Webaslan Forum
Page 3 of 13 < 1 2 3 4 5 ... 12 13 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#367422 - Sun Jul 22 2007 16:33 PM Re: #35 Necati Ateş ***** [Re: murat4]
eRdEm_68 Offline
Yeni üye
**

Bence bi forwet gelcek ümit kalcak necati kalcak hasan kabze kiralanacak özgürcanda kalcak

#367423 - Sun Jul 22 2007 16:34 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: murat4]
niko6720 Offline
Müdavim

Yer: Almanyanin Türkiye Vilayetinde...
Ümit gitsin kimse demedi keza Kabze icinde öyle.

Ancak Ümit kendisi durup dururken büyük bir hata yapti. Necati ise 2 sezondur kayip ve sebepleride acikca ortada..

Kabzeninde performansi gecen sezon cok kötüydü. Bu sene iyi bir hazirlik dönemi gecirdi.

Necatinin asil sorunu karakteri ve ona ekledigi laubaliligi..

Onun su andaki performansinin bence Özgürcandan hicbir fazlasi yok.. Gitmesi takimin kaybi omaz aksine kazanci olur..

#367424 - Sun Jul 22 2007 16:47 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: niko6720]
murat4 Offline
Müdavim
**

geçen senenin sonuna doğru Ümit'le beraber iyi bir ikili olmuşlardı ancak 2-3 hafta sürdü..takımda tutulursa ben bu sene iyi işler yapacağına inanıyorum..laubaliliği için tam bir yorum yapamam dünkü maçı izlemedim ama geçen sezon böyle davranışlarına pek şahit olmadım..yeterli değildi tamam ama laubali hareketleri de yoktu..Karaktere gelince bu takımda yıllardır ne karaktersizler oynadı ki bazıları an itibariyle hiç bir işe yaramadıkları halde hala kadroda yer teşkil etmekteler.bu yüzden iş karaktere kaldıysa ben Necatininde bu takımda yer almasında bir sakınca görmüyorum..

#367425 - Sun Jul 22 2007 16:49 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: murat4]
Anonymous
Kayıtlı değil

Sahiden laubalilikten kastedilen ne?

Ne yaptı yani..Özel bir hareketmi yaptı saha içerisnde lakayıt bir davranıştamı bulundu ?

Yoksa,

Maçımı hiç takmadı...

yada,

Fantazi hareketler falan yapıp kendinemi oynadı...

Nedir Nihat bu laubalilik meselesi ...

#367426 - Sun Jul 22 2007 17:00 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: ]
Ser_seri Offline
Müdavim
**

almanca "lässig" denilir bu olaya..yani ciddiyetle oynamiyo..aklini maca vermiyo demek..bu Ümit icin daha bi gecerli Necati icinse ikinci secenek daha bi dogru..takimda 6 forvet var 6sida son vurus özürlüsü..Necatiyi yillardir farkli kilan top sürme yetenegi ara paslari uzaktan sutlarida günden güne azaliyo..

bana kalsa Necati veya Serkanin yanina bi nokta santrfor alinsin..ama Necati bi türlü ondan isteneni yapmiyo..buda son aylara göre biraz daha toparlanmis hali..

#367427 - Sun Jul 22 2007 17:05 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: Ser_seri]
Bosna Offline
Müdavim
**

Yer: Sarajevo, Bosna
Ikiside gulmek bilmiyor be arkadas, Umit ve Necati...
Su GSTV'ye bakiyorum , hep asilik surat var , imza bile vermek istemiyorlar... bunlarin hepsi onemli, bence Forvette transfer gerekiyor... Umit ve Necati gitsin, yeni transfer ve ozgurcan oynasin ... cok daha yararli olur...

#367428 - Sun Jul 22 2007 17:32 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: Bosna]
Michael_Laudrup Offline
Üye
*

Yer: New York
ikisinin birlikte gönderilmesini doğru bulmuyorum.Bazı şeyleri alttan almak lazım diye düşünüyorum.Dediğim gibi her ne şartlarda olursa olsun Türkiye en iyi yerli forvet ümit karan'dır.Ama gerçekten kendisinden hiç beklemedeğim davranışlar içinde bulunuyo kendisi ne zamandır.Bekleyip görücez kalli'nin kararını..

