#367863 - Sun Aug 05 2007 22:02 PM
Re: #21 Emre Aşık
[Re: Ozzy]
|
Müdavim

Yer: antalya
|
en iyi kararı almış emre aşık.... sen adamla sezon başlamadan önce mukavele yenileyeceksin,,, adama daha çok para veren takımına transferine engel olacaksın,,, ondan sonra biz seni takımda düşünmüyoruz git kendine klüp bul diyeceksin... bu tam bir yönetim beceriksizliğidir... madem bu oyuncuya transfer teklifi geliyor,,, gider kalliye sorarsın,, kalli düşünmüyorum derse satar veya kiralar para kazanırsın,, düşünüyorum derse reddedersin teklifi... ayrıca burada kallininde hatası var, madem yetersiz görüyordun bunu emreye söyledin mi sen yetersizsin diye,,, söylediğine inanmıyorum söyleseydi emre giderdi bükreşe...
sen adamın transferine engel ol mukavele uzat ondan sonra ligin başlamasına 10 gün kala kadro dışı bırak... emre aşık klübümüze en iyi hizmet eden oyuncular arasındadır, kendisine yaptığı hizmetlerden ve verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.
BİZ GALATASARAYLIYIZZZZZZZZZ
|
|
|
|
|
|
#367865 - Mon Aug 06 2007 07:41 AM
[Re: Bosna]
|
Taraftar

Yer: Kocaeli
|
Ben anlamadim bu olayi. Siz Emre'yi niye alkisliyorsunuz? Adam oturacak iki sene, Galatasaray'in parasini alacak, hicbir sey yapmayacak... ve siz helal olsun diyorsunuz? Bu adam gercek Galatasaray'li olsa, bu takim'dan apar topar gider... niye gider? Cunku Galatasaray'a zarar veriyor ve ayni sevdigi Galatasaray'da istenmiyen bir isim. ...
Hikayenin dogru tarafi su; Emre'ye hicbir kulup talip degil, ve talip olan kulupler bizim gibi para veremiyor. Onun icin, Emre bey burda daha fazla para kazandigi icin, Galatasaray'da kaliyor. Simdi bir Arap ekipi ciksa, Emre'ye 2 milyon Euro verse, gitmez mi O Galatasaray'li Emre? Birakin Allah askina, Galatasaray'da 3 futbolcu bile yok gercek Galatasaray'li olan... hepsi daha cok para verene gidiyor . Olay Galatasaray lı olup olmamak değil ki..emre son derece haklı,daha 1 ay önce adamla sözleşme uzatıyorsun,sonra steau bükreş çıkıyor adama çok cazip bir teklif sunuyor,reddediyorsun ondan sonrada kusura bakma deyip kadrodışı bırakıyorsun..bunun adı TİCARİ AHLAKSIZLIK tır..Galatasaray lı duruşu jübile olaylarıyla sarsılmış gerets ve emre olaylarıyla yerle bir olmuştur..
|
|
|
|
#367869 - Wed Aug 08 2007 00:59 AM
[Re: Bosna]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
Ben anlamadim bu olayi. Siz Emre'yi niye alkisliyorsunuz? Adam oturacak iki sene, Galatasaray'in parasini alacak, hicbir sey yapmayacak... ve siz helal olsun diyorsunuz? yönetim bu adamla daha yeni sözleşme imzalamadı mı? emre'yi destekeleyen biri olarak yönetime de tepki koymak lazım, bu başarılı yönetim değilmidir ki, gerets'le sözleşme imzalayıp gönderen?
|
|
|
|
#367872 - Thu Sep 06 2007 15:21 PM
[Re: nemesis]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Oyuncumuz 1 sene boyunca Ankaraspor'da kiralık olarak oynayacağından dolayı topiği kitliyorum ve Oyuncumuzla ilgili görüşlerini bildirmek isteyenleri Kiralık Oyuncularımız topiğine yönlendiriyorum...
|
|
|
|
|
|
#446619 - Wed Feb 04 2009 10:49 AM
[Re: yönetici]
|
Yeni üye
|
emre gercekten iyi bir futbolcu sivas maçında da iyiydi.tek korkum geri paslarda hata yapması.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|