadığımız maçlarda stada geliyorum, tribünde izliyorum, ama deplasman maçlarında evdeysem kumanda elimdeyse bu sıkıntıya dayanamayıp zapladığım sonra maça geri döndüğüm oluyor. Evde maç izlerken ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum, evde odalar arasında dolaşıp duruyorum maçımızın yayını boyunca. Oynayamamam, sakatlık döneminden geçiyor olmam tabii ki önemli ama ben kendimi bir taraftardan çok farklı görüyorum. Benimki daha çok sahada ya da takım arkadaşlarımın yanında olamamanın, verdiğimiz büyük mücadelenin aktif bir parçası olamamanın verdiği, tarif edilmez bir sıkıntı". 2008 yılının herkes için sağlık ve mutluluk içinde, barış içinde geçmesini dileyen tecrübeli futbolcu, "Sevgili Galatasaraylıların bize olan desteklerini hiç eksiltmeyeceklerinden eminiz ve biz de yeni yılda kendilerine bize yakışır mutluluklar yaşatmaya devam etmek için sahada varımızı yoğumuza katarak mücadele etmeyi sürdüreceğiz" diyerek sözlerini noktaladı. [/color] Ayhan sanırım biraz hayalci duyguları ile konuşuyor zaten şu sözü olayı anlatıyor Takımdan uzak kaldığım bu dönemde maçlarımızı seyredemiyorum bile. (:
|
|
|
|
#395558 - Wed Feb 27 2008 13:53 PM
[Re: uA_yeliz]
|
Yeni üye

|
saçına başına ii bakım yaptırmış ama oynamayı unutmuş  sanırım maç eksikliğinden falan olsa gerek ii oynamıyo iyileştirdikten sonra... iyi oynamiyori deil, hic oynamiyor bana sorarsan(( f5 ilk 11 bunu gorursem delircem
|
|
|
|
|
|
#395560 - Wed Feb 27 2008 13:56 PM
[Re: timafey]
|
Yeni üye
|
Ayhan oynamayı unutmuş bencede onun yerine başka oyuncular dşünmeli
|
|
|
|
|
|
#401487 - Tue May 06 2008 14:35 PM
[Re: FTH1905]
|
Bu alem boş mu ne?
Yeni üye
|
Performansıyla her geçen gün beni biraz daha şaşırtan garip futbolcu.Değişik form grafikleri çizen ender insan :P ama gerçekten beni ve birçok Galatasaray taraftarını bu sezon ters köşeye yatırdı.
|
|
|
|
|
|
#402017 - Sun May 11 2008 03:18 AM
[Re: mr_yozgatli]
|
Galatasaray delisi
Yeni üye
Yer: Almanya
|
Ayhan'a haksizlik yapmayalim sakatlana kadar cok iyi bir performans yakalamisti cikisimizda büyük katkisi oldu , umarim cok cabuk formuna kavusur. Sözlerimin arkasindayim hala ama 1-2 elestiri yapmak istiyorum. * Mesela hakemlerle oynamasi ,kabadayi gibi davranmasi tamam Ayhan'in karakterini degistiremeyiz ama biraz daha sakin olmasi lazim cok agresif el kol hareketleri falan Galatasarayli futbolcuya yakismiyor.. Kendisine bakarsa 2008/2009 sezonunda cok katkisi olacaktir.
|
|
|
|
|
|
#409225 - Mon Jun 30 2008 21:25 PM
[Re: ua1995]
|
Yeni üye
|
Ayhan sakatlandiktan sonra nasil donecek diye endise etmistim ama Almanya macinda gayet iyi oynadi. Hatta takim halinde iyi oynamamizda bence cok etkisi oldu. Tuncay'in yerine keske hep Ayhan oynasaydi.
Bu yil orta sahada cok iyi oyuncular var. Ayhan, Arda, Linderoth, Topal, Baris, Aydin, Sabri, Serkan ve insallah Lincoln. En zayif halka simdilik Lincoln gibi gorunuyor. Ayhan ise her zaman guvenebilecegin oyunculardan birisi ortada. Ayni ayarda bir yabanciya en az 3 milyon bonservis verirsin.
Tek sorun Ayhan, Topal ve Linderoth'un daha cok defansif oyuncular olmasi. Bu durumda 3'unu ayni anda sahaya surmek pek mumkun gorunmuyor. Yalniz, Servet ve Emre'nin sakat olusu ve Topal'in defansta son mac iyi isler yapmasiyla ozellikle CL maci icin daha az kaygi duymaya basladim. Hepsini sahaya surebiliriz ayni anda.
|
|
|
|
|
|
#440281 - Fri Nov 14 2008 00:53 AM
[Re: arda_galatasaray]
|
|
Orta alanda çok iyi basıyor. Mehmet Topal'ın yanına gelmesiyle biraz daha rahatladı sanki Kayserispor maçında. Meira ve Servet'de iyi oldu defansta umarım Servet'in sakatlığı çabuk geçer. Ayhan'ın bu yükselişi takım için çok yararlı oldu keza iki sezondur hissettiğim birşeydi bu ve artık yaş itibari ile tüm takımın ağırlığını sırtladı götürüyo helal olsun.
|
|
|
|
#443101 - Fri Dec 12 2008 17:45 PM
[Re: AseKaN]
|
Galatasaray
Üye