#367429 - Sun Jul 22 2007 20:38 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: Michael_Laudrup]
eRdEm_68 Offline
Yeni üye
**

Arkadaslar valencia nin resmi sitesinde morientesin galatasarayla anlastigi yaziyor
5 milyon avro ödeyecekmis galatasaray

#367430 - Sun Jul 22 2007 21:22 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: ]
niko6720 Offline
Müdavim

Alıntı:
Sahiden laubalilikten kastedilen ne?

Ne yaptı yani..Özel bir hareketmi yaptı saha içerisnde lakayıt bir davranıştamı bulundu ?

Yoksa,

Maçımı hiç takmadı...

yada,

Fantazi hareketler falan yapıp kendinemi oynadı...

Nedir Nihat bu laubalilik meselesi ...

Istersen bu sorunun cevabina asagidaki yazida bakalim. Bunu baska bir basliga tasimistim ama burayada alinti yapayim..

Alıntı:
22 Temmuz 2007 15:15

Kalli, Necati'nin Bochum maçında laubali davrandığı gerekçesiyle Sezgin'e " Hemen bavulunu toplasın" dedi. Adnan Sezgin arayı düzeltmeye çalıştı..

G.Saray'ın yurt dışı hazırlık kampını tamamlayarak yurda döndü. Dün akşam Bundesliga ekiplerinden Bochum ile karşılaşan Cimbom sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Maç sırasında yaşanan bir olay ise kampın son gününe damgasını vurdu.

Teknik direktör Kalli kamp çalışmaları boyunca performansından memnun olmadığı ve sık sık uyardığı Necati için yönetime " Hiç çalışmıyor. Aklını takıma veremiyor. Çok agrsif ve kibirli. Hırsı da kalmamış. Bu şartlar altında ondan verim almamız mümkün değil" şeklinde bir rapor vermişti. Bochum maçında ise Kalli sinirlerine hakim olamayarak öğrencisinin acil takımla ilişkisinin kesilmesini istedi. olay şöyle gelişti;

Karşılaşmanın 59. dakikasında Kalli Arda'yı sahaya sürmek için formasını giymesini söyledi. Ayhan'ı oyundan çıkarıp Arda'yı yerine almayı planlıyordu. Ancak Necati'nin o andan laubali bir şekilde davranıp arkadaşlarıyla gereksiz tartıştığını gören Kalli, kenar yönetime Necati'nin oyundan çıkacağı talimatını verdi. Bu esnada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'e dönerek " Necati'yi bir daha görmek istemiyorum. Hemen bavulunu toplasın" dedi.

Alman teknik adamın çok sinirli olduğunu anlayan Sezgin, olayın basın mensupları tarafından görülmesi üzerine ortalığı sakinleştirmek istedi. Kalli'nin sözlerinin büyütülmemesi gerektiğini söyleyen Sezgin " Hocamız o anda çok sinirlendi ve bir anlık sinirle o sözleri sarf etti" dedi. Necati'nin ise moralinin çok bozuk olduğu gözlerden kaçmadı..

Bunun yaninda Aziz Yildirim´in korumalariyla dolasmasi, Barbi operasyonunda sosyete pezevenkleriyle yaptigi telefon konusmalari, saibeli aile hayati, GS´de hic olmayan bazi taraftar kesimi ile takismasi, ve en önemlisi benim otelde ve antremanlarda gözledigim isteksiz Necati..

Tamamen saldim cayira, mevlam kayira olayi. Bir umursamazlik, bir laubalilik olmaz.. Kimseyi takmaz tavirlar. Neticesinde Kalliden KAmpin bitmesine iki gün kala hem sabah hemde aksam antremaninda yedigi fircalar. Bunlar kesinlikle basina yansiyanlar kadar hafif degilmis bunuda belirteyim. Cocuk gibi hekesin icinde bagirmis Necatiye.

