#367848 - Fri Jul 13 2007 14:24 PM
Re: #21 Emre Aşık
[Re: nemesis]
|
ArmA SevdAlısı
Yeni üye
Yer: AdAnA
|
Emre Aşık f5e gittiği günlerde ben GALATASARAYlıyım diyecek kadar Galatasaraylı bir futbolcumuzdur.2 yıldır yedek beklemesine rağmen en fazla 7-8 maçta gösterdiği performansla milli takıma yeniden yükselmeyi başarmıştır.
|
|
|
|
#367849 - Fri Jul 27 2007 13:21 PM
[Re: uA_BH]
|
Üye
Yer: New York
|
Kadroda kulüp tarihinin belki de en büyük operasyonunu gerçekleştiren G.Saray'da son olarak Emre Aşık'ın bileti kesildi. Sezon sonunda Mondragon, İnamoto, Ergün ve Tolga'yı göndererek radikal kararlar alan Sarı-Kırmızılılar, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın takımın başına gelmesinin ardından Necati Ateş Hasan Kabze, Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı'yı da gözden çıkarmıştı.
Cim Bom'da operasyondan nasibini alan son isim ise Emre Aşık oldu. Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, tecrübeli futbolcuyla yaptığı görüşmede, kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ettikten sonra kulüp bulmasını, yönetim olarak bonservisi konusunda her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi. Sezgin, gönderilmesi daha önceden belli olan Mehmet Güven'e de kararı tebliğ etti. Ancak Teknik Direktör Feldkamp'ın Mehmet'in bonservisiyle birlikte satılmasını değil, kiralık olarak başka bir takıma verilmesini istediği belirtildi. Öte yandan Kalli, transferle ilgili olarak “Eğer alacaksak bu yerli bir futbolcu olmalı. İyi düşünmemiz gerekiyor. Yoktan varedemeyiz. Önümüzdeki dönemde 3-4 arkadaşla daha yolları ayırabiliriz. Şu an herhangi bir gelişme yok'' diye konuştu. Alman çalıştırıcı, bir soru üzerine, “UEFA Kupası maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamaktansa FB Şükrü Saracoğlu veya BJK İnönü statlarını tercih edebiliriz'' dedi. Kaynak:www.Aksam.com.tr
|
|
|
|
|
|
#367860 - Sun Aug 05 2007 15:38 PM
[Re: murat4]
|
Müdavim

Yer: Sarajevo, Bosna
|
Ben anlamadim bu olayi. Siz Emre'yi niye alkisliyorsunuz? Adam oturacak iki sene, Galatasaray'in parasini alacak, hicbir sey yapmayacak... ve siz helal olsun diyorsunuz? Bu adam gercek Galatasaray'li olsa, bu takim'dan apar topar gider... niye gider? Cunku Galatasaray'a zarar veriyor ve ayni sevdigi Galatasaray'da istenmiyen bir isim.
Bu haraketi Tomas yapti, kimse helal olsun falan demedi?
Hikayenin dogru tarafi su; Emre'ye hicbir kulup talip degil, ve talip olan kulupler bizim gibi para veremiyor. Onun icin, Emre bey burda daha fazla para kazandigi icin, Galatasaray'da kaliyor. Simdi bir Arap ekipi ciksa, Emre'ye 2 milyon Euro verse, gitmez mi O Galatasaray'li Emre? Birakin Allah askina, Galatasaray'da 3 futbolcu bile yok gercek Galatasaray'li olan... hepsi daha cok para verene gidiyor .
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|