|
"Bilerek kart görmedim"
Galatasarayımızın tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan Akman, Gençlerbirliği'ni yenerek Beşiktaş ile oynayacakları derbi maç öncesi moral kazanmak istediklerini söyledi. Gençlerbirliği maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek olan Ayhan Akman, bir soru üzerine, "Beşiktaş derbi maçında oynamak için özellikle sarı kart görmem söz konusu değil. Bilinçli bir hareket değildi" dedi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan Akman, Ankamall Alışveriş Merkezi'ndeki Galatasaray Store Mağazası'nda Sarı-kırmızılı taraftarlarla buluştu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu. Mağaza önünde taraftarların sevgi gösterileriyle karşılanan Ayhan Akman, Galatasaray Store'da taraftarlara bol bol imza dağıttı. Küçük bir taraftar, Ayhan'dan Arda Turan'a selam söylemesini isterken, tecrübeli futbolcu da minik taraftara 'Arda'ya selamını söyleyeceğim' sözünü verdi.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Ayhan Akman, kart cezalısı olmasına rağmen takımla beraber olmak için Ankara'ya geldiğini söyleyerek, "Artık son haftalara giriliyor. Benim de burada olmamı istediler. Ben de takımımı yalnız bırakmadım" diye konuştu.
Sezonun son iki haftasına girildiğine işaret eden Ayhan Akman, son iki haftayı 6 puanla tamamlamaları halinde devreyi çok iyi bir noktada kapatmış olacaklarını ifade etti. Gençlerbirliği ile bu akşam çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Ayhan Akman, 3 puan almaları halinde önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş derbisi için iyi bir moral yakalayacaklarını söyledi. 'Geçen hafta yapılan Ankaragücü maçında, Beşiktaş maçında oynayabilmek için bilinçli mi sarı kart gördün ?' sorusu üzerine tecrübeli futbolcu, özellikle sarı kart görmek için bir hareket yapmadığını belirterek, "Bilinçli bir davranış değildi" dedi.
Ayhan, 'Bu sezon performansın üst düzeyde, bunu neye bağlıyorsun?' sorusu üzerine de, her dönemde elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek, "Geçen sezon da iyi bir performans gösterdim. Bu sezon da iyi gidiyorum. İyi çalışıyorum. Kendimi formda tutmaya çalışıyorum. Şu anda bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de, Ayhan Akman'dan bir süre önce Ankamall'e gelerek Galatasaray Store Mağazası'nda taraftarlara imza verdi. Adnan Sezgin, etrafını çeviren Galatasaraylı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA
|
|
|
|
#446500 - Tue Feb 03 2009 12:46 PM
[Re: K@SIRG@]
|
Müdavim