Bu olgunlukta bir futbolcunun böylemi olmasi gerekir anlamadim ki?

Galatasarayin yapisina yakismayan bir adam oldugu tamamen kendi görüsümdür ama yukaridakilerde bunu tasdikler cinsten yanilmiyorsam??

#367431 - Sun Jul 22 2007 21:29 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: eRdEm_68]
seramana Offline
Müdavim
**

Yer: Nuh City
Alıntı:
Arkadaslar valencia nin resmi sitesinde morientesin galatasarayla anlastigi yaziyor
5 milyon avro ödeyecekmis galatasaray

Nerde ? Ben baktım göremedim. İspanyolca tarafta mı ? Keza ingilizce tarafında son günlerde ( 19 Tem güncelli ) öyle bir haber yok

Haberi buraya kopyalar mısın ? Hem yeri mi burası ?
www.anamurspor.org #6 Tobias Linderoth

#367432 - Sun Jul 22 2007 22:07 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: seramana]
eRdEm_68 Offline
Yeni üye
**

walla bende göremedim ama arkadasim öyle oldugunu söyledi ondanda sevap bekliyorum

sonra buraya koyarim

#367433 - Sun Jul 22 2007 22:08 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: eRdEm_68]
seramana Offline
Müdavim
**

Yer: Nuh City
yok öyle bir şey ben aradım iki üç sayfa haber..

en azından son dört gündeki haberlerinde yok...

galatasaray ve morientes ile ilgili bir yazı...
www.anamurspor.org #6 Tobias Linderoth

#367434 - Mon Jul 23 2007 04:10 AM Re: #35 Necati Ateş [Re: seramana]
Michael_Laudrup Offline
Üye
*

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Necati Ateş'in biletini kesti. Alman teknik adam kamptaki performansından hiç memnun olmadığı ve kendisiyle yaptığı görüşmede, "Çok laubali ve agresifsin. Bir an önce kendini toparla" şeklinde uyardığı golcü futbolcuya 'daha fazla dayanamayacağını' anladı. Çünkü Bochum maçında yaşananlar bardağı taşıran son damla oldu. Necati'nin saha içinde arkadaşlarıyla tartıştığını gören Kalli, futbolcusunu 59. dakikada oyundan çıkardı. Sinirden konuşamayacak duruma gelen Feldkamp, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'e dönerek, "Necati'yi bir daha takımda görmek istemiyorum. Hemen bavulunu toplasın" dedi.

Kaynak:www.Sabah.com.tr

#367435 - Mon Jul 23 2007 13:25 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: Michael_Laudrup]
serkan_077 Offline
Müdavim
**

Yer: antalya
yıldız olsun olmasın herhangi bi forvet transferi yapmadan göndermezler necatiyi. eğer gönderirlerse en ufak bi sakatlık veya ceza sorununda forvetimizin sorun olacağını kalli de yönetimde biliyor. ama eğer bi transfer olursa o zaman değişebilir işler. bu arada webaslanda necati olayları yalanlamış, ama ropörtajda morali çok kötüydü.

#367436 - Mon Jul 23 2007 15:13 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: serkan_077]
Michael_Laudrup Offline
Üye
*

Yıldız golcümüz Necati forvette istenilen topların gelmediğini bu sorunun da Lincoln'ün gelişiyle çözüleceğini belirtti

Cumhuriyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; G.Saray'da yurtdışı kampı sona ererken, gözler teknik direktör Feldkamp'ın gönderilecek oyuncularla ilgili hazırlayacağı rapora çevrildi. İsviçre ve Almanya kamplarında özellikle hücum hattında forma giyen isimler en çok eleştirilenler olarak dikkat çekti.