Yer: Yavruvatan
|
olabilir ama cok kart goren bir futbolcu kotudur anlamina gelmez ki ben zaten ayhan çok kart gördüğü için kötü futbolcu demedim sadece ligin en çok kart gören oyuncusu dedim sen bu cümleden ona kötü dediğimi nerden çıkarttın anlayamadım ben ayhanı her zaman desteklemişimdir ve ayhan takımımızda önemli oyunculardan birisidir. Özür dilerim yanlış anladım
|
|
|
|
#448303 - Mon Feb 23 2009 06:55 AM
[Re: Keita11]
|
Yeni üye

Yer: Uşak
|
Mutlu Yıllar Ayhan Akman..!!Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Ayhan Akman'ın 31. yaşgününü kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz. Galatasaray Spor Kulübü Nice mutlu,huzurlu,sağlıklı ve sevgi dolu yıllara..Doğum günün kutlu olsun Ayhan Akman.. 
|
|
|
|
#448656 - Tue Feb 24 2009 17:41 PM
|
Üye

Yer: İzmir
|
BİZDE FUTBOL KONUŞUYORUZ ZATEN... SEN BURDA AYHANI ELEŞTİRİYOSUN VE BEN AYHANIN OYUNUNU GS DE OLMASINI SEVİYORUM ANLADINMI VE BİRİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE BENDE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM... BURADAYSAN TARTIŞMAYA AÇIK OLMLISIN.. YARIN SENDE BENİM Bİ YORUMUMU BNEENMEZSİN YAZARSIN ÇATIR ÇATIR TARTIŞIRIZ BURADA AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN... tmm ben de sevmiorm işte ve objektif baktıgında gs yi ileri götüremeyecek bir adam.Madem burada tartışmaya açık olmalıyız.İki tane sevmedigin laf duyunca caps lock açıp egonu tatmin etmeye kalkışma.Burada herkes Galatasaray lehine konuşuyor bunu da unutma.. Ayrıca raist ayhan geçen senelerden daha iyi oynuyor olabilir.Ancak halen kötü oldugundan hücumla ortasaha arasında büyük boşluklar kalıyor.O kadar körü körüne pres yapıor ki istemeden pozisyon yediriyor..
|
|
|
|
|
|
#448663 - Tue Feb 24 2009 17:47 PM
[Re: brkisilak]
|
Müdavim

|
BİZDE FUTBOL KONUŞUYORUZ ZATEN... SEN BURDA AYHANI ELEŞTİRİYOSUN VE BEN AYHANIN OYUNUNU GS DE OLMASINI SEVİYORUM ANLADINMI VE BİRİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE BENDE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM... BURADAYSAN TARTIŞMAYA AÇIK OLMLISIN.. YARIN SENDE BENİM Bİ YORUMUMU BNEENMEZSİN YAZARSIN ÇATIR ÇATIR TARTIŞIRIZ BURADA AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN... tmm ben de sevmiorm işte ve objektif baktıgında gs yi ileri götüremeyecek bir adam.Madem burada tartışmaya açık olmalıyız.İki tane sevmedigin laf duyunca caps lock açıp egonu tatmin etmeye kalkışma.Burada herkes Galatasaray lehine konuşuyor bunu da unutma.. Ayrıca raist ayhan geçen senelerden daha iyi oynuyor olabilir.Ancak halen kötü oldugundan hücumla ortasaha arasında büyük boşluklar kalıyor.O kadar körü körüne pres yapıor ki istemeden pozisyon yediriyor.. Bu sene deplasmanlardaki maçlardaki az pozisyon verip hatları sıkı olan Galatasaray'da kilit adamlardan biriydi o nedenle hakkını yemeyelim.Ayrıca ligde 5. olmamız asla bir kişinin üstüne yüklenemez,Ayhan yıllardır bu takımda bu süreçte şampiyonluklar görmedik mi ki bu adam 5.liğin sorumlusu olsun. Genel olarak baktığımızda da Ayhan bu ülkede oyunun 2 yönünü oynayabilen sayılı oyunculardan,bir tane de sakat Emre var onu mu tercih edersiniz Ayhan'ı mı?
|
|
|
|
#448747 - Wed Feb 25 2009 12:56 PM
|
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
|
BİZDE FUTBOL KONUŞUYORUZ ZATEN... SEN BURDA AYHANI ELEŞTİRİYOSUN VE BEN AYHANIN OYUNUNU GS DE OLMASINI SEVİYORUM ANLADINMI VE BİRİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE BENDE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM... BURADAYSAN TARTIŞMAYA AÇIK OLMLISIN.. YARIN SENDE BENİM Bİ YORUMUMU BNEENMEZSİN YAZARSIN ÇATIR ÇATIR TARTIŞIRIZ BURADA AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN... tmm ben de sevmiorm işte ve objektif baktıgında gs yi ileri götüremeyecek bir adam.Madem burada tartışmaya açık olmalıyız.İki tane sevmedigin laf duyunca caps lock açıp egonu tatmin etmeye kalkışma.Burada herkes Galatasaray lehine konuşuyor bunu da unutma.. Ayrıca raist ayhan geçen senelerden daha iyi oynuyor olabilir.Ancak halen kötü oldugundan hücumla ortasaha arasında büyük boşluklar kalıyor.O kadar körü körüne pres yapıor ki istemeden pozisyon yediriyor.. kardeş ben hiç bişeyi tatmin etmeye çalışmıyorum valla kusura bakma ama saçmaladın sen iyice gülüyorum sana sadece!!
|
|
|
|
#448829 - Thu Feb 26 2009 09:26 AM
|
Üye

|
BİZDE FUTBOL KONUŞUYORUZ ZATEN... SEN BURDA AYHANI ELEŞTİRİYOSUN VE BEN AYHANIN OYUNUNU GS DE OLMASINI SEVİYORUM ANLADINMI VE BİRİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE BENDE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM... BURADAYSAN TARTIŞMAYA AÇIK OLMLISIN.. YARIN SENDE BENİM Bİ YORUMUMU BNEENMEZSİN YAZARSIN ÇATIR ÇATIR TARTIŞIRIZ BURADA AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN... tmm ben de sevmiorm işte ve objektif baktıgında gs yi ileri götüremeyecek bir adam.Madem burada tartışmaya açık olmalıyız.İki tane sevmedigin laf duyunca caps lock açıp egonu tatmin etmeye kalkışma.Burada herkes Galatasaray lehine konuşuyor bunu da unutma.. Ayrıca raist ayhan geçen senelerden daha iyi oynuyor olabilir.Ancak halen kötü oldugundan hücumla ortasaha arasında büyük boşluklar kalıyor.O kadar körü körüne pres yapıor ki istemeden pozisyon yediriyor.. kardeş ben hiç bişeyi tatmin etmeye çalışmıyorum valla kusura bakma ama saçmaladın sen iyice gülüyorum sana sadece!! valla ister gül ister gülme ben bu forumu 1 yıldır takip ediyorum 5-6 aylık da üyesiyim.Burada kimin ne yapmaya çalıştıgını görebilecek kapasitedeyim çok şükür.Sırf Ayhan'a sempatiniz var diye futbolculuğuna laf etmeyecek değilim..
|
|
|
|
|
|
#449441 - Mon Mar 02 2009 16:32 PM
|
Müdavim

|
sonuçta Afrika asıllı bi oyuncu ve o da sonuçta Afrika'da keşfedildi.Yani dış piyasayla ilgisi bu işin önemli olan oyuncuyu çıkartıp oynatmak.Ayhan Konya maçında da berbatdı.Bu açığı kapatmamız şart.Her 2li mücadeleyi kaybediyor.Pas oranı düşük(istatistik ne der bilmem beni oraya koy ben de geriye pas atıp yüzde yaparım).. Afrikada falan keşfedilmedi,Fransa'da yaşayan göçmenlerden biri,sadece kökeni Afrika,Fransa'da milyonlarca Afrika asıllı Fransa vatandaşı var,Diarra da onlardan,bilmediğin bir konuda neden ısrarla üste çıkmaya çalışıyorsun anlamadım,adam Fransız ama Zidan,Ribery,Thuram,Anelka,Henry,Benzema ve diğer birçok Fransız gibi o da Afrika asıllı.
|
|
|
|
#449529 - Tue Mar 03 2009 15:08 PM
|
Müdavim

|
ya anlamadım ne yapmaya çalıştıgını anlasam tamam dicem.Evet Afrika'da keşfedilmemiş yanlış diarra dan söz ediyormuşum ama konuyla alakası pek yok.Bunu neden geniş bi tartışma olmaya gidiyorsun.Ayhan Akman yazıyor konu başlığında ve ben bunu tartışmak için ter döküyorum senin attıgın postlarda Ayhan Akman'la ilgili hiç bi görüş yok.Yok şunlar gibi Fransız yok Afrika asıllı ama Fransa'da dogdu.Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.Madem böyle bi bilgi vereceksin kişiselden atıver zor mu.. Seni ve Diarra'yı tanımak isteyenleri bilgilendirmek adına buraya yazıyorum,neden kişisel algılıyorsun olayı,ben şimdi girip senin bilgin olan bir futbolcuyla ilgili saçma sapan şeyler yazsam kendimden emin bir şekilde sende bu konuda cevap olarak bildiklerini yazarsın bu gayet normal ben de öğrendiğim için teşekkür ederim sana. Ayhan konusundaki fikirlerin fena halde uçuk,tamam Ayhan çok kaliteli değil ama teknik 0 falan demek büyük haksızlık olur,Bordeux maçında da gösterdi girdiği tek pas organizasyonlarında tekniğinin 0 olmadığını,tamam bir Xavi değil ama yabancı sınırlaması ve elimizdkei bütçe ile yerli olarak orada oynatılabilecek bence en iyi isim.
Tarafından düzenlendi gambitxx (Tue Mar 03 2009 15:09 PM)
|
|
|
|
#463949 - Fri Aug 14 2009 23:18 PM
[Re: papaz1905]
|
Yeni üye
Yer: balıkesir
|
ayhan savunma hattıyla hücum hattının arasında bağlantıyı sağlayan futbolcudur.yani berbat falan deil tam tersi çok değerli bir futbolcudur.
|
|
|
|
|
|
#464587 - Sun Aug 23 2009 12:49 PM
[Re: Keita11]
|
|
Ayhan azmi ve hırsıyla takdir edilecek bir oyuncu.Yalnız şu topla fazla oynama inadı yok mu,delirtiyor beni arkadaş...Ve sonra panikleyip pas hatası yapması sonrasında da bizim onu kalemizde tehlikeli pozisyon olarak görmemiz.Ama oynun 2 yönünü de oynayabilmesi onu değerli kılıyor.Yaşı da onun için dezavantaj,2 sene sonra bırakacak muhtemelen.O yüzden devre arasında ya da gelecek yaz Ayhan'ı yedekleyebilecek bir adam lazım.Şu anda ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum...
|
|
|
|
|
|
#464664 - Mon Aug 24 2009 12:54 PM
[Re: KB24]
|
Yeni üye
Yer: balıkesir
|
|
|
|
|
|
|
#465281 - Tue Sep 01 2009 04:15 AM
[Re: suskun]
|
Yeni üye

|
ayhan savunma hattıyla hücum hattının arasında bağlantıyı sağlayan futbolcudur.yani berbat falan deil tam tersi çok değerli bir futbolcudur. Aynen katılıyorum... bende katılıyorum.. çift yönlü oynadığı için ileride pek göze batmıyor gibi görünüyor ama AYHANı çok başarılı işler yapıyor. ayrıca da geçen berbat sezonun en çok çabalayan futbolcularındandı AYHAN.. Hımmmm,şimdi anladım geçen sezonun neden berbat geçtiğini!!!
|
|
|
|
#468626 - Sun Nov 08 2009 21:44 PM
[Re: xl_aslan]
|
Yeni üye

|
insanlar kalkmış ayhan süper oyuncu , ayhan olmayınca takım dağılıyor vs laflar ediyorlar adamın 1 tek olumlu haraketi yok be kardeşim. Paso top kaptırsın sağdan alsın sola versin başka bir şey bilmez. Başka birşey bilmez diyorsunuz. Peki, Ayhan olmazsa gol atanın sırtına kim zıplayıp çıkacak??
|
|
|
|
#472047 - Fri Feb 26 2010 12:40 PM
[Re: redlion80]
|
|
AYHAN DEVRİDE KAPANMISTIR BU SEZON İNS ONU DA ŞUTLARLAR
|
|