Necati Ateş'in Alman teknik adam tarafından istenmediği yönünde çok şey yazıldı, çizildi. Dün golcü oyuncuya ulaşılırken, basında yer aldığı gibi sahada laubaliliğin kesinlikle söz konusu olmadığını belirten Necati, Feldkamp'ın kendisini istemediği ve gönderileceği şeklindeki söylentileri sert bir dille yalanladı..."Bu haberleri yapanların benimle alıp veremedikleri nedir bilemiyorum. Çalışmadığım, agresif ve kibirliği olduğumu yazmışlar. Bu yazılanlar hocanın yorumları mı yoksa kendilerinin mi? Benim kimseyle alıp veremediğim yok. Ancak anlamakta güçlük çektiğim şeyler yapılıyor."

Bochum maçında Kalli'nin kendisini oyundan alması anımsatıldığında ise Necati şöyle konuştu: "Oyundan alınırken benim hakkımda Feldkamp'ın, 'Takımda görmek istemiyorum. Bavulunu toplasın' dediği yazılıyor. Hiçbir hoca böyle bir şey söyler mi? Aramızda bir diyalog sorunu olduğu doğru. Bu da Feldkamp'ın sadece Almanca konuşmasından kaynaklanıyor. Ancak beni takımda görmek istemediği yönünde kulağıma gelen bir şey yok. Ayrıca soyunma odasında da yaşanan bir tartışma olmadı."

Performansı sorulan golcü oyuncu, bu konuda yapılan eleştirilerin haksız bulduğu belirtti... "İsmi üzerinde, bunlar hazırlık maçları. Burada 10 gol atıp ligde atamasaydım ne olacaktı? O zaman başarılı mı diyeceklerdi? 2.5 yılda 60'ın üzerinde gol attım. Bu konuda beni yetersiz bulanlar öncelikle istatistiklere baksın."

Forvete yapılacak takviye konusunda ise Necati şu yorumda bulundu: "Her yıl aynı şeyler yazılıp çiziliyor. Kaliteli bir hücum hattına sahibiz. Kim oynarsa oynasın sahaya çıktığında en iyisini yapmaya çalışıyor. Burada atlanan bir şey var. Forvet hattının etkisiz kalmasının nedeni istenilen topların gelmemesiydi. Bu konuda kamp boyunca çeşitli alternatifler üzerinde duruldu. Ancak Lincoln geldiğinde çok şeyin değişeceğini söyleyebilirim.

Kaynak:Cumhuriyet Gazetesi

#367437 - Mon Jul 23 2007 18:32 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: niko6720]
Beyaz Offline
Müdavim

Necati gönderilecek deniyopr. Zaten son sezon pek birşey yapmadı hep diyorum sanırım ayakları yerden kesilti. Avrupada bence hiç oynayamaz bu karakterde devam ederse

#367438 - Tue Jul 24 2007 01:43 AM Re: #35 Necati Ateş [Re: murat4]
fanatik177 Offline
Müdavim
**

Yer: KocAeli
İyi bir Necatiye hayır Diyemem. Bu yüzden kalmalı.

#367439 - Tue Jul 24 2007 17:40 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: fanatik177]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Yer: Somewhere in İstanbul
galiba yollar ayrıldı.. ayrıntıları öğrenmeye vaktim yok ama

#367440 - Tue Jul 24 2007 17:44 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: Frank_Castle]
Ser_seri Offline
Müdavim
**

evet Kalli aciklamis Necati Kabze Orhan ve Cihan ile yollar ayrildi..

#367441 - Tue Jul 24 2007 17:48 PM Re: #35 Necati Ateş [Re: Ser_seri]
niko6720 Offline
Müdavim

Alıntı:
G.Saray'da şok gelişme!..
Yönetimimiz teknik direktörümüz Feldkamp'ın takımda görmek istemediği futbolcularla yollarını ayırdı

Flaş! Galatasaray'da gönderileceklerin isimleri belli oldu !.. Teknik Direktör Feldkamp yeni sezonda takımda görmek istemediği 4 futbolcuyu açıkladı. İşte Galatasaray'dan gönderilecek isimler: Lig TV'nin altyazıyla duyurduğu habere göre Necati, Orhan Ak, Cihan Haspolatlı, Hasan Kabze gönderiliyor.

Kaynak: Lig Tv

Page 3 of 13 < 1 2 3 4 5 ... 12 13 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı